Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A demokrácia megmentői

2012.12.22. 12:32 | Proszektura | 297 komment

Címkék: munkásőr LMP Kövér László Polgári Magyarországért Díj demokrácia megmentői

Elnézem ezeket az öntudatosan feszítő, ám kissé már bepálinkázottnak tűnő, nyakkendős urakat, a Polgári Magyarországért Díj kitüntetettjeit, Magyarország megmentőit. Akik úgy vigyorognak a fényképezőgép lencséjébe, mint szűzlány a tarlón.

Ez nem valami vicc ám, ők és a kitüntetőik tényleg el is hiszik ezt a „megmentő” rizsát!

A Magyar Hírlap fényképes beszámolója szerint „Kövér László, az Országgyűlés elnöke a díjátadón óriási jelentőségűnek nevezte a békemenet idei tevékenységét, amellyel meg tudta védeni a polgári Magyarország kormányát, megvédte hazánk megújításának gondolatát, a nemzet szuverenitását és a demokráciát.”

Jól hallották, a nemzetünk szuverenitását és a demokráciát az ő segítségükkel sikerült megvédeni a belső és külső ellenséggel szemben.

Nagy volt a veszély, de szerencsére itt voltak ezek a bátor férfiak. Érdemes őket név szerint is felsorolni az utókor számára. Bayer Zsolt, a pofaszétverésre biztató volt népszabis, Bencsik András egykori párttitkár, Stefka István a kádári rendszer riportere, Fricz Tamás, Széles Gábor és persze Csizmadia László.

Bizony sajátos kortörténeti tabló ez. A karrierje többségüknek a Kádár-rendszerben kezdődött.

Nehéz küzdelem lehetett, nem vitás. Megérdemlik a kitüntetést és az a mellé járó zsozsót.

A belső ellenséget főként a házelnöktől balra ülők képezték, akik folyamatos zajongás, bekiabálás, megjegyzések pergőtüzével támadtak a demokrácia ellen, a harcot nehezítette, hogy "a csekély támogatottságát feldolgozni nem képes" LMP frakció időnként nehéztüzérségi molinókat vetett be az ádáz küzdelembe.

Sólyom László pedig mindeközben – ahogy Kövér László frappánsan rávilágított erre is – az Alkotmánybíróságot úgy működtette, hogy az a parlamentarizmus alapelveit felrúgva, kvázi fellebbviteli fóruma lett az Országgyűlésnek. S ezzel „A láthatatlan alkotmány nevű istenség papjainak teokratikus hatalmát hozva létre a népszuverenitás felett.”

A kitüntetés bizonyára annak az elismerése is, hogy ha ezek a bátrak békemenetet nem szerveztek volna, hazánk már rég romokban állna a külső ellenség támadásai következtében is, mert a gonosz IMF csapatai, az európai szocikkal, Ulrike Lunacek asszonnyal és Cohn-Bendittel szövetkezve, az országot megszállva, EU gyarmattá silányították volna.

Kádár idejében egyébként hasonlóan fontos védelmi funkciót a munkásőrség töltött be, és hát most, úgy látszik, itt van erre a célra a békemenet.

Amelynek a résztvevői elődeikhez hasonlóan, élen a kitüntetett urakkal, szintén menetelgetnek. Egyelőre fegyverek nélkül.

S közben talán dúdolgatják is magukban:

„Te gaz cselszövő, aki ma népünkre törnél,
Rút áruló, szomorú rabságba döntenéd…”

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr394977301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SergioLeone 2012.12.22. 22:23:01

@Anti Anyag: De ne aggódj ficó tanul ettől a majomtól...

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:23:24

@sárkányfő: Már az uccsó mondatod elárulja, gondolkodásmódodat. A kurucot rengeteg ballib is olvassa, azok is antiszemiták? Vagy igazolni kellene, ki nem ballibsi?

Szóval ez marhaság, én azért olvasom, mert informatív és jó a stílusa. Mellesleg a zsidózó cikkeket eltekerem, túl vagyok én már az ilyeneken, 20 éve fórumozok.

Az a gond, hogy ballib oldalról nem tudok mit védeni. Az antiszemitizmus egy nagy kamu, a náciveszély még nagyobb. Náluk mindig is áremelések voltak, Kertészt és Schiff-et utálom mint a szart, de elmondható ez pár régebbi SZDSZ-es arcról is. Gazdaságpolitikájuk úgy ahogy volt egy kalap szart nem ért, mi legyen bennük szimpatikus.

Azzal együtt, hogy több baloldali haverom van mint jobbos, mert úgy alakult.

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:24:12

@ZON: Na ezt inkább nem kommentálom:)

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:24:41

@SergioLeone: Jó, akkor csak a kampánya részét képezte.

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:27:58

@SergioLeone: Van benne valami, mert elég sokban másolja Orbánt.

SergioLeone 2012.12.22. 22:30:35

@Anti Anyag:Hasznositja az ötleteit:

PL:súlyadó:Nálunk ugye brutális,de szlovákiában eddig mondjuk 60 euro volt egy bizonyos autó,de most 110 euro.. ami magas de megéri...

sárkányfő 2012.12.22. 22:31:58

@Anti Anyag:
A gondolkodásmódomat nem csak egy mondatom árulja el, hanem az összes, minden mondatomat ugyanaz a gondolkodásmódom irányítja, büszkén vállalom, igazi független demokrata vagyok, amit persze nem bírnak elviselni, ezért mindenféle megbélyegzéssel szoktak próbálkozni.

A kurucra te hivatkoztál, és hagyjuk a süket rizsát, nem vagy te ballib, minek játszod a fejed. ha a kurucot olvasod, hivatkozol rá, akkor nyilván valamilyen szinten tetszik neked, azonosulsz az értékrendjével, de legalábbis nagyobb részben. a kérdésemre nem válaszoltál (persze korábban sem, ez már tendencia): utálod-e a zsidókat?

AZ áremeléses-gazfadági érvekkel ne gyere, mert nem hiszem el. ha az valóban számítana, akkor most minimum független lennél, vagy pláne balos, mivel a mostani kormány gazdasági szempontból (is) mesze a legszarabb, még a szocikat is bőven alulmúlja. de hogy te mégis felhozod, az a sokadik bizonyítéka az elfogultságodnak.

vénkujon 2012.12.22. 22:31:59

@Anti Anyag: " Az EU Gyurcsány miatt tartja a mindenkori magyar kormányokat egy jó darabig kamusnak. "...
ööö.:D
valahogy keverd még bele bajnait, meg a renitens diákokat is.
kérlek. valahogy csináld meg ezt a zseniális bravúrt.

