Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Mi legyen hát a Jobbikkal?

2012.12.03. 09:25 | Proszektura | 156 komment

Címkék: fasizmus Jobbik Vona Gábor Bajnai Gordon Hitler Máté evangéliuma

Tüntessünk ellenük?

Pár ezer ember kimegy néhány transzparenssel, zászlóval, kiordítozza magát, aztán megunja és hazamegy.

Most így a vasárnapi „nácizmus elleni tömegtüntetés” után még jobban látszik, hogy a demokrácia mindig bajban van az ilyen dolgokkal kapcsolatban. (Nekem egyetlen ott elhangzott mondat tetszett, Bajnai Gordoné: „A demokrata nemcsak az, aki nem fél, hanem az, aki nem kelt félelmet senkiben.”)

De mégis mi a fenét kezdjünk ezzel a Jobbikkal?

Kicsit olyasmi ez, mint a társadalom és a konok bűnözők kapcsolata. Az utóbbiak szarnak a törvényekre, áthágnak minden előírást, sőt ez a lényegük, de ha elkapják őket, a velük szemben fellépő igazságszolgáltatás kezét a rendőrségtől a büntetés-végrehajtásig, rengeteg részletes, sokszor szinte kínosan precíz előírás köti meg. Az ilyen eljárásokat több fokú szűrőrendszer figyeli folyamatosan, árgus szemekkel, arra ügyelve, egyik hatóság sem sértsen jogszabályt.

A fasisztákkal éppen ezért nehéz mit kezdeni. Ha ők arcul ütnek, mi nem tehetjük meg, hogy mi is hasonlóképpen cselekszünk, akár képletes, akár valóságos is ez az inzultus. Szidtad az anyámat? Gyere ki játsszuk le! Mert akkor mi a különbség köztünk? Hogy mi nemesebb eszmék védelmében tesszük ezt? De hiszen ők is meg vannak győződve arról, hogy nemesebb eszmék érdekében cselekednek.

De nyilván az sem jó megoldás, ha Máté evangéliuma szerint járunk el. „Én pedig azt mondom néktek: ne álljatok ellene a gonosznak, hanem aki arcul üt téged jobb felől, annak tartsd oda a másik orcádat is.”

De van még ennél az orca odatartásnál is rosszabb, a színpadias ripacskodás, pl. a sárga csillag kitűzése.  A sárga (Dávid) csillag egy politikus Pierre Cardin zakóján blaszfémia.

Lehet azt is tenni, hogy nem veszünk róluk tudomást.

És akkor mi van? Attól még léteznek. Mi az, hogy, nagyon is!

Tiltsuk be? A vezetőiket dugjuk börtönbe?

A történelem bizonyította, ezek a megoldások olyan hatásfokúak, mintha benzinnel próbálnánk tüzet oltani.

(Emlékezzünk, Hitler is ült börtönben. Ráadásul ott írta meg a náci ideológia fő művét, a Mein Kampf-ot, amiben kifejti antiszemita fajelméletét, világuralmi törekvéseit és kommunistaellenességét.)

Ha viszont korlátozzuk a tevékenységüket, akár csak a parlamenti házszabályok szigorításával, ezzel a demokráciát is korlátozzuk.

És ide a bökőt, hogy Kövér László erre hivatkozva először egy szocialista képviselőt fog majd az ülésteremből eltávolíttatni, nem jobbikost!

(Mint ahogy a cigány kisebbség védelmében született büntető jogszabályt is eddig szinte kizárólag cigányok ellen alkalmazták.)

A mai szélsőjobb nem III. Richard eszmei utódja egyébként. Nemes küldetéstudattal rendelkeznek, nekik magasröptű céljaik vannak. Ők éppen azokat tartják gazembereknek, hazaárulóknak, akik nem velük értenek egyet. A Shakespeare szöveg ma úgy hangozhatna egy Vona Gábor szájából: úgy döntöttem hazafi leszek. Mert ők hazafiak. Jó hazafiak.

És ki a jó hazafi? Aki megvédi nemzetét az idegenszívűektől, az országot kiáruló liberálisoktól, a gyarmatosítóktól. (Majdnem azt mondtam, az IMF-től!) Aki szereti a hazáját, ellenben nem szereti a melegeket, a cigányokat és a zsidó származásúakat.

Akarom mondani, az izraelieket.

· 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr604944449

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Antiszemita az aki ... 2012.12.04. 08:24:33

A Szórakoztató Képes Erkölcstan blog álláspontja szerint az idézet mondás az azt mondó személye nélkül is jellemző és találó. Pláne a karikatúrával együtt: "Korábban az volt az antiszemita, aki gyűlölte a zsidókat, most az az anti...

Trackback: Szégyellem magam, bocsánatot kérek 2012.12.03. 22:38:03

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg, hogy beszédemet egy bocsánatkéréssel kezdjem. Hatalmas erkölcsi és politikai hibát követtem el, amikor 2006-ban választási megegyezést írtam alá Vona Gábor pártjával és együttműködtem a Jobbikkal a hatalom megs...

Trackback: Világosítsd föl gyermeked: Rogán is csak egy szörnyeteg 2012.12.03. 21:49:24

Ne dőlj be néki, el ne hidd / hogy elkábítják elveid. Bömböl, hogy szánassa magát / de míg mosolyog a tüntetőkre / növeszti körmét és fogát. * * Nem hiszem el, hogy azok az emberek, akik… * … rendszeresen tesznek alig leplezett antiszemita ...

Trackback: Dórika, te tényleg ilyen hülye vagy? 2012.12.03. 21:43:42

Novákné és pártja szerint hitgyülis zsidók ugráltak nemzeti jelképeinken a Parlament előtt az antináci tüntetésen, amitől a magyarellenes nagykoalíció tagjainak el kell határolódniuk. Dórinak nyilván az agyára ment a terhességi hormonvihar. Ennek hatás...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.12.03. 10:09:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bal 2012.12.03. 22:45:55

@Crescendo: a bejegyzés nem velük foglalkozott. Amúgy meg nem igazán értem, hogy hogyan lesz az MSZP az MSZMP-n keresztül diktatorikus, de sebaj.

SPYD3RM4N 2012.12.03. 22:46:14

@val: Szerintem félrenézel valamit. A jobbik léte a szólásszabadságnak és liberalizmusnak köszönhető. Aki a jobbik betiltását szeretné, az definíció szerint nyilván nem liberális és nyilávn nem a szólásszabadáság mellett áll.

Nagyon egyszerű a képlet:
liberalizmzs, szólásszabadság = létezik a jobbik
nincs liberalizmus, nincs szólásszabadság = nem létezik a jobbik

A jobbik semmi másnak, kizárólag az általa szavakban oly' nagyon gyűlölt liberalizmusnak és szólásszabadságnak köszönheti a sok milliárdját. Pont mint ahogy EU-zászlót éget az EU-s pénzből élő rózsadombi Novák Előd. Persze ezt a szavazóik soha nem fogják maguknak beismerni, mert nem az őszinteségről vagy a józan belátásról híresek - inkább keresik továbbra is másban a hibát...

SPYD3RM4N 2012.12.03. 22:54:12

@NA YA!: Aki pl. csak az autókkal foglalkozik, arra mondjuk, hogy autóbuzi. Erre a náci fajtára meg a zsidóbuzi kifejezés illik. Van ilyen, kb. ezek a zsidóbuzik a jobbik szavazótábora.

