Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

El a kezekkel a turulszobortól!

2008.07.24. 12:23 | Proszektura | 452 komment

Címkék: petőfi demszky tomcat jános veres bombagyáros turulszobor színesfémkereskedés

A budapesti, Böszörményi és az Istenhegyi út sarkán álló madárszobor védelmét kicsit messzebbről kezdeném, tágabb horizontról indítanék a jobb megértés kedvéért.

Minden magyar politikus hazudik, mondta két éve egy magyar politikus történetesen éppen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. Ez a paradox kijelentés már a spártaiaknak is megfeküdte a gyomrát. Mert, ha valóban minden magyar politikus hazudik, beleértve a miniszterelnök urat is, akkor az az állítása, hogy minden magyar politikus hazudik - nem igaz. Ha viszont ezen miniszterelnöki állítás nem igaz, akkor a logika szerint mégis léteznie kell olyan magyar politikusnak, aki nem hazudik. Ha viszont valóban létezik ilyen magyar politikus, akkor Gyurcsány mégis hazudik, amikor azt állítja, hogy miden magyar politikus hazudik, stb

Aki megpróbálta ezt a gondolatmenetet követni, az cseppet sem csodálkozik azon, hogy a miniszterelnök ilyesfajta beszédje miért frusztrálta annakidején olyannyira a hazafiakat, hogy dühükben néhány huszáros rohammal elfoglalták a tornából felmentett vidéki próbarendőrök által védett MTV büféjét

A politikusi hazugság egyik sajátos formája egyébként, hogy a lényeges dolgokról nem beszélünk, az emberek figyelmét másfelé tereljük. Minálunk állítólag még a figyelemelterelésről is figyelemeltereléssel terelik el a figyelmet.

A baloldali kormánynak erre a figyelemelterelésre több ötlete is akad. Az egyik ilyen igen kiváló eszköz a fasiszta veszéllyel való riogatás.

Most legújabban meg azzal akarják hazánk létkérdéseiről az emberek figyelmét másfelé irányítani, hogy nagy palávert csapnak a XII. kerületi turulszobor körül. A komcsik ugyanis mindenáron végre akarják hajtani azt a bontásra kötelező jogerős közigazgatási határozatot, amelyet a felettes hatóság és az erre illetékes bíróság is jóváhagyott, s amely szerint a titkokban, engedély nélkül felállított műalkotást el kell távolítani.

Mi ez, ha nem figyelemelterelés a négyes metróról, a körgyűrűről, a fradi kiárusításáról, egyéb disznóságokról?

A blogger, bombagyáros, polo kis- és nagykereskedő, mellesleg feltaláló és polgárpukkasztó (és vajh ki tudja még micsoda?) Polgár Tamás, alias Tomcat arra szólítja fel szimpatizánsait, ma este gyülekezzenek a Vérmezőn, a vasúti kocsiból átalakított étterem mellé, és együtt védjék meg a műalkotást.

Arra a Vérmezőre invitál minket, amelyikről Petőfi ilyesmiket írt egykoron:

Vérmező, vérmező! nagyon megszomjaztál,
Egy hajtásra olyan sok vért inni tudtál,
A sok jó igazi magyar vért megivád,
S német csaplár adta neked ez áldomást.
Vendégül fogadtuk hozzánk a németet,
Hanem a vendégből csakhamar gazda lett,
S hej be rosszul, hej be csúful gazdálkodott,
Bút hozott fejünkre, bút és gyalázatot.

Nagyon igaza van! Mármint nem a költőnek, hanem Polgár Tamás úrnak. (A vers egyébként is igencsak aktualizálásra szorulna. A német helyébe zsidó”, vagy cigány írandó!)

Én is lelkesen csatlakozom a bombagyáros felhívásához. Nehogy má' ezek a piszok Demszkyék elvigyék onnnan a szobrot! A minap terepszemlét is tartottam már. Jó kis, pontosabban jó nagy melák kerecsensólyom ez, legalább négy-öt méter magas! Szerintem, megvan jó néhány ezer kiló, ránézésre tán öt tonna is. S, ha szerencsém van, nem is vasból öntötték, hanem valószínűleg bronz ötvözetből készült. Annak mostanság nagyon jó ára van a színesfémpiacon.

