Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Egri Csillagok – kontra HospInvest.

2008.07.12. 15:27 | Proszektura | 3 komment

Címkék: magyar szent hun istván korona táltos tan hospinvest dobó szkíta avar senyő

 

A hazai jobboldal, különösen a széle, előszeretettel használja fel kommunikációjában a történelmi szimbólumokat és párhuzamokat.

2006-ban, amikor a Fradi B-közép-szerű egyének a Magyar Televízió Szabadság téri székházát elfoglalták, s a büféje készletét elrekvirálták, a csatát élőben közvetítő Hír tv riportere néha már egyenesen ötvenhatos forradalmár pesti srácokról vizionált.

Most az egri kórházban zajló események kapcsán történik valami hasonló. A Heves Megyei Önkormányzat – bár minimális szótöbbséggel – de a kórházat a HospInvest Zrt kezébe adta, vagy adná inkább, mert az átadás egyelőre a kórházi dolgozók jelentős részének az ellenállása miatt, igencsak akadozik. Az átadást, vagyis a privatizálást ellenző kórházvédők sokak szemében hős várvédőknek tűnnek. Csak az élükön nem Dobó István várkapitány áll, bár az ő szellemét is gyakran fölemlegetik. Sőt a közelmúltban a szlovákiai Dobóruszkán az egri jobboldali pártok képviselői jelenlétében újra is temették, amely aktus mifelénk mindig a legbiztosabb jele valamiféle korszakváltásnak. (Kis honunkban egyébként nem is tekinthető valamirevaló államférfinak, akit legálabb egyszer nem temettek újra. Kádár esete határeset. Őt részben kihantolták, az újjátemetése nem tudjuk megtörtént-e.)

Szóval, lényeg a lényeg, a kórházvédők élén nem Dobó István várvédő kapitány, hanem most mások állnak. Jóllehet az egyikőjük úgyszintén védő, bár nem várvédő, hanem őrző-védő, kicsit prózaiabban megfogalmazva: kórházi portás.

Egy másik vezetőjük pedig az az ortopéd szakorvos, aki civilben egyébiránt Senyő, és a Hunfokos Szövetség Elnöke.

Aki nem tudná, mi az a Senyő, és sohasem hallott az említett szövetségről, az szégyellje magát! Az semmit sem tud a hun, avar, szkíta magyar folytonosságról, és semmit sem konyít a Szent Korona tanhoz.

Sokaknak a kórház sorsát illetően ebben az ortopéd doktor úrban van minden reményük. Hiszen aki nem tudná– többek között - ő volt az is, akinek köszönhetően Óföldeák, pontosabban az alatta húzódó hatalmas dél-alföldi gázmező szellemi síkon visszakerült ősi hun, avar, szkíta, magyar tulajdonba A doktor szerint a Szent Korona tan szerint minden földben, föld fölött lévő kincs, ásványi anyag, legyen bármi, az a magyar népé. A Szent Korona által a magyar népé.

A szakrális gázkútfoglalásban egyébként a Hunfokos Szövetség tagjai is segítettek, akiknek a vezetője ugyan az említett Senyő, a szellemi irányítójuk viszont a Táltos. Így ő is részese volt a gázmező foglalásnak, s szerényen úgy fogalmazott a történelmi tett után, „Megtörtént, ami megtörtént. Jól sikerült és bízunk benne, hogy hamarosan ki fog vetülni fizikális síkon.”

A táltos szerint az óföldeáki szakrális szertartáshoz hasonló, legalább száz éve nem volt, nem meglepő hát, hogy nem ment minden gördülékenyen. Az első karó leverése után ugyanis volt, aki az óramutató járásával ellenkező irányba indult el, pedig a rítus szerint, aki szembehalad az idővel, a halál útjára lép.

Ezek után már csak reménykedhetünk abban, hogy az egri kórház esetében a Senyő és a Táltos már nagyobb szakszerűséggel járnak majd el, amikor azt minden felszerelésével, személyi állományával és az összes betegével együtt visszaszerzik HospInvest Zrt-től a Szent Koronának.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr63565053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2008.07.12. 18:12:35

A cinizmus elborította az agyadat, mikor a cikket írtad. Persze lehet, hogy gazdáid, akik a tenyerükből etetnek, abban érdekeltek, hogy bagóért lenyúlják azokat a hatalmas értékeket, melyeket az előző generációk hoztak létre, ilyen fajta propagandát várnak el tőled és te gondolkodás nélkül teljesíted parancsaikat, mint a jól idomított kutya, amelyik azt harapja meg, akire gazdája ráuszítja!

jattila 2008.07.12. 20:14:15

Vidéki: mondd ki, hogy népvagyon, a szocialista dolgozók tulajdona. Fúj kapitalizmus...

Vidéki 2008.07.13. 10:31:11

T. jattila!
Te meg mondd ki: „biztosítsuk a bennfentes haverok jogát a szabadrabláshoz (ha közvagyonról van szó)!” Ezt legjobb reformnak álcázni!
süti beállítások módosítása