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2012.12.03. 22:54:32

A South Parkban is megmondták, hogy az emberek 25%-a egész egyszerűen idióta. Ebből a 25%-ból mindig is meglesz 8-15% holdkóros, aki még a fajansz mögött is zsidót keres, amikor szarni megy. Semmi értelme betiltani a dzsobbikot, undorodva el kell fordulni tőlük és rámutatni arra, hogy mennyire szánalmasan valag hülyék és röhejesek, Ertsey zseniális húzása a követendő.

Nagykörúton túli magyar 2012.12.03. 22:57:30

@yes...questions: ezek alapján a náci izraelt bizony be kell tiltani, jelképeik használatát büntetni kell!

Magyar vagyok, nem fasiszta!

2012.12.03. 22:58:09

@Con Storm: Tévedsz! Én Angliában élek! Kettős állampolgár vagyok! Két útlevelem van! És jelöltethetem magam ! Na! Ehhez mit szólsz! He! Felkiáltójelek ura!

2012.12.03. 23:00:03

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Jó ötlet, ezen én is elgondolkoztam. Kár volt így túllihegni az ügyet, szembe kellett volna röhögni a Vonáékat. Először ők igazolják, hogy nincs köztük zsidó.

GERI87 2012.12.03. 23:00:37

"liberalizmzs, szólásszabadság = létezik a jobbik
nincs liberalizmus, nincs szólásszabadság = nem létezik a jobbik"

Ez így nem igaz.
jelenleg MO-on csak két eset lehetséges: legális a jobbik oder nem legális a jobbik.
Mindenképp létezni fog a jelenség.

Társadalmi problémák hozták életre a jobbikot (tökmindegy hogy nevezzük) amik megvannak demokratikus keretek nélkül is.

Bal 2012.12.03. 23:01:11

@Jankove: Vona Gábor maga mondta, hogy a Jobbik nem demokrata párt. Csak szólok. Az országot amúgy magyarok irányítják magyar érdekek szerint, hogy te máshogy gondolod, annak az az oka, hogy keveset tudsz a világ működéséről.

SPYD3RM4N 2012.12.03. 23:05:38

@GERI87: Nem a kiváltó okokra reflektál a jobbik betiltása vagy nem betiltása, hanem a liberalizmusról, szólássszabadságról, meg ilyenekről szól ez a kérdés. A jobbik kizárólag a liberalizmusnak és a szólásszabadságnak köszönheti létezését - pont mint ahogy az EU-s pénzeket is az általuk támadott EU-nak köszönheti az összes kurucinfós hazaáruló.

dr kíváncsivagyok 2012.12.03. 23:08:18

" És ide a bökőt, hogy Kövér László erre hivatkozva először egy szocialista képviselőt fog majd az ülésteremből eltávolíttatni, nem jobbikost! "

Erre nagy összegű fogadásom van...

2012.12.03. 23:08:19

@Jankove: A neoliberalizmus a gazdasági liberalizmus egyes doktrínáinak a címkéje, követői nem is feltétlenül liberálisak például az egyéni jogok tekintetében - például Pinochet, de Thatchert, Reagant is ide sorolják. Az Egyesült Államokban a neoliberalizmust gyakran neokonzervativizmusnak nevezik. Több konzervatív állítja, hogy ők közelebb vannak a klasszikus liberalizmushoz, mint a libertariánusok.
A neoliberalizmus kifejezés az 1970-es években keletkezett többek között Joseph Stiglitz és Milton Friedman nézetei kapcsán. A neoliberálisok megengednek bizonyos állami beavatkozást, például a központi bank által mesterségesen magasan tartott árfolyamot, amit a libertariánusok elutasítanak.
Az 1990-es években több szociáldemokrata párt folytatott neoliberális gazdaságpolitikát, például Tony Blair és Gerhard Schröder vezetésével. Sokszor a neoliberális címkét alkalmazzák minden a szociális biztonságot csökkentő, a felső osztályt preferáló lépésre."

Tehát igen, lehetsz liberális.

dr kíváncsivagyok 2012.12.03. 23:09:43

"De a kormánypárt kényszerhelyzetben volt, nem is tehetett mást, el kellett küldenie valakit, ha nem akar olyan jelet adni,"

Jelet adni ?
Az mi ?
Csak nem színház a náciknak ?
Csak nem nácik alaptantervbe emelése ?
Csak nem náci politikusokkal történő rendszeres "vitafórum" felső vezető szinten ?
Csak nem bújtatottan nácizó Fekete György kezébe adott magyar művészeti élet ?
Csak nem....(és sorolhatnám a nácik "felemelkedésének" két és fél éves történetét !)

2012.12.03. 23:11:33

@Con Storm:" A konzervatív liberalizmus (vagy jobboldali liberalizmus) az az irányzat, mely összeegyeztethetőnek tartja a hagyományos, konzervatív, jobb oldali értéket (úgy mint hazaszeretet, család, vallási értékek tisztelete, a meglévő intézmények iránti tisztelet) a liberális eszmékkel. Tehát a liberális elveket lassan, konzervatív módon akarja érvényesíteni, ahogy a közfelfogás változik.
Ez az irányzat a liberalizmus jobb széle, de nem tévesztendő össze a liberális konzervativizmussal. Holland és dán liberális pártok mellett a legismertebb, bizonyos mértékig idetartozó párt a német FDP."
Fingotok sincs, miről beszéltek.

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2012.12.03. 23:13:47

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Ööö... pl. Szegedi Csanád? :-)

A legtöbbet az árt ezeknek a megélhetési turbómagyaroknak, amikor pont azokban a dolgokban bújik ki a szög a zsákból, amikben állítólag annyira különböznek a fújerkölcstelentolvaj párttól.

Korrupció? Láttuk, hogy az EU-s pénzeket igencsak szeretik felnyalni (de persze EU-s zászlót égetnek).

Szexuális deviancia? Niki, a fétispornós gárdistapicsa.

Drogozás? A majdnem szóvívőjük dzsointtal a pofájában pózolt egy melegfelvonuláson.

Intellektualitás? Zagyva, az ex-villanyszerelő + Emőke, aki azóta is kenegeti Fenistil géllel az égési sérüléseit.

Minden olyan ügy, amikor kiderül, hogy PONT kurvára nem olyanok, amilyennek be akarják magukat állítani, hasznos. Leginkább mert akkor a legszánalmasabbak és legröhejesebbek. Márpedig minden erőszakos és agresszív idióta számára az a legszarabb, ha kiröhögik.

2012.12.03. 23:14:38

@reszeg tengeresz: Csak legalább azzal lennél tisztában, mi az a liberális.
Nem baj, végülis az éltet, hogy van kit gyűlölnöd. Bár ez csak részegen jön ki belőled, mert gondolom, józan tengerészként sokkal visszafogottabb vagy.

2012.12.03. 23:19:59

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Épp olvastam Pataki Attila agymenését. Sajna megártott neki a kokó. Már teljesen leépült agyilag.
Viszont rávilágít arra, hogy ép testben mennyire hülye tud lenni valaki.
Csak az fáj, hogy a magyarságtudatot rombolják. Gondolj bele, ha valaki elkezdi értelmezni a beszédeiket, mit von le a magyarokról?

