Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Stohl Andrást fel kell akasztani

2010.05.08. 21:48 | Proszektura | 118 komment

Nézegetem Stohl András honlapját, amelyikről a készítői azt közlik a nagyérdeművel, hogy

„Egyelőre még csak részleges feltöltöttséggel működünk, de a szerkesztők dolgoznak az anyagokon, és próbálják a lehetőségekhez képest teljessé tenni az oldalt.”

http://stohlandras.hu/

Hát, ha egyelőre nem is a szerkesztők, de Stohl András máris részeges feltöltöttséggel működött a hajnali órákban, ez nem vitás.

És persze azonnal el is szabadult a médiapokol. Amelyik hírportálon beszámoltak a történtekről és lehetővé tették a hozzászólásokat, ott csúcsokat döntögetett a kommentek száma.

Hát még a stílusa.

Az emberek semmit sem szeretnek jobban, mint a celebek ügyeit kitárgyalni. Daróczi Dávid öngyilkossága már kezdett kicsit uncsi lenni, a legjobbkor jött hát ez a Stohl eset.

Persze ehhez kellett Stohl András stílusa is, aki állítólag ugye meg sem kérdezte, hogy vannak a sérültek, hanem azonnal cigit kért, majd a párjával lelépett segítségnyújtás nélkül.

Ő ugyan ezt cáfolni próbálta, mondván, hogy "Megvártam a mentőket, s csak utána távoztam, de egyebet nem mondhatok, mert az ügyvédek azt tanácsolták, hogy várjuk meg a vizsgálat végét".

Na, a nyilatkozatának második felét megint csak nagyon kár volt mondania.

„Az ügyvédek azt tanácsolták.”

Hány ügyvédje van ennek a rohadéknak?

Mi meg bazdmeg, milyen nehezen fizessük még a villanyszámlánkat is!

A Heol egyik hozzászólója – Putyóka – szerint:

„Biztos vagyok benne, hogy Sthol Buci ittas volt már megint, de az is lehet, hogy csak másnapos. Szóval, ha az én rokonom haldokolna a tisztelt művész ficsúr miatt, akkor nem érdekelne az ártatlanság védelme!
A ripacs színészpojáca megérdemli már, hogy letartóztassák végre és elkenjék a jó kedvét mondjuk 6 év fegyház!

Megfogja úszni, mint a Csiszár Jenő, aki megölt egy rendőrt! nem is hallgatom a showműsorát a rádióba!”

Putyókának igaza van, Csiszár, vagy Császár, hát nem mindegy? Egyik kutya, másik eb. De ezt a „Putyóka” nevű urat/hölgyet nem zavarták a nyelvtani szabályok, de az alapvető jogismereti hiányosságok sem. Ez az egyén, ha már az ártatlanság vélelem kifejezést nem ismeri, alighanem a kötbért is ködbérnek mondaná.

A Heti Válasz  kommentelője „Gyurcsány11” mérhetetlen felháborodásában egyenesen halálbüntetést követelt.

„Rég a sitten volna a helye ennek a részeges gazembernek ! Normális országokban rég fel kötötték volna ezt a mocskot !”

A Comment:com oldalon pedig „led” fröcsögött. Mintha csak egy modern verset írt volna.

„ki fognak tiltani, de belefér.
belefér.
ez egy fórum, egyértelműen le vannak fektetve a szabályok, és vannak következmények.
én megkapom a büntetést, de te, stohl andrás, hogy basszájba a kurva anyád, te jellemtelen lelkitoprongy, te mit kapsz?
nem ez volt az első eseted, mindenki tudja, hogy nem csak a szeszt szereted. ugye.
de te vezetsz, és veszélyeztetsz.
néhány hónap múlva újra.
hát basszájba a kurva anyád mégegyszer.
remélem legközelebb egy fára csavarodsz fel és megdöglesz.
stohl, te geci!”

Uraim és hölgyeim, ugye milyen jó dolog a gyűlölködés?

Hát tessék csak folyvást, folyvást…

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr961984708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the.reaper 2010.05.09. 10:22:37

@oázis: A rendőröket viszont nem várta meg a kis védenced. Úgyhogy ülj le, egyes!

Tiko 2010.05.09. 10:24:46

@the.reaper: nem csak a rendőröket nem várta meg, hanem a mentőket sem. legalábbis a szemtanúk szerint.

majd ezekután hazament, és nagy idegességébben megivott egy üveg viszkit. fogadunk, hogy ez lesz a duma? (a balesetnél meg az ütközés miatt volt kábult.. szerinte..)

G_P 2010.05.09. 10:29:38

A nagy mocskolódás közepette nem tudom, ismerős-e valakinek VINCE NEIL neve. A Mötley Crüe (USA) énekese 1985-ben részegen az anyósülésen ülő Hanoi Rocks dobos halálát okozta, egy másik autóban pedig az egyik ember értelmi fogyatékos lett fejsérülése következtében. Pénzbüntetést kapott a forma, és még ma is koncertezik világszerte.

derry 2010.05.09. 10:29:58

Ja, igen... Magyarországon nincs halálbüntetés, nem is valószínű, hogy újra lesz, és ez így van jól.

Stohl viszont ezt már aligha ússza meg, remélem az a minimum, hogy most már végleg bevonják a jogsiját, és mellé kap egy jó nagy bírságot és börtönbüntetést. Persze az utóbbiból lehet csak felfüggesztett lesz sajnos, de talán abból is tanulhat mindenki, aki ittasan ülne a volán mögé.
Ezenkívül viszont már most látható, hogy más következményei is lesznek ennek a balesetnek, nem sok szerepre számíthat a jövőben sem a színházban, sem a képernyőn.

Szűcslaci 2010.05.09. 10:30:35

Mosdathatjátok a szart - a felső réteg lemosása után újabb réteg szarok bukkannak elő. Márpedig a Stohl igazi érték, nem holmi talmi szar, szarból van egészen. Kellett egy ellen cikk, egy PR? Szarszagú, bocs.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2010.05.09. 10:30:56

@the.reaper:

Kedves reaper, én meg úgy tudom megvárta a mentőket, spekulálni meg felesleges, majd kiderül mi történt, gondolom te sem voltál ott.