_most_ 2012.12.22. 22:32:39

@Anti Anyag: ja ne, meddig lehet még hülyíteni az embereket az elmúlt nyolc évvel?

sárkányfő 2012.12.22. 22:32:40

@Anti Anyag:
ja és erre felejtettél el válaszolni:

A jó kormányzás kritériuma hogy
- nem viszik recesszióba a gazdaságot,
- hogy nem foglalja el az államot a főoligarcha,
- hogy nem kezdenek neki lebontani a demokráciát, és nem húznak fel a helyébe pártállamot,
- hogy nem növelik a nettó államadósságot, mint most Orbánék (lásd elfüstölt 3000 milliárd)
- hogy nem viszik nemzetközi elszigeteltsége az országot tahó viselkedéssel és nem létező szabadságharccal
- a nem létező szabadságharccal nem hülyítik saját híveiket, és egyéb hazugságokkal sem

és még lehetne sorolni egy csomót. Orbán az elmúlt 23 év legszarabb kormányzását csinálja, még az eddig legszarabbat, Medgyessyt is alúlmúlja, ami igaz teljesítmény, óriási károkat okozott mind a gazdaságnak mind a demokráciának, mind az ország nemzetközi pozícióinak, diplomáciai érdekérvényesítő képességének, de legfőképp az elnyomorodó tömegeknek.

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:33:25

@SergioLeone: 110 Euró az marhára nem kevés. Persze nem tudom milyen autóra.

ZON 2012.12.22. 22:34:30

@Anti Anyag: a konkrét számok hoznak zavarba ?:)

SergioLeone 2012.12.22. 22:36:14

@ZON: Igen,mint a gülüszemüt is...

sárkányfő 2012.12.22. 22:37:40

Anti, ez már tényleg röhej:
" Az EU Gyurcsány miatt tartja a mindenkori magyar kormányokat egy jó darabig kamusnak. "

ha ezt képes voltál bemagyarázni magadnak (mert azt el sem tudom képzelni, hogy elhiszed, hogy ezt bárki beveszi neked, tehát csak az marad - ami a rosszabb verzió -, hogy te ebben tényleg hiszel, döbbenet), akkor valami nagyon durván eltávolodtál a realitástól. beszélgess már el valakivel akinek hiszel, hátha van aki észhez térítsen... persze ki tudja ki neked a hiteles...

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:38:52

@sárkányfő: Épp azt írom, hogy nem vagyok ballib. Persze ha ballib értelmezés szerint bárki olvassa a kurucot és az antiszemita, akkor nyilván antiszemita vagyok.

(ha jó neked az, hogy sok az antiszemita, máris ügyesen csináltál még egyet, engem nem zavar, az pedig a te magánügyed, hogy miért érzed magad ettől stabilabban ballib hitedben).

Nem vagyok független, én saját érdekeimet képviselem. Simán ellene szavaznék a fidesznek, ha elszállna az államháztartási hiány és legalább 3%-al nőne az államadósság, mert akkor ugyanott tartunk, mint Bajnai, Gyurcsány.

SergioLeone 2012.12.22. 22:39:39

@sárkányfő: Igen,mondjuk kamus sorba a V is benn van bankszövetséggel kötött szerzödés....?

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:40:45

@sárkányfő: Nálam két konkrétum van:

1. államháztartás hiánya
2. Államadósság tovább növelése

A többit leszarom, azt is, hogy kit neveznek ki a Nemzeti élére, vagy akár azt is, hogy csökkentik a keretszámokat a felsőoktatásban.

pimpalini 2012.12.22. 22:41:49

@sárkányfő:

Trollok gyöngye: valld már be, hogy ez a hivatásod.
Szánalmas az a szemétkedés, amivel megpróbálod mások mondandóját kifacsarni, az a jellemtelen kötözködés, trollkodás, amit itt (is) elkövetsz...

2 év alatt majd 11 000 hozzászólás... Mennyit fizetnek? Megéri? Karácsonykor is itt leszel?

SergioLeone 2012.12.22. 22:42:17

@Anti Anyag: Most fog az államadóság csak pörögni..

Mert miből lesz pénz az önkormányzatok pénzügyi rendezésére???

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:42:22

@vénkujon: Elvégre a magyar kormány próbálta meg őket átbaszni.

Te hogy lennél vele? Ja, ez volt komcsi, akkor no problem, ők szokták?

sanyix 2012.12.22. 22:42:27

@sárkányfő: "igazi független demokrata vagyok," hát ezen mekkorát röhögtem :D kb annyira vagy demokrata mint sztálin elvtárs :)
Kiirtanál mindenkit aki nem ért veled egyet.
Függetlennek meg annyira vagy független mint amennyire egy gyurcsányista lehet: semennyire.

pimpalini 2012.12.22. 22:43:23

@sárkányfő:

4 év kettő helyett, de az is rengeteg. Napi átlagban majdnem 8...

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:43:39

@SergioLeone: 2014-ben megbeszéljük, ha tényleg bekövetkezik, javasolhatsz nekem pártot. Kivéve, persze MSZP, SZDSZ, Bajnai, Gyurcsány, mert ezek leszerepeltek.

sárkányfő 2012.12.22. 22:43:46

@Anti Anyag:
nem azt kérdeztem hogy ballib vagy-e, vagy antiszemita vagy-e, hanem hogy gyűlöld-e a zsidókat. bírnál végre egy rendes választ adni, vagy továbbra is csak a félredumát nyomod? elég könnyű kérdés, eldöntendő, egy igen vagy egy nem megteszi, nem igaz hogy csak dumálsz a világba egy rendes válasz helyett.

a nettó államadósság két év alatt 10%-kal nőtt, hiszen elfüstölték a manyup 3000 milliárdját, azaz eltüntettek a GDP 11%-át kitevő tartalékot. de ezt te tagadod vagy nem veszed figyelembe, mert akkor a fidesz ellen kéne szavaznod, azt meg nem akarod. ahogy a rengeteg más extra durva gazdasági kudarcot sem veszed figyelembe ugyanezen ok miatt. minden mutató szarabb mint bármelyik kormány alatt az elmúlt 20 évben, és a tendencia még rosszabbakat vetít előre, Matolcsyt már a fideszesek is megvetik.

