Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

El a kezekkel a turulszobortól!

2008.07.24. 12:23 | Proszektura | 452 komment

Címkék: petőfi demszky tomcat jános veres bombagyáros turulszobor színesfémkereskedés

A budapesti, Böszörményi és az Istenhegyi út sarkán álló madárszobor védelmét kicsit messzebbről kezdeném, tágabb horizontról indítanék a jobb megértés kedvéért.

Minden magyar politikus hazudik, mondta két éve egy magyar politikus történetesen éppen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. Ez a paradox kijelentés már a spártaiaknak is megfeküdte a gyomrát. Mert, ha valóban minden magyar politikus hazudik, beleértve a miniszterelnök urat is, akkor az az állítása, hogy minden magyar politikus hazudik - nem igaz. Ha viszont ezen miniszterelnöki állítás nem igaz, akkor a logika szerint mégis léteznie kell olyan magyar politikusnak, aki nem hazudik. Ha viszont valóban létezik ilyen magyar politikus, akkor Gyurcsány mégis hazudik, amikor azt állítja, hogy miden magyar politikus hazudik, stb

Aki megpróbálta ezt a gondolatmenetet követni, az cseppet sem csodálkozik azon, hogy a miniszterelnök ilyesfajta beszédje miért frusztrálta annakidején olyannyira a hazafiakat, hogy dühükben néhány huszáros rohammal elfoglalták a tornából felmentett vidéki próbarendőrök által védett MTV büféjét

A politikusi hazugság egyik sajátos formája egyébként, hogy a lényeges dolgokról nem beszélünk, az emberek figyelmét másfelé tereljük. Minálunk állítólag még a figyelemelterelésről is figyelemeltereléssel terelik el a figyelmet.

A baloldali kormánynak erre a figyelemelterelésre több ötlete is akad. Az egyik ilyen igen kiváló eszköz a fasiszta veszéllyel való riogatás.

Most legújabban meg azzal akarják hazánk létkérdéseiről az emberek figyelmét másfelé irányítani, hogy nagy palávert csapnak a XII. kerületi turulszobor körül. A komcsik ugyanis mindenáron végre akarják hajtani azt a bontásra kötelező jogerős közigazgatási határozatot, amelyet a felettes hatóság és az erre illetékes bíróság is jóváhagyott, s amely szerint a titkokban, engedély nélkül felállított műalkotást el kell távolítani.

Mi ez, ha nem figyelemelterelés a négyes metróról, a körgyűrűről, a fradi kiárusításáról, egyéb disznóságokról?

A blogger, bombagyáros, polo kis- és nagykereskedő, mellesleg feltaláló és polgárpukkasztó (és vajh ki tudja még micsoda?) Polgár Tamás, alias Tomcat arra szólítja fel szimpatizánsait, ma este gyülekezzenek a Vérmezőn, a vasúti kocsiból átalakított étterem mellé, és együtt védjék meg a műalkotást.

Arra a Vérmezőre invitál minket, amelyikről Petőfi ilyesmiket írt egykoron:

Vérmező, vérmező! nagyon megszomjaztál,
Egy hajtásra olyan sok vért inni tudtál,
A sok jó igazi magyar vért megivád,
S német csaplár adta neked ez áldomást.
Vendégül fogadtuk hozzánk a németet,
Hanem a vendégből csakhamar gazda lett,
S hej be rosszul, hej be csúful gazdálkodott,
Bút hozott fejünkre, bút és gyalázatot.

Nagyon igaza van! Mármint nem a költőnek, hanem Polgár Tamás úrnak. (A vers egyébként is igencsak aktualizálásra szorulna. A német helyébe zsidó”, vagy cigány írandó!)

Én is lelkesen csatlakozom a bombagyáros felhívásához. Nehogy má' ezek a piszok Demszkyék elvigyék onnnan a szobrot! A minap terepszemlét is tartottam már. Jó kis, pontosabban jó nagy melák kerecsensólyom ez, legalább négy-öt méter magas! Szerintem, megvan jó néhány ezer kiló, ránézésre tán öt tonna is. S, ha szerencsém van, nem is vasból öntötték, hanem valószínűleg bronz ötvözetből készült. Annak mostanság nagyon jó ára van a színesfémpiacon.

Már beszéltem is Veres János miniszter úr egyik üzlettársával ez ügyben.

Csak addig nehogy azok a kurva ellentüntetők beleköpjenek a levesembe, és kárt tegyenek a szoborban!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr18583317

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kettős mérce 2008.07.24. 14:32:40

A Turul sztori Valamikor még az öszödi beszéd előtt, a 12 kerületi polgármester állitatott egy emlékművet a 2 világháború áldozatainak. Egy Turul szobrot. Én inkább Bunoel, Öldöklő angyalának permanens vetítésével emlékeztem volna, de ha neki Turul k…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rav Antal 2008.07.24. 13:11:21

Akkor most borítják rá a vödör szart?

NYT · http://pergetes.blog.hu/ 2008.07.24. 13:13:11

Ha Ha Ha
Hihetetlen, hogy a malájbarna faszba kerülsz te címlapra ezzel az izzadságszagú, szánalmas szarral? Kit szopsz le ezért az indexben, he?

Pelti 2008.07.24. 13:14:47

"ma este gyülekezzenek a Vérmezőn, a vasúti kocsiból átalakított étterem mellé, és együtt védjék meg a műalkotást."

Remélem ma este támadják meg azt a műalkotást különben nem lesz nagy buli.

AzHofi 2008.07.24. 13:20:17

Pelti: próbálják megtámadni... :-)

misc · http://misc.blog.hu 2008.07.24. 13:21:53

egy kis humorérzék kellene :) ez vicc :D

???????? 2008.07.24. 13:22:28

Tatabányán lakom ,ott van Mo. legnagyobb turulja.
Senkinek nem jutott még eszébe, hogy náci jelkép lenne.

70 km-rel arréb meg az.... Mi tudunk békében élni ,ti miért nem??????????

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 13:25:23

Volt egy másik politikus is, aki azt hazudta, hogy még soha nem hazudott, tehát akkor ő igazat mondott?

egyvalaki 2008.07.24. 13:26:08

Tökre egyetértek minden szavával! Kapja be demszky meg a társai! Ez itten Magyarország! A mi jelképeinkkel, történelmünkkel stb. Mi döntjük el,hogy milyen szimbólumok, szobrok stb. legyenek. Mi sem megyünk Izraelbe meg sehova beleszólni, hogy milyen szobrokat emeljenek és milyen zászlókat lengessenek. Mondom ez itt Magyarország! Vagy mi

zenész 2008.07.24. 13:31:13

te buzi, ha megkérték volna az engedélyt megkapják,
de ezek a szittya magyar faszkalapok azt hiszik menden és mindenki fölött állnak, el vele, lebontani

zenész 2008.07.24. 13:32:42

Tocat-t meg fullasszák bele egy vödör szarba, mert ő maga is az

???????? 2008.07.24. 13:33:20

zenész gyere el Tatabányára, aztán kezgyél el turulozni meg fasisztázni. Szerintem kapnál 2 atyai pofont, hogy helyrejöjjön a lelkivilágod:)

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.07.24. 13:36:13

Alapvetően semmi bajom a turullal.
Van máshol is ilyen szobor, nincs vele baj.
De!
Alapvetően törvény és jogellenes módon került a jelenlegi helyére. Semmilyen engedély nem volt rá, de a bontással azonnal politikai csata indult.
Meg sem építhették volna, ha tisztelik a törvényt...
Vagy csak a másik tiszteljen mindent, ők pedig majd eldöntik mikor tetszik nekik a szabály és mikor nem?

A turulnak nem azért kell mennie, mert önmagában bármit is jelentene, hanem mert törvénytelen az ottléte.
Jelképpé nem önmagától lesz, hanem az előtte megemlékező bőrfejűektől.

Ha a szabályok betartásával építették volna, akkor most én is a védelmére kelnék, mert a tér és a szobor is szép.
Elcseszték!
Hiába emlékhely, meg mantrázás ezerrel, a törvény az én szemembern még ér valamit.
Ezért kell mennie, nem a "zsidók" miatt!

Pszt! 2008.07.24. 13:36:38

Ezek a szélsőjobbos faszok megint hülyét csinálnak magukból. Tudniillik nem a komcsik meg mittoménki akarja a "fasiszta" turult eltávolítani, hanem a ma érvényben levő törvényeknek próbálnak megfelelni. Vki úgy döntött, hogy szobrot állíttat, a hatóság nem engedélyezte. Mégis felállították, erre leszedeti. Mi ebben a nehéz?
Holnap én egy hatalmas, 20 m hosszú, bronzból készült magyar zászlót fogok keresztbe húzni lakóhelyem főutcáján, még ha nem is engedélyezik. Ha meg vki el akarja távolítani, akkor azt mondom, hogy komcsi és ez egy magyar jelkép, meg vesszen a gyurcsány. Röhej.

zenész 2008.07.24. 13:36:40

???????, te sem tudod mi a lényeg , bányászok sötét ivadéka
ha nincs engedély nincs szobor
itt már azt lehet csinálni amit akarunk?? na ez lesz a vég
egyébként meg az én lelkivilágom rendben van, a szittyáké van szétesve

D.C. 2008.07.24. 13:36:55

????????. Talán csak azért van ott béke, mert Tatabányán nincsen annyi génhibás szociális és liberális faszkalap, mint Budapesten akik máshoz sem értenek, mint a hisztéria keltéshez és a romboláshoz. Érdekes, hogy az Igazak Fala, ami ugyancsak engedélynélkül épült, annak sunyiban megtudták adni az engedélyt, de az ősi magyar Turulnak nem. Mindegy. Ha a Turul repül, akkor nagyvalószínűséggel a hazafiak elbontják az Igazak Falát is és még egy-két hasonló emlékművet. Csak utána aztán ne sírjanak.

torró 2008.07.24. 13:37:54

Nekem az a jelkép jut eszembe hogyaszondja :jó nagy madár a turul, de jó dugni há turul. Taps. Bocs de nincs kedvem belemenni már ebbe a rengeteg hülyeségbe. Mert itt mára minden az.

Yoda 2008.07.24. 13:38:36

Szerintem ez az egész egy nagy bohóckodás. Tomcat meg egy bohóc. A 4-es mertót meg a körgyűrűt egyébként még csak-csak megértem, de a fradi...bazzeg, aki nem tud önerőből visszajutni az első osztályba, az maradjon hátul a vokálban, mert ott a helye. Ha meg nincs lé, akkor valahonnan szerezni kell, ugyebár...mint az közismert.

zenész 2008.07.24. 13:38:47

D.C te gén hibás fasz
Volt engedély?????????
Nem, akkor elbontani!!!!!!!!!!!!!!!!!

zenész 2008.07.24. 13:38:50

D.C te gén hibás fasz
Volt engedély?????????
Nem, akkor elbontani!!!!!!!!!!!!!!!!!

D.C. 2008.07.24. 13:41:18

zenész. Volt az Igazak Falához engedély? Nem. Akkor azt is ellehet elbontani. Erről ennyit. Ha nem tetszik a rendszer, lehet a bőröndbe pakolászni és elhagyni az országot.

???????? 2008.07.24. 13:41:53

zenész " bányászok sötét ivadéka" És a te lelkivilágod teljesen rendben van. Ühüm...

A turulról közmegegyezés volt idáig, hogy nem náci jelkép. Az országban rengeteg van.

Igen , engedély kellett volna. A másik oldalon meg utólag adhattak volna egy fennmaradásit ( általában mindig kiadják,de mindegy)

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.07.24. 13:42:04

Az más kérdés, hogy az igazak falát nem a hazafiaknak kell elbontania, hanem a hatóságnak, mint ahogy a parlament előtti kordont sem egy párt képviselőinek kellett volna elbontania.

Ezzel az országgal az az egyik baj, hogy a hatalom nem tartja be a törvényeket, és aztán akik ezt számon kérik rajta, azok sem tartják be, és így a végtelenségig mutogathatnak, meg köpdöshetnek egymásra, hogy nem tartják be a törvényt.

zenész 2008.07.24. 13:42:40

Igen, elbontani azt is.
De ez a másnak szabad akkor nekem is hozzáállás siralmas, és primitív. Olyan mint az aki képviseli.

Gáz gizi 2008.07.24. 13:44:28

Unalmas ez a szabálytalanul épült szöveg. Magyarországon évente 1000-ével péülnek szabálytalanül épületek, mégsem bontják le. Ezért találták ki a fennmaradási egedélyt bírsággal. Ezt első fokon megkapta az Önkormányzattól, de másodfokon elutasították. Na vajon miért. Azért, amiért a meleg felvonulás először nem kapta meg, hirtelen meg megkapta: politikai nyomásra. Már pedig kiket képvisel az a politikai elit, amely az ország 1000 éves szimbolumát akarja lerombolni, gyakorlatilag ok nélkül. Ez az Anti-magyar. És nem Tom-cat bohóc, hanem a sok agymosott anti-magyar, akinek a hazaszeretete és nemzeti érzése a béka segge alatt leledzik.

D.C. 2008.07.24. 13:45:22

Proszektura. A Turulnak csak azért nem adják meg az engedélyt, mert magyar. Az Igazak Falának viszont azért meg adják, mert zsidó. Majd ha felhagynak a kettős mércével, hidd el, hogy visszaáll a rend az országba. De amíg kitalálják és azt hazudják, hogy az Árpád sávos náci zászló és a Turul hitler madara, addig ezt a számonkérést ellehet felejteni. A XII., I. és II. kerületben soha nem volt ilyen probléma. Azt befutottak ide a génhibás szoc-libek és máris minden náci Budán, ami több száz évig nem volt az. Tehát ne lepődjenek meg, ha itt egy kis ellenállásba ütköznek. Ez a három kerület nem fogja magát hagyni és kiáll egymásért.

campen beatrix · http://nanana 2008.07.24. 13:45:47

Zrinyi család (Szigetvári hős, stb) címerében ott a turul.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 13:46:24

Néha azon gondolkodom, hol tartanánk már, ha az ország valós problémáival foglalkoznánk oly hevesen, mint pl. ezzel a nyomorult turullal, meg a többi hidegpolgárháborús faszsággal.

paranoid 2008.07.24. 13:47:10

D.C.

Menj már... A hisztériát pont a turulvédők csinálják, egyébként a kutyát nem érdekelné a bontás.
Engedély nélkül épült, le kell bontani oszt jónapot.

Jól kinéznénk már, ha mindenki a neki tetsző műalkotást pakolhatná ki az utcára. Mari néni a kertitörpét a Deák térre, mert neki meg az a magyar szimbólum.

???????? 2008.07.24. 13:47:58

patrona- ez csak Pesten gond, az ország többi részén , rádszólnának ,hogy ne butáskodj!

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.07.24. 13:48:29

Úgy nem lehet működtetni semmit, hogy törvényt lesz*rva megcsináljuk, aztán az engedélyt meg " általában mindig kiadják"

szürke_tapir · http://akozert.blogspot.com 2008.07.24. 13:48:47

Gyerekek, az, hogy "ősi/1000éves nemzeti jelkép", az nem törvényi kategória. A jogegyenlőség vmi oylamsi, ami turlra és Henry Moore-szoborra egyformán vonatkozik. Meg heteroszexuálisra és homoszexuálisra is... ha már idekevertétek...

Reaktor 2008.07.24. 13:48:48

zenész, igen "egyszeru" a gondolkodasod.

az kicsit szomorú, hogy BP szoclib többségű közgyűlése politikai alapon itél meg szobrokat. El kellene már felejteni ezt a rohadt pártpolitikát. Persze, ha nem lenne turul ügy, akkor újra a kátyú, 4es metro, beepitett Gellerthegy, elherdalt Kopaszi gat, megbundazott Zold Pardon kerulne teritekre. Egyszerubb Demszkynek a turullal vivnia, mint az igaz problemakkal.

ui, ez a nemetezes, zsidozas unalmas, arra semmi szukseg a cikkben. demszky egyszeruen csak alkalmatlan.

D.C. 2008.07.24. 13:49:07

zenész. Ezt a három kerületet nem érdekli, hogy primitívnek bélyegzed őket. Itt nem a primitívek laknak. A 6. kerületben és Pesten a szoc-libek azt rombolnak amit akarnak. De ezt a három kerületet békén fogják hagyni. Itt nem rombolnak, mert a drága hangok ezt súgják a fejükben. Budán meghúzzuk a vonalat.

???????? 2008.07.24. 13:49:25

maxt
Ok ,de holnap akkor a fél Balaton partját el kéne bontani...

zenész 2008.07.24. 13:49:26

GG, ez az egész szittya magyarkodás szánalmas. Attól magyar, hogy kiabál mint akit megilyesztettek, hogy más értékeit magasról leszarják, hogy ők, a szittyák mondják meg ki a magyar. Annyi hazafias tudatuk nincs mint egy vödör szarnak, hogy már a fél témánál maradjak. Ha valaki a hazája lejáratásán dolgozik nagy nemzeti öntudattal az egy senkiházi hazátlan, aki nem tisztel se embert, se istent. Akire hivatkoznak és azt sem tudják ki volt az, soha nem járnak templomba, csak hivatkozási alapnek tekintik.

draft 2008.07.24. 13:49:36

10/3 ... improving

NYT · http://pergetes.blog.hu/ 2008.07.24. 13:50:03

Jujjjujj, ha dől a Turul, akkor lehet a szél lefúj majd 1-2 komcsi terroristának-hazaárulónak(ságvári, k.m.) állított szobrot is, az igazak fala pedig szintén engedély nélkül készült, tehát már lesz precedens is az elbontásához.

xyz 2008.07.24. 13:50:21

Szerintem bontsuk le a szabadság téri szovjet emlékművet, meg az összes többi "felszabadulásost", meg a ságvárist meg a holokauszt emlékművest.

A jogpozitivista érvelők meg menjenek a picsába, mindannyian jól tudjuk, hogy marhára nem erről van szó.

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.07.24. 13:51:05

"Ok ,de holnap akkor a fél Balaton partját el kéne bontani... "

Hajrá!

Jaffar 2008.07.24. 13:51:11

A turulosok bekaphatják 1-töl 1ig.
Mindet szájba vágni aztán 1 hétre sötétzárka.
Utána, ha rinyálnának, hogy mindez törvényellenes akkor felvilágosítani öket, hogy építkezni, szobrot állítani közterültre engedélyek hiányában szintén törvényellenes.
Tahók.

A "nem teccik el lehet menni" szöveg meg akkor lenne jogos, ha ezt a jelen esetben a turult ellenzök mondanák!

Csírák

kételkendő 2008.07.24. 13:51:15

A vödör szart nem a szoborra, hanem a blogíró fejére kéne borítani, így állítva helyre a világ rendjét.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.07.24. 13:51:21

D.C.
Őszintén ki mered jelenteni, hogy csak a "génhibás szoc-libek" alkalmaznak kettős mércét?
Mert nekem az a tapasztalatom, hogy ebben az országban az dívik, hogy az ember választ egy árkot, abba lemászik a többiekhez, markol egy nagy darab szart, és elkezdi a másik árok felé dobálni, vagy ássa tovább az árkot, mélyíti, szélesíti, stb. Nem úgy vettem észre, hogy bármelyik oldal is akárcsak egyszer is képes lett volna kritikával illetni önmagát, illetve elismerni azt, hogy hibázott.

Lehet, hogy hiba volt engedély nélkül odatenni a Turult. Lehet, hogy hiba elbontani is.
Lehet, hogy hiba egyik, vagy másik oldal mögé beállni, és képviselni az érdekeiket.

Észre lehet venni, hogy valójában semmit sem tesznek értünk, csak szimbólumokat lobogtatnak az orrunk előtt. Az egyik a komcsikkal riogat, a másik a nácikkal.
És az ország?
Közben csendben rohad szét.

Gáz gizi 2008.07.24. 13:51:51

Paranoid egy idióta. Legöregebb jelképeink: Korona, Turul és Árpádsáv. Na most, véletlenül, ezekkel van a legtöbb gond. Mert ugye idén már a tisztavatáskor nem a Korona előtt kell letenni az esküt (MSZP új anti-magyar intézkedése), a többi meg náci, fasziszta. Kérdem én, Qurcsány az esküjét is az árpádsávos zászló előtt tette le a parlamentben. Akkor nem ugatott....

no 2008.07.24. 13:51:55

Zenesz : takarodj vissza izraelbe.
Gáz gizi : igen csak ezeket jópáran elfelejtik. Tomcat pedig kurvára nem bohóc, hanem csak ti vagytok azok libsi zsidó pesti nyomorékok. Ha már az országunkban éltek legalább integrálódnátok egy kicsit...jadehogyti felsőbbrendüek vagytok..akkor bocs.

QM 2008.07.24. 13:52:17

"Minden magyar politikus hazudik, mondta két éve egy magyar politikus – történetesen éppen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. Ez a paradox kijelentés már a spártaiaknak is megfeküdte a gyomrát"
Mert akkor még nem született meg Bernard Russel filozófus-matematikus. Ez ugyanis nem paradox, hanem álparadox. A magyar politikus hazudott, amikor ezt állította. Még pedig azért, mert "úgy tett" mintha ez az állítása egy egyedi(egy határozott egyedre) vonatkozna, holott egy összességre( a politikusok összeségére) vonatkozik az állítása. Ergo hazudik, valótlant állít és innentől kezdve tök mindegy, hogy mit állít, azaz hamis. Magyarul: Nem tehet olyan állítást, ami bármilyen módon visszahat, a kijelentő személyére. Ez logikailag olyan, mintha valaki a saját árnyékára akarna ugrani.( Copy Right by Bernard Russel.i)

Dekatlon 2008.07.24. 13:52:31

Egyvalaki csak egyvalaki. Ez itt Magarország, én magyar vagyok, én óriás bronz mikiegeret akarok. Írhatunk ki szavazást is. Csak az a baj, hogy úgyis lesz egyvalaki, aki szerint nem vagyok magyar, csak mert nem úgy vagyok az, ahogy ő.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 13:53:08

Egyébként tényleg nem értem, a várban is van turul, a szabadság hídon(amit most újítnak fel ugye) mindjárt négy darab is, stb. Azok senkit nem zavarnak érdees módon, csak ez az egy, amire nincs engedély. De ezt a körülményt a kedves jobberek hajlamosak figyelmen kívül hagyni, és inkább mindenféle zavaros ködösítésekbe menekülnek.

