Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Szanyi és a történelem

2013.09.30. 09:10 | Proszektura | 49 komment

Címkék: diktatúra szobordöntés Orbán Viktor Bajnai Gordon Szanyí Tibor

Szanyi Tibor, az MSZP leendő EP képviselője arra a kérdésre, hogy mit szól a szobordöntögetéshez, a köztévé reggeli műsorában csak annyit volt hajlandó a kérdezőnek többször is jelentőségteljesen odabökni, hogy a történelem ismétli magát.

Azt is kijelentette, hogy, aki nem tudná, egy diktátor szobrát döntötték le, mert ugye minálunk diktatúra van.

Ha csak kicsit is gondolkodott volna, ami persze nem szokása, akkor bizonyára nem mondott volna ekkora marhaságokat.

Mert, ha a történelem valóban ismételné önmagát, és itt valóban diktatúra lenne, akkor most a híradások nem arról szólnának, hogy a bíróság az ellenzéki pártok fellebbezésének helyt adva, új választást rendelt el,Baján, hanem arról, hogy a szobordöntögetőket statáriális eljárásban halálra ítélték.

És nem a ledöntött szobor került volna a Terror házához, hanem a szobor ledöntői kerültek volna a Terror házába.

És Szanyi kapitány sem Strasbourgba készülne, hanem a siralomházban ücsörögne.

Egyébként ez a szoborügy eléggé megosztotta a baloldalt is. Az esemény hallatán, Szanyit leszámítva, a szocialisták öröme sem volt felhőtlen, Schmuck Andor pedig kifejezetten helytelenítette. Egyébként még maga Bajnai is az előtt lelépett, mielőtt a több száz összegyűlt tüntető előtt a Clark Ádám téren a Szolidaritás utcai demonstrációján ez a látványos szoborperformansz bekövetkezett volna.

Az, hogy több százan vettek részt ezen az eseményen, a Nol. hu beszámolójából tudható, mint ahogy ebből a médiából értesültem arról is, miszerint az Együtt-PM szövetség elnökének, Bajnai Gordonnak az ott elmondott beszédét többször tapsvihar szakította félbe.

De miért is tapsolt ez a pár száz ember oly viharosan?

„2014 nem a bal- vagy jobb küzdelme lesz. 2014 népszavazás lesz, ahol a normális Magyarország hívei megküzdenek Orbánország zsoldosaival."- jelentette ki a volt miniszterelnök a Nol. hu beszámolója szerint.

Vagyis ezek szerint Bajnai ugyanúgy azonosítja pártját és önmagát Magyarországgal, mint amit Orbánnál hevesen kifogásol. Ráadásul neki nem kétharmadja van, hanem csak mindössze egyharmadnyi támogatója. Na, az sem a választók, hanem csak a baloldal körében, és persze ott is csak igen-igen nagy jóindulattal.

És milyen demokrácia felfogásról árulkodik egy olyan kijelentés, miszerint a nem vitatott közvélemény kutatások szerinti nagy többség „Orbánország zsoldosaiból” áll?

Bajnai felfogása szerint, azok a tömegek, akik Orbánra szavaznak, azok Orbán zsoldosai, akik abnormális Magyarországot akarnak, akik viszont Bajnaiékra, azok pedig – jóval kevesebben – a normális Magyarország hívei.

Érdemes azt is megfigyelni, hogyan változik Orbán megítélése a baloldali propagandában. Nem is oly rég még bőszen fasisztázták, Hitlerként ábrázolták, újabban viszont egyre inkább Kádárhoz, sőt már inkább Rákosihoz hasonlítgatják. Ahogy Bajnai Gordon fogalmazott, szintén a Nol hu. szerint a tüntetésen: „ezek az orbánisták sok mindent megtanultak már a kommunistáktól. Úgy államosítanak mint a kommunisták, viszik a nyugdíjat, a trafikot, az iskolát. Úgy hazudnak, mint a kommunisták: reggel, délben, este.”

A Szolidaritás mozgalom vezetője az orbáni Magyarországot ugyanezen a tüntetésen hűbéri rendszerhez hasonlította.

Vagyis ezek szerint Orbán Viktor egy feudálfasisztakommunista.