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:44:22

@ZON: Ezt nem értem, úgy tűnik zavarban vagyok?

villamos alóli kacaj 2012.12.22. 22:46:16

Ne feledjétek, vasárnap a rokiparkolóban fetrengő hajdúpetya frizbijét lesni!
Ott lesz a főnökötök!
Hiába, bátor ember!
(na, megyek hányni, valami megfeküdte a gyomrom, pedig még a bejglievés meg se kezdődött)

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:46:31

@sárkányfő: Ez nálad valami ellenőrzés? Leszarom a zsidókat. Ha jó a zsidó csaj megkúrom, ha jó srác a zsidó elsörözök vele, de mint zsidó nem érdekel. Ahogy a kunok sem.

Vagy te megkérdezed az embereket, zsidók e?

Amúgy rasszista vagyok, hogy élvezkedj, cigányos helyen nem vettem soha házat, de szerintem te sem.

sárkányfő 2012.12.22. 22:47:05

@Anti Anyag:
tavaly a strukturális hiány (azaz a valódi, nem egyszeri bevételekből kozmetikázott hiány) 6,9% volt, ezt asszem az elmúlt 20 évben csak Gyurcsány bírta alulmúlni.

A nettó államadósság mint írtam durván emelkedett.

bár az is sokat mond rólad, hogy bármiféle komolyan vehető gazdasági érveés nélkül kiragadsz önkényesen véletlenül pont két olyan mutatót, ami látszólag nem annyira kurva szar a fidesznek, noha egyáltalán nem lehet leírni ezzel a két mutatóval a gazdaságot, a GDP növekedés, pl. illetv most a recesszió legalább olyan fontos mutató, hogy egyebekről ne is beszéljünk.

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:48:02

@sárkányfő: Hogyne, ezek szerint az államadósságunk már 96% a GDP-hez viszonyítva.

Szerintem ne járkálj MSZP-s pártszékházakba, előbb - utóbb kirekesztődsz.

sárkányfő 2012.12.22. 22:48:05

@pimpalini: lol, tényleg csak ennyi? legalább a látszat kedvéért sem bírsz összekaparni a nettó személyeskedés helyett legalább egy árva érvnek látszó valamit?

sárkányfő 2012.12.22. 22:49:29

@sanyix:
"Kiirtanál mindenkit aki nem ért veled egyet."

az ápolód hol van már? nem igaz hogy ennyi ideig magadra hagynak, ez a beteg súlyos veszélyeztetése....

pimpalini 2012.12.22. 22:50:30

@sárkányfő:

Hol van itt pártállam, te sötét barom?

Milyen főoligarcha foglalt el milyen államot, te idióta troll?

A gazdaság recesszióba zuhanásához nyilván "semmi köze" sem volt sem a világválságnak, sem a korábbi kormányok örökségének, ökörségének, te szemellenzős tulok?

Ki bontotta le a demokráciát? Erre válaszolj, te szamárbélből szellentett szellemű ökörivadék!

Milyen elfüstölt 3000 milliárdról beszélsz, te szerencsétlen? ezt mantrázod már egy éve, s igaz, hogy vagy 80 türelmes ember elmagyarázta már ezt neked, de te rosszabb vagy, mint egy analfabéta ártány.

Nemzetközi elszigeteltség? Erről szólnál bővebben is? apropó, ha már szóba került a téma: ki is ment ki lépten-nyomon külhonba panaszkodni minden csacskaság miatt? Ki keltette hazugságokkal rossz hírét a kormánynak és Magyarországnak? Erre válaszolj "okoska"!

Milyen károkról károgsz? Mondjál már konkrétumokat, ne csak fröcsögj itt. Ugyanazt csinálod, mint a millánál. Az ostoba kérdéseidet trollkodod mások felé, aztán azt hiszed, hogyha nem érkezik rá válasz, akkor nyertél...
Meg ha a tiéd az utolsó szó...

Klinikai eset vagy öregem, szállj már magadba végre!

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:50:35

@sárkányfő: Ezt épp te mondod? Leantiszemitázol valakit, mert a kurucot olvassa.

Apropó, te honnan tudod mit ír a kuruc? Benne van a napi Népszavában? Aligha.

Kis látens antiszemita.

sanyix 2012.12.22. 22:51:13

@sárkányfő: milyen szép ahogy megint pofánköpöd magad újra és újra. Számonkéred a vélt személyeskedést máson, miközben minden 2. hozzászólásod személyeskedés :D

_most_ 2012.12.22. 22:51:15

@Anti Anyag: de hát az államháztartási hiány alacsonyan tartása egyáltalán nem a fideszen múlik, kötelezi őket az eu rá, megpróbálták kamu számokkal kijátszani, de nem sikerült.

sárkányfő 2012.12.22. 22:51:32

@Anti Anyag:
és miért kellett háromszor rákérdeznem, ahhoz hogy egyszer bírj válaszolni?

igen, aki kurucot olvas, arról joggal feltételezhető, hogy zsidógyűlölő, ezért kérdeztem. ne tedd már a nagy naivat mintha nem tudnád mi folyik a kurucon, istenem de rühellem ezt a képmutatást...

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:53:15

@pimpalini: Az ilyenek olyanok mint Gyurcsány. Minél többet szerepelnek, annál mélyebbre nyomják magukat a kakiba.

Nem veszi észre magukat, aztán persze 2014-ben azt fogják mondani, hogy Orbán csalt.

Pedig csak az átlagember hitte azt, hogy minden balibsi ilyen sötét, na akkor inkább Orbánék.

sárkányfő 2012.12.22. 22:53:33

@Anti Anyag: nem, nem ezt írtam. azt írtam, hogy a manyup elherdálása miatt 10%-kal nőtt a nettó államadósságunk.
ez tény.

a szocikat leszarom, ne terelj, bár az hogy zsigerből egy szocizással válaszolsz azt jelzi hogy ettől az információtól félsz, és próbálod kétségbeesetten elterelni a szót, még provokálsz is e célból.

_most_ 2012.12.22. 22:54:05

@Anti Anyag: nem kötözködés képen, de aki a kurucot olvassa az náci, ez egy eléggé elfogadott tény, nyilván nem ok nélkül.

pimpalini 2012.12.22. 22:54:44

@Anti Anyag:

Hagyd ezt az idiótát (sárkányfőárus). Nincs értelme. Mindig lesz egy kérdése, amivel támadhat. Ha meggyőzöd a gazdasűgról, akkor jön az antidemokráciáról szőtt lázálmaival. Ha azzal is végeztetek, akkor jön az antiszemita kártya. Ha azzal sem tud sarokba szorítani, akkor előkerül a sajtó- és egyéb szabadság hiánya, annak idején a millánál is ezt trollolta.

