Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Bársonyos zéró tolerancia

2008.05.22. 15:56 | Proszektura | Szólj hozzá!

A politikai elit szörnyűséges, úgy ahogy van, panaszkodunk folyton, mint ha nem is mi választanánk meg őket újra és újra. Olyan ez a magyar politikai elit, mint egy kiöregedett falusi futballcsapat. Némelyik már sánta, a másik púpos és félszemű, amaz pocakos, a kapusnak meg lumbágója van, hajolni sem tud. Sőt, annyira rossz az emberanyag, hogy, akik végképp szögre akasztották a csukát, még azokat is vissza akarjuk hívni időnként. S más csapatból jobbakat leigazolni, arra meg nincs pénz.

Szóval nagyon szar a gárda, a meccsein rendszerint zakót is kap.

Mi meg mégis folyton drukkolunk ennek a balfácán kompániának. (Ez egy kompánia-ország.)

Tényleg ezeket akarjuk? Ennyire hülyék lennénk?

Hacsak… hacsak nem az az igazság, hogy egy nagy sötét összeesküvés áldozatai vagyunk mindannyian. A nép többsége valójában  soha nem a jobboldalra, illetőleg a baloldalra, a komcsikra és a fasisztákra, de nem is Gyurcsányra vagy Orbánra szavazott, hanem például Uhrin Benedekre, meg a Satu nevű vasmarkú forradalmárra, ámde az alkotmányban felsorolt hatalmi ágak (Bíróságok, Alkotmánybíróság, Parlament, Köztársasági elnök stb.)  hathatós támogatásával, az  OVB sötét manipulációi folytán - mert, hogy ők folyamatosan összejátszanak a mindenkori politikai elittel –,  mégis ezeket a szörnyű politikusokat hozták ki győztesnek.  Ha hiszünk ebben az összeesküvés-elméletben, úgy lelki szemeinkkel már látjuk is, amint Rityko Emilia és Szigeti Péter éjszaka az irattárba besettenkedve tintaceruzával javítgatják át a Budaházyra, Toroczkaira, Gonda úrra, na és persze a bombagyáros Tomcat-ra leadott sokmillió szavazólapot Lendvai Ildikó, Keller László, vagy éppen Kövér László és a Fürnélküli Deutsch-Für Tamás nevére.

Igazuk van azoknak, akik azt állítják, hogy annak idején ez az egész rendszerváltás szép titokban le lett vajazva. Azt rebesgették a jól értesültek, hogy a taxisok (a későbbi hős blokádharcosok) nem győzték a Korda villába szállítani a rengeteg avas vajat.

Igen, állítólag ott született meg a szupertitkos paktum, a magyar nép elárulásáról, az állami vagyon kiárusításáról, stb., stb. Igen, ott, a dohányfüstös könyvtárterem homályában döntöttek erről, ahol a szörnyűséges hazai politikai elit mellett a Soros, meg a pápa is (vagy a Papa, már nem is tudom biztosan) jelen volt, meg persze a New-Yorki főrabbi.

Bizony, valójában ez az egész rendszerváltozás egy nagy kamu, egy nagy-nagy nemzetközi összeesküvés része volt. Egy látszat-rendszerváltozás. Kimentek az orosz katonák, bejöttek az orosz bűnözők, pardon üzletemberek.

Nem történt itt semmi érdemleges. Minden maradt a régiben, pontosabban minden rosszabb lett. Sajnos elkúrtuk, a bútorokat cseréltük ki, nem a kurvákat.

Ez most is egy Patyomkin ország, ahol semmi sem az ami. Demokráciának hazudják a váltópárti diktatúrát, az állítólag baloldali Gyurcsány tőkepárti, a jobboldali Orbán pedig munkáspárti. (Vagy fordítva.) Mármint szavakban. A nyílt színen jól le is teremtik egymást. Elnök úr, ön úriember, vonja vissza igaztalan állításait, dörgi az egyik. Halott dakota lovakról viccelődik a másik. Aztán páncélautóikban hazahajtanak pénzt számolni, s irgalmatlanul röhögnek ezen a birka népen, aki még hisz nekik, és feldühödve egymást gyömöszöli a rendőrkordonok környékén.

Szóval 18 éve, azaz 6570 napja nem tudjuk, kik lopták el a rendszerváltozást.

Úgyhogy, Kondorosi úrhoz hasonlóan konklúzióként nekünk sem marad más lehetőségünk, mint a zéró tolerancia meghirdetése. Zéró tolerancia a teljes politikai elittel szemben.

Kiadni nekik napiparancsba, holnaptól kezdve nem hazudni, mert ráütünk a szátokra, holnaptól kezdve rendesen bemenni a parlamentbe és addig ott kuksolni, amíg a nép jobbulását szolgáló összes törvényt meg nem szavaztátok. De nem ám a büfében lófrálni, flangálni, suttyomban bagózni! Értjük egymást? S rendesen, időben nyomogatni azt a kibaszott szavazógombot, ahogy a frakcióvezető úr/asszony jelzi! S nem eltéveszteni ám az igent, meg a nemet a Playboy olvasgatása közben! Mert aki mellényom, irgum-burgum, az kap egy körmöst a mocskos praclijára.

Vagy pedig százszor leírja, hogy nekünk ezt a kurva országot kell szolgálnunk, nem pedig önmagunkat.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr48482527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása