Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A kuruc.info védelmében

2010.11.20. 09:00 | Proszektura | 228 komment

Felszólítjuk Elnök asszonyt, hogy haladéktalanul kezdeményezze a kuruc.info azonnali és végleges hatályú betiltását. Meggyőződésünk, hogy Önnek, mint a média irányításáért és ellenőrzéséért felelős állami intézmény legfőbb vezetőjének alkotmányos és erkölcsi kötelessége a portál bezárásához szükséges jogi lépések megindítása.

Ezzel a SZEMA honlapján megjelent, Szalai Annamáriának címzett, és az index által (az Espresso Webshopból származó Illy kávé segítségével) idézett – különben csupa jó szándékú és tisztességes ember által jegyzett – nyílt levéllel először is az a bajom, hogy kissé megkésettnek és provokatívnak érzem. Vajon ugyanezeknek az aláíróknak miért nem jutott eszükbe hasonló kemény levelet fogalmazni teszem azt Draskovits Tibor, vagy Hiller István részére?

És miért éppen egy olyan rezsim képviselőjétől kérik, sőt inkább követelik a portál megszüntetését, amely hatalom legfőbb képviselőjéről (Orbán a Romboló) az a véleményük, miszerint: „Irigylésre” méltó magabiztossággal rombolja le Orbán az elmúlt 20 év eredményeit. Az alkotmányosságot, a jogbiztonságot, a piacgazdaságot, az öngondoskodást, a szolidaritást, az arányos teherviselést, a párbeszédet, az egyeztetést stb.

A sorozatos választási buktáktól megzavarodott liberális baloldal legnagyobb baja, hogy nem veszi észre, a Kóka, Kuncze félék pökhendi, lenéző, lekezelő, gúnyos stílusa (nem a békákat kérdezik, a mocsár lecsapolásakor, Révész Mártiriusz, stb.), valamint az álszent és hazug „Lop STOP!” mozgalom és hasonló farizeus megnyilvánulásaik végképp lejáratták őket. Azt hiszem a népszerűségük utolsó morzsáit akkor veszítették el végképp, amikor Gyurcsánnyal összeálltak.

Vagyis, hogy sarkosan fogalmazzak, a baloldali liberális megmondó emberekre most nem hallgat senki, sőt a megszólalásaikkal sokszor éppen ellenétes hatást érnek el.

 

Természetesen én sem szeretem a kuruc.info-t.

De előttem lebeg az a példa is, amikor a Magyar Gárdát Gyurcsányék ideje alatt a biróságok némi időhúzó hezitálás után betiltották. Hamarosan megjelent az Új Magyar Gárda, s ha azt is betiltatták volna, akkor követi őket a Legújabb Magyar Gárda vagy valami más. Ami jelen esetben azt jelenti, hogy ha Szalai Annamária valóban akarná is, és sikerülne is neki a kuruc.info elnémítása, akkor jönne egy új.kuuc.info, vagy mit tudom én milyen fantázianevű hasonlóan fasiszta szellemű portál. Például szittyakürt.hu, karikásostor.hu, szentjobb.hu, stb.

Egy régi vicc szerint a tanár beírt a szülőknek az ellenőrzőbe. A gyerek büdös, mosdatni. Mire a szülő válasza az volt. Nem szagolni, tanítani.

Számomra e vicc szimbolikus értelme a jelen helyzetre vetítve az, hogy nem betiltani kell ezt a szennyes portált, hanem megrendszabályozni. Az aláírók által is kifogásolt sokszorosan törvénysértő tevékenységet, törvénysértő cikkeket mind, mind emberek követik el. Van arcuk (nem is akármilyen), van nevük, lakcímük, csak fel kell deríteni a kilétüket. Ha törvényt sértenek, fel kell őket jelenteni, s ha a törvénysértés gyanúja valóban megalapozott, akkor a megfelelő kártérítési, büntető, szabálysértési, államigazgatási eljárást az arra illetékes igazságszolgáltatási szerveknek és egyéb hatóságoknak le kell folytatni.

Ilyen egyszerű. Néhány hazafit börtönbe csukni, milliós kártérítésekre kötelezni.

Kötve hiszem, hogy a magyar titkosszolgálatok ne tudnák, ténylegesen kik állnak a kuruc.info mögött. Évek óta tisztában kell, hogy legyenek ezzel.

Lehet találgatni, mégis miért nem tesznek semmit ellenük.

Sőt. A minap például éppen egy állítólag a Nemzetbiztonsági Szakszolgálattól származó ”szigorúan titkos!” dokumentumot közöltek a kuruc.info-n Pintér Sándor lányának megfigyelésével kapcsolatban.

· 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr442460614

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Péter és Pál. Rokonok! 2010.11.20. 20:45:27

tanulságos meseAtyafiak, egyszer egy választás elött, tisztaságról, átláthatóságról, korrupciómentességről beszéltek a szavazat érdekében. Elmondták, hogy nem lesz több mutyi, nem lesz ügyeskedés.  Láttunk azóta már egy-két dolgot, tudjuk, hogy ni...

Trackback: SZEMA: sárga lap 2010.11.20. 20:45:17

"Ha a teljes emberiség mínusz egy fő, ugyanazon a véleményen lenne és egy ember lenne az ellentétes véleményen,  az ő elnémítása az emberiség által semmivel se lenne  igazoltabb, mint az emberiség általa történő élnémítása lenne, ha m...