Már beszéltem is Veres János miniszter úr egyik üzlettársával ez ügyben.

Csak addig nehogy azok a kurva ellentüntetők beleköpjenek a levesembe, és kárt tegyenek a szoborban!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr96583317

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kettős mérce 2008.07.24. 14:32:40

A Turul sztori Valamikor még az öszödi beszéd előtt, a 12 kerületi polgármester állitatott egy emlékművet a 2 világháború áldozatainak. Egy Turul szobrot. Én inkább Bunoel, Öldöklő angyalának permanens vetítésével emlékeztem volna, de ha neki Turul k…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gargoyle 2008.07.24. 16:13:50

juszuf: es ha a zsidokkal vegeztetek ideje hogy a torok hodoltsag ota itt sunnyogo torokokre is sor keruljon. en ismerek olyat is aki raadasul nyiltan torokos nevet hasznal az internetten, az pedig netto hazaarulas es mint ilyen D.C. majd megmondja mivel buntetendo mert o a homokozoban is aranybullat tanulmanyozott mar (:

D.C: te mennyiben vagy a zsido ornamentika szakertoje hogy ennyi mindent tudsz? :D es mikor lattal ordogoket egy szepen diszitett menoran? eleg sokat elarul a kettonk kozotti kulonbsegrol hogy en a valosagot magyarazom mig te egy kepzeletbeli vilagban elsz. csak felo hogy ki se szabadulsz belole amig nem jonnek az apolok es visznek elektrosokkra rendszeresen (:

JUSZUF 2008.07.24. 16:14:39

metszettfarkú cionistákat bezzeg nem zavarja a vöröscsillag

szsz 2008.07.24. 16:15:54

dekathlon:
A kérdés költői volt! De a válaszod ül, kb én is ezt gondolom!

gargoyle 2008.07.24. 16:16:21

wallasz: a genmanipulacio mar csak ilyen. piszkavassal manipulaljak a zsidok a gent a putriban a legsotetebb ejszakaban egy gyertya fenyenel. jezusom ti olvassatok neha amit irtok? vagy ezt most te tenyleg viccnek szantad? ebben az esetben bocs, de D.C. utan mar hajlamos az ember mindent komolyan venni :D


D.C: szidtok ti mindenkit amint szobakerulnek. ne meseld el nekem hogy a kinaiak, muzulmanok, svedek, franciak barki nem anyazast valt ki a szerencsetlen sorstarsaidbol amint roluk beszeltek. csak persze ehhez is kreativnak kell lenni, a kilincsorru budoszsido meg mar alvas kozben is megy (:

teketó 2008.07.24. 16:17:01

gargoyle: humanizmus? tartás? te beszélsz ezekről? egy ugrabugra majom? hehe te hülye balkezes

Dekatlon 2008.07.24. 16:17:41

Vizi Péter:
Akkor a Dalai Lámának bejön. Annyit időzik ott, amennyi jólesik. Olyasmire használja, amire csak akarja, meg mindenki imádkozhat /állhat fejen a környékén. Csak nem rontják el... :))

A Turul valóban elég régi jószág. A monda szerint álmában lefeküdt Emesével, ezzel valóban párhuzam vonható közte, meg a Máriát meglátogató Szentlélek között. Izgalmas dolog a páthuzam, meg az is, hogy a nők régen is mikkel nem etettek minket.
De ez itt egy nyomorult SZOBOR, nem a Turul maga! A szimbólumnak semmi baja nem lesz, ha egy törvénytelenül álló megvalósítását szétkapják.

szvsz 2008.07.24. 16:17:45

gargoyle: nem liberalis demokrata vagy, hanem hulye mint minden szadeszos, aki mindenkinel okosabbnak tartja magat. baszottul jellemzo, csak ti vagytok az okosak, az igazak, az ertelmiseg, mindenki mas hulye vegleny. Plane, ha nem ert egyet veletek. Hanyok toletek meg a sleppetektol, boaaaaa.
Mi lenne ha inkabb nem "tajekoztatnal"?