Orbán meg eközben olyasmiket harsog a Fidesz kongresszuson, miszerint fel tudunk nőni a feladathoz. Meg, hogy más világ lesz Magyarországon. Istenem, mi lesz még itt?

Másvilág? Hát csak menjen ő a másvilágra! És nőjön ő fel ott.

És még több mint fél év van hátra a választásokig.

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr105540721

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az ellenzéki vezető ezer arca - infografika 2013.09.30. 20:19:44

. Lájtos vasárnapi téma: kódfejtő kulcs a világra szóló össznépi magyar ellenzéki összefogás atyjának gondolataihoz. A "Végtelen a Bajnai-utálatod" kezdetű kommenteket előre is köszönöm. Az ötletet innen loptam:

Trackback: Nem vagy vicces, Gordon! 2013.09.30. 20:19:03

. Az 56-os forradalmárok az életükkel játszottak. És ti mivel játszottatok tegnap? Valóban meggyalázta az 56-osok emlékét a két bohóc, Bajnai és Kónya a hungarocell Orbán-szobor felállításával és ledöntésével? Erős kételkedéssel olvastam a Fidesz kö...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.09.30. 09:57:12

Ez a diktatúrázás a farkast kiáltás tipikus példája. Már egyszer sikerült ezt megcsinálni 20 éve az antiszemita veszély emlegetésével. Most sem lesz jobb eredmény.

S ha TÉNYLEG lesz diktatúra, akkor a sok marha mit fog mondani?

Szanyi Tibor 2013.09.30. 12:05:27

A diktatúra jelenleg abból áll, hogy féktelen és hazug állami propaganda uralja a sajtót; egyre másra születnek a jogorvoslat lehetőségét kizáró törvények; aki pisszen, ki van rúgva; aki nincs bekötve a rendszerbe, az még egy segédóvónői állást sem kap; továbbá az alaptörvényből kitörölték az emberi jogok jelentős részét. Ez a mostani helyzet leginkább Pinochet esetére emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy ez a diktatúra nem fegyverekkel, hanem lopakodva uralta el az életet.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2013.09.30. 12:50:14

Tisztelt Szanyi úr, már ha valóban ön tisztelt meg azzal, hogy kommentelte blogbejegyzésemet!
Nem állítom, hogy Orbán rendszere minden világok legjobbika lenne. Soha nem is állatottam. Sőt...
Ám az ön szövegét mégis erősen túlzónak érzem, amelynek minden során átsüt az az elfogultság, és az ebből származó torz valóságlátás, amely pártpolitikusi mivoltának köszönhető. Orbán nem Hitler, nem Sztálin, nem is feudalista hűbérúr, és szerintem nem is Pinochet. Ezek végletes túlzások.
Orbán Viktor él azzal a hatalommal, amivel mi a nép felruháztuk őt. Tisztességtelenül, hazugul, gazemberül, demagóg, álszent módon él vele ez igaz, mert sajnos ő nem egy Horn Gyula, még csak nem is egy Antall. És legfőképpen ő nem Magyarország. De önök sem azok.
Ez a szobordöntés nekem sajnos Kövér úr köteles dumáját juttatja eszembe. Szerintem baloldalon most több józanságra, fegyelmezettségre lenne szükség. A Zsigó, Selmeczi-féle papagájokkal szemben nem az a megoldás, hogy Szanyi is papagájként fújja.

arvizparty 2013.09.30. 15:52:24

Elnézve amit szanyiék művelnek, tkp. nem is lenne olyan rossz, amit a cikkben, mint nem létezőt, leírnak, hogy mi történhetne szanyiékkal, ha tényleg diktatúra lenne. Na, léccci. léccci, léccci csak egy picit, csak egy kis időre vezessétek már be szanyiéknak mindazt, amitől rinyálnak

Vidéki 2013.09.30. 16:14:27

Szanyi és vele egy húron pendülő, bármi áron nyerni akaró politikusok ellenségként tüntetik fel embertársaik nagy részét.

Nem tetszett Tóbiás Józsefnek a Szolidaritás Mozgalom vasárnapi gyűlésén bemutatott performansz, melynek keretében ledöntötték Orbán Viktor szobrát. Az MSZP frakcióigazgatója szerint „egy demokráciában a kormányt nem megdönteni, hanem leváltani kell”.