Vinnie Jones 2012.12.03. 23:21:27

Mit kellene a Jobbikkal csinalni? tessek szepen hatalmat adni nekik! es ha nem jon be anep eluzi, ha meg bejon, mint pl Gyongyospata, Tiszavasvari es a tobbi minta telepulesen akkor nektek skera az orszagbol! Tok egyszeru es tok demokratikus a keplet!

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2012.12.03. 23:26:51

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Ez az, amiért külön rühellem ezeket. Szégyent hoznak az én fejemre is.

2012.12.03. 23:33:18

@VinnieJones:" nektek skera az orszagbol! "

kiknek? Számtan, megy? A Jobbik támogatottsága 10% .
A választók között. Ez azt jelenti, hogy olyan 400 ezer.Családtagokkal együtt.
Mit kezdenétek az országban ennyien? Te tényleg hülye vagy, vagy csak befolyásolnak?

NA YA! 2012.12.03. 23:42:52

@VinnieJones: szóval megint nem hallgattál anyura, hogy esti mese után sipirc aludni!:)

Vinnie Jones 2012.12.03. 23:48:43

@Könnyen elkaptuk, uram!: jelenleg kb 25%on vannak es ha onekik is lenne egy tobbszazmillioval megtamogatott mediakampanya barmilyen rendezvenyukokre, mint nektek volt most hetvegen akkor nem 1500-2000 mennenek el, mint voltak vasarnap..na erre varrjal gombot ocsi!

Vinnie Jones 2012.12.03. 23:50:15

@NA YA!: na mi van anyukad kiment estere a kamionparkoloba dolgozni es nem zarta le jelszoval a gepet?!?

SPYD3RM4N 2012.12.03. 23:51:55

@Könnyen elkaptuk, uram!: "nektek skera az orszagbol!" - javaslom a jobbik.hu címoldalára, ennél jobban jellemző mondatot keresve sem lehet találni erre a hazaáruló, magyarellenes náci féreggyűjtőhelyre.

Kandaláber 2012.12.03. 23:53:06

Jobbik?

Hivatalból indítani eljárást a párt ellen, alkotmányos és törvényességi működést vizsgálandó.

Ugyanezt a nevezetes képviselő ellen.

Legyen eljárás, és az igazságszolgálat végezze a dolgát.

Akit nem lehet elítélni, mert parlamenti képviselő, az a választásig megússza, aki, ami a bíróság szerint törvénysértést követett el, annak a törvények szerinti büntetést kell megítélni.

A gyanú mindenképp áll, szerintem.

Persze az elmúlt 20-25 év gyakorlata szerint az ügyészség elfordul, ha parlamenti pártról van szó, vagy képviselőről.

No, ezért kell "rezsimváltás".

2012.12.04. 00:05:40

@VinnieJones:" jelenleg kb 25%on vannak es ha onekik is lenne egy tobbszazmillioval megtamogatott mediakampanya barmilyen rendezvenyukokre, mint nektek volt most hetvegen akkor nem 1500-2000 mennenek el, mint voltak vasarnap..na erre varrjal gombot ocsi! "

varrok: a Jobbik 25%-os támogatottsága nem azt jelenti, hogy azok mind a Jobbik eszméit magukévá tevő emberek.
Tehát azok egy részének is takarodni kéne az országból, mert például sokan közülük a maszop-ra szavaztak korábban. Csupán egyetlen dolog miatt támogatják a Jobbikot, és ez a cigánykérdés megoldatlansága.
Egyáltalán nem érdekli a zsidózás a borsodi faluban a Maris nénit, akinek ellopták a tyúkjait.
Személyes példa: nagyanyám kenyeret dugott a sarki zsidó boltos zsebébe, mikor vitték őket a csendőrök. Majdnem letartóztatták miatta. Szerette a boltost, adott neki hitelbe dolgokat, fizetésig.
Viszont utálta a cigányokat, mert mindent vittek, ami mozdult.

2012.12.04. 00:07:08

@Con Storm: Milyen jogszabályt? Nincs, nem kell szabályozni, ami nem szabályozandó.
Angol állampolgárnak kell lenni, és rendelkezni kell lakcímmel!

2012.12.04. 00:10:39

@VinnieJones: De tudod mit? Menjünk bele a számháborúba! Legyen egymillió Jobbikos az országban! Akkor mit csinálnátok itt?
Két év, és az ország beborul, nincs gazdaság, csak föld, a szlovák, román, szerb meg felvásárolná, mert a szegénységed miatt eladnád. Vagy zsidó venné meg....
jajjjj de buta is vagy te, édes lányom. Legalább a hajad szép?

2012.12.04. 00:22:37

@Con Storm: Az uniós polgárság számos joggal ruházza fel a polgárokat: több területen is az EU-polgároknak ugyanolyan vagy hasonló jogaik vannak az egyes EU-országokban, mint az adott ország polgárainak. Az Európai Unió működéséről szóló szerződés 20. cikke szerint az uniós polgárok:
jogosultak a tagállamok területén szabadon mozogni és tartózkodni;
választásra jogosultak és választhatók a lakóhelyük szerinti tagállam európai parlamenti és helyhatósági választásain, ugyanolyan feltételekkel, mint az adott tagállam állampolgárai;

komplikato 2012.12.04. 02:12:23

@VinnieJones: "ha meg bejon, mint pl Gyongyospata, Tiszavasvari es a tobbi minta telepulesen "

Fél óráig röhögtem rajta, aztán leesett, hogy nem poénból írtad. Most kezdjek el sírni?

Amikor a Jobbik bekerült a parlamentbe azt gondoltam, hogy bár nem kedvelem őket, lehet szükség van rájuk amolyan kiegyensúlyozó erőként, hátha tényleg védik az ország és a nép érdekeit. E helyett csak azt látom, hogy a valós problémáknál CSAK szájkaratéra képesek, illetve ha nem zsidózni/cigányozni kell egy nagyot, akkor kb. szalmaszálat nem képesek keresztbe tenni a marha nagy hevületükkel, meg a kamu radikalizmusukkal.

Ellenben a kormánypárt ölebeként funkcionálva hanyatt- homlok rohannak megugatni azt akire a gazdi rábök ...
Szóval nálam sem a magyarságért való aggódásuk, sem a radikális tettrekészségük, sem a politikai "szüzességük" nem nyert bizonyítást, sőt kifejezetten az ellenkezőjét érzem velük kapcsolatban. De legalább értelmes javaslataik semmilyen problémára nem voltak, olyan ami első bekezdésből is már gyaníthatóan baromság igen, de érdemi egy száll sem.

Csigataposó 2012.12.04. 03:10:52

@komplikato: Jaja. Ne feledjuk hogy Tiszavasvari is olyan sikeresen vezettek, hogy sajat magukkal sem tudtak egyeterteni es mukodskeptelensegre hivatkozva feloszlattak magukat es uj valasztast kellett kiirni. Ez am a siker. Bar mondjuk parlament hetente feloszlatna magat nem bannam.

bean 2012.12.04. 03:40:12

Most is, mint már sokszor máskor, szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a Jobbik nem fasiszta hanem náci párt. Ne keverjük...

ezu 2012.12.04. 04:58:06

Csak egy jobb, őszintébb világgal lehetne ellenük tenni, de azt sem a bolsik, sem a fidesz nem tudja megvalósítani. Marad hát a Jobbik, hogy rámutasson hazugságaikra, álszentségükre. Erre feltétlenül jók. Azért is tudna a parlamentben is erősek lenni. És még erősebbek lesznek, meggyőződésem.