D.C. 2008.07.24. 16:18:37

gargoyle. Szakértő? Nem. Sokat tanulmányoztam? Igen. De akkor legyen egy másik megközelítés. Nézzük a zsidó vallást. Ja, abban is csak VOLTAK angyalok, mert kiírtották őket a vallásból a 16. században. Van helyettük démon akiket imádnak. A talmudista vallás egy elég érdekes vallás, azt megkell hagyni. Ami a jót jelképezi azt kiírtják, ami a rosszat, ahhoz ragaszkodnak és imádják.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.24. 16:18:44

Gargoyle, menj már a picsába, megfulladok a röhögéstől... :DDD

Groomy 2008.07.24. 16:18:56

Dekatlon, sokmindenben egyetértünk. Az igaz, hogy nincs varázsütésre minden problémát megoldó csodaszer vagy ember. De olyan lehetne, hogy van egy politikus, aki ahelyett, hogy x milliárdot próbálna meg összeharácsolni a már meglévő y milliárja mellé, vagy a másik oldalt és javaslatait fikázná visszakézből szembesít minket azzal, hogy pontosan mekkora szarban vagyunk és legalább megpróbál összefogásra buzdítani, hogy ne egymást taszigáljuk vissza a pöcegödörbe, hanem közös erővel jussunk ki onnan. Mekkora buli lenne, ha mondjuk legalább 1-2 alapvető dologban igazat adna GYF OV-nak vagy OV támogatná GYF némely ötletét?

JUSZUF 2008.07.24. 16:20:03

kíváncsi lettem volna, hogy hány kaftános új generációs léderer andrásos gázkamratöltelék merészkedett volna el, ha mégis megtartották volna Che GueVargáék a tivornyájukat.

teketó 2008.07.24. 16:20:27

trollita te kis robbantós nickes :) miért bántod te is ezt a védett állatot? Hát szabad ilyet csinálni? te gombás Jichak Kolompár: ez bűn szar poén volt

HaCS 2008.07.24. 16:21:23

Mi lenne, ha végre az acsarkodás helyett, valaki egy valóban működőképes megoldáson gondolkozna, ami esetleg neadjisten még a jogállamiság keretébe is belefér!

Önző én 2008.07.24. 16:21:58

Elhalálozok (így legalább egy "zsidóbérenccel" kevesebb lesz), hogy képesek vagytok vitatkozni egy ilyen DC-félével. Töprengtem, hogy ez tiszteletreméltó-e, vagy inkább ostobaság, aztán mikor elolvastam décé írását a "szentföldről" (így egybe) meg a spiritualitásról, akkor eldőlt a dolog. Egy fanatikussal, akinek agya tele ostoba maszlaggal, tök felesleges vitatkozni, inkább sajnálkozni lehet felette. Az mondjuk probléma, hogy ezek a zavarostudatúak (így egybe!) kisajátítani törekednek maguknak a magyarnak lenni meghatározást. Kéne védelem a szavaknak és a fogalmaknak.

Eagle15 2008.07.24. 16:22:07

Elvtársak!
Bontsuk le a turult, de legyen ott Fleto szenvedő képpel! A törvényesség is megvan és a szenvedés is a törvényesség miatt! Na...?

JUSZUF 2008.07.24. 16:23:49

Groomy! OV igazat adott abban Fletónak, hogy a gazdaság kifehérítése jól működik.

D.C. 2008.07.24. 16:24:11

Önző én. Te már csak tudod. :) De azt is tudod, hogy amit leírtam az mind igaz. Kellemetlen. Ez nem elvakultság. Csak az igazság. Az egyetlen dolog ami ellen nem tudtok tenni.