D.C. 2008.07.24. 13:54:24

zenész. Nem a magyarok kiabálnak és hisztiznek folyamatosan, hanem a zsidók és a szocik, mert félnek egy szobortól, a szent koronától és az árpád sávostól. Nézd meg, hogy kik álltak ki a Turul mellett, vagy 20 szervezet és nem csak szélsőjobb, hanem XII, I. és II. kerület szervezetek. És mennyi ellene? Egy. MSZP Ifi, akik utána visszavonulót fújtak. Mindegy. Hisztizz, de a tényen nem változtatsz. Ha a turul repül, repül az Igazak fala és más zsidó és szoci emlékmű is. És nem a szélsőjobb fogja ezeket eltakarítani, hanem ennek a három kerületnek a tiszteletreméltó lakosai.

zenész 2008.07.24. 13:54:25

no, magyarabb vagyok mint gondolod, de tisztelem a másik vélemyényét addig, míg nem akar arról meggyőzni, hogy csak neki van igaza.
egyébként te "takarodj" vissza oda, ahonnét jöttél, gondolom a világnak azon sötét eldugott részére ahova az enberek a hulladékot viszik

Roy 2008.07.24. 13:54:33

Jogerős bírósági határozat van a bontásra. Nem tudom mi a vita témája. Engedély nélkül épült.

szürke_tapir · http://akozert.blogspot.com 2008.07.24. 13:55:59

Reaktor, meg mindenki, aki figyelemelterelésre hivatkozik: mintha bizony nem az derülne ki nap mint nap, hogy a politikusoknak édes mindegy, miről és mit beszél a közvélemény.. ugyanmár... érdekli is őket...

zenész 2008.07.24. 13:56:18

D.C, nem akarsz orálisan kielégíteni? Talán ahhoz értessz. A többit hagyd meg azoknak akik értenek hozzá és van valami világiosság a fejükben.

???????? 2008.07.24. 13:56:33

patrona- · gumiketrec.blogter.hu/
Akkor kérdezd már meg, miért kezdték lenácizni a turult.

De én ezt már nem várom meg. Ez a ti gyagyaságotok Pesten.
Ja , és nem vagyok széljobber fasiszta, mint az a 70 ezer tatabányai ember sem ,aki büszke a turul szoborra....

D.C. 2008.07.24. 13:57:30

Roy. Volt bontási engedély, amit az első kerület fellebezett és megadta neki az engedélyt három héttel ezelőtt. Ez volt a feladatuk és ők teljesítették. De miután ez nem tetszett Demszky elvtársnak, a zsidóknak és a szociknak, mert ők bontani akarnak mindenáron, inkább kijelölt egy új embert, egyet a sajátjai közül, hogy bontassa el.

Mi ez, ha nem kettős mérce?

xyz 2008.07.24. 13:58:04

Szerintem a balliberálisok nem hűek azokhoz az eszmékhez, amiket a Hazánk alapszik, és elmehetnének egytől egyig. Vagy térjenek meg.

Astaroth 2008.07.24. 13:58:05

Ott lakom a közelben, szóval találkozom vele minden nap szinte. Meg az Igazal falával is..nos semmi gondom egyikkel sem, örülök, hogy mindkét park szépen helyre lett hozva. A turullal sem az a gond, hogy turul, hanem, hogy vannak olyanok, akik minden támadási felületet megragadnak.

A turulra, mint az utca másik felén lévő emlékműre is volt bejelentés, és engedély is a talapzatra. Maga a szobor csak bejelentésköteles, ez is megtörtént. Csak utólagosan a hivatalból kirendelt első kerületi jegyzőtől elvette az ügyet egy törvényesen nem is létező hivatal, s megvonta a talapzat engedélyét...ezért megy most a vita.

Ez a turul csak egy madár, könyörgöm. Bír ugyan jelentéssel is, sőt sokaknak sokfélével...de csak egy szobor...itt pusztán feszültségkeltés zajlik. Mindazonáltal ha arra kerülne sor, én kimegyek megvédeni, mert szimbólum. De nem az amire gondoltok...hanem a szimbólum szimbóluma. A magyarság, a magyar történelem, hagyomány, és kultúra szimbólumának szimbóluma, amit most le akarnak dönteni. Ezt nem hagyhatjuk, mert mi lesz a következő? Kicsit nem figyelünk, és holnap már könyveket égetnek a Kossuth téren...

D.C. 2008.07.24. 13:59:15

zenész. Ez vagy te. Egy primitív buta ember, semmi több. Tudsz mást is, mint káromkodni? Nem. Csőlátású vagy és mérhetetlenül buta. Ha majd képes leszel magadat normálisan kifejezni, akkor írjál. De amíg az ősember szintjén mozogsz, szerintem addig fogd be.

joco1234567 2008.07.24. 13:59:18

Talan vizsgaljuk felul az osszes jelenleg torvenytelenul allo epitmenyt Budapesten, es az osszes olyan epitmenyt, ami utolag kapott engedelyt az elmult 20 evben. Ha valami illegalis, es a lebontasa nem okoz jelentos anyagi hatranyt (pl. mert szazezrek hasznaljak naponta kozlekedesre, de kulturalis ertek nem lehet anyagi ertek), akkor a pokolba vele. Na ez lenne a torveny betartasa.

Az, hogy csak a Turult, de a torvenyre hivatkozva, es ugyanaz a szervezet masra utolag megadja az engedelyt, na ez nem a torvenyek betartasa. Ez a torvenyek onkenyes alkalmazasa egyeni izlesek es celok alapjan.

xyz 2008.07.24. 13:59:18

A kozmopolitizmus effective magyarellenesség!

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.07.24. 13:59:28

Roy:
Nincs téma!
Csak lett nyitva egy hely, ahol az üldözési mániás kisebbségi komplexusos magyarkodók zsidózhatnak egy jót.
A tények és a törvények a jelek szerint számukra semmit nem jelentenek!

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 14:00:29

????????, aki lenácizta az se volt normális, ahogy az sem az, aki szerint a legősibb magyar jelkép. blablabla. Egy újkori romantikus magyarkodó totem, nem kéne túllihegni a témát, de most már késő.

zenész 2008.07.24. 14:01:11

D.C ne hisztizz, nem férfias. De gondolom mást nem tudsz.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.07.24. 14:01:55

"Pszt! 2008.07.24. 13:36:38
Ezek a szélsőjobbos faszok megint hülyét csinálnak magukból. Tudniillik nem a komcsik meg mittoménki akarja a "fasiszta" turult eltávolítani, hanem a ma érvényben levő törvényeknek próbálnak megfelelni. Vki úgy döntött, hogy szobrot állíttat, a hatóság nem engedélyezte. Mégis felállították, erre leszedeti. Mi ebben a nehéz?"

Minden község maga dönthet hogy milyen szobrot állíthat fel, legyen akár egy 300 fős kisfaluról is. KIVÉVE a kerületeket! Ők nem!!!! Mert a Fővárosnak rá kell bólintania ...mi a faszért???

Mi ért nem állíthat a 120 ezere lakosú 11. kerület olyan szobrot amilyet akar?

Hmmm ?

torró 2008.07.24. 14:01:57

És akkor jött a csősz és Mindenkit kizavart az erdőből! Ki nem ismeri? Na szóval most már ide is nagyon kellene a csősz. Mert itt semmi más nem történik minthogy ki tud a másiknak valahogy kereszbe tenni. Erről szól a mi kis történetünk. Hogy az ország közben mint csúszik egyre lejjebb az nem számít.Ha rajtam állna betiltanám mindenféle párt tevékenységét legalább 20-évre.

D.C. 2008.07.24. 14:02:05

maxt. A zsidók a kisebbségi komplexusosak. De ha nem tetszik valami nekik, Ferihegy-Tel Aviv csak oda, börönd pakol és lehet menni. Elég volt. Ez nem Izrael. Budapest, nem Judapest és soha nem lesz az.

Gáz gizi 2008.07.24. 14:02:37

Gyerekek, ha jól emlékszem, a Demszkáj (gyengébbek kedvéért zsidaj), na az nem állt ki a Turul mellett, hanem valami hollok....-ról kezdett el zagyválni a Főpolgármesteri Hivatalnak nevezett anti-magyar kommandóban. Na ennyit a üldözési mániáról.

Gáz gizi 2008.07.24. 14:02:37

Gyerekek, ha jól emlékszem, a Demszkáj (gyengébbek kedvéért zsidaj), na az nem állt ki a Turul mellett, hanem valami hollok....-ról kezdett el zagyválni a Főpolgármesteri Hivatalnak nevezett anti-magyar kommandóban. Na ennyit a üldözési mániáról.

D.C. 2008.07.24. 14:03:11

zenész. Ezzel a libsi módszerrel nem tudsz felhúzni, tehát ne erőlködj. Kettőnk közül csak te hisztizel és hazudsz folyamatosan.

QM 2008.07.24. 14:03:20

"Roy 2008.07.24. 13:54:33
Jogerős bírósági határozat van a bontásra. Nem tudom mi a vita témája. Engedély nélkül épült. "
Azért vita téma, mert m.o.-n , hogy milyen bírósági ítélet van, az attól függ, hogy éppen ki volt a bíró. Holnap másik bíró lesz, más ítélet lesz. Ez egy ilyen ország. Olyan alkotmányra hívatkozik mindkét oldal, amelyikben szerepel hogy mindenkinek joga van a munkához. De ha nem jut, hát nem jut. A Turulmadarat is jogilag lekéne dönteni, de ha nem ,hát nem. Majd lesz másik ítélet.

baszki 2008.07.24. 14:03:35

Nevezzük át a turult galambnak! Békegalambnak. Így biztosan megfelel a szoclib társaságnak is. Az átnevezés az ő szokásuk, hiszen MSZMP-ből MSZP lett. A tehénszarból franciakrémes. És most a szart etetik velünk és azt mondják, hogy finom süti.

fynndafrail 2008.07.24. 14:04:04

Ez a hiszti a bontás körül baromság.

Most őszintén, egy normális államban nem az lenne a normális hogy ha hiányzik valami papírja egy köztéri műtárgynak, akkor azt lélekszakadva pótolja a hatóság? Az ottléte semmiféle törvényt nem sértene, ha meglenne a papírja, hát nosza, rajta, pótolni kell. Ezt egyébként rendszeresen megteszik rengeteg esetben, mint ahogy valaki már utalt a fennmaradási engedélyre.

Ott van példának a Gellért tér 2002-es balhéja. AZT IS le akarták bontatni a ballibék. Tudjátok mit kifogásoltak? Hogy a tér kőburkolatának hiányzott valami minősítő papírja, ezért az arra kiadott engedély jogilag érvénytelen, ergo szabálytalanul épült, tehát bopntani, de azonnal.
Ott sem állt semmi az ügy hátterében mint hogy a teret a XI kerület akkori fideszes polgármestere csináltatta meg, ezek a görények meg mindent el akartak söpörni ami a fideszhez volt köthető. Akkor az összes agyatlan ballib zombi ugyanígy zengte a bosszú dalát mint most, kórusban ajvékoltak hogy "törvénytelen, bontani kell". Micsoda ostoba, gonosz hozzáállás már ez?

Amúgy nem tűnt még fel senkinek, hogy ez a liberó horda csak rombolni tud, építeni nem? Képtelenek voltak Demszki vezényletével 20 év alatt bármi maradandót alkotni a városban, a rétegesen lerakódott, megkövült koszt meg a plázákat, hipermarketeket, illetve a megszüntetett zöldfelületet kivéve.

Mellesleg megjegyzem hogy a Gellért térhez hasonló "szabálytalanságot", azaz hogy itt vagy ott hiányzik valami lényegtelen papír, tudnék találni milliót a 4-es metró kapcsán is. Bontsuk le azt is? (Bontsuk, csak előtte tereljük be az alagútba az összes köcsög liberót meg komcsit.)
Nem is tudom, esetleg lehetne kezdeni a komcsik kedvenc bulizóhelyének tartott Korda villával. ANNAK SEM volt építési engedélye, nosza, pöcsorrú köcsögök, ragadjatok csákányt és essetek neki Gyuri bácsitok házikójának.

Eszem-faszom megáll, itt tényleg kibontakozni látszik egy ballib mozgalom egy köztéri emlékmű, egy szobor lebontására, csak azért mert azt a Fidesz állíttatta?

paranoid 2008.07.24. 14:04:56

zero,

tán azért, mert része a fővárosnak.

D.C,

úgy nézem, most épp neked nem tetszik valami. Mondhatnám, hogy kezdj el csomagolni, de nem mondom. Ez a különbség köztünk.

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.07.24. 14:05:40

D.C. :
Nem konkrétan neked címeztem, de jellemző, hogy milyen válasz érkezik elsőnek.
Bízom benne nem jelent problémát számodra, ha nem kommentálom!

no 2008.07.24. 14:06:04

zenész : Magyarország még nem izrael... te pedig nem vagy magyar. Te egy szégyen vagy.. de megtalálunk tégedis ..neaggódj. Az ilyen féreg hazaárulók, mint te, is megkapják azt amit megérdemelnek!

baszki 2008.07.24. 14:06:24

Az nem turul, hanem békegalamb!!!!

szvsz 2008.07.24. 14:06:31

Maxt, Pszt: ha nem a komcsik (ballib idiota faszkalapok) akarjak elbontani, akkor miert veri a nyalat az osszes? Miert lett hirtelen ilyen torvenytiszelo az osszes uszito kis faszkalap, es miert nem szerveztek "antifasiszta" tuntetest minden masadik epitkezesnel?
A rohej az ahogy gondolkodsz. Ez a szobor rajtatok kivul senkit sem zavar, viszont a 20 meters zaszlorudad valszeg forgalomzavaro eszkoz nyilvanvalo provokacio lenne rendellenes elhelyezese miatt.

zenesz: igen, sajnos ez van, ma Magyarorszagon mindent lehet... A magadfajta szarhaziknak legalabbis.

Van egy jo kis tortenet: Marosvasarhelyen '90-ben a magyarok anyanyelvi oktatasert (magyar kozepiskola -Bolyai) tuntettek. A Bolyai liceum elott van egy bazi nagy granit (?) szobor a 2 Bolyairol. Behoztak az olahokat Hodacrol -olyan igazi egyszeru 1 bites, sik stupid olah parasztok- akik elkezdtek keresni a 2 Bolyait, hogy megoljek... Amikor rajottek, hogy mar nem lehet, megprobaltak daciaval felboritani, de mivel az sem ment, lehugyoztak. Aztan fossa romannemzetiszinszalagoztak az Avram Iancu szobrot, mert nehogyma ne az "ovek".
Na, szinvonalban valahol itt vagytok.

Eagle15 2008.07.24. 14:07:01

Nyugi, bássátok meg! Egy regel nem lesz ot á turul, jó szinesfém áz...!

D.C. 2008.07.24. 14:07:22

paranoid. Most hiába is mondanád, nekem ez a hazám és ha kell megvédem. Ez a kettőnk közti különbség. Én nem vagyok se zsidó, se szoci. Én építek az országban és nem rombolok. Én magyar vagyok és a Turul az a magyarság jelképe, ergo az enyém is. Akinek ez nem tetszik, az vagy megy önként, vagy kirakjuk.

baszki 2008.07.24. 14:07:39

Ne engedjük a békegalambot lebontani!!!

vakablak 2008.07.24. 14:07:43

Hányok a turultól, hányok a szélsőjobbtól, hányok Tomcattől meg a többi agyament fasztól, mégis azt mondom: legyen nekik turul. Szép dolog az engedélyeztetése minden szarnak, de itt - ahogy a történetet olvasom, pl. a szélsőjobbos urak által csak pocskondiázott nol.hu-n - mégiscsak jogi csűrés-csavarás megy, csak hogy ne lehessen turul. Okés, a jogot így is lehet alkalmazni, jogilag el kellene bontani, értem én.

Azonban azt is értem, hogy van ma Mo.-on egy cseppet sem jelentéktelen szubkultúra, sőt egy annál jóval nagyobb - és általam léggé hisztérikusan nacionalistának tartott - tömeg, akiknek viszont nagyon a szívéhez nőttek az ilyen szimbólumok. Történetesen úgy tűnik, hogy mennél közelebb állnak a szimbólumok a nyilas-korszakhoz, annál inkább, de lelkük rajta. A szimbólumokba nem halunk bele.

Úgyhogy én úgy érzem, hogy a nemzeti megbékélés (ami nincs és nem is lesz, mellesleg) felé tett óvatos lépésként méltányos volna, ha mégis lehetne turul, ott, ahol a szélsőjobbos elvtársak és nem jelentéktelen számú elvi és gyakorlati támogatóik szeretnék. A hatóság, a magasságos, igazán lehet méltányos és tehet engedményeket. Mindenkinek jobb lenne.

xyz 2008.07.24. 14:09:09

"Hányok a turultól"

Gratulálok vakablak, szép gyerek vagy, őseid büszkék lehetnek rád.

Dekatlon 2008.07.24. 14:09:43

Gondolatkisérlet a zsidózó entellektüelleknek:
Ok, minden zsidó elhagyja az országot.
Akkor kire fogjátok fogni, a töketlenkedést, elkúrást, balfaszságot? Nyilván az idegenszívűekre.
Ok, ők is pakolnak. Aztán?
Ültök a jurtában, kongatjátok a sámándobot, és érzitek, hogy ez immár Mária Országa, minden jól van, minden gond elmúlt.
Szánalmas banda.

D.C. 2008.07.24. 14:09:48

vakablak. Nézd meg az NBH logóját. Turul egy árpádsávos címeren. Akkor az NBH is szélsőjobb. Ennyire primitív barom tényleg nem lehetsz. Azért az a logója, mert ez a kettő testesíti meg az országot a szent koronával egyetemben.

Gáz gizi 2008.07.24. 14:10:20

Hányok a vakablakoktól meg Draskovicstól, meg Qurcsánytól meg a többi Kóka stb., Legyen nemzeti megbékélés. Mondjanak le.

xyz 2008.07.24. 14:11:00

A BALLIBERÁLIS EXPANZIÓS KÍSÉRLETET FEL KELL ADNI. MAGYARORSZÁG NEM LESZ A TIÉTEK! NEM NEM SOHA!

D.C. 2008.07.24. 14:11:26

Dekatlon. Történelmi tény... ahol nincs zsidó és szoci ott fellendülés van. Nem véletlen rakták ki ezeket már a Föld 90%-ról az elmúlt kétezer évben. Csak rombolni tudnak. Ahonnan meg kirakták őket, elindult a fellendülés. Mindegy. Most mi is hozzárakunk majd ehhez a százalékhoz azt megindulhat az ország következő aranykora.

ghavin 2008.07.24. 14:11:43

Miért nem cseréljük ki a turult búbos bankára?

szvsz 2008.07.24. 14:11:59

vakablak: azt nem tartod erdekesnek, hogy ez a hiszterikus szelsojobbos naci bagazs nem rohant ki hiszterikusan a 600.000. holokauszt emlekmu epitesekor? Szerintem ez az erdekes. Ennyit a "szubkulturarol".

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.07.24. 14:11:59

A kommentek tökéletesen reprezentálják a mai magyar valóságot.
Nincsenek ész érvek, nincs értelem.
Fogcsikorgatás van, kínkeserves nekifeszülés a másiknak. Akármit is csinál, az rossz. Az elpusztításunkra tör.
Ez mindkét oldalra igaz. Mármint azokra, akik beálltak mögéjük. Mert odafent nagyon más a helyzet. Ezeknek édes mindegy, hogy ki melyik oldalon áll, és mit képvisel.
Nekik az a fontos, hogy mindig legyen körülöttük olyan szekértábor, ami megvédi majd a legitimitásukat.
Az a hülye, aki újra és újra elmegy ezekre szavazni.
Akármelyikre ezek közül.
Mindegyik számtalanszor bizonyította már, hogy köpönyegforgató, hogy csak a saját érdekeit nézi.
Persze közben ügyelnek arra, hogy megragadják a szívünknek kedves, vagy épp rémisztő szimbólumokat, és azokat a megfelelő időben, - amikor már lanyhad irányukba a figyelem, - elővegyék.

fynndafrail 2008.07.24. 14:12:08

Amúgy meg röhelyes ahogy az összes büdösgyökér liberő meg komcsi most hirtelen hűdekurvára jogkövető meg jogkövetelő lett. Miért nem az általuk favorizált köztörvényes bűnözőkből alakult kormányukat baszogatják első körben? Vagy esetleg a saját kis stiklijeiket mossák tisztára? Kíváncsi lennék mi lenne a kép ha megpiszkálnánk az itt hörgő köcsög balosok adóbevallásait meg házainak építési papírjait.

Nem kell itt a törvénytisztelő állampolgár álarca mögé bújni, gyökerek. Semmi egyébről nincs szó mint a jobboldal bármiféle jelképével szemben bennetek megnyilvánuló zsigeri gyűlöletről. Pitiáner, büdösbunkó banda.

Astaroth 2008.07.24. 14:13:40

Az van itt, hogy uszítás folyik. Mert a regnáló hatalom egyetlen lehetséges fegyvere a saját hatalmának megtartására az elterelés. Az eltereléshez meg az egyik legjobb hívószó a náci - az mindent visz. Mossuk össze a náci szót egy olyan szimbólummal, mely alapjában nem az, sőt a magyarság egy fontos szimbóluma, kössük össze olyan kultúrarombolással, mint a szobordöntögetés, s már kész is a jó kis balhé, amin aztán elcsámcsognak az emberek...más helyett

Reaktor 2008.07.24. 14:13:46

na, igenytelen egy vita lett ebbol
emberek, menjetek vissza dolgozni, nyaralni.
a turulnak is jo egeszseget!

xyz 2008.07.24. 14:14:19

Proszektúra:
Én nem szavazok senkire, nem hiszek a demokráciában. Marhaság.
Én egy alkotmányos monarchiát szeretnék, ahol a Szent Korona oltalma alatt egyesül a Kárpát-medence összes őszinte embere.

A.G. 2008.07.24. 14:15:11

Tomcat a baloldal embere. Mindig az ő malmukra hajtja a vizet. Ez senkinek nem tűnt még fel? Ha pedig nem így van, akkor pedig egy barom.

fynndafrail 2008.07.24. 14:15:35

Vakablak:

Így!
[Thumbs up]

szvsz 2008.07.24. 14:15:48

Proszektura, hulyesegeket beszelsz. Senki nem akart meg holokauszt emlekmuvet vagy egyebet elbontani (eddig). Kivetel tan a szovjet formedveny.
A komment masadik felevel amugy 1ertek.

ghavin 2008.07.24. 14:16:57

De most komolyan baszki, van olyan madár, hogy turul? Úgy értem az élővilágban. Ha nincs, ki kellene cserélni a szobort, valami olyan madáralakra, amiről nem lehet megállapítani melyik fajhoz tartozik, de lenne benne galamb (SZDSZ), búbos banka (izrael nemzeti madara), sólyom (Sólyom), keselyű (SZDSZ), és egy kicsit turul is a miheztartás végett (akik erre gerjednek). Ha valami hibrid szárnyast építettek volna engedély nélkül nem lenne ekkora balhé én mondom.

ghavin 2008.07.24. 14:17:44

Hoppábakker, a keselyű inkább MSZP. Bocsi.

D.C. 2008.07.24. 14:18:28

Ghavin. Turul = Kerecsensólyom, Falco Cherrug. A Turul az ősi neve.

