Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A migránsok már a spájzban vannak

2016.05.07. 13:48 | Proszektura | 21 komment

Címkék: Orbán ATV MNB Matolcsy Gyurcsány Lázár migránsok

Az utóbbi napok legnagyobb belpolitikai skandaluma, Fidesz-barátibb megfogalmazásban: fejleménye volt, hogy kiderült, Matolcsy bankelnök úr a forintgyengülésből származó profitját rokonok, haverok között osztogatta. Amit pedig eközben a szerencsétlen devizahitelesekkel tett, az ahhoz hasonlítható, mint amikor valaki az árvíz idején kényszerűen elhagyott házakat fosztogatja, majd amikor a tette, sikertelen eltitkolási kísérletei ellenére kiderül, még azt várná el a károsultaktól, hogy mondjanak is köszönetet, amiért nem lopott tőlük többet. Orbán védőszárnyai alá húzódva a kuzinjai körében végzett osztogatásokról pedig nemzeti öntudatról és a nemzeti vagyon gyarapításáról hablatyolva cinikusan kijelenthette, hogy neki körülbelül száz unokatestvére van, világszerte pedig 3-400 rokona.

Mindenesetre egyre többen vannak azok, akik szerint, amit Matolcsy MNB elnökként tett, az teljesen elfogadhatatlan, botrányos, törvényellenes, sőt a köznek súlyos vagyoni hátrányokat is okozott.

Egyre többen követelik a lemondását is.

Soha jobbkor nem jöhetett hát, az egyébként is a migránsellenes lázban égő, a nemzetünk sorsát eldöntő népszavazásra készülődő kormányzatunk számára ez a körmendi ügy. Lázár miniszter úr a szokásos heti sajtótájékoztatóján rendőri jelentésre hivatkozva kijelentette, hogy a szakközépiskola tornacsarnokában kézilabdázó lányokat „molesztálták, illetve zaklatták az ott elhelyezett bevándorlók, ezt ez ügyeletes tiszt figyelmeztetésére sem hagyták abba”, és közölte azt is, hogy a migránsok betörték az ablakot, ezért a lányoknak abba kellett hagyniuk az edzést.

A rendőrség szerint viszont mindez így nem történt meg.

Ám mégis a miniszteri bejelentésben elhangzott hírt vette át az ATV is, amelynek honlapján a főkapitányi cáfolat ellenére még jelenleg is az a legfrissebb híradás, miszerint „Újabb tanúk erősítették meg a tegnapi cikkünk nyomán országos botránnyá dagadt körmendi migráns-sztori részleteit.”

http://www.atv.hu/belfold/20160506-kormend-ujabb-tanuk-jelentkeztek

Az ATV azonban e legújabb, önnön igazát bizonyítandó közlésében is ellentmondásokba keveredett:

„Eredeti cikkünkben nem többet és nem kevesebbet állítottunk, mint azt, hogy a BM Rendészeti Szakközépiskolájának körmendi sportcsarnokával közvetlenül szomszédos ideiglenes befogadó állomás lakóinak egy része szerdán este az épület ablakán keresztül figyelte a junior-serdülő leánycsapat edzését, majd miután az iskola ügyeletes tisztje távozásra szólította fel őket, az egyik férfi berúgta az ablakot.”

Majd kicsivel lejjebb viszont már ezt írták: „- Nem állítottuk, hogy szándékos rongálás történt.

Kíváncsi lennék, hogy az ATV szerint miként lehet egy ablakot nem szándékosan berúgni?

Mint ahogy, nem mellesleg, arra is kíváncsi lennék, hogy ha Lázár miniszter urat valótlan, már-már a rémhírterjesztés kategóriájába sorolható közléseivel legközelebbi sajtótalálkozóján szembesítenék, miként reagálna erre.

Talán azzal vágná ki magát, hogy a kérdező idegen érdekeket szolgál, egyébként pedig Gyurcsány a tüntetők közé lövetett?

Éppen itt tartottam a gúnyos blogbejegyzésem megírásában, amikor kimenve a spájzba azt vettem észre, hogy az ablakban elhelyezett barackbefőtt a padlón hever.

Jeges rémület öntötte el szívemet. Azonnal berohantam a szobámba és magamra zártam az ajtót. A migránsok már a spájzban vannak, ordítottam a nejemnek halálra váltan. Mert hát ki mások is lehettek, akik azt a befőttes üveget összetörték?

