Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Ha lányaink unokákat ellenek

2015.12.15. 15:35 | Doktor Proszekútor | 17 komment

Címkék: Orbán Kövér László Merkel Varga István muszlim terroristák

 

Mint tudjuk, Orbán szerint a hazai politikai élet nem a női politikusoknak való. Lényegében hasonló államférfiúi mentalitást tükrözött Kövér László minapi megszólalása is a nők általa elképzelt szerepéről. A női nem igazi önmegvalósítása szerinte, nem más, mint hogy unokákat szüljenek.  (Az öregecskedő házelnökünket elnézve, mondhatott volna már akár dédunokákat is.)

 Persze lényegében mindketten csupán Varga István, KDNP-s képviselő korábbi magvas gondolatait ismételték meg arról, mi is a dolga egy öntudatos magyar nőnek a NER rendszerében: "...a nők az önmegvalósítás, emancipáció mellett elfelejtenek gyereket szülni. Ha önök azt szeretnék, hogy ötven-hatvan év múlva legyen még magyar… majd ha mindenki megszülte a maga két-három vagy négy gyerekét, akkor mehet önmegvalósítani meg emancipálódni"

 De Varga képviselő úr mondta azt is, miszerint: „Talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak".

 Szóval Kövér László nem talált ki semmi újat, semmi meglepőt, amikor arról beszélt, hogy „Azt szeretnénk, ha a lányaink az önmegvalósítás csúcsának azt tartanák, ha unokákat szülnének nekünk”

 Szép gondolat ez, talán még egy díszes falvédőn is jól mutatna, legfeljebb kissé versesebb formában kéne előadni. Hasonlóképpen ahhoz, mint pl. "Ki az urát szereti, jó ebédet főz neki!" "Nékem olyan asszony kell, ha beteg is, keljen fel!" "Az én uram a legjobb ember, csak szülnöm kell, akkor nem ver!"
Vagyis Kövér is fogalmazhatott volna valahogy így stílusosabban:

 Életünk csak akkor lesz kellemes,

 Ha lányaink unokát ellenek!

 Persze mindehhez a szaporodást ösztönző nemes gondolatokhoz a késztetést a házelnök részéről cseppet sem a nők lebecsülése, hanem sokkal inkább az államférfiúi aggódás adta. Vészesen fogy a magyar, még a végén ki fogunk halni.

 És mivé is lenne a világ nélkülünk, magyarok nélkül? Ki védené meg Európát ezek után a muszlim terroristák millióitól, na most mondja meg őszintén kedves Merkel asszony?

 De tényleg, hová is jutna a világ, ha kihalnának a magyar nemzet fiai, mint teszem azt megtörtént ez többek között a hosszúlábú álfakusz, a déli gyomorköltő béka, a Costa Rica-i aranyvarangy, az álarcos páfrányposzáta, pápaszemes kormorán, a falklandi pamparóka, a sivatagi patkánykenguru vagy a fehérfarkú erszényesnyúl esetében? És akkor még egy csomó tetűfajt nem is említettem.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr198174586

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hatalmas műbotrány 2015.12.15. 15:54:42

Kövér elmondta, hogy a nők kiemelt szerepe az anyaság. Ezt kimondani nyíltan, amikor a XXI. században vagyunk, melyben immár homokosok, pedofilek, transznemű gyíkemberek, LGBTREQSZAR-emberek és más liberó szörnyek állnak a középpontban de facto fasizmu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

♔bаtyu♔ 2015.12.16. 08:44:12

Szerintem túltoljátok ezt a bringát. Szenzáció az lesz, ha Orbán is veri az asszonyt mint Demszky, vagy a másik "liberális" Wekler.

NaNehogyMár 2015.12.16. 08:54:06

Ez az írás kimeríti a nemzetgyalázás kritériumait. Nem vagyok nagy magyarkodó, de remélem feljelentik a blogírót.......
Ez már talán kicsit sok.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.12.16. 09:06:45

A ballibek egyetlen problémája, hogy van ember, aki szerint szaporodni kell a magyarnak.
Ad abszurdum olyan módon, hogy magyar nők szüljenek gyermekeket.

ÉS hogy ennek a kívánalmának hangot is adjon, és eljusson az óhaj nagyobb tömegekhez is, na az kiveri a biztosítékot a ballibeknél.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2015.12.16. 09:49:49

KEZDŐ ÁLLATORVOS

Egyik tehén ellik,
Csak nem tudom, mellik?

:)

csak egy néző 2015.12.16. 09:53:13

@Ballib Cenzúra:
Mesélj már, te és tenyész tehened mennyi igaz fideszes hazafyval járultatok hozzá a haza szaporulatához?
Remélem a te kancád sem keres annyit, mint te, mert neki nem az a dolga.

torró 2015.12.16. 10:01:39

Egyre alpáriasabbak ezek a blog írók. De nem baj, mert annyi eszük már nincs, hogy felfogják, csak maguknak ártanak vele. Ez már az elkeseredett csapdában vergődő állatnak a szindrómája. De hát szerintük ők a kultúr emberek..Szerencsétlen balfékek.

