Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Az Anonymous vezetői

2012.09.09. 21:01 | Proszektura | 119 komment

Címkék: hvg támadás hekker anonymous túlterheléses

A HVG mai cikke szerint - gondolom az adófizetők pénzét nem kímélő látványos akcióban - elfogták az Anonymous hekkercsoport magyarországi tagozatának vezetőjét, egy 16 éves dunaújvárosi fiatalembert. Nem feltételezem, hogy a HVG-nél ennyire hülyék. Csak ők is szeretnének pár extra kattintást bezsebelni egy kis hazugságocskával. Ugyanis nem a szervezet vezetőjét fogták el, csak egy hülyegyereket, meg pár másik hülyegyereket. Olyan hülyegyerekeket, akik ahhoz már elég okosak voltak, hogy hekkerkedjenek (az Anonymous oldalain pár perc után kiművelődhetünk alapszintű hekkerségből), de ahhoz még nem voltak elég okosak, hogy kellően rejtőzködjenek az interneten utánuk szaglászó kopók elől. Mert ugye aki saját IP címről és nem 3-4 fejlődő világbeli, vagy Magyarországgal rossz viszonyban lévő országban elhelyezett proxy szerveren keresztül lép be ilyen akciókba, azt még a magyar rendőrök is elég gyorsan megtalálják. Vagy ha valaki olyan hülye, hogy minden biztonsági előírást betart ugyan a hekkerkedéskor, de aztán a dunaújvárosi művelődési házban a délutáni mozimatiné után hangos szóval újságolja mindenkinek, hogy ő mekkora hekker, mert most például épp a Közgépet kényszerítette térdre. (Gondolom amúgy a Közgép számára érvágás lehetett az a túlterheléses támadás, ami miatt végül a rendőrök rászálltak a hekkerekre. A Simicska-birodalom zászlóshajója köztudomásúan a honlapján keresztül jut évi sokszázmilliárdos állami megrendeléshez és nem baráti beszélgetések alkalmával szabják nekik testhezállóra a pályázatokat...)

Szóval elfogtak pár hülyegyereket, akikről a HVG azt állítja, hogy az Anonymous magyar Bin Ladenjei. Hát nem. Már csak azért sem, mert az Anonymousnak nincsenek vezetői. Éppen ezért is lesz sikeres a csoport. És éppen ezért sem fogja tudni a hatalom minden igyekezete ellenére felszámolni őket. A rendőrség akciója és a köré rendelt hírverés csak arra jó, hogy pár hasonszőrű hülyegyereket elijesszen a hekkerkedéstől. De ettől még nem kevesen vannak ott olyanok, akik nagyon is jól tudják, hogyan kell láthatatlannak maradni az interneten. És nem csiripelik a gimnázium büféjében, hogy ők mekkora hekkerek. Éppen ezért is lett emblémájuk a fehér maszk* és a fej nélküli öltönyös ember. Nem lehet tudni ki van a maszk mögött. Nem is fontos. Az a fontos, hogy ki van a maszk előtt. Hogy kit és miért támadnak. Legutóbb a kurucinfót és a Közgép honlapját.

*Aki szeretne kiművelődni, hogy mi ez a fehér maszk, az nézze meg a V mint Vérbosszú című - egyébként meglehetősen közepes - filmet.

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr14763677

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Diéta a Diétánál 2012.09.10. 12:39:01

Ezer és egyféle módon meg tudnám írni, hogy miért is ne foglalkozzon a Nagyérdemű Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció legújabb akciójával – az egy hetes éhségsztrájkkal a választási regisztráció miatt. Kitalálják önök is, könnyű szerrel. „Me...

Trackback: Vigyázat, mély víz! I. rész. 2012.09.10. 12:11:33

Többszörösen kifejező és hasonlatszagú a cím. Mivel víz nélkül nincs élet mégsem, hozzátok el az Ő vízét nékem! Mármint a vízszolgáltató által biztosított vezetékről a házba. Mikor belevágtunk eldöntöttük, vizsgálódás nélkül cseréljük a közművek vezeté...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Guszti2004 2012.09.09. 23:51:46

@Bernáth Tarján, 4914 Olcsvaapáti, Nyár utca 40.:
Fantasztikus a sztori, könnyem potyogott, fetrengtem a nevetéstől. Örkény Egyperces novellái jutottak eszembe.
Könyvbeszaró! Milyen furcsa munka.
Velem még nem történt ilyesmi:-)

öt görög 2012.09.09. 23:56:49

@Bernáth Tarján, 4914 Olcsvaapáti, Nyár utca 40.: nagyon jó! Esetleg nincs feltüntetve, szigorúan a névjegykártya hátsó felén, hogy az ánuszmínusz tagja?

mrZ (törölt) 2012.09.10. 00:01:15

>>Mert ugye aki saját IP címről és nem 3-4 fejlődő világbeli,...
Dunaújvárost(magyarországot is) le lehet szűrni ISP forgalomstatisztikával.

a vád ok a gépek lefoglalására, aztán majdcsak találnak valamit.

Nem hülyegyerekek, mert akkor rég megfogták volna őket.

LuciFerko 2012.09.10. 00:11:43

@mrZ: Jah pl egy tört Windowst, máris megvan a priusz.

playgorro 2012.09.10. 00:12:20

Én azért szeretem ezt az országot, mert rengeteg okos ember él itt akik lépten-nyomon megosztják tudásukat, bölcs gondolataikat akár itt az interneten is kommentek formájában. De azért nem szeretem ezt az országot, mert ennél többet nem igazán tesznek.

Peter T. Sinclare 2012.09.10. 00:31:29

@Tomi from Space: nem az a kérdés, hogy tud-e jobbat csinálni. A Ferrari milliószor jobb, mint a Trabant, de nem kell a Trabantnál jobb autót építened a garázsban, hogy igaz legyen ez az állítás.

A V mint Vérbosszú az 1984 egy ultragyenge, röhejesen siralmas remake-je, ahol a legdurvább fasiszta elnyomást az jelenti, hogy.. hogy mi is? Tilos kijárni este? Teljesen jellegtelen az egész, van benne csúnyagonosz Palpatine-utánérzés, meg klasszikus "hatalommal visszaélő rossz zsaruk megtámadni főhősnő sikátorban, megszívni álarcos főhős által" hipergagyi fordulattal.