Jogsit el kell venni, ha ivott, és ráadásul visszatérően. Kapja meg az egyéb büntetését is, ami jár ilyen esetben. De teljesen felesleges bárkinek az anyukáját szidni. És pláne gyilkos szövegeket nyomni. Hál istennek nem halt meg senki.

cometneni 2010.05.09. 10:35:39

@soniq: gondolom, ott voltál, hogy tudd, mennyire volt ittas... nem mentegetni akartam, szerintem valamit félreértesz. azt írtam, ha a gipsz jakab okoz balesetet, azzal nem foglalkoznak, ha meg egy ismert/híres/hírhedt személy, arra ugranak . (nem kívánt törlendő) nem fogja megúszni, ebben biztos vagyok. de nem hiszem, hogy ezért, amit tett, az anyját kellene ócsárolni, meg a halálát kívánni. tudom, most majd jössz azzal, hogy "bezzeg, ha a te családod, akárkid lett volna a szenvedő fél". el kéne vonatkoztatni a két dolgot, mert a "mi lett volna, ha..." játék nem igazán egy jó dolog.
amúgymeg nem tudhatod azt sem (legalábbis gondolom, szerencsére), hogy te hogy viselkednél hasonló helyzetben.

cometneni 2010.05.09. 10:37:07

@oázis: oázis, ezt mondom én is :)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2010.05.09. 10:37:08

@the.reaper:

Miből gondolod, hogy a védencem?

Ha ivott és visszatérően ivott vegyék el a jogsiját és kapja meg az egyéb ilyenkor elvárható büntetést.

Hál istennek nem halt meg senki!

Ami zavar, az az itteni mocskolódás. Aki itt köpköd az egy se jobb az ittas vezetőnél.

Úgy tudom megvárta a mentőket. Ha nem várta meg ki fog derülni. De mint mondtam, ő egy ismert személy, ő nem tud elbújni, tehát felesleges a véres habzás.

szmoker (Homo Trollicus) 2010.05.09. 10:43:05

@derry: manapság már a funkcionális analfagammák is blogozhatnak? Iróniáról hallottál már?

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.05.09. 10:48:03

Talán az elmúlt húsz évben normálisabban kellett volna hozzáállni bizonyos dolgokhoz kedveseim,akkor nem lenne "gyűlölködés" ... Olyan dolgokhoz mint a törvény(ek) ,meg a kettős mérce,most meg csodálkozunk?Persze aki csak fekete-fehérben bírja elképzelni a világot,csúnya nép bántja Buci művészurat ,hjaj jaj ...Talán akkor nem lenne annyi ellenérzés az emberekben a celebekkel szemben ,de ami még rosszabb a a magyar jogrendszerrel és bírói gyakorlattal szemben."politikus","megélhetési" bűnözés elhalgatása,szőnyeg alá söprése,megmagyarázás,védelme...mondanak ezek valamit,látom sokaknak a kis álomvilágukban még mindég nem,aztán ne csodálkozzatok ha elhalad mellettetek a történelem, meg az emberek természetes védekezési reakciója.

conny (törölt) 2010.05.09. 10:52:18

Egyértelmű, hogy le kell csukni, pláne, hogy visszaeső.
De.
Halkan jegyzem meg, hogy azért kíváncsi lennék, hány ember ülne most börtönben, ha mindenkit lesitteltek volna, aki valaha túllépte a megengedett sebességet ill. ittasan (akár 1 sör után) vezetett. Azt hiszem egész kellemes lenne a levegő Budapesten :)

the.reaper 2010.05.09. 10:55:39

@oázis: Látom, szövegértelmezési problémáid vannak. Rendőrség nem = Mentők! :) Hol írtam én olyat, hogy nem várta meg a mentőket? A sérülteknek meg ugyan hadd higgyek már jobban, mint ennek a drogos/piás züllött faszkalapnak.

valamit · http://darwin.freeblog.hu/ 2010.05.09. 10:56:28

Azér nem lepődnék meg, ha Stohl kocsijának kerekei innentől számítva pár évig (pl. amíg a jogsiját is bevonnák másoknak) a társadalmi szolidaritás jegyében időről időre ki lennének bökve, elkerülendő a baleseteket, ha már a jogszolgáltatásunk anyagilag nem engedheti meg magának az eljárást.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.05.09. 10:57:09

@cometneni: "gondolom, ott voltál, hogy tudd, mennyire volt ittas... "

Tökmindegy mennyire volt.Nem lehet ittasan vezetni .Ez érvként nulla.Mint ahogy a többi is amit összehordasz,természetes ,hogy egy ismert embernél ez nagyobb publicitást kap,ezt vállalja mindenki akarva ,akaratlanul amikor egy bizonyos pályára lép.

the.reaper 2010.05.09. 11:00:09

@Tiko: Nekem is az a gyanúm. Egyébként úgy látom, megvan hajdú prolibunkódagadtzsírdisznó péter következő frizbis vendége. Ott majd bucika előadhatja a hattyú halálát, hogy ő mennyire sajnálja és hogy ő csak a körülmények szerencsétlen és meg nem értett áldozata.

Ford Mustang 2010.05.09. 11:02:12

Amikor 2000-ben Császár Előd bedrogozva belement egy rendőrautóba, nem a rendőröket, vagy a mentőket hívta, hanem a BM-es góré anyját. Meg is úszta, sokat dolgozott ezért az akkori belügyminiszter, Pintér Sándor is. Magasból szart ő az ártatlanul meghalt rendőrre, a drogos gyilkos megmentése volt a fontos.

Most Stohl is közel van a tűzhöz, a fideszessé vált RTL Klub "sztárja." Ő is meg fogja úszni, börtönbe se kell majd mennie. A régi-új belügyminiszter, Pintér Sándor őt is ki fogja mosdatni, ne is álmodozzatok Stohl lesitteléséről.