平八 2012.12.04. 06:42:16

@komplikato: Minden elismerésem, nem lehetett egyszerű elolvasni az összes beadványukat, törvénymódosító javaslatukat, programjukat, meghallgatni kivétel nélkül az összes felszólalásukat, beszédüket és ezt természetesen objektíven kielemezni... várj... ugye nem akarod mondani, hogy úgy ítélkezel, hogy ezt nem tetted meg? o.O

Az elég kellemetlen lenne, és hiteltelelenebbé tenne téged mint a teljes baloldalt együttvéve, csak azért.

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.12.04. 07:24:57

@Könnyen elkaptuk, uram!: Húha!

Akkor miért volt lázongás 2006-ban Francia országban, vagy Angliában a még nem 3 generációs nem asszimilálódott bevándorlók részéről? A négerek részéről?! Azért mert nem kaptak köztisztviselői állásokat sem! Nem lehetnek bírók, ügyészek, képviselők, jegyzők és stb... gondolom emlékszik a kocsik és üzletek felgyújtására, kifosztására...

A nagy nyilvánosság előtt terjesztett hazugság, bűncselekmény...

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.12.04. 07:34:16

@Könnyen elkaptuk, uram!: Lol... ez az... Az EU-s állampolgárok! De pl. az Izraeli kettős állampolgárra kiterjed ez a megfogalmazás?! Izrael nem EU-s tagállam!

Sőt, úgy tudom, Magyarországot is ki akarják rugdosni... Görögöt is! Mert folyamatosan emberiség ellenes bűncselekményeket hajt végre az állam az állampolgárai felé... A magyargyűlölő rasszizmus az egeket veri.. ilyen még a náci Németországban sem volt.. vagy a CCCP-ben!

ENSZ előírás:

--Minden ember jog előtt egyenlő ----> közfeladatot ellátó személy védettebb?! Alacsony rendű és felsőbbrendű érinthetetlenek kasztja...

Ez mi? mind a 30 pontot sérti a magyar jog... még a legalapabbat is... a nácik akarják megmondani a magyar nationalistáknak mi a helyes és mi nem az?!

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.12.04. 07:39:37

@Könnyen elkaptuk, uram!: A jobbiknak már nem 25%-os támogatottsága van... hanem 35% fölött volt vidéken...

52% támogatottság elég a kétharmados többség megszerzéséhez...

És már most megvan az 50%-os többség...

A FIDESZ mostani pálfodulása meg biztos hogy megadja nekik...

Magyarországon a náci farkas kiabálása még sosem jött be...

alfacharlybravo 2012.12.04. 07:41:34

Hitler egy paprika jancsi maradt volna, ha nem benne látták volna az akkori vezetők a tömegeket irányítani és vonzani tudó vezetőt aki megvédi a finánc tőke érdekeit. Hát kieresztették a szellemet a palackból. Beáldozták a parasztot a nagy cél érdekében. Óriási gazdasági sikereket ért el azzal, hogy kitiltotta az uzsorásokat és csak működő tőkét engedett be az országba. A TIme magazin 1938 év embere volt 1939 ben pedig Sztálin. Bayer Zsolti nem találta meg a neten de nekem megvan, a szemem is könnybe lábad tőle. www.jesus-is-savior.com/Disturbing%20Truths/hitler-man_of_the_year.htm Van ott még egy háborús bűnös neve Bush!

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.12.04. 07:43:50

@Könnyen elkaptuk, uram!: Hát akkor menny az EU-s parlamentbe... tudod hol van?! Ez amit másolt arról szól... Ülj Morvai Krisztina mellé!

val 2012.12.04. 08:23:33

@SPYD3RM4N: "Szerintem félrenézel valamit. A jobbik léte a szólásszabadságnak és liberalizmusnak köszönhető."

Valamit nagyon benézhetsz, hisz a jobbik fennmaradása köszönhető a részbeni szólásszabadságnak.
A Jobbik létrejötte pedig az ún. liberalizmusnak, mely látjuk, hogy mekkorát rombolt itt.
Az ún. liberálisoknak is köszönhető, kik előszeretettel térnének vissza örökségükhöz, a betiltáshoz és a cenzúrához.

" Aki a jobbik betiltását szeretné, az definíció szerint nyilván nem liberális és nyilávn nem a szólásszabadáság mellett áll."

Pontosan erről beszéltem. Viszont a liberális mint magyar szitokszó pontosan illik rá. :)

"A jobbik semmi másnak, kizárólag az általa szavakban oly' nagyon gyűlölt liberalizmusnak és szólásszabadságnak köszönheti a sok milliárdját. "

Milyen "sok milliárdját"? Na mesélj csak! Szeretem a liberális mitológiát. ;)

"Pont mint ahogy EU-zászlót éget az EU-s pénzből élő rózsadombi Novák Előd."

Szerintem ő sosem élt EUs pénzből. De mesélhetsz erről is. Az pedig, hogy szülei rózsadombi ingatlannal büszkélkednek (a gyengébbek kedvéért: oda született) remélem, hogy nem baj. Utoljára ez akkor volt baj, mikor a dolgos parasztokat kikiáltották kuláknak (az a bizonyos örökség, melyről fentebb már írtam).
Az egyébként villanyszerelő Zagyva Gyula ugye nem bántja a szemed, hisz ő egyszerű család szülöttje. :)

Egyébként az életrajzából idézve:
"A pártban ismerte meg szerelmét, Dúró Dórát, akit három év után, 2008 novemberében feleségül vett. Akkor költöztek össze; XI. kerületi lokálpatriótaként otthonuk egy szentimrevárosi, 43 négyzetméteres lakás, ott élnek boldog pár(t)kapcsolatban. "
Nah, ez azért mégsem a rózsadomb teteje. :)

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.12.04. 08:46:53

A Jobbikkal mit kezdjünk?? A cigányokkal és hazaáruló cionistákkal mit kezdjünk, az az égető kérdés!

Leone_510 2012.12.04. 08:52:41

Ilyen amikor egy megélhetési blogger fasisztázik és a a szó értelmét sem ismeri, nézz utána kisfiú , Magyarországon hungarizmus volt , ezt kell használni , tehát hungarista , nem a fastiszta és náci jelzőket...idióta, leülhetsz 1-es alá :)
De ha mégis kirekesztő akarsz lenni használd a nácit, az közelebb áll a mondanivalódhoz.
Tehát ha egy "blogger" magyarul firkász :), alap dolgokkal nincs tisztában akkor hogy is tudna összefüggéseket meglátni?
Ide is leírom, hogy nem a szívügyem a jobbik, de nem őket tiltanám be hanem az ostoba hangulatkeltő "bloggereket".

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.12.04. 09:01:44

akkor jól leírtad, hogy mit nem lehet csinálni, és mit lehet szerinted?

