Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Egyik, Mátsik

2012.07.26. 11:15 | Proszektura | 8 komment

Újabban jobboldalon egyre gyakrabban emlegetik azt a bizonyos egyenlő mércét. Ha a horogkeresztet nem lehet közszemlére tenni, akkor miért megengedett a vörös csillagot? Az egyik is önkényuralmi jelkép, a másik is.

Mégis, Európa szerintük nem mér egységesen, amikor az előbbit szigorúan tilalmazza, az utóbbi zakóra tűzését meg majdhogynem  meg is jutalmazza. Hiszen annak viselője Fratonolo János egy bírósági megrovás fejében – bár igaz, némi vonakodás után – még tekintélyes milliós summát is kapott a magyar államtól.

Most legújabban meg az történt, hogy a brit The Sun kiteregette: itt él hazánkban szinte háborítatlanul egy olyan személy, akinek jelentős szerepe volt Kassán a zsidók bevagonírozásában. A lap szerint – többek között – 15.700 zsidó Auschwitzba deportálásáért tehető felelőssé. De a történelmi kutatások szerint sokan beszámoltak szadista hajlamairól is.

Habár az ügyészség szerint az újság semmilyen új lényegi információt nem tett közzé, hirtelen mégis felgyorsult az eljárás és a gyanúsítottat őrizetbe vették. Amit aztán gyorsan házi őrizetre változtattak át. Hát, ez biztosan igen komoly hátrány lehet az idős úriembernek! Még kedvenc ölebét sem viheti le a háza elé pisiltetni, csak külön bírói engedéllyel. Mert gondolom, van neki kedvenc ölebe. Legalább is a kutyakorbácsot, azt, úgy tudni, mindig kedvelte.

Mind ezenközben a honi jobboldali sajtó hirtelen felfedezett, és elkezdett emlegetni egy másik öregurat, aki meg ügyész volt ötvenhatban. És ahogy a Magyar Hírlap fogalmazott, a Mansfeld Péterre halálbüntetést kérő volt ügyész „kíméletlen” vádbeszédet mondott. És ráadásul mostani nyilatkozatában ötvenhatot konokul és megátalkodottan ellenforradalomnak nevezete!

Ahelyett, hogy a volt párttitkár csemetéknek, továbbá az egykori MSZMP tag Martonyik, Kövérek, Matolcsyk, Pintérek, Járaik példáját követve átszellemülten forradalomról kezdett volna szónokolni.

Ide a rozsdás bajonettet, hogy még a negyvenötös szovjet megszállást is felszabadulásként aposztrofálja az a nyomorult vénember!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr554679337

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.07.27. 12:42:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greybull 2012.07.27. 09:27:19

Egy 90 feletti ember vegzálása = egy kilencven feletti ember vegzálásával egyenlő, akármit is követett el 60-70 éve. Lehet bármit mondani arról, hogy az emberiség és emberiesség elleni bűnök nem évülhetnek el - 90-es évei felett járó emberen betölteni a büntetést - nos nem eredményez mást, mint: szánakozást egy nagyon öreg ember iránt. Döglött, vagy a kimúlás közelében lévő oroszlánba nem illik belerugdosni. Ez a kérdés ennyi idős emberek esetében már nem büntetőjogi kategória, hanem esztétikai - és a zsidóknak nincs esztétikai érzékük.

babakék 2012.08.06. 18:32:03

Akiket viszont a csatáry-félék hathatós közreműködésével bevagoníroztak, megsemmisítettek, azok sosem élhették meg a 90 feletti életkort, ergo őket magyar honfitársaim egy része nem szánja. A bűn nem maradhat büntetés nélkül. Ágnes asszonyt is lehet szánni az Arany-balladában, de a büntetését mégis megérdemelte - igaz, önmagától kapta meg. nos, csatáry nemhogy nem érzett még lelkiismeret-furdalást sem, tagadta azt, amit nem lehet tagadni, mert szerencsére még szemtanúk is élnek. Szóval a 90 év feletti ember látványa ép erkölcsi érzékű emberekben felidézi azoknak a nyomorultaknak a képét - köztük lehet, voltak 90 évesek, de gyermekek, fiatalok, csecsemők is - , akiktől ő és gazember társai vették el a lehetőséget az egyetlen életre. Természetesen nem kívánom egyetlen embertársamnak sem, de egyszer talán bele kéne gondolni kedves greybull, mi lett volna, ha ez a szegény vegzált öregember mondjuk a te rokonaid kiirtásában vett volna részt? Akkor is ezt mondanád?! Jut eszembe! Miért is pártolják sokan kishazánkban akkor a halálbüntetést????