Máshogy kelt fel április 12-én a nap, a(z új) kormányhoz közel állók mostantól mindent megúszhatnak majd újra, nem úgy, ahogy Zuschlag, vagy Hunvald.

Ki fogad velem, hogy Stohl megússza?

the.reaper 2010.05.09. 11:08:14

@Ford Mustang: Talán majd őt is fejen találja egy "eltévedt" golyó egyik vadászata alkalmával, mint a csömöri kastély tulaját pár éve. Ki tudja mikor lesz teher a befolyásos haverjai számára?

azember 2010.05.09. 11:08:37

Tisztelettel kérem a biróságot,hogy Stohl Andrást mérsékelt itéletben részesítsék.Ami abbol áll,hogy abba a börtönblockba sziveskedjenek beültetni,ahol már több mszp-s politikust tud majd szórakoztatni.Kitudják majd elemezni a jövőben,mit nem szabad sem a kultúrában,sem a politikában elkövetni sőt az életben sem .

dézi 2010.05.09. 11:15:15

@cometneni: Sokak figyelmét elkerülte a tény, miszerint nem hazavitték Stohlt, hanem "Stohl András a rendőrök kiérkezése előtt élettársa kocsijával elhajtott a helyszínről, a rendőrök otthonából állították elő."
illetve a tanú nyilatkozata: "Mielőtt a rendőrök a helyszínre értek volna, a színész-műsorvezető részegen átült a másik autóba. A nő kiszállt az autóból, ezután Stohl elhajtott. A nőt számon kértük, hogy ezt hogy képzelte, azt akarja, hogy a férfi okozzon még egy balesetet? - tette fel a kérdést Hesz Mirabella. Azt is hallottuk, hogy színész-műsorvezető megkérte őt telefonon keresztül, hogy mondja azt, hogy ő vezette az autót – nyilatkozta a hírTV-nek a szemtanú."

Tehát még egyszer: részegen átült a barátnője autójába és elhajtott azzal is olyan részegen,hogy aklig birt menni. Én semmi olyat nem találok ami a mentségére szólna. Ahogy hozzáállt a sérültekhez, ahogy leszarta az egészet.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.05.09. 11:17:38

@mimindannyian: A komcsik és a zsidók, hogy pontosak legyünk.

kódex 2010.05.09. 11:17:43

derry, the.reaper,

funkcionális analfabéták vagytok, mars vissza a suliba...
Az hagyján, hogy az emberek 95%-a nem tudja meghatározni, mi az irónia - a baj az, hogy fel sem ismerik a gyakorlatban.
Humorérzék nélkül pedig nem fogunk kimászni ebből a szarból...
Fogaknak csikorgatása és nyálnak frecsegtetése: ez lesz Magyarország.
Illetve már most ez van.
Phhhhh...

dézi 2010.05.09. 11:18:29

@Ford Mustang: Fideszessé vált RTL Klub???

tölgyes 2010.05.09. 11:20:50

Stohl balesetet okozott méghozzá ittasan. Nagyon úgy néz ki, hogy a cserbenhagyás is megtörtént. Azt is tudjuk, hogy korábban már okozott balesetet. Mindezt összefogva: ezért büntetés jár. Talán egy kicsit közelebb a büntetési tétel felső határához. Miért???Mert aki a közvéleményben befolyásoló szerepet vállal az nem csak előnyökkel (több fizetés), de több felelősséggel jár. Stohl pedig nem egyszerűen tévesztett, hanem sorozatosan ittas, amikor vezet..ha még a cserbenhagyás is beigazolódik, akkor meg kell kapnia a maximumot.

kódex 2010.05.09. 11:21:39

Ja, és maximálisan egyetértek a poszt írójával.
(Akinek meg az olvasás csak annyit jelent, hogy felismeri a betűket, az inkább ne erőltesse a kommentelést.)

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.05.09. 11:21:41

@the.reaper: Hálásan köszönöm a javítást, mindig tanul az ember... Én meg már a butuska agyammal azt hittem, hogy felszólító mód, mert a bank is sohasem kér, mindig felszólít.

Ford Mustang 2010.05.09. 11:26:45

@dézi: Bevásárolta magát az RTL-be a Fidesz. Nem tudtad?

kódex 2010.05.09. 11:28:37

Az embereknek ott hemzseg a fejében az elmúlt 8 év összes sérelme és méltánytalansága. Stohl Andrást egy nap alatt halottam lezsidózni, leemeszpésezni és lefideszesezni.
Hát ha ez kell a népnek...
Szerintem csak egy akaratgyenge ember, aki amúgy jó közepes tehetségű színész, és akit elsősorban is egy masszív elvonókúrára kellene küldeni, aztán pedig egy éven át napi négy óra közmunkát neki a baleseti helyszínelőknél (pl. ő takaríthatná fel az úttestet).
Többet érne, mint a börtön.

hillaby · http://twitter.com/hillaby 2010.05.09. 11:31:55

Szegény Csiszár! Szegény Stahl!

Cuncimokus 2010.05.09. 11:35:14

Nem tökmindegy, hogy jó színész vagy rossz? Ha részegen vezet, el kell venni a jogosítványt. Visszaesés esetén lecsukni. Ennyi. Leszarom, hogy jó színész-e vagy "áldozat". Ebben az összefüggésben leszarom.

Más összefüggésben nem szarom le, hanem azt gondolom, hogy akit a tenyerén hotdoz a sors, és ennyire nem rudja megbecsülni, az idióta.

kódex 2010.05.09. 11:42:48

két leszarom plusz egy idióta...
Ilyenkor szivárványosabb lesz a napod?
Hát nem érted, hogy ez nem vezet sehová?
Az mindegy, hogy milyen színész, de az meg egyáltalán nem, hogy országos hírű színész.
Mert kizárólag ezért ontja itt ez a sok humortalan, frusztrált ember a nyálát.
Mert pl. a főnőkére nem merné holnap.
Se a packázó adóellenőrre.
Se az oktalanul igazoltató rendőrre.
Vagy az elsárkányosodott feleségére.
Vagy a keményöklű, hímsovén férjeurára.
Stb.