Netuddki. 2012.12.04. 09:05:58

Kedves Proszektúra! Semmi mást nem kellene tenni mint betartani a hatályos törvényeket. Igen, a parlamentben is bammeg! Ja, törvényeket, hol is kezdjük? Költségtérítés?
Egy alapvető erkölcsi kódexre lenne szükség, (igen leírva mert úgy látszik másképp nem megy) amit kötelező lenne mindenkinek betartani, annak aki a többieket képviseli meg főként.
Mellesleg a fidesz legnagyobb képmutatása amikor a vöröscsillag kitűzése miatt büntet (szembemenve az EU bírósággal is), de az állampolgárok vallási, faji ésatöbbi megkülönböztetésekor sunyin lapítanak...

a Zamboni nem egy tészta 2012.12.04. 09:13:14

@Jankove: Kedves Jankove... amit írtál abban sok igazság van, engem azonban az érdekel, mit látsz a Jobbikban, ami alapján Te feléjük húzol/rájuk szavazol... Anno minddenki azt mondta, hogy a Jobbik legalább nevén nevez dolgokat. Hát én nem látom. A zsidóbérencbankármagyarokmegnyomorítójacigánybűnözés blabla ez nem problémadefiniálás. A Jobbik fájóan messze van egy koherens világkép, országkép, működő gazdaságkép kialakításától. Földkérdés, EU, bankok, hitelek, munkahelyteremtés, kultúra.... Nekem a cigánybűnőzés, nekapjonsegélyt, dolgozzon... hihetetlenül kevés.
Te mit vársz a Jobbiktól?

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.12.04. 09:16:18

@Leone_510: A hungarizmuson azt érted, amikor 1852-től 1945-ig a parlamentbe és törvényhatósági helyre a zsidó származásúak választás nélkül bekerülhettek, és alanyi jogon vihették el a közbeszerzések 100%-át?!

Vagy a magyar lakosságot szabadon deportálhatták a gyáraikba?!

Csak hágai (1901) magánjogi konferencia után javult valamicskét a helyzet...

Én ezeket a dolgokat nem nagyon értem... akkor mi volt Haynau és Bakk rémuralma?! Khón Bélát miért végezték ki?! Miért volt olyan törvény, hogy magyar nem kerülhet törvényhatósági helyre?! Ez valahogy számomra igen furcsa...

Miért szólította fel a magyarországi törvényhozást Genf 1936-ban a magyarok jogainak elismerésére?! ami után született meg az 1939-es gazdasági és esélyegyenlőségi törvény?!

Hungarizmus... na persze... Akkor véletlenül miért azokat csukták börtönbe, akik nem tudták igazolni zsidó származásukat, mint Szálasi Ferenc?! Annyira gyűlölték a magyarok a zsidókat, hogy a zsidók ellen fellépő honfitársaikat a PRO minden indok nélkül bebörtönözte a Csillagba...

Mondj már egy keresztény képviselőt a terror időszakokból.. csak egyet.. aki magyar állampolgár is volt.. mert pl. Széchenyi Ferenc bécsi születésű osztrák volt...

Szerinted ezt ki hiszi el?!

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.12.04. 09:17:50

@Túl Hosszú Captcha: A Magyar Gárdát is betiltották, mégis ugyanúgy masíroznak, ha kell a Jobbik kampányához.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.12.04. 09:25:31

@Leone_510: Kisfiú, a hungaristákat azért nácizzák, mert Szálasi szerint a hungarizmus a nemzetiszocializmus magyar gyakorlata.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.12.04. 09:29:02

@alfacharlybravo: A Time magazin nem díjat oszt, hanem azt választja az év emberének, akinek az adott évben a legnagyobb volt a befolyása a világra. Hitler szoros versenyben legyőzte Einsteint 1938-ban.

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.12.04. 09:32:57

@Távmunkás: Egy jogvédő szervezet betiltása nemzetközileg tilos...

A bűnszervezet felszámolása nem egyenlő jogilag egy jogi szervezet betilktásával... az nem lehet betiltani...

A törvény a bűnelkövetők csoportjára vonatkozik, ha van ártatlan ember köztük, akkor az nem tartozik a csoportba...

A gárda esetében csak a szónokot lehetett volna becsukni... de azt meg nem csukták mert.. nem tudtak volna rábizonyítani valós bűncselekményt... meg az sem magyar volt... ismerem... tanított abba a suliba ahova jártam...

Swind 2012.12.04. 09:51:13

Aki tömeggyilkosokkal ideológiailag azonosulni tud, maga is potenciális gyilkos. A vezetőket főbelőni, a követőiket megszégyeníteni/átnevelni.

Swind 2012.12.04. 09:53:17

Előzőből kimaradt: vonatkozik ez fasisztákra, nácikra, sztálinistákra, cionistákra stb. Az összes történelmi tömeggyilkos ideológiára.

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.12.04. 09:57:25

@Swind:

Igen a tömeggyilkosok.. minden szemrebbenés nélkül ellehetetlenítettek egy gyermekszervezetet a magyargyűlölő nácik...
a XÉNIA LÁZ-t...
Talán ők, nem érdemelnének 20 év börtönt?! Ráadásul az indok... politikai rasszista diszkrimináció! Ez a nem semmi... megmerték egy névtelen iskolai tesztben kérdezni a gyerekeket... a politikai véleményükről...

Mert a gyerekek és akik közintézménybe járnak, azok nem emberek... nem lehet politikai véleményük...

Ez a nem semmi... tapsoljunk hozzá!

Minden embernek joga van, közalkalmazotti pozíciók betöltésére! Tehát, joga van például rendfenn tartást végezni! ENSZ előírás...

De Magyarországon... ez tilos.. még büntetik is... aki a rendfenntartás látszatát kelti és jogosulatlanul... ez a nem semmi... ENSZ előírás mindenkinek vna joga hozzá.. de a magyar csak egy állat... neki nincs joga hozzá...

reszeg tengeresz 2012.12.04. 10:07:48

@Könnyen elkaptuk, uram!: egsyeru matekkal felirva a liberalizmust:
liberalizmus = szdsz
szdsz = koka, demszky, horvath mengelica agnes, magyar balint, horn, peto, tgm, kuncze, retkes, szabadai

ezert:

liberalizmus = koka, demszky, horvath mengelica agnes, magyar balint, horn, peto, tgm, kuncze, retkes, szabadai

NA EBBOL KOSZONOM NEM KEREK!

Zabaalint (törölt) 2012.12.04. 10:20:08

@reszeg tengeresz:
Egy bizonyítást tovább sem olvasok, ha az első állítása hamis, onnantól kezdve bármit be lehet "bizonyítani".

nookedli 2012.12.04. 10:25:10

A jobbik nem rasszista és ennek a hamis vádolásával/hitelrontással beperelhetné a fityeszt, maszopot, komcsi bajnait, mesterkélthájút stb... zsidó köpködőket.

Csak hogy tudjuk, kinek van atomja és kitől kell tartani:

index.hu/kulfold/2012/12/04/az_ensz_izrael_atomprogramjara_kivancsi/

Ha kiderül, hogy izraelnek titkos atomfegyvere van, amúgy több mint valószínű, akkor is tüntetünk a zsidók mellett? Nyaljuk a valagukat? Gyerekgyilkosok! Hogy lehetnek ilyen elvakultak a politikusok és mind aki vasárnap melléjük álltak. Ártatlan gyermekeket gyilkolnak le ezek a nacionalista cionisták és még ajnározzák őket? a zsidó szövetség vezetője seggét minek kell nyalni? gusztustalan pfffej

nookedli 2012.12.04. 10:27:51

@Távmunkás: Ki az a Szállasi? Ő határozza meg a hungarizmus fogalmát? Már rég kihalt ő és a fajtája is. Itt szín tiszta magyarságtudatról van szó, nem fajgyűlöletről.

