Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Terrormatek

2016.03.23. 10:39 | Proszektura | 85 komment

Címkék: terror migráns Orbán TEK Brüsszel Soros Kósa

Tételezzük fel, mi lett volna, ha egy brüsszelihez hasonló szörnyű terrortámadás a mi országunkban történik, ahol a hazugságok, akarom mondani, a reformok működnek, ebben az országban, amelyik az alaptörvény rendelkezése folytán már évek óta elveszítette köztársaság jellegét, s amelyiknek egy olyan miniszterelnöke van, akinek az élete, saját parlamenti bevallása szerint egy nyitott könyv. Persze Orbán Viktor egy nyitott emlékkönyvre gondolhatott szerintem, amiben viszont, mint tudjuk, mindig akad azért jó néhány „titoksarok”, „titokfül”.

(Pl. íme Mészáros Lőrincke egyik gyerekkori  titkos bejegyzése:

„Az életben hárman vigyáznak rád, Isten, Szülő, Jóbarát.
Az elsőt imádd
A másodikat szeresd
A harmadikat soha el ne felejtsd!”)

De visszatérve arra, hogy mi lett volna, ha minket ér ilyen szörnyű, brutális támadás. Arról most ne beszéljünk, hogy a mentősök bizonyára jókora késéssel érkeztek volna a helyszínre, hiányos felszereltséggel. Viszont a TEK emberei azonnal a hatvanpusztai birtokán kiépített titkos atom biztos bunkerba menekítették volna a miniszterelnökünket, Rogánnal, Mészárossal, Habonnyal, Vajnával együtt. A Fideszes propagandagépezet pedig rögvest támadásba lendült volna persze. Németh Szilárd sápadt arccal jelentette volna be minden fórumon, hogy nagyon sok jel mutat arra, miszerint e terrortámadás mögött is a Soros-bérenc Soros György áll.

De persze szerencsére a hazánkban bekövetkezett hasonló robbantás sorozat csupán egy ostoba kitaláció, feltételezés, ugyanis ilyesmi nálunk több okból sem történhetne meg. Először is, mint tudjuk, Orbánék szögesdrót kerítése biztonságos védelmet biztosít a menekültek beözönlése, és így természetesen a terroristák bejövetele ellen is. Másrészt az óriásplakátok is megtették a hatásukat, amelyek felszólítottak minden migránst arra, hogy ha Magyarországra jössz, tartsd tiszteletben a törvényeinket!

Na, de eddig tartott egy elképzelt történés, a fantázia világa!

Most viszont térjünk rá arra, ami már nem fikció, hanem a kemény magyar valóság. A Fidesz frakció keddi nyilatkozata. Ebben természetesen megint kitettek magukért, s ismét egy olyan ízléstelen, cinikus, aljas dumát eresztettek meg, amelynek olvastán még azoknak is kinyílt a bicska a zsebében, akiknek nincs is bicskájuk.

„A kormánypárti frakció nevében osztozunk az áldozatok hozzátartozóinak gyászában. Ez nem csak Brüsszel, hanem egész Európa és minden európai ember gyásza és fájdalma.  A brüsszeli terrortámadás-sorozat nem az első jele annak, hogy Európában valami végképp megváltozott.  Az illegális bevándorlás és a bevándorláspárti politika terrort hozott Európába, a bevándorláspárti politika az európai polgárok mindennapi biztonságát fenyegeti és európai polgárok életét követeli. A most álszent nyilatkozatokat tevő magyar baloldali pártok és politikusok is azok közé tartoznak, akik támogatják a bevándorlást, a bevándorlók betelepítését, kezdettől lebecsülték a terrorveszélyt és megtámadták a kormány minden - a magyar emberek biztonsága érdekében – hozott intézkedését.” (OS)

Ebből a szövegből már csak annak egyértelmű kimondása hiányzik, miszerint a brüsszeli terrorért is a magyar baloldal a felelős. Sőt az elmúlt nyolc év, személyesen Gyurcsánnyal az élén. Hogy az ávós Pukli igazgató urat már ne is említsük.

A végére egy kis számtani feladványt javasolnék azért végiggondolni a rezsicsökkentések folytán a matekban egyébként olyannyira járatos Kósa Lajoséknak.

Hányan jöhettek be az elmúlt évben migránsként Európába? Kb. egy millióan? És hányan lehetnek ezek közül terroristák? Mondjuk kb. százan?

Az egymilliónak hányadrésze ez a száz, tisztelt Fidesz? Tíz ezreléke?

Hány Fideszes önkormányzati képviselő van Magyarországon? Talán tízezer körül? Hányan vannak közülük előzetes letartóztatásban gyilkosság elkövetése miatt? Egy biztosan, egy dunaújvárosi személy.

Ez az összes Fideszes önkormányzati képviselő tíz ezreléke.

Mégsem állítom, hogy a Fideszes önkormányzati képviselők közveszélyes gyilkosok lennének, akik a nekik nem tetsző ismerőseiket betonba öntik

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr328519906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.23. 10:46:57

Satana Mertkell és ballib cinkosai buknak, ez a lényeg. Soros meg a többi barommal mehet haza, Washingtonba. Ott robbantgassanak, de kizárólag saját magukat, ne ártatlan amerikaiakat.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.23. 11:29:19

@Proszektura:

Hogy ne így legyen, ezért kell lebontani a liberalizmust gyorsan.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2016.03.23. 12:34:09

@BircaHang Média: A sötétség a te fejedben uralkodik. Ezért pedig éppen a liberalizmus tehet legkevésbé.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.23. 12:51:09

@Proszektura:

A kurva anyádat! Kicsit sokat gágogsz, pedig tegnap téged is várt a brüsszeli repülőtér a kora reggeli órákban. Bezzeg a te fajtád 120 évig él! Egész családodat a legszívesebben kiirtanám szebrebbenés nélkül. S ez is lesz a vége, ha tovább tapossátok a népet.