Itt ingyen és következmények nélkül megteheti.

És főleg: névtelenül.

Rókatojás (törölt) 2010.05.09. 11:43:19

biztos vagyok abban, hogy meg fogja kapni a méltó büntetését, de miért kell anyázni...?

szanalmas 2010.05.09. 11:43:24

Lincselni akar a tömeg, na.

the.reaper 2010.05.09. 11:43:29

@kódex: Még jó, hogy te ilyen okos vagy! Na, ballagj vissza szépen a kórterembe és vedd be a gyógyszereidet! :D

xlac 2010.05.09. 11:46:39

@cometneni: Én pedig azon gondolkodtam el ha mondjuk neked megy vagy valamelyik közeli hozzátartozódnak akkor is ezt mondanád?
Ne aggódj az ügyvéd haverok kimossák a te Bucikádat arra hivatkozva, hogy mekkora színész!
Ez nagy színész hagyjuk már ezt nem sorolok fel igazi színészeket
nem akarok 100 oldalt írni, de ez egy beképzelt ostoba bunkó azokhoz képest akiket én színésznek hívok!

m.logic 2010.05.09. 11:47:50

Huh, mi lett volna, ha valami Sztojka BMW-nek megy neki? Már nem élne.

the.reaper 2010.05.09. 11:50:07

@Proszektura: Általános iskolai tananyag magyar nyelvtan órán a mondat fajták. Tudod, a felkiáltó, felszólító, kijelentő, kérdő, óhajtó mondat. Amit te írtál az felkiáltó és nem felszólító. Ergo a "fizessük" akkor sem helyes, akárhogyis toporzékolsz. Csak úgy szólok, mielőtt jobban beégetnéd magat. :D

kódex 2010.05.09. 11:50:45

Pártállásra való tekintet nélkül leszögezhetnénk, hogy irreleváns, mennyire jó vagy rossz színész Buci, viszont az nem, hogy HÍRES SZÍNÉSZ.
Ezért kellene példát mutatnia.
Hát elcseszte. Bűnhődjön.
De miért kell habzó szájjal fröcsögni?
Nem volt még elég...?

the.reaper 2010.05.09. 11:51:37

@kódex: Azt én nem tudhatom, hogy neked mit írtak fel. ;-D

kerouac2 2010.05.09. 11:52:32

@oázis:
Na kedvesem! itt már mások is írták: Shohl NEM várta meg a mentőket...ezt csak Ő hazudja. Egyébként meg "...személyi sérüléssel járó balesetnél nem a mentőket KELL megvárni a helyszínen, hanem a RENDŐRSÉGET!!!!!!!!!!" mivel nem a mentősök fogják elvégezni a baleset körülményeinek a vizsgálatát és a felelősségek tisztázását, vlmint a jegyzőkönyvet sem ők készítik. Mivel a RENDŐRSÉGET nem várta meg így CSERBENHAGYÁSNAK minősül a tette. Itt nagyon sokan nem azért mondanak mindenfélét a Bandikádra, mert megivott egy sört és ittasan balesetet okozott, hanem hogy cserbenhagyta az ÁLDOZATOT!!! és akkor még nem is nyilatkozik, mert az ügyvéd azt tanácsolta...nehogy véletlenül elmondja az igazat, mi? gerinctelen féreg, aki ilyenkor is az irháját menti! hát ezért anyáznak meg minden mást mondanak sokan. Egyébként aki az ilyen embert bárhogy is védi, annak "csak" annyit szeretnék kívánni, hogy járjon úgy mint az a sérült akit a tűzoltóknak kellett KIVÁGNI az autójából és COMBNYAKTÖRÉST szenvedett...kiskomám, a combnyaktörésbe bele is lehet halni!!! remélem megtudod milyen is az...na majd akkor nem írogálsz ilyeneket.

kódex 2010.05.09. 11:55:04

@the.reaper:

Jaj, ne égesd már tovább magad, mert komolyan megsajnállak!
A "felszólító mód" is irónia volt.
Bár épp ez benne a legszebb: ha valakinek nincs hozzá füle, a végtelenségig beleszalad újra meg újra...

(Egyébként 'mondatfajták'...)

É2I 2010.05.09. 11:56:42

Nem csak a mentőket kell megvárni ilyenkor, hanem a rendőröket is, vazzeg!
Nyilván nem véletlenül húzott el. Ez is büntetendő kategória, főleg úgy, hogy - mást odahívva - tudatában volt mit tett.
Remélem nem lesz ügyvéd aki kimossa. (Tudom lesz, csak reménykedek. Ez nagyon súlyos _bűncselekmény_! )

Ja és az, hogy "Hál Isten nem halt meg senki" egy nagyon elkúrt érv. Főleg, hogy ne lehessen anyázni. Ha te, vagy szeretteid ültek volna azokban az autókban, akkor is ilyen mimózán pironkodnál? Lóphaszt!
Senki sem vezethet ilyen felelőtlenül. Pont. Nem kell magyarázni; visszaesőként _el_kell_tiltani_örökre_a_vezetéstől_.
A letöltendőt meg ne lehessen harmadolni.

kerouac2 2010.05.09. 11:56:44

és még egy nüansz: szerinted Stohl hívta ki a mentőket? mert elárulom: nem!!! Mentőre akkor várt volna, ha Ő hívja, de Ő a barátnőjére várt, nem a mentőre!! görény egy alak! az ilyeneket nem bötönbe kell csukni, hanem egy só- vagy kőbányába vinni kényszermunkára...ott legalább a társadalom hasznára lehetne+még talán ki is gyógyulna az alkoholizmusából.

the.reaper 2010.05.09. 11:58:57

Javaslom, négyeljék fel stohl bucit és darabjait szegezzék ki Fót jelentősebb bevezető útjai mentén! :D

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.05.09. 12:01:47

Szerintem heréljük ki és a golyóit varrjuk fel az udvaribolond sipkájára!

