Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A kutya Zorbán

2008.05.30. 12:10 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: orbán gyurcsány tarlós mikola román kövér statárium zorbán harmincmillió

Hát mit nem gondol ez a kutya Zorbán?

Már azt képzeli, neki aztán mindent szabad?

Csak úgy ukmukfukk ráront a nemzetére!

Még jó, hogy részegen elkottyintotta magát. Kibújt a szög a zsákból. Kimutatta a foga fehérjét. Lejött az álarc. Lehullott a lepel. Napfényre kerültek az aljas titkos tervek.

Kiderült, hogy beborult.

Hogy mindezt honnan tudom?

Hát olvastam az MSZP hirdetéseiben. Akkora öklömnyi betűkkel egy egész újságoldalon, hogy biztosan csak igaz lehet. Tele van vele a baloldali sajtó, tehát biztosan igaz.

Szóval közeleg a Zorbán bosszúhadjárata.

Aki 2006-ban nem a Fideszre szavazott, azt statáriális rögtönítélő bíróság elé állítják.

Jön újra a köteles Kövér. Sőt már közeleg a harmincmillió román! Tőkés püspökkel az élén.

A Zorbánék senkit nem kímélnek majd! Budapestet a földdel teszik egyenlővé. Semmi sem marad belőle.

Sóval behintik a nyomát.

Még a kutyaszart is eltüntetik.

A 4-es metró helyén pedig földalatti börtönök lesznek, kínzókamrákkal. Állítólag oda fogják bezárni Lendvai Ildikót és Keller Lászlót. A fiatalabb MSZP nacsalnyikokat meg kényszermunkára fogják majd a Zorbán bányákban.

De mondok még szörnyűbbet. Tarlós és Mikola urak állítólag folyamatosan nyilatkozni fognak végeláthatatlan interjúkat adnak reggeltől estig a Napkeltében.

Csak a karakán Demszkyivel nem bírnak majd el.

Mert ő egy igazi demokrata.

S a demokrata pedig, mint tudjuk, nem fél. Kitárja keblét, és azt ordítja a goj motorosoknak, ide lőjetek! És csak úgy záporoznak majd a záptojások.

S ott esik el ő, a harc mezején.

Szóval jó lenne, ha rádöbbenne ez a Zorbán, hogy nála Gyurcsányiék jobban tudják mi a haza érdeke. Azt hiszi csak úgy szórakozásból sanyargatják a népet? Hát egy frászt! Mélységes felelősségérzettől áthatva sanyargatják. A konvergencia miatt. Hogy az klappoljon.

Aztán rövidesen jöhet a Kánaán.

Ha Zorbánék hatalomra kerülnének, ők még sokkal, de sokkal jobban sanyargatnának mindenkit, pusztán csak gonoszságból. Nagy ívben szarnának a konvergenciára, meg a Kánaánra.

A nyugdíjasoknak befagyasztanák a nyugdíját. Sőt a nyugdíjasokat is befagyasztanák.

De még az is lehet, amilyen rettenetesen elvetemültek, hogy visszahoznák Horváth Ágnest.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr43494882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása