Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Niggerek

2010.06.12. 20:25 | Proszektura | 3 komment

Legszívesebben úgy fogalmaznék, hogy a kuruc.info éppen olyan, mint Móricka. Akinek, mint tudjuk, mindenről ugyanaz az egy dolog jutott eszébe.

A kuruc.infonak mindenről a faji gyűlölködés jut eszébe.

De mégsem tehetem, hogy ezt a „legolvasottabb jobboldali” hírportált Mórickához hasonlítgassam. Ugyanis Móricka is, hmm… szóval ő is úgymond metélt farkincájú volt. Márpedig ennek a korlátlanul magyar hírportálnak talán a legnagyobb sértés ez lenne, ha egy romlott lelkületű bibsi kamasszal rokonítnánk.

De a tény ettől függetlenül is tény marad, a kuruc.info találékony szerkesztőinek mindig egy rugóra jár az agya. Még egy focimeccsel kapcsolatban is.

„Argentína legyőzte a niggereket” címmel közölte a kuruc.info a nagyérdeművel, hogy Nigéria Maradona csapatától vereséget szenvedett. Az a médiatermék fogalmazott így, amelyik a Jobbik nevű törvényes magyar párt egyik kedvelt hírharsonája. A Jobbik Egri Szervezete például kifejezetten társoldalként, ajánlja őket figyelmünkbe.

Kész szerencse, hogy az amcsi szerverekről bátran rágalmazó, fenyegetőző, észt osztó hazafiak nem a cigánybűnözés rovatukban számoltak be erről a hírről.

Mindenesetre érdekes megközelítés a nigériai focistákat niggereknek titulálni. Ezek után természetes, hogy az olaszok meccsein majd a spagettievő digók fognak játszani az ellenfeleikkel. S pályára lépnek majd a tótok is, akiket, mint tudjuk, ha beeresztesz, kivernek a házadból. Biztosan ezt teszik majd a focivébén is, ha már meggondolatlanul beeresztették őket.

De még a niggerekre visszatérve. Sajnos egyre több nigger csapatot és ebből következően egyre több koszos niggert kell majd látnunk Dél-Afrika stadionjaiban.

Ahelyett, hogy a cipőnk pucolásával foglalkoznának. Amihez értenek.

Természetesen a kuruc.info szemüvegén keresztül niggernek minősült Pelé is, de a mai brazil csapatban is bőven akad még ebből a kártékony emberfajtából. Ghánáról, Elefántcsontpartról, Kamerunról és a hazaiakról már nem is beszélve.

És ezek a niggerek egyre több sportágban kezdik a fehéreket kiszorítani és domináns szerepet betölteni. A végén még megérjük, hogy a sakkvilágbajnok is egy gyapjas lesz.

Még kész szerencse, hogy most egyelőre jól kikaptak az argentin fehérektől.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr972076972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sólyom Bátor 2010.06.12. 21:04:26

Nem az a baj, hogy egy rugóra jár az agyuk, hanem azzal a bizonyos rugóval van gond. Nehéz megemészteni, hogy egy ilyen emberfajtának sokkal jobbak a mozgásos, izomzati és anyagcsere adottságai, mint bármely más nációnak. De nem ez a legfájóbb. A legnagyobb gond a nagy bré, ami hiába van alattuk, még azzal is fél másodpercet vernek a legjobb fehér emberre 100 méteren. (Persze, ezt csak az idők összevetéséből lehet tudni, mert döntőbe ritkán kerül fehér ember 100 síkon).

b0lha 2010.06.13. 23:32:14

en komolyan azt nem ertem ezekben az emberekben, h nem szar nekik minden nap felkelni es utalkozni? tehat felkel, bekapcsolja mondjuk a tv-t, a sportrovatban epp 1 feka focistat mutatnak, maris szar kedve lesz, es pampog. kilep az utcara, es lehet h a buszsofor cigany. megjobban ideges lesz. utana bemegy dolgozni, ahol a fonoke meg mondjuk zsido. akkor mar teljesen megalazottan erzi magat, es tuti h a 3. vh kirobbantasat tervezi. de gecc, nem kurvara faraszto allandoan pampogni, megjegyzeseket tenni, utalkozni? nem veszi eszre h a sajat lelkivilagat gyalulja csak ezzel? ahh, nevetseges es szomoru...

american 2010.09.19. 13:36:07

Americai ember vagyok de járom a világot üzleti ügyekben most ide kellet jönnöm magyarországra de már előtte is hallotam erről hogy ebben a kis országban mennire nagy a faji előitélet de már meg is tapasztalhattam itt.Képzeljétek az egész világ foglalkozik most magyarországal mindenhol erről beszélnek hogy hamarosan polgárháború fog itt kitörni a romák és a magyarok közt de ebbe belefog szólni több emberjogi szervezet és segítséget kérnek majd a romák javára americában is foglalkoznak ezzel a sajtóban is és sok híres ember felajánlotta a segítségét a magyar romáknak.
süti beállítások módosítása