Ez egy provokátor, nem is biztos, hogy egy ember ül a nicknév mögött.

sárkányfő 2012.12.22. 22:55:32

@Anti Anyag:
Látom kezdesz megkergülni. Most szépen leírod/bemásolod hol antiszemitáztam le azokat akik a kurucot olvassák. ja hogy sehol, de persze te nyugodtan hazudozhatsz ugye.

pimpalini 2012.12.22. 22:56:13

@_most_:

Persze, mindenki náci mi? Aki kurucot olvas...:) Te sem ma hülyültél meg...:)

sárkányfő 2012.12.22. 22:56:34

@sanyix:

jaja, mert az hogy szerinted kiirtanék mindenkit, az valamiféle érvelő, normális választ kíván, ugye te debil barom? :D

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:56:40

@sárkányfő: Joggal legfeljebb azt lehet feltételezni, hogy a többi ballib nem ilyen sötét mint te.

Ki írta, hogy nem tudom mi folyik a kurucon? Ó b+, ahhoz mit szólsz, hogy néha pornót is nézek.

Én azt írtam, hogy nem érdekel mi folyik ott, engem nem zavar.

sárkányfő 2012.12.22. 22:57:29

@pimpalini:

ó, szóval nem vertél el a 3000 milliárdot? oké. hol van? hol a lóvé??? tessék, mutasd meg, ki vele!

ha ezen túl vagyunk, a többi szarságodra is reagálok.

Anti Anyag (törölt) 2012.12.22. 22:57:34

@_most_: Akkor te is az vagy? Vagy honnan tudod mit ír a kuruc?

pimpalini 2012.12.22. 22:59:18

@sárkányfő:

Nehéz elviselni, hogy nem olyan a világ, mint amilyennek neked tetszik? Te kis magát liberálisnak hazudó kirekesztő!:)

11 000 hozzászólás... Van életed?:)

sárkányfő 2012.12.22. 22:59:31

@Anti Anyag: nem, aki kurucot olvas, arról teljesen jogosan lehet feltételezni, hogy zsidógyűlölő, mivel a kuruc egy zsidógyűlölő portál. ha megfeszülsz, ha személyeskedsz, ez akkor is így van, de azért csak fröcsögj tovább, a kuruc zsidógyűlöletét nem tudod cáfolni.

megjegyzem zsidógyűlölő újságot olvasni minimum ciki.

sárkányfő 2012.12.22. 23:00:18

@pimpalini: valami értelmeset próbál már virítani, így még trollnak is uncsi vagy.

pimpalini 2012.12.22. 23:00:29

@sárkányfő:

"ó, szóval nem vertél el a 3000 milliárdot"

Nem, nem vertem el 3000 milliárdot. Ebből is látszik, hogy hazudsz. Hazug vagy, egy hazug troll.

S "még mindig nem válaszoltál a kérdéseimre"...:)

pimpalini 2012.12.22. 23:01:36

@sárkányfő:

Romlik a helyesírásod öreg! Fáradt vagy már a napi 12 órás műszakok után, ugye? Hát kérd a váltást ma kicsit korábban, s mehetsz aludni...:)

sárkányfő 2012.12.22. 23:01:49

@pimpalini:
vertél = verték.
de tudod te is, csak rugózol egy elütésen. trolltempó.

pimpalini 2012.12.22. 23:03:51

@sárkányfő:

Szerinted mindenki náci, aki olvasta a Mein Kampfot?:)

Mindenki kommunista, aki olvasta Marx Tőkéjét?:)

Ezekre válaszolj, te lábszagszájú képmutató, magát liberálisnak hazudozó minigöebbels!:)

pimpalini 2012.12.22. 23:05:04

@sárkányfő:

Megint hazudtál, s még mindig "nem válaszoltál a kérdésemre".

Mikor jön a váltás?

Leütésenként fizetnek, vagy kommentenként?

Melyik egyetemi kollégiumból írogatsz? Tüntetni voltál Szanyi kapitánnyal?:)

_most_ 2012.12.22. 23:06:27

@Anti Anyag: nem tudom mit ír a kuruc info, csak azt mondom, hogy sokak szerint a kuruc az egy náci oldal, és nyilván nem ok nélkül alakult ki ez a vélemény. Ahogy nyilván az ilyen oldalakon nem ok nélkül gondolják azt minden cigánytól, hogy bűnöző.

sárkányfő 2012.12.22. 23:08:14

@pimpalini:
"Szerinted mindenki náci, aki olvasta a Mein Kampfot?:)
Mindenki kommunista, aki olvasta Marx Tőkéjét?:)"

Nem, és nem is állítottam semmi ilyesmit. Aki a kurucot olvassa, ráadásul rendszeresen, az könnyen lehet hogy zsidógyűlölő, mivel maga az újság is az, tehát a kérdésem jogos volt.

Továbbra is várom hogy hol van a 3000 milliárd? Hove kúrták el? Csökkent a GDP 10%-val az adósság? nem ? Akkor a hol a pénz? ja, hogy sehol? nos akkor 10%-kal nőtt a nettó államadósság.

de ez téged nem érdekel, téged csak az érdekel hogy személyeskedj velem. szánalmas.

pimpalini 2012.12.22. 23:08:33

@_most_:

"Sokak szerint" meg sajtból van a hold. Na most akkor la művelt ember alapból nem hisz el mindent, hanem utánajár. Nem? De. Aki pedig utánajár, s megnézi az oldalt, az szerinted, meg a sárkányfőbűzárus szerint mind zsidógyűlölő, ugye?
Gratulálok, te sem tanultál semmit. Kb. óvodás szinten mozogsz...

Aki olvasta Marx Tőkéjét az kommunista?:)

sárkányfő 2012.12.22. 23:09:48

@Anti Anyag:

Anti, nagyon eltűntél, mióta rákérdeztem hogy hol írtam rád vagy bárkire hogy antiszemita. Hogy ne is említsem a többi kérdésemre adott nagy semmit amit előadtál.