KG2000 2012.12.04. 10:31:05

@fél_kiló_kenyér: Ez csak féligazság, mert Németországban van neonáci szinezetű párt, amely ugyan nincs bent a szövetségi parlamentben, de egy-két tartományi ill. települési parlamentben igen. És nem tudják betiltani, pedig sokan akarják. google: NPD Verbot.

apanna 2012.12.04. 10:31:11

„A demokrata nemcsak az, aki nem fél, hanem az, aki nem kelt félelmet senkiben.”)

Akkor épp ideje abbahagyni a riogatást, szépen eltenni a mindig melegen tartandó fasiszta veszély kártyákat.
S első körben meghatározni, mit jelent a fasiszta, és a náci....

Konkrét programot, cselekvést, az ország érdekeit előmozdító ötleteket hallani, és közösen végrehajtani.
Elég volt az Orbánozásból, a nácizásból.

Nem mondok nagyot, ha azt írom: A többségnek elege van a politikai rivalizálásból, és a birkák megvezetéséből.
És amikor az ellenzék Orsózik, ugyan ilyen keményen fellépni ellenük.

nookedli 2012.12.04. 10:38:28

Aki hazaszerető, hazai érdekeket védő, az már náci? Mert a zsidók mindig el kezdenek köpködni, ha kimaradnak valamiből

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.12.04. 10:51:28

@nookedli: Olvass utána, hogy mi a hungarizmus és mi köze Szálasihoz.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.12.04. 10:53:16

@nookedli: Nem, nem náci. Viszont az már gond, ha valaminek a szeretete automatikusan más dolgok gyűlöletével jár és a politikai szlogen a gyűlölet.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.12.04. 11:02:29

@Távmunkás: te most a talmudról beszélsz, mely szerint mindenki alábbvaló a zsidónál és gyűlölni, megvetni és szabadon leölni kell/lehet?!

Valóban, az egész zsidó vallást már réges-régen be kellett volna tiltania az emberiségnek.-

nookedli 2012.12.04. 11:03:01

@Távmunkás: Tudom, hogy mi köze, de arra utaltam, hogy Szálasinak semmi köze a hungarizmushoz, ő is, mint a mai politikusok, csak felhasználták/felhasználják ezeket a magas tartalmú szavakat.

nookedli 2012.12.04. 11:06:36

@negondolkozz!majdénmegmondom!: Ezt mire írtad? Kíváncsi lettem :) De egyetértek. A zsidó vallás egy elavult vallás. Azt nem tudom, hogy még áldoznak-e állatokat Jahvénak, vagy elfogadja az emberáldozatokat is.

Baloldali érték 2012.12.04. 11:09:00

„A demokrata nemcsak az, aki nem fél, hanem az, aki nem kelt félelmet senkiben.”

Rettegni az ordas eszméktől ősi baloldali érték.

A baloldal a demokrácia mindenkori letéteményese.
A demokratáknak bátran, nyilvánosan kell félniük a jobbiktól, hogy megmentsék a demokráciát.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.12.04. 11:09:29

@negondolkozz!majdénmegmondom!: Tényleg ennyire hasonlít az iszlámhoz? Végülis ugyanonnan származik mindkettő...

VT22 2012.12.04. 11:13:07

Látszik a libsitroll bloggernek eszébe sem jut hogy úgy fékezheti meg a jobbikot, hogy kiveszi alóla a talajt. Mondjuk felszámolja a cigánybűnözést.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.12.04. 11:14:58

@Baloldali érték: Abban igazad van, hogy a demokrácia, az egyenlőség, a személyi szabadság inkább baloldali érték, mint jobboldali. Jobboldalon inkább a tekintélyelvűség, a választójog korlátozása, az abszolút államhatalom eszméje népszerűbb.
Viszont a normális baloldali/jobboldali értékrendszerbe nem fér bele sem a kommunizmus, se a nácizmus, folyamatosan ettől rettegni nem lehet. Mondjuk ehhez kellene valamilyen biztosíték, hogy az aktuális kormány ne tehessen meg bármit. Ez működött a rendszerváltástól 2010-ig, jelenleg nem. Tehát aki 1998-2002 között nácizta Orbánt, az hazudott vagy szimplán hülye volt.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.12.04. 11:16:20

@nookedli: Tessék parancsolni: www.youtube.com/watch?v=NBszQFz6buA

És ez New York, nem valami Jeruzsálem-alsó kis falu.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.12.04. 11:17:05

@VT22: Az elmúlt 20 évben semmi sem történt a cigányok kapcsán. Ment a szájtépés, elköltöttek százmilliárdokat és persze kutatásokkal bizonyították, hogy az összes EU-s meg adóforint felesleges pénzkidobás volt. Pedig ha kiszámolod, hogy ez családonként mekkora összeg....

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.12.04. 11:19:09

@negondolkozz!majdénmegmondom!: @nookedli: Én is láttam ilyet Pesten, muszlimoktól, társasház garázsában... A zsidókról nem tudok nyilatkozni, a Dohány utca környékén és Lipótvárosban ritkán járok.

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.12.04. 11:28:13

@negondolkozz!majdénmegmondom!: már ne haragudj de ezzel a vidijóval mit szeretnél bizonyítani? te is hasonlóképpen brutálisan legyilkolt, egész életét végigszenvedett csirkét eszel, ahogy az emberek kb. 99%-a a világon.

nookedli 2012.12.04. 11:28:14

@Távmunkás: De amit a muszlimok feláldoznak, az utána megy a gyrosba :D

Én nem akarok mást, csak egyenlő jogokat mindenkinek az országban. Azokat a jogokat, amiket a cigány kisebbség is megkap. Megjegyzem nem utálom őket. Amúgy szerintem a magyaroknak nincsenek előítéleteik, csak utóítéleteik.

nookedli 2012.12.04. 11:31:57

@negondolkozz!majdénmegmondom!: Azért ez durva, ilyet nem látni muszlimoktól az biztos, de nem kéne bagatelizálni, meg azzal elintézni a zsidó primitívséget, hogy "mások is ilyenek".
Szerintem a zsidók nem esznek csirkét, csak legyilkolták brutálisan, valamit jelenthet, de biztos nem jót. Az biztos, nem kóser ez a nép. Ha kiválasztottak, akkor a fenevad seregének és nem az Istennek, az tuti.

rezvez 2012.12.04. 11:36:58

A Jobbik után itt az ENSZ! Azt akarják, hogy engedjék be az atomellenőröket Izraelbe!
Hallatlan antiszemitizmus! Szervezi már valaki a tüntetést?

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.12.04. 11:37:21

@nookedli: mér te hogy eszed? lol. tudod min megy át egy csirke mire eljut az asztalodra?

ynd 2012.12.04. 11:38:34

A posztírónak fogalma sincs a történelemről. Olyanokat ír, hogy a betiltás vagy a börtön olyan hatásfokú, mintha benzinnel próbálnánk tüzet oltani, és aztán Hitlerrel példálózik.

