Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Zsidózás barátságosan

2013.01.10. 14:25 | Proszektura | 297 komment

Címkék: MLSZ FIFA Ron Werber Orbán Viktor Platini Csányi Sándor

Orbán jobbnak látja, ha inkább nem mondja el, mit gondol erről a zárt kapus meccsről, nyilatkozza a sajtófőnöke, Havasi Bertalan. Mert gondolni azért gondol ám Orbán is, egyelőre nincs ő még annyira lepusztulva, hogy ne legyenek gondolatai, s mondjuk Eduardo Rosa Florest összetévessze Hoffmann Rózsával.

Tehát az ország első embere, aki egyébként köztudottan nagy focirajongó, egy ilyen, a közvéleményt nagyon is érdeklő, a hazai foci jövőbeni sorsát is befolyásoló kérdésben nem kíván megszólalni. Csakhogy erre a hallgatásra most nem érvényes a hallgatás beleegyezés, illetve a hallgattál volna, bölcs maradtál volna régi latin okosság.

Ez ugyanis nagyon is beszédes, félre nem érthető némaság. A „jobbnak látja, ha inkább nem mondj el” valójában nem más, mint burkolt szitkozódás.

A k… anyját annak a rohadék FIFA-nak! A rák egye ki a májukat!

És az ilyesmi nagyon is jellemző erre a legújabb kori Orbánra.

Olyan békebeli kádári, a néppel összekacsingatós stílus ez. A FIFA-val Orbán nem akar, nem mer konfrontálódni. Arrafelé még nincs kétharmada. De azt is tudja, hogy a FIFA döntés elfogadása esetén hazai focirajongók tömegével kerülne szembe. Mert ez a zárt kapus ügy bizony megosztja még a józanabb drukkereket is.  

Ezért fejezi ki egyet nem értését ilyen dodonai módon. Az a kecske nép is jóllakjon, de a FIFA káposztája is megmaradjon.

Ezzel azonban óhatatlanul azokat a hangokat bátorítja, erősíti fel, amelyek e számunkra hátrányos döntés kapcsán is máris újfent bősz zsidózásba kezdtek, zsidó ármánykodásról vizionálnak (a Bécsi Izraelita Hitközség is tett bejelentést? Akkor tán még Paul Lendvai keze is benne van!), és naná, hogy kettős mércét, gonosz komcsi praktikákat és Ron Werbert emlegetnek.

Persze azért még mindig jobb ez a miniszterelnöki hallgatás, mintha ő is olyan marhaságokat eregetne ki a száján, mint az MLSZ bölcsei.  

Szerintük ugyanis: „Egy barátságos meccsen történt esemény sorsdöntő mérkőzésen való szankciója túlzottnak és igazságtalannak tűnik.”

Már látom, amint az MLSZ fellebbezése olvastán a FIFA vezetők a homlokukra csapnak. Aha, szóval ez csak egy barátságos meccs volt? Akkor a zsidózás is barátságos volt! Ez így persze egészen más!

Aztán Michel Platini személyesen fog elnézést kérni Csányi Sándortól, és az ominózus határozatot pedig olyképpen módosítják majd, miszerint a „zárt kapus” kitétel csak a magyar focikapura vonatkozzon.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr935010144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

politikus-omm 2013.01.11. 01:06:26

@istvan_h: Sőt jó lenne az egész indexes bagázst kezeltetni, eléggé frusztráltá váltatok az utóbbi időben.

Csodálkozol? Nézd majd meg mi lesz itt 2014ben.

DR. Smit Pal 2013.01.11. 01:15:35

Basssza meg, a zsidok evszazadok ota pusztitjak az orszagunkat, es akkor egy kurva foci mecsen, meg mocskos zsidozni sem szabad. Hat bassza meg kurvaisten. Mocskos zsido fifa !
Nevezhetnenk oket akar ZSIFA - nak is.

Jonas Jánoska 2013.01.11. 01:41:12

@Tintás Bárnsz:
Ne szojjá be rasszistageci, me megkéselek. dikmá

Red Harlow 2013.01.11. 03:27:38

@Csetepaté márki: Milyen pofonról beszélsz? Ki nem szarja le a focit?Sieg Heil!

Tamás Csacsicska 2013.01.11. 05:19:22

Valami nincs rendben a hozzászólók egy részénél: nem az izraeliek magyaroztak, hanem a magyarok zsidóztak. Ezért felelőssé tenni a zsidókat, meg Izraelt – nem vall magas IQ-ra.

veerses 2013.01.11. 05:30:45

Azért ez bagyon betegesen kiforgatott logika. Ha nem mond semmit, zsidózik.

Mi kéne?

veerses 2013.01.11. 05:35:57

@Tamás Csacsicska: És a zsidókat nem szabad szídni? Őket mindenkinek szertni kell? Mindenki másnál rendben van az úgy (hiszen majd minden meccsen van fújjolás, a másik becsmérlése), csak, ha a zsidókat szídja, 0.1%-nyi ember, az tűrhetetlen?

Tamás Csacsicska 2013.01.11. 05:49:49

@veerses:

Kifejezetten szabad szidni a zsidókat, az eszkimókat, a busmanokat és az amerikaiakat! Opcionálisan a tótokat, a bosnyákokat, a szőrös talpú románokat és akár a NAGY VEZÍRT is.

Mindössze egyetlen piciny kérdés: miért kell szidni bárkit és bármit is? Na, erre adj érthető választ!

veerses 2013.01.11. 06:26:44

@Tamás Csacsicska:

Miért kell védtelen embereket bombázni? Ez súlyosabb kérdés. Sokkal súlyosabb. És nem tesz szimpatikussá.

Miért kell szidni? Mert nem szeretik őket? (Félreértés ne legyen, én soha nem szidtam senkit nyilvánosan.) Mert meglopták őket? Mert agresszív állatok másokkal szemben, de maguknak a legnagyobb tiszteletet követelik a semmire? Mert megpróbálnak lekezelni mindenkit és magukat kiválasztottként feltüntetni, akiknek mindet szabad, még Magyarország (gazdasági) elfoglalásról is beszélni nagy nyilvánosság előtt? Mert állandóan új és új kárpótlást követelnek, pedig sokkal jobban élnek, mint akitől követelik? Mart folyamatosan velük kell foglakozni, akkor is, ha a 99% kurvára unja ezt? Mert egy focimeccsen elhangzó rigmust, amit egy törpe kisebbség adott elő, arra használják ki, hogy feljelentsék az adott ország szövetségét, hogy pitiáner bosszút álljanak azokon, akik vendégül látták őket? (Hirtelen csak ennyi.)

Nekem sokáig semmi bajom nem volt a zsidókkal. Mostmár van. (Öreg vagyok és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem róluk.) Nem az egyes emberekkel, hanem amit, mint zsidók művelnek másokkal. És mielőtt elkezdenél szimpatikusan fölényeskedni (csak azért), szólok, hogy Mensa tag vagyok.

Miért nem szidják a svájciakat?