Tóbiás az ATV Start című műsorában elmondta, a vasárnapi akcióról „mindenféleképpen beszélni kell Gordonékkal, mert ha mi szövetségesek vagyunk, akkor egy ilyen helyzetben kell, hogy, konzultáljunk előre, hogy tájékoztassanak minket arról, mi fog történni”.

Tóbiás József a szobordöntéstől elhatárolódott, azonban azt nem tudta megmondani, hogy az MSZP is elhatárolódik-e a történtektől.

Az MSZP-ben nem tudja a jobbkéz, mit csinál a balfácán (Szanyi).

A szocialista párt elnöke azt mondta, Orbán Viktor hungarocellből készült szobrának ledöntése és feldarabolása ízlése ellen való. Mesterházy Attila fontosnak tartotta megjegyezni, hogy – Bajnai Gordonnal ellentétben – az MSZP politikusai nem szólaltak fel a rendezvényen.

Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója a parlamentben, napirend előtti felszólalásában ítélte el a történteket.

– Mindaz, ami a hétvégén történt Orbán Viktor szobrával, az vállalhatatlan a szocialisták számára, semmilyen körülmények között nem adtuk nevünket és nem is kívánunk a jövőben sem ezzel az eszközzel élni, de 2014-ben azért, mert a társadalom többsége békét kíván,

A Liberális Párt vezetője az interneten közzétett írásában utasította vissza Bajnaiék trágár, alpári stílusát.

Fodor Gábor szerint akkor sem lehet egyenlőségjelet tenni egy olyan véreskezű diktátor, mint Sztálin és egy demokratikusan megválasztott miniszterelnök közé, ha Orbán Viktor Fodor szerint is rossz irányba vezeti az országot.

A szociáldemokraták elnöke sem ért egyet az Együtt–PM Szövetség radikalizálódásával. Schmuck Andor szintén az egyik közösségi portálon közzétett nyilatkozatában azt írta, hogy a ma még jelképes szobordöntés holnap már utcai gyújtogatást szülhet.

Hont András a HVG egyik cikkében így gondolja a választásokkal kapcsolatban:

„Egy polgári demokráciában a választáson (kevés kivételtől eltekintve) hazájukat szerető demokraták vesznek részt, s indulnak egymás ellenében. Így is tekintenek egymásra: a másik hazaszeretetét, demokratikus elkötelezettségét nem vonják kétségbe,

hanem a vesztes gratulál legyőzőjének, s dolgozik tovább a haza üdvén és az emlékiratain.

A választás azonban szokásos ügymenetet jelent, és lényegét illetően arra szolgál, hogy a különböző elképzeléseket hirdető személyek, szervezetek megmérkőzzenek,

a választók információhoz, a választottak fölhatalmazáshoz jussanak.."

Nemcsak zöld-baloldali, hanem kendermagos is, az Együtt társelnöke Juhász Péter.

„A Kendermag Egyesület egy magyarországi non-profit civil szervezet, mely céljául elsősorban a könnyű drogok legalizálását, és minden drog dekriminalizálását tűzte ki. Elnöke Felső László, alelnökei: Juhász Péter, Borszéki Attila, titkára: dr Fazekas Tamás.” (Wikipédia)

Vannak olyan deviáns alakok, mint az Együtt 2014 társelnöke, akik azzal próbálnak hírnévre szert tenni, hogy a normális emberek, a józan többség érdekei ellenében a bűnpártolás ingoványos talajára merészkednek.

Seres László a HVG „A rezsimváltás 22-es csapdája” című cikkében foglalkozik azzal az ellentmondásos helyzettel, hogy Bajnai ilyen Milla-Szolidaritás típusú szervezetekre támaszkodva akarja leváltani a mostani kormányt.

Seres nagyon jól láttatja:

Azaz, formállogikailag: előbb-utóbb Bajnaira sem lesznek vevők.