Hitler13 hónapig volt börtönben, ahol megengedték neki, hogy lediktálja a demokrácia felszámolására és embercsoportok legyilkolására buzdító nézeteit. Majd kiengedték, és a legnagyobb szabadságot élvezte ugyanezen nézetek terjesztésében és érvényre juttatásában (pl. pártot, sajtót, fegyveres testületeket, stb. működtethetett e célok szolgálatában). Ebből nem az a tanulság, hogy kár volt börtönbe dugni, hanem az, hogy nem szabadott volna megengedni neki, hogy szabadon szervezkedjen a demokrácia ellen.

reszeg tengeresz 2012.12.04. 11:46:45

@Zabaalint: ok hirdettek magukrol, hogy liberalisok! Most mar ezt is letagadjatok?!

fourgee 2012.12.04. 11:46:46

@Proszektura: "De mégis mi a fenét kezdjünk ezzel a Jobbikkal?"

A Jobbikkal nem kell semmit sem csinálni. Inkább a magukat demokratikusnak valló pártoknak és képviselőiknek meg kellene oldaniuk azokat a társadalmi problémákat, amik miatt a Jobbik megszületett és amik miatt az emberek beszavazták őket a Parlamentbe.

Sokan ostobán a gazdasági válságra fogják ezt az egészet. Csakhogy ha nagy jólét lenne, ezek a problémák ugyanúgy meglennének. Akkor mire fognák? Arra a rasszista és kirekesztő náci nézetre, hogy a magyarok alapból rasszisták?

Most divat lett azzal foglalkozni hogy egyre több magyar hagyja el az országot és megy külföldre. Londonban három cigány kollégám is volt, akik megelégelték az egészet és leléptek. Rohadt sokat dolgoztunk, megvolt a pénzünk, és nem volt köztünk semmilyen magyar-cigány ellentét. Sőt, a magyar nyelv "összekötött" minket.

dögölj meg 2012.12.04. 11:47:38

Ha egy izraeli-magyar kitántorog Izraelbe,és ott a haverjai a következő választáson bejuttatják a parlamentbe,le kell mondjon magyar állampolgárságáról.Kettős állampolgár nem ülhet a Knesszetben! Ronda kirekesztés ? Frászt! Természetes védekezés!

nookedli 2012.12.04. 11:51:42

@varangyos diszkó: Miről beszélsz? A beszéded téged jellemez. Mivel látjuk, a zsidókat védelmezed, te magad is az vagy. Tudod, én nem eszek csirkét, mert tudom, mit eszik a csirke és min megy keresztül, mire a te asztalodra kerül.
De ettől én még nem nevezlek téged: geci hülye, trollkodó bugris fasszopó, kretén geci. Ez minden nap megjelenik ezeken a témákon, amikor megjelenik a kis Jákobka :D

nookedli 2012.12.04. 11:53:03

@dögölj meg: Pfúj bazmeg, mekkora fasiszta gecik ezek a zsidók, hogy kirekesztik a kettős állampolgár magyart a parlamentjükből. Bocs, hogy átvettem 1 mondat erejéig a stílusukat. Nah, csak a zsidók köpködhetnek? Nekik mindent szabad?

vladimir964 2012.12.04. 11:57:03

Egy pécsi falfirka feliratát idézném, amiben benne van minden: "Amikor kevesebb a kenyér, több a cirkusz"
Vagyis amikor jól élnek az emberek szarnak az elmebetegekre.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.12.04. 12:00:23

@nookedli: Mivel kap több jogot a cigány kisebbség Magyarországon? Én azt látom, hogy sokszor nem létező jogszabályokra hivatkoznak. Ha tudsz olyan törvényt, amiben nevesítik őket, akkor kérlek linkeld be.
Az már más kérdés, amikor valaki egyéni megfontolásból nem tesz valamelyik törvénysértő kisebbségi ellen valamit...

Az utóítélet is előítélet. Látsz Pesten 10 arabot és ebből azt a következtetést vonod le, hogy minden arab valutázik és kebabot árul, az utóítélet, ugye? Ezek után ha látsz egy arabot, mindig a kebab és a valutázás jut majd eszedbe róla és ez már előítélet.

Nekem is vannak előítéleteim, de én ezt tudom magamról. Például az indiaiakat sose tudom ugyanúgy kezelni, mint az európaiakat, mert közülük még csak 1-2 értelmes emberrel dolgoztam együtt és 4-500 negatív példát tudok sorolni...

blah 2012.12.04. 12:13:27

Bakker a jobbik mire is jött létre? Hogyan verekedte be magát a parlamentbe? Vajon értelmes megoldásokat kínált a társadalom és a gazdaság problémáira vagy csak zsidóztak, cigányoztak meg buziztak? Aztán csodálkozunk, hogy ezekre az egyszerű dolgokra nem a krém fogékony...

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.12.04. 12:21:17

@blah: Tiszavasvári. És reméljük, hogy még sok Jobbikos polgármester lesz. Vagy kihalunk innen, de akkor meg is érdemeljük.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.12.04. 12:24:14

@Disintegrator Rising: nookedlinek válaszoltam a videóval erre: "A zsidó vallás egy elavult vallás. Azt nem tudom, hogy még áldoznak-e állatokat Jahvénak, vagy elfogadja az emberáldozatokat is."

Tessék visszaolvasni pár sort, ha kérdés merül fel! :)

2012.12.04. 12:50:47

@Jankove:
"Tipikus liberális hozzáállás: olyan büszkék vagytok a fene nagy toleranciátokra, és érzékenyek vagytok a másságra, hogy rögtön bebasznátok sittre akinek egy kicsit is más a véleménye. "

Másrészt viszont kérdés, hogy egy formáció, amely nem toleráns a többiekkel (zsidózik, buzizik, cigányozik) az mért vár toleranciát a maga irányába.

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.12.04. 13:59:11

@negondolkozz!majdénmegmondom!:

Igen! ÉS hogy mire szól az igen?! Az ótestamentum több helyen tartalmaz gyűlöletbeszédet és uszítást!

A magyar jog szerint, már régesrégen be kellett volna tiltani! A Talmuddal és Tórával egyetemben...

idézetek: " varázsló asszonyt ne hagyj életben"
Vagy: "aki barommal közösül, halállal lakoljon"

Ezek még a legfinomabbak... de már ennyi elég lenne a betiltásukra jog szerint... ha Magyarország jogállam lenne...

2012.12.04. 14:46:28

@Con Storm: A helyhatósávi válayztás kitétel elkerülte a figyelmedet.
Ja, hogy csak azt látsz meg, amit akarsz?
Erre mondják, hogy egy bites.

2012.12.04. 14:52:24

@nookedli: o
Hogy azért nem eazel csirkét, mert tudod, mi megy keresztül rajta, vagy tudod, hogy min megy keresztül, téged minősít.

2012.12.04. 14:54:30

@Con Storm: ha a nagy nyilvánosság előtt terjesztett hazugság bűncselekmény, akkor miért teszed?

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.12.04. 18:37:43

@Könnyen elkaptuk, uram!: Mit teszek?! Ezeket mind tudom bizonyítani... Ezek dokumentált dolgok...

Ellenben mást bűncselekménnyel vádolni, úgy hogy nem tudod bizonyítani, bűncselekmény...

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.12.04. 18:53:05

@nookedli: Szálasi egy idegen származású nem magyar és nem keresztény emberke volt... Az ortodox egyházba keresztelték be állítólag, de az csak bő 30 évvel a születése után lett Magyarországon bejegyezve... tehát ez hamis...