Ugye még számíthatok rá, hogy van benned annyi gerinc, hogy elnézést kérsz amiért alaptalanul vádaskodtál, és elismered hogy nem írtam le hogy antiszemita vagy te vagy más? vagy ez túl nagy elvárás lenne?

pimpalini 2012.12.22. 23:11:52

@sárkányfő:

Nem válaszoltál a kérdéseimre. Kérdésre kérdéssel feleltél.
Korábban állítottál dolgokat, rájuk kérdeztem, nem voltál képes felelni a kérdéseimre.

Ennyit érsz, te, meg az álláspontod is. Beszélsz a levegőbe, s még annyira sem vagy felkészült, hogy megvédd az állításaidat (hazugságaidat).

Á, értem, most már finomodunk ugye?:) Már nem zsidógyűlölő aki kurucot olvas, csak lehet, hogy az. Értem.:)
Tehát hazudtál és provokáltál fentebb? Igen.
Demagóg módon a vitatémához képest irreleváns dolgokkal támadtad be a vitapartnered? Igen.
Ennyit érsz, öreg. Kérd már a váltást!:)

sanyix 2012.12.22. 23:12:02

@sárkányfő: pubi, én nem vártam választ, tényeket állítottam csak hogy tudd, és mások is tudják akik még nem tapasztalták meg milyen amikor akciózol :)

Egyébként ebben a hozzászólásban IS személyeskedtél ;)
(meg persze az állandó képmutatás: kikéred magadnak ha valaki veled szemben személyeskedik, de személyeskedsz állandóan; letrollozod ha valaki ellened fordítva a saját fegyvered, nyelvtannácizik; leírod hogy aki kurucot olvas az csakis zsidógyűlölő lehet, majd kérdezed hogy hol írtál te ilyet; és a többi)

sárkányfő 2012.12.22. 23:14:51

@pimpalini:
Bár továbbra is debil fröcsögéssel, kretén személyeskedéssel töltöd ki a kommentjeidet, és ehhez nyilván ragaszkodsz is, elárulom neked, hogy pártállam ott van, ahol a párt érdekeit a kormány az állam érdekei fölé helyezi, ott van pártállam, ahol a egy pártembert neveznek ki a "független" bíróságok fölé, ahol pártkatonákkal töltenek fel minden (volt) független intézményt az AB-tól a főügyészig, az ÁSz elnöktől a médiahatóságig, ahol nem egy nemzetnek van alkotmánya, hanem egy pártnak, ahol sorban születnek a lex fidesz törvények, ahol a párt a saját oligarcháninak adja oda sorban a közbeszerzések százmilliárdjait, majd a főoligarcha emberének adja oda az egyik minisztériumot, ahol a párt a saját javára torzítja el a választási szabályokat, ahol a párt a köztévét és közmédiákat pártszócsővé zülleszti.

na, fröcsögj tovább, lágy méltó troll-híredhez.

_most_ 2012.12.22. 23:15:02

@pimpalini: de ahhoz, hogy utánajárnék, akkor el kéne olvasnom a kuruc infot, és akkor lehet, hogy holnapra náci lennék, azt meg nem akarom így karácsony előtt. Állítólag a heroin függőséget okoz, azt se higgyem el, hanem járjak utána, próbáljam ki?

pimpalini 2012.12.22. 23:15:06

@sárkányfő:

"ha a kurucot olvasod, hivatkozol rá, akkor nyilván valamilyen szinten tetszik neked, azonosulsz az értékrendjével"

Ez ugye a te patkányszerű agyadból pattant ki, nem is kellett érte messze menni.:)

Most akkor megint hazudtál, vagy megint hazudtál?

Légyszíves kérj már ezért bocsánatot a kollégától, mert ez kicsit olyan, mintha azt mondtad volna neki, hogyha sokszor mászik fára, akkor nyilván majom, hisz a majmok is másznak fára...

sárkányfő 2012.12.22. 23:15:46

@pimpalini:

HOL VAN A 3000 MILLIÁRD?

HOL A LÓVÉ?

pimpalini 2012.12.22. 23:16:34

@_most_:

Még nagyobb marhaságot írtál. Minden ember náci lesz, aki a nácikról olvas? Mindenki táborparancsnok lett, aki olvasta a Mesterségem a halál c. művet? Apropó, te olvastad?
Vagy szokás szerint fogalmad sincs arról mi is a nácizmus, meg a fasizmus?
Hát azt tudod-e mikor volt a 2. világháború?:)

sárkányfő 2012.12.22. 23:17:50

@sanyix:
nyugi te kretén fasz, aki személyeskedik velem, meg ordas és agyament hazugságokat ír nekem, az kamatostul visszakapja. te kezdted, most visszakaptad, edd meg szépen amit főztél, te kezdted ilyen hangon, hát ilyet is érdemelsz.

sárkányfő 2012.12.22. 23:20:01

@pimpalini:
én értem hogy rohamod van, de mégis mit bizonyít szerinted te te eltorzult nyomorult fejedben az amit idéztél? merthogy semmivel nem mond ellent amit előtte vagy később írtam, mivel benne van hogy "valamilyen szinten", azaz nem feltétlenül 100%-ban.

köhögj még tovább bolha, egyre viccesebben égeted le magad :)

pimpalini 2012.12.22. 23:20:39

@sárkányfő:

Furcsa fogalmaid vanna a pártállamról... Megint a személyes véleményed próbálod tényként beállítani.

Nem, nem egy pártnak van alkotmánya, hanem Magyarországnak. Ha a kezedbe vetted volna az Alkotmányt, mielőtt arról fröcsögnél, tudnád. Hoppá, újabb hazugság.
Miért hazudsz?

Miképp is torzította "a párt" a saját javára a választási szabályokat? Vagy megint hazudtál? Ejnye, nem kellene folyamatosan hazudozni. Nem lesz sok így karácsony előtt? Még a végén nem kapsz ajándékot, maximum egy szép nagy trollt plüssből...:)

_most_ 2012.12.22. 23:21:43

@pimpalini: persze, hogy tudom, a nácizmus egy betegség és aki elkapta, azt azonnal meg kell semmisíteni, nehogy másokat is megfertőzzön. A második világháborút tudom mikor volt, de mi köze ennek a nácizmushoz?

pimpalini 2012.12.22. 23:24:10

@_most_:

Tettem egy próbát, mert manapság az a divat, hogy akik náciznak meg fasisztáznak többnyire azt sem tudják mit takarnak ezen fogalmak. Azt meg pláne nem, hogy mikor is voltak bizonyos nagyobb horderejű, s következményeikben máig is ható történelmi események.

