Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Nem kellünk senkinek

2015.09.07. 16:56 | Proszektura | 12 komment

Címkék: cigányok keresztény muszlimok Orbán migránsok

Most, hogy a déli határunkon rohamtempóban létesítetett vasfüggöny, műszaki határzár, pengés drótkerítés, ilyesmi lenne hivatott visszatartani a hozzánk beözönlő bevándorlókat, menekülteket, migránsokat, ki hogy nevezi őket, azóta szemmel láthatóan megsokszorozódott a számuk és az előrejelzések további növekedést ígérnek.

Az egyre elmeháborodottnak tűnő Orbán pedig össze-vissza kapkod, és miközben a keresztény gyökereinket emlegeti, stílusosabban fogalmazva: folyton ilyesmiről papol, ehhez az egész menekültkérdéshez épp, hogy nem keresztényi módon viszonyul, idegengyűlöletet szít. (Az pedig már csak hab a tortán, hogy a miniszterelnökünk az EU-t legújabban azzal „nyugtatgatja”, miszerint nem várja el tőlük, hogy ők is együtt éljenek néhány százezres roma kisebbséggel. Igazi Kuruc.infos fíling.)

Ám a magyarok egy jelentős hányada még mindig nem hajlandó eléggé gyűlölködni, a korábbi átlátszóan és ostobán manipulatív nemzeti konzultáció és még primitívebb óriásplakát kampány ellenére sem, hanem továbbra is inkább a szerencsétleneken próbál segíteni, kitéve magát annak is, hogy ezért hazaárulással vádolják, sőt mindenféle szankciókkal is fenyegessék.

Mindezek miatt aztán Orbánék kettőzött erővel törekednek, főleg a lakájmédiájukon keresztül az ide menekültek elleni ellenszenv nyílt, de olykor alamuszi eszközökkel is történő fokozására.

(Érdemes megfigyelni, miként veszik át többnyire ugyanazokat a vádakat és toposzokat, amiket a hazai szélsőjobb a cigányokkal szemben szokott használni.)

Agresszívak - sőt terroristák, terjesztik róluk. Jóllehet, a magyar állam hivatalos szervei – és most nem a kisrendőrökről, kishivatalnokokról van szó – mindent elkövettek, hogy ezeket az elgyötört embereket felhergeljék, mégis alig került sor bármilyen említésre méltó atrocitásra. Inkább azon csodálkozott mindenki, milyen türelemmel viselték az egyáltalán nem mindennapos megpróbáltatásokat, össze-vissza hatósági intézkedéseket, hazudozásokat.

És, hogy lehetnek-e köztük terroristák? Hát persze, hogy lehetnek. De emiatt nem büntethető sok százezer ártatlan.

Fertőzést terjesztenek. Állítják ezt Magyarországon, ahol a tél közeledtével egyre gyakoribbak az influenza járványok, tele az ország krákogó, köhögő, trüsszögő lázas emberekkel. Szóval én inkább attól félnék, hogy az itt áthaladó, éhségtől, nélkülözésektől legyengült migránsokat mi fogjuk nagy számban megfertőzni A, B és C típusú vírusainkkal. Esetleg hepatitisszel.

Szemetelnek és koszosak. Hivatkoznak erre egy olyan országban, amelyiknek az első embere például még arra sem volt képes, hogy, a kisemmizett trafikosok gyermekeit ábrázoló, a dohány mutyi elleni tiltakozásnak szánt, s a miniszterelnök-helyettes cimborájával együtt felzabált csokoládéinak a fogaival széttépett papírjait a parlamenti asztaláról eltakarítsa.

Más vallásúak és előbb-utóbb ők lesznek többségben. És amikor ezt a hatalom véleményformálói kifogásként felhozzák, fel sem merül bennük, hogy a Wikipédia szerint hazánkban jelenleg a hivatalos becslések alapján 13-15% körülire tehető az igazi, a vallás tanai szerint élő katolikusok száma. Na, most ilyen alapon Európa kereszténységét oly nagyon fontosnak tartó Orbánék inkább retteghetnének a maradék 85-87 % csökkent hitűtől, hitehagyottól vagy éppen istentagadótól, mintsem pár százezer muszlimtól. Akik mint tudjuk, egyébként az Istennek sem kívánnak nálunk letelepedni. Nyugat-Európa viszont nem tart tőlük és inkább hajlik a befogadásukra.

Így aztán most úgy néz ki, hogy mi magyarok Európát akaratuk ellenére akarjuk megvédeni ezektől a másvallású jövevényektől. Mert ők nem kérnek ebből.

Vagyis, summa summarum, az a nagy helyzet, hogy miközben nem kellünk a muszlimoknak, nem kellünk Európának sem.

Sőt, Európa inkább a muszlimokat fogadná be, mint minket.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr377767764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paráznabillegető 2015.09.08. 15:14:54

retek egy poszt lett ez, koma. tele van hülyeséggel. na, pontosan ezért nem szabad meginni bloggolás előtt egy alkoholmentes sört...
mindegy, ostorozzad magad tovább. de európaiasan...

Exploiter 2015.09.08. 16:15:31

"Európa inkább a muszlimokat fogadná be, mint minket"

Ez az egyetlen reflektálásra érdemes meglátás a posztban, a jelek szerint így is van.
Hát, egészségükre.

Gyorgy Nagy 2015.09.08. 16:33:06

Kicsi stadionokat èpitető Viktor europában szalonképtelen. Az meg a csucs ahogy a romákkal példálodzott.Annàl rondább dolog nincs ha egy zsidó zsidózik,vagy egy cigány cigányozik.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.09.08. 16:52:16

Egy újabb menekült seggnyaló ballib blog.

Szinte hihetetlen hogy le merik írni szemrebbenés nélkül, hogy többre tartják az illegális bevándorló hordákat, mint a magyarokat.

Persze tudjuk ezt régről Gyurcsán nevű főnökük óta.

hazaáruló tetű az összes.

Tudományos libsizmus 2015.09.08. 17:43:23

Ezért az öngyűlölő nyávogásért teljesen felesleges volt tollat ragadnod. Inkább szednéd utánuk a szemetet a Keletiben.

ursus artos 2015.09.08. 18:50:45

A poszternek halvány fingja sincs a körülötte lévő világról.

röf 2015.09.08. 18:57:19

"Nem kellünk senkinek"
....ja, azt hittem magatokról írod.

floborm 2015.09.09. 17:32:48

eh...semmi köze a narancsossághoz annak h valaki fikázza a cikket. a mondandója objektíve marhaság.
süti beállítások módosítása