Ótvar semmi az egész.

Peter T. Sinclare 2012.09.10. 00:51:43

@Vincenzo90: az Orsós-magánsereg, a TEK csak azután csapott le, hogy Orsós et. hazai kenyéradó gazdája, Simicska Főméltóságú Oligarcha Úr Közgépének honlapját megpiszkálták a hülyegyerekek.

Igen, törvénytelen, amit csináltak, de nem lopnak milliárdokat "legálisan" közpénzből. Nem gyilkolnak magyarokat sorozatban. Nem terrorizálják a lakosságot. Nem követnek el belföldi terrorista akciókat, amelynek során kábellopásnak álcázzák a vasúti közlekedés, az áramszolgáltatás, vagy a tömegkommunikáció szabotálását.

A TEK szarik ezekre, mert nem a magyar nemzetet szolgálják, hanem Orsós et. magánhadserege

dr. mesterséges színezék 2012.09.10. 00:55:06

"Szóval elfogtak pár hülyegyereket, akikről a HVG azt állítja, hogy az Anonymous magyar Bin Ladenjei."

Holnap a HVG azt is fogja állítani, hogy diszlexiás honfitársaink szabadon vezethetnek blogot.

somatic 2012.09.10. 00:56:22

@Peter T. Sinclare: Az eredeti képregényt tudom mindenki figyelmébe ajánlani. A V mint Vérbosszú képregényben fantasztikus...filmben pedig harmatgyenge.

1120 2012.09.10. 01:14:12

Nincs egy hete sem, hogy a mandíneren azt írtam, hogy "tévednek ezek a marhák, ha azt hiszik, hogy ezt a végtelenségig csinálhatják! Egyszer le fognak bukni."
Az azért engem is meglepett, hogy már most megvannak...
Normális országokban az ilyesmiért 2 évnél kezdődik a büntetés. (Iránban meg halál.)

prekker 2012.09.10. 01:44:07

@Vincenzo90:
Nem érdekes, hogy Közgépes támadókat elfogták 2 napon belül, de semmi hír arról, aki az Alkotmánbíróság honlapját piszkálta meg fél éve?
Közgép elleni valamit elkövetők elln jobban ugranak Pintérék, mint az Alkotmánybíróságot támadókra.

Lasombra 2012.09.10. 01:56:01

nem akarok senkit elkeseríteni, aki a Közgépnek, a TEK-nek vagy a kormánynak drukkol, de az, hogy elkaptak pár srácot, akik az Anonymus tagjának vallották magukat, körülbelül semennyit nem gyengít sem az Anonymuson sem a hekkereken úgy általában.

a kiberbűnözést üldözni kell valóban. nem szép dolog, pénzt, adatot, multimédiát esetleg választói névjegyzéket stb lopni.
amikor viszont protestből feltörnek egy honlapot, és ráírják, hogy Nyasgem, az a fentieknél általában kevesebb gonddal, kárral vagy bevételkieséssel jár. sőt, még olyan verzió is van, hogy megköszönik, mivel egy biztonsági résre felhívták a figyelmet.

ma Magyarországon az van, hogy az előző halmazról nem igazán jönnek a hírek, azok valószínűleg köszönik, megvannak, míg a második halmaz esetén a sikeres felderítő nyomozás látványos illusztrálására kommandósok rúgják az ajtót tinédzserekre.

köszönjük. sokkal nyugodtabban alszunk.

ami az Anonymust illeti, az a felépítéséből és működéséből adódóan eleve nem olyan szervezet, amit csak úgy fel lehet számolni. mivel nem szervezet. az Anonymus egy gondolat, ami mögé az csatlakozik, aki csak akar, amikor csak akar. egyet elvisznek, három lép a helyére.

szóval én még nem akasztanám szögre a kommandós szerelést. ha pechjük van Közgépéknek, legközelebb nem egy pár tini jut nekik, hanem egy kisebb botnet valahonnét Oroszországból, Kínából vagy Indiából.

2012.09.10. 02:05:43

@1120: ha az említett társai is annyi idősek, akkor szerintem nem oszt nem szoroz...

Qju 2012.09.10. 02:18:46

Fogalmatlanok. (ahogy a dunántúliak mondanák ) Megint az okos szakértők és szakújságírók keverik a szezont a fazonnal.

logout.hu/cikk/hacker_vagy_cracker/teljes.html
sh4d0w808.blogolj.net/2010/11/01/hacker-vagy-cracker/
index.hu/tech/net/hacker/

A "lebukott" Script kiddie-knek Anonymous -hoz pedig semmi közük. Talán csak annyi hogy ők is szerettek volna anonymous -ok maradni.

Bluemotion 2012.09.10. 02:31:23

@Lasombra: Én meg elkezdek lopni mondjuk a Tescoból és ha rajtakapnak, akkor csak azt mondom, hogy a biztonságot teszteltem és még ők köszönjék meg nekem, hogy nem kértem pénzt a "munkámért".

agyameldobom42 2012.09.10. 02:40:35

egyreszt www.xkcd.com/932/
masreszt en.wikipedia.org/wiki/No_true_Scotsman

A gyerekeket sajnalom.
Mikor mi voltunk tizenevesek, es telefonbetyarkodtunk, mi lett volna a legrosszabb, ha elkapnak? Kizarnak az uttoroszovetsegbol? Ok meg bortonbe (elozetes = borton) kerulnek, talan a valasztasok utan szabadulnak, erettsegi nelkul varja oket a csoves-karrier. Hacsaknem allandosul a teveszereplesuk :-)

prometheus_X 2012.09.10. 03:49:58

@!Hello: Ezzel a hibás gondolatmenettel, téves párhuzamállítással az a baj alapvetően, hogy míg a bolti áru a polcról hozzád kerül, miközben éppen ezért óhatatlanul eltűnik a polcról ahonnét elloptad, a digitális világban ez csak abban az esetben van így, ha direkt törlik is a lopott árut arról a bizonyos virtuális polcról (nevezzük szervernek).