Afrika steht an der Elbe 2016.03.23. 13:38:46

Abba kéne hagyni a menekültezést és a migránsozást. Erőszakos honfoglalással állunk szemben.

exterminador 2016.03.23. 14:06:33

@BircaHang Média: ejha, birkácska! De dúl benned a keresztényi szellem! Megártott a túl sok bolgár raki? Vagy zárva volt a melegbár, nem kaptad meg, amit akartál, azért vagy ilyen ideges? Vedd be a nyugtatódat, mert az ápolók idegesek lesznek!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.03.23. 14:18:01

@BircaHang Média: Na, mostmár nem csak buta leszel, hanem buta suttyó? Megváltoztatták a gyógyszerezésedet, vagy mi van? Ámulok-bámulok.

röf 2016.03.23. 14:25:10

Mit akart ez a blog?
Vicceskedni?
Hihetetlen ez a migráns-mosdatás.... ezért fizetnek?
Kinek írjátok? Magatoknak?
Kálmán Olga és Vadai Alkesz Ágnes szintje.

tralalala 2016.03.23. 14:42:54

Most...
most ez mi? Valami szar agymenés?

Peterpapo 2016.03.23. 14:53:05

Jól látszik, hogy a kormány seggét mélyen nyalók nem értik miről szól a blog. Hogyan is értenék? Eszük annyi sincs, mint egy marék molylepkének.

A Fidesz frakció nyilatkozata megint csak nettó hazugság. Úgy beszélnek, mintha ezelőtt soha nem történt volna terror támadás Európában, csak mióta a migránsok többen jöttek be, mint előtte. Köcsög hazug gecik.

Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.23. 14:54:38

Azért nem lesz nálunk terrorizmus, mert terrorizmus azokban az országokban van, ahol a muszlimok már elég nagy számban vannak ahoz, hogy terrorsita fészkek alakuljanak ki.
Nálunk szerencsére, (ha a ballibek nem jutnak kormányra) nem lesznek ahoz elegen.

A muszlimokról pedig:
A muszlim vallás és bibliája a Korán arról szól, hogy a Kafírok (mi, akik nem hiszünk Allahban) ellenségek vagyunk.
Ezokból a szélsőséges vallási fanatikusok minduntalan gyilkolászni kezdenek majd mind a történelem folyamán bármikor.
Bármikor és bárhol, Líbiától, Irakon keresztül Szíriáig. Ahol elég sok szélsőséges iszlamista össze bír gyűlni egy helyen.
Ez történt Szaddam féle diktátorok elött és után, terrorista csoportok likvidálása elött és után egyaránt, minden korban.
A vallás okán a szélsőséges fanatikusok utánpótlása végtelen.

Elkerülhetetlen, hogy az iszlám hívő bevándrolók unokáinak 5-6%-a ne válljon terrorsitává.
A vallás alapjainak gyűlölete, és a fanatizmusa pedesztrinálja a jövőt.

Kb ahoz tudnám hasonlítani, amikor nálunk Európában dúlt a boszorkányüldözés, és inkvizíció.
Cirka 1000 év kultúrális különbség van közöttünk, a tolerancia, az elfogadás, és a békés együttélés tekintetében.

Peterpapo 2016.03.23. 15:10:01

@Ballib Cenzúrázók Réme 6:

Nagy tévedésben vagy! Egyrészt egyáltalán nem lehet kizárni, hogy nem lesz, mert sosem lehet tudni, másrészt pedig, ha tényleg nem lesz, az nem azért van, mert kevés nálunk a muszlim, hanem mert nem vagyunk tényezők a világban, sem politikailag, sem gazdaságilag. Brüsszelben is csak azért van, mert ott van az EU központja.

aladindölon 2016.03.23. 15:19:08

Ha már matekozunk... Nem kell óriásplakát ahhoz, hogy az ember az írásodból azonnal érezze belőled gyököt kellene vonni.

Karipapa01 2016.03.23. 15:25:36

@BircaHang Média: "A kurva anyádat! Kicsit sokat gágogsz..."

Na mi van Pista? Elfogyott a nyugalom? Vagy megmondják neked, hogy mit írj, mert ez eddig nem volt rád jellemző!

" Egész családodat a legszívesebben kiirtanám szebrebbenés nélkül."

És most mit teszel? Előásod a lisztraktárból a kalasnyikovot? Békemenetelő TEK-es leszel? És mi lesz a legendával? A mi szeretett Pistánkkal? Feladod? Ez a kommented számomra nagy csalódás volt! Még visszavonulhatsz! Még mielőtt megutál az internetes kommenterek társadalma, akik eddig szerettek téged függetlenül attől, hogy időnként elmarasztaltak a hülyeségeid miatt. Ha így folytatod utálni fognak és az neked nem lesz jobb hidd el! Jobb volt, amíg csak TÉNYED volt. Mindenkinek jobb volt.