Nos, ha te ismered ezeket az ideológiákat, akkor áruld már le nekem, miért is csacsogsz szamárságokat?:)

sárkányfő 2012.12.22. 23:24:20

@pimpalini: az alkotmányt a fidesz írta - na meg Pozsgay Imre, egyem azt a kurva nagy antikomcsi hevületüket :DD - a fidesz fogadta el egyes egyedül, jogi értelemben nyilván érvényes, csak éppen egypárti, fideszalkotmány, nem a nemzeté, hanem a fideszé.

és persze félsz mint a tűztől a többi érvemtől, a felsorolt tényektől, ezért sem hozod azokat szóba :D

ja, hol is az a 3000 milliárd???

ne válaszolj rá kérlek, bizonyítva ezzel ismét hogy nincs rá válaszod :D

pimpalini 2012.12.22. 23:25:43

@_most_:

S nem, a nácizmus nem egy betegség. S nem, a nácizmussal "fertőzött" embereket nem kell kiírtani.

Persze ha te magad egy Gestapo-verőlegénnyel, vagy egy NKVD-csinovnyikkal azonosítod, akkor nem szóltam. De tudod kultúrember nem akar ideológiai alapon kiírtani embereket. Gondoltam szólok...:)

pimpalini 2012.12.22. 23:27:21

@sárkányfő:

A többi párt ugye nem vett részt napői politikai okokból az alkotmányozásban, pedig nem voltak kizárva belőle. Őket is meghívták, csak nem éltek a lehetőséggel. Hoppá, öngól.
Nem, az alkotmány nem pártalkotmány, hanem továbbra is Magyarország alkotmánya. Hoppá, még egy öngól.

Nem lesz sok? Miért hazudsz?

sárkányfő 2012.12.22. 23:31:00

@pimpalini:
jaja, a többi párt hibája, hogy a fidesz csinált egy egypárti alkotmányt :DD mert az úgy jellemző, hogy a fidesz mindig csak úgy lesi az ellenzéki pártok óhajait, és állandóan elfogadja a javaslataikat :DD

HOL a 3000 milliárd? azt hiszed a folyamatos hallgatással megúszod? :)

és arról tudsz, hogy a demokrácia alapja a három hatalmi ág szétválasztása? és tudod melyik kormány nevezte ki szájernét az igazságszolgáltatás tetejére? tudod te nagyon jól...

_most_ 2012.12.22. 23:35:56

@pimpalini: most kicsit összezavarodtam, eddig azt hittem a nácizmus olyan deviáns viselkedészavar, mint a ha például valaki meleg. Most akkor a nácik jók vagy rosszak?

pimpalini 2012.12.22. 23:36:38

@sárkányfő:

Montesquieu óta a hatalmi ágak szétválasztása köszöni szépen jól működik. Nálunk is.:)

Igen, a fidesz meghívta a többi pártot is alkotmányozni, de azok nem mentek, mert számukra a saját, napi politikai érdekeik fontosabban voltak (már nem először) a nemzet érdekeinél. Most aztán bőszen kiabálnak a szócsöveik (mint pl. te), hogy jujj, pártalkotmány, jajj, mi is lesz most.
Persze az alkotmány továbbra sem pártalkotmány, az Magyarország alkotmánya.
Ne hazudj!

Ja, s miért hazudsz?:)

pimpalini 2012.12.22. 23:38:10

@_most_:

Ennek eldöntését rád bízom, gondolom tudsz olvasni (értelmesen is), hogy ezt eldöntsd...:)

Csak arra figyelmeztettelek, hogy világnézeti szempontok alapján kiírtani embereket, vagy éppen ennek óhajtását propagálni, nem kicsit cikibb, mint kurucot olvasni...:)

sárkányfő 2012.12.22. 23:42:50

@pimpalini:
Épp az van, hogy nálunk nem működik, mert Szájernét odatették az egész tetejébe. Megszűnt a hatalmi ágak szétválasztása. Ez van, ez tény, hiába is hazudozol megállás nélkül :)

A fidesznek nem volt kötelező alkotmányozni, mégis leváltotta a konszenzusos alkotmányt egy egypártira, mert ez volt a saját pártpolitikai érdeke, nem pedig a nemzeti érdek, ez van, rosszabb lett az alkotmányozás terén is ez az ország, az alkotmányt is lezüllesztette a pártharcok mocsarába. ez a fidesz szégyene, örök szégyene, és ez a fidesz alkotmánya, ez egy pártalkotmány.

és hiába menekülsz.... ott a rengeteg másik tény is... a fidesz lerohanta a demokratikus intézményeket, és mind maga alá gyűrte... tele van pártkatonákkal az összes elvileg független intézmény... az hogy levegőnek nézed ezt, az csak a gyávaságodat bizonyítja, semmi mást... azt hiszed majd hagyom hogy eltereld a témát, te kis butus :) hát ennyire gyenge troll vagy?

ha már terelés, ugye továbbra is csak görcsös vigyorgás a válaszod arra a kérdésre, hogy hová kúrta el a picsába a fidesz a 3000 milliárdot?

pimpalini 2012.12.22. 23:48:52

@sárkányfő:

A 3000 milliárdos rögeszmédből már páran kigyógyítottak más blogokon, magam is folytattam veled meglehetősen meddő eszmecserét a témáról, tehát mondhatjuk, hogy túltárgyaltuk.
Apropó: nem kell egy orvos, aki kigyógyít ebből?:)

A régi alkotmány már nem volt megfelelő, tehát ugyan nem kellett, de célszerű volt újat készíteni.
Az megint egy vélemény, a te véleményed, hogy rosszabb lett az új alkotmány a réginél. Meg az is vélemény, s nem tény, hogy az alkotmányozás terén is rosszabb ez az ország, mint volt előtte. A véleményed ne hazudd ténynek! Ejnye!

Mit rohant le a fidesz? Kinevezett embereket? Ettől még nem sérül a hatalmi ágak szétválasztása. Az a tény, hogy sérülHET, még nem jelenti azt, hogy sérülni is fog!