A kérdés helyesen úgy hangzik: ha a suli könyvtárban lefénymásolok egy Ady verset, akkor azzal elloptam-e a könyvtár tulajdonát? Avagy: ha beleolvasok a mellettem ülő újságjáva, akkor ezzel eltűnnek-e a betűk abból az újságból? Nem. Persze, természetesen kérdés nélkül mindkettő tirpákság egy kultúr közegben, de ettől önmagában kár még nem keletkezik.

Az, ha valaki átír néhány sornyi statikus szöveget, szintén elenyésző kárt okoz ahhoz képest, mint ha összefirkálna egy könyvet. A könyv nem pótolható. A statikus digitális szöveg viszont az előző napi mentésből nagyjából 1 perc alatt tökéletesen helyreállítható, az okozott kár ennek megfelelően elérheti a 100 Ft-ot is akár - tyűha!

És igen, ennél messzebb menni már nem szép dolog...
...Ahogyan visszamenőleges törvényeket hozni sem az és a közbeszerzés helyett a közgépszerzés sem az, az Alkotmányt kedvünk szerint átszabni sem az, szétlopni az országot sem az, folyamatosan és notóriusan hazudozni sem az, mégszegényebbé tenni az eleve szegényeket sem az, baltásgyilkosokat kiadni pár milka júró ígéretéért sem az.

A hatalom mutatja a követendő példát. Csakugye "amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisördögnek". Merthát akkor az egyből fújcsúnyaTEKetneki. És akkor a 10 pontos kérdés: a TEK mikor fog lecsapni végre az elmúlt 22 év (és az előtte lévő) kormányok vezetőire, szürke eminenciásaira, lobbistáira és kádereire - röviden: azokra, akik _tényleg_ szétrabolták az egyszem hazánkat?

Kettős mérce helyett próbálj etalont (azonos elveket) használni. Beválik.

ghavin 2012.09.10. 04:30:53

"*Aki szeretne kiművelődni, hogy mi ez a fehér maszk, az nézze meg a V mint Vérbosszú című - egyébként meglehetősen közepes - filmet."

Mert olvasni büdös, mi?

en.wikipedia.org/wiki/V_for_Vendetta

Leülhet, egyes.

A szerelő 2012.09.10. 05:23:00

@agyameldobom42: az első linkeden található állítást cáfolom, mégpedig e miatt: "கட்டுரைகளை உருவாக்கவும் விரிவுபடுத்தவும் செம்மைப்படுத்தவும் உங்களை வரவேற்கிறோம். எனினும், உங்கள் தொகுப்புகளில் ஏதேனும் தவறிருந்தால், அவை பிற பயனர்களால் கவனிக்கப்பட்டு உடனடியாக நீக்கப்படும் என்பதை கருத்தில் கொள்ளவும்."
a második meg megvan magyarul is, hu.wikipedia.org/wiki/Igazi_sk%C3%B3t
ennyi fáradtságot vehettél volna

kpityu2 2012.09.10. 05:46:31

Ha találnak a gépükön egy lejárt próbaidejű Total Commander-t, akkor nekik annyi. Már vonul is a TEK filmstúdió, hogy megörökítse az elvetemült tenoristák gépének darabokra szedését zseblámpafényben.

2llkedő 2012.09.10. 05:50:19

@Vincenzo90: "A Közgép feljelentette őket, a rendőrség meg működött."

Nem a rendőrség működött, hanem az ÁVO-TEK. Állig felfegyverzett ÁVO-TEK-esek rohantak le békésen csetelő kamaszokat. Hőstett!

mese1 2012.09.10. 06:33:38

@félázsiai 2llkedő: Majd ha neked is feltörnek valamit heccből, rögtön másképp gondolkodsz, az ÁVÓzás meg kicsit uncsi, a TEK nem dolgozok olyan eszközökkel. Ne akard tudni milyen lett volna az USÁ-ban ilyen akció...

midnight coder 2012.09.10. 06:37:23

Az Anonymous, az Al-Kaida, és a többi általában fiatal, naiv embereket használ az efféle akciókra. Az ember 16 évesen még akkor is meg akarja váltani a világot, és beszopja a baloldali radikális maszlagot, ha amúgy elég intelligens. Az más kérdés, hogy mondjuk 25 évesen még mindig a komcsi ideológiánál tartani már olyan hülyeséget feltételez, hogy azzal az IQ-val már nehéz hekkerkedni. Így várható volt, hogy a magyar Anonymous bizony 16 év körüli naiv hülyegyerek lesz.

2llkedő 2012.09.10. 06:40:15

@mese1: "Majd ha neked is feltörnek valamit heccből, rögtön másképp gondolkodsz,"

Köszönjük (E)mese1!

Majd ha elgondolkodsz azon, hogy ha neked is felborogatják az autódat, meg felgyújtják, meg a közterületet felbontják utcakövekért, meg békésen molotov koktélokat dobálnak heccből, akkor te is másként gondolkodsz.

Anno hasonlóért Piktor hős lett. A különbség az, hogy a mostani Orbán éppen azon az oldalon ül, amelyik ellen az akkori Orbán harcolt.

2llkedő 2012.09.10. 06:41:57

@midnight coder: "még mindig a komcsi ideológiánál tartani "

Mi az a komcsi ideológia?

2llkedő 2012.09.10. 06:49:14

@mese1: "ÁVÓzás meg kicsit uncsi,"

Libásozás, emúúúútttnyócévezés, hazaárulózés, libsibolsizás kicsit uncsi.

Kandeláber 2012.09.10. 07:31:52

@félázsiai 2llkedő: Uncsi, de sztem az "adófizetők pénzén" szöveg mantrázása kezd ugyanolyan uncsi lenni.
Erre a dumára a '80-as években amcsi filmekre figyeltem fel. Általában maffiavezérek és korrupt politikusok vetették oda a rendőröknek a kihallgatásuk előtt.
Itthon viszont lassan mindenki ezt böfögi, a kukástól kezdve mondjuk a szochazás nyuggerig.

wip 2012.09.10. 07:38:18

Elnézést kérek, ezek a gyerekek nem hülyegyerekek! Azok a Parlamentben és a bársonyszékekben ülnek.