Astaroth 2008.07.24. 14:18:40

mivel ez egy régi félreértés miatt nem turul (vagyis sólyom), hanem keselyű, így végülis még csak nem is az ami

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.07.24. 14:19:21

"ha nem a komcsik (ballib idiota faszkalapok) akarjak elbontani, akkor miert veri a nyalat az osszes? Miert lett hirtelen ilyen torvenytiszelo az osszes uszito kis faszkalap"

Tök egyszerű politikai játszma.
A szocik most, hogy a törvények betartatása nem igazán sikerül (nomeg ők sem arról híresek, hogy betartanák) elkezdtek szélsőjobbozni, amihez a szobor előtt ácsorgó hiányos hajkoronájú fiatalemberek, és a korábban itt többször elhangzott zsidózás, és hazaárulózás több mint elég alapot ad.
A másik oldal szintén játszik, méghozzá burkolt kiállással a törvénytelenül emelt emlékmű mellett.

Akinek itt (bocsánat a kifejezésért) habzik a szája, annál sikerült elérni a fanatikusságot, tökmindegy melyik oldalon.
Ez a könnyű irányíthatóság a cél, és a biztos szavazat.

Kétsége ne legyen senkinek, ha a jobboldali politikának lenne érdeke a bontás nem várnának vele egyetlen percet sem.

Astaroth 2008.07.24. 14:19:40

D.C., az tény, viszont a turul ábrázolása az meg egy keselyű

Veder1 2008.07.24. 14:20:05

"Dekatlon. Történelmi tény... ahol nincs zsidó és szoci ott fellendülés van. Nem véletlen rakták ki ezeket már a Föld 90%-ról az elmúlt kétezer évben."

Ókori Róma - vissza kellett hívni őket, mert tönkrement volna a birodalom
Spanyolo. középkor - számolatlanul ömlött az arany meg az ezüst az újvilágból, sp. nagyhatalom volt, kirakták a zsidókat, tönkrementek, visszasüllyedtek egy vallási fanatizmusban tomboló középhatalommá...

D.C. 2008.07.24. 14:21:16

Astaroth. Ez az ősi ábrázolása a Turulnak, akár tetszik, akár nem. Most nem fogjuk ezt megváltoztatni senki kedvéért. Ez így ahogy van, egy nagyon szép madárka szobor. És ott marad a helyén.

kenyszerjogasz 2008.07.24. 14:21:39

tomcettel tüntetni menni?

az olyan mint maoval tibet szabadságáért, vagy sztálin szervezésében antidiktatorikus mozgalmat szervezni..

az menjen oda, akir rajta akar lenni a hivatalos listákon.

ghavin 2008.07.24. 14:21:56

D.C. tökmindegy, a lényeg annyi lett volna, ha nem turulnak hívnák, hanem Multikulti-tyúknak, akkor a Demszky-féle városvezetés és az unalmukban protestáló bomberdzsekis aranyifjak nem balhéznának, illetve nem ezen két idióta oldal civódásátóll lenne hangos ez a kibebaszott média.

Gáz gizi 2008.07.24. 14:22:30

Én nem tudom, hogy tudnak élni a zsidajok. Mindenhol repülő állatok az égen, olyan sasformájúak. Biztos ki sem mernek menni az utcára, hiszen nácizmus a fejük felett repked. A Turul. Azt nem is tudjuk pontosan, hogy most sólyom vagy sas, mindegy löjjük le az összeset az égről. ÁRpádsáv? Hogyhogy nem kér a balfék Draskovics jogsegélyt Amerikától, hogy tiltsák be az amerikai zászlót. Ott vannak igazán a nácik, mennyien kiteszik....

D.C. 2008.07.24. 14:22:34

Vödör. Ez most a hamisított történelem? Nézd a magyar történelmet. Amikor nem viselhettek tisztségviselői posztot, Aranybulla 22. pontja, akkor fellendült az ország. Erről ennyit.

vakablak 2008.07.24. 14:22:41

D.C.: a szimbólumok azok, amiknek látjuk őket. A turul valóban egy ősi magyar szimbólum, és ilyen jogon természetesen teljesen legitim a használata bárhol, így köztéren, logókban, tejeszacskón, kitűzőn, kertben, égen, föld alatt és föld fölött, ahol csak akarja bárki. Ez egy pillanatig sem lehet kétséges.

A vita félrevitele, ha most úgy teszünk, mintha a balos-liberális-nem-eléggé-magyaros hatalombitorlók és híveik direkte kipécéztek volna maguknak véletlenszerűen egy teljesen ártatlan ősi magyar jelképet, csak hogy porrá alázzák, ezáltal is bántva az igaz magyarokat. Mi sem áll ettől távolabb. A turul csúnya konnotációt kapott a nyilas-korszakban. Ezért ma a szélsőjobbtól félők-tartók úgy érzik, hogy a turult nem elsősorban mint ősi magyar szimbólumot akarják azok, hanem mint utalást a nyilas-korszakra. (Egyébként ez a mostani eset halálosan hasonlít az árpádsávos zászló által kiváltott izgalmakra.) Tehát pusztán emiatt a konnotáció miatt van izgalom és ellenérzés, nem a szimbólum magyar volta miatt.

Én is úgy sejtem, hogy a hirtelen felhorgadó vonzalom a turul iránt nem véletlen, hanem nagyon is köze van a II. vh. alatti eszmékhez és tételesen a zsidógyűlölethez és zsidóüldözéshez. Ne vitatkozzunk ezen, én senkit sem akarok erről meggyőzni, és engem sem fog senki az ellenkezőjéről. Ez itt nem tényszerű közlés, hanem vélemény.

A fenti véleményem ellenére tartom magamat ahhoz, hogy ha köztéri turul kell sok embernek, akkor legyen köztéren turul. Hogyan fogalmazhatnék világosabban?

kételkendő 2008.07.24. 14:23:31

Úgy tűnik, hazafinak lenni nem okoz akkora gondot, mint az emberré válás. Utóbbival kéne többet foglalkozni.

Dekatlon 2008.07.24. 14:23:42

Remélem senki nem gondolja, hogy VA¶dA¶r nekem válaszolt, csak D.C. idézetét idézte tovább...

Nem győzök elhatárolódni, a kijelentés marhaságtartalmától :)))

xyz 2008.07.24. 14:24:21

"A turul csúnya konnotációt kapott a nyilas-korszakban."

Aha. És a német Reichsadler? Ugyanis az volt a náci címerben, aztán most uganaz a német címer csak horogkereszt nélkül.
Na most ez hogy van?

D.C. 2008.07.24. 14:24:23

Ghavin. Ha nem Turulnak hívnák, akkor elhiheted, hogy senkit nem érdekelne. De miután Turulnak hívják és ez az ország jelképe, ezért nagyon is érdekel minket. És ez az ok, hogy Demszky mao elakarja bontatni. Ha nem Turul lenne, már rég megadta volna rá az engedélyt.

szvsz 2008.07.24. 14:24:30

maxt: loszart. Az emebereket sohasem kellett uszitani Az viszont igaz, hogy a megosztottsagot mindig kihasznaltak.

Astaroth 2008.07.24. 14:25:17

D.C, félre ne értsd, nem bántom én, sőt! Az, hogy külalakra milyen, lényegtelen, csak a helyesbítés kedvéért mondtam, amiért itt különböző madarak lettek felsorolva. Kicsit savanyú, kicsit magos, de a miénk.

Illetve eddig miénk volt, kérdés most kié...félek attól, hogy nagyon sokat ártanak ezzel az egész üggyel. Félek attól, hogy ismételten szimbólumok összemosását fogja eredményezni, s félek attól, hogy ismét kialakul egy ellenségkép, ami nem is létezik valójában...

Veder1 2008.07.24. 14:25:58

D.C. amit írtam, abban mi a hamisított? Vagy itt így kell vitatkozni, akkor: az én apukám meg karatézik, bibibibiiii

D.C. 2008.07.24. 14:26:19

vakablak. Semmi köze nincs a 2. vh-hoz. Ezt csak a Zsidók mondják folyamatosan, mert ő szerintük náci jelkép, úgy ahogy az árpádsávos is. Nem tetszik nekik, mert magyar. Nem tetszik nekik, mert nem az a nyomoronc Dávid csillag van helyette. Nem tetszik nekik, mert az egyedüli nép amelyik tudja, hogy nem kiválasztottak és soha nem is voltak azok, az a magyar. Erről ennyit.

Eagle15 2008.07.24. 14:26:52

A Turul is madár, szabad madár...! :)

Dekatlon 2008.07.24. 14:27:56

vakablak:
ha a törvényesen működő magyar bíróság olyan ítéletet hozott, hogy a turult bontani kell. akkor ez van.
Én se értek egyet, szerintem is maradhatna. De a jogerős bírói döntéssel mégse kéne vitatkozni.
Pályázni kell, engedélyt kapni, oszt építeni egy sokkal szebbet a helyére. Vagy megtámadni az ítéletet. DE NEM AZ UTCÁN...
Európa vezze...

D.C. 2008.07.24. 14:28:02

Vödör. Hogy ha ismered a történelmet, akkor tudod, hogy amit leírtál az hazugság. Erre írtam, hogy hamisított történelem. A zsidók nagyon nagyra tartják magukat a nagy semmire. És, hogy azt a nagy semmit alátámasszák mindent meghamisítanak. Ez pl. olyan, mint amikor azt mondták, hogy az 1848-as szabadságharcban az országot védték. Ez hazugság, mert pont, hogy ők árulták el.

no 2008.07.24. 14:28:03

A zsidó gyűlölet alatt én azt értem amit midnen más fajjal/vallással csinálnak... csakhogy ne menjünk messze : a Palesztinokkal.
Menjenek vissza Izraelbe és nemkell félniük a "nyilas" magyaroktól...jadeott felrobbantják az elkeseredett palesztinok ?? hát erre annyit tudok mondani : kellemetlen...

D.C. 2008.07.24. 14:28:38

Dekatlon. De az első kerület végül megadta az engedélyt és ezért pont, hogy maradnia kell.

vakablak 2008.07.24. 14:29:29

xyz - "És a német Reichsadler? Ugyanis az volt a náci címerben, aztán most uganaz a német címer csak horogkereszt nélkül."

Ebben teljesen igazat adok neked. Ugyanilyen logika alapján azt is elvethették volna a németek, és mégsem tették. Majd utánaolvasok, hogy hogyan is volt ez.

., (törölt) 2008.07.24. 14:30:09

Elbontani, felszántani, elgereblyézni, sóval felhinteni, kecskével felnyalatni.
Éljen a nemzetközi zsidó és fasiszta összeesküvés! A droidok utcára vonulnak, a rendőrség gázosít, stb
Magyarország amit a szivedben rejtesz??

Dekatlon 2008.07.24. 14:30:47

D.C.
Az első kerület picsafüst a bírói határozat ellen. Ez van. Ezért bontják.

D.C. 2008.07.24. 14:30:52

no. A zsidók érdekes figurák. Ők harcolnak az állítólagos nácik ellen, holott ők a legnagyobb nácik ezen a bolygón és ez bizonyított tény. Pont, ahogy leírtad: legjobb példa Izrael.

szvsz 2008.07.24. 14:31:32

vakablak: segitek: ott egy regi incidens miatt kevesebben maradtak azok akik hisztizhettek volna miatta :)

xyz 2008.07.24. 14:31:52

Vakablak:
Talán azért, mert a Reichsadlert nem a nácik találták ki, hanem az már a Német-Római Birodalom jelképeiben is szerepelt.

Náci címer:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/Reichsadler.svg

Németország jelenlegi címere:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/Coat_of_Arms_of_Germany.svg

Pedig a németek ügyelnek a leginkább a nácizásra!

D.C. 2008.07.24. 14:31:55

Dekatlon. Az első kerületi az picsafüst, de a kilencedik kerületi nem? Hogy van ez? Na ne szórakázzunk már. Az első kerületi döntés jogos és érvényes.

Veder1 2008.07.24. 14:32:01

Mondom, hogy az én apukám erősebb, nem érted?

D.C. 2008.07.24. 14:33:37

Vödör. Ha ennyire tellik tőled, akkor szerintem fogd a nyalókádat és állj be a sarokba. :)

megénis 2008.07.24. 14:34:14

Magyarország magyar jelképekkel. Akinek nem tetszik húzzon el a picsába má tényleg!Oszt jó napot.Nem kötelező itt élni. Senkit nem vernek bunkósbottal, hogy már pedig itt élsz, vagy meghósz! Na!Kocc!

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.07.24. 14:34:23

dc az első kerületnek milyen joga van felülbirálni a fővárost?
És mi köze a 12. kerülethez?

Dekatlon 2008.07.24. 14:34:55

D.C.
Jajmár D.C., nem vagy te ilyen egyszerű:
a 9ker is az önmagában. De ha az épp a bírói határozat értelmében jár el, akkor nem az.
Az apukám meg Csák Norisznál tanult, úgyhogy lehet kezdeni félni...

2008.07.24. 14:35:17

a szadesz/mszp kéthavonta előveszi a turul-témát. kiváló rágógumi. el lehet rajta rugózni napikig, hetekig, be lehet bizonyítani, hogy mennyi fasiszta náci van ebben az országban. ezzel nagyon fontos évi kb 350 napot foglalkozni. ez a fontos téma, nem pl az adósságspirál, amitől már kb a saját véres hányásában fetreng az ország.

de ha már:
van olyan degenerált barom, aki elhiszi, hogy itt tényleg bontási/építési engedélyekről van szó? meg sértett emberek önérzetéről? jelentekzzen már az a zsidó származású ember, akit a sírógörcs kerülget a fenti szobortól. na ugye, hogy nincs ilyen. ilyeneket csak a szadesz kreált. egyébként valaki felvázolná a kapcsolatot a hungaristák és a turul között? érdekel, komolyan.

egyébként az szdsz-nél jobban senki nem szítja a hangulatot az antiszemitizmust, ami mint tudjuk nincs, de igény lenne rá. mindig elővesznek valamit, amivel jól kalkulálhatóan szítani lehet a hangulatot. a turul ennek mintapéldája. bravó.

teketó 2008.07.24. 14:36:16

patrona! Te geciputtony buziimitátor, te mindenhol ott vagy? Miért nem teszel fel egy Depeche Mode lemezt és fartúrózol a "barátnőddel" miközben Graham Chapman összes megy a számítógépeden végtelenítve beloopolva? Pisti csak a baj van veled.

D.C. 2008.07.24. 14:36:17

weisz manfréd huba. Az első kerületet kérték fel arra, hogy ítélje meg a bírósági határozat helyességét. Ergo, megadták nekik az engedélyt arra, hogy felülbírálják. Csak miután Demszky mao és a zsidó libsi banda nem azt hallotta, amit hallani akart, most hisztizik egy sort miatta.

Eagle15 2008.07.24. 14:37:35

A mi Turulunk egy sas (eagle)....! :) Mit büdös banka...! :)

xyz 2008.07.24. 14:38:02

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/83/Image-Charlemagne-by-Durer.jpg

Nagy Károly náci. Ugyanaz a német sas van a bal felső sarkában, mint amit a nácik használtak!

Bontani, dózerolni, égetni!

D.C. 2008.07.24. 14:38:26

Na mindegy Turul ellenesek. Majd meglátjuk, hogy kinevet utoljára. :) A Turul marad a helyén és ezen nem tudtok változtatni. Ha még is repül, az megadja a kezdő lökési sebességet nektek, a szobraitoknak és a zsinagógáitoknak is. Ezt jobb ha észben tartjátok még mielőtt megint sírtok egy sort. :)

További jó napot.

Thandras 2008.07.24. 14:40:54

Minden zsidózót be kellene lőni a Dunába és szappant gyártani belőlük Auschwitzban. Akkor talán utolsó pillanatukban rádöbbennének mire vezet az esztelen gyűlölködés és milyen érzés az áldozatának lenni.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 14:42:04

teketó, miért használsz minden topicban más nicket?

Astaroth 2008.07.24. 14:42:42

D.C., valójában ezt akarják elérni a mi nagy vezetőink. Mert ha ezt most ledöntik, az egészen biztos, hogy egy olyan agresszióhullámot indít el, amilyet mostanában nem látott az ország. Ha már így lesz - s remélem nem - akkor viszont intenzíven szurkolok majd, hogy érjen el a hulám hozzájuk is, s söpörje el őket.

Eagle15 2008.07.24. 14:43:41

Senkit nem lövünk a Dunába, az EU - ban szigorúan tilos! Aki nem tudná, már oda tartozunk és a NATO - hoz. Persze aki II. világháborút akar játszani, az keresen megfelelő terepet!

teketó 2008.07.24. 14:44:21

van valami semmi közöd hozzá?

2008.07.24. 14:44:51

Thandras!
minden zsidó csecsemőt le kell mészárolni. akkor talán utolsó pilanatukban rádöbbennének mire vezet az eszetlen gyűlölködés és milyen érzés az áldozatának lenni.

a palesztin csecsemők erről ódákat tudnának zengeni. ha még élnének.

alias 2008.07.24. 14:45:13

Thandras! Ezt most jól megmondtad! Csak kimutatjátok a fogatok fehérjét! Ki a győlölködő? Ki a náci? Ugyanolyan vagy, mint azok, akiket utálsz!Gondolkozz, ha van mivel! Te csökkentelméjű

Astaroth 2008.07.24. 14:45:19

Thandras, minden zsidózót-dunába-lökősnek le kéne rombolni az otthonát, megölni a szeretteit, lemészárolni a fél népét, elvenni hazáját, s utánna jól leterroristázni...ugyanmár, hagyjuk ezt a nagy zsidó álszentséget...

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 14:45:20

És neked van valami közöd ahhoz, hogy én hova írogatok?

D.C. 2008.07.24. 14:46:43

Astaroth. A szoc-libek erre játszottak mindig is, mert azt hitték, hogy a magyart simám meglehet törni és tesztelték az ellenállást kisebb provokációkkal, tesztelték, hogy egy esetleges idegen megszállás pl. Palesztina sorsára juttatható-e az ország, vagy sem. Csak most nagyon rossz témát érintettek ezzel. A kis madárka szobor képes összekovácsolni a szétesett népett. Ékesen bizonyítja, hogy kik sorakoztak fel mögé. Pont az ellenkezőjét érték el ezzel, mint amit akartak és most már azt hiszik, hogy lehet visszavonulót fújni. De ezzel már elkéstek.

Astaroth 2008.07.24. 14:46:49

Dunába amúgy sem lökdösünk semmit, már eleget szennyezik így is az ozstrák bőrgyárak

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.07.24. 14:47:26

Astaroth:
Milyen hullámot indít?
A hullám itt van!
Csak alkalom kell, és ég a város!

Dekatlon 2008.07.24. 14:48:03

Astaroth: én is azt kívánom, döntsék le, aztán az "országos agresszióhullámot" meg elpicsázzák 3 szakasz vidéki rendőrrel. Akkor talán a felébredsz és elgondolkodsz. Belelóg a bilibe a tarsolylemez...

nyuuz 2008.07.24. 14:49:02

Patronka takaroggyá má, naná, hogy te írtál hozzá elsőnek mi ? Te szar.... egész nap erre vered a faszt mi ? mindenki utál téged vedd már észre, csak képzelődsz, hogy egyvalaki ír neked millió nicken maszop=féreg=nyuuz=teketó...
húzzá orvoshoz az üldözési mániáddal

Habos lajos 2008.07.24. 14:49:17

Próbálkoznak, hogy meddig mehetnek el. Erről szól a történet. Ha ezt is lenyeljük, jöhet a következő lépés..

Eagle15 2008.07.24. 14:49:20

Úgy van a Dunába nem lökdösünk senkit, mert szegény vízirendöröknek nem adunk munkát! Most már kuss legyen a Dunával...!

szvsz 2008.07.24. 14:49:32

"Akkor talán utolsó pillanatukban rádöbbennének mire vezet az esztelen gyűlölködés és milyen érzés az áldozatának lenni." Amit a "nemzsidozok" szitanak mellesleg...

wagabound 2008.07.24. 14:49:34

Nagyon helyes, a zsidók takarodjanak vissza Izraelbe. A tótok Tótországba, a szerbek Szerbországba, a szlávok Szlávországba és igy tovább. Ti pedig, akik itt maradtok, majd szétváltok szőkékre és barnákra: a szőkék takarodjanak vissza Szőkeországba, a barnák meg Barnaországba. Aztán maradnak a kövérek meg a soványok, míg végül kiirtjátok saját magatokat is. Hasznosabb lenne, ha mindjárt ezzel kezdenétek...

A szobor engedély nélkül épült, miért olyan nehéz ezt megérteni? Nem azért kell lebontani, mert turul, hanem azért, mert (még) vannak törvények. Amikre máskor olyan bőszen hivatkoztok, és amik nélkül, tetszik, nem tetszik, a demokrácia sem létezhet. Mert ahol nincs törvény, vagy ahol szarnak rá, az anarchia. Ezt akarjátok? Akkor miért nem ezt mondjátok? Ja, hogy ahhoz már bátorság kellene...

Astaroth 2008.07.24. 14:49:45

Hát meglátjuk mi lesz este, de tényleg pattanásig feszült megint a helyzet...én mondom, ne döntsék le azt a szobrot, mert azt fogják életükben a legjobban bánni (gondolom mást nem bánnak, amúgysem)

D.C. 2008.07.24. 14:50:52

Astaroth. Dunába lőni? 1. Mi nem vagyunk nácik. 2. A duna sodrása miatt fennakadnának az első hídnál. Furcsálom is, hogy az állítólagos dunába lövéseknél ez nem történt meg. Ahol a cipős emlékmű van. Érdekes, de pont ott szűkül a Duna. Ergo az állítólagosan dunába lőtt emberek, elég gyorsan partra érhettek a margit híd pesti sziklás lábánál...

xyz 2008.07.24. 14:51:13

"...Erdélyben, Küküllő partján
Vagy ahol csak magyarok élnek
Együtt vagyunk a bajban
Hát együtt szóljunk a szélnek
Hogy gyűjtsön erőt tavaszra
S ki nem ide való, azt mindet
Söpörje ki e hazából
Ne hagyjon mást itt, csak minket!"

Mondá az Ismerős Arcok

states 2008.07.24. 14:52:07

Jó lenne, ha olyanok védenék a Turult, akik még nem járatták le magukat se bombagyártással, se Molotov-koktél hajigálással. Ha ugyanis ezek megjelennek abból csak Gyurcsány szolgamédiája húz hasznot. Meg a bontani akarók. Egyébként pedig el a kezekkel a Turultól...