Leone_510 2013.01.11. 07:16:25

Minek jöttek ide focizni a zsidók barátságos meccsre ha ez egy antiszemita ország? Persze emlékszem , valamit nyilatkozott is egy főokos a soraikból, hogy "nagy veszélyben voltunk". Valami ilyesmit. Ja, anyád picsája! Akkor mit mond otthon amikor a Palesztinok lövik őket, és mit mond a Palesztin amikor őket lövik a zsidók? Vicc ez az egész, gerjesztett antiszemitizmus, egy egyesek jól megélnek belőle. Blogolnak stb.

fonak71 2013.01.11. 07:22:25

@veerses:

"Mensa tag vagyok"

Érzelmi intelligenciából azért úgy látszik nem állsz túl jól.
Szerintem zsidónak lenni egy elb.szott pszichózis, komplexushegyek (ehhez tartozik a "felsőbbrendűségi" tudat is egyeseknél meg a hisztérikus érzékenység a direkt keresett valós vagy vélt antiszemita megnyilvánulásokra, meg a fokozott verbális agresszió - pl. névtelen internetes fórumokon). Ugyanúgy, ahogy magyarnak lenni is, vagy pl. lengyelnek. Történelmi okokból, ha egy csoport identitása sérelmek, valós és vélt igazságtalanságok, az elődök által átélt szenvedések sorára épül jelentős mértékben, akkor ez szokott lenni. A kettős identitás meg csak még jobban összezavarja a dolgokat, mit csináljon az a magyar anyanyelvű zsidó, aki héberül nem is tud, nem igazán akar Izraelbe költözni mert ott csak egy senki friss bevándorló lenne, ha már nem fiatal eléggé katonának és ott használható tudással sem rendelkezik, kb. le fogják sz.rni, nem fog jobban élni, mint itthon, ahol esetleg jobban számíthat a hozzá hasonlók szolidaritására? (Bár az legenda hogy minden zsidó zsíros állásban van és nincsenek anyagi gondjai - a klikkesedés jelenség persze létezik, és az arányokat tekintve a többségük nem nyomorog) Na szóval az ilyen kettős identitású egyének itt állnak egy olyan ország állampolgáraiként, amelyet a köreikben sikk megvetni, a világ legsz.rabb helyének tekinteni, rohadtul nem tudnak vele azonosulni. Két kiút lenne számukra: teljesen zsidóvá válni és megtagadni a magyarságukat (persze ciki, hogy ezt magyarul kell megtenniük, de hát pl. az írek sem tartják magukat angoloknak pedig nemigen beszélik már a gaelt), vagy magyarrá válni (akkor pedig árulónak fogják tekinteni őket, a "másik oldalról" pedig továbbra is lezsidózzák őket majd, max. megpróbálhatják eltitkolni, mint Csanád). Ehelyett ők azzal próbálkoznak jó ideje, hogy az egész országot a saját képükre formálják, ehhez eszközül ott van a jelentős médiajelenlét, vagy pl. újabban egyes internetes portálok által futtatott blogok. Vagyis, hogy elérjék, hogy mindenkinek az ő véleményük legyen a norma, az egyes dolgokhoz való hozzáállásban, világnézetben, kultúrában, ízlésben (ez egyébként nem zsidó hanem kozmopolita vagy kozmopolita zsidó, ami ugye nem éppen egyenlő pl. az ortodox zsidóéval, vagy az izraelben élőével).

Persze van akiknek ez csak üzlet. De azon kár csodálkozni, hogy "amott" is vannak akik szar magyarokat emlegetnek, felsőbbrendűnek, az igazság birtokosainak tartják magukat, stb. Próbáld beleélni magad egy zsidó származású illető helyébe, és úgy olvassad pl. az itteni hozzászólásokat. Ugye, hogy már nyúlsz is a billentyűzet felé mocskos nácizni egyet, ha vérmesebb vagy, vagy csak kevés az érzelmi intelligenciád.

(bocs a hosszas locsogásért, befejezem, kicsit összefüggéstelen lett, amúgy a "te oldaladon" lennék, legalábbis nem tartozom a fent leírtak közé egyáltalán)

平八 2013.01.11. 07:31:57

@Tamás Csacsicska: Már ne is haragudj, de ez hogy ne lenne a zsidók hibája?
Mutatok egy linket:
ultrasliberi.hu/?p=23308
Mivel úgy sem mered megnézni, mert nagyon jól ismerem a fajtádat, leírom, mi van benne: az összes magyarokat ért nagyobb atrocitást listázzák, melyek mind külföldi futballmeccsen történtek és VALAMIÉRT egyik esetnek sem lettek következményei. Csak pár transzparens: "szar Magyarország", "Mennyi ideg tartja egy magyar nő a szart magában? 9 hónapig" és még sorolhatnám.

Bár én pontosan tudom, hogy a magyargyűlölő fétised miatt az ilyenek örömmel töltenek el, a legtöbb ember sajnos nem ilyen. De ez csak egy dolog. Még mondhatnám az ukrajnai EB-n történteket is, amikor kifütyülték és cukkolták a néger játékosokat. Abból sem lett semmi, pedig az azért egy fokkal nagyobb volumenű esemény volt és bőven kimeríti a rasszizmus fogalmát. Szinte minden ország minden ligájában előfordul ilyen, de valamiért még is csak Magyarországot büntették meg.
Gondolom tudod, hogy miért jelentették fel a FIFÁnál a válogatottat, igaz? Nem, nem a zsidózásért, hanem mert palesztin és iraki zászlókat viseltek páran. Ez kinek fájhat a legjobban, kinek az érdeke ezért egy olyan népet "megbüntetni" amit mindig rasszistának és antiszemitának állítanak be ezek a véglények?
Nem véletlenül találtak ki a zsidók egy olyan szót, amivel illethetik mindazokat, akik nem szeretik őket. Sem más vallásnak, sem más népnek vagy nemzetnek nincs ilyen szava, csak nekik.
Milyen fura ez is, nem igaz?

Szóval, igen, ez bizony a zsidók hibája, ha tetszik, ha nem.

veerses 2013.01.11. 07:38:20

@fonak71: Szerinted nem állok jó érzelmi intelligenciából.

Harmincöt éve élek boldog házasságban, felneveltem két gyereket. Mindketten diplomások és több nyelvet beszélnek és jó fizetést kapnak itthon is. Van négy nagyon jó barátom, egy közülük óvodás korom óta. Rendszeres kapcsolatot tartok rajtuk kívül még vagy tíz haverommal, sok közös programmal. Mindenki, aki ismer, tiszteletemmel köszön (a haverokon, barátokon kívül), még az idősebbek is. Aktív vagyok a helyi közéletben és nem egyszer felkértek képviseletükre, de én jól elvagyok a saját cégemben. A sportélethez is van némi közöm.

Na, ennyire szerény az érzelmi intelligenciám.