2010.05.09. 12:01:49

Szeretném megkérdezni a kommentelöktöl, hogy közületek, vajon hány ember került ilyen helyzetbe? Nem balesetet okozott, hanem egy baleset vétlen szereplö volt?
@kerouac2:-nak igaza van! Részegen, balesetet okozott, elmulasztotta a segitségnyujtást, lesz@rva mindent és mindenkit, otthagyta a helyszint , otthagyta a sérülteket. Tehát, egy sz@rházi, aki azt hiszi hogy neki mindent lehet, mert ö valaki? Remélem , megköszönik neki kellö sullyal a biróságon cselekedetét. A sérültek pedig , ha okos ügyvédjük van, még a gatyát is leperelhetik róla! Csupán csak azért mert megérdemli.Az ilyen nem ember!

kódex 2010.05.09. 12:02:02

@kerouac2:

Nem foglalnék állást az ügyben, hogy kit várt vagy nem várt meg Buci, de ordas nagy baromságnak tűnik ÁLTALÁBAN a cserbenhagyás-definíciód.
Hasadra ütsz, aztán fecsegsz mindenfélét névtelenül, a végén még magad is elhiszed.
Ez is ingyen van: jogi, erkölcsi és anyagi következmények nélkül.

Az internet lumpenproletariátusa milyét is veszíthené el?

Rókatojás (törölt) 2010.05.09. 12:02:19

@the.reaper: hülye vagy?:-DD egy is elég belőle...

cicmen (törölt) 2010.05.09. 12:02:56

Jó dolog a gyűlölködés??? Bizonyos szarfajtákra nem lehet kimondani, hogy büdös és undorítóan néz ki,hanem más, előitélettől, összeesküvéselmélettől, intoleranciától sujtott? Rajta! Fogadjuk el és szeressük, ne kritizáljuk. Éljünk együtt vele? Szó nélkül?

the.reaper 2010.05.09. 12:04:23

@kódex: Gyorsan kigugliztad, mi? Látom, ragadt rád valami az általánosban. Kár, hogy nem sikerült továbblépned. :D
Egyébként jó dolog ez az irónia. Rá lehet fogni sok mindenre. :D

Muad\\\'Dib 2010.05.09. 12:06:30

Gyűlölködés? Már bocsánat, ha nekem valamelyik barátom okoz seggrészegen balesetet, majd elmenekül a helyszínről, az a minimum, hogy soha többé nem beszélek vele az életben. Pont az a probléma, hogy ebben az országban a megértő megbocsátás arra a szintre fejlődött, hogy a személyes felelősség kérdése már rég a homályba veszett. Azért, mert felnőtt emberek tekintenek úgy egymásra, mintha gyámság alatt lévő kölykök lennének. Hát persze seggrészegen majdnem kinyírunk valakit, de hát majd benő a feje lágya a kis cukorfalatnak.
Hát nem. Az élet nem így működik. És igen, sokak, többek között én is, mélységesen fel vagyok háborodva, hogy inkompetens kamaszkorban megrekedt agyú marhák veszélyeztetik embertársaikat, mert a felelősség nevű szót hírből sem ismerik.

the.reaper 2010.05.09. 12:07:31

@Rókatojás: :D Néha viszont az egy több, mint a sok. ;-)

drflash · http://drflash.hu 2010.05.09. 12:08:26

mijaz, kokós drótfasszal seggbegyalázott ez a pincebogár, hogy így véded?

kódex 2010.05.09. 12:09:07

A jobbik fasiszta párt lenne?

Csak egy gennyes pattanás a fasizálódó közmentalitás harsogó pofáján.
Nem nácizmusról beszélek és nem antiszemitizmusról.
Egyszerű, sallangtalan hétköznapi fasizmusról.

Szellemi igénytelenség, a nyájban való megbúvás, az önkontroll és az empátia feladása, a nyers indulatok azonnali kiélése.

Mindez igazából pártfüggetlen és politikamentes.
Arctalan. Névtelen. Felelőtlen.
Ahogy a tömeg is.

kódex 2010.05.09. 12:19:44

@Muad\\\'Dib:

Te komolyan azt gondolod, hogy engem nem háborít fel az eset?
De lincselni azért nem akarok, se szitokszavakban nem kívánom kiélni a felháborodásomat.
Azonkívül még egy anyagyilkost is megillet a gyónás és a bűnbánat és a megtisztító bűnhődés lehetősége.
Attól még nem kötelező őt szeretni.

Jó lenne, ha mindenki képes lenne szembenézni azzal, valójában miért is kommentel itt fröcsögő szájjal.
Bár úgyis hiába mondom... :-(((

Sajnálom, hogy ennyire félreértette a többség Proszektúra jószándékú és értelmes írását.
És itt be is fejezem részemről.

Thulsa Doom (törölt) 2010.05.09. 12:20:30

@kódex: Mit brekegsz itt fröccsögésről te nyomoronc? Inkább anyádat baszta volna el részegen egy úthengeres, mielőtt a világra szarta a hülye fejed!

atlbilbaoo 2010.05.09. 12:21:35

cometneni:
Szóval a színész megítélése ízlés kérdése! Nekem nem hogy jó színész, hanem ellenszenves színész, és pont a magánélete miatt!
Mert lehet, hogy sok ember ült már be a kommentelők közül is ittasan kocsiba és vezetett, de itt kicsit más a szituáció!
Bucikád, nem csak vezetett, ittasan vezetett, közlekedési balesetet okozott, majd elhagyta a helyszínt. Ezzel pedig BŰNCSELEKMÉNYT követett el! Nem ittas vezetés szabálysértést, nem az enyhébb alakzatot, hanem a súlyosabbat!! Ráadásul a barátnőjét bűncselekmény elkövetésére bújtatta, ami szintén bűncselekmény!!
És ha a "művész úr" gerinces lett volna, de ez számára ismeretlen fogalom, akkor ott a helyszínen megvárja a mentőket, az intézkedő rendőrjárőrt és aláveti magát az intézkedésnek!
Mert egy igazi ember ezt tette volna, na de aki ilyet csinál az nem ember : www.youtube.com/watch?v=p9XzGc8C8gc&feature=related

atlbilbaoo 2010.05.09. 12:25:57

És még valami!
Megnézném, mi lenne bucikából, ha ezt véletlen Olaszliszkán, vagy más hasonló nemzetiségű faluban követi el a kisebbségi nemzet egyik másik tagjának sérelmére?
Vajon már csak nekrológot írogatnánk?