Gacsajpesta 2016.03.23. 15:32:28

Hihetetlenül görény ez a szerző!

saci02 2016.03.23. 15:36:19

@BircaHang Média: igy fog az illiberalizmus is eldolni, ahogy most te is eldoltel. Melypontra sullyedtel.

exterminador 2016.03.23. 15:39:39

@Karipapa01: van, aki szereti ezt a látens, szerencsétlen pszichopatát? A kommentelők 95 %-a legfeljebb röhög rajta, de én még embert nem láttam, aki régebbről ismeri és komolyan is veszi.

saci02 2016.03.23. 15:42:36

@Ballib Cenzúrázók Réme 6: Azt is kifejthetned, hogy minek koszonheti Europa, hogy mar nincs boszorkanyuldozes, inkvizicio, es mar nem vagja el egymas torkat a katolikus es a reformatus nem is beszelve az ateistarol...

exterminador 2016.03.23. 15:54:21

Egyébként a terrorprobléma megoldása baromira egyszerű. Fel kell állítani egy szárazföldi hadsereget, és nem várni az amerikaiak, az oroszok, az irániak vagy a törökök vagy akárki más jóindulatára, hanem be kell vonulni Szíriába, Irakba, Líbiába és mindenhonnan kisöpörni az egész mocskos ISIS bagázst. Ezután nemzetiségi alapon újra kell húzni a határokat, és mindenhová oda kell ültetni egy kőkemény diktátort, esetleg be lehet vezetni a statáriális, katonai közigazgatást. Ezzel párhuzamosan ki kell üríteni az ilyen Molenbeekhez hasonló szarfészkeket, aki a legkisebb mértékben is gyanús, azt visszazavarni, ahonnan jött, ha nem kivitelezhető, akkor az ausztrál példát szem előtt tartva deportálni őket a Spitzbergákra. Hogy az ilyesmi nem PC? Ez van.

bkkzol 2016.03.23. 15:56:43

Nem tudom mennyire szopnzorálja Európa buktatását Soros, de az biztos, hogy erre tett... az is bizto, hogy tevékeny "ember".

Karipapa01 2016.03.23. 16:08:54

@exterminador: A mi Pistánk egy internetes legenda! Függetlenül attól, hogy tolta a hülyeséget nem ismerek olyan kommentert, aki igazából haragudott volna rá. De soha nem volt agresszív! Most valami megfordult nála és nagyon rossz irányba! :)

putris72 2016.03.23. 16:52:53

Kedves posztíró,emlékeztetnélek a Belga miniszter szavaira,hogy szerint kb 4000 terrorista jött be a gazdasági menekültáradattal!Meg nem ártana az ATV és az RTL-klub híradóján kívül máshonnan is tájékozódni!Jelenleg az egész világon a legkevésbé a baloldali,és liberális médiák azok akik hírt közölnek!!Csak híreket ferdítenek,és tagadnak le vagy magyaráznak át saját szájízük szerint is!!Akár csak te!!De csak így tovább!

cipraszon 2016.03.23. 17:01:14

Az egymilliónak hányadrésze az a 32. Gyászoljuk inkább az autóbalesetek áldozatait!

Voznyák Pista2 2016.03.23. 17:18:25

@Peterpapo:

"Úgy beszélnek, mintha ezelőtt soha nem történt volna terror támadás Európában, csak mióta a migránsok többen jöttek be, mint előtte. Köcsög hazug gecik.
"

De ezek a terroristák most jöttek be, mikor ti, a legjobban toltátok a "humánus" kampányotokat, hogy ne épüljön pl. kerítés. Az utóbbi néhány terrortámadás ebből a merítésből van.
Persze korábban is jöttek, tanultak, vagy már képzetten jöttek, letelepedtek, dolgoznak (persze azok közül se mind, én konkrétan tudok alvilági kapcsolatokról is.)
Ez a migráns tömeg azonban egészen más. Drága mobilokkal, amelyek egy részétől ahogy beérnek meg is szabadulnak (meg van az oka, és nem csak a szolgáltató váltás) 18-25 év közötti fiatalok, szemrebbenés nélkül tolnak oda az embercsempésznek több száz, vagy ezer eurókat,
(mi a f.szomból). Mit adtak el, a lebombázott házukat ? Vagy a lenyúlt autójukat ?!!!
Vagy két bombázás között elszaladtak a bankautomatához?
Biztosra veszitek, hogy nincs ezek között a fiatalok között több, "csak" pár ezreléknyi terrorista?
Az eddigi események és ez sajnálatosan emberéleteket jelent, azt látszanak igazolni, hogy az általatok favorizált "menekült"-ek jóval több emberáldozatot követelnek, mint az emlegetett Fidesz-es képviselő.
Az akinek elment az esze, az a dogmatikus gondolkodású libsi.

Azon rugóztok, hogy a migránsoknak milyen kis hányada terrorista?
Leszarom, b.meg, ha egy bombájától meghal 100 ember !
Ez elsősorban már nem humanitárius kérdés .( Vagy éppen hogy az, mivel európaiak életéről van szó.)
Hanem biztonságpolitikai. Az hogy egy Fideszes képviselő bűncselekményt követ el, csúnya dolog. Mégsem nevezhető tömegterrornak. És nem szükséges ez miatt terrorkészültséget elrendelni.
Én személy szerint az összes, az utóbbi néhány évben bevándorlót kiutasítanám, persze szállás és ellátás biztosítása mellett, de valahol európán kívül. Azokra a családokra, amelyeknek valamelyik tagja, a tágabb rokonságot is beleértve terrorcselekményt követett el, vagy kapcsolatot ápolt terroristákkal stb.
Családostól kiutasítanám, állampolgárságukat megszüntetve.
Nem jogszerű ? Lehet, ahogy a terror veszély sem az. De gyakorlati választ kell adni, ezekre a problémákra.
És úgy is kell kezelni !!!!

KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.03.23. 17:22:14

@Karipapa01:

Ez volt a nap vicce. Az idióta birka és a TÉNYEK.

Valamit mondj tőle ami nem az orbánakadémia hazug mantrája volt.