fonak71 2013.01.11. 07:40:58

@fonak71: Persze lehetett volna az is, hogy egyszerre lehessen valaki zsidó és magyar (vagy fordítva), mondván, hogy ez csak egy vallás, ahogy van katolikus magyar, református magyar (persze ez hamis premissza, mert nincs katolikus nép és nyelv, református nép és nyelv stb.). Ez volt a modell a kiegyezés után a Horthy-korszakig, attól kezdve nem igazán működött. Az asszimiláció ezen modellje kudarcot vallott, mindegy hogy kinek a hibájából (a Napfény íze c. film is erről szól, persze a film szerint teljes mértékig a magyarok a hibásak, a zsidók max. annyiban, hogy naivan azt hitték, asszimilálódni lehet nekik). Lehet, hogy egyéni szinten most sokan őszintén egyszerre érzik magukat mindkettőnek, de a történelemből kiderült, hogy problémás, ahogy máshol sem problémamentes.
És bizony ezért lehet az ún. "zsidó mentalitást" is hibáztatni, de az a helyzet, hogy ez az ország lett alkalmatlan rá, hogy igazán asszimilálja őket, mégpedig Trianon után, a II. vh. alatt történtek, az üldözés, népirtás után meg főleg.
Az I. vh-ig Magyarországon a többségnek nem volt gond a zsidók hatalmas jelenléte, az hogy bizonyos területeket szinte 100%-ig elfoglaltak, amikor hirtelen kicsi lett az ország, erősen megváltozott ez a helyzet zsidó és nem zsidó szempontból is. Aztán jött a kommunizmus, amiben kezdetben nagyon látványos volt a zsidók erőteljes jelenléte, de egyáltalán nem volt cionistabarát, ezért is ostobaságok a "cionbolsevista" és hasonló jelzők. Ha a Kádár-rezsim valami csoda folytán tovább él még két-három generációig, akkor lehet, hogy magától "megoldódik" a probléma, akkor ugyanis nem volt egyszerűen illendő téma a zsidókról bármilyen előjellel beszélni. Zsidózni sem, de "zsidóskodni" sem. Sokan ezt a mentalitást viszik tovább, amikor a zsidó szó minden felbukkanására felkapják a fejüket, hogy micsoda illetlenség történt (mintha egy csúnya szó hangzott volna el, amit jólnevelt ember társaságban nem ejt ki).

veerses 2013.01.11. 07:44:32

@平八: És a zászlóviselők között, talán nem is volt mindenki magyar. Nem hiszem, hogy tilos volt itt élő (de akár nem is itt élő) palesztínoknak, vagy perzsáknak, meg araboknak mecscre menni.

Én a saját csapatom meccsein is látok idegeneket. Az egyik egy orvos. Minden éveben tíz haverjának vesz bérletet. A legjobb helyekre. Ki tilhatná meg neki, hogy a válogatottra is kimenjen?

fonak71 2013.01.11. 07:46:41

@veerses: OK, sorry. Amúgy teljesen megértem amit írtál:
"Nekem sokáig semmi bajom nem volt a zsidókkal. Mostmár van. (Öreg vagyok és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem róluk.) Nem az egyes emberekkel, hanem amit, mint zsidók művelnek másokkal."
Nyilván nem vagy vele egyedül, valamennyire én is így érzem, bár talán kevesebb negatív tapasztalattal személyesen, de még nem is vagyok annyira öreg :) Csak próbáltam a másik oldal szemszögéből a dolgot megvilágítani. Empátia stb.
Az ellenségedet is jobb ha ismered milyen valójában, mint ha csak vakon gyűlölőd (de nem tartanám az ellenségemnek őket, az egyes embereket semmiképp, de mint csoportot sem feltétlenül, ok nélkül provokálni, sértegetni őket, mint csoportot (amelynek ugye, ha igaz, elég nagy befolyása van) meg csak simán káros, ahogy a provokációknak is mindig a provokáló szándéka szerint beugrani)

veerses 2013.01.11. 07:48:33

@fonak71: Szerintem zsidó is lehet magyar. Vannak olyan ismerőseim, több is, mint akit nem tartok magyarnak. De akinek az a fontosabb, hogy ő zsidó minthogy magyar, és a zsidó állam oldalára állna egy magyar-zsidó konfliktusban, azt minek is nevezzük?

平八 2013.01.11. 07:49:17

@veerses: De ennél nagyobb nonszensz nincs is. Ezért? Mert egy másik ország zászlaját is látták, akiket történetesen nem szeretnek?? Ez köbo olyan, mintha egy Angol-Dél-Korea meccsen lengetnének páran egy francia vagy japán zászlót és azért büntetnék meg a másik csapatot.

És akkor még mi vagyunk a gyűlölködők?

Ez az egész ügy egy rohadt nagyra fújt lufi, aminek történetesen mi szívtuk meg a levét és nem szól másról, mint egy kisebbségi komplexusban küszködő vallás/nép/csoport/társaság/tökmindegy minek a kicsinyes bosszújáról. Meg a pofátlan kettős mércéről.

Éhes_ló 2013.01.11. 07:53:47

@Könnyen elkaptuk, uram!: az elmegyengeséged ne akadályozzon meg téged abban, hogy hülyeségeket írjál.

Attól hogy utálom és megvetem a magadfajtákat - és ennek akár itt, akár egy meccsen vagy bárhol máshol ahol akarom és jól esik hangot is adok - még magyarnak tartom magamat és a magadfajtákkal szemben a környezetem is annak tart.

Csermanek és appel megdöglésével elmúltak azok az idők, mikor lendvaik,szekeresek, gyúrcsótányok, rosenfeldek, kohnok dönthettek arról mit gondolhatnak, mit mondhatnak a magyarok.

Értem én, hogy ez zavarja a magadfajtákat, de ez megnyugtat: nem járhatnak rossz úton azok és én sem, ha zsidókból, cigányokból és kebelbarátaikból ilyen reakciókat sikerül kiváltanunk.
Ez pozitív visszajelzés az ellenük küzdő magyaroknak mindenképpen.

veerses 2013.01.11. 07:58:04

@fonak71:Én nem először találkozom ezzel a konfliktussal, és erősségem a másik helyzetébe való beleélés. (Üzletembereknek az kötelező.) Tehát én ezt már százszor végiggondoltam, minden oldalról. Amit írtam az a végső konklúzióm. Pillanatnyilag.

De gyűlölni senkit nem gyűlölök. Még a bolsikat sem, akik kifosztották a családom a háború után, és akik miatt a nagyfaterom, ötvenévesen meghalt. (Nem ölték meg benn, kiengedték mikor már haldoklott.) Szóval még őket sem gyűlölöm, pedig minden okom meglenne rá. A gyűlölet rossz tanácsadó.

veerses 2013.01.11. 08:01:12

@平八: Egyértelmü. Ahogy az is, ha egy magyar-palesztin meccsen lenne kinn mondjuk egy zsidó zászló, semmi nem történne. Semmi az ég világon.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.01.11. 08:05:18

@Tamás Csacsicska: :x
hát ez jó kérdés

meg kéne kérdezni az indexes bérblogokat, és a nap 24 órájában azokat kommentelő libbantakat, hogy mi értelme van annak, hogy állandóan az orbán/fidesz-t szidják?

de attól tartok az elvtársak csak ehhez értenek :x

2013.01.11. 09:18:07

@Éhes_ló:
Idefigyelj, mélymagyar!
Én büszke vagyok 1848-as hőseinkre, akkor is, ha a java nem magyar származású.
Nekem magyar találmány a wolfram szálas izzó, a golyóstoll, a számítógép, a repülőgép szárnyának aerodinamikai tervezése, a karburátor, a dízelmozdony, és még sok minden más, akkor is, ha nem magyar származású magyar találmánya.
Én büszke vagyok a vizilabdásokra, úszóinkra akkor is, ha nem magyar származásúak.
Te meg nem tudod meghatározni, ki a magyar. Csak azt, hogy ki nem. Neked utálnod kell valakit, mert ez adja önértelmezésed alapját. Neked ellenség kell, különben senki vagy. Rettegj, mert támadnak! Már jönnek ! Itt vannak, viszik a földet, Mária földjét, lopják a vizet, mert nekik nem kell más, csak Magyarország, hisz a világ legfontosabb területe.
De már itt vannak! Végünk! Már a fideszben is, és érinthetetlenek! A Jobbikban is! Egy lebukott, de mennyi lehet még????
Rettegj, jönnek! Hiszen te kellesz a zsidóknak, a magyar eszed, tehetséged! (ja, neked nem kell félned)

2013.01.11. 09:21:41

@平八:" Nem véletlenül találtak ki a zsidók egy olyan szót, amivel illethetik mindazokat, akik nem szeretik őket. Sem más vallásnak, sem más népnek vagy nemzetnek nincs ilyen szava, csak nekik"

Gyaur?
Idegen szívű?
.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2013.01.11. 09:21:41

@Könnyen elkaptuk, uram!: Tetszik amit írtál, kiváló diagnózis a mélymagyarokról.