Az élettársával nem volt egyházi esküvője, ami akkoriban bűnnek számított volna, és kidobták volna a hadseregből...

Indultak a választásokon 4-5 kis párthoz is csapódott, de a nyugdíjazása után lesittelték, de nem azért mert katona volt.. mert akkor már nem volt az, hanem mert nem tudta igazolni zsidó származását, a Balkánról későn ért ide a levél...

Majd amikor az ország fele már ruszki megszállás alatt volt, akkor 30 statiszta társával bevonult a parlamentbe... hogy nagyobb kedvvel védjék a magyarok a hazát... hogy már nem német megszállás és irányítás van...

Nagyon kemény tél volt, Január elején már 70 centis jég volt a Dunán és már csak Buda volt magyar kézen, 5 nap múlva meg már az sem...

Szálasi egy teljesen lényegtelen, báb emberke volt! Ha fényképezkedtek a nyilasok, a gestapósok a hátukba gépfegyvert nyomtak.. még apisztolytáskájuk is üres a felvételeken! Óriási hó és fagy volt... senki sem ment sehova sem, csak a ruszkik! Se üzemanyag sem gépjármű nem volt!

Akit meg felakasztottak helyette, annak ahulláját meg eltüntették, ne lehessen azonosítani, de így is lehet, hogy nem ő volt.. mert Szálasinak törött volt az egyik füle... és látszik a felvételen a füle... Szóval 30 csontika statiszta nyilaska, üres pisztolytáskákkal.. nagyon kemény félelmetes halálosztó brigád volt...

2012.12.04. 20:12:14

@Con Storm: akkor te most bűncslekményt követtél el?

Szociknak vége 2012.12.04. 21:29:50

**Proszektúra**

Arról írjál, hogy miért nem lehet a KNESSZETben kettős állampolgár képviselő.

Forrás: www.knesset.gov.il/elections17/eng/law/BasicLawKnesset_eng.htm

Ez a neked való téma, esetleg egy interjú erejéig 2 mondatban Felmájer és Slomó véleménye is jöhet a dologról.

2012.12.08. 11:20:33

@a Zamboni nem egy tészta: Először is köszönöm hogy nem náciztál le, mostanában már ez is valami. Két dolog van, amiért Jobbik mellett voksolok. Az első indok kevésbé racionális, sokkal inkább érzés: Így 22 év után Te nem érzel zavart az erőben? Adott egy lerabolt minden téren kifosztott, megnyomorított, erkölcsi fertőbe, gazdasági válságba züllött ország, amit immáron 22 éve (vagy régebb óta) ugyanazok az arcok irányítanak. Igaz közben párszor köpönyeget cseréltek, szlogent váltottak, "megújultak", volt egykét "szerva itt csere ott", akit kidobtak az ajtón, visszajött az ablakon, de a felhozatal lényegében maradt a régi. Meg a mentalitás is. Meg minden. És majd' negyed évszázada ezektől várjuk, hogy változzon valami. A magyar ember végletekig kényes arra, hogy akiben egyszer csalódik, abban többé nem bízik. Érdekes, ez valahogy nem érvényesül ha pártról van szó. Sőt, 4 év elég, hogy törlődjön a memória. De nem nálam. És akkor jött a semmiből egy szerveződés, ami mára párttá vált, amit megalakulása óta támadtak, ellehetetlenítettek, ott tiportak ahol tudták, közös erővel, ez számomra már önmagában jelzés értékű. Veszélyben a demokrácia, -mondják- meg jönnek a nácik, mindenkit marhavagonba tesznek, ezért összefogás kell, és hasonló agysejtpusztító baromságok. Azok akik eddig nagyívben szartak az országra 2 évtizeden át, most hirtelen meg akarják menteni a gaz náciktól? Ugyan már... Két évtized alatt, most először gondolkodtak el komolyan, mi lesz, ha egyszer tényleg számot kell adni az elmúlt évek bűneiért, nomeg persze féltik ezt a kis kényelmes, langymeleg pisiben való felelősség nélküli ázást, fikázást, szunyókálást a T.házban, ami mindamellett, hogy nem túl megerőltető, nem is olyan rossz biznisz. Egyébként a Jobbik körül kialakult tömeghisztéria -jobb szó nincs rá- totálisan mesterségesen generált, teljesen nyilvánvaló. Egy országgal utáltatták meg a Jobbikot, de ha megkérdezel valakit úgy igazán, fogalma sincs arról miért is kéne utálni őket. Mert csak. Mert így erkölcsös. Mert ez az elfogadott. Mert ezt harsogja a tévé. És itt homályos zsidózós cigányozós érvek jönnek, persze aki nem szemellenzős fasz, és álszent liberális, illetve a kedvenc pártcsatornáján kívül kap máshonnan is inputot, az tisztában van azzal, hogy jókora igazság van pl; a cigány-magyar együttélés problémáiban, amit gyógyítani kellene, mert puskaporos hordó. Továbbá nem volt a Jobbiknak köze az ország lepusztításához, viszont, bár elég kevés alkalommal kerültek lövőhelyzetbe, az mindig gól volt... Lehet rájuk morogni, de helyzet az, hogy parlamenti regnálásuk két éve alatt felrázták az állóvizet, és számos dolgot elértek, amit elődeinek nem sikerült, leginkább azért nem, mert nem is akarták. A Jobbik eredménypárt, a kezeletlen problémák szülötte, egy reakció, egy felkiáltó jel, hogy egy masszív tömeg elégelte meg azt a végtelenített értelmetlen lemezt, amit játszunk már 22 éve. A jobbik csak belerúgott a lemezjátszóba. Ez persze sok mindenkinek nem tetszik, a multiknak, a helytartóknak, és annak a kevés haszonélvezőnek, akiknek viszont nagy hatalom öszpontosul a kezében, és nagyon ért a tömegmanipulációhoz.

És most jöhet a racionalitás. Itt minden párt úgy adja elő a dolgot, mintha az országnak lenne még papíron esélye. Vannak nagyívű tervek, igéretek, amig pofázni kell, kifogyhatatlan az ötletek tárháza. Aztán menetrendszerű megoldásként valahogy mindig a szokásos hitelcsomag-megszorítás kombót kapjuk, amit mostmár ki is kell könyörgni. Ezzel 1-2 évre (optimális esetben a következő választásokig) egérutat lehet nyerni. Aztán mintegy ufóra, úgy nézünk a grafikonokra: jéééé, már megint nőtt az államadósság, és már megint szarabb egy kicsit. A Jobbik másképp csinálja: Patriotizmus. Szerintem az ország gazdasági és morális problémáját nem közgazdászok fogják megoldani. Itt már nem csak egy matematikai anomáliáról van szó. Az emberek agyában rendet kell tenni, újra fel kell fognia mindenkinek, miért fontos a nemzeti identitás megörzése, főleg a mai helyzetben. És ennek milyen élénkítő hatásai vannak a gazdaságra. Újra le kell fektetni az értékrendet. Ezt a Jobbikon kívül eddig senki nem fogalmazta meg. Egyébként számos kvalifikált gazdasági szakember van a pártban, és tevékenységük távolról sem csak etnikai kérdésekre korlátozódik, ahogyan az agymosó cenzúrázott tévécsatornákban próbálják bemutatni. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam.
süti beállítások módosítása