Már megint hazudtál. Hát nem megy hazugság nélkül?

sárkányfő 2012.12.22. 23:57:38

@pimpalini: hagyd a süketelést, nincs semmi elfogadható válaszod az elkúrt 3000 milliárdra, terelhetsz bárhogy, hivatkozhatsz nem létező más válaszokra, ez mind csak blabla, ha lenne válaszod már rég előjöttél volna vele, de nincs, ezért süketelsz. de újfent köszönöm hogy a félrebeszéléssel beismered mennyire nincs válaszod, pont ahogy kértem :)

semmiféle alkotmányozási kényszer nem volt, kényszere a fidesznek volt egy pártalkotmányra, nem kell az olcsó felmentés.
az pedig tény, hogy egy konszerzusoso alkotmányt váltott egy pártalkotmány, és az tény önmagában az alkotmányos minőség romlását jelenti, ez bizony nem vélemény, hanem tény, bármennyire görcsösen is akarod kiforgatni a szavaim.

Szájerné nevét pedig nyugodtan írd le, nem kell attól is menekülni, mint a 3000 milliárdtól :D Szájernével az igazságszolgáltatás hivatalosan is pártos ellenőrzés alá került, megszűnt ezen hatalmi ág függetlenségének az intézményes garanciája. ez van. ez is a fidesz örök, levakarhatatlan szégyene, így tör rá a demokráciára a fidesz, így rombolja az ország demokratikus rendszerét - sok egyéb mellett.

na gyere, hazudj meg terelj még tovább, csak kicsit ügyesebben, mert eddig annyira átlátszó volt...

pimpalini 2012.12.23. 00:01:23

@sárkányfő:

Szájerné milyen intézkedései tényesítették a lázálmaidat az igazságszolgáltatás pártosságáról? Mesélj már néhányat, mert ez így nagyon kevés.

Az alkotmány továbbra sem egy párt, hanem egy ország alkotmánya. Az, hogy egy párt volt kényetelen megírni, az ellenzéki pártok örök és levakarhatatlan szégyen, akik az ország, a nemzt érdeke helyett a saját napi politikai érdekeiket választották. Jellemző.

Látom megakadt a lemezed a 3000 milliárdnál.
De a kérdéseimre továbbra sem feleltél, csak szánalmasan gyengén próbálkozol.
No meg hazudsz.
Ne hazudj!:)

sárkányfő 2012.12.23. 00:10:46

@pimpalini:
beszélsz kicsi magyar? már az a tény, hogy kinevezték, az megszüntette az igazságszolgáltatás függetlenségének intézményes garanciáját. kész. volt, nincs. ez van. ezt hívják demokrácia rombolásnak, ettől már önmagában szarabb hely lett ez az ország.

és továbbra is ismételnem kell magam? hát ennyire nehézkes a felfogásod? ennyire nem tudsz olvasni? az alkotmány jogilag tiszta, politikai és nemzeti értelemben azonban pártalkotmány, nem is lehet más, hisz csak egy párt írta - nem meg POZSGAY!!! :D - és fogadta el, noha erre semmilyen kényszer nem volt, de nekik fontosabb volt a pártalkotmány, mint a nemzeti érdek.

Látom már a látszatára sem adsz annak, hogy tudsz valamit is kezdeni a 3000 milliárd eltűnésével. nem is ez a baj, hanem hogy kretén troll módjára úgy teszel, mintha nem ez nem lenne gond. mintha az nem is számítana, hogy a kormány elfüstölt egy, a GDP bő 10%-át kitevő óriási vagyont, azaz 3000 milliárddal rontotta az ország pénzügyi helyzetét, ennyivel növelte az ország nettó államadósságát. ha magyar lennél, ez zavarna téged, de te nem magyar vagy, hanem fideszes, mert neked fontosabb a fidesz mint a nemzet.

a 3000 milliárdos témát ezzel le is zárhatjuk, sokadjára bizonyítottad hogy nincs rá válaszod, ez tehát a fidesz szégyenlistáján marad, ahogy ott van a szájernés történet is meg a többi.

pimpalini 2012.12.23. 00:19:30

@sárkányfő:

Az alkotmány értéke, s az ország élhetősége szempontjából teljesen irreleváns kérdés, hogy politikailag milyen is az alkotmány. A tartalma számít, s nem az, hogy hány párt írta. Attól is lehet alapvetően antidemokratikus egy alkotmány, ha 12 párt írta, s az is lehet teljesen helyénvaló, demokratikus, jogszerű korrekt, amelyet egy párt írt (kivéve akkor, ha csak egy párt ülne a parlamentben, s másik politikai erőnek lehetősége sem lett volna beleszólni). Itt ugye többpártrendszer van, s mindenkinek volt (lett volna) lehetősége beleszólni. Az az ellenzék mérhetetlen szégyene, hogy ebből képes volt egy politikai érvet, napi politikai tőkét kovácsolni. Hogy az egyszeri lehetőséget elmulasztotta holmi dacoskodás, s pártpolitikai szembenállás, szavazatvadászat miatt. A nemzet jövőjét áldozná fel a saját csinovnyikjai, a sajáűt megélhetési politikusai boldogulásának ürülékszagú oltárán.

Ettől még az alkotmány (illetve pont a fentiek miatt) még teljesen rendben van, s egy ország alkotmánya, s nem egy párté. A párt nem egyenlő az országgal.

A 3000 milliárddal olyan lyukakat kellett betömni, amely az állam, az ország, a nemzet hajójának elsüllyedéséhez vezetett volna. Kérdés, ki is fúrta ezeket a lyukakat, szintén napi pártpolitikai érdektől vezérelve. Ok-okozat.
Emellett az ország kénytelen éves szinten 5000 milliárdot kivenni a költségvetésből, s adósságtörlesztésre fordítani, csak azért, mert valakik ezt a kötelességet rótták az új kormányra, mielőtt leléptek volna.

Már mondtam neked, hogy lezárhatjuk, hisz máshol már megbeszéltük, sőt, sokan megbeszélték már veled, csak te igazi visszaesőként mindig ezt szajkózod témától függetlenül.
Van már gyógyszered? Küldjek?:)

A kérdéseimre válaszoltál? A hazudozásról hajlandó vagy leszokni?

pimpalini 2012.12.23. 00:28:30

@sárkányfő:

Távozom.

Meghagyom neked az utolsó hozzászólás kétes értékű örömét!:)

De még egy kérdés (bár a kérdéseimre továbbra sem kaptam tőled választ): eléred még idén a 12 000 hozzászólást?:)

Ha sietsz meglehet még a 13 000 is...:)

sárkányfő 2012.12.23. 00:34:59

@pimpalini:
AZ hogy a gazdád kedvéért elhazudod az alkotmány értelmét és lényegét, az csak téged minősít, egy alkotmány csak akkor alkotmány, ha a nemzeté, ez nem egy szaros feles törvény vagy miniszteri rendelet, ez a nemzet alapokmánya lenne, ha a nemzeté lenne, de te ezt elhazudod, vagy annyira gárgyé vagy hogy fel sem fogod. ha megfeszülsz akkor is egypárti az alkotmány nemzeti értelemben, ez van, a fidesz döntése volt, nem volt alkotmánykényszer, nem lehet hárítani a felelősséget.