Pénz nélkül 2012.09.10. 07:40:06

Szia! Oszd meg a blogjaidat légyszi a mudizz.com/blog oldalon is, hogy még többen olvassák! Be tudsz lépni a Facebook, vagy a Google azonosítóddal, és csak be kell másolni az URL-t! Köszi!

reálisan 2012.09.10. 07:40:48

Én a hangvételét nem értem ennek a barom posztnak. A kormány fikázása az OK ez a dolga a poszt írónak, ezért fizetik, de nemá ijen szinten. Ezmá ciki

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2012.09.10. 07:48:15

@félázsiai 2llkedő:
komcsi = baloldali ( vagyis olyan ideológia, amely központjában az újraelosztás áll, Magyarországon mindezt olyanok szájából, akik mszmp-s kötödése és 1990 elötti privatizálása vitat6tatlan. Az ideológia jellemzöje még, hogy a tehetséget, vállalkozást stb nem bátorítja, hanem helyette hangsúlyozottan a pénztárcákban vájkál "társadalmi igazságosság" jelszóval. ).

"emúúúútttnyócévezés" - hát igen, az államadósság valóban nem 2002-2010 közt szaladt 8500 milliárd HUFról 20000 milliárd HUF ig, mindezt egy elmebeteg "demokrata" vezetése alatt, te is így gondolod ?

Shopping 2012.09.10. 07:51:46

A TEK ismét közröhej tárgyává tette magát.

Annak ellenére hogy tudták, diákok az elkövetők, kommandós elfogó brigádot küldtek, ahelyett hogy két civilruhás nyomozó bekopogott volna.

Értem én hogy a megrendelő ( orbán, simicska) kérte az elrettentő módszert /videofelvétellel/, de azért ez egy kicsit sok.

2llkedő 2012.09.10. 07:56:39

@Scaramella va alla guerra: "komcsi = baloldali ( vagyis olyan ideológia, amely központjában az újraelosztás áll, "

A fideszre gondolsz?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.09.10. 07:57:10

@1120: szerencse, hogy nem Iránban élünk.

HatEnVagyok 2012.09.10. 08:22:35

@Shopping: tudod néha nekik is fel kell mutatniuk valamit, hogy lássa mindenki, hogy eredményesek.

2llkedő 2012.09.10. 08:32:01

@Scaramella va alla guerra: "2002-2010 közt szaladt 8500 milliárd HUFról 20000 milliárd HUF ig, "

A fidesz ezzel nem volt tisztában akkor, amikor mindenfélét igérgetett?

ohrana 2012.09.10. 08:32:20

Hülyegyerekek.
Mivel olyan nyilatkozatokat is tettek, hogy kormányt el akarják távolítani, simán megáll a terrorcselekmény.
Bizony ezeket a hülyegyerekeket komoly felnőttek ugratják be: azt hiszik jópofa dolog.
Kb. annyi az eszük, mint a drogfutároknak, akiket csalinak dobnak oda. Ezek a gyerekek is azért kellettek, hogy teszteljék a rendőrséget, mire és mennyire figyelnek, milyen metodológia mentén dolgoznak. (Mint a drogfutárok: a rendőrségnek siker, a gengsztereknek siker - hát a balféknek meg speciel szopás, de ilyen a világ. )
o

foodlfg 2012.09.10. 08:41:47

Most hogy lekapcsolták a terrorJanikat, biztonságban érzem magam a cigá... ja! az interneten.

De egyébként nem kell meglepődni. Kormányoldalról (MTI, rendőrség) megszokottak ezek a nyomoronc módon önfényező hírek. Szánalmas.

A magyar "anon" is szánalmas egyébként.

belekotty 2012.09.10. 08:44:33

@midnight coder: "mondjuk 25 évesen még mindig a komcsi ideológiánál tartani" - mire gondolsz? Államosítás, központosítás, állam bábáskodása a piac felett? Ezekre? Vannak akik állami vezetőként, 50-hez közeledve is ezt vallják!

Reggie 2012.09.10. 08:45:23

@ohrana: Lol. Informatika teren nincs ertelme tesztelni a rendorseget. Mindenki tudja, hogy segghulyek.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.10. 08:47:49

@félázsiai 2llkedő: "Anno hasonlóért Piktor hős lett. A különbség az, hogy a mostani Orbán éppen azon az oldalon ül, amelyik ellen az akkori Orbán harcolt. "

Nem hinném, hogy Piktor a Patás valaha is támogatta volna az autógyújtogatást.
Most elkaptak néhány fiatalkorú szájberbűnözőt. Ez így helyes, ezt kellene tenni a többi kevésbé szájber elkövetővel is.
De látom ezen eset apropóján, újból lehet Simicskázni.
Ez nagyon jó, mert már hosszú ideje megfoghatatlan, érthetetlen hiányérzetem volt, s most megvilágosottam.

Szóval erőlködjetek, csak aztán nehogy szangás legyen a vége. Ha (a balos propagandával) így haladtok tovább(a lényini úton), a következő választásokon cirka mínusz húsz százalékot fogtok kapni.

Szóval megint egy hüje poszt, az elmúlt napokban már a sokadik.

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2012.09.10. 08:50:18

@Scaramella va alla guerra: "...vagyis olyan ideológia, amely központjában az újraelosztás áll, Magyarországon mindezt olyanok szájából, akik mszmp-s kötödése és 1990 elötti privatizálása vitat6tatlan. Az ideológia jellemzöje még, hogy a tehetséget, vállalkozást stb nem bátorítja, hanem helyette hangsúlyozottan a pénztárcákban vájkál "társadalmi igazságosság" jelszóval..."

Hát ez pont a Fidesz. Azaz aki jobboldali az nem támogathat egy kommunista pártot, ha igen akkor meg nem jobb oldali hanem kommunista.