Dekatlon 2008.07.24. 16:25:43

Jó ötlet Eagle15! (komolyan)
Ha már úgyis elbontják a madarat, találjuk ki, mi álljon a helyén:
Szerintem egy Turul.
Többiek?

gargoyle 2008.07.24. 16:26:18

teketo: nem vagyok balkezes csak a smileym az. de orulok hogy ilyen komoly melyretegu ervelestechnikad van :D


juszuf: spec zavarja egy reszuket, masokat meg nem. ugyanugy mint a turullal. ha jol emlekszem pont azert meszeltek el most a magyar allamot mert pont hogy TILTOTTA a voroscsillagot .)


szvsz: nem gondolom hogy mindenkinel okosabb vagyok de az itt jelen levo "nacionalista" turulvedo tarsasag szerencsere annyira a normal vonal alatt tartozkodik hogy nem kell kifejeznem a ketsegeimet ezugyben es hosszan vizsgalodnom, meg a legnormalisabbja is a 3. hozzaszolasaban rogton a fold szivcsakrajat es maria orszagat kezdi emlegetni ami egyertelmu jele hogy jobban be van csavarodva mint a sziriuszi genallomany 3szoros spiralja :P


onzo en: nem is vitazunk, csak mozgatjuk benne a lezersziket es mosolygunk amikor aranyosan vinnyog a mikroszkop alatt (: a vita messze maskepp mukodne, de ahhoz megfelelo partner is kellene (:

JUSZUF 2008.07.24. 16:26:33

engem pedig a vörös csillag, Kun Béla, Ságvári és a fiatal baloldal-féle che guevara koncert zavar. Boncsák le!!!!!

Vizi Péter 2008.07.24. 16:26:52

gargoyle! A Dalai lámát azért mosod össze a begombázott csávókkal, mert...? Most ez komoly? Én úgy látom, a Dalai láma világpolitikai tényező, köztiszteletnek örvendő ember.
A sportrepülés nem volt fedőszerv, tessék utánanézni a Ferenc-hegyi sportrepülés történetének, hogy hirtelen ne említsek mást. Sportrepülőkből lehettek aztán katonai repülők, ahogy most is. Ha már mindenképp a katonai vonalat nyomod, akkor a mostani NBH-val gyere. Érted, a mostanival.
Ne mossunk össze, kérem! Ahogy némely keleti kultúra több ezer éve használta a teremtéstörténetében a fiúgyermek fogantatójaként a turult (lásd: "megárnyékoz"), úgy használta Álmos is. Elődeink a kereszténységgel már évszázadokkal a Honfoglalás előtt találkoztak, igen, a sztyeppen, ahol akkor több keleti nép is jelen volt rövidebb-hosszabb ideig (perzsák, stb.). Ők pedig már Kr.u. a 4. századtól BIZTOSAN ismerték a keresztény vallást és tanításait. Jó mi? Mondjuk aki a wikipédiát tekinti forrásnak, az ilyesmit nem fogja megismerni...

Tommer07 2008.07.24. 16:27:39

inkább álljon ott gargoyle egyik másik veretes mondata kőbe vésve :-)

guy 2008.07.24. 16:28:01

D.C. Szerintem a zsidók nem csinálják a "feszkót" egyszerűen csak divatos őket szidni, mint ahogy a világtörténelemben is mindig őket szidták. Persze, mert nekik volt mindig pénzük, és időnként az adósaik jól felégették meg megölték őket, hogy szabaduljanak a hitelektől. Szidjuk inkább a kínaiakat, tönkrevágják a magyar kiskereskedelmet.

teketó 2008.07.24. 16:29:35

gargoyle: Sok boldogságot kívánok Neked!

Astaroth 2008.07.24. 16:29:35

JUSZUF: igen az jól működik, kb csak fehér emberek dolgoznak már a magyar gazdaságban... :D

gargoyle: most megsértettél...ha lenne még ilyen gyűlöletbeszédizé...nah de hagyjuk :P

Az igazság az, hogy nincs igazság, rég elveszett, csak hazugság van, de abból egyre több...lassan mindenki belefárad ebbe az egészbe, én is érzem magamon...fáradt vadat meg ugye könnyeb leteperni...

D.C. 2008.07.24. 16:29:55

guy. Ha ők csinálják a feszültséget, akkor nem mondhatjuk azt, hogy a mohamedánok voltak.

Tommer07 2008.07.24. 16:30:19

guy

az örményeknek és arab kereskedőknek is nagy vagyona van, de ők valahogy nem szerepelnek annyit a TV-ben :-)

JUSZUF 2008.07.24. 16:31:18

gargoyle és a ballibek! nincs miről vitázni, egyértelmű, hogy az egész lebontós hisztéria mögött politikai szándék áll, a turul egy ezeréves magyar emlék, számtalan helyen, címerben előforul, például a budai Várban is, azt mér nem bontják le??? van, akit a szabadság-téri vörös csillag emlékezetet népírtásra, azt viszont mégsem akarják eltüntetni... dehát ez is politika...