Astaroth 2008.07.24. 14:52:41

Dekatlon, lehet igazad van...lehet nem. Lehet elpicsázza a nagy hullámot az a 3 szakasz vidéki rendőr...de az is lehet, hogy most nem csak a bohócok mennének az utcára. Tudod a magyar az olyan nép, hogy sokat tűr - sajnos megszokta - de ha betelik a pohár, akkor inkább meneküljön aki ártott neki.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 14:53:22

Nyuuz, te hülye vagy még mindig, kattints a Szeretném látni az összes kommentet! linkre, és máris láthatod, hogy nem én szóltam hozzá elsőnek. De ugyan meséld már el kérlek, miért is gyűlölsz te engem ennyire.
Tudod az a rengeteg(3-4) "ember" aki folyamatosan pofázik nekem túlságosan hasonló stíllusban nyilvánul meg ahhoz, hogy ne higyjem azt, hogy ugyanaz a faszkalap áll az összes nick mögött, de ha nics igazam, akkor ti tényleg nagyon egyforma "gondolkodásúak" vagytok.

gergető 2008.07.24. 14:53:49

Szarom le a birói döntést (az is mennyit kaphatott ezért?), majd ha a törvényhozó testület nem veszi hülyére az ország népét, akkor esetleg elgondolkodom hogy érdemes-e betartani az elmés határozataikat, ahelyett hogy örülnének hogy rendbe van rakva a környék. Mennyi pénzt basztak már el erre és hasonló cirkuszokra? senki le se szarja hogy az ott van, az meg tiszta vicc hogy politikai ügyet csinálnak a szoborból, ha mari néni kiteszi a kertitörpét a deákra és ismer valami bennfentest akkor rögötn kitalálják hogy az valami posztmodern performance...
ezt meg elbontják aztán mi lesz?....ahogy ismerem a magyar hatóságokat leszedik a szobrot, aztán két vascső fog kiállni a talapzatból minimum 5 évig...hát gratulálok...az aztán kurva szép lesz...

xyz 2008.07.24. 14:53:52

states 2008.07.24. 14:52:07

Az ország nincs abban az állapotban, hogy megengedhesse magának azt a luxust, hogy finnyáskodik.

D.C. 2008.07.24. 14:54:16

Astaroth. Most nem az állítólagos csőcselék fog akkor Igazak Falát rombolni, hanem a Budai kerületek lakossága.

teketó 2008.07.24. 14:54:19

Az mit jelent nálad hogy újkori romantikus magyarkodó totem gyévocska? Tudsz régebbi szimbólumot, totemet mint a vándorsólyom? Neked nem jelent semmit az országunk egyik ősi szimbóluma?

valaki 2008.07.24. 14:54:56

Milyen érdekes, hogy mások engedély nélkül elrondíthatják az UNESCO világörökségnek számító belgrád rakparti látképet.

És érdekes módon megkapja a fennmaradási engedélyt.

Más, ha egy tetőtéri ablakot szeretne a rakpart felé nyitni a tetőn, páros lábbal rúgják ki a hivatalból.

Micsoda kettős mérce.

nol.hu/budapest/cikk/383320/

no 2008.07.24. 14:55:26

wagabound : ez gyenge volt ...Neharagudj ,de ne a többség alkalmazkodjon a kissebséghez. Tolerancia megvolt, visszaéltek vele.. a zsidók a cigók. Ez nem rasszizmus, de ha valaki nem tiszteli a többséget és helyette a saját képére akarja erőszakossan átformálni azt,az takarodjon...Integráció ...

gargoyle 2008.07.24. 14:55:34

qm: tisztellek hogy ezen a helyen russelt idezel. nem erdemli meg szegeny :D

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.07.24. 14:56:04

Csak azt nem értem ezek a fenyegetések konkrét embernek, eszmének, vallásnak, országnak szólnak?
Gyűlölködés, fenyegetés nem hat a törvényre.

A törvény nem ismeretét/szándékos áthágását kurucos huncutságként elkönyvelni egy sötétségbe vezeő út.

Astaroth 2008.07.24. 14:57:21

De most komolyan, nem fogják ezt döntögetni, mert akkor mihez nyúlnak majd utánna? Mondjuk van kicsit arrébb egy másik park, ott van egy szökőkút...mondjuk aztán arra is lehet károgni, hogy nini, szökik a turul, romboljuk le...

most nem azért, de ez ha nem lenne tragikus, lassan már komikus lenne...

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 14:57:53

teketó, nekem egyik ősinek mondott jelkép sem jelent semmit, mivel ezeket mind a XIX-XX. századi romantikus magyarkodók kapták fel, és tették divatossá.

szvsz 2008.07.24. 14:59:17

wagabound: demagog f@szsaggal mashol tessek oltani. Minden masodik epitkezes engedely nelkuli, megsem hisztizik a sok hulye csimbok. Mellesleg nem messze a turultol, szinten engedely nelkul epult holokauszt formedveny. Senki nem akarta lebontani, akkor nem volt olyan fontos a szabalyok betartasa. Muhahaha, demagog alszent uszito szadeszos csimbokok. Kapalozzatok csak, ugyis odakerultok ahova valok vagytok: balfenekre.

madz 2008.07.24. 14:59:45

Astaroth, csak tudnám, hogy ezeket a szép közhelyeket honnan veszitek... van valami kiadvány belső használatra ilyen frázisokkal? mondd már meg, mikor volt utoljára olyan, hogy "betelt a pohár" és menekült, aki ártott nekünk, mert nagyon mérgesek lettünk rá? (és úgy, hogy nem jött vissza két héten belül). ezek csak jelentés nélküli szavak. nézz már körül.

D.C. 2008.07.24. 15:00:25

patrona. Persze, hogy nem jelent, mert nem vagy magyar. És NE HAZUDJ! Már jóval régebben is "felkapottak" voltak ezek a szimbólumok. De ha nem tetszik, lehet pakolni jó komám.

Astaroth 2008.07.24. 15:00:53

DC, mást is elbont akkor azthiszem a kerület, nem csak azt...vhogy itt mindigis harc volt...Demszky nem szereti, hogy ez fix fideszes kerület - nem véletlenül blokkolja már vagy 6 éve a sétálóövezet kialakítását, mondvacsinált ürügyekkel. Szerintem ez nála valahol személyes ügy...

gargoyle 2008.07.24. 15:01:03

en sokaig ugy gondolom hogy jogos keres az hogy ne nacizzanak le valakit csak azert mert jobboldali konzervativ. de D.C. es no konkret rasszista agressziv faszkalap, ok ha lehet a tovabbiakban ne kerjenek ilyet (:

aki meg leszarja a birosagi donteseket az remelem akkor is oromkodik amikor a baltaval ra es csaladjara ronto ember mondja azt hogy leszarja a magyar torvenyeket, neki penz kell :P (:

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.07.24. 15:01:31

"Minden masodik epitkezes engedely nelkuli, megsem hisztizik a sok hulye csimbok."

Legyünk módszeresek!
Engedély nélküli épületeket bontani!
Építtetőn költségeket behajtani!
Ennyi!

élesztő 2008.07.24. 15:01:37

szoci-ballib, zsidaj nem zsidaj, fasiszta, posztkomcsi,turul,vérhabos gecibe...mi a faszról beszéltek?
srácok ébresztő! A világ halad, AZ IDŐ NEM VÁR SENKIRE!

A csikket még soha nem dobtad el, ahogy a szemetet se.
Még soha nem kerülted meg a törvényt.
Mindíg átengeded a gyalogost.
Veszel jegyet mindíg mindenre.
Tökéletesen végzed a munkád, nem berhelsz, nem húzod le az öreget mert az úgy is hülye.
cigiszünet, pasziánsz számodra nem létezik.

igaz gyerekek?

...és persze sosem nyavajogtok, hogy de szar itt, bezzeg máshol...

Szóval először is nem szarunk oda ahol élünk. Mindenki kezdje OTTHON a rendet.

Ja és köszi.)

no 2008.07.24. 15:01:47

wagabound : még valami .Ti beszéltek törvényről ?? Hol voltak ezek a nagy szavak öszöd után ?? Vagy miután kiderült h megtévesztéssel maradt hatalmon a mostani kormány ?? Hol voltak ezek a szavak amikor kiderült h szarrá lopkodták az országot ,nyomorba löktek sok sok embert/családot ?? Hol vannak ezek a szavak amikor integrálódni képtelen csoport késeli/öli/rabolja/félemlíti az átlag embereket ?? Most persze nagy a szátok, csakmert a jobboldal ,csakmert a fidesz és még sorolhatnám..

gargoyle 2008.07.24. 15:02:23

szerencsere D.C. csak abban illetekes elvtars hogy megmondja ki a magyar. mi megelegszunk abban ha meg tudjuk mondani ki az ertelmes leny es ki nem .)

D.C. 2008.07.24. 15:02:41

madz. Majd meglátod, hogy a szavak olyan gyönyörű jelentést kapnak majd ha a Turul egy centit is elmozdul a helyéről. De azt egy éltre megemlegetitek és nem lesz az a Dávid Csillag, IDF, bármi egyéb ami megvédhetne titeket az égiek és a nép haragjától.

Astaroth 2008.07.24. 15:03:08

A turul elég ősi szimbólum, ezt kár vitatni...az hogy a jelenlegi ábrázolása újabb keletű, az más téma.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 15:03:19

D.C., és ezt a te magyarságmérőd ki is mutatta? Na látod ez az amit kurvára utálok bennetek fajmagyar idiótákban, ha valakinek más a véleménye, vagy csak objektívebben szemléli a dolgokat mint ti, egyből elkezditek aggatni a hazaáruló, "nemmagyar", zsidó, komcsi stb. cimkéket.

gargoyle 2008.07.24. 15:04:06

no: ez marhasag. reszben azert mert az altalad emlitett dolgok (hazugsag a kampanyban) NEM sertik a magyar torvenyeket, reszben meg azert mert pont ugyanigy "papolunk" torvenytiszteletrol akkor is ha egy ciganyember lop szinesfemet, vagy ha a szoci partpenztarnok lenyulja a koltsegvetes egy reszet.

arcosharcos 2008.07.24. 15:04:45

Törvényekkel és határozatokkal példálóztok,mintha azok sérthetetlenek és tévedhetetlenek lennének.Lásd csak a budai mélygarázs esetét.Több száz évig állt ott az a fal rész de valakinek érdeke fűződött hozzá...Ha nem lesz a Turul majd lesz helyette emlékmű a II. Világháborús cigány áldozatoknak...

gargoyle 2008.07.24. 15:05:19

D.C.: kerlek mutasd meg majd amikor eldozeroljak a turult mekkora bator ember vagy. akkor legalabb szepen beraknak a koterba 1.5 evre es nyugi lesz az internet kicsiny birodalmaban .)

madz 2008.07.24. 15:05:28

d. c., már bocs, de ki az a "titeket"? neked fogalmad sincs, hogy itt a neten kikkel beszélsz. és mi az, hogy a "nép haragja"? nem te mondod meg, hogy én minek vagyok a része, oké?

teketó 2008.07.24. 15:05:32

és szerinted nekünk a divat mondja meg hogy ki vagy? mert szerintem neked lehet. neked semmilyen jelkép nem számít? nem tudsz továbbgondolni semmit? nem érzed káptalannak magad? és most ne a génekről beszéljünk, hogy ki meddig tudja visszavezetni... mondjuk lehet hogy te is repülőjegyre gyűjtesz, de nem retúrra. Pampuska, szoktál olvasni? Vagy nálad okosabb, bölcsebb, tapasztaltabb emberektől tanulni? nem szégyen.

Astaroth 2008.07.24. 15:05:53

madz, számtalan példa van rá a történelemben - rabok legyünk, vagy szabadok?..

nem szeretünk rabok lenni..lehet, hogy beledöglünk, amire mégtöbb példa volt sajnos, de rabok akkor sem leszünk

szvsz 2008.07.24. 15:05:56

maxt: a gond csak az, hogy bizonyos ojjektumokra utolag megjon az enegdely a tanacstuu, masokra meg nem. Szerinted melyikre nem? Na, segitsek? Es ott ahonnan a zengedelly jon, nincs akit uszitani, ott csak az uszitok vannak. Akkor kiben is van a hiba?

D.C. 2008.07.24. 15:06:20

Astaroth. A tizenkettedik, első és második kerület az fix Fideszes. De itt más is van, mint párthoz kötődés, csak a sok buta szoci és libsi ezt nem tudja felfogni. Összetartás van ebben a három kerületben. Itt nem a primkó dísz szoclibek élnek. Itt van tisztesség és becsület, amire ez az ország épül. Mindegy. Majd megtanulják, hogy ezzel a három kerülettel és lakosaival nem jó újat húzni. Mi megvédjük ezt a három kerületet. Kérdés, hogy utána ők is képesek megvédeni a saját kerületeiket, szobraikat, egyebet.

gargoyle 2008.07.24. 15:06:21

arcosharcos: hagyomanyokkal es szimbolumokkal peldaloztok, mintha azok szentek es serthetetlenek lennenek .)

ha valasztani kell en inkabb a torvenyeket valasztom, az sokkal eletszerubb es alkalmazkodobb minden baja ellenere mint 5000 eves belso azsiai torzsi szabalyok.

nyuuz 2008.07.24. 15:06:22

aki megtagadja a turult ami a magyarok bejövetélt szimbolizálja az nem is magyar PATRONKA, ez a baj veletek fajzsidókkal, hogy csak ehhez fikázni

no 2008.07.24. 15:06:32

gargoyle : én rasszista ?? Faji alapon senki de senki felett nem itélkeztem sohasem...nemis tehetném meg, nem így neveltek. De kultura alapján igenis teszek külömbséget.. a ciganyok nem azért bünöznek mert cigányok mert barnák mert akármi hanem azért mert ilyen kultúrájuk van. Ahogy a zsidók sem azért rasszisták mert zsidók hanem azért mert ilyen kultúrájuk van. Nagyon sok emberttípust ismerek és találkozok a munkám miatt, és soha senki felett nem mondok itéletet ameddig nem ismertem meg...
De a te szemebdbe csak egy szarházi náci leszek ..tudom.Azért ha van kedved nézz utánna ennek a szónak h náci, aztán rájössz ,h attól függetlenül h tudom mire akartál célozni, faszságot írsz!

budai 2008.07.24. 15:07:18

Vélemény: Építettek egy emlékművet rendbetettek egy területet, elköltöttek erre X pénzt. Ha ez így rendezett szép meg kellene tartani nem elherdálni lebontani Y pénzért. Sarkítva: Vettél egy kocsit de kiderült hogy nem volt jogsid, megoldás elszállíttatják a te pénzeden és bezúzzák (eléggé sántít).HÁT GRATULÁLOK EZ A LEGJOBB HOZZÁÁLLÁS -Engedély nélkül épült el kell bontani-nem inkább vigyázni kéne rá hamár megvan.

arcosharcos 2008.07.24. 15:08:48

Nem azt mondom hogy ne legyenek törvények ,csak azt hogy azok értelmezése és betartása ma Magyarországon nem egyenlő elbírálás alá esik...

D.C. 2008.07.24. 15:09:00

madz. Kivel beszélek? Ha nem vagy magyar és az ország, jelképei, szimbólumai semmit nem jelentenek neked, akkor egy hazaárulóval beszélek. Ebben az esetben ezt nyugodtan kijelenthetem. És tudod, valahogy a hazaárulást nem nagyon nézik az emberek jó szemmel.

nyuuz 2008.07.24. 15:09:17

bontsuk el az igazak falát is, ez nem izrael bazmeg

Bravo3 2008.07.24. 15:09:58

Hú, akkor most le lehet önteni szarral Tomcatet! Remélem a nemes pillanatban a post írója is ott lesz mellette.

teketó 2008.07.24. 15:10:05

patrona- azért majd nekem is válaszolj kérlek

Astaroth 2008.07.24. 15:10:46

gargoyle, jogállamban a törvényeket aki betartja, az tisztelendő és követendő. De aki nem jogállamban teszi, az szimplán hülye...s nálunk sajnos nincs jogállam. A törvények a legmagasabb szintről vannak leszarva...ilyenkor az embernek ha elveszik a törvényeket, már csak a becsület, az erkölcs, és a jóérzés maradhat. S próbál ezek, nem pedig az ezeket meghazudtoló törvénykezés szerint élni.

madz 2008.07.24. 15:11:10

Astaroth, nekünk még 1848-at is sikerült elkúrnunk, többek között azért, mert semmibe vettük a saját kisebbségeinket. de ha jól emlékszem, hiába "telt be a pohár", nem nagyon sikerült elzavarnunk senkit. a romantikus történelemszemlélet meg nagyon szép, de a valósághoz nem sok köze van

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 15:12:12

teketó, bocs, a te böfidet észre sem vettem. Mégis mire kéne válaszolnom? Az otromba személyeskedéseidre már nincs kedvem, más meg nem nagyon volt benne.

D.C. 2008.07.24. 15:12:31

madz. 1848 azért bukott el, mert a kisebbség, köztük a zsidók szépszámmal elárultak minket. Tehát ne hazudj ha kérhetnélek.

nyuuz 2008.07.24. 15:12:40

TEKETÓ, patrona nem tanul a nála okosabb emberektől mer olyan nincsen, ő a gőgös mindentudó, patronka a fény az éjszakában aki mindent tud (Szerinte)

madz 2008.07.24. 15:12:52

d. c. hát épp ez az. hogy magyar vagyok vagy sem, azt nem te döntöd el

Astaroth 2008.07.24. 15:13:35

madz olvass vissza, nem írtam semmi olyasmit, hogy "elzavartunk volna"...viszont jobban tették volna, ha menekülnek - ezt írtam, és tartom is

arcosharcos 2008.07.24. 15:13:55

Ja a Turullal az a legfőbb baj hogy Turul.Az Árpádsávval meg hogy Árpádsáv.Az lényegtelen hogy pl. a Magyar címerben is benne van.Azért az csak náci meg mittomén milyen jelkép.Buták vagytok hogy nem fogjátok föl hogy a Magyarok többsége nem náci,antiszemita....Hanem csak Magyar és büszke is rá.

madz 2008.07.24. 15:13:59

d. c. és sajnos te hazudsz. magadnak.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 15:13:59

Mégis kiktől kéne tanulnom, nyuuztól és teketótól? LOL

D.C. 2008.07.24. 15:14:37

madz. Egy ember aki az országának árt, idegen érdekeket szolgál, rombol az hiába vallja magát magyarnak, hiába van ez benne az útlevelében, nem az. Az hazaáruló és az ilyet háborúsidőben golyóval, békeidőben életfogytal büntetik.

szvsz 2008.07.24. 15:14:59

D.C. "848 azért bukott el, mert a kisebbség [...]" nebassz. en meg azt hittem azert, mert -mint mindig- jottek a muszkak es lenyomtak. faszsaggal nem kene oltani.

D.C. 2008.07.24. 15:15:12

madz. Én nem vagyok zsidó. Nekem nem lételemem a hazudozás.

nyuuz 2008.07.24. 15:15:29

Patronkától csak tanulhatunk, neki mindenre van válasza, nem lehet vitázni vele, mindent kivéd ugyanazzal az ostoba 3 mondattal, amikor ezt megunja és nincs több rendes érve, akkor jön az hogy "na én ilyen faszkalapokkal nem vitázom, nem figyelek a böfidre, jobberekkel én nem beszélek nincs mit"

Patronka, apádnak kellett volna előre tervezni egy kicsit, hátha most nem lennél....

Tommer07 2008.07.24. 15:15:47

Elkeserítő ez az egész. Semmi összetartás nincs már bennünk. Az egyik legalapvetőbb nemzeti jelképünkről van szó. Hogy történhet meg, h ez valakinek szúrja a szemét? Akkor én miért toleráljam mások szimbólumait itthon??? Gondoljátok, h lenne mersze egy amerikainak tiltakoznia egy sas szobor felállítása ellen Amerikában???

Eagle15 2008.07.24. 15:15:52

Az NBH is náci, ott a lobogó és a Turul a honlapjukon! Lehet oda menni nácizni őket....! :)

teketó 2008.07.24. 15:16:25

én megpróbáltam veled a párbeszédet. talán még monty python-ról is beszégethettünk volna. de így, hogy kisfiúsan azértse, így azért nem megy ez.

arcosharcos 2008.07.24. 15:17:02

Sőt a nemzetvédelmi egyetem is az!

D.C. 2008.07.24. 15:17:07

szvsz. Tudod. Volt ott egy-néhány árulás kisebbségi részről, amibe az ország belebukott. Megnyertük volna mi azt a harcot, ha nem árulnak el. Ja, de mint tudjuk, az is a magyarság hibája, hogy a kisebbség elárult minket.

nyuuz 2008.07.24. 15:17:29

na az jó beszéljünk Monthy Python-ról meg Mr. Bean-ről jó az angolhumor. :D

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 15:17:56

nyuuz, befejezhetnéd már ezt az ovis picsogást. Mégis milyen érveket vársz bazdmeg? Te sem érvelsz, csak személyeskedsz. Szánalmas vagy, és unalmas.

gargoyle 2008.07.24. 15:19:25

nyuuz: az a kisebbig gond hogy idiota rasszista vagy a nagyobb hogy legalabb a sajat szubkulturad legendait ismerhetned. a turulnak semmi koze a magyarok bejovetelehez, standard sztyeppei torzsi szimbolum mint amerikaban a feherfeju sas vagy barhol mashol a ragadozomadarak.

no: igen nyilvan a zsido kultura messzemenoen elterjedt a vilagon es sok kart okoz. mint ahogy a cigany kultura is arra epul hogy nyomorban tengodnek, mondhatni a mondaik resze. nekem mindegy hogy probalod mentegetni magad, egyenek helyett etnikumokban es vallasokban gondolkodsz. ez jobb esetben nacionalista rosszabb esetben rasszista. valoban a netto naci szolamokat nem te hanem D.C. tolja az arcunkba, te csak tercelsz ala a kulturalis lebensraumelemeleteiddel (:


budai: jo, majd a kertedbe epitek egy igazan szep garazst es amikor reklamalsz akkor odaadom ezt a hozzaszolasodat hogy nezegesd. remelem nem lesz ezzel problemad.

nyuuz 2008.07.24. 15:19:32

Oké, higgadtan kezdjünk mindent elölről minden sértegetés és személyeskedés nélkül...

Eagle15 2008.07.24. 15:19:38

Patrona mehetsz nácizni a Netzetbiztonsági Hivatal elé...! :)

teketó 2008.07.24. 15:20:17

ne öljetek meg de én a mr. beant nem szeretem. nem utálom, de nem szeretem. hátha mi tudunk tanulni patroná-tól Monty Python ügyben. és akkor már mégjobb a napunk.

Dekatlon 2008.07.24. 15:21:17

D.C.
ha valaki nem ért veled egyet --> nem magyar
te nem hazudsz

D.C. 2008.07.24. 15:21:43

gargoyle. NE HAZUDJ és ha már írsz a Turulról legalább ismerd a történelmet. nyuuz jól ismeri a Turul történelmét, te meg mint egy típikus zsidó, hazudsz folyamatosan az egészről. Mindegy. Lassan te is pakolni fogsz jó komám és megtanulod, hogy nem jó a magyar néppel szórakozni.

teketó 2008.07.24. 15:21:52

patrona- te meg a szart kavargatod és általánosítasz, mindent egy kalap alá veszel de nem te hanem úgy a patronák- általában... :)))

no 2008.07.24. 15:22:01

gargoyle : Irány izrael ...csá

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 15:22:05

Eagle15, mikor náciztam le a turult faszkalap? Olvass picit vissza, pont azt írtam, hogy az sem normális, aki szerint a turul náci jelkép, de mindegy.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.24. 15:23:05

teketó és nyuuz, ignore on. Majd ha képesek vagytok értelmes gondolatokat felvetni, akkor tárgyalunk(tehát soha).

nyuuz 2008.07.24. 15:23:09

gargoyle olvasd már el...
hu.wikipedia.org/wiki/Turul

Teketó, én Mr. Bean-en szakadok, igazi fahumor. :DDD Úgy mint a L'art pour L'art, azt is bírom...