2llkedő 2012.09.10. 08:55:50

@greatwideopen: "Nem hinném, hogy Piktor a Patás valaha is támogatta volna az autógyújtogatást. "

Nem emléxel a 2006-os őszi rózsás forradalomra? Felszólalt a kukaborogatás, autógyújtogatás ellen? Nem! Inkább ő volt az, aki szorgalmazta.

mirigy187 2012.09.10. 08:57:06

Szerverfeltörésben a fidesz a profi. Annó rogán tóni hogy próbálta kimosdatni magukat. Most meg itt rugóznak 3 hülyegyereken.

mirigy187 2012.09.10. 09:02:55

Skandallum.@foodlfg: Vicces volt ahogyan beállították őket mintha valami terroristák lennének. Lassan már János bácsira is TEK-et küldik mert hangosan mert durrantani bableves után :)

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.10. 09:03:04

@félázsiai 2llkedő: Szomorú vagyok (de tényleg), hogy vannak olyan emberek, akik úgy gondolkodnak, ahogy te is. Sajnos elég sok évnek kell még eltelnie, hogy helyesen értékeljék az eseményeket. Sajnos még mindig sokan vannak, akik 56-ot is ellenforradalomnak tartják.
Én 2006-ból az Öszödi beszédre emléxem, arra, hogy az öszödi beszéd éjjelén békés spontán összejövetel volt, amin én is ott voltam, majd másnap volt a pusztítás (amit előre sejtettem, így akkor már nem mentem ki.) Gyurcsóknak ugyanis az volt az érdeke, hogy ne a békés tiltakozásra emlékezzenek az emberek, hanem az azt követő rendbontásra, elterelve a figyelmet a gyalázatos beszédéről.

Szóval én erre emléxem 2006-ból, meg arra, amint a tévéből láttam. A tömegbelövetésre.

2llkedő 2012.09.10. 09:09:29

@greatwideopen:
"Gyurcsóknak ugyanis az volt az érdeke, hogy ne a békés tiltakozásra emlékezzenek az emberek, hanem az azt követő rendbontásra, elterelve a figyelmet a gyalázatos beszédéről. "

"Sajnos elég sok évnek kell még eltelnie, hogy helyesen értékeljék az eseményeket."

Netuddki. 2012.09.10. 09:11:09

@aranyhorcsog: Ja, ja. Mesélj mit tudsz? :P

nemecsek ernő áruló 2012.09.10. 09:19:16

Ha már V for Vendetta, akkor inkább a képregény, a film botrányosan szar, de a képregényben legalább rendesen ki van dolgozva a világ.

ob.szerver 2012.09.10. 09:29:30

Nem kéne hülyegyerekezni őket, mert:
- 16 évesen rendelkeznek közéleti érdeklődéssel és tenniakarással
- nem jobbikosok, ami az ő korukban nem kis szó
- cikkek jelentek meg a Közgépről, aminek a rivaldafénybe állítása mindig hasznos

Nyilván tanultak az esetből, legközelebb ügyesebbek lesznek.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.09.10. 09:33:25

Én úgy tudom a kuruc.infot talán 5 másodpercre ha sikerült megbénítaniuk az önkéntes Magyarországi hackereknek.

Ebből nagyjából az a következtetés vonható le, hogy politikai alapon számítástechnikai analfabéták egy csoportja sorolt ideiglenesen az anonymus tagjai közé.

Vélhetően ezen remek hackerek az MSZP győzelme esetén rögvest abbahagyják áldásos tevékenységüket, és majd jönnek helyükre Fideszes IT analfabéta hackerek.

Ebből a szempontból nézve kár bántani őket, mert sokkal viccesebbek szabadlábon, mint mártírként.

liftman (törölt) 2012.09.10. 09:37:04

hát ez nagyon nevetséges, taki bácsi... szerintem telepítsed a számítógépedre a windóz kilencvenöt operációs rendszert...

az az anonimusz meg...muhhhaahahaha.......

buherator · http://buhera.blog.hu 2012.09.10. 09:43:27

"Már csak azért sem, mert az Anonymousnak nincsenek vezetői. Éppen ezért is lesz sikeres a csoport. És éppen ezért sem fogja tudni a hatalom minden igyekezete ellenére felszámolni őket." - Azt kellene felfogni, hogy az Anonymous nem egy csoport, hanem egy brand, amit bárki felhasználhat. Ha holnap valaki kiáll a tér közepére pelenkában, Guy Fawkes maszkban, és összeszarja magát, akkor az ugyanúgy Anonymous akció lesz, mint mikor a Sony felhasználók adatait publikálták.

Ezen kívül az Anonok nem hackerek, de sajnos úgy látom, hogy ezt a vélekedést már soha nem fog sikerülni kiírtani a köztudatból...

A poszt egyébként tetszik.

Bellagio 2012.09.10. 09:48:32

@Scaramella va alla guerra:

Az allamadossag onmagaban nem mutat semmit. Az egy fore juto allamadossag meg Ausztriaban is magasabb, mint nalunk. Es ki vezeti a listat? Hat a vilag legerosebb gazdasaga, az USA.

Abba kene mar hagyni a mindenkori elozo kormanyok hibaztatasat es inkabb kihuzni az orszagot a szarbol, barmi aron. Csakhogy tul sok ember erdeke fuzodik az allamvagyon folyamatos lopasanak fenntartasahoz.

A temahoz is hozzaszolva, tenyleg nem talaltak a sracok egy free WiFi-t valahol???

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.09.10. 09:54:23

@Bellagio: A munkanélküliségi rátának azért van némi köze pl a jóléthez.
És az is Gyurcsányék alatt duplázódott meg.
Nem beszélve arról, hogy a GDP arányos hiány és a ténylegesen megtermelt GDP a legfonotosabb mérőszáma pl a hitelbesorolásnak.
Általad említett országok tényleges GDP-je kategóriákkal nagyobb mint a miénk. Ilyen szempontból ők sokkal joban eladósodhatnak.
Ha mi adósodunk el, akkor könnyen a görögök sorsára juthatunk, csak nekünk nem biztos hogy elengedné bárki az adósságot.

Bellagio 2012.09.10. 10:02:43

Igaz, igaz. Minden mindennel osszefugg. Ha nem igy lenne nem kene kormany csak egy jegybank :)

Meridian74 2012.09.10. 10:12:27

"...kit és miért támadnak. Legutóbb a kurucinfót és a Közgép honlapját."

De pont ezek az ostoba hülyegyerekek támadták az előbb megneveztt oldalakat. Kissé eltévedtél a poszt végével.