Voznyák Pista2 2016.03.23. 17:24:09

@bkkzol:

"Nem tudom mennyire szopnzorálja Európa buktatását Soros, de az biztos, hogy erre tett... az is bizto, hogy tevékeny "ember"."

Nevezzük ezt a módszert, egy újfajta shortolási technikának.

Néhány év múlva kitehetjük a táblát, "Európa Áron alul eladó"

Zsuzsi25 2016.03.23. 17:35:53

@Peterpapo: Szeretnem jelezni, hogy a döghorda ellen kardoskodok nem mind fideszesek, csak nornalisan gondolkodo,tobbnyire vilagot latott emberek, akik lattak, (angliaban, franciaorszagban, hogy mi a vege annak, ha ilyen mocskokat fogadunk be. Allandoan azzal jottok, hogy "dehat aki csinalta, az mar regen itt el, tobb 10 eve jott ide" Igen? Fasza! Tudod, okos embrr mas karan tanul, a hulye meg a sajatjan. Nekunk nem kene elkovetni azt a hibat, hogy befogadjuk a potencialis terroristakat, hogy aztan 10mev mulva ugyanitt kommenteljunk, hogy "de akik robbantottak, azok 10 eve jottek ide"

Advanced Flight 2016.03.23. 17:43:35

"ha egy brüsszelihez hasonló szörnyű terrortámadás a mi országunkban történik, "

Igen, ez a fő fájdalmatok, hogy nem történik. Nincs muszlim - nincs terror. Kínos ez végtelenül, hisz a valóság megint nem támasztja alá az agymenéseiteket, úgyhogy jobb híján ilyen blogocskákon vizionáljátok a cafatokban heverő magyarokat, akik mentő híján elvéreznek.
Szomorú, hogy nektek már csak ez maradt.
Majdnem megsajnáltalak, poszter - de csak majdnem.

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 17:54:13

@Peterpapo:
Azért gondolom még a te agyad is képes felfogni, ha nincs elkövető, akkor terrorcselekmény sincs? Ha nem engedjük be a potenciális terroristákat, az minimalizálja a terrorveszélyt

De ha ez így túl bonyolult, aludj rá egyet és holnap még egyszer fuss neki!

klacus 2016.03.23. 18:16:26

A blog azt kérdőjelezi, meg hogy a magyar kormány válságkezelése szar. Szerintem meg ott a gond, hogy mást sem csinálnak csak válságot kezelnek. Sokszor odáig elmennek, hogy generálnak is valamit, amitől aztán jól megvédenek majd minket. Sok baromságot, és pofátlan dolgot tesznek, amitől feláll az ember hátán a szőr, de migrációs ügyben történelmi mákunk van velük. Csak ez a felesleges kardcsörgetést, és pofátlan nagyképűséget kellene visszább venni, de ez nagyon nem megy, és ez lesz a vesztük előbb utóbb. Magas az a ló amit a szocik megnyergeltek nekik, és fordítva is ültek rá, de még mindig nem látok jobbat.

KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.03.23. 18:31:36

@klacus:

Azért élt ebben a mocskos világban 34 ember aki most egy felhőn ücsörögve kicsit másként látja a csúti migráns cigány agyatlankodását.
Ha ez a génselejtes törpe nem kerítésezni kezd hanem összefogást hirdet a többi EU országgal, hogy a migránsok maradjanak ott ahonnan jöttek, oszt jónpot, akkor ez a 34 ember talán még élne.
Főleg annak fényében csodás ez a történet, hogy a nagy kerítés mellett százezrek utaztak át a csúti migráns cigány hathatós segítségével az országon, köztük a hírek szerint az egyik robbantó is.

De mint tudjuk, a csúti génselejtes migráns cigánynak fontosabb a hatalom megtartása, és annak többet használt az arra fogékony negatív IQ-s mélymagyarok és az EU megvezetése mint egy valós problémamegoldás.

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 18:37:19

"ányan jöhettek be az elmúlt évben migránsként Európába? Kb. egy millióan? És hányan lehetnek ezek közül terroristák? Mondjuk kb. százan?"

Egymilliónál biztosan több jött. Az illegális migráció természetéből adódóan nincsenek pontos számok (ami van az alábecsül), de inkább a duplája lehet, alsó hangon

Száz terroristánál pedig egész biztosan több van és lesz, csak várjuk ki a végét. Most még csak szerveződnek, erőt és fegyvert gyűjtenek, aztán lesz itt még a libbantak kedvére való műsor

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 18:39:18

@KDNP a selejtek gyűjtőhelye:
Már ott tartunk, hogy Orbán hívogatta a migriket az EU-ba, biztos hogy jól emlékszel?

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 18:43:47

@klacus:
"Sokszor odáig elmennek, hogy generálnak is valamit, amitől aztán jól megvédenek majd minket."

Na, ha ketten állítjátok hogy Orbán csinálta a migrációs válságot akkor biztos úgy van

Mondjuk az igaz hogy kimaxolja a politikai hozadékot, de hát ez már csak így megy a jó gazdaembernél. Nem télen áll neki felszántani a földet, és nem vet búzát a hegyoldalba. Mert a libsi olyan, hogy még erre is képes. Illetve újabban csak ilyenekre képes

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 18:50:02

@Peterpapo:
Mondjuk az tény, hogy az Európa Parlament tavaly május 15-i ülésén a szoci-liberós-zöld többség határozatban marasztalta el a magyar kormányt, amiért olyan kampányt folytat, amiben összefüggésbe hozza az illegális migrációt a terrorizmussal

Ezt érdemes jól észbe vésni, mert nagyon beindult az ügyben a maszatolás

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.23. 18:52:11

Törlöm a blogot a listámról: túl sok lett itt az alpári. ballib gágogás. Szégyelld magad, blogtulaj, hogy rendes embereket veszel mocskos szádra.