D.C. 2008.07.24. 15:23:38

Dekatlon. Aki a hazámat elárulja, az nem magyar. De mint mindig, csak azt veszel le egy mondatból amit te akarsz és azt forgatod ki kedved szerint. Tudod. A mondatot értelmezni is kell tudni, nem csak olvasni. Ettől is olyan szép ez a magyar nyelv, bár úgyfest egyesek számára picit nehéz. Nem hiába, sokkal több szavunk van, mint a fiktív Yvrit nyelvnek.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.24. 15:24:28

DC lol, te mekkora suttyó vagy...
Mgejegyzem, a Duna a másik irányba folyik, te szerencsétlen...

gargoyle 2008.07.24. 15:24:31

D.C a nagy hazaarulasszakerto. igen termeszetesen mohacsnal is a nemnzetkozi karvalytoke zsido moszados ugynokei arultak el minket, a tatarjarasnal direkte ok festettek fel neonszinu sprekkel az utvonalat a tataroknak, 48ban pedig megmondtak az osztrakoknak hogy IDKFA a jelszo ami serthetetlenne tesz es ezert vesztettunk. jezusatyauristen es ennek az embernek elvben joga van gyereket nevelni o_O az eddigi hozzaszolasai alapjan az acelgolyo is felfoghatatlanul bonyolult gep a szamara.

a turullal, arpadsavval, egyeb harcilofasszal nincs gondja senkinek. a sok vadbarommal van gondja aki mogejuk all es fejhangon sikitozik. marpedig ha a turul mogott allandoan vadbarmok alldogalnak tulnyomoan akkor az ember megtanulja hogy ne menjen turul kozelebe se es ha lehet ne is akarja hogy a kozelebe legyen. szimboleumilag ennyi.

az adott szobor lebontasa meg mint mar tobbszor elmondtuk nem politikai hanem jogi kerdes. lehet fellebbezni meg brusszelig elmenni, azt tamogatom messzemenoen. jogot nem betartani mert nem tetszik nem lehet, nem tamogatom. az en becsuletem ezt nem engedelyezi, sajnalom azt akie igen :P

nyuuz 2008.07.24. 15:24:39

fasz gargoyyle...

Patrona, mi megpróbáltunk tök normálisak közelíteni, miért kell rögtön kavarni a szart ?

teketó 2008.07.24. 15:24:54

gargoyle: a vízköpőket lebontják ugye?

Dekatlon 2008.07.24. 15:25:41

D.C. folytatés (megette a blogmotor)
1. ha valaki nem ért veled egyet, az nem magyar
2. te nem hazudsz (mert nem vagy zsidó, mint mondod)

ebből az következik, hogy:
1. tutira nem vagyok magyar
2. anyád/apád se az, ha épp mást gondol mint te
3. te se vagy az.

Kár érted.

D.C. 2008.07.24. 15:27:26

Before. Jogos. Azt hittem, hogy a 13. kerületben vannak. Így igazad van. Nem látogatom a cipős emlékművet. Nem az én hobbim. Viszont igazad van. Tehát a lánchíd előtt akadnának el, mert a Duna még ott is szűkül. De, mint írtam én nem szorgalmazok dunába lövetést, mert a magyar nép nem náci, a hiedelemmel ellentétben.

HaCS 2008.07.24. 15:27:42

Mi ez a szánalmas f*szkodás itt már megint?
Mi lenne már végre, ha csak egy alkalommal végre arról szólnának a kommentek, ami a poszt lényege, és nem egymás b*szogatása menne. Nem értem, hogy honnan ismeritek a másik kommentelőt a monitoron keresztül, vagy mit tudtok róla személyesen. Vagy Uri Gellernek tényleg ennyi utódja van itt?

madz 2008.07.24. 15:28:02

d. c. ez valami szuperképesség, hogy komment alapján megmondod, ki zsidó? a mondatokat meg minden nyelven kell értelmezni, a magyar nyelv szépsége ennél kicsit összetettebb...

D.C. 2008.07.24. 15:29:27

gargoyle. 1848-ról beszéltünk, tehát ne tereljél. Tudod. Az Igazak Falának elbontása is jogik kérdés. Kardoskodj amellett is, ha ennyire bontani akarsz. Sőt, az régebbóta áll fent, mint a Turul. Tehát ha ennyire bontani akarsz és a jog mellett kiállni, nesze, láss neki és bontsd el, vagy írj peticiókat az elbontása miatt. Rajta.

gargoyle 2008.07.24. 15:29:49

no: romai katolikus vagyok, feher boru, ferfi, katonatiszt osokkel. nem mintha szamitana de te ugy latszik erre hangsulyt helyezel. irany a latens homoszexualisok arrogancia kezelesenek klubbja csa .)

D.C: sajnos az evolucio hosszu tavon nekem kedvez, mert a csokkent agymukodesuek nem igazan elik tul ezt a bonyolult kort :P es ide elem a "magyar nepet" kivancsi vagyok rajuk (:

nyuuz, D.C.: nem tudom ki nem olvasta az ominozus wikipedia szocikket (amit ugye 95%ban jobboldali fanatikusok szerkesztenek valoszinuleg szal nem hiszem hogy elfogult) de abban budos szo nem esik a honfoglalas szimbolumarol. ellenben pl ott van ez

Tény, hogy a turul szót magyar nyelven először Arany János írta le 1853-ban a Keveháza című versében, ezt megelőző hiteles írott forrás nem található.

nesztek nektek osi magyar szimboleum. legkorabban anonymus emlegeti, aki ugye koztudottan ott volt verecken.. NOT

0xFFFF 2008.07.24. 15:30:30

Kedves wagabound !

"...Mert ahol nincs törvény, vagy ahol szarnak rá, az anarchia. Ezt akarjátok? Akkor miért nem ezt mondjátok? Ja, hogy ahhoz már bátorság kellene... "

Én elég bátor vagyok, hogy kimondjam: Ön háttal ül a moziban ! Itt 20 éve szarnak a törvényekre, tehát az Ön logikája alapján itt már 20 éve anarchia van. ? Miért pont ez az egy az, amit be kéne tartani ?

zsoci 2008.07.24. 15:30:57

Minek ez a cirkusz ! Bontsa már le végre valaki !

Üdv Zsoci

no 2008.07.24. 15:31:38

gargoyle : akkor különössen szégyen az amit irsz... szimplan hazaarulo vagy.
kár

D.C. 2008.07.24. 15:31:57

gargoyle. A Turul szót már Iránban is használták időszámításunk előtt. Miért? Mert nekik is ez az egyik ős szobruk. Erről miért nem beszélsz? Ja. Mert erről nem tudsz. Nem Arany János használta a Turult előbb. A wikipediát meg a zsidók szerkesztik lépten nyomon, kényük kedve szerint. Múltkor ebből volt a balhé, mert rajtakapták őket.

Dekatlon 2008.07.24. 15:31:57

D.C. bakker, olyanoket írsz, hogy rügyezni kezd az íróasztalom, persze, hogy kiragadok ezt-azt, a legjobbakat :)
Amúgy magyarnak lenni nem érdem, hanem állapot. Az vagyok, te is az vagy. Az a 35 balfasz is az, aki odamegy a turult megvédeni, meg a 300 rendőr is az, aki feldugja nekik a gumibotot.
Magyar még Demszkáj is, meg Qurcsány is. Rossz végén fogod meg a történetet. Akikre azt szoktad mondani, hogy nem magyar, arra helyesen azt kellene: "véleményem szerint balfasz".
Vagy gondolod a kirekesztésed majd megijeszti őket, és visszadják a személyit? :))

Astaroth 2008.07.24. 15:32:20

Én ezt az egészet nem értem..mikor lettünk mi ilyenek, magyarok? Nem ilyenek voltunk...nincs már nemzeti összetartás, lassan nem hogy nem jelent semmit a magyar szó, de pejoratív jelzőként használják..ilyen hülyék vagyunk? Hagyjuk magunkat belevinni abba a csapdába, ami a magyarok közti feszültségeket szolgáltatott fenntartani? De szép is lenne, ha nem magyar ölné a magyart, ha csak szimbólikusan is.

Egy nagy hangos ébresztő igencsak ránkférne..

Merjünk már büszkék lenni arra, amik vagyunk, s igenis tiszteljük, becsüljük, védjük, és szeressük azt amiért azok vagyunk. A történelmünk, a kultúránk, és egyéb szellemi kincseinket. S igenis keljünk fel azok ellen, akik ezeket támadják.

S igen, tudom, bilibe lóg a kezem...

Vizi Péter 2008.07.24. 15:32:29

Ad1 Tájékozódni kéne arról, mi a turul és mi nem. Segítség: törzsi szimbólum SOHA sem volt.
Ad2 Egyetértek, bontsanak le mindent, amire nincs engedély: Balatoni nyaralók, XII és II ker.-i kérókkal kezdjék, okés?

arcosharcos 2008.07.24. 15:32:31

Már megint a törvény mindenghatósága...Persze mert a JOG, a TÖRVÉNY a BÍRÓSÁG tévedhetetlen!A rendőrt elütő részeg-drogos is megúszta.Nemis volt hibás sőt.És még számtalan példát lehetne említeni!Vannak ostoba törvények és határozatok, ezt azért be lehetne látni

gargoyle 2008.07.24. 15:32:53

teketo: ne remenykedj (: nagy hatalmu lenyek azok, mindenfele amator idiota nem eselyes ezugyben (: plusz a muemleki vedelem ugye (:

nyuuz: tok normalisan kurva anyaztok? ja igen en is (: ez a hozzaszolasod is epito jellegu es normalis hangvetelu volt ugye :D


D.C: meselj kerlek az 1848as nagy zsido vilagosszeeskuvesrol mert a szemet zsido tanaraim es az altalam olvasott zsido konyvek elhallgattak ezt az aprosagot (: igazan nagyon kivancsi vagyok (:

az igazak falank elbontasa is jogi kerdes. DE ha a fellebbezes utan megadtak a fennmaradasi engedelyt akkor mirol beszelunk? (: jogilag pipa a dolog.

madz 2008.07.24. 15:34:14

d. c. aszta :) rajtakapták a zsidókat, hogy wikipédiát szerkesztenek... hogy merészelik???

D.C. 2008.07.24. 15:34:19

Dekatlon. Most magyarázd meg légyszíves zsidó szótár szerint, hogy mit jelent magyarnak lenni. A mi értelmezésünk a magyar szótár szerint van, akár tetszik, akár nem. Ha nem tetszik, mint korábban írtam, börönd pakol, azt irány ki az országból.

Amúgy 30 ember a Turulnál? Max szeretnéd ha csak ennyien védenék majd. Jóval többen lesznek.

nyuuz 2008.07.24. 15:34:42

DC-nek igaza van a zsidok mindenbe belejavitanak ami magyar csak meg kell nézni a vitalapokat, mellesleg kurvárfa köze van a honfoglaláshoz ne hazudozzál... a te fajtád kérdőjelezi meg a pozsonyi csatát is hogy létezett e te szar...

teketó 2008.07.24. 15:35:11

gargoyle: Ha a wikipediából szednénk a tudást kb. ott tartanánk ahol te. jobboldali szerkesztők? ki a faszt érdekel milyen oldali... hehe :) wikipedia :) mulatnom kell.

Dekatlon 2008.07.24. 15:36:58

Astaroth:
Én régebben büszke voltam rá, hogy magyar vagyok. Már csak egyszerűen az vagyok. Büszke nem tudok mire lenni.
A történelmemet elvették tőlem a turulisták.
A jövőbe vetett hitemet elvették tőlem Gyurcsányék aktívan, Orbánék passzívan.
A verseket még szeretem. Szerencsére azokhoz nem nagyon nyúlt egyik tábor sem.

D.C. 2008.07.24. 15:37:01

madz. Izrael parancsára történelmet hamisítanak a wikipedián. Azt elfelejtettem írni. De nézz utána. Az USA-ban elégrendesen felkorbácsolta az indulatokat. Ott sincsen a kiválasztott nép a toppon.

gargoyle. Nézz utána ha ennyire érdekel. A tényeken nem változtatsz. Ha a Turul repül, repül az Igazak Fala is, a zsinagóga, a cipők a dunába, és így tovább. Miért kell hergelni a magyar embert addig míg elpattan a húr? Soha nem tanultok a múltból...

gargoyle 2008.07.24. 15:37:26

no: igen, en vagyok az aki miatt lassan nem lehet kulfoldre menni anelkul hogy ne gondolna ugy mindenki kelet balkani orszagban lakom. nem a hozzatok hasonlo 2es iqju csokkent kepesseguek akiknek kilog a rotacios kapa a szajabol annyira egyszeruek.


D.C: mi a kekeres bubanatos kaporszakallu oregisten kozunk van iranhoz? ja tudom, a sziriuszrol jottunk a perzsakon keresztul, mar emlekszem erre a hagymazatokra is :D


vizi peter: nem vagyok egy etnologus de te se tunsz annak. tevedhetek, de mivel 8000000 ragadozo allat volt torzsi szimboleum, elegge nagy batorsagra vall azt mondani hogy sosem volt. ad2: tessek tuntetni a nyaralok lebontasa ellen es a torvenyek betartasa mellett. supportalni foglak ezerrel.

arcosharcos: nem, a jog es a torveny sem hibatlan, termeszetesen de abban biztosvagyok hogy nagysagrendekkel kevesebbet hibazik es kevesbe igazsagtalan mint a jelen levo zavarodott polgartarsak igazsag es becsuleterzete. akik szerint a turult nem imadni halalos bun, mig az emberoles megfelelo etnikum ellen nem az, hogy csak egy peldat mondjak .)

Tommer07 2008.07.24. 15:38:27

gargoyle

nem tudom és nem is érdekel, h te honnan jössz, ki vagy, de hogy nem kicsi az arcod az szépen lejön a soraidból.

madz 2008.07.24. 15:39:30

d. c. tudom, mindenre van bizonyíték, meg dokumentum, az egész élet egy naaagy Diplomacy-játék (ismered egyébként?). kurvára izgalmas lehet neked :)

gargoyle 2008.07.24. 15:39:34

teketo: nem en mentem a wikipediara hanem a kollegaid baszki. oket alazd ezzel a dumaval ne engem (:


D.C.: tessek, menjel es fizess meg egy jogaszt aztan perelj. ha igazat ad a birosag akkor majd bontanak. ja hogy ahhoz esz is kene, nem csak hoborges? (: jo akkor marad neked a szalag mellett facipogyartas 12 muszakban a gyarban es a kocsmaban nagyszajuskodas 5 sor mellett amig haza nem sunnyogsz az asszony melle ujabb gyereket csinalni a monikashow alatt (:

D.C. 2008.07.24. 15:39:52

gargoyle. Nézz már utána, hogy kinek a szimbóluma a Turul. Azé a két népé, akiket a zsidók utálnak. Irániak és a Magyarok. Iránt megakarják az Izraeliek támadni, itt meg a zsidók akarnak pusztítani. Tudjuk, csak véletlen összefüggés. Na persze...

Tommer07 2008.07.24. 15:40:05

ja és nem "szimboleum", hanem szimbólum--please

Astaroth 2008.07.24. 15:40:13

Dekatlon, elég baj az, ha a turulisták vették el tőled, nem azok akik összemostak szimbólumokat :S - vagy az ornitolóügusokra gondolsz, mer akkor végképp nem értem...végső esetben még a szövetségre gondolhatsz, de az meg a történelmünknek csak egy apró darabkája, s nem tesz meg nem történté minden előtte valót, s utánna következőt.

Lássuk már azoknak a dolgokat amik, s ne annak aminek szeretnénk...agresszioból, mazochismusból, vagy csak mer aszonták a tévében...

arcosharcos 2008.07.24. 15:40:15

gargoyle Nem gondolod hogyha egy nyilvánvalóan elhibázott döntés született(bontás) akkor azt azért felül lehetne bírálni?

gargoyle 2008.07.24. 15:40:50

tommer07: keves ember van itt akit szerenynek neveznek. hidd el van mas stilusom is, de kedves turelmes szavakkal meg se hallanak a lokalis lipotszokevenyek. kocsmaban sem akademiai szekfoglalot tart az ember ha azt akarja hogy tiszteljek hanem elkuldi a veres faszba az elso kotozkodot (:

Dekatlon 2008.07.24. 15:41:21

D.C.
nem tudom mit jelent a zsidó szótár szerint magyarnak lenni, de tippre: "felfuvalkodott, üresfejű, hőbörgő, lúzer, balfaszt"
Legalábbis, ha az alapján ítélik meg a zsidók, amiket itt a magukat magyarnak hírdető majmok csinálnak.

D.C. 2008.07.24. 15:41:24

gargoyle. Ja. Tudod, a tudásomnak köszönhetően lakom az elit környéken és nem a getto pesten. Neked tényleg elmentek otthonról. Érvelned is kéne tudni fröcsögés helyett.

vakablak 2008.07.24. 15:41:40

Micsoda egy adok-kapok. Elképesztő indulatok. Én ezt itt most tovább nem olvasom, de kívánok még mindenkinek további kellemes ütlegelést. Személyes tapasztalatom szerint a flame war-jellegű csapkodásból - mint amilyen ez itt - még soha semmi jó nem keletkezett, de folytassátok csak nyugodtan. Senki senkit meg nem győz és le nem győz, az álláspontok merevek, a sértések lepattannak, se írni, se olvasni nem jó, mindenki frusztrált.

Búcsúzóul a mottó: tietek az ország, magatoknak basszátok el.

Tommer07 2008.07.24. 15:42:26

"akademiai szekfoglalot tart az ember ha azt akarja hogy tiszteljek hanem elkuldi a veres faszba az elso kotozkodot (:"

vagy

jól érvel? :-)

no 2008.07.24. 15:43:02

gargoyle : Költözz szerintem ...de tényleg.

gargoyle 2008.07.24. 15:43:26

arcosharcos: tobb fellebbezesen ment at es vegul maradt a bontasi hatarozat. a felulbiralas az nem azt jelenti hogy addig fellebbezunk amig nekunk nem adnak igazat .) ebben az ugyben vesztettetek, lehetne meltosaggal fogadni. mas ugyben a szemet zsidokomcsilibsik vesztenek es elfogadjak hogy a bayer zsolt "johire" megserult ha lehulyezik, hiaba tudjak hogy az illetonek johire utoljara 2 evesen volt (:

D.C.: te tenyleg osszeeskuves szakertonek tunsz :D igen, a zsidok magyarorszagra is az olajert jonnek termeszetesen. csak annyira okosak hogy ezt azzal alcazzak hogy nincs is olajunk .)

tommer07: szerintem a szimboleum sokkal viccesebb mint a libsi vagy a kurcsany .) es nem is serto.

fingottam!!! 2008.07.24. 15:43:33

fingottam. imádok fingani!!!

D.C. 2008.07.24. 15:44:04

vakablak. Miénk az ország, de nem mi basszuk el. Ha mi tennénk, akkor egy szavunk nem lenne. De miután nem mi vagyunk a hibásak, mi viszont megvédjük.

Na én is mentem. Úgy is a Turul és népe nevet utoljára. :) További jó napot.

Wallasz 2008.07.24. 15:44:54

Én kifogok menni tüntetni a nemzetközi zsidóság összeesküvése ellen amelynek élvezére a szabadkőmüves páholyos extrovertpercz Demszky Gabriella!!

bagoly 2008.07.24. 15:45:29

Én tisztelem a történelmünket, őseinket, igyekszem minél többet megtanulni, megtudni rólunk Magyarokról. (ajánlott olvasmány:Mi Magyarok, stb.. ). Ti nem érzitek hogy mennyire különlegesek is vagyunk? A nyelvünk, az eszünk, és.. és úgy mindenestől.. Tényleg összeszorul a szívem, mikor arra gondolok hogy a jelen politikai "elit" (Istenem mennyire gyűlölöm ezt a kifejezést) elsősorban koncon marakodó kutyafalkára emlékeztet, akiknek halvány foglamuk sincs arról hogy hogyan is kell egy országot kormányozni. Pusztán kicsinyes és önző, elsősorban saját érdekeiket (és meggazdagodásukat) szem előtt tartó csőcselékről beszélhetünk. Igaz hogy mi választottuk őket, de hát két rossz közül sajnos nem lehet jól választani.. Meddig tűrjük még ezt amit velünk művelnek?? Elég csak az olaj-ügyekre, a privatizációkra, nemzetközi megítélésünkre, vagy a vidék nyomorba döntésére gondolni.. Lényegtelen milyen kérdésben merül fel Magyarország, biztos hogy az utolsó helyen foglalunk helyet. Persze a negatívumokban éllovasok vagyunk, de hát ez is egy következmény.. Én nem vagyok sem jobbos, sem balos. Nem szoktam politizálni, mivel fentebb említett okból véleményem szerint értelmét vesztette a politizálni kifejezés. Bízom benne, hogy -mint ahogy a történelem folyamán már többször bebizonyosodott- össze tudunk fogni, és végre a saját kezünkbe vesszük azt a bizonyos gyeplőt..

D.C. 2008.07.24. 15:45:34

és a vakablakhoz hasonlóak majd szintén mennek a dunába, ezt kihagytam :)

D.C. 2008.07.24. 15:45:58

gargoyle. A zsidók azért jönnek ide, és azért akarják ezt az országot, mert ahol a bolygó szíve található, az a szentföld. Hol is van ez? Ja, meg van. Dobogókő, magyarország. Hogy, mik vannak?

Vizi Péter 2008.07.24. 15:46:10

gargoyle! Tárgyi tudással kellene ám vitatkozni! Tárgyszerűen jelentettem ki a tudomány mai állására hivatkozva, hogy a turul soha nem volt törzsi szimbólum. Szívesen megadom a forrásokat, nem akármik. Az is tény, hogy ma sem azért bántja a népeket a turul-szobor lebontása, mert a kerecsensólymot ábrázolja, hanem mert nemzeti jelkép. Melyik ország szereti, ha a nemzeti jelképeit rombolják? Először szóban (turul, azaz bálvány, totemállat, stb.) aztán tettekkel. Innentől intelligencia függvénye a köztünk lévő diskurzus.

arcosharcos 2008.07.24. 15:46:42

Dekatlon te egy hülye frusztrált barom vagy aki szégyelli hogy Magyar és ezt nem győzi mások orrára kötni.

D.C. Te is egy idíóta vagy.Pest nem gettó hanem a főváros része ha nem tudnád.Mindenkit lenézel de azért a tükröt is megtalálhatnád.