2llkedő 2012.09.10. 10:12:55

@Trompf: "A munkanélküliségi rátának azért van némi köze pl a jóléthez.
És az is Gyurcsányék alatt duplázódott meg."

Ne feledd el, hogy az Ő idejében szűnt meg a sorkatonai szolgálat.

Kono 2012.09.10. 10:19:14

Sokat sírunk, hogy a nyugati államokban bezzeg milyen jól élnek. Ha Svájcban egy hülyegyerek azzal arcoskodik, hogy honlapokat hekkel, azonnal feljelentik, és nem éljeneznek neki.
Nem gondolom, hogy egy 16 éves gyerek lenne az Anonymus feje, de ha bárki azzal szórakozik, hogy honlapokat tesz elérhetetlenné, az bűncselekmény és nem vagányság.
Na, látjátok, ez a fő különbség az itthoni és a nyugati mentalitás között: itthon ünneplik az ügyeskedőket, meg a törvénykerülőket, mert az vagányság. Ott büntetik.

istvan_h (törölt) 2012.09.10. 10:20:30

Szerintem egy hülyegyereket sem ilyesztenek el a hekkerkedéstől, mert akiket most elfogtak a saját otthonukban azok szkript kidik lehettek, az ilyeneket pedig nem riasztja vissza egy ilyen eset, max úgy érzik ettől még nagyobb faszagyerekek lehetnek hogy a rendőrök valóban nyomoznak utánuk.

kekec8 2012.09.10. 10:22:01

Helyes! Jól agyon kell verni őket és 20 év börtön! Graffitiseket a tett helyszínén agyonlőni.

VT22 2012.09.10. 10:24:52

" gondolom az adófizetők pénzét nem kímélő látványos akcióban"

Ahol leírják hogy "adófizetők pénze", ott demagógia van.

Indriq 2012.09.10. 10:26:24

@midnight coder:
"Az Anonymous, az Al-Kaida, és a többi általában fiatal, naiv embereket használ az efféle akciókra. Az ember 16 évesen még akkor is meg akarja váltani a világot, és beszopja a baloldali radikális maszlagot, ha amúgy elég intelligens."

Az Al-Kaidának mióta van baloldali ideológiája?

Kono 2012.09.10. 10:28:35

@kekec8: A graffitiseket nem agyonlőni kell, hanem levágni a kezüket. Ez talán elég visszatartó erő lenne.
Persze, ezek gyerekek, miért bántsuk őket? Ez esetben a szülő átvállalhatja a büntetést!

johevi 2012.09.10. 10:33:11

Nem a HVG állítja ezt, ez a hivatalosan kiadott kommunikáció. És nyilván mindenki tudja, hogy nem ők a főnökök.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.10. 10:40:25

@félázsiai 2llkedő: Tudod, bizonyos gondolatok igazságtartalmát könnyű csekkolni azzal, hogy az ellenkezőjét állítjuk. Tehát: Gyurcsányinak az volt az érdeke, hogy az öszödi "Igazságbeszéde" elleni mindennapos békés, jó hangulatú tömegtüntetésekről számoljon be a hazai is nyugati sajtó.

aranyhorcsog (törölt) 2012.09.10. 10:43:09

@VT22: "Ahol leírják hogy "adófizetők pénze", ott demagógia van."

Többnyire:

Ha olyanok írják akik a fölött rendelkeznek akkor tuti.
Egyébként meg nem.

PTMS 2012.09.10. 10:44:01

Emberek! Elvakít benneteket a belétek súlykolt hülyeség. Mi az hogy terrorszervezet, meg kezüket levágni, meg ilyenek. Mért nem azt nézitek mit csináltak és gondolkodtok el azon hogy vajon mért tették, és megérdemelte e a "támadott" fél, hogy egy két napra elhalgattaták a hazugságait. Csak szeretnék felhívni a világ figyelmét arra mekkora szar a világ! Mennyi a korrupció, mennyi a szenvedés, azért hogy néhányan dőzsöljenek. Kinek ártottak?! Kit öltek meg?! Kit robbantottak fel, hogy terrorszervezet.
És ahelyett, hogy kinyitjátok a szemeteket, a jelenleg vezető és belőletek hülyét csináló elnyomoktól halott maszlagot szajkózátok. Lehet, hogy nincs is értelme a munkájuknak, mert nektek ez a jó és szép világ.
További jó munkát, mindenkinek! (Akinek van.)

Tutibuli 2012.09.10. 10:44:49

Közelében sem járnak az anonimus csoportnak. A HVG is beállt a hazugok sorába.

2llkedő 2012.09.10. 10:47:33

@greatwideopen: "Tehát: Gyurcsányinak az volt az érdeke, hogy az öszödi "Igazságbeszéde" elleni mindennapos békés, jó hangulatú tömegtüntetésekről számoljon be a hazai is nyugati sajtó."

Honnan tudod, hogy mi volt az érdeke? Beszéltél vele?

És Piktornak mi volt az érdeke?

aranyhorcsog (törölt) 2012.09.10. 10:51:02

@Bellagio: "A temahoz is hozzaszolva, tenyleg nem talaltak a sracok egy free WiFi-t valahol???"

No hát kurva nehéz úgy munkát találni, hogy az embernek nincsen referenciája!

Mit nem lehet ezen érteni?

aranyhorcsog (törölt) 2012.09.10. 10:52:59

@Indriq: "Az Al-Kaidának mióta van baloldali ideológiája?"

LOL telitalálat, süllyedt a propaganda fasz.

Anti Anyag (törölt) 2012.09.10. 10:54:59

Szar ügy, egy közért kirablói is képzelhetik magukat Rambónak, ez végül is magánügy, attól még megkapják 3 évüket.

Ha most ezeket nem büntetik jól meg, minden hülyegyerek a weblapokon fogja kipróbálni (a letöltött hacker prgk-k) tudását.

2llkedő 2012.09.10. 10:55:55

@greatwideopen: Ha már korábban felhoztad 56-ot, akkor elmondanám, hogy nem volt se ellenforradalom, se forradalom, hanem szabadságharc volt (az más kérdés, hogy volt-e értelme széllel szembe pisálni?)

dr Smittpálelnökúr 2012.09.10. 11:06:37

@midnight coder: anonymus és al kaida mint egyforma szervezet?
Ter beteg vagy, ugye?