Ergo: vagy Bajnai pálfordul, és lesz egy őt sakkban tartó adóemelő, protekcionista, szociális-populista-zöld-szakszervezeti kormány első embere,

vagy még másnap lecserélik őt a Szabad Marijuana Mozgalom elnökére,

aki a válsághoz nem ért ugyan,
de hangulatjavító intézkedésként legalizálja a kendert.

vasmargitt 2013.09.30. 20:09:05

kedves jobber blogger úr, maga egyre ostobább

kellemes orbánseggnyalást kívánok a jövőben is - reggel, délbe és este. remélem, van annyi pénz, hogy megérje magácskának

fujjj, undorító állatja

Erő e-meló 2013.09.30. 20:16:19

"normális Magyarország "

Ez volt az MDF hattyúdala, Dávid Ibolya sokszor elmondott kampányszlogene mielőtt véleg beadták a kulcsot

Bajnai vagy ellopta egyszerűen a szlogent, vagy felfogadta Somogyi Zoltán kampánytanácsadónak. De mindegy, így is úgy is követni fogja Ibolykát a lecsóba

Erő e-meló 2013.09.30. 20:25:35

Egyébként meg szerintem kár a szoborért, profi karikatúra volt, sokkal színvonalasabb mint maga a rendezvény a böfögő, saját dalszövegét is meghazudtoló Dopemannal meg a többi árnyalakkal. Nem tudom ki készítette, csak azért hogy szétrombolhassák. Alkotónak nem lehet ma könnyű Magyarországon

teknős 2013.09.30. 20:26:40

@Szanyi Tibor: Segédovónő? Mi van a szent piaccal? Miért nem méreti meg magát ott?

Valóság?

tavolirokon 2013.09.30. 20:35:25

Szerintem me'g nincsen* diktatura.

De persze meg lehet, es akkor ki mas lenne a diktator? Semjen Zsolt? Herenyi Karoly? Pozsgai Imre? Vona Gabor? Vagy valamelyik ellenzeki bohoc?

*:Itt kommentelgetunk amit akarunk, es nem jon a fekete auto.
Barkinek lehet vilagutlevele, aztan hajra, nem lo a menekulok utan a hataror.

_most_ 2013.09.30. 20:38:15

@teknős: a piacot éppen megöli Orbán, az a céljuk mindenki tőlük függjön, nekik legyen kiszolgáltatva, még az a szerencsénk, hogy már EU tagok vagyunk, talán csak az tartja vissza Orbánt a totális diktatúrától, hogy kellenek az EU-s pénzek, mert a magyaroktól már nincs mit ellopni.

Melee 2013.09.30. 20:46:52

Tény, hogy Szanyi Tibor sokszor sok hülyeséget mond.
Tény, hogy ezúttal viszont igazat mondott.

Falkbeer_ellencsel (törölt) 2013.09.30. 20:58:58

"...a történelem ismétli magát."

Ebben több igazság van, mint az elmúlt 5 év összes politikaus összes beszédében (bár Szanyi Tibor valószínűleg egyáltalán NEM arra gondolt, mint amire én).
Ugyanis tök mindegy melyik párt nyeri a következő választást, ugyanolyan (sőt, nagy többségében ugyanaz a belterjes banda) inkompetens, hatalom-, és irányításmániás, szakmai tudást nélkülöző csapat fog irányítani.
Így vagy úgy, de mi, akik adót fizetünk, megint szívni fogunk :)
Szóval ne feledjétek: a történelem ismétli önmagát. :D

Netuddki. 2013.09.30. 21:02:08

"És nem a ledöntött szobor került volna a Terror házához, hanem a szobor ledöntői kerültek volna a Terror házába.

És Szanyi kapitány sem Strasbourgba készülne, hanem a siralomházban ücsörögne."

Szeretnéd mi balfasz, ha ez lenne?

Netuddki. 2013.09.30. 21:04:23

@Falkbeer_ellencsel: "Így vagy úgy, de mi, akik adót fizetünk, megint szívni fogunk :)"

Te kis mazochista! Látom már csorgó nyállal várod a szívást...

2013.09.30. 21:05:11

Tegnap olvastam egy fórum beírást arról, hogy valaki járt a Lánchídnál a Dopeman-Kónya-Bajnai tüntetés környékén és nem 1-2 ezren hanem 1-2 százan voltak. Ha valaki megézi az Origo riportjának képeit ez világosan látszik is.