Trackback: Véleményszabadság kontra kuruc.info 2010.11.20. 12:04:07

 A Szabad Emberek Magyarországért (SZEMA) nyílt levélben követeli Szalai Annamáriától, a Nemzeti Média- És Hírközlési Hatóság elnökétől, hogy találjon módot a kuruc.info internetes hírportál betiltására. Kérésük indoklásában a különböző kisebbsége...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lopez 630310 · http://seifcallcenter.mindenkilapja.hu 2010.11.20. 18:34:47

@MacChicken: Persze, az igazság, nagyon fájdalmas tud lenni. főleg az, ha a nép, az istenadta nép, mégsem teljesen hülye. Pedig tesznek róla rendesen. Akit érdekel, hogyan mérgez bennünket a zsidda nagytőkés, élelmiszeripar, gyógyszeripar, és minden ami az ő kezükből kerül hozzánk, nézze meg a videot!

hunliferz.web4.hu/cikk/elkeszult-az-uj-videonk-miket-is-etetnek-fel-velunk-tudatosan-cimmel

Netkalóz (törölt) · http://narancsfolde.blog.hu/ 2010.11.20. 18:35:12

@MacChicken: ha nemsokára betiltják a blogolást, vagy legalábbis korlátozzák a rendszerellenes írásokat akkor mit lépsz?
(még mielőtt az én agyszülemény fikdiómnak gondolod: szalai már pedzegetett hasonlót...egyenlőre csak a hivatalos???? (nem magán) blogokra..)

val 2010.11.20. 18:36:36

@Netkalóz: Amit írtam, azt rólad írtam, nem Orbánról. Te mondod itt meg, hogy ki a náci.

val 2010.11.20. 18:38:57

@val:
Jaj, bocsánat, benéztem. Storno. Az atomot haverunknak írtam. Fáradt vagyok már.

Kandabula 2010.11.20. 18:41:41

A lényeg a történelemtanítás és történelem-értelmezés lenne. Akkor talán... De ahhoz még egy generációváltásra van szükség. Merthogy ez a mostani nem járt iskolába. Talán ez a baj. Frusztrált, mellékvágányra került emberek. Na majd most. Bár nem bánnám, ha lenne végre tengerünk. Szegény Szlovénia kap a pofájára! Horvátországgal együtt! Mit keresnek ezek a térképen? Mi meg odamegyünk nyaralni és tömjük őket pénzzel? No neeeem! Ide velük! Majd megtudják, mi az igazi demokrácia! Heil!

Netkalóz (törölt) · http://narancsfolde.blog.hu/ 2010.11.20. 18:44:21

@val: most erre mit írjak...valszeg rohadtul ismereted sincs ahhoz hogy megértsd, de se lukasenko, se a türkménbasi, se putyin nem számítanak ma komcsinak, pedig onnan nőttek ki és olyasmi diktatúrát csinálnak (mármint a kései szovjet típusút)..
akkor orbán miért ne lehetne ilyen értelemben náci?
tehát nem az igazi akkori 40.es évekbeli német náci, csak olyasmi hasonló diktátor.

Kandabula 2010.11.20. 18:46:00

Különben a Nagymagyarország matricáknak mi az értelmük?

töreki 2010.11.20. 18:56:52

Ha előtte betiltják a tel-aviv tv-ket a M1.M2,Duna tv, Tv2, Rtl klub, Atv? Hír tv, népszabadság, népszava, 68 óra, hvg és egyéb Magyar ellenes médiumokat azután lehet szó a Kuruc inforól!
Azok az elmebetegek akarják betiltani aki a gyűlölet legfőbb apostolai!

Kandabula 2010.11.20. 19:01:23

@töreki: mesélj, de konkrétan, mit tartottál magyarellenesnek?

MacChicken (törölt) 2010.11.20. 19:03:39

@Netkalóz: Hát akkor lemegyek hídba, de nem fogok meglepődni. Sok érdekes dolog történt itt a választások óta. Mi várhat még ránk? Ha már Pali Helyesírás Bácsi bejár a parlamentbe aláírni a törvényeket...

val 2010.11.20. 19:16:11

@Netkalóz: Nézd, először is nem neked akartam írni, csak olvasnod kéne. Ott virít a hibás hozzászólásom alatt.

Másodszor nem kellene Orbánnal kapcsolatban gondolatrendőrséget játszani, az érvek, hogy tudjuk hova vezetett, nyilvánvalóan, apukám is azt mondta stb. siralmasak.

Minden esetre a náci fogalmával sem ártana meg tisztában lenni, mielőtt Orbánt lenácizzuk.

De az a baj, hogy amiről írtam, azt láthatóan nem is érted, ezért megpróbálom összefoglalni:

-Engem itt képesek voltak lenyilasozni meg lenácizni
-Erre mikor volt pofám előhozni azt, hogy egy gárdista nem a bőrhibája miatt lett gárdista és szólni, hogy ezt inkább a homokzsákot pakoló feketeruhásoknak kéne elböfögni, le nácizták a gárdát is. Indoklás nincs, náci és kész.
-Erre írtam én azt, hogy anno a nácik mondták meg, hogy ki zsidó, ma meg az ún. toleránsok és hozzájuk tartozók mondják meg, hogy ki náci/antiszemita/hápogó,stb.