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr48693712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.05.08. 12:55:40

www.origo.hu/itthon/20160508-ot-iraki-balhezott-bekescsaban.html

Ezek a rendőrség üvegablakát törték ki, na meg megdobálták a rendőröket. Ez valami migráncsszokás lehet, már Röszkénél is ezt csinálták.

Ezt hogyan magyarázod ki? Mondjuk talán nem is kell, mivel a migráncsok a második legjobb helyen, a rendőrségi fogdában vannak. (A legjobb hely nyilván Európán kívül lenne.)

lifecracker 2016.05.08. 13:20:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ne aggodj, ezek a sajat anyjuk megeroszakolasat is kimagyaraznak. Norgeviaban tortent az eset nem olyan regen - egy szomaliai "menekult" megeroszakolt egy norveg " !!! ferfit" !!!, melynek kovetkezteben kutasitottak az orszagbol. A himtaggal valoban , de azon kivul kves mas ferfias tulajdonsaggal rendelkezo oslakos facebookon osztotta meg, hogy hibasnak erzi magat, mert miatta lett kiutasitva az orszagbol a szerencsetlen menedekkero.

Londonnak muszlim polgarmestere lett, mert ha a migrancsok a spajzban meg nem, de polgarmesteri es miniszteri szekekben mar ott vannak, es csal ido kerdese, hogy a barackbefott helyett az angolok vesejet fogjak leverni.

www.youtube.com/watch?v=MpVi8TJ2RGw

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.05.08. 13:33:09

@lifecracker:

Úgy rémlik, valami hasonlót én is olvastam régebben, de ott nő volt a megerőszakolt, aki utólag sajnálkozott és önmagát hibáztatta. Nagy az Isten állatkertje.

lifecracker 2016.05.08. 13:36:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nok kozul szamtalan volt ilyen sajnos.

Egyebkent mar megkezdodott a kontinensfoglalas ideologiai megalapozasa is. A cikkben szereplo negroid asszonysag konyvet irt arrol, hogy Europa oslakosai valojaban a feketek voltak.

www.dailystormer.com/negress-writes-book-claiming-the-first-europeans-were-black/

röf 2016.05.08. 13:43:47

Sajnos egyre sivárabbra sikerülnek ezek a migránsmosdató írások.
Pedig hogy iparkodom, hogy megkedveljem ezeket a jóravaló, szerény, dolgos, kigyúrt, lapostelefonos menekülőket....
Szegények, úgy megindultak kétezer kilométerrel távolabbról, hogy még csak lassítani sem tudnak a határainknál....
Go egyenesen Berlinig, vagy Stockholmig...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.05.08. 13:57:34

@lifecracker:

Ami vélhetően igaz is, mert az ember - pontosabban a korai őse - Afrikában alakult ki. De ez sok százezer éve történt. Az Afrikában maradt ember megrekedt az őskorban, az európai meg fejlődött.

Milyen kultúrával rendelkeztek azok az afrikai törzsek, amelyeket az Afrika-kutatók az őserdőben meg a szavannákon találtak? Ha rajtuk múlt volna, ma is bottal szántanánk és nyíllal vadásznánk.

Az európai embert amúgy sem a bőrszíne teszi európaivá, hanem a habitusa, a tanulni, tudni és dolgozni akarása, a törekvése, a szorgalma és még sorolhatnám. Ami mellesleg elmondható a kínaiakról, japánokról és még pár egyéb kultúráról is, de ezek mindegyike idővel megrekedt - és egyedül az európai ember volt az, aki nemcsak létrehozta, hanem tovább is fejlesztette.

Az araboknak valóban volt tudományos tevékenységük, ám ez jórészt a görög alapok megőrzésében merült ki. Kína is komoly tudományos múlttal rendelkezik, de ők is megrekedtek. Jórészt Japánra is ez áll. Egyedül Európa vitte tovább a tudományt, egyedül Európa érdeme az is, hogy Kína, Japán és sok egyéb távol-keleti ország újra csatlakozott a tudomány élvonalához.

És most ennek az Európának a tönkretételét nézzük tehetetlenül.

fideszes Bróker kormány 2016.05.08. 13:59:52

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

mi van te tranzvesztita batyu, ma megint női ruhában jössz ki ide migráns bérretegni? Ahelyett hogy a Kék Osztriga bárt takarítanád.

