Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Dr. Zagy nyomul

2013.08.30. 13:47 | Proszektura | 18 komment

Röstellem, hogy csak a napokban figyeltem fel ennek a dr. Ténynek a sajátos tényközlő tevékenységére.

http://www.drteny.com/

Igen, dr. Tényként aposztrofálja magát az interneten, de sem róla, sem „szüleiről” nem találunk semmi további információt, egyetlen tényt sem, ezért legfeljebb feltételezéseink lehetnek ki, kik állhatnak mögötte.

Még azt sem tudhatjuk, ez a dr. Tény tényleg igazi doktor-e, vagy csak amolyan írói fantázia szülte kamudoktor, mint teszem azt dr. Csont, dr. Agy vagy dr. Bubó.

Ám ha mégsem, akkor hol, milyen szakon szerzett diplomát? Orvos, jogász? Tán csak nem ott doktorált ő is, ahol dr. Schmitt Pál?

És vajon miből írta a disszertációját?

Netán a New Age kihívása és az evangelizáció lehetősége vagy esetleg a Balaton-felvidék szőlészete és borászata?

Amit megtudhatunk még egyébként erről a dr. Tényről, hogy a portálján megjelenő írások szerzőjeként többségében egy Socrates nevű egyént tüntetnek fel. Feltehetőleg a névadó nem a brazil focista, hanem az ókori görög filozófus Szókratész lehetett, aki – ahogy a Wikipédia fogalmaz róla – küzdött az erkölcsi megújulásért, de nemcsak tanította ezt, hanem hitt is benne, egyénisége és élete is tanítás volt. A komédiaíró Arisztophanész azt írta róla, hogy „még az éhség sem alacsonyította le hízelgővé”.

Hát az nem vitás tény, hogy dr. Tény Socrates-ét szintén nem lehet hízelgéssel vádolni! Mármint az ellenzékkel kapcsolatban.

Íme, néhány jellemző „tény” Socrates úr írásaiból!

-          „Ez a harc lesz a végső? – Erőszakos eszközökről is beszélnek Bajnaiék”,

-          „Hazudik az MSZP: 2010 óta nő a foglalkoztatottság”,

-          „Mesterházy hazudott a magyar gazdaságról”,

-          „Bajnai hazudott az üzleti karrierjével kapcsolatban”.

 A lényeg: sulykoljuk bele abba a Győzikén, Való Világon kikupálódott hülye fejetekbe: a baloldal erőszakos, és folyton hazudott, hazudott és hazudik…

Dr. Tény tényközlő „elemzései” közül a kedvenc írásom a „Soros György pénzéből nyomulnak a baloldali civilek” című, amelyhez a szerzője Socrates azt a megjegyzést fűzte: „Itt vannak a tények: az amerikai spekuláns tavaly félmilliárdot adott Orbán agresszív bírálóinak.”

Kár, hogy azt viszont nem köti az orrunkra ez a dr. Tény, hogy ő milyen spekulánsoknak a pénzén nyomul ily bőszen, és bírálgatja ily agresszívan a baloldali vezetőket.

Még egy árva impresszum sem tudósít erről, amit azért ajánlanék a médiahatóság figyelmébe.

Ennek ellenére fel sem merem tételezni, hogy dr. Tény esetében egy újabb, szintén közpénzen ténykedő jobboldali (ál)civil Orbán-talpnyaló orgánummal állnánk szemben.

Jó lenne, ha mielőbb ki is derülne, hogy szó sem lehet erről. Ez csupán rosszindulatú feltételezés. Mert mivel, hogy egy önzetlen irgalmas szamaritánus működteti ezt a honlapot, minden állami támogatás nélkül.

De egyelőre azért ebben dr. Tény tényközléséig nem lehetünk biztosak.

Az viszont tény, hogy dr. Tény írásait olvasgatva egyre erősödik bennünk az érzés, hogy az elnevezés igencsak félrevezető. Ugyanis itt nem tényeket sorakoztatnak, hanem buta és gyűlölködő propagandatevékenység zajlik. Ehhez képest még az egykori Magyar Vizsla is egy kincses kalendárium volt.

Ezért e weboldal megnevezésére sokkal tényszerűbb és találóbb lenne a dr. Zagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr15484827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.08.30. 20:38:40

"Ennek ellenére fel sem merem tételezni, hogy dr. Tény esetében egy újabb, szintén közpénzen ténykedő jobboldali (ál)civil Orbán-talpnyaló orgánummal állnánk szemben"

miért nem ?

dr Smittpálelnökúr 2013.08.31. 09:47:25

Én jól szórakoztam rajta. Egy jó nagy gyökér, csak kevésbé szorgalmas.

irongrass (törölt) 2013.08.31. 10:05:49

Pedig a balliberálisok erőszakossága nem kérdés a 2006-os tömegbe lövetés óta. Hanem TÉNY.

Miként TÉNY az is, hogy a balliberálisok kezéhez 100000000 ártatlan ember vére tapad. Gyengébbek kedvéért (elvégtére is ez egy ballib blog) írju is le: százmillió ártatlan ember vére szárad a balliberálisok kezén.

S 2006 megmutatta: nem változtak meg, bármikor, ha úgy érzik, lőni, ölni kell, gátlások nélkül lőnek.

tisztapista 2013.08.31. 10:20:26

Ki állhat mögötte? Komoly a kérdés?

Az összes cikk a kormánynak nyal, az MSZP-t és Bajnait ekézi.

Ez alapján az E14 pénzeli, Soros támogatásával, a cikkeket pedig Török Zsolt hagyja jóvá.