Astaroth 2008.07.24. 16:31:34

Nah, csak lejárt a munkaidő...egy élvezet volt...s ne igyatok Heinekent, mert rajta vagyon a vörös csillag

HaCS 2008.07.24. 16:31:34

Kedves D.C.!
Ti meg persze minden erőtökkel próbáljátok csitítani a hatalmas feszültség elektromos viharát. Na menjél már...

D.C. 2008.07.24. 16:33:00

Nekem is lejárt a munkaidő. Mindenkinek további jó napot.

Eagle15 2008.07.24. 16:34:33

Lebontjuk a turult, utána engedélyezi Demszkáy és feltesszük újra. Szerintem tökéletes megoldás! A cigányok darús kocsival megemelik, közben felolvassák az engedélyezést és máris vissza lehet helyezni! Így a nemzeti megbékélés is megvan. Mint olvasom Debrecenben már edzenek is rá a cigányok!

gargoyle 2008.07.24. 16:34:53

juszuf: amennyiben torvenysertest eszlelj kerlek tegyel feljelentest. amennyiben nincs ilyen akkor nem lesz betiltas sem.

vizi peter: a dalai lama nem mint spiritualis akarki vilagpolitikai tenyezo hanem mint tibet politikai vezetoje. ne keverd a szezont a fazonnal. az meg hogy mivel gombazik be melyik saman nekem olyan tokmindegy. az egyik fuvet sziv, a masik misebort iszik (obocs, a profeta veret issza :) a harmadik meg kokalevelet ragcsal. van aki meg annyira be van kattanva hogy enelkul is megjelenik neki isten valodi arca a piritoskenyeren a reggelinel.

nem gondolod hogy az NBHra nem kene hivatkoznod mert az csak azt tamasztja ala hogy ez katonai jelkep?

a 30as evek sport es postarepuloi egyertelmuen katonai celokat szolgaltak, illetve a korlatozo egyezmenyek kijatszasat. kicsit olvasgass tortenelemkonyveket

a wikipediat meg mindig nem en hoztam fel hanem TI .) szal le lehet szallni rola.

a kozep azsiai meghatarozo kereszteny kulturarol szivesen vennek forrasokat. en ugy tudom mi is mar reg a karpat medenceben vettuk fel, de lehet tevedek es az ujgurok azota csak visszavettek a regi vallast titokban pedig egyszer mar ok is romkat.-ok voltak (:

tommer07: ne hizelegj, akkor sem dughatsz meg (:

guy: tessek jol kiskereskedni es akkor nem vagnak tonkre .) ez ilyen egyszeru.

gargoyle 2008.07.24. 16:37:09

teketo: kosz megvan (: en a frusztralt masokat gyulolo agressziogyujto kocsogoktol elteroen jol elvagyok a sajat erdemeimmel, hibaimmal, eredmenyeimmel. ja ugy konnyu persze hogy esetleg nekem utobbiak is vannak, nem a halalfejes kadarkat szipuzom az orion teve elott estenkent az otthonkas 125 kilos 8 gyerekes asszonkaval .)

eagle15: amennyiben engedelyezik akkor valoban jo megoldas. ha nem akkor nem .)

Tommer07 2008.07.24. 16:38:31

gargoyle

ez nem merült fel bennem, viszont a te humorod gyanúsan buzis

Tommer07 2008.07.24. 16:39:27

egyébként nem hízelgés volt, de olyan arrogáns vagy, h az elképesztő
de ezt gondolom már mondták neked

olaci (törölt) 2008.07.24. 16:41:17

Tények: Ez itt Magyarország. A turul ősi jelkép. Ennyi.

gargoyle 2008.07.24. 16:41:25

tommer07: megesik hogy mondjak. szerencsere egyedul vagyok ezen a forumon ezzel, a tobbiek mind angyalszarnyacskakon repkednek es rozsaszin hellokittys filccel irjak a mondanivalojukat (:

mar ne haragudj de ha masok rogton azzal nyitnak hogy a rohadek libsibuzibalkezeszsidociganycionistaarabbolsi kurva anyam akkor hogy kene erre valaszolni? szajon ne verjem magam hogy ne faradjon el a kis kacsojuk? (:

gargoyle 2008.07.24. 16:42:22

olaci: tenyek: ez itt magyarorszag. a magyar birosag lebontasra itelte a turult. ennyi.

ha en turul alaku golyoval lolek halantekon akkor az is cile? (: osi jelkep baszki nehogymar eliteljenek gyilkossagert...