MacChicken (törölt) 2010.11.20. 19:22:22

Én megmondom mit kell betiltani. A tetves retkes RTL klub műsorait. A Való Világot nem engedném ilyen időpontban hirdetni, csak 18-as karikával mehetne éjjel 11 után. "A legnagyobb karriert Molnár Anikó futotta be a korábbi Való Világ szereplői közül. Megműttette a cicijét, pasizott..." Hatalmas karrier bammeg. És ezt még a gyerekek is nézhetik, mert olyan időpontban van.
Elnézést a kirohanásért, de 3 gyereket próbálok emberré nevelni, és felháborít, hogy a munka és a tanulás nem számít karriernek.

Kandabula 2010.11.20. 19:23:10

@MacChicken: akkor NE NÉZD!!! Kapcsolj át!!!!!!!!!!!!!!!!!

Netkalóz (törölt) · http://narancsfolde.blog.hu/ 2010.11.20. 19:23:22

@MacChicken: remélem azt azért mindenki látja hogy orbán (szalai) cenzúrája nem a mónikasó-valóvilág-ezekmegőrültek típusú népbutítás korlátozására alakult hanem a rendszer ellenes máskéntgondolkozó megnyilvánulások és vélemények elnémítására...

Húsleves 2010.11.20. 19:25:12

@Kandabula: a kuruc.infot se kötelező olvasni

Netkalóz (törölt) · http://narancsfolde.blog.hu/ 2010.11.20. 19:25:40

@val: még mindíg nem érted...nem tudok mást mondani, olvasd a blogomat.
nem azt állítom hogy orbán pont egyenlő hitler.. ahhoz akárhogy is szeretné túl kevés lesz...
csak azt hogy vannak hasonlóságok a két diktátor és rezsimje közt.

CRP_nulla 2010.11.20. 19:27:23

@Kandabula: "Vannak honlapok, melyek jellemzően belterjes olvasótáborral rendelkeznek és legfőbb feladatuk egymás hülyítése. Jól van ez így. Csak ne táborozzanak a Kossuth téren."

Ilyen az index.hu is, nem? Még a Kossuth téren sem táboroznak. Tökéletes is lehetne...:))

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2010.11.20. 19:29:11

hány komment lesz ebből még ma? Felteszek egy naugyét minimum háromszázra.

A posztban a legjobb kulcsszavakat sikerült találni a trollmeccshez.

(csak illemből, saját álláspont: a kurucinfó káros, de betiltani még károsabb, egyrészt mert lehetetlen, másrészt mert mártírként is kiválóan érezné magát az "üldözött" szerkesztőség)

MacChicken (törölt) 2010.11.20. 19:31:26

@Kandabula: Szerinted 3 lánygyerek és egy asszonyka mellett nekem mekkora beleszólásom van abba, hogy mi menjen a TVben? :) Nem véletlenül netezek és kommentelek a háttérben - számomra érdektelen dolgokat néznek.

Húsleves 2010.11.20. 19:32:00

@CRP_nulla: a liberók azért nem táboroznak a Kossuth téren, mert nem a rendőrök vernék meg őket.

val 2010.11.20. 19:32:40

@Netkalóz: Belenéztem a blogodba, bocs, nem akarlak megsérteni, de nem személyesen Gyurcsány Ferenchez van szerencsém?

Netkalóz (törölt) · http://narancsfolde.blog.hu/ 2010.11.20. 19:36:12

@val: nem vazz, hanem biszku bélához.-)

miért égeti ennyire az igazság a fideszdroidokat?????
ember, ti belegondoltak hogy a fidesz eliten kívül, kinek jó még bármelyik új orbáni törvény????

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2010.11.20. 19:37:08

csak illemből, saját álláspont: a stop.hu ultraliberális "hírportál" káros, de betiltani még károsabb, egyrészt mert lehetetlen, másrészt mert mártírként is kiválóan érezné magát az "üldözött" szerkesztőség

Kandabula 2010.11.20. 19:39:47

@Húsleves: Így igaz.
@CRP_nulla: ezt most nem értem.
@MacChicken: nem beleszólásod van, hanem csatornaválasztási szabadságod. Nem vagy Te kissé elkeseredve? Otthon minden rendben?

Kandabula 2010.11.20. 19:41:18

@MacChicken: egyébként, ha beleszólhatnál, mit javasolnál?

val 2010.11.20. 19:47:46

@Netkalóz: FYI: én nem vagyok fidesz droid, de az alaptalan baromságoknak nem ülök fel. Egy dolog biztos, amit eddig a Jobbiktól ellopva törvényi erőre emeltek, az jó. Vannak nagyon negatív dolgok is, de úgy lenácizni Orbánt, hogy az utolsó pillanatban esik be -kifulladva- a parlamentbe, csak hogy Izrael EUs gazdasági befolyását szavazatával támogassa, elég erős.

Egyszerűen meg akarják fordítani a szekeret. Azt a szekeret, amit eddig a MSZ(M)P/SZDSZ tolt egy bizonyos irányba. Ezen a szekéren nincs hely senkinek, csak a fidesznek.