2013.01.11. 09:22:33

@Proszektura: Kösz. Sajnos van ilyen is.

Kandeláber 2013.01.11. 09:24:50

@Könnyen elkaptuk, uram!: Ön végtelenül rosszindulatú és hungarofób.
Például Csonka János miért "nem magyar származású magyar"?
hu.wikipedia.org/wiki/Csonka_J%C3%A1nos

2013.01.11. 09:27:14

@wmiki:" mi értelme van annak, hogy állandóan az orbán/fidesz-t szidják?"

Látod, Miki, ebben teljesen igazad van. Nem elegáns dolog egy saját magával harcoló, széteső, pszichésen terhelt ellenféllel küzdeni.
Mondjuk a kommentelők jelentős része nem ezt várta a fidesztől. Én sem. Gondoltam, Orbán képes lesz a maszop ámokfutását kicsit rendbe tenni. Mondjuk már látszik, hogy első uralkodása óta romlott az állapota.
Konjunktúrában, teli kasszát átvéve persze könnyebb a gazdálkodás.
Igaz, Matolcsy mindent megtesz, hogy gyors legyen az agoniánk.
Hiába na, zsák és foltja.

2013.01.11. 09:30:52

@Kandeláber: Nem azt mondtam, hogy minden találmány nem magyar nevéhez fűződik. De ha már porlasztó, felhívnám szíves figyelmét az úrnak, és egyben rámutatnék arra, hogy megállapítása, melyí szerint rosszindulatú vagyok, nem állja mweg a helyét, hogy Bánki Dónát eredeti neve Löwinger.
Tudja, Bánki-Csonka.

Kandeláber 2013.01.11. 09:43:10

@Könnyen elkaptuk, uram!: Órákig lehetne sorolni, ugyanúgy, ahogyan a magyarosított nevű svábokat is.
Számomra nem ez a lényeg, lehet, hogy különleges példány vagyok ebből a szempontból.
Nekem valamennyien magyarok, és feltételezem, hogy ők is magyarnak tartották magukat.
Lehetett persze kettős identitásuk is, de ismétlem, nem ez a lényeg.

平八 2013.01.11. 09:45:16

@Könnyen elkaptuk, uram!: Rossz példák, de majdnem. Ezeknek szintén van zsidó megfelelője, mégpedig a gój (jelentése: nem zsidó). Amúgy az antiszemitára gondoltam.

Kandeláber 2013.01.11. 09:45:35

@Könnyen elkaptuk, uram!: Mint ahogyan mondjuk Schlosser Imre annak idején játszott a Fradiban és az MTK-ban is.

hááááát 2013.01.11. 10:01:11

@Éhes_ló: "a magam fajtája"
Azért, mert szerintem nem egy sporteseményen kell kifejteni, hogy utálok egy etnikai csoportot, már zsidó-cigány ballibsi vagyok.
Anyukád biztos büszke rád. :(

Éhes_ló 2013.01.11. 10:07:13

@Könnyen elkaptuk, uram!: figyelj te elmegyenge, itt hazudhatsz bármit a bitek elbírják, de rögtön megbux mint elqró vagy a libás, ha a magyarokra támadnak a magadfajták, mert rendre az oldalukon tűnsz fel és lelkesen nyalod a seggüket, bármiért is rúgnának bele azokba akikből éltek: a magyarokba.
Ezért nincs közöd semmihez sem ami magyar, bármilyen áruhát is hordanál és bármit is hazudnál itt vagy másutt.

De ne búsulj ezzel nem vagy egyedül, kemény meló lesz, mire sikerül eltakarítani a fenébe minden hozzád hasonlót.

Még egy apróság, ami azért fontos különbség a magamfajták és a magadfajták között: én nem akarlak rábeszélni, hogy szeress minket, rajongj értünk, nem ünnepeltetem meg veled a mohácsi vészt, muhit, trianont, 56-ot hetente kétszer és nem húzok kárpótlást ezredszer is azért, mert a nagyapámat és még párszázezer rendes magyar embert halálra dolgoztatták, lelőtték, agyonverték jó cimboráitok a vörösök, ráadásul - a magadfajtákkal szemben - még törvényt se hozatok mindenféle a fajtátokból válogatott agyalágyultakkal, a legelképesztőbb korrupt gittegyletekben, hogy szakmányban ne fikázhassátok azokat, akik menedéket adtak nektek a saját hazájukban, amikor kitellett az időtök más népek kifosztása során.
Vissza is éltek vele rendesen ezen a blogon is.
De ez van.

Ez ismét rávilágít arra mit jelent egy magyarnak a szabadság és mit jelent a magadfajtáknak.

Menjetek a fenébe a kettős mércétekkel!

dajong 2013.01.11. 10:07:23

@Könnyen elkaptuk, uram!: Igen valamennyit használom, és büszke vagyok mindre. Valamennyi magyar tudás termése. Magyar tanár, magyar iskola, magyar edző, magyar környezet inspirálta őket.

Éhes_ló 2013.01.11. 10:08:31

@hááááát: persze.
Gondolom rád is. suba a subával, guba a gubával.
Kár hogy nem otthon teszitek, de idővel talán megértitek, hogy ez nem kisizrael, hanem Magyarország.

dajong 2013.01.11. 10:08:38

@Könnyen elkaptuk, uram!: Egyébként a felvetésed nem cáfolta az azt megelőző állításomat.

veerses 2013.01.11. 10:16:54

@dajong:Szánalmas, ahogy bizonygatják, hogy akik magyarnak tartották magukat, azok nem magyarok. De, ha ők akik valamiért utálják a magyarokat (ha nem miért bizonygatnák, hogy nem magyar aki magát magyarnak tartotta), azt kapják, hogy gyanús, hogy nem magyar identitásúak, akkor rögtön felháborodnak. Különös mércéjük van.

Én sem vagyok színmagyar, van bennen viking, német, horvát, lengyel vér is. Mésem tudnák soha a magyarok ellen gyülölködni. Egy magyar ellen sem. Olyan ellen sem, akit megvetek.

2013.01.11. 10:23:04

@dajong: Téves a tanárok között is sok volt a nem magyar származású. És sokan tanultak külföldön." Szülei Mechwart György és Hofmann Erzsébet. Pályáját lakatosként kezdte. Ezután végezte mérnöki tanulmányait Augsburgban." Mechwart.
Iskoláit Tatán és Bécsben végezte, 1882-ben szerzett gépészmérnöki diplomát a bécsi Műegyetemen" Bláthy

És még sorolhatnám.
Aztán hazajöttek, és olyan helyeken dolgoztak, mint a Ganz (Ábrahám sem magyar származású)
Tungsram (szintén sváb),

veerses 2013.01.11. 10:24:37

@Könnyen elkaptuk, uram!: Sorold csak, kik azok a nem magyarok, akik magyarnak tartották magukat!

Te zsidó vagy?