Jól következtettem?

eßemfaßom meg áll 2013.08.31. 10:58:25

Liberális demokratáknak ott a tenytar.hu , mindenki megkaphatja azokat a "tényeket" amiket kapni szeretne. Mondjuk az egyik minden nap index címlapos, a másikról soha nem hallottam.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.08.31. 11:01:06

@irongrass:

A TV székházat meg Bajnai gyújtotta fel, Okoska.

csárli hárper 2013.08.31. 11:10:19

dr. tény... szerintem a lencsés pityu az, neki vannak "tényei" és ennyi esze, hogy ilyen marhaságot firkáljon.

Libatolvaj takarodj 2013.08.31. 11:25:50

Nagyon helyes hogy van Dr. Tény.

ennek a kapcsán a sok gyűlölködésbe közel belehülyült ballib lehet hogy elgondolkodik a "Ténytár" és egyéb ballib propaganda blogok tényszerűségén.

pifta · http://developers.blog.hu 2013.08.31. 11:32:16

Az azérrt mindenesetre beszédes ahogy minden módon rejtőzni próbál a domain mögött a tulajdonos.

Amikor én néztem végül úgy döntöttem, hogy megállnék a következő információhalmaznál:
- a godaddy.com-nál jegyezték be a domaint
- a domainsbyproxy.com a bejegyzett admin és tech kontakt, amit egyébként a wikipédia szerint használtak már az amerikai választasokon is, de hamis online gyogyszertárat is jegyeztek be rajta keresztül már.
- az ip cím ami a weboldalhoz be van jegyezve az pedig a Gattyán György tulajdonában álló Docler cégcsoport hostinggal foglalkozó lányának a szerverparkjának egyik központi gépéig nyomozható le, egy mezei traceroute-tal az útvonalban lévő szerverek domain nevei alapján.

Ebből meg mindenki arra következtet amire akar... csak ha már ez pont nem került a cikkbe, akkor gondoltam leírom. Főleg mert ezek az információk könnyedén és publikusan elérhetőek az interneten. (A hackelést gyanító nem annyira szakértőknek: Igen még a traceroute program is teljesen legális a hálózati infrastruktúrát és a kommunikáció útvonalát keresi és határozza meg két az internetre kötött egymással kommunikálni képes gép között, egy szabványos technológia használatával.) (Ja és a domain tulaj adatait a whois nevű szintén teljesen standard szolgáltatással lehet lekérdezni.)

pifta · http://developers.blog.hu 2013.08.31. 11:44:58

A ténytárra ugyanezen adatok:
- domaint regisztrálta: ATW Internet Kft
- a domain tulaja: Tatár Balázs János
- a tech admin es zone kontak mind az ATW Hostmaster-re van beallitva

A traceroute az interware-ig jut el ebben az esetben, ami a Viktor Hugo utcai szerverpark uzemeltetoje, aki tovabbszolgaltat az epuleten belul. (Ez az egyik nagy BIX-es szerverpark helye, a BIX pedig a Budapest Internet Exchange roviditese ami a Budapesti üzleti gerinchálózat.)

Sokkal nem több infó de itt már legalább egy név szerepel a domain tualjdonosával, aminek azért lényegesen könnyebb utánajárni, leginkább azért mert csak magyar hatóság kell hozzá ha pl pereskedni akarsz a site ellen..

R.T. Flakfizer 2013.08.31. 13:17:28

a '80as évek közepén, végén (talán már az elején is?), többnyire hosszú hajú, szakadt farmerban mászkáló fiatalok egyre nagyobb számban kezdtek Lenin-jelvényt hordani. gyerekként ezt először nem annyira értettem, de aztán felvilágosítottak: ez egyfajta lázadás volt, a többség tudta, hogy a jelentése pont ellentétes (vagyis antikommunista), még a rendőr is tudta valószínűleg, de mit tehetett? na ugye. dr tény is ilyesmi lehet - minden írásának az ellenkezőjét kell gondolni, akkor ott leszünk a tények közelében.

nandras01 2013.08.31. 17:11:26

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hagyd.
troll is, hülye is. vele akarsz bírkózni?

irongrass (törölt) 2013.08.31. 18:17:38

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gyurcsány. Ha lemond az őszödi beszéd kiszivárogtatása napján.

irongrass (törölt) 2013.08.31. 18:19:48

@nandras01: Ezt pont egy borsosalmák mondja? ROTFL

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.09.14. 12:32:55

Dr. Tény egy V. kerületi Fidesz-szervezeti párttag.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.09.14. 12:34:27

Itt meg kék jegyeznem százhúszszor annyian vagyunk, mint ti és hatványokkal harciasabbak.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.09.14. 12:42:55

@R.T. Flakfizer:

Hülyeség. Már a 70-es évek végén a "csöves" - nem valódi, hanem jól kereső szülök pszeudo- Diogenészként a HARDROCK fabjaiként "csöves"cuccban, méregdrága holmikban, de rockerholmikban jártak, a hajak Révész Sanyi válliogérő frizurái voltak - éppenséggel a gimi 4. évfolyama, velem együtt farmer, T-shirt és bőrdzseki (denevérujjú!) felett Ricse -kendővel, de nem ez a műtrágya nagy fehér pöttyös, hanem az Asszonyboltokban kapható piros alapon apró fekete pöttyös (ritkábban apró fehér pöttyös) kendőket hordtunk, - a KISZ-titkár vörös selyeminget, ezért arcba buziztuk :-D - s még utána első egyetemistaként is. Aztán jött az "István a Király" és minden srác Koppány lett.

Aki nem, az diszkómajom, buzi és gyógyegér jelzőt kapott.

De ne fantáziálj marhaságot , ez épp a Fidesz Alapítók generációja, nem jött össze a megvezetés, metéltpöcs.
süti beállítások módosítása