Igazi választóvonal majd az alkotmány lesz, ugyanis ez az egy lehetőségük van visszatérni a Szent Koronához, ha ezt elszalasztják, már a szerinted fideszdroidok nagy része is fújni fog rájuk. Sokszor egyébként is az a benyomásom, hogy ha Orbán kihullik a fideszből, akkor marad egy SZDSZ.

whm · http://egyenesen.blog.hu/ 2010.11.20. 19:48:19

szerintem nem ennyire egyértelmű a kérdés. furán hangzik, de a kurucinfó - a sok gusztustalansága mellett - "hozott is a konyhára".
egyenesen.blog.hu/2010/11/20/tiltsak_be_a_kuruc_infot

Geri_lgfx 2010.11.20. 19:51:19

Szerintem akit zavar a kuruc.info, az költözzön ki egy cigánytelepre.

Netkalóz (törölt) · http://narancsfolde.blog.hu/ 2010.11.20. 19:54:09

"Sokszor egyébként is az a benyomásom, hogy ha Orbán kihullik a fideszből, akkor marad egy SZDSZ. "

mi van?????

amúgy meg értsed már, én (persze lehet félreérthető vagyok) de nem mondom azt hogy orbán náci.
csak azt hogy egyes módszerei hasonlítanak.

mi a manó az a szent koronához visszatérés 2010(11.stb ben??)
RÖHEJ..

ja , és a mega LOL. na ezzel támasztató alá hogy a jobbik ötlete a koncentrációs tábor...ha a fidesz törvényre emeli akkor tényleg végünk.

Kandabula 2010.11.20. 19:54:55

@val: számodra mit jelent a "Szent Korona"? Kérlek, magyarázd el nekem!

val 2010.11.20. 20:00:28

@Netkalóz:
"persze lehet félreérthető vagyok"

Nem félreérthető vagy, hanem tartamilag nincs értelme annak amit leírsz. Pl:

"ja , és a mega LOL. na ezzel támasztató alá hogy a jobbik ötlete a koncentrációs tábor...ha a fidesz törvényre emeli akkor tényleg végünk."

De az érveidnek nincs:

"mi a manó az a szent koronához visszatérés 2010(11.stb ben??)
RÖHEJ.."

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2010.11.20. 20:00:59

@Netkalóz: Én nem láttam sehol leírva koncentrációs tábort, légyszives idézzed szó szerint, hol írták le, hogy ilyet szeretnének! Nem mindenféle belemagyarázás kell, mert nem a féleszű "értelmiségi" haverjaidnak magyarázod, hogy "de ez valójában azt jelenti hogy..." konkrétan idézzed, hogy KONCENTRÁCIÓS TÁBORT akarnak és nem éjjelente szigorú kontroll alá vont területeket! Aztán ve

Anti Anyag (törölt) 2010.11.20. 20:01:00

@flugi_: Aki nem "liberális", csak a hírekre kíváncsi, az nem akarja betiltatni a kurucinfót.

Hány és hány ballib lap nácizta, anyázta Orbánt, a Fideszt, vagy általában a nem balliberális embereket és mégsem akarta betiltani senkit. Némelyik címlapon lévő index vélemény mocskosabb mint a kurucinfó cikke és azon sem lepődik meg senki, ha ha a ballib megmondóember valakinek az anyját szidja, ki akarja végeztetni, fel akarja borogatni a jobbos újságokat áruló pavilonokat és hasonlók. Ez az internet, ettől még nem dől össze a világ. Elolvasom, vagy nem, de nem gondolom, hogy ez olyan nagy dolog lenne.

Ami nagy dolog az az, ha valamelyik libsi azon jajgat külföldön, hogy itt írtják a cigányokat és martens bakancsosok menetelnek. Érdekes, ez rengeteg ballibsit nem zavar, pedig nyilvánvaló hazugság.

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2010.11.20. 20:01:48

@nemzetikonyves: *** aztán vesd össze a "fasiszta" olaszokkal és franciákkal!

MacChicken (törölt) 2010.11.20. 20:02:24

@Kandabula: 1. De el vagyok keseredve, viszont ez nem függ össze a csatornaválasztással. Inkább egészségügyi... Nem részletezném.
2. Egy jó sétát, társasjátékot tudnék ajánlani (legkisebb lányommal most nyomtunk egy kört a falánk mókus játékkal). Ha már mindenáron TV, akkor műsor függvényében NatGeo, Discovery, stb.

Kandabula 2010.11.20. 20:04:20

Az úgy nincs jól, hogy nem kapok választ a kérdéseimre.

val 2010.11.20. 20:04:45

@Kandabula: "számodra mit jelent a "Szent Korona"? Kérlek, magyarázd el nekem!"

Számomra? Kiindulópontot.

És számodra? Micisapkát mi?

fidesz = házmesterek pártja 2010.11.20. 20:05:47

@val: nem azé', de Orbánra nehéz olyan negatív jelzőt találni, ami ne lenne igaz. :(
Nézd meg, hogy mi lett az szdsz ifitagozatként induló fidesz, térdrecsuhások viktorából! És milyen úton!

Netkalóz (törölt) · http://narancsfolde.blog.hu/ 2010.11.20. 20:09:48

@val: nem a francokat.
írtátok hogy a fidesz a jobbik ötleteit emeli törvényszintre...
de ez nem is érdekes, hiszen pintér papa már előre vetítette az "éhséglázadások" véres leverését...

könyvesfater.se az angolok (akik kitalálták amúgy eredetileg), se a nácik, se a szovjetek (akik nem így hívták), se az északoreaiak...stb. nem nevezték előre így hogy koncentrációs tábor...
magyarnak jó lesz a "közrendvédelmi tábor" megnevezés is...

val 2010.11.20. 20:11:32

@MacChicken: Ezt meg lehet érteni. Az értéktelenség, rossz iránymutatás különösen a gyerekekre veszélyes (meg persze azokra, akik 30 évesen is egy ötéves szintjén állnak, de azoknak mindegy).

