Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Bayer és az ötszáz pár cipő

2016.09.13. 19:28 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: terrortámadás Echo tv Bayer fia Oláj Roma Egyesület

Tetszik, nem tetszik, de tudomásul kell venni, hogy a rászorulók valójában Bayer Zsolt újságírónak köszönhetik meg majd azt, hogy több mint ötszáz pár cipővel lehettek gazdagabbak. Ugyanis ennyinek az árát sikerült összelicitálni a szervezők szerint a miatta árverésre bocsátott visszaadott lovagkeresztekből.

Azért ne felejtsük ki mindebből annak az alapítványi elnökhelyettesnek a múlhatatlan érdemeit sem, aki társai tudta nélkül kezdeményezte a szélsőjobboldali ordenáré, fajgyűlölő gondolatairól ismert publicista kitüntetését. Megjegyzendő, hogy a hölgy utóbb azt állította, ő nem ismerte azokat a Bayer írásokat, amik miatt a kitüntetésének jogossága sokak számára megkérdőjeleződött.  Csak akkor azt nem értem, mit tudott egyáltalán az ötös számú tagkönyv tulajdonosáról azon kívül persze, hogy Orbán kebelbarátja és, hogy már önmagában ezért is magas elismerésre érdemes?

És vajon a kitüntetést átadó miniszter sem szokott Bayer cikkeket olvasni?

Bayer Zsolt egyébként, mint tudjuk, nem is oly régen „Nógrád Megye Madách Imre Díja” –ban is  részesült, gondolom ott sem ismerték gyűlölködő irományait.

Most pedig legutóbb a fia megverésével kapcsolatban ragadott tollat, és nevezte „nyolc gyáva féregnek”, „falkába verődött állatoknak” azokat a cigányokat, akik abban a pillanatban elpusztultak volna, amikor megszülettek, akkor szebb és jobb hely lenne a világ. A „falkába verődött állatok” közül a rendőrség végül is egy személyt gyanúsított meg súlyos testi sértés kísérletével.

Bayer, hogy a történetet még drámaibbá tegye, beszámolt arról is, miszerint: „Azt mondja a fiunk és az unokatestvére, hogy amíg a földön feküdt és rugdalták, mindketten azt érezték, ezek ölni akarnak. Ezeknek semmi nem számít. Ezeknek semmit sem jelent az emberi élet.”

Na, most ehhez képest a fiú sérülései nyolc napon belül gyógyuló könnyű testi sérülések voltak, amit egy személy okozott. Az állítólagos ölésre pedig azért nem került sor, mert, mint ahogy épp Bayer fogalmazott: „A tragédiát csak az akadályozta meg, hogy a söröző tulajdonosa, aki szemmel láthatóan ismerte a bandát, kijött, és elzavarta a csapatot.”

Képzelhetjük, micsoda szörnyű elvetemült falka lehet az, amelyiket egy szem kocsmáros csak úgy hipp-hopp elzavar!

Bayer említést tett arról is, hogy a másik gyerekét is érte már hasonló atrocitás korábban. Arról viszont ezúttal szemérmesen hallgatott, hogy őt meg többszörös megöléssel fenyegették nem is oly rég, 2013 januárjában.

Emlékszik még valaki az „Oláj Roma Egyesület” levelére?
„Terroristák célpontjává vált az Echo televízió”. Ezzel a feltűnő főcímmel adta tudtul a Magyar Hírlap, miszerint „ismeretlenek azzal fenyegették meg levélben az Echo Televíziót, hogy megölik Bayer Zsoltot és felrobbantják a csatorna székházát.”

Az állítólagos küldemény feladója az „Oláj Roma Egyesület” volt.

A mások fogsorának kiverésére buzdító, egyre trágárabb hangú cikkeket megjelentető Bayer Zsoltot a fenyegető levélnek mindjárt az első mondatában duplán is halállal ijesztgették: „te kötelet kapsz és elesz vágva nyakad.”

De a terrortámadás elmaradt. Úgy látszik, kijött a söröző tulajdonosa, és az Oláj Romákat is elzavarta.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr9311703059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása