Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Gy. Márton a sztár!

2012.11.28. 11:15 | Proszektura | 3 komment

Címkék: cionista Solymosi Eszter Gyöngyösi Márton

Ezek a szemét zsidók megint azzal rágalmazzák egyik emberünket, hogy zsidózott. Telekürtölik vele az egész világot, tiltakoznak, hőbörögnek, ajvékolnak. A Marci meg nem győz egyik tévécsatornától a másikig szaladozni, s magyarázkodni.

Holott ez egy orbitális félreértés, ő csak nyelvbotlásból ejtette ki a száján a zsidó származásúak kifejezést, ő valójában izraelire gondolt, de ezt a mocskos biboldók a kontextusából, szövegkörnyezetéből megint kiragadták és nemes gondolatait félremagyarázták.

A helyett, hogy végre számot adnának arról, mit is tettek Solymosi Eszterrel, most csinálják a fesztivált, műbalhét, verik a palávert.

Szóval kerek perec ki kell jelenteni, Gy. Márton nem zsidózott, pedig – valljuk be – pl. Sukoró után minden oka meg lett volna erre. Ehhez képest nagyon is visszafogottan és kulturáltan szólalt fel a parlamentben, még csak nem is nevezte mocskos zsidóknak a mocskos zsidókat. És azt sem énekelte el, hogy indul a vonat, Auschwitzba indul a vonat.

Pedig elég jó hangja van, énekből mindig ötöse volt.

Az pedig végképp tisztességtelen héber rágalom, miszerint Gy. Márton vagy a pártja antiszemita lenne. A pajeszosoknak ezt a hazugságát, gyűlöletbeszédét határozottan vissza kell utasítani.

Ők nem antiszemiták, csak Izrael ellenesek.

Természetesen a kaftános görbe orrúaknak az a vádja sem állja meg a helyét, hogy az országgyűlés Jobbikos levezető elnöke nem figyelmeztette Gy. Mártont, amikor a zsidó származás nemzetbiztonsági kockázatáról és kiszűréséről beszélt.

Igenis, figyelmeztette! Pontosan akkor, amikor Gy. Márton úr a zsidó származásúak összeírásáról – és nem listázásáról! – osztotta meg fontos gondolatait az álmélkodó hallgatósággal, a levezető elnök úr erélyesen, jól hallhatóan közbeszólt, mégpedig azt a kijelentést tette, hogy képviselő úr, letelt az egy perc!

Azt is követelik ezek a… izék, cionisták, hogy Gy. Márton mondjon le. És nem esik le a sábeszdekli a fejükről!

Még, hogy mondjon le! Ugye milyen vicces?

Mert, ha Gy. Mártonnak ilyesmiért le kéne mondania, akkor például Novák Elődnek, vagy Vona Gábornak egymásután többször is meg kéne ezt tenniük. Naponta.

De szerencsére maradnak. A magyar demokrácia nagyobb dicsőségére.

Szóval libsi-bolsi uraim, akárhogy is fáj, Gy. Márton a sztár!

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr614931353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2012.11.29. 01:32:28

így van, ahogy mondod!
azok a rohattkommunista libsibolsik (a nem kívánt törlendő, ill. tetszés szerint kiegészítendő) csinálják feszt a palávert, pedig gy. mártont csak hódolat illeti, nem bírálat!

ha véletlenül erre téved egy droid, akkor meg kapsz majd :)

debreceni.blog 2012.11.29. 11:51:43

"Amennyiben ez a 22 ezer szavazóköri delegált nem lesz ott minden egyes urna mellett, akkor a választást el fogják csalni."
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3400_a_sotetseg_listaja

Lala bá ' 2012.11.29. 14:25:53

Kedver blogger társam. Gy. Márton ominózus beszéde után most már a fidesz is megértette a klasszikus mondás igazát ami igy szól:
"Ha a csatorna fedelét kinyitod, a szenny elönti a világot"
Azaz, mindenki olyan, amilyennek láttatja magát, a többi meg csak mellébeszélés
Ime a "sztá"r által kiváltott reakció:
"Náciellenes tömegtüntetést tartanak vasárnap délután háromkor a Kossuth téren Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő parlamentben elhangzott náci kijelentései miatt. A demonstráción beszédet mond Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, az MSZP részéről Mesterházy Attila pártelnök, az Együtt 2014 mozgalom részéről pedig Bajnai Gordon volt miniszterelnök is. Felszólal Ungvári Tamás, a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány kuratóriumi elnöke is" /INDEX/
süti beállítások módosítása