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.11.20. 20:12:26

Forró ősz - egyre több szervezet jelzi, hogy tüntetni fog a kormány ellen

Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne tüntetnének civilek vagy politikai pártok az Orbán-kormány ellen. A szakszervezeteknél pattanásig feszült a hangulat, a Jobbik egymás után jelenti be tüntetéseiket, az MSZP a jövő hétvégére készül.

Kandabula 2010.11.20. 20:13:04

@MacChicken: akkor azokat nézd. Részemről: Spectrum, Discovery, Reality, NatGeo, History, Animal Planet, DoQ. Oszt annyi. Remélem, ezek nem kerülnek tiltólistára. Bár a fene tudja. Mindenki úgy hülyíti saját magát, ahogy akarja. Ez a demokrácia.

Kandabula 2010.11.20. 20:15:15

@val: de az mi az? Mi a TARTALMA?

baliquez 2010.11.20. 20:16:54

Szerintem marhára hálás lehet az összes tolvajpárt azért hogy a k.info létezik. Ha nem lenne - mint könnyen elérhető gőzleeresztő - az emberek már rég az Andrássy bal oldalán akasztották volna fel a "szoclibeket", jobb oldalán a fideszsakálokat a lámpavasakra hogy a hajnali szellő susogjon csasztuskát az összehugyozott talpuk alatt, pártfüggetlent.

Antall eladta az országot, Orbán meg kettévágta. Az eftársak meg csak azt csinálták amihez legjobban értenek, loptak és hazaárultak. Ki kéne irtani MINDET, egytől-egyig, tanulságul a következő politikusnemzedéknek. Addig itt rend nem lesz.

Netkalóz (törölt) · http://narancsfolde.blog.hu/ 2010.11.20. 20:17:50

@Már kéri a polgár- Orbán takarodj- pár hónap után!:
én márc 15-re tüntetéseket jósolok amit a rezsim vérbe fojt.
aztán utána elszabadulhat a pokol, de okt. 23.án elindulhat az 56-os folyamat...
csakhogy itt nem jönnek szovjet tankok...
"minden népnek meg kell vívni a saját forradalmát"

előbb vagy utóbb..
mi legutoljára vívjuk sajna..

val 2010.11.20. 20:19:12

@Kandabula: Mármint minek? Először áruld el nekem, hogy neked mit jelent, mert ha micisapkát, akkor nincs miről beszélnünk.

Kandabula 2010.11.20. 20:21:28

@val: micisapkát és lódenkabátot. Az ötvenhatos fiatalok pontosan ezeket viselték. Nézd meg a fényképeket. Lenni még kérdés? Hol lenni a korona? A micisapka alatt, vagy fölött? Mit Te gondolni kiindulópont? Mihez képest? Lebédia?

Nazareus 2010.11.20. 20:26:32

A cikkiró nem jól alkalmazza a viccet. Mert hiába csukják börtönbe azt a néhány embert, aki a kuruc.info-t viszi, lesz más helyettük, amig igény van rá. Tehát ahogy betiltani nincs értelme, pont ugyanúgy nincs értelme lecsukatni a szerzöit. Max azt érik el, hogy külföldi magyarok fogják vinni.

Kandabula 2010.11.20. 20:29:59

@val: megbeszéltük. Érveid meggyőztek. Győztél.

val 2010.11.20. 20:32:33

@Kandabula: Ezeket a szavakat le tudod írni, de egy értelmes mondatot nem. :) Ezért nem tudom, hogy az OPNI-ból engedtek szélnek, vagy valamilyen szer hatása alatt állsz.

Húsleves 2010.11.20. 20:36:28

@Atomot az indexre!:
"Nézd meg, hogy mi lett az szdsz ifitagozatként induló fidesz, térdrecsuhások viktorából!"
Az lett vele, hogy rájött (megtapasztalta), hogy a liberalizmus mögött ugyanakkora jól felépített, hamis érvrendszer van, mint a tudományos szocializmus mögött.

Goompah 2010.11.20. 20:43:09

Nem olvastam végig az összes kommentet, csak a hír olvasásakor azonnal az jutott eszembe, miféle liberális az, aki be akarja tiltatni a neki nem tetsző véleményt...

Kandabula 2010.11.20. 20:45:22

Én lenni UFO. Használni szó-tér (tár). Szerhasznál. Lenni felkent. Aztat gondol, lenni kérdés, lenni felel. Demár ez itten nemigy lenni. Lenni válaszol kenőmájas. Légy (nem az repűlő) boldogg. (Ha érteni...)

Kandabula 2010.11.20. 20:49:57

@Goompah: úgy emlékszem, hogy a négerek egyenjogúsításáért az USA-ban a liberálisok harcoltak. Mármint a tiltások ellen. Viszont itt nálunk a vízlépcső ellen. Mindkettő bejött...

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.11.20. 20:52:59

Na és? Kurucinfot úgyis már csak a buta zsidók olvasnak,hogy legyen mivel ijesztgetni belterjes kölkeiket.
A nemzeti oldalon önjáró,gondolkodó emberek élnek,akik elvannak saját következtetéseikkel.Hiába tiltják be a Pannon rádiót,Szittyakürtöt és egyéb médiumot.