Lasombra 2012.09.10. 11:09:16

@!Hello: csak hajrá!
ha most nem látod a különbséget a kettő között, majd valaki biztosan el fogja ott magyarázni neked.

attól, hogy valamiről te még nem hallottál, az nem biztos, hogy nem létezik.

@Kono: bizony. nyugaton hackerek sincsenek. ezért lett a nevük épp "hacker", ami egy orosz szó.

@Tutibuli: sokadszor: nem a HVG állít. a HVG csak lehozta, közvetítette az elhangzottakat.

Kono 2012.09.10. 11:18:13

@Lasombra: Látom, megfogtad a lényeget.

VT22 2012.09.10. 11:35:34

@aranyhorcsog: az adófizetők pénze az adófizetők pénztárcájában/bankszámláján létezik. Az állam által beszedett adó már az állam pénze, nem az adófizetőké.

Az adófizetők pénze kifejezést következetesen csak demagógiára lehet használni.

Kono 2012.09.10. 11:41:19

@PTMS: Aki kardot fog, kard által vész el. Mit is jelent ez?
Azt, hogy ha szerinted szar a világ, akkor te élj úgy, hogy jobbá teszed. Ha kardot fogsz, letetted a voksodat amellett, hogy helyes ölni, akárhogyan is ordítod közben, hogy a világbékéért harcolsz.
Az Anonymus-nak semmi köze ahhoz, hogy megdöntse a hatalmat, vagy hogy jobbá tegye a világot. Attól, hogy lelőnek egy szervert, tényleg jobb lett a világ? Nem attól lenne jobb, ha ehelyett a számítógépét elküldené egy iskolába, ahol nincsen pénz gépre? Vagy ha a tudását nem honlapok hekkelésére használná, hanem mások tanítására? Ja, hogy ezzel nem kerül be a hírekbe.
Szánalmas, ha valaki hangzatos jelszavak mögé bújtatja az illegális tetteit. Bár, mint írtam, sajnos itthon nem: itt él a betyár-romantika.
Szó nincs arról, hogy támogatnám a tolvajokat, de ahelyett, hogy meghekkelem a honlapjukat, én magam nem fogadok el vesztegetést és nem vesztegetek senkit. Nem lopok a munkahelyemről, miközben a tolvaj politikusokat szidom. Nem hazudok, miközben hazug rablóbandát emlegetek. A világ megjobbítása itt kezdődik. Ha eleged van a média hazugságaiból, akkor keresd meg a kikapcsolás gombot a tévén, vagy dobd ki a tévét. Ha meg utálod a fogyasztói társadalmat, akkor ne plázázz minden nap, hanem tarts állatokat és növényeket, süss otthon kenyeret...

pjotr_75 2012.09.10. 11:41:38

Khm, khm.. a V mint vérbosszú, nem egy - egyébként meglehetősen közepes - film, csak se nem igazán akciófilm, se nem igazán túldimenzionált filozófiai katyvasz, - inkább egy eszmét próbál meg felvázolni (amin nyugodtan lehet vitatkozni, hogy jó-e, vagy sem). Igen, néha "leül" a cselekmény és meg kell emészteni néhány feleslegesnek tűnő mellékszálat is, de a végére minden a helyére kerül. Tehát a filmnek inkább eszmei mondanivalója van, az a lényeg, és ez szerintem át is jön, mondhatnánk rá azt is, hogy szubkultúrális kult-film, s mint ilyen (szubkultúra, ugye, tehát nem széles tömegeket jelent), nincsen akkora hype-ja, mint pl. a Matrix-nak, ezt leszámítva azért Guy Fawkes álarcot is elég sok helyen lehet beszerezni - már akinek ez a fixa ideája.
Azért kösz, hogy megemlítetted, páran talán megnézik egyszer, én már többször láttam, - azért nem olyan unalmas az :). Érdekes, hogy V-t is Hugo Veawing játsza, (Mátrixban Ő Smith ügynök): www.google.hu/search?q=hugo+weaving&hl=hu&client=firefox-a&hs=Nc1&rls=org.mozilla:hu:official&prmd=imvnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=tbNNUJfmPI3ItAaG8YDIAw&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1111&bih=753

A magyarországi Anonymous "felszámolásával" kapcsolatban meg csak annyit, hogy eddig minden hatalomnak csak embereket sikerült börtönbe záratni, eszméket soha.

Az viszont nemteccik, hogy Anonymous-ék elkezdték "kisajátítani" a Guy Fawkes álarcokat is, elkezdték keverni az Ő kis akcióikat egy teljesen más eszmei világot képviselő film mondanivalójával, (ráadásul ez némi ötlettelenségre is vall), értem én, hogy miért, de nem volt jó ötlet az álarc sztereotípiájára építeni ott, ahol épp az "egyén és a zsarnokság szembenállásáról" beszélünk, mert így az egyén is része egy másik, kisebb, de valamilyen módon szabályozott mini ellen-zsarnokságnak.

Alf (törölt) 2012.09.10. 11:54:55

ma magyar anonymusos fb-oldalt lehet, hogy ők csinálták, mert az kb egy ilyen DK ifjúsági tagozat szintű cucc.

2012.09.10. 12:14:55

@VT22: Hát persze. Tehát ha az állam a befizetett adónkat pántlikás kosárban nyújtja át simicska lajosnak, akkor fogjuk be a pofánkat, mert az az állam pénze, és nem az adófizetőké.
Ügyes.
Tényeket tekintve persze hogy az államé, de az állam meg arra kapott felhatalmazást az adófizetőktől, hogy a köz érdekében jól sáfárkodjon a bfizetett adókkal. Ezt számonkérni miért is demagógia?