klacus 2016.03.23. 19:13:02

@hétköznapi libsizmus: "Na, ha ketten állítjátok hogy Orbán csinálta a migrációs válságot akkor biztos úgy van"

Az az igazság, hogy nem erre gondoltam. A migráns válság nem a Vitya krehálmánya, de volt előtte sok más is, ami viszont fake ügy volt, és igyekeztek fékevesztett módon megmenteni minket.
Nagy duma, kevés sikerrel, komolyabb kutató munka nélkül:
- bankoktól jól megvédték a zembereket
- a magánnyugdíjtól is megvédtek mindenkit akit lehetett
- bonyolult adórendszertől is megvédtek minket
- orvoselvándorlás
- bürokrácía csökkentés
- állami szektor átláthatósága
- itt-ott kilógó személyi összefonódások, magánérdekek, röhejes emberek helyzetbehozása

Ezek mindegyikével kapcsolatban elég erőteljesen tele volt a padlás ígéretekkel, majd aztán jött a nesze semmi, fogd meg jól. Persze biztosan lehet érveket felhozni pro és kontra, de ha ezeken a területeken nem változtat, akkor szépen lassan ugyanúgy elhasználódnak, ahogy a szocik.

Gondolom most árkozott liberális vagyok, mert nem osztom a feltétel nélküli lelkesedésed, de hát ez van. A szoci érában fasisztának bélyegeztek, ha kritizáltam, most liberális lettem, ez is valami.

exterminador 2016.03.23. 19:18:55

@bkkzol: Igen, nyilván Soros Európa bukására játszik. A 85 évével. Biztosan megéri. :D Valami kis logika ha szorulna belétek...

2016.03.23. 19:48:00

@röf: Mi a problémád, komcsi Orbán-bérenc? Azért fizetnek, hogy olvass és utána köhögjed felfelé a vezíred propagandáját. Ehhez tartsd magad, ne kérdezz, paréj.
@tralalala: "most ez mi?"
Ez egy cikk, hülyegyerek. Nem tudsz olvasni?
@putris72: " a Belga miniszter"
A belga miniszter, te buta fideszes majom.

Amúgy látom az öröm jeleit a sok fideszkommunistán: de jó, hogy odapörköltek Brüsszelnek, hiszen a vezírem ellensége a barátom. Féléve még Izrael ellen harcoló hősök voltak az orbánista troll árulók szemében, ma már arab terrorista az összes. Egész életemben csak egy biztos dolgot tanultam meg: Kádár és Rákosi komcsijai, Szálasi és Horthy náci gyilkosai vagy a narancsos kommunista seggnyalók és kiszolgálók, ezek mind egy és ugyanaz gén selejt a nemzet testén.

putris72 2016.03.23. 20:02:11

@kopasz barmok országa: Nm akarlak megbántani,de hol írtam azt,hogy nem szimpatikus Izrael!A saját elkorcsosult gyűlöleted légyszíves ne vetítsd ki másokra!Te és a hozzád hasonló emberek támogatottsága az országban elenyésző!Amúgy mi vagy te ?Talán tanár,hogy mások helyesírásával foglalkozol?Ez valami liberális baloldali foglakozási ártalom!

Peterpapo 2016.03.23. 20:07:46

@Voznyák Pista2:

"De ezek a terroristák most jöttek be, mikor ti, a legjobban toltátok a "humánus" kampányotokat, hogy ne épüljön pl. kerítés. Az utóbbi néhány terrortámadás ebből a merítésből van."

Na látod ez sem igaz, mert van amelyik már itt született és van olyan amelyik nem a migráns hullámmal jött be. Látom nálad is sikeres volt a kormány agymosása.

Peterpapo 2016.03.23. 20:15:48

@Zsuzsi25:

Döghorda? Te kiről beszélsz? A menekültekről általánosítva? Akkor gondolom te egyet értesz a Benes dekrétummal is ugye? Ne mondjam, hogy itt élnek 10-20 éve? Jó nem mondom, de attól ez még igaz. Sőt, volt olyan is köztük, amelyik már itt született? Csak azért döghordázod őket, mert vannak köztük aljas szemét gyilkosok is? Melyik nép közt nincsenek olyanok? És mit mondasz azokra az európai (és ezt vedd szó szerint, tehát már a szülei és a nagyszülei is itt éltek) fiatalokra, akik sz iszlám állam oldalára álltak? Azokat hogy szűrnéd ki? Vagy akkor mindenkit ki kell takarítani Európából csak mi magyarok maradhatnánk? Mégis hogy képzeled? Mitől vagy te több azoknál, akik kénytelenek a halál elöl elmenekülni az otthonaikból? Mert a menekültek között nagyon sokan vannak ilyenek is. Hazudjon is bármit az a geci Orbán.

Peterpapo 2016.03.23. 20:18:59

@hétköznapi libsizmus:

Te is azt gondolod, hogy csak a menekült áradattal tudnak bejönni a terroristák? Ne légy nevetséges. Inkább aludj rá egyet és holnap fuss neki újra!

Peterpapo 2016.03.23. 20:23:51

@hétköznapi libsizmus:

"Mondjuk az igaz hogy kimaxolja a politikai hozadékot, de hát ez már csak így megy a jó gazdaembernél."

Még semmi sem volt szinte, de Ovi már akkor plakátolt a külföldieknek magyar nyelven. Látom nálad be is érett a vetése. Sőt túlérett, talán már meg is rohadt. Jó gazdaembernek nevezed ezt a tolvaj, hazug gecit? Hát lelked rajta.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.23. 21:19:54

"Németh Szilárd sápadt arccal jelentette volna be minden fórumon, hogy nagyon sok jel mutat arra, miszerint e terrortámadás mögött is a Soros-bérenc Soros György áll."