Gábor74 2008.07.24. 16:44:09

Visszaolvastam a kommentekben... Elkeserítő, hogy milyen sokan és milyen gyorsan elfelejtettek önállóan gondolkodni. Építész vagyok és tudom mennyit szivat például a XII. kerületi Önkormányzat egy-egy építési engedély kapcsán. Meglehetősen furcsa számomra, hogy pont ez az önkormányzat szarik rá, kér-e engedélyt vagy sem. Abban a kerületben, ahol 1 szaros támfalgarázs (terepszint alatti!) átalakításának engedélyezése 3-szor járja meg a tervtanácsot és 1,5 év az engedélyezés folyamata... Jó lenne ha hasonló érvek mentén lehetne vitázni arról, menjen a turul vagy ne és nem az lenne az adu érv hogy te büdös komcsi zsidó húzz Izraelbe. Tessék mondani egy önkormányzat egy választott politikus nem jó példával kellene előljárjon. A XII. kerület most le kéne hajtsa a fejét és azt kéne mondja: "elkúrtuk, nem kicsit...." :-) majd legközelebb jobban odafigyelünk a szabályok betartására. A turult pedig vigye haza a kertjébe a Mitnyan.... és kérjen rá építési engedélyt.

Dekatlon 2008.07.24. 16:50:33

Ja. Turul el. Engedély meg. Turul vissza.

Így kéne...

Vizi Péter 2008.07.24. 16:52:49

gargoyle! Aki még ott tart, hogy tagadja a világban lévő spiritualitást, annak valóban felesleges minden kimondott szó erről, maradjunk ennyiben.
NBH: azért hoztam fel, mer az már '90 után vette címerébe a turult. Ilyen módon a vöröscsillag sörembléma.
Repülés: van olyan repülőszervezet, aminek a fentiek szerint nincs katonai jelentősége? Erről pedig semmiképpen se történelemkönyveket olvass, hanem korabeli EREDETI forrásokat, pls!
Most akkor elmondom, hogy a japánok teremtéstörténete is olyan, hogy az Ősanyának, miután a madár meglátogatta, világfia született (erősen zanzásítva). Kézai, Anonymus, Thuróczy krónikái IS szólnak a Honfoglalás előtti keresztény befolyásunkról, összhangban a korabeli (és egyébként a világon mindenhol hitelesnek vett) arab, perzsa történetírókkal. Tényleg azt javaslom, lépj túl a törikönyvek világán, amik azt írják pl., hogy IV. Béla idejében nem voltak váraink, azokat a tatárjárás után kezdték építeni, stb.stb.

Dekatlon 2008.07.24. 16:52:57

De az oviban, ha elveszik a lapátot, borítjuk a vödröt. Ovónéni, meg hátul kúr a szakáccsal há-turul, nem ér rá elmagyarázni, hogy nem így kellene.

komment 2008.07.24. 17:01:46

Héberek, irány Izrael! Szép ország, ott lehet bontani, nem értem miért nem húztok innen.