elektromotor 2012.08.08. 19:58:34

@babakék: Nektek már azt sem lehet elhinni amit kérdeztek.
Nem kellett volna hazudozni folyamatosan, mert az igazság előbb utóbb kitudódik.
te azt sem tudod mit vacsoráztál tegnap előtt!
A Csatáryt meg beöltöztettétek német páncélos egyenruhába, aki kézzel verte agyon kutyakorbáccsal, hetesével a zsidókat.
Legalább olyat hazudjatok amit bizonyíthattok!
Én kin kérjem számon a bolsevizmusban , és a háborúban megölt családtagjaimat?!
Kik fognak nekem 68 éve "kárpótlást" fizetni?!

elektromotor 2012.08.08. 20:02:22

@babakék: Te hol voltál katona, és meddig?
Tudod e mi az a "parancsmegtagadás" és hadi helyzetben mi jár érte??
Várom érdemi válaszodat!

babakék 2012.08.08. 20:43:56

@elektromotor: Tudom, mi a parancsmegtagadás, de az nem furcsa számodra, hogy a második világháborúban több százezer magyar katona szolgált, több tízezerre tehető a tisztek száma, a csendőrségre a számok nem, de az arányok ugyancsak igazak, miért van az, hogy viszonylag keveset ítéltek el ezek közül emberiség-ellenes bűncselekményért? Miért van az, hogy néhány tíz ember ült a vádlottak padján, az összes többi tehát parancsmegtagadó volt? A második magyar hadseregben pl. a híres Jányi Gusztáv a megfutamodó magyar katonák ellen tűzparancsot rendelt el. És ne indulj ki kérlek magadból. Történelmet tanultam az egyetemen, olyat, amit tudománynak neveznek és nem olyat, amit aktuálpolitikai célzattal változtattak meg szélsőségeseink. Én emlékszem arra is, mit vacsoráztam, valamint hazudni se szoktam, szemben azokkal akik fröcsögő zsidózó szájjal hamisítják a múltat. Pedig csak arról van szó, hogy a frusztrációjukat élik ki másokon. Ja, és bármilyen fájdalmas, nem vagyok se zsidó, se cigány, se libsi-bolsi. Na ezt kapd ki!

elektromotor 2012.08.09. 11:50:55

@babakék: Pontosan az elvtársaid tették , hogy a nem elég intenzíven harcolókat a GPU lazán fejbe lőtte! Ez van , ez a háború! Aki katonai személy hadi helyzetben nem teljesíti a parancsot, azt ott helyben fejbe lövik! Aztán mehet reklamálni!
"Először teljesíti a parancsot, utána reklamálhat"!
A Csatáry ellen felhozott vádak mesék! A fekete páncélos egyenruhával és a egyenruhával kutyakorbáccsal kezdve! Csak a zsidók "hersegve csámcsogva szívnák a vért"!
"miért is"???
Ráugrottak a matuzsálemre mintegy parancsra??
Közben ajvékolnak, hogy őket senki sem szereti???!
Majd ha Izraelben is legalább néhány Gázában gyerekeket gyilkolászót bíróság előtt elszámoltatnak akkor beszélhetnek!

Az pedig, hogy neked mit tanítottak az egyetemen, régi elavult tankönyvekből, egy dolog!
A másik pedig a gondolkodó analizáló képesség, amivel kiválogatod mi az igazság! Csak gondolkodási képességet nem adnak a diplomával!

elektromotor 2012.08.09. 11:58:30

@babakék: Látid ezt mondom! Te soha nem voltál katona, ezért írsz butaságot.
"a második világháborúban több százezer magyar katona szolgált, több tízezerre tehető a tisztek száma, a csendőrségre a számok nem, de az arányok ugyancsak igazak, miért van az, hogy viszonylag keveset ítéltek el ezek közül "
Ott ahol lőnek, ahol szuronyroham kézigránát tüzelés repeszgránát van ott egy dolog számít: ki tud gyorsabban gyilkolni, és nem az ki a nagyobb liberális!
Nagyon meg tudjátok mondani, hogy másoknak mi a bűnük!
Miért nem tanulnak cigánygyerekek a zsidó iskolában???!
Csak nem rásszistákok a zsidók!?

elektromotor 2012.08.09. 12:06:03

@babakék: "szemben azokkal akik fröcsögő zsidózó szájjal hamisítják a múltat."
Ha egy elektronikus berendezésben tönkre megy az IC , akkor nem mondhatom, hogy a csatoló kondenzátor a rossz! Ez a fajta mellébeszélés csak a libsibolsikra jellemző!
A zsidó nektek magyar, egészen a "zsidó örökjáradék", és a "zsidó kárpótlás"-ig!

Ejnye-bejnye??! :-))))
süti beállítások módosítása