Amiben olyan nagyot nem is tévedett volna, hiszen közvetve ugyan, de Soros is elősegíti Európa megszállását.

@putris72:

"emlékeztetnélek a Belga miniszter szavaira,hogy szerint kb 4000 terrorista jött be a gazdasági menekültáradattal!"

Na hazudj, a libsik megmondták, hogy a "menekültekkel" nem jönnek terroristák. Hogy merészelsz kételkedni a ballibsik szavaiban?

@exterminador:

"deportálni őket a Spitzbergákra"

Ne plagizálj, pár hónapja én vetettem fel először a Spitzbergákat ilyen összefüggésben. :D

atpijkamo99 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.23. 21:23:16

"mi lett volna, ha egy brüsszelihez hasonló szörnyű terrortámadás a mi országunkban történik"

Megmondom. Kihirdetik a 9-es terrorállapotot, a lakosságnak le kell adnia az összes ékszert, készpénzt, bankbetétet a Tiborcnál, Mészárosnál, vagy a fidesz portáján, az ingatlanokat, autókat is rájuk kell iratni. A M1-en kívül minden hírcsatornát bezárnak, az interneten csak a 888.hu elérhető. Óránként kell imádkozni a Kedves Vezető jóegészségéért.

atpijkamo99 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.23. 21:24:58

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Soros is elősegíti Európa megszállását."

:))

Nem vitatkozom veled, de egy szmájlit megérdemelsz.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.23. 21:28:18

@cipraszon:

"Az egymilliónak hányadrésze az a 32."

Egy feketehimlővel fertőzött betegnek hányadrésze a himlővírus?

Narancsszínű karlendítés 2016.03.23. 21:35:24

Ha felrobbantanák a végbélcsúti kisvasutat,nem lenne különösebb nemzetközi visszhangja.

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 22:16:26

@Peterpapo:
Eddig is jöttek már be terroristák a menekültáradattal, nyugodjál le. De itt nem csak azokról van szó, akik a terrortámadás szándékával érkeztek Európába. Hanem sok olyan csávóról is, akiket a napi tétlenség, a frusztráció, na meg az iszlám hagyományok és a radikális agitáció nevelnek fokozatosan terroristává

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 22:19:45

@Peterpapo:
Orbánt nem akarom túldícsérni, mert az félrevinné a diskurzust. Maradjunk annyiban, hogy a libbantakhoz és a szoccantakhoz képest jól gazdálkodott, míg azokra keserű aratás vár

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 22:32:39

@klacus:
"- bankoktól jól megvédték a zembereket
- a magánnyugdíjtól is megvédtek minde
nkit akit lehetett
- bonyolult adórendszertől is megvédtek minket
- orvoselvándorlás
- bürokrácía csökkentés
- állami szektor átláthatósága
- itt-ott kilógó személyi összefonódások, magánérdekek, röhejes "

Ezt mind külön-külön kéne végigvenni, csak röviden:
- a devizahiteles-mentés egy sikeresen zárult merész akció volt, bár én egyet se mentettem volna meg (aki hülye az szenvedjen)

- a magánnyugdíjpénztárak is, de ez csak 20 évvel derült volna ki, így meg lehet vitatkozni rajta. én kiléptem amint nyílt erre lehetőség

- az egykulcsosadóért három csillagot adok Viktornak, ez a legjobb az egész pakliban

A többi meg sztem nem igazán áll összefüggésben azzal, amit sugalmazni akarsz

Peterpapo 2016.03.23. 22:39:24

@hétköznapi libsizmus:

Eddig is éltek itt terroristák a menekültektől függetlenül is, nyugodjál le. Gondolj csak az IRA-ra, vagy a többi hasonló szervezetre.

Ha tanultál közgazdaságtant, akkor tudhatnád hogy amiket most csináltak Orbánék az lehet, hogy pillanatnyilag jónak tűnik, de pár év múlva erősen visszaüthet. Akkor gondolj majd arra, hogy kellett-e nekünk ez fostalicska kormány?

hétköznapi libsizmus 2016.03.23. 22:53:51

@Peterpapo:
Hagyjál már, ezerszer elmondtátok a szövegeteket a gazdasági összeomlásról aztán jobb a helyzet mint bármikor évtizedekre visszamenően

A terrorizmus meg egy kicsit bonyolult dolog neked szemlátomást. Elég ha belegondolsz, hogy Lexingtonnál terroristák szálltak szembe a brit gyarmati különítménnyel, aztán mi lett belőle? Valami United States of America

Na és mi lesz ha tovább terjed az iszlám terrorizmus Európában (megsúgom, ez szinte biztosra vehető, olvasd el a State Department közleményét)? Vallonisztán, Francúziisztán meg hasonlók, kell ez nekünk? Vehetsz majd turábánt a fejedre baszki aztán hajlonghatsz valahányszor a müezzin elüvölti Allah nevét

alfacharlybravo 2016.03.23. 23:10:19

@saci02: Nehogy már, esetleg talán az is lehet oka, hogy egymás gyilkolászása nem vezet sehova? A kedves migránsok még nem jöttek rá erre az igazságra, de a bolond Ukok itt a szomszédban még a 30 éves háborúnál tartanak, a kedves liberális felbujtók nagy megelégedésére. Jugoszlávia felbomlása is jó példa rá, hogy a fehér ember itt Európában is képes totál megőrülni, némi propaganda hatására. Itt a kommentelők között is van elég potenciális terrorista.

bkkzol 2016.03.23. 23:39:18

@exterminador: A nagyravágyás nem kor függő. Vannak akik azt hiszik örökké élnek. Valószínű, hogy óriási ötömet koz az öregnek, hogy a haláln túl is emlegeti majd Európa ( ha átkozva is).

monddazigazatmar 2016.03.24. 01:54:48

@Peterpapo: "Eddig is éltek itt terroristák a menekültektől függetlenül is, nyugodjál le. Gondolj csak az IRA-ra, vagy a többi hasonló szervezetre. "

Tudod, téged olvasva rájöttem, hogy túl kevés orvos vándorolt ki, sajnos neked még jut, és életben tart a magyar eü, mert hogy ennyi aggyal nem létezik, hogy segítség nélkül tudsz élni.