Kiss László meg a haverjai is migránsok voltak? Azok nem végeztek fél munkát, hogy csak megkukucskáltákl a csajokat.

Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.05.08. 14:06:29

@Kovacs Nocraft Jozsefne: " Az Afrikában maradt ember megrekedt az őskorban, az európai meg fejlődött."

nyihihi Józsi néni, akkor te bazmeg Afrikából írsz!

Mennyi banánt kapsz a Fidesz gazditól netes troll melóért?
Amúgy batyu, te tényleg pedofil vagy, aki női ruhákban járkál?
A férjed Józsi bácsi mit szól hozzá?

Halálbüntetést a korrupt politikusokra! 2016.05.08. 14:19:15

@lifecracker:

Igazad van nagyon ébernek kell lenni ezekkel a migránsokkal szemben. Ezek nemcsak hogy falkában verődve erőszakolják halomra a magyar nőket, hanem már plasztikai mütétezik is magukat: Kiss Lászlónak meg a bandájának, építő tábori fotó riportereknek, fehér magyar falusi gyerekeknek álcázzák magukat, akik aztán a diszkó mellett dugják félholtra a magyar lányainkat.
Éberség fidesz elvtársaim, mielőtt a mi lakásunkba jönnek be. mondjuk kopogtató cédula gyüjtés ürügyén! Akkor aztán nics kegyelem az asszonyainknak meg a lányainknak.

lifecracker 2016.05.08. 14:29:59

@Halálbüntetést a korrupt politikusokra!: Tehat az a sajnalatos teny, hogy egy bizonyos bunelkovetesi forma a magyar tarsadalomban is jelen van, negalja az az iranyu igenyunket, hogy ne eresszunk ra a tarsadalmunkra egy olyan csoportot, ahol a nevezett bunelkovetesi forma prevalenciaja sokkal magasabb, mint az oshonos tarsadalmon belul elok eseteben? Erdekes gondolkodas.

lifecracker 2016.05.08. 14:32:56

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ezzel nem is lenne tul nagy baj, ha a konyv iroja tortenelem elotti idokre menne vissza, de sajnos nem ez a helyzet.

Egyebkent, bar ezzel a velmenyemmel valoszinuleg egyedul vagyok, nem osztom az afrikai szarmazas elmeletet. A szinesborueket kulon fajnak tekintem, nem hiszem, hogy valaha kozos osunk lett volna.

Willkommenskultur 2016.05.08. 14:40:07

A dzsihádisták megint ablakot törtek, ezúttal Békéscsabán.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.05.08. 14:46:32

@lifecracker:

Biológiai értelemben nem lehetnek külön faj, hiszen képesek vagyunk közös utódot létrehozni. Kulturális értelemben persze ég és föld.

Más kérdés, hogy minek akarnánk közös utódot, hiszen a fekete-afrikai népek átlagos IQ-ja a PC-ileg legelkötelezettebb "kutatások" szerint is szignifikánsabb alacsonyabb a fehér emerénél. (A fehér emberé meg alacsonyabb, mint japáné, kínaié és az askenázi zsidóké.)

Amihez a kötözködők kedvéért hozzáteszem, hogy ez nyilván nem azt jelenti, hogy közöttük nincsenek kiemelkedően intelligens emberek. Csak annyit jelent, hogy arányaikban jóval kevesebb ilyen van köztük.

lifecracker 2016.05.08. 15:28:51

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Azonban mig a delkelet-azsiai es a feher ember IQ ja kozott 5-6 pont a koulonbseg, addig a feher ember es a negrid fajok kozott egy standard deviaco. Nem veletlen, hogy a hatterhatalom nem a Japanokkal akar minket osszekeverni.

baldoc 2016.05.08. 15:33:54

@Willkommenskultur: "A dzsihádisták megint ablakot törtek, ezúttal Békéscsabán."
Az üveges-maffia áll a háttérben, Soros csak leshet.

Afrika steht an der Elbe 2016.05.08. 16:41:34

Háborúban egy megszállt terület etnikai viszonyainak mesterséges megváltoztatása önmagában bűntett. Nem értem, békében miért nem az?

István Magyari 2016.05.08. 16:59:45

@Afrika steht an der Elbe: Mert az erősebb kutya mondja meg mi a törvényes és mi a bűntett.

fidesz maszop dk egykutya 2016.05.08. 20:13:15

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem annyira migáncsszokás, 2006-ban is történt valami hasonló ;)
süti beállítások módosítása