Az 1-2 ezer ember is semmi, de az, hogy tízszeres számot ír az elnyomott ellenzéki sajtó az jól mutatja, hogyí miféle aljas, szemét bagázs a jelenlegi ellenzék! A társadalmi támogatottsága meg tart a zérushoz!

Netuddki. 2013.09.30. 21:13:57

@Lindalinda: Muhahahahhahahahaa!

Bammeg itt egy fideszes aki nem tud számolni! De azért úgy tesz mintha tudna. Azok közül bammeg akik azt állították, hogy 2 millióan voltak a Kossuth-téren az orbánt hallgatni. Igen bammeg, ott ahol az a rákai filip (szép magyar név) volt a felkonf akire pont ezen a hétvégén baszott el az orbán és bandája 1 MILLIÁRDOT !!!! Ennyi zsével én is szeretném Magy... a fenét a fideszt. De tudod mit! Engem nem valószínű, hogy meg tudnátok venni.

Azért tegyük hozzá, mozgalmas egy hétvége volt ez. Minden a helyére került...

mdee 2013.09.30. 21:15:56

a közelgő szavazás arra a South Park epizódra emlékeztet, amikor az iskolai focicsapat kabalájára kellett szavazni, és Stannek választania kellett a giant douche és a turd sandwich között.

Mensikov 2013.09.30. 21:20:57

@Szanyi Tibor: Érhetetlen. Önöknek ott a Népszava, a Népszabadság, a 168 óra, az Élet és Irodalom soroljam még ? Az is fideszes pártsajtó ?
Amúgy azért nem kérdezne már meg valakit aki élt ott, ha már itt pinochetezik, hogy Magyarországon hányan tűntek el politikai okok miatt úgy éjszakánként ?
Uram,Ön ismét sokat ivott.

Netuddki. 2013.09.30. 21:24:29

@mdee: Ja, aminek az volt a lényege, hogy akkor is szavazni kell ha nincs választási lehetőség. Mert ha nem szavazol, akkor utána már hiába rinyálsz.

Mekkorát vitatkoztam rajta máriával, aki úgy értelmezte, hogy pont azt akarják vele mondani, hogy nem kell elmenni szavazni. És ezt a kötelező szavazósdis amerikai dolgot figurázzák ki.
Nos, mária azóta már a múlté, bekebelezte a sötét oldal, és minden blogon hirdeti az igét, dicsőíti a fideszt...

csak egy néző 2013.09.30. 21:24:40

Előljáróban, nekem sem tetszett ez a "szobordöntögetés". De mintha 2006-ban nem lettek volna ilyen finnyásak a fityeszes fiúcskák, amikor a Kossuth-teret klozetnek használó csőcselék a teret körbezáró kordonokra és a lámpavaskra felakasztották a szoci kormány minisztereinek fotóját "lógni fogtok" feliratokkal. Valahogy nem hallottam akkor Kocsis pubi Mátécskát vagy valamelyik papagájt, hogy micsoda alávaló dolog idáig süllyedni a kulturált tiltakozás helyett.

mdee 2013.09.30. 21:30:32

@kovi1970: nyilván kell szavazni, az epizódnak is ez volt a lényege, csak nem túl felemelő érzés a következő négy évre a legkevésbé szararc pártot keresni a legalkalmasabb helyett.

Netuddki. 2013.09.30. 21:32:53

@Szanyi Tibor: Ez a diktatúra azért az mert magyarország vajdája, orbán viktor egyszemélyben dönt mindenről. A saját képviselőiket megfélemlítik, ha nem úgy szavaznak ahogy orbán viktor és haveri köre megmondja nekik. Pénzbüntetés, aztán ha túl sokat ugrál akkor vége az átlagon felüli életszínvonalnak. Legközelebb nem lesz képviselő az illető.
nem tudom az mszpnél hogyan mennek ezek a dolgok, de a fidesz különösen undorítóan csinálja. Többek között ezért nincsen Magyarországon demokrácia, és ezért van diktatúra. Azért mert szinte mindenben 1valaki akarata érvényesül.
Ha a magyarok nem lennének ennyire birkák és az előző rendszerben szocializálódottak akkor 2 eset lenne. Vagy az orbán már régen börtönben ülne, vagy éppen lövetne az ellene tüntető tömegbe. Persze ez utóbbi az EU tagjaként nem annyira reális alternatíva...

susu64 2013.09.30. 21:33:40

@Szanyi Tibor: kérem szépen, most melyik orzságról tetszik beszélni? A vágy és a valóság erőteljes elegye ez itten. Mármint a komment, persze nem az enyémre gondoltam.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.09.30. 21:34:00

Bajnai ezt nagyon elbaszta

Az agymosott ballibek bizonyítottak.