2013.01.11. 10:24:45

@veerses: Én sem vagyok színmagyar, van bennen viking, német, horvát, lengyel vér is. Mésem tudnák soha a magyarok ellen gyülölködni. Egy magyar ellen sem. Olyan ellen sem, akit megvetek."

Én is pont ezt bizonygatom. A mélyszántású magyarok bizonygatják, hogy csak az a magyar, aki megveti a nem magyar származást.

dajong 2013.01.11. 10:26:55

És ők hol szerezték a tudásukat? Jeruzsálemben?

Kandeláber 2013.01.11. 10:29:01

@veerses: Biztosan van hozzájuk köze, ezért löki ezt a visszataszító cionista übermensch-szöveget.

dajong 2013.01.11. 10:31:46

@veerses: Bocs'! Későn feküdtem, későn keltem. Még tompa vagyok.

2013.01.11. 10:48:07

@veerses: Hisz azt tettem.
Bánki, Bíró,Bőhm Lipót,Frankel Leó,Gábor Dénes,Kemény János,Neumann,Teller, például zsidó.
Sose állították, hogy nem magyarok.
Vagy a sport. Hajós Alfréd
A színházba is azért nem jár a mélymagyar, mert nem ül be egy zsidó darabjára.(Örkény)

2013.01.11. 10:49:24

@Éhes_ló: Kettős mércéd neked van, gondolkozz! Ja, nem megy? Nem ezt mondták eligazításon?

2013.01.11. 10:55:37

@veerses: Ja, és nem vagyok zsidó. 1650-ig tudom visszavezetni a családfámat.

veerses 2013.01.11. 11:02:38

@Könnyen elkaptuk, uram!: Mit tettél? Idéztél valakitől? olyat, hogy szerinte " hogy csak az a magyar, aki megveti a nem magyar származást."

Hát én azt nem látom. Örkény mélymagyar? (Mi az egyébként? Van mélyzsidó is? Vagy mélynémet?)Mélymagyartól tetessék idézni, amit állított, vagy hazug gazembnek fogom minősíten! (Persze azt tudja maga is, mi is maga.)

veerses 2013.01.11. 11:08:39

@Könnyen elkaptuk, uram!:Szóval nemesi, vagy nagypolgári volt a család? Dehát akkor elvették a maguk tulajdonát is a bolsik. Hogy, hogy mégis mellettük propagandálkodik?

Tudja kt nézzen hülyének "elvtárs"! A prolikat. Azokat mindig sikerült átbaszniuk, hát próbálkozzanak velük továbbra is.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2013.01.11. 14:30:17

Ezt a negyvenezer swejci fran' büntetést a feljelentgető bécsi metszettek torkán kéne letaposni, szép fényesre glancolt szavjet bakacsizmával.

Persze hogy ne legyen írígykedés, szintén negyvenezret a pösti wizestál központ prominenseinek ánuszába kéne felrugdosni, alig használt kerek orrú ávósbocskorral.

Testvériesen.

2013.01.11. 14:52:29

@veerses: a család vagyonának nagy részét még a Habsburgok vették el. A maadék birtokot meg az első világháború fergeteges magyar diplomáciája miatt buktuk. A komcsik miatt csak a család menekült ki
.

2013.01.11. 15:01:23

@veerses: milyen propagandát vélsz érezni? Mert azt mondom, hogy lineárisan gondolkozol? Mikor írtam, hogy nem
.vagy Magyar? Ja, kirekeszteni, gyalázkodni csak neked szabad, mert Magyar vagy?
Közben meg az iírott Magyar szöveget sem tudod értelmezni.

Éhes_ló 2013.01.11. 15:33:18

@Könnyen elkaptuk, uram!: nem szerencsétlen mesüge, kettős mércéje azoknak a magadfajtáknak van, akiket hidegen hagy a magyargyalázás, sőt maguk is szívesen teszik szabadidős, vagy fizetett hivatásként.

Pont mint te, meg a nácikat és komancsokat megszégyenítő cionizmusra és magyarellenességre olyannyira érzéketlen fifás és csak a jó Isten tudja milyen szervezetekbéli haverjaitok, akiknek csípi az ormányát az iráni, és palesztin zászló és az évszázadok során ismét és ismét a zsidókról az egyszerű plebsben is kialakult utálat de a lopott földön és városokban történő mindennapos zsidó rasszizmus nem zavarja.

Nem érted, mi?

rezvez 2013.01.11. 16:31:22

Még mindig nyomjátok gyerekek?
Egyelőre a zsidók állnak nyerésre. Bár úgy volt, hogy a magyar-szovjet is megbonthatatlan.
Mindig mondták, hogy erősítsük és most tessék ez lett belőle.

Kandabula 2013.01.11. 22:41:23

@dez01: szóval itten nem sima zsidózásról lenne szó, hanem Izrael atomprogramja ellen tiltakoztak... Ez valahogy nem jött ki.

2013.01.11. 23:42:12

@Éhes_ló: Nem érted, mi?"

Nem. Bocs, nem vagyok pszichológus.
Nem értem, Mitől magyarellenes az, aki nem nézi jó szemmel az iráni zászlót egy magyar futballmeccsen.
Vagy iráni-palesztin vagy?
Kb ennyire nem érteném azt sem, ha német zászlót lengetnél.
Szerintem skizofrén vagy.

2013.01.11. 23:44:15

@veerses: "A színházba is azért nem jár a mélymagyar, mert nem ül be egy zsidó darabjára.(Örkény)"

Ebből hogy sikerült kiszűrnöd, hogy Örkény mélymagyar? Örkény jár a színházba??? Már nem él, te hülye!
Jó Isten! A magyar nyelvet bírod?

2013.01.11. 23:47:36

@veerses: Hát én azt nem látom. Örkény mélymagyar?"

NEM! Ő A ZSIDÓ!!!!!

2013.01.11. 23:50:15

@Éhes_ló: Milyen magyargyalázásról beszélsz?
A fifa kirótt egy büntetést. Lehet rá mondani, hogy nem fair, mert más esetben nem volt ennyire szigorú.
De hogy nem jogos, azt nem.

tomwar 2013.01.12. 07:04:06

Nem ertem: sokaknak miert termeszetes, hogy a szurkolas resze az ellenfel gyalazasa? A sajat csapatat nezi le, aki az ellenfelet ocsarolja.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2013.01.12. 08:16:30

@tomwar: Azért nem érted, mert szép lassan elveszíted minden egészséges ösztönödet és egy csodálatosan domesztikált szocreál haszonállattá válsz.
Ha bevezetik majd az emberi testbe épített nyomkövetőt, önként fogsz jelentkezni a beültetésre. Ebben biztos vagyok.

wirth6 2013.01.12. 11:37:28

Nem vagyok benne biztos, hogy a posztoló érti a barátságos mérkőzés fogalmát.

Tamás Csacsicska 2013.01.12. 18:43:20

A focimeccseken való zsidózás „lélektani” alapja, hogy a sok-sok sikertelen ember csoportba verődve védve érzi magát bárkivel szemben. És mert a privát életben sikertelenek, muszáj nekik bűnbakot találni. Ez a bűnbak „a zsidó”. Közben egyik sem ismer egy zsidót sem, konkrét nevet, esetet a zsidók világuralmára, ország rontó tetteire fel nem tud hozni – szóval a zsidó egy jelkép, amire lehet fröcsögni.