Bambano 2012.09.10. 12:20:56

ezek nem hekkerek, csak az ostoba újságírók nem hajlandók használni a korrekt nevet. szokjatok le a téves névhasználatról.

monddazigazatmar 2012.09.10. 12:30:06

Ha én csak átsétálok egy határon egy kis fűvel a zsebemben akkor csempészek. Ha az elvált apuka a gyerekét az anya tudta nélkül elviszi magához, akkor embert rabol. Ha csak leitatok egy lányt, aztán megdugom akkor az lehet nemi erőszak. Ha interneten tönkrebaszom akárkinek az akármilyét akkor az is bűncselekmény. Ha felemlegetem, hogy megbuktatom a kormányt, akkor az akár terrorizmus és hazaárulás is lehet. Megbirták a kis parasztok, hogy a terrorelhéritók mentek ki. Usában meg izraelben is ugyanugy mentek volna talpig fegyverben.
Annak a sok idiótától aki meg itt nyekereg, hogy 16 évesek hihi, meg ezek nem a vezetők, ugy megkérdezném, hogy 16 évesen miért is támadja az alkotmány oldalát, meg a Közgépét? Mert a 16 éves agya szerint azok csunya gonosz dolgok és majd ő helyre teszi? Mert 16 évesen tudatában van annak, hogy az orbánsimicskamocskosfidesz? 16 évesen még kocsit sem vezethet, nem szavazhat, akkor hogy is jön ahhoz, hogy majd itt igazságot tegyen? Tönkretegye más tulajdonát, weblapját? És teljesen mindegy, hogy közgép, fidesz, alkotmány vagy az én kis honlapom - kárt okoz. Mert azt helyre kell állitani, az idő pénz, energia. Rohadjon meg az összes ilyen kis szabadságharcos 16 éves köcsög, verje inkább a faszát

2llkedő 2012.09.10. 12:35:47

@VT22: "Az állam által beszedett adó már az állam pénze, nem az adófizetőké."

""""""Elfogadhatatlan, hogy a közjavakkal törvénytelenül és erkölcstelenül sáfárkodók az államot mint magánvállalkozást kezeljék. Fontos, hogy a társadalom tagjai felel ős és megbízható partnerként tekintsenek az államra . Mára a közhatalom működése alapjaiban nélkülözi a kiszámíthatóságot és a stabilitást .""""""

"""""""Mivel szilárdan hisszük, hogy a legjobb kormányzás csakis a demokratikus kormányzás lehet, minden olyan kezdeményezést támogatni kell, amely erősíti az átláthatóságot, el ősegíti a hatalom ellenőrizhetőségét, és példaként szolgálhat állampolgári kapcsolatainkban .""""""""

Szalacsi_Dezső 2012.09.10. 12:38:36

többen írtak hasonlót, de én is egyetértek, hogy a poszt szerzői meg az "egyszerű" netezőt tekintik hülyegyereknek, aki magától nem jött rá arra, ami a posztban vagyon.
akkor együnk ebédra hekkert vagy hekket? kéremkapcsojjaki meg a gépbűl veszi kia vindózt. :-)))

2llkedő 2012.09.10. 12:38:42

@monddazigazatmar: "Mert azt helyre kell állitani, az idő pénz, energia."

Ezt elmondtad anno is a molotov koktélozóknak, az állványbontóknak, a kukaborogatóknak, kocsifelgyújtóknak, utcakőfelszedőknek is?

kanálwarrior 2012.09.10. 12:52:40

Hú, de szarok itt a hozzászólások :D Kezdek beletörődni hogy nálam mindenki hülyébb. Magányos dolog zseninek lenni.

Reggie 2012.09.10. 13:03:23

@Bellagio: Ki az a WiFi es miert kell kiszabaditani? :)

2llkedő 2012.09.10. 13:09:27

@Reggie: A WiFi olyan, mint az Isaura.

komplikato 2012.09.10. 16:56:48

@mese1: "Majd ha neked is feltörnek valamit heccből, ..."
Kétlem a srácok az Anonhoz tartoznak, de az Anon mikor tőrt fel bármit CSAK heccből?

komplikato 2012.09.10. 16:59:50

@Bellagio: "A temahoz is hozzaszolva, tenyleg nem talaltak a sracok egy free WiFi-t valahol???"

Nagyobb lol, nem tudtak feltörni egy bármilyen Wifit a nagy hackerek? Szvsz Budapesten van ahol adott helyen 8-10, de volt, hogy majd' 40 Wifi eszközt jelzett a telefonom. Persze azzal dolgozni kell, de data capturing és visszafejtés átlag 1 órán belül megvan megfelelő eszközökkel és szoftverekkel ...

Reggie 2012.09.10. 17:20:39

@komplikato: De ha nem akarsz vele vacakolni a felvett adatot 15 euroert torik 5 percen belul...

monddazigazatmar 2012.09.10. 18:36:57

@félázsiai 2llkedő:
Az soha senkitől nem volt érv, hogy bezzeg a másik mit csinált.
Te attol nem lophatsz, mert ugy tudod, hogy a másik akárki lop.
A molotovkoktélozás mellesleg 56ban volt, ne keverd a szezont a fazonnal.

2llkedő 2012.09.10. 19:19:55

@monddazigazatmar: "Az soha senkitől nem volt érv, hogy bezzeg a másik mit csinált."

Ez éppen most divat.

"A molotovkoktélozás mellesleg 56ban volt"

Meg 2006-ban is volt, igaz nem 23-án.

2llkedő 2012.09.10. 19:54:08

@monddazigazatmar: Emléxel a Wet Balkán tragédiára?

Kik lettek végül felelősek? A szervezők. A 2006-os eseményeknél hol voltak a szervezők? Megtettek-e mindent a szervezés kapcsán?

Ja? És érdekes, hogy a nagygyúlés végén, ha jól emléxem Szíjj Ártó bemutatott egy könnygázgránát hüvelyt, hogy ezzel lövik őket a rendőrök. Akkor, amikor az Astóriánál még sehol nem volt könnygáz lövés. De azért a hangulatkeltésre jó volt.

Ha annyira megcáfolhatatlanok azok a bizonyítékok, amiket a nagy Alkotmányjogász a Balsai jelentésben összehordott, akkor 6 év után, benne két év kormányzás mellett már régen legalább tárgyalási szakaszban kellene lennie az ügynek. Lehet, hogy sántikálnak az érvek? És nem akarják, hogy kiderüljön, hogy hazugságra épül az egész? Mert akkor hogy lehet a jelentésnek az összeállítója Alkotmányjogász?
süti beállítások módosítása