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2015.12.16. 10:20:42

Te gyökér blogíró....
Ha a saját nemzetedről így írsz .....
...ha kihalnának a magyar nemzet fiai, mint .... sivatagi patkánykenguru vagy a fehérfarkú erszényesnyúl esetében? És akkor még egy csomó tetűfajt nem is említettem.......
akkor ezért a hasonlatért egy akkora pofont érdemelnél, hogy egyből a tengerentúlon találnád magad a demokrácia és a megértés bajnokainál.
Remélem egyszer összefutunk.... és megkapod ami jár.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2015.12.16. 10:22:48

Unalmas téma.az elején is az volt.

csak egy néző 2015.12.16. 10:24:00

@FILTOL:
Mindig kell valami gumicsont, ami eltereli a szabad rablásról a figyelmet.

Wrex 2015.12.16. 10:28:23

Roppant egyszerű a megoldás. Akinek nem tetszik amit Kövérlaca mondott, tiltakozzon azzal hogy nem szül gyereket. Illetve ha már besikerült akkor azokat világosítsa fel hogy a gyerekszülés egy sötét középkori ostobaság, eszükbe ne jusson. És akkor egy-két emberöltő alatt a természetes szelekció megteszi a hatását és eltűntök a fiszba a baromságaitokkal együtt.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.12.16. 10:31:52

@csak egy néző:

Látod látos.. Ez a különbség közöttünk.

Mi nem Orbánnak vagy Gyurcsánnynak szülünk.
Nem azért mert Kövér vagy Kuncze mond valamit. Az meg hogy azért ne legyen gyerekünk, mert valaki mond valamit még az előző felvetéstől is nagyobb ostobaság.

Megjegyzem két csodálatos gyerekünk van.
Hálás vagyok a sorsnak, hogy nevelhetem őket, és valóban az önmegvalósítás lehetőségét is látom bennük, többek között.

De egy magadfajta ballib, aki így beszél más feleségéről ezt nem értheti meg soha.

Május 40. 2015.12.16. 10:32:48

A liberálidióták viszont lassan tényleg kihalnak, mint a hosszúlábú álfakusz. Már csak néhány darabot találni belőlük, itt van például ez a síkhülye blogíró.

csak egy néző 2015.12.16. 10:57:08

@Ballib Cenzúra:
Azért az magáért beszél hazafy barátom, hogy már maga a bajuszos házmester is magyarázza, hogy mit is akart mondani és a saját államtitkára is helyreteszi a párttársát.
De nálam nem is ennek az idiótának a mondata verte ki a biztosítékot, hanem a magát sztárnak tartó, beképzelt pártmuzsikus Ákos mondata és most ide is másolom neked.
Ami pedig a stílust illeti, azt hiszem magadfajta ballibsizőkém nem ártana időnként magad visszaolvasni.

"Kovács Ákos: A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem. "

Csak halkan megkérdeznélek te beképzelt köcsög, hogy vajon miért érdemel kevesebb fizetést az a nő, aki a gyereknevelés és a hozzád hasonló fasz szaros gatyájának mosása, ellátása mellet NŐ létére eladónő, ápolónő, buszvezető, villamosvezető, jogász, bíró, orvosnő vajon miért is érdemel kevesebb pénzt, mint a férfiak, hogy rólad, aki egy max 2 órás hakniért felveszed a 10 milliós gázsid?
gázsidatm.blog.hu/be/berkeczbalazs/image/szerzodes_lista_2015_1.png
már szó se essék.
Azt már megszoktuk, hogy ez a bajuszos házmester akinek a szeméből csak gyűlöletet sugárzik a volt komcsi baromságokat beszél, amikor kinyitja a pofáját, de, hogy te is magadat művésznek tartó is beállj nyilvánosan a seggnyalók sorába, hát....
Sajnálom a feleséged és én szégyenlem magam a helyében is.

korupisti 2015.12.16. 11:18:00

Aggodalomra semmi ok. Ameddig az íromány "szerzője" firkálhat
a "tetűfaj" kihalásától tartani teljességgel indokolatlan.

Balt 2015.12.16. 11:29:51

Remélem, nem követted el azt a hibát/bűnt, hogy utódok megfordultak a fejedben! (Hacsak a "hímivarsejt a szájüregben"-sztorit nem számítjuk.)

kergfsa 2015.12.17. 19:30:30

vannak olyan értelmes írásaid, az ilyen full proliknak szánt hisztiknek mi a fasznak ülsz fel?
süti beállítások módosítása