Otthon, meg a munkahelyen – már ha van neki ilyen – sunyít, a tetkóit eltakarja, kisfiú. A hasonszőrűek társasága kell neki, ahol önfeledten gyalázkodhat, ahol senki sem tud, vagy senki sem mer visszaszólni neki. Vitatkozni vele nem lehet, érvei nincsenek, megrögzött panelekben gondolkodik, azokat ismételgeti.

Sikeres ember, aki önerejéből boldogult – nem zsidózik. Minek? Kivéve talán Bayer Zsoltot, aki úgy elmebeteg és hazudozó, ahogy van.

Éhes_ló 2013.01.12. 18:59:38

@Könnyen elkaptuk, uram!: sajnálom, hogy képtelen vagy megérteni, miszerint:
- semmiféle zászlót nem lengettem,
- semmiféle babókat kárhoztató mozdulatot nem tettem,
- semmiféle babókat nem szidtam,
mert nem voltam ott.

De, nem zavar ha a Bközép plebs zajong, zászlót lenget, mert már a Colosseumban is ezt tették.
De ha már valaki zavar, ha egy állam zászlóját lengetik egy meccsen, akkor az kösse fel magát.
De ha már valakit zavar, hogy a tömény rasszizmus megjelenik a lelátókon, akkor a taknyos ormányát az is csavarja ha ezt a babók teszik otthon arabokkal, vagy a botosjetik a magyarokkal a lopott országukban.

Menjetek a fenébe a kettős mércétekkel!

Anyátok picsája! 2013.01.13. 01:02:11

@Tamás Csacsicska: a zsidó Isten büntetése az emberiségre, a Föld növény- és állatvilágára. Ez a fasiszta szörny a profit érdekében mindent és mindenkit elpusztít.

de te nyaljál be nekik meleg szarig, akkor is csak goj állat maradsz. Vagy te is a férgek közé tartozol?

2013.01.13. 10:27:13

@Éhes_ló:
Szerintem ha fradi meccsre mégy, akkor ne lengesd a Diósgyőr zászlaját, még akkor se, ha az MTK-val játszik.
De lelked rajta.
Az, hogy nem érted az egyes szám első személyt egy beszélgetésben, sajnos azt mutatja, hogy nem érted a magyar nyelvet. Bár ezen nem csodálkozom. Többször is észrevettem, hogy az igazán mélymagyarok humorral és szövegértéssel nem rendelkeznek.
Persze ez az intelligencia alapja lenne.
Neked szájba rágják, mit jelent magyarnak lenni, és azt böfögöd vissza. Amikor gondoplkozni kéne, amikor egy olyan kérdést kapsz, amire nincs sablon, akkor gyalázkodsz. Neked mindenki zsidó, aki nem úgy gondolkodik ,mint te.
Mert primitív vagy.
Néhány kérdés:
magyar vagy? Miért Iránnak drukkolsz?
Iráni vagy? Miért Magyarországnak drukkolsz iráni zászlóval?
Nem, az a zsidók elleni demonstráció volt, nagyon jól tudod. És ez nem való sportpályára.
Még néhány kérdés:
Horthy zsidóbarát volt. Miért a tisztelete?
István eladta az országot . Miért a tisztelete?
A katolicizmus a magyar tradíciók, az ősi vallás ellensége. Miért a tisztelete?
Hitler a magyarok kitelepítésében gondolkozott. Alsóbbrendűnek tartotta őket. Miért a tisztelete?
Csurka szerint Vona Gábor szefárd zsidó. A saját zsidó az más?

Anyátok picsája! 2013.01.13. 14:16:28

Csurkát átverte a hírszerzés. Vonát szegedi csalárddal keverte, de végül is igaza volt, mint mindenben.

Éhes_ló 2013.01.13. 14:35:43

@Könnyen elkaptuk, uram!: nem járok meccsre mert nem érdekel az, amit itthon foci helyett mívelnek és a Bközép sem a társaságom. De a magadfajtéák sem. Semmi esetre.

Nem mellesleg épeszű embert nem érdekel ki melyik állam, csapat, autógyártó, vallás zászlaját lengeti, mert a polgári szabadságba belefér bármilyen zászló lengetése, kivéve persze a magadfajta gyűlölködőket, akiket zavar, ha nem ti diktáltok.

Amennyiben mélymagyarozol akkor veled kapcsolatban mélyzsidózásra váltok, mert ezt a kifejezést a magadfajták honosították meg a befogadó nép gyalázására.

Egyébként nem gondolom, hogy Magyarországon eléggé "mélymagyar" lehetne bárki aki itt született, nőtt fel és magyarnak gondolja magát.
De ezt (is) a zsidók nyilván jobban tudják a magyaroknál. Nyomjátok minél több helyen, mert segít a beazonosításotokban!

Nekem te ne próbáld a számba rágni, hogy egy antimagyar mocsok szerint milyennek kellene egy magyarnak lennie.
Nem érdekel, mert jöttment idegenek vagytok itt a magyarok között és nektek semmi nem kóser bármi legyen is a magyarok történelme, mítosza, legendája, művészete, szokása, véleménye, vallása, hite.

Mint már többedszerre is leírtam, engem magyarként nem érdekel ki milyen zászlót lenget. Olyat amilyet akar és amilyet magához az alkalomhoz közelállónak érez.
Veletek ellentétben nem gondolom, hogy el kellene döntenem helyette, mit lengessen, mert a következményei őt terhelik, ő vállalja fel.

Ezt nehéz megértened, de erről vagytok hirhedettek, hogy a mások szabadságát szarba se veszitek.

Azt sem a magadfajták döntik el - mint az jkól látható szerte a kies ejrópában - mi való a sportpályákra, tüntetésekre, újságokba, parlamentekbe, bárhová.
Az való oda, amit az emberek többsége odavalónak gondol, mert tudod olyan szintre sikerült emelnetek a plebset, hogy szarik rátok és a véleményetekre még akkor is ha fegyverrel kényszerítenétek rájuk ,mint kohn, vagy rosenfeld, csermanek tette.
Jól emlékeznek rátok, felismernek benneteket a PC szóhasználatotokról, az újbeszélről, témaválasztásaitokról, arrogáns, doktriner akarnokságotokról, mindent jobbantudásotokról és nem csípnek benneteket.
Én se.
Ezért nem szavaznak rátok és ha sokat szívóztok velük agyon is vernek, ha mással nem egy darab fával előbb utóbb.
Mert a plebs márcsak ilyen.

A fifa mostani akciójától és az ehhez való tapsikolásotoktól, örömködésetektől, elhatárolódásaitoktól, ideges izgágaságotoktól pedig még kevésbé fognak tisztelni, de gondolom ez volt ennek a gusztustalan provokációnak a célja.

Az offtopik kérdéseidről:
Miért ne tisztelhetné bárki Horthyt, vagy Telekit, Tiszát, bárkit a háború előtti világból? Kit zavar Szent István és a katolicimus?
Téged?
Szerethetők és gyűlölhetők szabadon.
Tilos lenne?
Egy magadfajta mondaná meg tisztelje, vagy se?
Hitlert eltakarította sztálin, és a "demokratikus" szövetségesek a kezére adták túszul cserébe fél ejrópát.
Győztesek kapták azt jutalmul, amit a vesztesek is kaptak.
A strassburgi bírók által is hitelesített kettős mérce jegyében
pedig immár a komancs tőmeggyilok pozitív és nem üldözhető törvényesen a pártjaival, jelképeivel, embereivel a hitleráj meg igen. Ezért máig tűrnünk kell a kommunista mocsok áradását, mikor az utólsó ejrópai nácik immár évtizedek óta eltávoztak a poklokra és a demokratikus államhatalom minden törvényes és törvénytelen módszerrel pusztítja őket.
Kettős mérce rulez!