HaCS 2008.07.24. 17:04:05

Ezt sajnos soha nem is fogod megérteni. :(

komment 2008.07.24. 17:05:37

HaCS:

Addig is megpróbálok ott kibaszni velük ahol csak bírok.

mendson 2008.07.24. 17:07:52

Hát nem semmi ami itten összeiródott,de az biztos, hogy D.C ritka egy hülye fasz.Képes Iránt is vérig sérteni azzal az idióta dumájával,hogy "izrael azt a két népet támadja ahol turul a...".Szóval, partnerem mindenféle szerszámgyártásban az utolsó iráni uralkodó (Reza Pahlavi) párizsi nagykövetének fia (az ifjabb).Jelneleg svédo.-ban élnek..Tehát töle tudtam meg a következöket az iráni cimert a török birodalom felbomlása után alkották meg.Sokak szerint sólymot szerettek volna ábrázolni,mint egy igen erös hagyomány jelképe (ti. a solymászat igen elterjedt),de az akkori német hatások miatt "megsasosodott".Lényeg, a török idök elötti cimer nem ismert.Másik lényeg, hazánkban nem része cimernek semilyen állat.Harmadszor, fura egy katolikus ország volnánk, ha szent helyeinket a dalai láma mondaná meg.Arról nem is beszélve,hogy ilyen jelentős dologról csak manapság lelkendeznek,de a kárpátmedencében megforduló népek egyike sem vette észre ezt a csodát (miközben ők tényleg mindenütt isteneket láttak). egy csomó zavaros idióta probálja egy nép -egyébként igen hösi- múltját visszafele tolni az idöben és ezzel a valódi múltat teszik nevetségessé.És még valami -nem tartozom krisztus idösebb testvéreinek népéhez- magyaro.-on a legrégebbi irásos emlék az bizony nem magyar hanem latin és csak el kell menni Aquincumba és megnézni a szarkofátokat és elolvasni a feliratokat rajtuk.Vagy a negyedrészükben zsidó vallású római polgárokat temettek el

gargoyle 2008.07.24. 17:08:45

vizi peter: a vilagban rejlo spiritualitassal nem foglalkozom, mert en csak modjaval hasznalok drogokat, veszelyesebbeket meg meg annyira sem (: de ha ez megnyugtat, rajtad is alig latszik egyenlore elso blikkre az addikcio :D

komment: szerencsere takaritokent nincs sok eselyed kibaszni senkivel :D

Önző én 2008.07.24. 17:10:35

Komment húzzál te el innen. Mi jól vagyunk, neked nem teszik valami. Tépőzár és vidd magaddal a többi ilyen seggfejt is.

élesztő 2008.07.24. 17:11:33

itt tényleg mindenki ennyire ráér? esti program turul csata, nappal meg kommentelgetés? Húzzatok inkább anyátokba szemetet szedni, meg dzsuvátlanítani, az van bőven. Ha mindenhova turulokat meg szentjobbokat aggatsz, és minden zsidó cuccot eltörölsz akkor boldog ember leszel? Biztos. Az a baj veletek, hogy nem találjátok a helyteket a világban, és akkor se örülnétek semminek ha nem lennének már csak magyarok a földön. csordában legalább lehet kurvaanyázni meg cigózni zsidózni iq huszárok.nektek semmi nem elég jó. ha már akkora gecinagy magyarok vagytok ,menjetek az osztrák nagykövetségre egy kis rábahabos molotovot dobálni, vagy a kínai elé gumipapucsot. ne magunkkal foglalkozzatok ,az árt.

komment 2008.07.24. 17:16:04

Ti húzzatok vissza a saját országotokba, mert ez biztos hogy nem az. Tetűhintás élősködők vagytok.

Gábor74 2008.07.24. 17:19:05

Na erről beszéltem. Nőjjön köröm a faszára aki érvként más nem magyarságát rángatja elő. Ki a tököm vagy te komment hogy kimond bárkire is hogy nem magyar és húzzon innen. Úgyisvan útáljon mindenki mindenkit. Éljen a szép új világ.

komment 2008.07.24. 17:22:54

Én egy magyar ember vagyok de te valószínűleg nem az vagy. Nem utálok mindenkit egyébként csak a kirekesztő zsidókat. Ezért viselkedem így velük, mert ők is ezt csinálják velünk, csak nem ilyen nyíltan.

Aki nem hiszi az rövidesen úgyis megtapasztalhatja a saját bőrén.