És énis dobbantok mert ritka egy primkó banda vagytok(mindkét fél)

Fostok mindentől és mindenkitől pedig az élet nem szar és a többség nem akar senkit sem kiírtani.Na szevasztok

Astaroth 2008.07.24. 15:46:52

gargoyle..izé..van olaj, vagyis olajhomok ;)

a bontási határozat, meghát..ellenérvelve, addig "fellebeztek", amíg nekik nem lett igazuk...avagy amíg nem csináltak maguknak igazat...

mosteztígyhogy 2008.07.24. 15:47:23

A wikipedáról jut eszembe, hogy valamelyik nap a nagyobb városainkról szerettem volna többet tudni és ahogy megnyitottam egy-egy várost kiírták a polgármester nevét is. Ha mszp-s volt azt jelezték zárójelben a neve mellett, viszont ha jobboldali akkor vagy nem is írták ki a nevét, vagy nem jelezték a párthovatartozást. Ez akkor annyira felbosszantott, hogy csuda! Szóval még ott is..

wattafilling 2008.07.24. 15:47:28

Szomorúan olvasgattam itt a hozzászólásokat!
Őszintén szólva azt gondoltam korábban, hogy a történet leginkább az érintett kerület ügye kellene, hogy maradjon. Ez az emlékmű ma már nem annyira magyar történelmi, hanem leginkább budai hatalomfitogtatási jelkép, ottani matchbox-gurigázás (csakazértis megmutatom ...).
Nem hiszem, hogy ebbe magyarságot, idegenséget kellene keverni. Hatalmi harc és kész.
Szerinem amúgy nem a legjobb helyen, sőt kifejezetten arra alkalmatlan helyen épült (magam jó darabig éltem ott, míg szerintem az itt hozzászólók többsége a térképen sem tudná megmutatni a helyet).
Egy darabig élt bennem a remény, hogy jelentkezik egy önkormányzat, aki mégiscsak felállítaná, ha már elkészült, ne kelljen zúzni-olvasztani.

Dekatlon 2008.07.24. 15:48:16

vakablak:
flamewar jó. Feszültséget levezet, csökkenti az infarktus és agyvérzés kockázatát. Ugyanakkor megerősíti az embert önmaga eszméiben, segíti az önmeghatározást, ugyanakkor, nem túl mély, de gyors gondolatokat követel, legalább a felszínen logikusnak tűnő érveléssel. Meg az idő is megy vele.

D.C. 2008.07.24. 15:49:03

arcosharcos. Pest nem gettó? Ne viccelj. Élj budán és meglátod mekkora getto pest egy-két kerülete valójában.

Groomy 2008.07.24. 15:50:36

D.C. a jelképek fontosak, de nem a legfontosabbak. Demonstrálj az ellen, hogy f..ok a politikusaink és nem akarnak érdemben dolgozni, mert az probléma. Emeld fel a hangod azért, mert az ország lefelé száguld a hullámvasúton aminek sajna nincs felfelé ívelő szakasza, vagy mert a gyerekeid jövője kilátástalanabb lesz. Miért megy az utcára ma a "nép"? Homokos felvonulás, turul, eh... Ezek aztán fontos, "hazafias" dolgok. Közben meg egymásnak esik az ország két fele, utáljuk egymást, a zsidókat a cigányokat, a tőkéseket és egyáltalán mindenkit, aki egy kicsit is más, mint "mi". Tolerancia, összefogás és a lényeges problémákr való koncentrálás nélkül elmerülünk abban, amiben most csak nyakig vagyunk. És sajna erre hatalmas esélyünk van :(

Tommer07 2008.07.24. 15:50:55

Itt emlegetitek, h jogi út, törvénytelen stb.
egy házat nem szoktak emiatt lebontani, nem hogy egy kész emlékművet

gargoyle 2008.07.24. 15:50:57

D.C: eleg partikularis lehet a tudasod hogy ha alapveto emberi ertekek tekinteteben ilyen kozepkori vagy .) nem is beszelve a tarsadalmi ismereteidrol.

vakablak: nezd mindenkepp ugyanaz a vegeredmeny, igy legalabb az illuzio megmarad hogy megprobaltam .)

tommer07: megnezlek egyszer ahogy jol ervelsz a reszeg hozongo bicskascsavo ellen .) aztan hivok rad mentot (:

no: nem fogok (: de tenyleg (:

Dekatlon 2008.07.24. 15:51:33

D.C.
Ezt a Dobógókő marhaságot meg honnan a pokolból szedted? :D
Kezdessz komolyan szórakoztató lenni, persze egyúttal kicsit félelmetes is, mint minden őrült.
Én voltam ott, egy zsidót se láttam, csak egy szép erdőt.
Jézusom, de sötét vagy... :)

HaCS 2008.07.24. 15:51:39

Groomy 2008.07.24. 15:50:36

Ott a pont!

arcosharcos 2008.07.24. 15:51:59

Csak nem tudok elszakadni....D.C. Vannak Pesten gáz részek persze.De azért rengeteg élhető és szép hely is van.De nem értelek te csukott szemmel járkálsz vagy direkt csak a rosszat látod?

D.C. 2008.07.24. 15:52:10

Groomy. A Turul az egyik fontos dolog. A politika mostani állása ellen is ugyanúgy felemelem a hangom. De itt most a Turulról van szó és azokról akik bontani akarják.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.24. 15:52:55

DC: nemtom, milyen hiedelmek, ezeket a hülyeségeket az a pár náci beszéli be magának, aki úgy próbál a saját fajgyűlölete alól kibújni, hogy vonyítanak: "jajj, azért utálnak, mert magyar vagyok".
Ha valaki nem azt óbégatná a "megy a vonat auschwitzba" sláger éneklése után, hogy ria-ria-hungária és nem mint a magyarság egyetlen letéteményeseiről beszélnének önmagukról, akkor ez az összemosás még az ő kétbites agyukban sem jönne létre. De így persze kényelmes...

D.C. 2008.07.24. 15:53:02

arcosharcos. Ismerem pestet, mint a tenyeremet. De ami szép volt, azt is lerombolták a szoclibek, illetve tervbe van véve.

Tommer07 2008.07.24. 15:54:14

groomy

próbáltunk az ellen is tenni, amikről írsz.
mi történt?

két éve maradt minden, Fletó min. elnök.
Veres pedig könyvelő végzettséggel pénzügy min.
vicc ez az egész, egy rossz álom

arcosharcos 2008.07.24. 15:54:41

Akor megnyugtatlak D.C. a Parlament még áll:)
Vagy szerinted az sincs meg?No és a Hősök tere...?

D.C. 2008.07.24. 15:54:52

Before. Soha nem énekeltem ezt és soha nem is fogom. De az országomat megvédem a jelenlegi helyzetben és egy 60 évvel ezelőtti szomorú esemény nem fogja felmenteni az országrombolókat sem az én szememben, sem más szemében. Én a jelenben élek a jövőért és a múlt nem ad felmentést az országrombolóknak.

Astaroth 2008.07.24. 15:55:02

gargoyle, amúgy mivel a törvények betartására hivatkozol minduntalan...abban az esetben mi van, ha egy felettes szerv a törvényeket figyelmen kívül hagyva hoz egy határozatot - te minek neveznéd?

amúgy a szokásjogra is apellálhatnánk, de most nem erre gondoltam - a jogerős(!) fennmaradási engedélyt bizony jogtalanul vonták vissza...akkor ez most hogy?

A Turul 2008.07.24. 15:55:08

hagyjatok már békén köcsögök

libsik balról, ősmagyarok jobbról szopják ki a nemzőszervem!

Dekatlon 2008.07.24. 15:56:03

arcosharcos:
Nem szégyellem. Csak már nem vagyok rá büszke. A hülye, flusztrált, barom akár még igaz is lehet. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem! :D
Sajnos nem ismerlek se téged, se az írásaidat, ezért én nem tudok ilyen szép összefoglalást adni rólad.

D.C. 2008.07.24. 15:56:15

arcosharcos. Már a Parlamentetről is volt szó, hogy elköltöznek onnan, csak a média ezt nem adta le. Illetve arról is volt szó, hogy a Hímnuszunkat valamilyen pajeszos zsidó átírja, mert nem tetszik nekik a mostani. Ez nem rég volt. Utána kéne járnod a dolgoknak és máris másképp látnád a szitut.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.24. 15:56:33

Jajj, bocs, hogy beszálltam, komolyan, én kérek elnézést, csak akkor még nem láttam a dobogókős beírást. Köszönöm, a nap vicce volt, majdnem üti azt az elméletet, hogy a zsidók azért vásárolják fel itt a lakásokat, mert ők már tudják, hogy jön a globális felmelegedés (mit tudják, ők csinálják, direkt!) és a kárpát medence lesz a világ legjobb helye, mert eztet jól megvédi a kárpátok... ááááá
További szép napot!

szsz 2008.07.24. 15:56:50

De ki is rombolja igazából az országot?

zenész 2008.07.24. 15:57:23

DC olyan szépen fogalmazol, szét is préseltem egy könny cseppet a szemem sarkában.
Országrombolók, jelenben élek a jövőért, fantasztikus, komolyan. Főleg ez a jelenben a jövőért. Megható:-)

D.C. 2008.07.24. 15:58:26

Before. Ne hőbörögj ha valaki tudja miért vagytok itt. Ahol a bolygó szíve, az a szentföld. Ez pedig drága hazánkban van. Nem Izrael a szentföld ahogy azt hangzotatjátok. Ezt ti is tudjátok és a magyarok is tudják. A titkok nem maradnak titokban örökké.

zenész 2008.07.24. 15:58:33

Ja és nem is vagy középkori, inkább sötét, de azt nagyon :-).

gargoyle 2008.07.24. 15:58:37

elnezest most sirva rohogok a bolygo sziven meg a dobogokoi szivcsakran amit a zsidok mint nemzetkozi jelentos eroforrast akarnak megszerezni. D.C. nem akarsz ebbol musort csinalni? fizetni is hajlando lennek hogy hallgathassam a te es kollegaid pszichedelikus musorat (:


vizi peter: jo, akkor beszelgessunk tenyekrol. a turulrol mint konkret torzsi jelkep valoban nincs tudomason, de tobb hasonlo madarrol akad. arrol van tudomasom, hogy nem a honfoglalas jelkepe. neked arrol nincs tudomasod hogy nem azert akarjak lebontatni a szobrot mert nemzeti jelkep, hanem mert engedely nelkul epult. hogy miert nem kapott engedelyt azt tobb oldalrol is meg lehet kozeliteni, de a tiltakozas alapveto oka hogy a turul KATONAI jelkep, es ezt ugy velik tobben hogy a polgari aldozatokra nezve serto ha egybemossak azt akit a dunaba lottek azzal aki a dunaba lotte oket. a szimbolumok kello tisztelete meg szerintem is kello intelligencia fuggvenye, altalaban ahogy no az egyik, csokken a masik (: pont mert gondolkodik az ember a birkajellegu szimbolumkovetes helyett.


astaroth: jelentos mennyisegu olajhomok itt csak szazhalombattan van, de ott is helyben allitjak elo maradjunk ennyiben (: de lehet hogy 300 dollaros olajar mellett mar lesz ertelme kitermelni a hihetetlen keszleteinket, addig nem hiszem hogy ide jonnenek olajer a nagytokesek (:


tommer07: bocs de a jog nem szokasgyujtemeny. mondom, nem kell egyeterteni vele de betartani be kell, vagy vallalod a kockazatat hogy egy kinyitott esernyot kihuz a seggedbol a rendorbacsi. az hogy neha meguszod nem jelenti hogy maskor is automatikusan meg fogod. a gyorshajtas se olyan hogy "tegnap se jott senki" meg "szerintem lehet itt gyorsabban is menni".

Vizi Péter 2008.07.24. 15:59:10

Dekatlon! Hogy a Dobogókő mi is, arról magát a Dalai lámát is meg lehetne kérdezni, meg a sok buddhistát, japcsi turistát, stb., akik direkt ezért jönnek ide. Nem azért épült shaolin-falu a lábánál, mert ott volt olcsó a telek és a Dalai láma sem azért megy el oda minden alkalommal, ha közép-európában van, mert onnan a legjobb a kilátás.

D.C. 2008.07.24. 15:59:39

zenész. Örülök, hogy tetszett. :) Legalább kettőnk közül művelt valaki.

zenész 2008.07.24. 15:59:58

wow, ez egyre jobb, " a titkok nem maradnak titokban örökké" , hát beleélvezek a szittya posztó gatyámba

szvsz 2008.07.24. 16:00:22

Tommer megelozott... Szoval groomy, azert probaltunk am tenni ellenuk valamit, de sajnos azok nyertek akik ma bontani akarnak a nemtorodom emberek segitsegevel. Tenyleg egy rossz alom, az allam elen azok akiknek egy nemzeti jelkep ellenseg.

zenész 2008.07.24. 16:00:47

DC, igen, de az nem te vagy, az is biztos.

andreasue 2008.07.24. 16:00:58

A Turul helyén egy gusztustalan, bokros kutyaszarató volt.
Ezt sírja vissza a zsidócsapat.
Persze a nem messze, engedély nélkül épült holokauszt piszoár nem zavarja őket.
"Ne bántsd a madarat, mert megcsípi a nyakadat!"

HaCS 2008.07.24. 16:02:02

Ne haragudj kedves D.C.!
Tényleg nem akarlak bántani, de most már lassan engem is kezd érdekelni, honnan szerzed te az információidat, melyekből a világnézetedet felépíted?

Fedup Sári 2008.07.24. 16:02:03

Kérem szépen, én a postban felvetett álparadoxonhoz szeretnék hozzászólni: nincs ugyanis önellentmondás Gyurcsány kijelentésében. Ugyanis ha van olyan politikus, aki nem hazudik (pl. Orbán Viktor), akkor egyszerűen csak az van, hogy Gyurcsány hazudott (vagyis nem minden politikus hazudik), és ezzel sehol sincs ellentmondás.

D.C. 2008.07.24. 16:02:31

gargoyle. A szentföld mindenek felett. Tudod. Ezekért indult nagyon sokszor háború és nem azért, mert olyan nagy kincsekkel rendelkezik, hanem mert spirituális jelentősége van az egész bolygón. Ezt mi tudjuk. A magyarok ezért vannak itt már nagyon rég óta és ezért akarja minden jött, ment, hazátlan senki elpusztítani ezt az országot. Ja, hogy a zsidók szentföld mániákusok, mert kiválasztotnak hazudják magukat? Kellemetlen, de ez a hely magyarország marad örökké, akár tetszik, akár nem.

JUSZUF 2008.07.24. 16:02:38

a zsidók csak hazudozni tudnak...

gargoyle 2008.07.24. 16:03:08

astaroth: azt ugy hivjak hogy hivatali hatalommal torteno visszaeles es perelheto (: a jogallam szerintem se tokeletes, sot sok esetben tragikus allapotban van. de ez nem ad felmentest jogsertesre SEMMIKEPPEN.

D.C: a multkor azt olvastam hogy a rabbikommando a te tojasaidat akarja elvinni izraelbe hogy tesztoszteront vonjanak ki belole. ez teny, mert en utananeztem a dolognak a labancinfon. nagyon felnek a helyedben, az egyetlen menekulesi utvonal ha kikoltozol dobogokore a szivcsakrara mert ott tehetetlenek a fitymavago varazskardjukkal. persze netet nem vihetsz mert azt is megrontottak az izraeli hackerek es a drotbol barmikor kibujhat egy hatalmas mozesrobot hogy orvul fejbevagjon egy kotablaval mikozben kigunyolja a turult raadasul (:

Groomy 2008.07.24. 16:03:22

Tommer07: ugye nem azt akarod mondani, hogy próbáltunk tenni, de nem jött össze, ezért próbálkozunk valami könnyebbel?
Ha olyan problémákra koncentrálnák, ami a lakosság túlnyomó többségét érinti, akkor könnyebb dolgunk és több támogatónk lenne. Mindezt természetesen a törvény adta lehetőségek keretein belül. Egy józan, tenni akaró, becsületes, szélsőségektől mentes erőnek szerintem nagyon nagy támogatottsága lenne és eredményeket érhetne el. Csodálkozom is azon, hogy ez még nem jelent meg eddig a magyar politikai palettán.

guy 2008.07.24. 16:03:25

Néha járok arrafelé, és néha, igaz csak ritkán, látok megemlékezéseket a turulnál. Általában feketeruhások gyülekeznek, és szerintem ilyenkor nem a Men In Black tart ott éppen gyűlést. Tény, hogy balhé még nem volt. Bennem azóta kelt félelmet a turul, és a hozzá kapcsolódó hype, mióta azt mondták, hogy a turul félelmet kelt az emberekben. Nincs jól ez így.

HaCS 2008.07.24. 16:03:31

"pl. Orbán Viktor"
Lol!

teketó 2008.07.24. 16:04:28

Vizi Péter: nahát valaki jó példát hoz fel ezeknek a hmm embereknek. csak az a baj hogy ezt sem értik meg. hogy egy hely szent legyen meg ilyenek. ez olyan turbómagyaros... káptalanok ezek mind a patronával együtt aki most biztos más nicken osztja puttyonybavalót.

D.C. 2008.07.24. 16:05:22

HaCS. Tudod, vannak még magyarok, ősi magyar családok akik ismerik a népünk valódi történelmét. Járj utána, te is ugyanezeket fogod tudni. Nem egy nagy ördöngőség. Ez nem titok.

szvsz 2008.07.24. 16:06:37

gargoyle: "KATONAI jelkep, es ezt ugy velik tobben hogy a polgari aldozatokra nezve serto ha egybemossak azt akit a dunaba lottek azzal aki a dunaba lotte oket."
jesszus, de szar vagy! szerintem az itt elo palesztinek, libanoniak, stb kedveert szedjek le mindenhonnan a zsido zaszlokat, david csillagokat, falakat, stb. mert hat azert megiscsak durva, hogy szegenyeknek ilyesmiktol kell rettegni. Elvegre ezek izrael allam jelkepei, es izrael ugye haborut visel -olyant amiben gyerekeket lonek szarra- ellenuk, mexallja az orszagukat, stb. Hat engem nem mossanak egybe ezekkel az emberekkel azaltal, hogy mindenuve ezeket a jelkepeket biggyesztik, meg, hogy a kormany tagjai sabeszdekniben fesztivaloznak.
Ugye milyen logikus, te gyoker?!

Vizi Péter 2008.07.24. 16:06:47

gargoyle! Katonai jelkép? Az 1930-as ével legelején a sportrepülők jelképe volt (a kerecsen jól siklik...) és onnan emelte át pár évvel később a '45-ig működött Turul-szövetség. Eredendően a Szentlélek jelölője és nem csak a magyarság eredtmítoszában. Több keleti kultúrával azonos módon használták őseink már legalább Álmos idejében. Régészet, bocs.

gargoyle 2008.07.24. 16:06:51

vizi peter: sot egy csomo begombazott fuvescsavo is rendszeresen kimegy spiritualis zenet hallgatni napokon at. hiaba tudnak valamit :D nem is beszelve azokrol akik a hatizsakos sibotos vallas kepviseloi, ok is direkte felmasznak oda hogy elfogyasszak a szent szendvicsuket es lefotoztassak magukat a szent csakranal. ne rontsd mar el azt a kepet amit eddig alkottam rolad ezzel a marhasaggal plz (:


hacs: ejjelente mondjak neki a hangok. szal tutik az infok, a hangok nem hazudnak :D


D.C: az a kellemetlen hogy mivel liberalis demokrata vagyok nem tudlak elkuldeni rezbanyaba csakanyozni eleted vegeig, hanem ennyi esszel is szavazojogot, jogsit, gyereknevelesi engedelyt es mas hasonlokat kell adni neked (: mikozben a fikuszom ezerszer ertelmesebb nalad (:

juszuf: tomor voltal es kokemeny. (: megy is kikeresztelkedni a fele rogton most hogy megvilagosodtak (:

Tommer07 2008.07.24. 16:07:49

groomy

igaz, kéne valami új vonulat.
A lakosság túlnyomó része pedig fásult, elhitték, h egyik kutya másik eb és különben sem ér rá, mert éppen TV-t néz :-)
(hitelre plazma)

Siralmas állapotban van az ország. Néha azt gondolom, h meg is érdemlik ezt az egész lehúzást.

Dekatlon 2008.07.24. 16:08:10

szsz:
Az országot a saját butasága rombolja.
Van aki ezen élősködik: nyer választást, kaszál nagy pénzt.
Van aki hőbörög: látja, hogy valami nem fasza, de mert buta, ezért szimbólumokra fogja, mint az ősember a villámlást az istenekre. A buta ember minden bajai forrásának a zsidókat, libsiket, oroszokat, kínaiakat, buzikat okolja. Mert messze vannak. Mert nem érti őket. Mert jól körülhatárolhatóak. És persze a buta ambernek kell a mítosz is: Dobógókő a világ szíve (ezen azóta röhögök), ha mind elmegy innen a gonosz, akkor felvirágzunk. Fel a faszt! De olyan szép elképzelni.
Álproblémákon béget a nép, turul szobot jön-megy, szimbólumok háborúja, piros négyzet a sárga háromszög ellen. A sok szájkaratés népfölkelést vizionál. Közben az elit hízik tovább, és nézi a népet hülyének tovább, jogosan.
Megoldást nem látok. Talán ha majd mind belegebedünk a szar egészségügybe meg a szegénységbe, az ide betelepülő pirézek összehoznak egy élhető országot.

HaCS 2008.07.24. 16:08:28

Kedves D.C.!
Mondj már légyszíves egyetlen konkrét helyet, könyvet, weboldalt, bármit légyszíves, mert tényleg kíváncsi vagyok.

teketó 2008.07.24. 16:08:55

guy, kisfiam: ha neked azt mondják hogy félj a koronázási palásttól akkor te attól is félni fogsz? :)

JUSZUF 2008.07.24. 16:09:12

el kell érni a most felnövő ifjú generáció körében, hogy minél jobban megutálják a zsidókat, hálistennek a most 18 éves korosztályban egyre több a radikális, ők már nem a posztkomonista agymosáson illetve a cionista kilincsorrú médiát bámulva nőnek fel. Este találkozunk!!!!

D.C. 2008.07.24. 16:10:12

gargoyle. Liberális demokrata. Látszik. Liberális demokrata = sötét, mint az éjszaka. Ennél jobban nem is jellemezhetted volna magadat.

Egy valamire vagyok kiváncsi igazából. Hogy lehet az, hogy a magyar népnek angyal szobrai vannak mindenütt, angyalok védik a címereinket, az országunkat, a zsidóknak meg csak démon és egyéb sötét démoni szobrai vannak? Ez elég sokat elárul a két kultúráról és kettő közti különbségről.

gargoyle 2008.07.24. 16:11:17

teketo: ha valakinek egy hely szentebb mint a tartasa vagy a humanizmusa azzal tenyleg baj van .)