A 3000 milliárd kapcsán hiába blöffölsz, na mesélj konkrétan melyik lyukat kellet befoltozni, pláne hogy annyira nagy lyukak voltak, hogy hopp, csinált Orbán a tehetőseknek egy nagy adóelengedést, máris évi 500 milliárd huss, na ezt nevezem én nagy bajnak ahol ekkora pénzeket lehet csak úgy elengedni...

kicsit még dolgozz ezen a 3000 milliárdon, ez nagyon gyenge volt te is tudod :)

És most meg a Szájerné elől menekülsz? Már a látszatára sem adsz, hogy megpróbálod megvédeni? Jól jegyezd meg: ott ahol egy pártkatona ül a bíróságok felett, ott ahol porig rombolták a függetlenség intézményes garanciáját, ott pártállam van, ezt a rombolást sikerült megcsinálni a gazdidnak, pártalkotmány, pártállam, pástszégyen, ez van, és ezt nem tudod cáfolni ahogy eddig sem tudtad.

sárkányfő 2012.12.23. 00:36:00

@pimpalini:

te nem távozol, hanem menekülsz, ahogy eddig is tereltél-hárítottál-menekültél... kicsit korábban kellett volna elfutnod, így iszonyat szénné égetted magad...

nu pagagyí 2012.12.23. 07:23:18

Szerencsére a népszuverenitás most már jó kezekben van. Fegyveres testületek és titkosszolgálatok garmadája vigyáz rá, nehogy ilyen Sólyom László félék veszélyeztessék.

J.W. Booth 2012.12.23. 07:56:30

Im-ho-tep, Im-ho-tep, Im-ho-tep....

Igen, ez kell ennek az elcseszett országnak!

attila1 (törölt) 2012.12.23. 08:55:26

@pimpalini: "Az alkotmány továbbra sem egy párt, hanem egy ország alkotmánya. "

erre lenne egy egyszerű kérdésem: ha holnap akármelyik párt a fideszen kívül a megfelelő arányban megnyeri a választás, szerinted meddig lesz ez az alkotmány életben? És ha tudod rá a választ (márpedig tudod: azonnal újat írnak) akkor miért hazudod, hogy a mostani nem pártalkotmány?
A fidesz is pont ennyire tartja az alaptörvény, már többször átírták, amikor útban volt.
Akkor lenne az országé, ha mindegy ki nyer legközelebb, nem változtatják meg. De hát népszavazás is ezért nem volt róla...
Így jár az, aki elég sokáig hazudozza, hogy aki nincs vele az nem magyar meg nem a nemzet része. Azt hiszi, elég saját magával megegyezni és minden rendben.

Mr. Májkrém Dzsekszon 2012.12.23. 09:33:11

Ezt sosem feledjük a miniszterelnök úrnak és hűséges harcostársainak!

Vitéz László 2012.12.23. 09:37:24

nagyon szánalmas a fides mafia, bűnözők...
remélem a kubatovlistát pontosan vezetik, hogy
mindenkit egyesével le tuggyunk majd vadászni !

bűnszervezet, köztörvényes bűnözőkkel.
kifosztyák és letaszíttyák az országot !

Mr. Májkrém Dzsekszon 2012.12.23. 09:54:11

@Vitéz László: Mit kubatovlistázol itt, mikor a zország megmentése a tét?

pimpalini 2012.12.23. 12:55:18

@sárkányfő:

Már megint hazudsz!

Nem menekültem, itt hagytalak. Magadban. Láttam kéjes élvezetet okozott számodra, hogy tiéd lehetett az utolsó szó. A monitort azért letörölted utána?:)

Miért hazudozol állandóan?

pimpalini 2012.12.23. 13:02:56

@attila1:

Az, hogy feltűnési viszketegségében, és dacból egy másik párt megváltoztatná, csak hogy politikai hazugságait ezzel alátámassza, még nem bizonxyítja, hogy az alkotmány pártalkotmány. Az alkotmány nem pártért van, hanem az országért. Ez nem az mszp, nem az a párt, amely csak önmagáért politizál.

SergioLeone 2012.12.26. 18:53:58

@pimpalini: Ki volt a gazdasági bizottság vezetője?Varga mihály,Rogán anti...

Köszönöm hogy el loptátok a nyugdij vagyont....

Duma mit kellet betömni?Ugyan

Frizuravarjú 2012.12.28. 09:55:27

@SergioLeone: Jobb lett volna bajnai gyurcsány demszky és a többiek magánvagyonát elkobozni és abból finanszírozni a hiányt. De miért is vették volna el a haveroktól, ha a néptől is büntetlenül elvehetik???

Szúrófény 2012.12.29. 05:16:28

@SergioLeone:
Szabó Dezső: Mit jelent ez a jobb és baloldaliság? Azt, hogy az illetők egy az országot érintő egyetemes, vagy részletkérdésekben nem fizikai és pszihikai adottságok összes ismeretéből s a szóban forgó probléma elképzelhető minden hatásából alkotják meg az ítéletüket: hanem egy híg tudományellenes, elemeiben ellentmondó piszkos frázeológia szerint mely őket jobb- vagy baloldaliakká kötelezi” — aszerint, hogy melytől reméli a maga boldogulását, zsákmányát, mondom hozzá én.

Demokrácia? Ez a hazug népképviselet egy az állatvilágban teljesen lehetetlen, perverz helyzetet hozott létre. A vágómarhát a mészárosok letaglózzák: szegény marhák nem tehetnek róla. De van-e olyan örült képzelet, mely elképzelje, hogy a szarvasmarhák zászlós felvonulásban, éljent rikoltozva Kossuth-nótát énekelve válasszák meg azokat a mészárosokat, aki letaglózza őket?

MACISAJT 2013.02.18. 08:21:45

Index címlapjáról másolom:

"Most, hogy ez a zászlóháború beindult, egyre szimpatikusabb az a FIFA döntés, hogy a magyar-román focimeccs zárt kapus lesz."

Semmi meglepő.
Mindig mondogattam, Magyarországnak még nemzetárulóból is csakis a legalja jutott.
süti beállítások módosítása