Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király

2013.05.01. 13:33 | Proszektura | 4 komment

Címkék: gazdatüntetés Szent Korona Kajászó Fejér Szövetség földfoglalók

Megint Pesten tüntettek a gazdák címmel közöl, immáron ki tudja hányadszor, a „gazdákkal” szimpatizáló, s a csúnya Fidesz mutyikat szóvá tevő beszámolót a nol.hu.

http://www.nol.hu/belfold/megint_pesten_tuntettek_a_gazdak

Az írás szerint „A Gazdatanácsok Szövetsége által szervezett tüntetésen felszólaltak azok a kajászói földfoglalók, akik a Fejér megyei faluban nem jutottak földhöz, s immáron hónapok óta harcot folytatnak az NFA általuk törvénytelennek tartott gyakorlata ellen.”

A cikkben említés történik arról is, hogy „A demonstráción bejelentették, hogy az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület a mai napon büntetőfeljelentést tett Sebestyén Róbert elnök és az NFA ellen a Fővárosi Főügyészségen törvénytelen szerződéskötés, hivatali visszaélés és többek között a nyilvánosság megtévesztése miatt.”

Az olvasó óhatatlanul kíváncsivá válik, kik ezek a „gazdák”, és kik állhatnak a hangzatos elnevezésű szervezetek mögött.

A Gazdatanácsok Szövetsége honlapja abszolút átlagos kinézetű, semmi különös, semmi feltűnősködés, extravagancia.

http://gazdatanacs.blogspot.hu/

Amikor azonban rákattintunk e weboldal „támogatók” menü-pontjára, a kép már sokkal izgalmasabbá válik. Ugyanis igen érdekes szervezetek linkjeik találhatók itt meg.

Első helyen az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület, ezt követi a Fejér Szövetség, a sort pedig a TAHSZ zárja.

Az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület a google keresőben elsőre a „Magyar Királyi Udvar – Minden Magyarok Királya Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király” elnevezésű honlapon található meg.

http://kiralyiudvar.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1198924

De aztán kiderül, ez az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület valójában azonos az úgynevezett Fejér Szövetséggel.

Aztán a Fejér Szövetség honlapjának „rólunk” rovatából pedig megtudhatjuk, hogy ezt a Fejér Szövetség elnevezésű formációt, a már imént említett Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület, a Fejér MAG Egyesület és a Fejér Szövetség Mozgalom, a Gárdonyi Bonsai Egyesület, a Magyar Szent Korona Alapítvány, a Magyarok Világszövetsége, valamint a Trianon Társaság Fejér megye hozta létre.

Aki ezek után még mindig kételkedne a fővárosban tüntető „gazdák” világnézete, politikai hová tartozása felől, annak még a szemernyi meglévő aggálya is eloszlik, amikor annak is utána néz, hogy mi az a Gazdatanácsok Szövetsége honlapján harmadikként szintén támogatóként említett TAHSZ, vagyis a Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség. E szövetség címlapján ugyanis egymás után sorakoznak többek között a következő szervezetek: Magyar Nemzeti Gárda, HUN UNIO, Hunok Nagy Szövetsége Párt, Történelmi Vitézi Rend, Nemzeti Hírháló.

Ilyesféle garnitúra áll hát a nol.hu által is támogatott „gazdatüntetők” mögött!

Tudom, történelmietlen a kérdés, de azért roppant kíváncsi lennék, hogyan kommentálta volna a nol.hu ugyanezt a bagázst és pesti tüntetését, egy szocialista kormányzás idején?

Még az is lehet, hogy lefasisztázta volna őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr415259691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2013.05.01. 14:05:19

A Tízparancsolat egyik parancsolata így szól: "Ne lopj!"

„A Gazdatanácsok Szövetsége által szervezett tüntetésen felszólaltak azok

a kajászói földfoglalók,

akik a Fejér megyei faluban nem jutottak földhöz."

A földfoglalás nem számít lopásnak?

Ha a lényegét tekintjük,

akkor egy naiv külföldi, aki csak töri a magyar nyelvet,

a hír hallatán azt is gondolhatja, hogy

a Gazda és a Tolvaj szavak egymás szinonimái!

Szúrófény 2013.05.01. 17:18:39

Új Trianon előkészítése folyik!

„Aki el akarja nyomni a kritikát: annak vagy becstelen szándékai vannak, vagy érzi a maga szellemi silányságát.” Szabó Dezső A nemzeti egység fogalma, határai, feltételei.

A termőföld eladásának előkészítése, jelenleg csak a viták szintjén zajlik, de a mindennél szentebb Európa-uniós követelményeknek való szolgai megfelelés lehetővé teszi majd. A földet el lehet adni, mert azt nem lehet elvinni, mondják a magukat okosnak képzelő ostobák! Miközben Erdély elvesztéséért krokodilkönnyeket hullatnak, nem jut az elhülyült eszükbe, hogy az erdélyi földbirtokok jelentős részét előbb fölvásárolták a románok, és csak azután zavarták el a tulajdonost! Mert azt viszont el lehet! Ma a „zsebszerződések” korában, azt sem lehet tudni, mennyi föld van eladva máris. A kormány felderítési próbálkozása siralmas kudarc, a falusi alkoholisták, buta öregek is túljárnak az eszén! Ennyit az ország vezetés „bölcsességéről”
Az ország vezetést a lakosság fogyása is csak a szólamok szintjén foglalkoztatja. Amit tesz: elvonja (adónyomorba dönti) azt, aki dolgozik, és eltartja azt, aki nem, de szabad idejét nagytömegű gyermek előállításával tölti. "„Akkor nem sírtak az Urak, amikor a román jött, a román olcsóbb volt, és alázatosabb” —írta Ady. Így cserélődött ki egész vidékek lakossága! Ma nem Vidékek, hanem az ország lakossága „cserélődik” ki, és ma sem, „sírnak az urak” hanem támogatják, gyorsítják a folyamatot kínai és minden féle bevándorló ide csalogatásával, egyedül a magyar nem kívánatos, mert az követelőzik, nyakas, nehezen kezelhető!
Jellemző a külhoni magyar állampolgársági vita: a hat-nyolcszázezer magyartól sajnáljuk a társadalmi juttatást, a romától nem a sajnálja a segélyt- a pótlékot- nevelési támogatást, ők az ország vezetés édes gyermekei, az ő megválasztói, akik hozzásegítik Őket az államkassza kulcsához, a saját részre lopás lehetőségéhez. (tovább élhet a szabódezsői görénykurzus, mely szerint a görény: sunyi, lop, és büdös) Az ország vezetés, miután az országot adós rabszolgaságba taszította, most a lakosságon van a sor. A családot alapítani, lakáshoz jutni óhajtó fiatal, egész életét megalázó adós rabszolgának eladja, hogy lakáshoz jusson, és azt is elveszíti, (jelzálog utján) mihelyt az állása megszűnik, vagy zsarolhatóvá válik, az állásvesztés pallósával a feje felett!
Ezek után, én is csak azt tudom mondani, amit a pápai követ meg állapított rólunk 1526-ban:
„Mindinkább meggyőződöm róla, hogy az ország helyzete reménytelen, ez az ország nem képes megvédeni magát, mert kormányzatában nincsenek becsületes emberek!”

poor 2013.05.01. 20:10:13

Vidéki 2013.05.01. 14:05:19
Az egész országot ellopja a hazudós fityiszes bandád, földestől trafikostól. Te már tudod gondolom mi következik. A gazdák miért nem Jakab gazdával tüntettek?
süti beállítások módosítása