Kandabula 2010.11.20. 20:57:34

@val: Nekem naggyon nehhéz leni fogalmaz. Ne fáraszolj. Márt igyis ki-vagyokk. Agyamnakezlennisokk! (El tudni Nekked olvass?) Merthoggy bonyolult. Nekkemnek.

val 2010.11.20. 20:59:01

@Kandabula: Jól van na, pihenjél (simogat-simogat). Már én is fáradok.

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2010.11.20. 20:59:50

@Cuppanj a végére!: Különböző liberális blogokban már elismerték a kőlibsi arcok, hogy ez az egész marhavagonos riogatás egy baromság, ők nem hiszik, hogy félniük kéne. Ebből is látszik, mekkora műmájer cirkusz az amit a neves értelmiségiek (ez a jelző csak balos lehet) folytatnak ilyen aláírásgyüjtögetéses petíciós baromságokkal. Cirkusz az egész.

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2010.11.20. 21:00:42

@val: Látszik. Ezt a dumát akkor szokták elsütni ha már nem tudnak érvelni.

egyszerhopp 2010.11.20. 21:05:13

A szerző az alapfogalmakkal sincs tisztában, de az újságírónál a felületesség kötelező.

A kuruc.info és a fasizmus űrmesszeségben vannak egymástól.

A Szema nevű homokos féregtársulat bármi áron szeretne címlapra kerülni, ez ugye vili ?

Szalai épp közéjük való, hiszen onnét gyütt, mielőtt átföstötte a haját a randa zs.

velorex-vezető 2010.11.20. 21:18:46

Megnézném azért, hogy a vérengző mutáns bőrproblémás gárdisták, vagy az Andrássy-n színes göncökben tovalibbenő, egymást abuzáló "magasabb átlaghőrmérsékletű" polgáraink pakoltak-e több homokzsákot, nem egyszer együtt a roma kisebbséggel!

gratula! Ilyen költőien még senki sem írta körül a buzikat.

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2010.11.20. 21:30:21

@velorex-vezető: Köszönöm szépen, könyvekkel foglalkozom mint azt a nevem is elárulja :)

Kandabula 2010.11.20. 21:36:06

A gárdistáknak nem volt erre idejük. Kordont álltak a többiek előtt. Egyébként itt nem volt parlagfű...

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2010.11.20. 21:41:32

@Atomot az indexre!
"cigányból valószínűleg többet láthattál volna a gátépítéseknél, ha odamentél volna, mint tetves gárdistát. "

@Atomot az indexre!: Én csak azt láttam, hogy nehéz helyzetben lévő kisebbségi honfitársaink munkától megfáradva már rég aludni tértek mikor az emberevő (ezért oroszlán a jelképük) nácifasisztanyilasrakciós világbékére óriási veszélyt jelentő gárdisták (akiknek nem azért ilyen a ruházatuk, mert 100 éve még ugyanígy fekete nadrág, fehér ing, fekete mellény volt a népi divat, hanem mert nácik (csakmert) ) még pakolták a homokzsákokat.

Pár órával később azért szerencsére rájöttek, hogy ha azok sem dolgoznak magukért akiken ők napok óta 8 óra munka lehúzása után segíteni akarnak, akkor ők minek fárasszák magukat?

val 2010.11.20. 21:50:34

@nemzetikonyves: Nah? Nem írod le, hogy mire kellene érvelnem?

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2010.11.20. 21:57:23

@Anti Anyag: Nekem a kurucinfóval konkrétan az a bajom, hogy nekik nem tetsző emberek nevét címét kitették, és önbíráskodásra buzdítottak. Ez valóban olyasmi, amire van paragrafus a bétékában. Nem a kurucinfót, mint orgánumot kell tiltani, hanem az akkori szerzőt és szerkesztőt elővenni, és elbeszélgetni velük arról, hogy vajon mivégre van igazságszolgáltatás meg törvény ebben az országban.

Például jó lenne-e az, ha a te haragosod egy chatloggal pedofilnak mutatna be névvel, címmel, meg hogy mellesleg zsidócigány vagy. Másnap te is fent lennél a kurucon.

A kurucinfó az a szint, ami a subba meg a napiszar, aki komolyan veszi, hitelesnek tartja, az nem épeszű. El lehet rajta röhigcsélni, de sajnos vannak, akik mégis házhoz mennek, zsidócigánypedofilt verni, mert fenn volt a kurucon.

sanyix 2010.11.20. 21:58:28

az a gáz kedves "liberális" értelmetlenségiek, hogy bizony ha az ember kiszűri a habzószájú zsidózást a kuruc.info-ról, akkor több, és valósabb információt kap mint az elfogadott médiából.

val 2010.11.20. 22:05:23

@flugi_: Azért ne csúsztassunk. A kurucon a közutálatnak örvendő seggel előre születettek adatait szokták kitenni, mint pl. Stohl -megúszomabüntit- Buci, vagy Alföldi -nem értem mi a baj a Románokkal dec. elsején a Nemzetiben- Roberta. Ez maga az önbíráskodás, de sajnos igény van rá. Nem kell ezt betiltani, hanem nem kell rá okot adni, ilyen egyszerű.