Leonard Zelig 2010.05.09. 12:26:34

@kódex: Well roared, lion. Period.

2010.05.09. 12:28:11

Kedves Proszektura! Védeni lehet Stohl Andrást, de most nem illik. Hogy miért? Mert egy cserbenhagyásos baleset okozója-tehát bünös! Ám neked , kedves Proszektura, legalább annyira tisztában kell lenni, az általa elkövetett cselekmény sulyosságával, mint ügyvédnek.Mert nézzük csak, hogy mit is követett el a " müvész ur"-

1. két rendbeli ittas vezetés (a baleset elött 1-szer)
2.közlekedési baleset okozása alkoholos állaípotban
3.a kötelezö segitségnyujtás elmulasztása
4.cserbenhagyás, helyszin elhagyása ( ittas vezetés második esete)
5.a hatóság félrevezetése

Azt hiszem, hogy ennyi pont elég arra, hogy rács mögé kerüljön.Ha megint megussza mint már nem egyszer, akkor ez az ország valóban egy banánköztársaság!
Az emberek felháborodása jogos.Ha nem is akasztani kell, de ugy megbüntetni Stohl-t, hogy másnak nehogy eszébe jusson részegen vezetni.Másképpen, példát kell statuálni, egyszer és mindenkorra.Mert az okos a más kárán tanul, a hülye meg a magáén--mondja a népi mondás!

Muad\\\'Dib 2010.05.09. 12:28:41

@kódex:
Tudod, ha nem sejtené mindenki, hogy itt is a szokásos recept mentén fog menni az egész ügy, nem lenne ennyi fröcsögés. Először jön a bűnbánat, az elhatárolódás, pfujolás, majd pár hónap után a szerecsenmosdatás, a pár hónap felfüggesztett maximum, aztán a felejtés. És igen, nekem is kinyílik a bicska a zsebemben, ha arra gondolom, hogy ez a barom pár év múlva, majd lehet az én rokonaimat öli meg, mert néhány feles, meg pénzes szerep után gyorsan felejt az ember...

2010.05.09. 12:29:53

bocs, nyomda hiba:.....alkoholos állapotban

cicmen (törölt) 2010.05.09. 12:37:14

@atlbilbaoo: Akkor az elkövetőket és a gázolót is védené! Kár hogy akkor nem a mi kis Bucikánnk járt ott, hanem "csak,, egy tisztességes tanár!

Várúr 2010.05.09. 12:39:16

Sajnálom a combnyaktöröttet, de Stohl Buckót is. Mi tagadás, vezettem piásan (épp ezért lassan), láttam iszonyú baleseteket is, de felelőtlenségre gondoltam, nem szándékos bűncselekményre. Stohl éjjel-nappal dolgozó, feszülten élő színész. Mindez a dolgot nem menti, de magyarázza. Önmagukat magyarázzák az irigyen gyűlölködő kommentek is. Tragédia ez a csontosnak, a törött autósoknak, Buckónak egyaránt.

Unommáazegészet 2010.05.09. 12:44:16

Nem érdekelnek a celebek. Akasszák fel magukat, ahol és ahogy akarják, ütközzenek, na de ne egy normális embernek, hanem a betonfalnak.

Muad\\\'Dib 2010.05.09. 12:44:26

@Várúr:
Ha felelőtlenségből sérülést okozol, az bűncselekmény. Az a baj ezzel az országgal, hogy idézőjelesen még mindig jól megy nekünk túlzottan is. Ezért fingja nincs a többségnek a felelősségről. Talán, ha ezen múlna éhen hal e a családja, hamarabb megértené mindenki, hogy ez nem egy elvont fogalom, ami jó, ha van, de amennyiben hiányzik, hát az sem katasztrófa. De igen, az katasztrófa...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2010.05.09. 12:49:17

Nem kell példát statuálni. Csak azt kapja meg, amit én kapnék, ha ugyanezt a tényállást kimeríteném. Semmi többet.

Valóban igaza van annak, aki azt mondja, hogy közszereplőként nagyobb felelőssége van a tetteiért, de példát akkor sem kell statuálni, csak igazságot szolgáltatni. Először büntetőügyben, majd remélem, hogy a súlyos sérült családja polgári perben is keresi majd az igazát.

cicmen (törölt) 2010.05.09. 12:49:24

@Várúr: Az ittas vezetés bűncselekmény! Btk mittomén hányas. Nézz utánna! Nem felelőtlenség! A történteket bárki követi el, azt már jogosan szidják, nem irígységből! Rá ne fogd már, hogy túl van reagálva!

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.05.09. 12:50:23

Azért Daróczit idekeverni elég undorító dolog. Mondhatni, a t. blogger egy ritka gusztustalan tetű.
Bucikával már sokaknak teli a töke (incl. me), de nem is kellene ennyit foglalkozni vele. Ez mind csak reklám annak a sejtkupacnak.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.05.09. 13:01:47

@the.reaper: Mégegyszer hálásan köszönöm a kiigazítást. Lehet, hogy egyesek még mindig nem tuggyák, én mosmá azé kapisgálomm.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.05.09. 13:06:51

@jános515: Szólni kéne Sólyomnak, hogy módosítsák már legyenek szívesek az alkotmánynak azt a részét, amelyik szerint az igazságszolgáltatás a bíróság dolga. Ezentúl ez a nehéz feladat @jános515-ra hárul.

Spanish VVax 2010.05.09. 13:46:09

@azember: max fogházat fog kapni, ne reménykedj. Ha ügyvédei elég ügyesek van rá esély hogy csak felfüggesztettet, bár nem mutat jól az előéletében hogy 2002-ben már volt ittas vezetésből balesete. Amúgy meg : mi a fa*ért kell itt is emeszpézni ???