De a zemberek leszarják mit gondoltok, akartok és kialakítják a saját képüket 45+22 év agymosása után. Olyat amilyet, de nem azt amit itt diktálnátok.
Zavaró, mi?
De tudod mit leszarom, rágódj rajta magadban vagy a hitközséggel, csak nehogy későn ébredjetek.
Bőröndöd legyen!

2013.01.13. 15:09:09

@Éhes_ló:" Egyébként nem gondolom, hogy Magyarországon eléggé "mélymagyar" lehetne bárki aki itt született, nőtt fel és magyarnak gondolja magát.
De ezt (is) a zsidók nyilván jobban tudják a magyaroknál. "

Mélymagyar az, aki magyarságát másokkal való megkülönböztetésre használja.
Elolvasva előző ömlengésedet, meg kell állapítsam, te csak mély vagy. Többet nem mélymagyarozlak.

2013.01.13. 15:10:56

@Éhes_ló: Te. Az a kettős mérce, hogy a zsidók gyűlölete alapvető a számodra, de Horthy zsidóbarátsága, toleranciája az kivétel.
Legalább a fogalmakkal lennél tisztában, amiket használsz.

2013.01.13. 15:17:13

@Éhes_ló: Mint olyan, nem zavar a zsidózás, ugyanis én nem vagyok az. Az jobban zavar, hogy az ilyen szellemi sötétek sajnos rontják a magyarok megítélését.
Tudod, az a szellemi toprongy alja, mikor bőszen zsidózol, miközben Örkényt nézel a Nemzetiben, a Hajósba mégy vizilabda meccsre, drukkolni a Faragó- csapatnak, vagy felugorva hajrá magyarozni , ha valamelyik zsidó gólt dob a magyar csapatból.

Neked kettős identitásod van. Vagy inkább nincs, ha és amennyiben az jelenti neked a magyarságod, hogy mi nem vagy. DErre utal, hogy lezsidózol mindenkit, aki nem azt mondja, amit te.
Te nem mélymagyar vagy, csak mély.

Éhes_ló 2013.01.13. 18:05:10

@Könnyen elkaptuk, uram!: nem.
A taknyos zsidó spiró által Némettől elorzott, becsmérlőnek odavágott fogalom bárkire, akit egy antimagyar megbélyegezni kíván, mint azt a részeg szanyi is teszi veled együtt.
mukim.blog.hu/2009/06/04/spiro_gyorgy_jonnek_a_melymagyarok
Ez a szó és az általatok történt alkalmazása is tipikus példája a zsidó befogadottak elképesztő pofátlanságának.

Aki pedig magyar, annak a "mélymagyarság" a természetes állapota. Ez a lejáratónak szánt fogalomhasználat is úgy járt, mint sok más a PC újbeszélben a magadfajták által kreált: visszanyerte eredeti értelmét, mert a beszélt, megélt nyelv magyar gazdái számára nem bír dehonesztáló értelemmel, sőt Németh Lászlói értelemben egy a magyarságára nézvést pozitív érzelmi tartalmú jelző:www.es.hu/?view=doc;22924

A zsidókat nem gyűlölöm, szimplán csak megvetem azon képviselőiket és bérenceiket akik nem képesek a befogadó - többségi társadalomba beilleszkedni, értékeit, szokásait, rendjét, vallását, történelmét, legendáit, mítoszait, kultúráját, művészetét tisztelni, és folyamatosan fikázzák, provokálják, inzultálják vagy szerencsétlenebb esetben rombolják, pusztítják, gyilkolják az őket befogadó békés többséget.
Pont mint löwinger, kohn, rosenfeld, appel és társaik, követőik tették, teszik.

A végén persze előveszed a szokásos zsidó toposzt, az öreg -azóta már a pofátlansága miatt tarthatatlna helyzete miatt lelépett - landeszmann rabbi nyomán:
„(...) ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack.”

Nos tévedsz, alaposan.
Mint írtam volt nem érdekel hogy zsidó, vagy nemzsidó míg rá nem támad az identitásomra, nemzetemre és a többi nemzeti értékeimre, hanem hozzá ad.
Nem érted, mi?
Nem érdekel, hogy sváb, jász, kun, örmény, görög, szűsz, tót, oláh, rác, bunyevác, cigány, vend vagy rutén ha tisztel, mint én is tisztelem őt és közösséget vállal velem jóban rosszban vendégünkként, vagy származására, kettős identitására büszke magyarként Magyarországon.
Onnan kezdve érdekel, amikor rám támad, amikor gyalázza ami nekem kedves és szent, amikor nekem szabad magyar embernek diktálna, dirigálna, amikor azt hiszi ez itt nem a magyarok országa (mert bizony ez az), még ha fáj is.

Ezt sem érted, de sebaj.
Bőröndöd legyen, az fontos ilyenkor.

2013.01.13. 19:27:52

@Éhes_ló: Ne terelj, neked az sértő, ha a másikat lezsidózod. Vajon miért? Nem azt mondod, hogy tessék normálisan vitázni, mert büdös bunkó vagy különben, hisz ez téged nem sért. Ami igazán sért, az a zsidózás.
Faszkalap, nem vagyok zsidó. Viszont magyarabb vagyok, mint te, akinek a családneve is arra utal, hogy még a nagyapja más nyelven beszélt.
Kérdezd meg a nagyszüleid nem Szegediékkel jártak-e istentiszteletre?

2013.01.13. 19:30:19

@Éhes_ló: A zsidókat nem gyűlölöm, szimplán csak megvetem azon képviselőiket és bérenceiket akik nem képesek a befogadó - többségi társadalomba beilleszkedni, értékeit, szokásait, rendjét, vallását, történelmét, legendáit, mítoszait, kultúráját, művészetét tisztelni, és folyamatosan fikázzák, provokálják, inzultálják vagy szerencsétlenebb esetben rombolják, pusztítják, gyilkolják az őket befogadó békés többséget."

hazudsz. Ha így lenne, nem zsidóznál engem. Ismeretlenül.
Mivel azonos lenne az értékrendünk, mely szerint nem a származás a szempont egy ember megítélésénél.

Szóval megbuktál, hiába állítod, hogy turultojásból bújtál ki.

Éhes_ló 2013.01.13. 19:51:27

@Könnyen elkaptuk, uram!: nekem ne lobogtasd a keresztleveledet szerencsétlen mesüge, mert nem érdekel.

A szó és fogalomhasználatod, a toposzaid, az azonosulásod alapján vagy egyszerűen azonosítható, hiába bujkálsz, öltesz álruhát, vagy hazudozol.

Nem érted, mi?
Sebaj.
Bőröndöd legyen. Az fontos a magadfajtáknak.

rezvez 2013.01.13. 19:54:20

Jó kis párbeszéd !
Én a lónak drukkolok!