A szemkilövető kormányában résztvevő libatolvaj, akihaverjaival egyetemben beazonosíthatatlan karhatalmistákkal verettek tömegesen ellenzékieket, diktatúráznak, és 56-ot parodizálják.

Hányinger.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.09.30. 21:40:39

@Mensikov:
Szanyinak az a baja a médival, hogy a jobboldali agymosásos műsorokat (Hír-TV) kategóriákkal többen nézik, mint a baloldali agymosásos műsorokat (ATV).

Illeve hogy a seggnyaló Forró Tomi helyett másik segget nyaló Obesovszky nevű szerepel.

prolee 2013.09.30. 21:50:33

Nagyon ügyes volt ez szoborizélés. Helyes, csak így tovább!!!!!

Szerinte. ;-)

vasvirag (törölt) 2013.09.30. 21:52:53

Tetszett az előadás. Még kérünk.

Egy kávét!

fidesznácidroidtrolljobbikmiépnácifasistaszőlőbányákok

2013.09.30. 22:20:58

Kiváncsi leszek majd hány ember vesz részt a Békemenet tüntetésen a ballibbantak szerint. Ha a Szolidaritás tüntetőket 10-el szorozták, akkor ott nyilván 10-es lesz az osztó.

Bármit is csinálnak nem jól áll a szekerük. Sőt egyre rosszabbul.

Falkbeer_ellencsel (törölt) 2013.09.30. 22:23:48

@kovi1970: Mégjóhogy ;) :D
Ha nem tudsz velük nevetni, röhögj rajtuk :)

Netuddki. 2013.09.30. 22:24:05

@Lindalinda: A birkamenetetek már nem érdekel senkit. Csak magatokat égetitek...

monddazigazatmar 2013.09.30. 22:41:17

@Szanyi Tibor: "hogy féktelen és hazug állami propaganda uralja a sajtót" - ahhoz képest ott osztod az észt a bolgárurnál hetente kétszer.
"aki pisszen, ki van rúgva; aki nincs bekötve a rendszerbe, az még egy segédóvónői állást sem kap" - na ne röhögtess.
"alaptörvényből kitörölték az emberi jogok jelentős részét" melyikeket is?

Na, pont ezért fogja beszopni a baloldal, és nagyon nagyon fogom élvezni. Mert hülye ahhoz, hogy felfogja, hogy a kevesebb több lenne. Mert hazudozik 4 millió éhezőről, mert hazudozik diktaturáról, ellopott ezermilliárdokról. Az ember körbenéz, akkor látja, hogy hazudnak, amikor összeomlásról meg katasztrófáról beszélnek. Arról viszont kurvára mélyen hallgatnak, hogy mit tennének, és mit kéne tenni.
A történelem ismétli önmagát? Dopeman az uj Petőfi, vagy mi?

monddazigazatmar 2013.09.30. 22:43:41

@kovi1970: "nem tudom az mszpnél hogyan mennek ezek a dolgok, de a fidesz különösen undorítóan csinálja."
Sejtésed sincs mi? Kovács Laci vagy Megyó mondta, hogy a szavazásokhoz akár hordágyon is behoznak bárkit? Persze azért, hogy a leliismerete alapján szavazzon.

vasmargitt 2013.09.30. 23:10:56

@Proszektura: maga egy tudatos gonosztevő. pontosan tudja, hogy hazudik, mégis csinálja. mert hátha van olyan ostoba, aki nem veszi észre. plusz ezzel keresi a kenyerét. inkább törjön követ. vagy álljon ki a sarokra

micsoda állatok vannak itt

RÖVIDLÁTÓ 2013.09.30. 23:12:28

@Proszektura:
A szürkének is több árnyalata van, mint ahogy a diktatúrának is.
Nem kell ahhoz hülyének lenned, hogy hülyének nézzenek.
Arról nem beszélve, hogy baromi nehéz elviselni. Különösen a hülyébbtől.

zobod 2013.09.30. 23:19:52

Micsoda izgalmak. Tóbiás József elhatárolódik Szanyi Tibor összekacsint. A nap végére egy cliffhanger, hogy Nyakó István álláspontját nem ismertük meg.