D.C: igen de azok az osi magyar csaladok az alfold kozepen kecsket nevelnek es a XXI. szazad nem igazan tudja befogadni oket. ahogy teged is kohogve csak (:

szvsz: en nem mondtam hogy egyetertek ezzel, csak tajekoztattalk benneteket. TOLEM korbepisalhatjak a turult barhol a kutyak, en leszarom hogy mi van bronzba ontve a park kozepen.

vizi peter: a 30as evekben a sportrepulok a katonai repules fedoszerve volt csak elarulom .) nem viragot szedni keszultek. megbizhato regeszeti es kulturtorteneti ismeretkre vall hogy a magyarok almos idejeben keleti kulturakbol vettek at a szentlelekszimbolumot o_O arrafele 800as években gyakori volt a kereszteny vallas foleg a sztyeppen. bocs (:

Tommer07 2008.07.24. 16:11:20

dekatlon

"A buta ember minden bajai forrásának a zsidókat, libsiket, oroszokat, kínaiakat, buzikat okolja. Mert messze vannak. "

messze vannak?? :-)
még ennél is közelebb legyenek? :-)

trotilla 2008.07.24. 16:11:48

Hogy a turul húzza a f*szára az összes szerencsétlen műnácit! A horogkereszt sem náci, hanem egy ősi keleti jelkép. Ahonnan a mi őseink is származnak. Szóval jó volna egy méretes horogkeresztet a hősök terére felépíteni.

Sok beteg csökevény...

Most van leértékelt felfújható turul sz*pós csőrrel a szkítia boltokban. Rohanjatok kopaszok!
F*szom..! Még hogy magyarok... :D

guy 2008.07.24. 16:12:06

teketó bácsi: ha azt mondják, hogy nem kell tőle félni, akkor ne féljek? :-)

Wallasz 2008.07.24. 16:13:24

Bennem félelmet kelt a cionita összeesküvés, amely során alapítványokat pénzelnek, hogy génmanipulációk segítségvel elszaporítság a cigányságot, akik a hűbéreseik, és átvegyék a hatalmat Észak, majd egész magyarország, szép hazán felett! ugyanakkor fel is háborít. turl, ne szállj el!

D.C. 2008.07.24. 16:13:42

Tommer07. Dehogy is azért, mert messze vannak. Tudod mi az érdekes. Hogy megannyi nép van az országban, őket nem szidjuk. És miért? MERT NEM ADNAK RÁ OKOT. Vannak muszlimok, vannak hinduk és megannyi más vallás és nép képviselője. Érdekes, hogy csak a zsidók vannak előtérben, mert mindig csak ők csinálják a feszkót.

., (törölt) 2008.07.24. 16:13:44

Rántott turulcomb? Sajttal töltött turulmell?
Drága dugás volt ez nekünk. Nem kellett volna Emesét.
Elég lett volna egy francia. akkor most mondhatnánk. Mekkora szopás!!??

gargoyle 2008.07.24. 16:13:50

juszuf: es ha a zsidokkal vegeztetek ideje hogy a torok hodoltsag ota itt sunnyogo torokokre is sor keruljon. en ismerek olyat is aki raadasul nyiltan torokos nevet hasznal az internetten, az pedig netto hazaarulas es mint ilyen D.C. majd megmondja mivel buntetendo mert o a homokozoban is aranybullat tanulmanyozott mar (:

D.C: te mennyiben vagy a zsido ornamentika szakertoje hogy ennyi mindent tudsz? :D es mikor lattal ordogoket egy szepen diszitett menoran? eleg sokat elarul a kettonk kozotti kulonbsegrol hogy en a valosagot magyarazom mig te egy kepzeletbeli vilagban elsz. csak felo hogy ki se szabadulsz belole amig nem jonnek az apolok es visznek elektrosokkra rendszeresen (:

JUSZUF 2008.07.24. 16:14:39

metszettfarkú cionistákat bezzeg nem zavarja a vöröscsillag

szsz 2008.07.24. 16:15:54

dekathlon:
A kérdés költői volt! De a válaszod ül, kb én is ezt gondolom!

gargoyle 2008.07.24. 16:16:21

wallasz: a genmanipulacio mar csak ilyen. piszkavassal manipulaljak a zsidok a gent a putriban a legsotetebb ejszakaban egy gyertya fenyenel. jezusom ti olvassatok neha amit irtok? vagy ezt most te tenyleg viccnek szantad? ebben az esetben bocs, de D.C. utan mar hajlamos az ember mindent komolyan venni :D


D.C: szidtok ti mindenkit amint szobakerulnek. ne meseld el nekem hogy a kinaiak, muzulmanok, svedek, franciak barki nem anyazast valt ki a szerencsetlen sorstarsaidbol amint roluk beszeltek. csak persze ehhez is kreativnak kell lenni, a kilincsorru budoszsido meg mar alvas kozben is megy (:

teketó 2008.07.24. 16:17:01

gargoyle: humanizmus? tartás? te beszélsz ezekről? egy ugrabugra majom? hehe te hülye balkezes

Dekatlon 2008.07.24. 16:17:41

Vizi Péter:
Akkor a Dalai Lámának bejön. Annyit időzik ott, amennyi jólesik. Olyasmire használja, amire csak akarja, meg mindenki imádkozhat /állhat fejen a környékén. Csak nem rontják el... :))

A Turul valóban elég régi jószág. A monda szerint álmában lefeküdt Emesével, ezzel valóban párhuzam vonható közte, meg a Máriát meglátogató Szentlélek között. Izgalmas dolog a páthuzam, meg az is, hogy a nők régen is mikkel nem etettek minket.
De ez itt egy nyomorult SZOBOR, nem a Turul maga! A szimbólumnak semmi baja nem lesz, ha egy törvénytelenül álló megvalósítását szétkapják.

szvsz 2008.07.24. 16:17:45

gargoyle: nem liberalis demokrata vagy, hanem hulye mint minden szadeszos, aki mindenkinel okosabbnak tartja magat. baszottul jellemzo, csak ti vagytok az okosak, az igazak, az ertelmiseg, mindenki mas hulye vegleny. Plane, ha nem ert egyet veletek. Hanyok toletek meg a sleppetektol, boaaaaa.
Mi lenne ha inkabb nem "tajekoztatnal"?

D.C. 2008.07.24. 16:18:37

gargoyle. Szakértő? Nem. Sokat tanulmányoztam? Igen. De akkor legyen egy másik megközelítés. Nézzük a zsidó vallást. Ja, abban is csak VOLTAK angyalok, mert kiírtották őket a vallásból a 16. században. Van helyettük démon akiket imádnak. A talmudista vallás egy elég érdekes vallás, azt megkell hagyni. Ami a jót jelképezi azt kiírtják, ami a rosszat, ahhoz ragaszkodnak és imádják.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.24. 16:18:44

Gargoyle, menj már a picsába, megfulladok a röhögéstől... :DDD

Groomy 2008.07.24. 16:18:56

Dekatlon, sokmindenben egyetértünk. Az igaz, hogy nincs varázsütésre minden problémát megoldó csodaszer vagy ember. De olyan lehetne, hogy van egy politikus, aki ahelyett, hogy x milliárdot próbálna meg összeharácsolni a már meglévő y milliárja mellé, vagy a másik oldalt és javaslatait fikázná visszakézből szembesít minket azzal, hogy pontosan mekkora szarban vagyunk és legalább megpróbál összefogásra buzdítani, hogy ne egymást taszigáljuk vissza a pöcegödörbe, hanem közös erővel jussunk ki onnan. Mekkora buli lenne, ha mondjuk legalább 1-2 alapvető dologban igazat adna GYF OV-nak vagy OV támogatná GYF némely ötletét?

JUSZUF 2008.07.24. 16:20:03

kíváncsi lettem volna, hogy hány kaftános új generációs léderer andrásos gázkamratöltelék merészkedett volna el, ha mégis megtartották volna Che GueVargáék a tivornyájukat.

teketó 2008.07.24. 16:20:27

trollita te kis robbantós nickes :) miért bántod te is ezt a védett állatot? Hát szabad ilyet csinálni? te gombás Jichak Kolompár: ez bűn szar poén volt

HaCS 2008.07.24. 16:21:23

Mi lenne, ha végre az acsarkodás helyett, valaki egy valóban működőképes megoldáson gondolkozna, ami esetleg neadjisten még a jogállamiság keretébe is belefér!

Önző én 2008.07.24. 16:21:58

Elhalálozok (így legalább egy "zsidóbérenccel" kevesebb lesz), hogy képesek vagytok vitatkozni egy ilyen DC-félével. Töprengtem, hogy ez tiszteletreméltó-e, vagy inkább ostobaság, aztán mikor elolvastam décé írását a "szentföldről" (így egybe) meg a spiritualitásról, akkor eldőlt a dolog. Egy fanatikussal, akinek agya tele ostoba maszlaggal, tök felesleges vitatkozni, inkább sajnálkozni lehet felette. Az mondjuk probléma, hogy ezek a zavarostudatúak (így egybe!) kisajátítani törekednek maguknak a magyarnak lenni meghatározást. Kéne védelem a szavaknak és a fogalmaknak.

Eagle15 2008.07.24. 16:22:07

Elvtársak!
Bontsuk le a turult, de legyen ott Fleto szenvedő képpel! A törvényesség is megvan és a szenvedés is a törvényesség miatt! Na...?

JUSZUF 2008.07.24. 16:23:49

Groomy! OV igazat adott abban Fletónak, hogy a gazdaság kifehérítése jól működik.

D.C. 2008.07.24. 16:24:11

Önző én. Te már csak tudod. :) De azt is tudod, hogy amit leírtam az mind igaz. Kellemetlen. Ez nem elvakultság. Csak az igazság. Az egyetlen dolog ami ellen nem tudtok tenni.

Dekatlon 2008.07.24. 16:25:43

Jó ötlet Eagle15! (komolyan)
Ha már úgyis elbontják a madarat, találjuk ki, mi álljon a helyén:
Szerintem egy Turul.
Többiek?

gargoyle 2008.07.24. 16:26:18

teketo: nem vagyok balkezes csak a smileym az. de orulok hogy ilyen komoly melyretegu ervelestechnikad van :D


juszuf: spec zavarja egy reszuket, masokat meg nem. ugyanugy mint a turullal. ha jol emlekszem pont azert meszeltek el most a magyar allamot mert pont hogy TILTOTTA a voroscsillagot .)


szvsz: nem gondolom hogy mindenkinel okosabb vagyok de az itt jelen levo "nacionalista" turulvedo tarsasag szerencsere annyira a normal vonal alatt tartozkodik hogy nem kell kifejeznem a ketsegeimet ezugyben es hosszan vizsgalodnom, meg a legnormalisabbja is a 3. hozzaszolasaban rogton a fold szivcsakrajat es maria orszagat kezdi emlegetni ami egyertelmu jele hogy jobban be van csavarodva mint a sziriuszi genallomany 3szoros spiralja :P


onzo en: nem is vitazunk, csak mozgatjuk benne a lezersziket es mosolygunk amikor aranyosan vinnyog a mikroszkop alatt (: a vita messze maskepp mukodne, de ahhoz megfelelo partner is kellene (:

JUSZUF 2008.07.24. 16:26:33

engem pedig a vörös csillag, Kun Béla, Ságvári és a fiatal baloldal-féle che guevara koncert zavar. Boncsák le!!!!!

Vizi Péter 2008.07.24. 16:26:52

gargoyle! A Dalai lámát azért mosod össze a begombázott csávókkal, mert...? Most ez komoly? Én úgy látom, a Dalai láma világpolitikai tényező, köztiszteletnek örvendő ember.
A sportrepülés nem volt fedőszerv, tessék utánanézni a Ferenc-hegyi sportrepülés történetének, hogy hirtelen ne említsek mást. Sportrepülőkből lehettek aztán katonai repülők, ahogy most is. Ha már mindenképp a katonai vonalat nyomod, akkor a mostani NBH-val gyere. Érted, a mostanival.
Ne mossunk össze, kérem! Ahogy némely keleti kultúra több ezer éve használta a teremtéstörténetében a fiúgyermek fogantatójaként a turult (lásd: "megárnyékoz"), úgy használta Álmos is. Elődeink a kereszténységgel már évszázadokkal a Honfoglalás előtt találkoztak, igen, a sztyeppen, ahol akkor több keleti nép is jelen volt rövidebb-hosszabb ideig (perzsák, stb.). Ők pedig már Kr.u. a 4. századtól BIZTOSAN ismerték a keresztény vallást és tanításait. Jó mi? Mondjuk aki a wikipédiát tekinti forrásnak, az ilyesmit nem fogja megismerni...

Tommer07 2008.07.24. 16:27:39

inkább álljon ott gargoyle egyik másik veretes mondata kőbe vésve :-)

guy 2008.07.24. 16:28:01

D.C. Szerintem a zsidók nem csinálják a "feszkót" egyszerűen csak divatos őket szidni, mint ahogy a világtörténelemben is mindig őket szidták. Persze, mert nekik volt mindig pénzük, és időnként az adósaik jól felégették meg megölték őket, hogy szabaduljanak a hitelektől. Szidjuk inkább a kínaiakat, tönkrevágják a magyar kiskereskedelmet.

teketó 2008.07.24. 16:29:35

gargoyle: Sok boldogságot kívánok Neked!

Astaroth 2008.07.24. 16:29:35

JUSZUF: igen az jól működik, kb csak fehér emberek dolgoznak már a magyar gazdaságban... :D

gargoyle: most megsértettél...ha lenne még ilyen gyűlöletbeszédizé...nah de hagyjuk :P

Az igazság az, hogy nincs igazság, rég elveszett, csak hazugság van, de abból egyre több...lassan mindenki belefárad ebbe az egészbe, én is érzem magamon...fáradt vadat meg ugye könnyeb leteperni...

D.C. 2008.07.24. 16:29:55

guy. Ha ők csinálják a feszültséget, akkor nem mondhatjuk azt, hogy a mohamedánok voltak.

Tommer07 2008.07.24. 16:30:19

guy

az örményeknek és arab kereskedőknek is nagy vagyona van, de ők valahogy nem szerepelnek annyit a TV-ben :-)

JUSZUF 2008.07.24. 16:31:18

gargoyle és a ballibek! nincs miről vitázni, egyértelmű, hogy az egész lebontós hisztéria mögött politikai szándék áll, a turul egy ezeréves magyar emlék, számtalan helyen, címerben előforul, például a budai Várban is, azt mér nem bontják le??? van, akit a szabadság-téri vörös csillag emlékezetet népírtásra, azt viszont mégsem akarják eltüntetni... dehát ez is politika...

Astaroth 2008.07.24. 16:31:34

Nah, csak lejárt a munkaidő...egy élvezet volt...s ne igyatok Heinekent, mert rajta vagyon a vörös csillag

HaCS 2008.07.24. 16:31:34

Kedves D.C.!
Ti meg persze minden erőtökkel próbáljátok csitítani a hatalmas feszültség elektromos viharát. Na menjél már...

D.C. 2008.07.24. 16:33:00

Nekem is lejárt a munkaidő. Mindenkinek további jó napot.

Eagle15 2008.07.24. 16:34:33

Lebontjuk a turult, utána engedélyezi Demszkáy és feltesszük újra. Szerintem tökéletes megoldás! A cigányok darús kocsival megemelik, közben felolvassák az engedélyezést és máris vissza lehet helyezni! Így a nemzeti megbékélés is megvan. Mint olvasom Debrecenben már edzenek is rá a cigányok!

gargoyle 2008.07.24. 16:34:53

juszuf: amennyiben torvenysertest eszlelj kerlek tegyel feljelentest. amennyiben nincs ilyen akkor nem lesz betiltas sem.

vizi peter: a dalai lama nem mint spiritualis akarki vilagpolitikai tenyezo hanem mint tibet politikai vezetoje. ne keverd a szezont a fazonnal. az meg hogy mivel gombazik be melyik saman nekem olyan tokmindegy. az egyik fuvet sziv, a masik misebort iszik (obocs, a profeta veret issza :) a harmadik meg kokalevelet ragcsal. van aki meg annyira be van kattanva hogy enelkul is megjelenik neki isten valodi arca a piritoskenyeren a reggelinel.

nem gondolod hogy az NBHra nem kene hivatkoznod mert az csak azt tamasztja ala hogy ez katonai jelkep?

a 30as evek sport es postarepuloi egyertelmuen katonai celokat szolgaltak, illetve a korlatozo egyezmenyek kijatszasat. kicsit olvasgass tortenelemkonyveket

a wikipediat meg mindig nem en hoztam fel hanem TI .) szal le lehet szallni rola.

a kozep azsiai meghatarozo kereszteny kulturarol szivesen vennek forrasokat. en ugy tudom mi is mar reg a karpat medenceben vettuk fel, de lehet tevedek es az ujgurok azota csak visszavettek a regi vallast titokban pedig egyszer mar ok is romkat.-ok voltak (:

tommer07: ne hizelegj, akkor sem dughatsz meg (:

guy: tessek jol kiskereskedni es akkor nem vagnak tonkre .) ez ilyen egyszeru.

gargoyle 2008.07.24. 16:37:09

teketo: kosz megvan (: en a frusztralt masokat gyulolo agressziogyujto kocsogoktol elteroen jol elvagyok a sajat erdemeimmel, hibaimmal, eredmenyeimmel. ja ugy konnyu persze hogy esetleg nekem utobbiak is vannak, nem a halalfejes kadarkat szipuzom az orion teve elott estenkent az otthonkas 125 kilos 8 gyerekes asszonkaval .)

eagle15: amennyiben engedelyezik akkor valoban jo megoldas. ha nem akkor nem .)

Tommer07 2008.07.24. 16:38:31

gargoyle

ez nem merült fel bennem, viszont a te humorod gyanúsan buzis

Tommer07 2008.07.24. 16:39:27

egyébként nem hízelgés volt, de olyan arrogáns vagy, h az elképesztő
de ezt gondolom már mondták neked

olaci (törölt) 2008.07.24. 16:41:17

Tények: Ez itt Magyarország. A turul ősi jelkép. Ennyi.

gargoyle 2008.07.24. 16:41:25

tommer07: megesik hogy mondjak. szerencsere egyedul vagyok ezen a forumon ezzel, a tobbiek mind angyalszarnyacskakon repkednek es rozsaszin hellokittys filccel irjak a mondanivalojukat (:

mar ne haragudj de ha masok rogton azzal nyitnak hogy a rohadek libsibuzibalkezeszsidociganycionistaarabbolsi kurva anyam akkor hogy kene erre valaszolni? szajon ne verjem magam hogy ne faradjon el a kis kacsojuk? (:

gargoyle 2008.07.24. 16:42:22

olaci: tenyek: ez itt magyarorszag. a magyar birosag lebontasra itelte a turult. ennyi.

ha en turul alaku golyoval lolek halantekon akkor az is cile? (: osi jelkep baszki nehogymar eliteljenek gyilkossagert...

Gábor74 2008.07.24. 16:44:09

Visszaolvastam a kommentekben... Elkeserítő, hogy milyen sokan és milyen gyorsan elfelejtettek önállóan gondolkodni. Építész vagyok és tudom mennyit szivat például a XII. kerületi Önkormányzat egy-egy építési engedély kapcsán. Meglehetősen furcsa számomra, hogy pont ez az önkormányzat szarik rá, kér-e engedélyt vagy sem. Abban a kerületben, ahol 1 szaros támfalgarázs (terepszint alatti!) átalakításának engedélyezése 3-szor járja meg a tervtanácsot és 1,5 év az engedélyezés folyamata... Jó lenne ha hasonló érvek mentén lehetne vitázni arról, menjen a turul vagy ne és nem az lenne az adu érv hogy te büdös komcsi zsidó húzz Izraelbe. Tessék mondani egy önkormányzat egy választott politikus nem jó példával kellene előljárjon. A XII. kerület most le kéne hajtsa a fejét és azt kéne mondja: "elkúrtuk, nem kicsit...." :-) majd legközelebb jobban odafigyelünk a szabályok betartására. A turult pedig vigye haza a kertjébe a Mitnyan.... és kérjen rá építési engedélyt.

Dekatlon 2008.07.24. 16:50:33

Ja. Turul el. Engedély meg. Turul vissza.

Így kéne...

Vizi Péter 2008.07.24. 16:52:49

gargoyle! Aki még ott tart, hogy tagadja a világban lévő spiritualitást, annak valóban felesleges minden kimondott szó erről, maradjunk ennyiben.
NBH: azért hoztam fel, mer az már '90 után vette címerébe a turult. Ilyen módon a vöröscsillag sörembléma.
Repülés: van olyan repülőszervezet, aminek a fentiek szerint nincs katonai jelentősége? Erről pedig semmiképpen se történelemkönyveket olvass, hanem korabeli EREDETI forrásokat, pls!
Most akkor elmondom, hogy a japánok teremtéstörténete is olyan, hogy az Ősanyának, miután a madár meglátogatta, világfia született (erősen zanzásítva). Kézai, Anonymus, Thuróczy krónikái IS szólnak a Honfoglalás előtti keresztény befolyásunkról, összhangban a korabeli (és egyébként a világon mindenhol hitelesnek vett) arab, perzsa történetírókkal. Tényleg azt javaslom, lépj túl a törikönyvek világán, amik azt írják pl., hogy IV. Béla idejében nem voltak váraink, azokat a tatárjárás után kezdték építeni, stb.stb.

Dekatlon 2008.07.24. 16:52:57

De az oviban, ha elveszik a lapátot, borítjuk a vödröt. Ovónéni, meg hátul kúr a szakáccsal há-turul, nem ér rá elmagyarázni, hogy nem így kellene.

komment 2008.07.24. 17:01:46

Héberek, irány Izrael! Szép ország, ott lehet bontani, nem értem miért nem húztok innen.

HaCS 2008.07.24. 17:04:05

Ezt sajnos soha nem is fogod megérteni. :(

komment 2008.07.24. 17:05:37

HaCS:

Addig is megpróbálok ott kibaszni velük ahol csak bírok.

mendson 2008.07.24. 17:07:52

Hát nem semmi ami itten összeiródott,de az biztos, hogy D.C ritka egy hülye fasz.Képes Iránt is vérig sérteni azzal az idióta dumájával,hogy "izrael azt a két népet támadja ahol turul a...".Szóval, partnerem mindenféle szerszámgyártásban az utolsó iráni uralkodó (Reza Pahlavi) párizsi nagykövetének fia (az ifjabb).Jelneleg svédo.-ban élnek..Tehát töle tudtam meg a következöket az iráni cimert a török birodalom felbomlása után alkották meg.Sokak szerint sólymot szerettek volna ábrázolni,mint egy igen erös hagyomány jelképe (ti. a solymászat igen elterjedt),de az akkori német hatások miatt "megsasosodott".Lényeg, a török idök elötti cimer nem ismert.Másik lényeg, hazánkban nem része cimernek semilyen állat.Harmadszor, fura egy katolikus ország volnánk, ha szent helyeinket a dalai láma mondaná meg.Arról nem is beszélve,hogy ilyen jelentős dologról csak manapság lelkendeznek,de a kárpátmedencében megforduló népek egyike sem vette észre ezt a csodát (miközben ők tényleg mindenütt isteneket láttak). egy csomó zavaros idióta probálja egy nép -egyébként igen hösi- múltját visszafele tolni az idöben és ezzel a valódi múltat teszik nevetségessé.És még valami -nem tartozom krisztus idösebb testvéreinek népéhez- magyaro.-on a legrégebbi irásos emlék az bizony nem magyar hanem latin és csak el kell menni Aquincumba és megnézni a szarkofátokat és elolvasni a feliratokat rajtuk.Vagy a negyedrészükben zsidó vallású római polgárokat temettek el

gargoyle 2008.07.24. 17:08:45

vizi peter: a vilagban rejlo spiritualitassal nem foglalkozom, mert en csak modjaval hasznalok drogokat, veszelyesebbeket meg meg annyira sem (: de ha ez megnyugtat, rajtad is alig latszik egyenlore elso blikkre az addikcio :D

komment: szerencsere takaritokent nincs sok eselyed kibaszni senkivel :D

Önző én 2008.07.24. 17:10:35

Komment húzzál te el innen. Mi jól vagyunk, neked nem teszik valami. Tépőzár és vidd magaddal a többi ilyen seggfejt is.