Aki pedig azt állítja, hogy a kurucon minden szó hazugság az tényleg nem épelméjű. A stílus meg olyan, amilyen.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2010.11.20. 22:13:08

@val: ez a legcinikusabb, hogy "ne adjanak okot" bakker. Ilyen alapon kánaán volt a kommunizmus, mindenkinek tök jó volt, aki nem adott okot arra, hogy felfigyeljen rá az ávó. Figyelted, hogy Biszku mennyire PONT ugyanezt magyarázta? Ha nem adtak volna neki okot, nem ítélt volna el senkit, csak azok a fránya ötvenhatosok nem bírtak magukkal.

"Aki pedig azt állítja, hogy a kurucon minden szó hazugság az tényleg nem épelméjű."

A subbán meg a napiszaron minden szó hazugság? Nem értem, hogy jutott eszedbe ezt ideírni nekem.

inci-finci (törölt) 2010.11.20. 22:17:26

@Netkalóz: azért ennyire ne legyél optimista! :)

val 2010.11.20. 22:19:30

@flugi_: Áááljunk már meg egy pillanatra! Hogy mérhetünk egy 56-os forradalmártt egy narkós, alkoholista állathoz? Ne forgasd már ki a szavaimat!

inci-finci (törölt) 2010.11.20. 22:20:22

@Kandabula: ha utánanézel van rá mód hogy megrendszabályozzanak bármilyen honlapot megfelelő helyről. sőt terv van minden egyes internethasználó azonosítására is. kivitelezhető. csak ezt először ott fogják megtenni ahol nagy pénzeket várnak: torrent, letöltés.

baliquez 2010.11.20. 22:25:15

@flugi_: Ha azt a szervert le is szűrik akkor átköltöztetik máshova a címet ahonnan elérhető. Pillanatok alatt megoldható az átirányítás, max lassabban érhető el egy darabig amíg a tényleges áttükrözés megtörténik.

@sanyix: Sok botrány ott jelent meg először a médiában, ez tagadhatatlan. A stílus és a csúnyáskodás meg pusztán az image része, az értelmesebb olvasókat tudatalatt sem érinti meg, a hülyék meg amúgy is csak azt fognák fel, nekik meg tökmindegy.

Amúgy szerintem tökéletes reciproka a kinfo a szabadvogel médiának, a fősodrat pont annyira nemzetellen mint amennyire túlmagyar a nácizeit. Nagyobb problémának azt tartom hogy sokszor valóban jogos a zsidózásuk meg a cigányozásuk. Erről viszont nem a kinfo tehet. Javára írható még hogy sajátságos (bár primitív) nyelvi leleményeikkel megnevettettek már párszor, az indexponthu meg sokszor annyi alkalommal kúrta fel az agyamat az ótvar helyesírási hibáival.

val 2010.11.20. 22:33:15

@flugi_: Én egyébként az alapvető igazságérzetről beszéltem, amikor ez sérül megjelenik ott az illető(k) telefonszáma. A nem kéne rá okot adni pedig egy kétélű ám egyirányú dolog, egyrészt nem kellene bedrogozva balesetet okozni, majd sunyin letagadni, majd megúszni a kábítószeres befolyásoltságot, majd nem kéne az illetőt tovább futtatni a médiában (főleg nem mosdatni szegénykét), másrészt esetleg rendesen el kellene ítélni és akkor nem kerülne ki a telefonszáma.

Azt írtad, hogy a napiszar szintjén van és nem lehet komolyan venni. Igenis komolyan lehet venni, csak s stílusa szar. Sokszor olyanokat lehet ott olvasni, ami vagy nem jelenik meg máshol, mert kínos, vagy totál elferdítve hozzák le.
Ha az egyszeri parasztnak nem kellene 25 helyen elolvasi ugyanazt a hírt, hogy valamit összeollózzon az igazságból, a kurucra a kutya sem nézne többé.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2010.11.20. 23:46:44

@val: tényleg nem érted ám, hogy Biszku "alapvető igazságérzetét sértették" az ötvenhatosok? Simán lenyilatkozta a dokumentumfilmben.

Ugyanazt mondod, csak nemzetiszín pántlikával.

Mindegy, nem én leszek az, aki el tudja neked magyarázni, hogy a kevesek ízlésének erőszakkal betartatása miért gáz.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2010.11.20. 23:53:14

@baliquez: "a hülyék meg amúgy is csak azt fognák fel, nekik meg tökmindegy."

Aha.

Csak az a baj, hogy hülyéből sok van. Abból van több. Például komolyan veszik az önbíráskodást, és még ideológiát is gyártanak hozzá, mert van honnan meríteni.

Ha bármi értelmes van a kurucinfóban, azt minden akadály nélkül meg lehetne oldani úgy is, hogy a hülyéknek közbe ne adjon jótanácsokat.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2010.11.20. 23:54:05

mellesleg jöhetnek a naugyék, korán levették a címlapról :D

Zalay Vazul 2010.11.21. 00:14:35

@Atomot az indexre!: Csak azért mert cigány nincs vele
bajod. A Gárdával kapcsolatban mi a bajod?
A gárdista "helyből gerinctelen tetü"?
A hazafiak miért neonáci horda?