2013.09.30. 23:20:17

"De miért is tapsolt ez a pár száz ember oly viharosan?"

Mert ez az ország tele van idiótával.

monddazigazatmar 2013.09.30. 23:41:01

Egyébként mondja már meg valaki, hogy Bajnai mégis milyen image-t szeretne magáról kialakítani. De komolyan.
Eddig volt a kulturált csendes, aztán beigérte a német fizetésektől a nulla munkanélküliségig mindent, aztán feláll pityinger tesók mellé bazmegelni.
Ezek mellé:
dopeman.tv/video/igy_keszulnek_koncertre_az_igazi_genszterrapperek_2_18

Foxtrotty 2013.10.01. 00:30:20

@monddazigazatmar:
18+ gatyabetekintés Dopeman f@szbúkjába. Bajnainak prémium ajéndék a Buzi-e vagy pride előadás mellé, az Alternatív Köztársasági Elnök úrtól meleg szeretettel

Kandeláber 2013.10.01. 07:42:03

@kovi1970: Kispofi, még a Népszabi is "néhány száz" tüntetőről ír...
nol.hu/belfold/szolidaritas__eleg_volt__utcara_

Vidéki 2013.10.01. 08:41:20

Ez az irracionális gyűlölködés,

ami Bajnai bandáját élteti,

nagyon világosan megnyilatkozott a múlt század elején keletkezett ideológiákban.

A „Bandiera rossa” a vörös zászlóról szóló induló Olaszországban 1908-ban született.

Ennek egy strófáját Magyarországon a létező szocializmusban így fordították magyarra:

„A Vörös Zászló mindig győzni fog,

És minden piszkos reakciós lógni fog!”

Azaz, ha valaki nem pendült egy húron velük, rá lehetett sütni a „Reakciós” bélyeget és ez már elegendő indok volt arra, hogy fellógassák.

Ennek a gyűlölködő ideológiának volt egy másik ága is, amelyet Radnóti Miklós így jellemzett:

„Ki néma volt, s talán
Csak lelkesedni rest,

Már azt is gyűlölték,
Akár a pestisest.”

toportyánzsóti 2013.10.01. 09:53:58

@Proszektura: Szanyi Tibi veletek ellentétben már bizonyított néhányszor.Csússz tovább inkább csiga a saját taknyodon.Válassz valaki mást a saját szintedről,van bőven.

toportyánzsóti 2013.10.01. 10:59:23

@monddazigazatmar: Párszor már képviselővé lett választva.

toportyánzsóti 2013.10.01. 14:07:25

@monddazigazatmar: Bizonyítás,nem kicsi.Csússzál tovább a taknyodon csiga.

pedes75 2013.10.06. 00:37:37

@monddazigazatmar:

"Mit bizonyitott szanyi?"

Például, hogy egy alkoholista, tahó proli?

pedes75 2013.10.06. 00:46:43

Az egyébként csodálatos, hogy a libásgárda nagy műgonddal összerakja a saját rendezvényét, aztán nem győz elhatárolódni tőle.

A csúcspont tényleg az volt, mikor Karácsony bejelentette, személyiségi jogi per keretein belül vesz elégtételt a feltételezésért, hogy neki a pártszövetsége másik feléhez köze lenne, különben is ő a járdán ment, míg a többiek az úttesten.

Néha szinte sajnálom Mesterházyt. Nem elég, hogy ott vannak neki a pártján belül a Szanyi-féle debilek, ráadásként még a pártja törzsbázisa is elvárja, hogy összefogást mímeljen mindenféle, törmelékpártokba szakadt futóbolonddal.
süti beállítások módosítása