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2013.01.13. 20:58:05

@Éhes_ló: ugyan szinte lényegtelen, de:

nem mindenki dzsuwissh, aki annak adja ki magát.

igazából két verzió létezik:

dzsuwissh (ez a ritkább)

vagy

dzsuwissh szopóskurvája (ez a gyakoribb sajnos)

2013.01.13. 23:04:44

@Éhes_ló: Nem értem. Miért kellene lobogtatnom a keresztlevelem, mikor mást nem csinálsz, mint vádaskodsz?
Szégyellem magam, mint magyar, hogy ilyen emberek vallják magukat velem egy nemzetből valóknak, mint te.
Tudod, nem a zsidókkal van baj, hanem a hazug, hamis emberekkel. Ha zsidó, akkor is.
Mondjuk kimondottan ellenszenves Deutch Tomi,vagy Soros, de nem azért mert zsidó. Kimondottan szimpatikus Benedek, de nem azért, mert zsidó.
Ugyanígy szerettem Págert, nem azért, mert nyilas volt, és utáltam Majort, noha zsidó.
Nem a származás számít.
Így nem ítélem meg a másikat, pusztán azért, mert szlovák, zsidó, cigány vagy arab.
De vannak fenntartásaim.

2013.01.13. 23:08:01

@Éhes_ló: Aki pedig magyar, annak a "mélymagyarság" a természetes állapota."
Akkor mért vetted zokon?

2013.01.13. 23:11:33

@Éhes_ló: Talán ezért helytálló, hogy nem mélymagyar vagy?

2013.01.13. 23:13:08

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi:
Horthy melyik csoportba tartozik? Hogyan ítéled meg a zsidó deportálások leállítását 1942-ben?

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2013.01.14. 09:01:21

@Könnyen elkaptuk, uram!: Jajj de aranyos..

Nem arról vitáztatok hogy zsidóvagy-e (zsidóevagy?). Hogy jön ide Horthy, a szélfasiszta zsidómentő??
Itt a blogokon fórumokon kommentelgető, önmagát ballibnek, antifának, ojropéernek aposztrofáló hozzászólókról van szó. Egy részük (a kisebbik azaz menyseviki) dzsuwissh, másik részük ( a nagyobb avagy bolseviki) nem dzsuwissh, hanem dzsuwissok szopóskurvája. Kizárólag ez a két kategória létezik.

Mivel deklaráltad hogy nem vagy dzsuwissh, így kizárásos alapon maradsz szopóskurva, aki saját hazáját köpködi folyamatosan. Hazátlan ember szemszögéből persze értelmezhetetlen és üres kitétel a hazaárulás. Pénzért vagy ingyen: az is lényegtelen.

2013.01.14. 23:13:04

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: Szerintem te teljesen hülye vagy, ez az egy lehetőség van.

tomwar 2013.01.15. 08:19:09

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: Az nyilvan termeszetes oszton, hogy utalom a zsidokat....
Azt gondolom, hogy sok egyeb mellett az is az emberi mivoltom lenyege, hogy az osztoneimet kepes vagyok kordaban tartani.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2013.01.15. 08:54:57

@tomwar: Hol az a határ, ahol már nem akarod kordában tartani az ösztöneidet? Amikor már a családod élete és megélhetése forog veszélyben?

tomwar 2013.01.15. 09:20:36

Probald ki: veszelyeztesd a csaladom barmely tagjat, es meglatjuk....

Az nem oszton, hogy palesztin es irani zaszlot lenget valaki egy merkozesen, vagy szidja az ellenfel anyjat ezek tanult, vagy epp tanitott dolgok.

Zsigerbol is lehet utalni a zsidokat (es/vagy barkit, barmiert), attol meg el ne magyarazd nekem, hogy ez egy oszton.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2013.01.15. 09:54:55

@tomwar: Nyilván élnek köztünk robotok is. De embereknél a tapasztalat, majd a reakció a normális folyamat. Az eszközök pedig színes palettán jelennek meg.
A zászlózás és kiabálás/fütyülés mindenképpen finomabb kis ösztöni reakció, mint a kifütyültek népirtása és mindenkit gazdasági csődbe taszító kegyetlen harácsolása.
Nem?

negondolkozz!majdénmegmondom! 2013.01.15. 09:58:28

@tomwar: Esetleg tessék meghallgatni, hogy a zsidó futballmeccseken miféle dalocskákkal és feliratokkal szórakoztatják magukat a szurkolók! Vagy a szentírásaikat is lehet olvasgatni éppenséggel.
Persze lehet süketen és vakon élni a kettős mérce jegyében, de csak önmagukat járatják le az olyan népségek.

tomwar 2013.01.15. 11:01:50

Robot lennek, mert gondolkozom? Epp ez tesz emberre.

Szerinted a zsidok nepirtok, es haracsolok: fozzunk beloluk szappant? Ez osztonos cselekedet lenne?

negondolkozz!majdénmegmondom! 2013.01.15. 13:09:08

@tomwar: Szappant? Fúj, ki mosdana olyannal?!
Éppen elég lenne betiltani a fasisztoid vallásukat és kirekeszteni a közéletből a nemzetet mocskolókat és gazdasági "szakértő" kártevőket.
Szerintem ez csak idő kérdése mindenhol a világon. De amilyen szerencsétlenek ezek a magukat felsőbbrendűnek kikiáltó barmok, tényleg szappan lesz belőlük, ha besokall megint az emberiség...

tomwar 2013.01.15. 13:59:49

@negondolkozz!majdénmegmondom!: Nos, nagyjabol akkor itt le is zarhatjuk.

A zsido vallas, mint fasisztoid!? Bar van aki szerint az iszlam is bekes... De neked nem a vallasukkal van bajod, hanem a letezesukkel. Ha palesztin lennel, meg ertenem is....de magyarkent nem igazan ertem.
A magyar nemzetet azok mocskoljak, aki zaszlokat egetnek el, gyulolkodesre uszitanak, es demagogiat hirdetnek minden forumon. Az en hazam nem ilyen - vagy inkabb nem ilyennek szeretnem.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2013.01.15. 14:13:29

@tomwar: Szerintem is fejezzük be, hiszen tájékozatlanságod okán nincs miről beszélgetnünk. De azért alkalmasint olvasd majd el a Talmudot, hátha fény gyúl a zsidók vallását illetően fejedben.
Minden jogállamnak azonnal be kellene tiltania minden olyan vallást, amelyik a másik ember legyilkolására, szabad kirablására és állati sorban való emlegetésére épül.
Az ilyen népek zászlajának elégetése nemes cselekedet a szememben.

tomwar 2013.01.15. 14:32:52

@negondolkozz!majdénmegmondom!:
Reszemrol az osszes vallast betiltanam allami szinten.
A vallas nem allami intezmeny, mindenki intezze otthon, a maga epulesere, es senki ellen.

Vallasnak nincs zaszloja. Azzal, hogy izraeli zaszlot egetsz, nem a vallast, hanem az orszagot, a benne eloket gyalazod meg. Vallasost, nem vallasost egyarant.

Bevallom, se a Talmudot, se a Bibliat es a Korant se olvastam. Egyik se erdekel igazan. Ettol fuggtlenul joban vagyunk Istennel.

Izrael Allam parlamenti koztarsasag. Az, hogy a XXI. szazadban ott is leteznek ortodox, vallasi alapon mukodo partok, szamomra epp oly ostobasag, mint a hazai keresztenynek hazudott parte.

sivatagi n. 2013.01.16. 12:52:17

sportgeza.hu/futball/2013/01/16/50_ezer_embert_varnak_a_magyar-romanra/

"a Palesztin zászló használatát, a Palesztina skandálását politikainak és provokatívnak ítélte meg, amelynek sporteseményen való jelenlétét elítéli és a büntetés alapjául szolgáló cselekmény részének tekinti."

Ez a ti szólásszabadságotok, undorító, képmutató neoliberális férgek.
süti beállítások módosítása