Flat Eric / sta press (törölt) 2010.05.09. 13:51:32

@Várúr:

Az aki ittasan vezet, bármilyen lassan is, annak nincs semmiféle erkölcsi jogalapja ítélkezni azok felett, akik esetleg kissé magukról elfeledkezve elvetik a sulykot hozzászólásukban, Stohl András minősítésekor. Ugyanis a hatályos közlekedési szabályok nem kötik sebességhatárokhoz az ittas vezetést, hanem ZÉRO TOLERANCIÁT mondanak ki, az alkoholfogyasztásra. Tehát, teljesen mindegy hogy te 3 km/óra sebességgel haladsz, vagy 300-al rongyolsz, ha ittál, annyi.
Egyébként az italozó emberekre jellemző, hogy mindenre tudnak valami kifogást találni, vagy indokot a piálásra.

Tudatom veled, hogy ittasan, súlyos személyi sérüléssel is járó balesetet okozni nem ugyan az a kategória, sem büntetőjogilag, sem erkölcsileg, (az okozott anyagi kárról, és az esetleges maradandó egészségkárosodásról még nem is beszéltem) ezért együtt sem említhető a magáról megfeledkezett, trágárul "beordibálóval".

kolompar.sara · http://ferfibunozes.blog.hu 2010.05.09. 14:11:49

pasis magatartás: a gyorshajtás, az ittas vezetés, a cserbenhagyás, az érzketlenség, az önzőség. jóval több pasit jellemez, mint nőt! Ilyent is főleg férfiak csinálnak....idevaló hír: ferfibunozes.blog.hu
asszem!

southwest 2010.05.09. 14:14:08

@oázis: A sok anyazos meg bunko hozzaszolast en is sajnalom, de kis hazankra jellemzo.
Stohl ur valoban kivalo szinesz.
Viszont ittasan nem eloszor vezet, ezzel megszegi a torvenyt. Ezzel veszelyeztet masokat. Ezzel konkretan karambolozott. Ezzel konkretan tobb embernek serulest, koztuk egy sulyos serulest is okozott, mellekesen jelentps anyagi kart es mas, nem anyagi termeszetu kart is okozott.
Igen vegyek el a jogositvanyat vegleg, mert ezt irja elo a torveny. Ja, es uljon bortonbe is. Nem azert, mert orulok annak, hogy o szenved, hanem azert, mert ha nem ulnek bortonbe azok, akik visszaeokent ittasan vezetve szemelyi serulest is okoznak, akkor a torveny nem tarthato be, es masok is azt teszik. Peches volt a szinesz, hogy eppen mindenki felismerte, es mindenki rola beszel. De en azt gondolom, mar nem sokaig beszelnek rola: mire kijon a bortonbol, mar senki nem fog ra emlekezni, o meg vehet majd maganak sok-sok villamosjegyet.

NoMojito 2010.05.09. 14:14:25

Ebben nem az a szörnyű hogy ő megússza viszonylag enyhe büntetéssel, hanem az hogy gyakorlatilag mindenki. Persze most pörög a népharag és kötél, korbács, bánya és egyéb az ajánlott büntetés lett megjelölve, amiből lesz egy sokéves jogsi megvonás és egy komoly pénzbünti. A cserbenhagyás ha valóban megvalósult is, nem valószínű hogy eléri a szabadságvesztést. Ez is meg fog állni pénzbüntetésnél, max egy minimális felfüggesztett. Nem kell ehhez Andrisnak lenni, egyszerűen ilyen lazán kezeli a jogrendszerünk ezt a magatartást. Százával járják ilyen autósok az utakat. Pedig még Andrisnak is jót tenne egy komolyabb bünti. Ez már a harmadik nagy balesete, és volt még egy csomó, amiből nem lett hír. Azért kb 15 millát bukni egy este alatt, azért az sem gyenge bünti, de félő hogy kevés arra hogy egy életre észhez térjen.

mrdr1 2010.05.09. 14:27:54

A celebekre nem vonatkozik a törvény ez miez? (csaszar elod stoh)

soniq 2010.05.09. 14:43:28

@cometneni: nem tudom mit tennek ilyen helyzetben, ugyanis van annyi eszem bucival ellenben, hogy matt reszegen nem hiszem azt hogy tudok vezetni. Hivok egy taxit, vagy havert hogy vezessen helyettem.

Buci egy hulladek, mar ha a szemtanuk egybehangzo allitasai hitelesek (eleg konzisztens mindegyikojuk beszamoloja). Az anyja nem erdekel, de aki ilyen kozveszelyes, azt el kell kuloniteni a tarsadalom normalis reszetol. Bortonben a helye.

Normalis emberben kivagja a biztit, ha ilyet hall, fuggetlenul attol ki tette. Ha te ugy erzed ezzel minden rendben, akkor veled is problemak vannak.

dézi 2010.05.09. 15:13:29

@Ford Mustang: Stumpf de nem a párt. De egyelőre semmi nem látszik ebből, minden maradt a régiben.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2010.05.09. 15:55:09

@kerouac2:

miért kell habozni és rosszakat kívánni nekem? elmondtam, hogy el kell venni a jogsit és kapja meg a büntetését, ami ilyenkor dukál, az meg, hogy mi volt a helyszínen meg fogjuk tudni, remélem, a maga teljességében, a gondom az, hogy itt anyukákat szídnak és folyik a véreres habzás, teljesen feleslegesen.

Ismétlem, örülök hogy nem halt meg senki, amit meg nekem kívántál szálljon vissza arra, aki kívánta..

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.05.09. 15:56:26

Remélem, Stohl András tényleg feltekeredik egy fára és szörnyethal, mielőtt még egy filmet basz el az értékelhetetlenül szánalmas szinkronhangjával.