Az ira, eta meg ilyen szarok, kb 20 éve nem csináltak semmit. Egyiket sem legyőzték, hanem önmaguk döntöttek így.
Ha, esetleg neked lenne igazad, és tényleg lenne terrorizmus akkor arra az megoldás, hogy további rohadékokat engedjenek be? Miért? Papóéknál ha ég a nagyszobában a karácsonyfa, akkor felgyújtják a többi helységet is?
Mit ugatsz arról, hogy annak aki 20 éve érkezett és lefialt, és a fia robbantgat semmi köze a bevándorláshoz? Ponthogy arra jó példa, hogy kurvára nem integrálódtak, és maradtak a szép hagyományaiknál.
Nem tűnik fel, hogy a csepp agyaddal, hogy ahol nincs muszlim horda ott nincs robbantgatás? Segítek: Kelet-Európa, Kína, Japán, Korea. Dél-Amerika. De persze semmi összefüggés, mi?
Tényleg sajnálom hogy a fajtáddal egy országban vagyok. Ha ti lennétek a többség, bizisten elhúznék valahova, aztán páholyból nézném, hogy basztok szét mindent amiért a családom generációkon át a vérét adta.
Dögölj meg.

Zsuzsi25 2016.03.24. 05:40:06

@Peterpapo: leirom ujra, mert latom a gondolkodas nem erosseged. Ha akkor franciao, nemeto. azt mondja, hogy NEM johettek, akkor ez most nincs, nem hal meg 130 ember parizsban, ki tudja mennyien brusszben. Orban gondolkodott, es o azt mondta, hogy koszi, de mi ebbol nem kerunk. Lehet, hogy a döghorda kozott van 20% aki tenyleg menekul, aki a haboru ekol jon. Na es? Nem vagyunk felelolsek. Lehet, hogy most bekesek (nagy reszuk most sem az) de 20 30 ev mulva itt fogunk kommentelni arrol, hogy terrorizaltak, mert nem tudtak beilleszkedni. (Nem is akartak)
Meg mert nem csadort hordok hanem szoknyat, (erre hivatkozva persze meg is eroszKolhatnak) stb. Ui: te sem vagy biztonsagban, mert ha "veszhelyzet van es 5 honapja nem dugott az illegalis hataratlepo, akkor jo a ferfi is, hiszen veszhelyzet van"
Mivel vagyok tobb? Ez az en orszagom, a nagyspam es az o apja szamtalan csatat megvivott, es nem azert harcolt a szabadsfert, hogy egy ilyen doghorda elvegye ezt. Ezek is ahelyrtt, h. harcolnanak inkabb jonnek ide....elvenni a mi hazankst. Holott nekunk lenne lehetosegunk megvedeni azt ami a MIENK!!!! de sajnos egyelore nem lehet loni a hataron. Pedig par doglott muszlim feregrol kedzult kep hamar bejatna a vilagot, es mar is megszunne az utanpotlas.

Zsuzsi25 2016.03.24. 05:45:37

@Peterpapo: ohh. Sorry. Nem valadzoltam a kerdesdre. So: mit szplok azokhoz azokhoz akik europai emberkent radikalozalodtak, es segitettek az iszlam allamot? Mit szolnek? Kotelet nekik is, akkor is ha gyerek. (Ennek lenne elrettento ereje) tovabba, kell nekunk meg tobb? Nem! Ugyhogy hatarzar! Bocs, de abszolut nem rendeluk meg egy vizbe fulladt doglott gyerek lattan. Muszlim volt. Az elbaszott idealogoajaval itt nott volna fel ha partot er....es az ertekes europai embereket robbantgatja majd, "mer nem fogadtak be, nem kapott ingyen kocsitlakastpenztamitakart" hat aljon mar meg a menet! Okos a mas karan tanul, hulye a sajatjan.

Peterpapo 2016.03.24. 10:08:15

@monddazigazatmar: @Zsuzsi25:

Ti mindannyian annyira okosak vagytok hogy csak na. Biztos arra is tudjátok a választ, hogy akik itt élnek már 10-20 éve, illetve ide születtek, vajon miért vártak ennyit, hogy elkövessék az aljasságaikat? Miért nem tették meg előbb? Vagy ezt ti sem tudjátok, mert Orbán erre még semmit sem mondott? Ha egyszer agyátültetésre lenne szükségem, akkor a tiéteket kérném, mert azok alig használtak.

Zsuzsi 25:

Neked pedig a döghordára és döglött gyerekre azt üzenem, hogy az olyanok miatt vannak a robbantások mint amilyen te is vagy. Aljas féreg.