Zalay Vazul 2010.11.21. 00:23:35

@Atomot az indexre!:
A libsik a legnagyobb kirekesztők, hangzatos jelszavaik
ellenére. Semilyen más véleményt nem fogadnak el.
Öntelt elvük: "te nem tudod, hogy mi a jó neked, majd
mi megmondjuk".

val 2010.11.21. 08:21:45

@flugi_: Ne akarj nekem magyarázni, nincs relatív jó vagy rossz. Jó van, vagy rossz van. Nincs biszku igazsága, nincs nácik igazsága, a törvényesen üldözték a zsidókat, nincs Horn -pufajkás- -törvényesen cselekedtem- Gyuszi igazsága, nincs Stohl igazsága, aki szerint jó, ha bedrogozva, ittasan okozunk balesetet, nincs Alföldi igazsága, aki szerint jó, ha Románokat hívunk Erdély elcsatolását ünnepelni, ugyanígy nem hívnak minket Bukarestbe bécsi döntést ünnepelni, vagy ha hívnak nem megyünk bmeg. Nincs gyilkos igazsága, nincs pedofil igazsága, mert akkor összeomlik minden.

Ez a tipikus bolsevik módszer.

Az a szomorú, hogy nagy vagy dédapád fejében meg se fordulna ilyen gondolat, hogy Biszku igazsága és itt elkanyarodhatunk szépen az elmúlt 65 év felé, amit nem akarok, de őszintén sajnállak, ha így gondolkozol.

val 2010.11.21. 08:41:07

@flugi_: "
Mindegy, nem én leszek az, aki el tudja neked magyarázni, hogy a kevesek ízlésének erőszakkal betartatása miért gáz."

Hát pont erről szajkózok neked. Itt Kun Béláék is azt hitték, hogy ők a többség. Rákosiék is azt hitték. Az SZDSZ-es liberális hülyék is azt hiszik, hogy ők a többség. Holott ez nem így van.

Az értékeket az emberek nagy része Istenre vezeti vissza, még ha nem is jár liturgiára. Nagy baj is lenne, ha nem így lenne.

sivatagi n. 2010.11.21. 09:03:32

Imádom, amikor a szopóágra került liberráltak azt képzelik, hogy bárkit is érdekel az ajvékolásuk.
Kuruc.info van, volt és lesz :)

fidesz = házmesterek pártja 2010.11.21. 09:41:26

@Zalay Vazul: kicsi húgyagyúm! A cigány jelző az illető származását jelöli. Hogy gárdista, az az értelmi képességeit, a gerinc hiányás és ehhez hasonlókat. Gárdista létedre nem csodálom, hogy nem érted.

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.11.21. 10:38:34

A magyarság önvédelmi szerveződése csak kétféle embernek szúrhatja a szemét: aki ártani akar a nemzetnek,illetve akinek eltávolították a homloklebenyét.
Te melyik csoportba tartozol, "Atomot az indexre!"?

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2010.11.21. 13:03:53

@val: tényleg nem fogod fel, hogy mit beszélek, és azt hiszed, hogy azt mondom, hogy Biszkunak igaza volt.

Éhesló 2010.11.21. 13:12:42

Nagyon megengedő a postoló, nem a portál ellen hirdet háborút, hanem a szerzők ellen. Totálisat.
Mert vannak akiknek NINCS JOGUK semmire, mert a személyük a gondolataik, a nézeteik, a vallásuk, a jelképeik, a nevelésük, a szaguk, a ruhájuk mind mind BETILTANDÓK.
ÉS IGENIS MI a liberális, toleráns, demokrata emberek mondjuk meg MI AZ AMI BETILTANDÓ, mi az ami: terrorista, náci, fasiszta, antiszemita, rasszista.
Ráadásul MI mondjuk meg kik azok akik: terroristák, nácik, fasiszták, antiszemiták, rasszisták.

Szánalmas és hazug a "demokrácia", ez a "liberalizmus", ez a "tolerancia" és ennek erkölcs és tartás nélküli képviselői.
Szerencsére mára a többségellenes, PC újbeszélt makogó lmposzdsz együtt sem nagyon üti meg az 5%-ot.
Megy ez még lejjebb is. :)

val 2010.11.21. 17:23:52

@flugi_:

"tényleg nem fogod fel, hogy mit beszélek, és azt hiszed, hogy azt mondom, hogy Biszkunak igaza volt"

Nem hiszem, tudom,mert ezt írtad: "tényleg nem érted ám, hogy Biszku "alapvető igazságérzetét sértették" az ötvenhatosok?"

Én meg leírtam neked, hogy igazság csak egy van és az nem biszkué.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2010.11.21. 19:15:17

@val: "Én meg leírtam neked, hogy igazság csak egy van és az nem biszkué."

Ja, igazság pont egy van, és az az enyém, úgyhogy neked nem jutott, bibí.

Kandabula 2010.11.22. 00:17:54

@flugi_: szerényen és halkan jegyzem meg, hogy az igazság itten van, NÁLAM.

Zalay Vazul 2010.11.25. 23:37:00

@Atomot az indexre!:
Én neked "kicsi" vagyok? Nahát! De én nem vagyok
olyan (mint te).
A "hiányás", sőt "gerinc hiányás" mit jelent?
Nem voltam, és nem vagyok gárdista, nem is leszek
(sajnos).
Tisztességesen élő és gondolkodó Magyar ember
vagyok, iskolázottként, látókörömnél fogva ...

Belőled fröcsög a megvetés és a gyűlölet - mint
ahogy egy igazi liberálishoz "illik".
süti beállítások módosítása