2010.05.09. 16:42:02

Kedves Proszektura! Légy szives ne személyeskedj! Attól hogy jogi végzettséged van, nem vagy mindentudó, mint ahogy én sem. A különbség csak annyi közöttünk,hogy te másokból élsz, én pedig magamnak keresem a lóvécskát.Mig te kimosod a bünözöket, sajnáltatod öket, addig én adózom és az adózók pénzén élnek jól a bünözök.Amit leirtam, annak semmi köze Sólyom L. közt. elnökhöz.Ez egy állásfoglalás, ami neked csipi a szemed. De attól még igaz, ha szorosan a törvény betüit nézem.Tudom, nálunk jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás. Na ezért tartunk itt.Remélem nekem lesz igazam. Bár nálunk, ha pénzed van és kapcsolatod, mindent meguszhatsz, mert bárki bármikor megvehetö. Csak valaki megsugja hogy mennyi az ár.Erre vagy olyan büszke, mint jogvégzett ember, hogy nem müködik jogrend szerint az igazságsazolgáltatás?

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2010.05.09. 22:36:31

""Stohl az RTL Klubnak és az MTI-nek is tagadta, hogy a karambol után azonnal elhagyta a helyszínt. "Megvártam a mentőket, s csak utána távoztam" (..) "Hibás vagyok, és megérdemlem, hogy ezek után széttépjenek az újságok, illetve hogy az emberek azt gondolják rólam: borzalmas alak vagyok" - jelentette ki Stohl András, aki azt mondta, hogy a színházból tartott hazafelé.""

www.origo.hu/itthon/20100508-kozlekedesi-baleset-eloallitotta-a-rendorseg-stohl-andrast.html

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.05.09. 23:09:32

A rohadék hülyemagyar netcsőcseléknek van pofája elítélni az ittas vezetéssel súlyos balesetet okozókat! Skandallum!

Poszektura nagy gané vagy ám, könnyű dolog ezer komment közül kiválogatni 2 primitívet, és az alapján jólmegmondani...

greybull 2010.05.10. 11:27:42

Kicsit higgadtabban. A mai magyar valóságban minden művész arra van kényszerítve, hogy amikor megy a szekér, akkor addig hajtsa magát, amíg bele nem döglik, mert lehet, hogy holnap már nem lesz felkapott és nem fog keresni egy vasat sem. Olyan mókuskerékben vannak, hogy azt mi átlag emberek el sem tudjuk képzelni. Persze az iszonyatos feszültséget és hajtást nem nagyon oldja más - látszólag - mint az alkohol. A legkevésbé sem mentem fel az ittas vezetést, és Stohl-t, ráadásul nem is kedvelem különösebben, de láttam a fóti Corában egyszer nyáron olyan szakadtan - és nem csak a ruhájára gondolok, hanem a teljesen lefáradt, nyúzott, mondhatni: összetört arcára, megjelenésére - , hogy rossz volt nézni, egy magára valamit adó kukázó nem jelent volna meg így az utcán.
Szóval: indulatmentesen kérném szépen.

Doktor House 2010.05.10. 14:10:10

Ahogy mondani szokás: bölcs ember a más kárából tanul, okos a sajátjából, ostoba a sajátjából sem. Úgy tűnik Stohlt vagy az igazságszolgáltatás állítja meg vagy egy fa (esetleg egy 4fős család autója, ilyen is volt már párszor), önmaga képtelen jó döntést hozni.

@Greybull: sokan mások vannak nyomás alatt, ez semmilyen plusz jogot nem biztosít. A stressznek és a nyilvánvaló jellemhibáknak meg végképp nincs közük egymáshoz.

Mindenki gondolja át a hírt úgy, hogy Stohl részeg ámokfutása 3 áldozatot követelt -- mert akár követelhetett volna, rajta nem múlott. Aztán lehet tovább mosdatni a csávót.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.05.10. 15:56:44

@greybull: Abszolút megértelek.

De szerintem ne diszkrimináljunk. A rendőr szakma is stresszes, mondjuk megengedhetnénk, hogy egy hónapban egyszer minden rendőr hülyére verhessen egy civilt, stresszlevezetőként.

A tanítók megerőszakolhatnának egy gyereket, a managerek bekokainozva lövöldözhetnének néha, az ecce munkás pedig verhetné a feleségét.

greybull 2010.05.10. 15:59:10

@Doktor House: teljesen igazad van, eszem ágában sincs mosdatni a fiút, ráadásul, mint írtam én nem is kedvelem, sőt elég antipatikus figura. Ez a celebvilág az ami nyomasztó lehet, adott esetben, ott lehet egy kicsit talán jobban keresni ebben az országban és ki ne szeretne jól élni, közben az egész egy irgalmatlan taposómalom, ha valaki kiesik szinte rögtön az anyagi csőd szélén lesz (pld. Gregor Bernadett), csak ezt akartam elmondani. Egyébként Stohl-t legjobb ha végleg eltiltják az autóvezetéstől, más megoldás nincs.

Rotfuchs 2010.05.10. 19:35:31

@TaTa86.: Csatlakozom.

Elvégre aki olyan nagy szolgálatot tesz embertársainak, hogy huszadrangú sorozatban szerepel és vetélkedőket vezet jogosan számít a szimpátiára.

Persze, persze meg kell büntetni, aha.. aham. De most már csituljatok el. Elvégre ti senki vagytok Stohlhoz képest. Ő letett valamit az asztalra. Ő hasznos tagja a közösségnek. Inkább mint egy mezei kutató, mérnök, vállalkozó, vagy katona aki Afganisztánban kockáztatja az életét. Teljesen természetes, hogy róla szól a sajtó; vele szemben kell megértőnek lenni.

Rotfuchs 2010.05.10. 19:39:33

@greybull: és gondolom az teljesen helyénvaló és elfogadható, hogy a celebvilág tagjaként lehet itthon boldogulni, miközben mérnökök, orvosok, és bárki más, aki valami hasznosat is csinál, mehet külföldre tisztességes munkáért, fizetésért.

bc0001 2010.05.12. 23:28:33

@Spanish Vax:
lehet, hogy vannak ügyes ügyvédek, de a joghézagokon (és hát a törvényhozókon) kívül ne mutogassunk senkire...

Mi ezen a bucis szaron olyan érdekes?? Pl. Császár Előd jut eszembe...
süti beállítások módosítása