Peterpapo 2016.03.24. 10:13:07

@hétköznapi libsizmus:

"Hagyjál már, ezerszer elmondtátok a szövegeteket a gazdasági összeomlásról aztán jobb a helyzet mint bármikor évtizedekre visszamenően"

Hahahahaha! Jobb a helyzet? Hol? Az államadósság csökkent? Nem. Még úgy sem, hogy beletették a 3 milliárd Manyup pénzt. A munkanélküliség csökkent? Igen, úgy, hogy több százezer magyar ki ment külföldre dolgozni és a közmunkásokat is beleszámolják. A gazdasági összeomlás nem pár év alatt megy végbe, te nagyon okos! Sok olyan van, ami hosszútávon fejti ki majd a hatását, ami a gazdaságban nem 5-6 év, mert az rövid táv. 10-20 év múlva foghatod majd a fejed.

saci02 2016.03.24. 11:05:08

@alfacharlybravo: ''esetleg talán az is lehet oka, hogy egymás gyilkolászása nem vezet sehova?'' Ezt hivjak liberalizmusnak. Sot a jogallamisagot, es a jogegyenloseget is ennek koszontheted!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.24. 11:27:20

@Peterpapo:

"Biztos arra is tudjátok a választ, hogy akik itt élnek már 10-20 éve, illetve ide születtek, vajon miért vártak ennyit, hogy elkövessék az aljasságaikat? Miért nem tették meg előbb?"

Köszönöm a vallomást, épp ezzel ismerted el, hogy a már itt lévők sem integrálódtak, hiszen "elkövetik az aljasságaikat".

A kérdésedre pedig az a válasz, hogy most érkezik nagy számban az őket radikalizáló utánpótlás.

Peterpapo 2016.03.24. 11:31:05

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Na mi van? Megérkeztél Aranyanyám? Látom a logikus gondolkodásra való képességed nem sokat változott.

Zsuzsi25 2016.03.24. 11:45:46

@Peterpapo: ki a faszt erdekel, hogy miert robbantottak???????! Robbantottak es robbantani fognak.

Peterpapo 2016.03.24. 11:50:57

@Zsuzsi25:

Gyűlöletből robbantottak, ami benned is túlteng.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.24. 12:10:54

@Peterpapo:

"Na mi van? Megérkeztél Aranyanyám? Látom a logikus gondolkodásra való képességed nem sokat változott."

Érvek helyett személyeskedés... Ebben jó vagy.

Amúgy nem vagyok az aranyanyád. A te anyád az a fogatlan, repedtsarkú bárcás roma szexmunkás, aki a józsefvárosi csehók előtt egy pofa sörért árulja a fonnyadt bájait:

i2.ytimg.com/vi/e4NlzJmeuvw/0.jpg

Peterpapo 2016.03.24. 12:13:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Mire kellene érvelnem? A mosott agyad hülyeségeire. Anyám pedig 20 éve halott, úgyhogy nem árul ő már semmit sem sehol.

Peterpapo 2016.03.24. 12:36:20

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Ja és szép rólad, amit csatoltál. :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.24. 12:38:31

@Peterpapo:

Na ne már, nem ismered fel anyádat?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.24. 12:45:41

@Peterpapo:

"Anyám pedig 20 éve halott"

Akkor már ideje lenne követned.

Peterpapo 2016.03.24. 13:22:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Te annyira, de annyira emberi vagy, meg kulturált európai, meg keresztényi, meg minden, hogy az egészen elképesztő. Hogy lehet, hogy még nem avattak szentté? Téged, meg Zsuzsi 25-öt mindenképp fel kellene terjeszteni a Vatikánnál.

hétköznapi libsizmus 2016.03.24. 13:38:32

@Peterpapo:
Jól elcseszték a bolsevik kedvenceid a spontán privatizációval. A privatizációnak nevezett szabadrablásból akkora leépülés lett, hogy évtizedekre a padló közelébe küldte a magyar gazdaságot

Peterpapo 2016.03.24. 13:46:50

@hétköznapi libsizmus:

Na ja. És ezt a lenyúlást, szabadrablást most a fideszes haverjaid, még nagyobban folytatják. Ha te ennek tapsikolsz, akkor az a te bajod.

hétköznapi libsizmus 2016.03.24. 14:04:47

@Peterpapo:
Van aki arab meg afgán migránsokat gyűjt, van aki meg termőföldet. Ha már választani lehet, akkor inkább az utóbbi

Peterpapo 2016.03.24. 14:07:48

@hétköznapi libsizmus:

Te tudod, de aztán mikor kigyűjtik alólad a szart is, mehetsz az arab, meg afgán bevándorlók mellé. Ne mondd, hogy nem szóltam!

hétköznapi libsizmus 2016.03.24. 14:51:26

@Peterpapo:
A kakit ingyen is odaadom, legyen tiéd ha ez boldogít

Peterpapo 2016.03.24. 14:55:29

@hétköznapi libsizmus:

:) :) :) Annyira, de annyira vicces vagy, hogy csak na, de nem nekem kell, hanem a kúrmánynak. Küldd el nekik legközelebb válaszborítékban, amikor Nemzeti Konzultációt tart a góré. Fognak neki nagyon örülni, abban biztos lehetsz. Lehet ajándékba küldenek is majd neked egy nemzeti színű szalaggal átkötött lófaszt. De lehet, hogy kettőt, hogy legyen a kezedben is, hogy tudjad, mi van a seggedben. ;)

hétköznapi libsizmus 2016.03.24. 15:19:12

@Peterpapo:
Te meg öltözz szőkenőnek oszt úgy szopd le a migránsokat, Ha nem hiszik el hogy szőke vagy és nő, akkor mutasd meg nekik az IQ teszted

Peterpapo 2016.03.24. 15:23:57

@hétköznapi libsizmus:

Vigyázz! Csokis a szád széle. Azt mondod le van szarva? Ja azt hittem csokis.
süti beállítások módosítása