élesztő 2008.07.24. 17:11:33

itt tényleg mindenki ennyire ráér? esti program turul csata, nappal meg kommentelgetés? Húzzatok inkább anyátokba szemetet szedni, meg dzsuvátlanítani, az van bőven. Ha mindenhova turulokat meg szentjobbokat aggatsz, és minden zsidó cuccot eltörölsz akkor boldog ember leszel? Biztos. Az a baj veletek, hogy nem találjátok a helyteket a világban, és akkor se örülnétek semminek ha nem lennének már csak magyarok a földön. csordában legalább lehet kurvaanyázni meg cigózni zsidózni iq huszárok.nektek semmi nem elég jó. ha már akkora gecinagy magyarok vagytok ,menjetek az osztrák nagykövetségre egy kis rábahabos molotovot dobálni, vagy a kínai elé gumipapucsot. ne magunkkal foglalkozzatok ,az árt.

komment 2008.07.24. 17:16:04

Ti húzzatok vissza a saját országotokba, mert ez biztos hogy nem az. Tetűhintás élősködők vagytok.

Gábor74 2008.07.24. 17:19:05

Na erről beszéltem. Nőjjön köröm a faszára aki érvként más nem magyarságát rángatja elő. Ki a tököm vagy te komment hogy kimond bárkire is hogy nem magyar és húzzon innen. Úgyisvan útáljon mindenki mindenkit. Éljen a szép új világ.

komment 2008.07.24. 17:22:54

Én egy magyar ember vagyok de te valószínűleg nem az vagy. Nem utálok mindenkit egyébként csak a kirekesztő zsidókat. Ezért viselkedem így velük, mert ők is ezt csinálják velünk, csak nem ilyen nyíltan.

Aki nem hiszi az rövidesen úgyis megtapasztalhatja a saját bőrén.

Vizi Péter 2008.07.24. 17:24:32

mendson! Nem a Dalai láma mondja meg a szent helyeinket, csak mivel ha mi magunk mondjuk meg, az nem számít sok honfitársunk szemében, ezért bátorkodtam egy külsősre hivatkozni. A Pilis szent helyként egyébként a XI. sz-ban már írásban is megjelent. Évezredek óta jól ismert, legújabban a Holdvilág-árokban végzett ásatások leletanyaga beszél erről (hivatalos, múzeumi ásatás...). Ennyit erről.
A legrégebbi magyarországi írásos emlék nem római, hanem jóval régebbi és rovásírásos. Tatárlaka. Meg van?

Gábor74 2008.07.24. 17:27:32

Mond már ismersz te engem? Nekem fingom sincs te ki vagy ezért megtippelni sem tudom mekkora a pajeszod, sárga vagy barna a bőröd. Azt sem tudom melyik istenhez imádkozol. Te ezt honnan tudod róla? Netán mentalista vagy? Ez az te vagy Uri Geller.

szürke_tapir · http://akozert.blogspot.com 2008.07.24. 17:28:12

Tulajdonképpen nagyon vices, hogy egy egyszerű építési engedélyes ügyben ki tud eljutni a Magyar regék és mondák felmondásához, ki pedig a Mein Kampfhoz...
Számomra azért megnyugtató, hogy még mindig vannak oylanok, akik megpróbálnak érvelni:))

gargoyle 2008.07.24. 17:31:15

ez a kinek van nagyobb szent helye otthon a spajzban vita tenyleg kisse vicces iranyultsagu :D

maradjunk annyiban hogy _szamodra_ lehet szent hely a pilis kozepe, szamomra annyi a jelentosege mint a hajduhadhazi hulladeklerakonak spiritualisan. mindegyik 0. ez egyeni elgondolas kerdese, ezert nem kene hogy masokkal szemben is elvarasokat tamassz a sajat szakkori hazirend alapjan. (:

komment 2008.07.24. 17:34:02

Gábor74:

Én veled nem személyeskedtem te kezdted, de nem is ez a lényeg.

Javaslom neked nézz körül az országban, nézz körül a neten, olvasgass, halld meg, hogyan beszél rólunk a kiválasztott nép. Hallgasd meg, hogyan érvelnek, ha kritizálod őket, hallgasd meg, hogyan beszélnek a lányainkról egymás között, hallgasd meg, hogyan viszonyulnak a zsidó lányok a gójokhoz. Nekem volt rá lehetőségem, dolgoztam náluk. Akkor te is meg fogod érteni, hogy nem véletlen, hogy a turulnak mennie kell, amiben nem is a turul a lényeg, hanem az, hogy nekünk ne dirigáljanak a héberek, menjenek haza Izraelbe és ott ugassanak.

Amit as iskolában mondtak neked róluk azt is ők mondták...

gargoyle 2008.07.24. 17:36:47

komment: es ejjelenkent amikor alszol egy nagy tolcserrel toltik a hulyeseget a fejedve, attol beszelsz ilyeneket, ez is nyilvanvaloan latszik!

komment 2008.07.24. 17:38:09

Itt van pl. gargoyle, na ő is az, tipikus zsidó érveléstechnika.

emelbé 2008.07.24. 17:38:32

Helló.

Erről az egész cirkuszról egy régi vicc jut az eszembe: "Régen ki volt az antiszemita? Aki utálta a zsidókat. Ma ki az antiszemita? Akit utálnak a zsidók..." Igazán szar ügy, hogy ilyen lassan eszmél ez a szerencsétlen nép, hogy milyen válogatott (és most már nyílt) eszközökkel akarják módszeresen kiírtani. Talán egynéhányatoknak mond az a szó valamit, hogy ikonoklazmosz. De hát egy másik madár is a hamvaiból támadt fel, remélem, hogy ezen sem fog majd a komcsik átka.

Helló.

u.i.: Ha valakit vallásában, világnézetében megsérettem, bocs. Direkt volt.

gargoyle 2008.07.24. 17:39:10

annyira tipikus hogy a gestapo se talalna bennem zsido eredetet pedig hidd el megprobalnak :D

vagy a zsido ervelestechnika az a formallogika szabalyainak engedelmeskedo tenyekre alapulo? :D

mer azt mar eszrevettem hogy a tipikus turulvedo ervelestechnika a "menj a budos kurva anyadba" :D

gargoyle 2008.07.24. 17:40:38

emelbe: ha megsertettelek volna akkor nem bocs, direkt teszem (: en a helyedben rettegnek. a genmanipulalt romak le fogjak dozerolni a pilisi szivcsakrat ez ma mar itt kiderult.. csak az alithatja meg oket ha keresztutnal minden ejfelkor bal vallad felett hatrakopsz kelet fele egy barna kavicsra egy szal alsonadragban.

komment 2008.07.24. 17:41:13

Zsidó érveléstechnikán azt értem, hogy figyeld meg, ők SOHA SEMMIT nem ismernek el, csinálnak rosszul, gondolnak rosszul. Ők a kiválasztott nép, te csak egy szar gój vagy a szemükben.

Hallottál már zsidót bármiért is elnézést kérni, bármit elismerni amiben hibázott? Mert én nem, csak ezt az öntelt, gőgös felsőbbrendű dumát nyomják az antiszemitizmusról vagy pedig direktben mocskolnak mint gargoyle. Tuti, hogy (miközben írok) most is valami mocskot fog a fejemhez vágni.

gargoyle 2008.07.24. 17:44:49

komment: a turulvedo ervelesedet nagyban rontja, hogy (bar nem vagyok zsido de ha mar en vagyok a pelda :) akkor ha visszaolvasod fentebb amiket irtam, tobb helyen is megrottam a balliberalisokat ezert azert. innentol amit irsz marhasag .)

komment 2008.07.24. 17:49:21

Azért nem vagy zsidó mert beszóltál a ballibnek? Vagy mert azt állítod magadról?

Mig29 2008.07.24. 17:54:28

az ügy és ezek a kommentek szomorú képet festenek a mai életünkről. érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy a politika - nem a jobb, vagy a baloldal, hanem a politika, úgy, ahogy van, az egész - a hatalomról szól. a megszerzéséről, aztán a megtartásáról.

az, hogy én, te, ő, mit gondolunk, miben hiszünk, mit szeretnénk vagy mit remélünk, a politikának kurvára mindegy.a politika pusztán a hatalom megszerzésének és megtartásának eszközét látja az emberekben. slussz-passz, mondta volt drága nagymamám. ennyi, minden más politikai lózunk, hablaty, blabla.

mindennek tükrében olyan kurva jó lenne, ha az emberek nem dőlnének be a politikai trükkjeinek, és nem hagynák, hogy balról vagy jobbról úgy rángassák őket, mint ahogy a bábmester a marionettbábukat. merthogy erről van szó. ezek színjátékok, politikai játszmák, és az a baj, hogy minden nap ebben élünk, pedig a normálisabb országokban az emberek egyszerűen csak élik az életüket a hétköznapokban, dolgoznak, bevásárolnak, hazaiviszik a gyereket az oviból, buliznak, könyvet írnak, emaileznek, beszélgetnek, dugnak, és minden mást, de nem a politikától agyongyötörve tépik egymást minden percben. egy normális országban a politika a választási kampányok idején jelenik meg az emberek magánéletében. a külföldiek, rokonok, barátok, itt dolgozók egyáltalán nem értik, miért megy ez a nonstop gyűlölködés egymás ellen.

a turul-ügy is csak egy a napi politikai játszmák sokaságában, balról is, jobbról is, jobbról is, balról is, tök függetlenül attól, hogy van, akinek ez fontos lelki szimbólum, és van, aki szarul érzi magát a turul láttán, mert pl. a nagyapja halálára emlékezteti. annyi igazság van, ahány ember. de a birka nép megy szépen a kolompok után, és gyűlöli, akit éppen felír neki a politikus a gyűlölet-receptre.

na ez az, amit én kurvára unok. és bocs a regényért, de ezt már nagyon unom. a politika egészen addig rángatja az embereket, amíg azok hagyják. lenne nagy meglepetés, amikor a szekértáborok egyszer csak nem ugranának a főnök parancsára, hanem csak állnának csöndben, aztán elkezdenék számon kérni a saját főnökükön azt, hogy ... á, nem is mondom. nincs semmi értelme.

na, üdv mindenkinek. megyek kártyázni a barátaimmal, ahol van jobboldali, baloldali, zsidó és nem zsidó, sportoló és lusta disznó, dohányos és nem dohányos ember is, és érdekes módon ezek senkit nem érdekelnek, hanem jól érezzük magunkat, mert együtt vagyunk, jót eszünk-iszunk, és dumálunk csajokról, filmekről, az életről, a családról, mindarról, ami fontos, és közben verjük a blatott egy forintos alapon.még egyszer bocs, amiért ilyen hosszú lett, de nagyon kiakaszt ez az egész össznép ostobaság.

emelbé 2008.07.24. 17:54:30

Gargoyle, bocsánat: gargoyle. Így, csupa kisbetűvel. Zseniális az érveléstechnikád, csak az a baj, hogy mindig mellébeszélsz. Nincs igazi érved. Rizsa. Nem baj, ilyen emberek is kellenek majd, jók lesznek politikusnak.

Kiszállatam, szép estét mindenkinek. Ja, és hajrá Fradi.

TINTA 2008.07.24. 17:54:41

Üdv mindenkinek!
Örülök hogy ilyen jól megértette mindenki Proszektúra ezen cikkét! Úgy gondolom hogy Gyúrcsányék azért működhetnek ilyen jól, mert annyir rövidlátó minden (tisztelet a kivételnek) ember ebben a szájon ba$$zott országban hogy ehez képest Sztivi Vander komolyan mondom egy mesterlövész! Megpróbáltam elolvasni az összes "hozzászólást" és azt regisztráltam hogy tényleg működik a "Minálunk állítólag még a figyelemelterelésről is figyelemeltereléssel terelik el a figyelmet." trükk! Tehát kedves összegyűltek azt kívánom én nektek hogy folytassátok ezt a sehova nem vezető, egymásra mutogatós, a jéghegy felszínét kapírgálós ló$zart addig míg a nemzeti színű Titanikunk szépen lassan de biztosan zátonyra fut! Addig is....

Maradok tisztelettel!

Szent Gróf Bórfa$zoló Aurél dandártábornok úr

komment 2008.07.24. 17:58:54

Mig29:

Normális ember hozzád hasonlóan gondolkodik. Egészen addig, amíg megteheti, hogy a haverjaival nyugodtan kártyázhat.

De te is észre fogod venni, hogy nem véletlenül van 17 légijárat hetente Tel-Avivba.

gargoyle 2008.07.24. 18:00:48

attol sem lennek az mert TE azt allitod magadrol. hiaba van otthon hordozhato zsid-o-meter-ed (:

latom nem fogod fel a vilag legegyszerubb erveleset sem, figyelj, lerajzolom neked szepn lassan:

[gargoyle tipikus zsido ervelo]
[a tipikus szido ervelok sosem nyilatkoznak negativan semmi "zsido" dologrol]
ezek voltak a te allitasaid (A es B)

[gargoyle a vita folyaman tobbszor nyilatkozott kritikusan] "zsido" dolgokrol (C teny)

Mivel A+B ellentmondasban van Cvel (aminek tenyvolta miatt az igazsagerteke nyilvan 1), ezert erdemes atgondolni az alliasaidat ;)

Astaroth 2008.07.24. 18:00:49

Nah visszatértem...lassan gyüleznek itt a szobornál az embercsoportok..

engem csak annyi érdekelne, hogy hogyan játszotok egy forintos alapban mig29? :)

Astaroth 2008.07.24. 18:02:35

gargoyle, így visszaolvasva, valahol igaza van, meg nem i..így visszaolvasva, míg nem voltam, te se nagyon érveltél, csak hárítottál

gargoyle 2008.07.24. 18:02:58

a 17 koztudottan magikus szam, es a kilincsorruak pont annyit inditottak tel avivba hogy ezzel is emese foldjenek spiritualitasat gyengitsek!

Astaroth 2008.07.24. 18:03:43

látod, pont ezekre gondolok :)...cinizmusnak elmegy, de érvnek mondani azért erős lenne

komment 2008.07.24. 18:05:24

gargoyle:

De lehetsz atipikus zsidó is ;-)

gargoyle 2008.07.24. 18:06:03

astaroth: nem tamadhatatlan az en ervelesem es allitasom sem, sot. de szerencsere ez fel sem merul addig amig az egyetlen lenyeges erv a nemletezo vallasom, a tevesen feltetelezett szexualis iranyultsagom, hogy bal vagy jobbkezes vagyok stb stb. minek erveljek hibatlanul ezeknek ha mar a felkesz szellemi taplalek is sok nekik. majd ha lesz megfelelo hozzaszolo akkor stilizalom, javitgatom, forrasadatolom stb stb. az ellen hogy tipikus zsido nemzetronto vagyok es hazaarulasert fobe kel l hogy lojenek majd a hamvaimat tel avivba kell repiteni mit erveljek? (:

gargoyle 2008.07.24. 18:07:37

astaroth: tulzasokba esel. cinikus geci vagyok de volt jopar ervem csak kar hogy a kedves beszelgetotarsaknak ez magas mint foldinyulnak a sugarhajtas. latod, komment is csak azon bir rugozni hogy mi a vallasom/etnikumom, mit lehet erre valaszolni azon kivul hogy sajnalom szegenyt


komment: akkor az atipikus zsido vitajat olvastuk a tipikus idiotaval (:

komment 2008.07.24. 18:08:40

gargoyle:

"az ellen hogy tipikus zsido nemzetronto vagyok es hazaarulasert fobe kel l hogy lojenek majd a hamvaimat tel avivba kell repiteni mit erveljek? (:"

Ezt írtuk, ugye? Ügyes szalmabáb érvelés. Miért csak ekkorát lódítasz?

Astaroth 2008.07.24. 18:09:15

mondjuk azzal, hogy drága a szállítás, s amúgy sem áll túl jól az ország anyagilag

amúgy komolyan veszik a fiúk, most ment itt el egy piros kocsika az ablakom előtt, szép árpársávval, hangszóróval a tetején, hungarista dalokat harsogva...de ahogy hallom a zirénázásból, már itt vannak a rend héber...izé, bocs, éber őrei is :)

gargoyle 2008.07.24. 18:09:16

no bocs elballagok, kezdodik a (zsido) mozi :) arrol lesz benne szo hogy kell 12 eves kereszteny kislanyok veret a paszkaba belekeverni, stahl judit tartja mert o is kozulunk valo ;)

Mig29 2008.07.24. 18:09:28

Komment: tudod hány járat jön londonból? kapaszkodj meg, csak ma 18. tizennyolc járat van ma. frankfurtból 20 járat van a mai napon. húsz. nem hetente, hanem ma. brüszelből 9 van ma. egyébként nem értem, ennek mi a jelentősége.

Astaroth: ulti, kérlek szépen. egy forint az alap:) csak a játék kedvéért. azért így is volt, hogy vki elbukta a taxipénzét, mert fedák sáriig kontrázott, de tévedett:)))

gargoyle 2008.07.24. 18:10:06

ez a rend heber ore poen 10 pontos volt, ilyet akarnek hallani nacieknal nem kurcsanyozast (: de ehhez keves az eszuk sajna ):

(:

gargoyle 2008.07.24. 18:10:48

mig29: mit mutat ez? hogy mar london is az Oveke! (:

komment 2008.07.24. 18:11:25

Lehet, hogy neked idióta vagyok de legalább nem személyeskedek, ellentétben veled akinek kb. ez az összes érve és mégis okosnak is képzeled magad.

Nyomjad csak tovább a szart, dőljön belőled.

Astaroth 2008.07.24. 18:11:25

jah, és sör ömlött a billentyűzetre...szóval előre is mély elnézéseket kérek az elütésekért/kimaradt betűkért...megyek is, fejemre szórom a hamutálat...

komment 2008.07.24. 18:12:34

Mig29:

London=Tel Aviv, igaz?

Astaroth 2008.07.24. 18:13:38

mig29, eddig oké, csak a technikai kivitelezés érdekelt, mivel egyforintos, mint olyan, már nem nagyon vagy...vagy megtartottatok párat? :D

Mig29 2008.07.24. 18:16:56

Komment: miért szivatnálak? menj fel a www.bud.hu-ra, és nézd meg város szerint az érkező járatokat. az induló-érkező között lehet eltérés, mert előfordulhat, hogy egy járat ott éjszakázik vhol, de nagyjából párban fog kijönni, vagyis kb. ennyi lesz az induló is.

ha vki nem ismeri a légiforgalmat, meglepődhet, hány járat jár naponta ferihegyről és vissza. mindez csak azt bizonyíta, hogy óvatosan a számokkal, mielőtt az ember felháborodik, vagy összeesküvést gyanít vmi mögött:)

Mig29 2008.07.24. 18:18:00

Astaroth: naná, hogy gyűjtöttünk:) mindenki dobozokba spájzolta a cuccot. egy kiló kétforintosom lehet:)

Astaroth 2008.07.24. 18:21:37

Jelent a madár még áll!

Tudósítónk szerint azonban már megindultak a nyóckerből a színesfémbegyűjtő csapatok

komment 2008.07.24. 18:34:28

Mig29:

Nem gondolom, hogy szivatnál, csak jelzem, hogy Európa legnagyobb repülőtereit soroltad fel.

De, hogy teljes legyen a kép, ma Tel Avivból 4 gép érkezett, Koppenhágal 3, Genf 2, Dublin 2, Isztanbul 2, Lisszabon 1, több európai fővárost nem sorolnék.

Astaroth 2008.07.24. 18:53:01

A zsidók uralják a világot, legalábbis gazdasági alapon. Ezt kár vitatni is. Egy összetartó nép, ami mi sajnos jelenleg nagyon nem vagyunk.

Mindazonáltál annyi zsidózás után leírom énis ide a gondolataimat a zsidókról, mert hát ki is a zsidó?

Nincs bajom a zsidókkal, mint vallásukat gyakorló emberekkel, mert mindenki abban hisz, amiben akar.

Nincs bajom a pusztán származás szerinti zsidókkal, akik közül sok a magyar, s magyarabb, mint némely magyarkodó. Mert itt született, itt él közöttünk, magyarnak vallja magát, s úgy is cselekszik.

Bajom van a zsidókkal, mint jelző. Akikre illik, mivel nem éppen a korrekt üzleti magatartásra utal.

Bajom van azokkal a zsidókkal, akik kultúrájukat, nézeteiket másokra próbálják erőltetni.

Bajom van azokkal a zsidókkal, akik mindezt módszeresen, semmilyen eszköztől visszariadva teszik.

Bajom van azokkal a zsidókkal, akik mások és saját szenvedéikből csak tőkét kovácsolnak a mai napig.

Bajom van a zsidó állammal, amely másokat nyomorba dönt, elveszi más országát, hazáját, népírt, s ezekután leterroristázza, akiket lemészárolt. No nem azért, mert közvetlen bajom származna ebből, de ezáltal is szarabb hely a világ, ahol élnem kell.

Bajom van azokkal a zsidókkal, akik mindezt pénzelik.

S leginkább bajom van azokkal a zsidókkal, akik mindezt Magyarországról teszik.

komment 2008.07.24. 19:07:39

Itt vannak a magyar toleráns zsidók:

www.szombat.org/forum/topic.php?id=62&page=22

gz · http://mlmhu.blog.hu 2008.07.24. 19:21:37

OFF

Ki az a csaj a szponzor bannerén? Van még róla kép? Elérhetőségek? :-)

ON

vitya 2008.07.24. 23:51:46

A turul addig volt magyar jelkép, amíg ki nem sajátították a nacionalista szélsőjobbos agy nélküli állatok. Onnantól a rosszindulat és a butaság jelképe lett.

azta 2008.07.25. 08:50:11

na mi volt?
legfőbb ellenség a kamera?
ehhehhhee!
gyerekek - homokozó - hajhúzás - cirkusz :D
HAJRÁ!
süti beállítások módosítása