Vizi Péter 2008.07.24. 17:24:32

mendson! Nem a Dalai láma mondja meg a szent helyeinket, csak mivel ha mi magunk mondjuk meg, az nem számít sok honfitársunk szemében, ezért bátorkodtam egy külsősre hivatkozni. A Pilis szent helyként egyébként a XI. sz-ban már írásban is megjelent. Évezredek óta jól ismert, legújabban a Holdvilág-árokban végzett ásatások leletanyaga beszél erről (hivatalos, múzeumi ásatás...). Ennyit erről.
A legrégebbi magyarországi írásos emlék nem római, hanem jóval régebbi és rovásírásos. Tatárlaka. Meg van?

Gábor74 2008.07.24. 17:27:32

Mond már ismersz te engem? Nekem fingom sincs te ki vagy ezért megtippelni sem tudom mekkora a pajeszod, sárga vagy barna a bőröd. Azt sem tudom melyik istenhez imádkozol. Te ezt honnan tudod róla? Netán mentalista vagy? Ez az te vagy Uri Geller.

szürke_tapir · http://akozert.blogspot.com 2008.07.24. 17:28:12

Tulajdonképpen nagyon vices, hogy egy egyszerű építési engedélyes ügyben ki tud eljutni a Magyar regék és mondák felmondásához, ki pedig a Mein Kampfhoz...
Számomra azért megnyugtató, hogy még mindig vannak oylanok, akik megpróbálnak érvelni:))

gargoyle 2008.07.24. 17:31:15

ez a kinek van nagyobb szent helye otthon a spajzban vita tenyleg kisse vicces iranyultsagu :D

maradjunk annyiban hogy _szamodra_ lehet szent hely a pilis kozepe, szamomra annyi a jelentosege mint a hajduhadhazi hulladeklerakonak spiritualisan. mindegyik 0. ez egyeni elgondolas kerdese, ezert nem kene hogy masokkal szemben is elvarasokat tamassz a sajat szakkori hazirend alapjan. (:

komment 2008.07.24. 17:34:02

Gábor74:

Én veled nem személyeskedtem te kezdted, de nem is ez a lényeg.

Javaslom neked nézz körül az országban, nézz körül a neten, olvasgass, halld meg, hogyan beszél rólunk a kiválasztott nép. Hallgasd meg, hogyan érvelnek, ha kritizálod őket, hallgasd meg, hogyan beszélnek a lányainkról egymás között, hallgasd meg, hogyan viszonyulnak a zsidó lányok a gójokhoz. Nekem volt rá lehetőségem, dolgoztam náluk. Akkor te is meg fogod érteni, hogy nem véletlen, hogy a turulnak mennie kell, amiben nem is a turul a lényeg, hanem az, hogy nekünk ne dirigáljanak a héberek, menjenek haza Izraelbe és ott ugassanak.

Amit as iskolában mondtak neked róluk azt is ők mondták...

gargoyle 2008.07.24. 17:36:47

komment: es ejjelenkent amikor alszol egy nagy tolcserrel toltik a hulyeseget a fejedve, attol beszelsz ilyeneket, ez is nyilvanvaloan latszik!

komment 2008.07.24. 17:38:09

Itt van pl. gargoyle, na ő is az, tipikus zsidó érveléstechnika.

emelbé 2008.07.24. 17:38:32

Helló.

Erről az egész cirkuszról egy régi vicc jut az eszembe: "Régen ki volt az antiszemita? Aki utálta a zsidókat. Ma ki az antiszemita? Akit utálnak a zsidók..." Igazán szar ügy, hogy ilyen lassan eszmél ez a szerencsétlen nép, hogy milyen válogatott (és most már nyílt) eszközökkel akarják módszeresen kiírtani. Talán egynéhányatoknak mond az a szó valamit, hogy ikonoklazmosz. De hát egy másik madár is a hamvaiból támadt fel, remélem, hogy ezen sem fog majd a komcsik átka.

Helló.

u.i.: Ha valakit vallásában, világnézetében megsérettem, bocs. Direkt volt.

gargoyle 2008.07.24. 17:39:10

annyira tipikus hogy a gestapo se talalna bennem zsido eredetet pedig hidd el megprobalnak :D

vagy a zsido ervelestechnika az a formallogika szabalyainak engedelmeskedo tenyekre alapulo? :D

mer azt mar eszrevettem hogy a tipikus turulvedo ervelestechnika a "menj a budos kurva anyadba" :D

gargoyle 2008.07.24. 17:40:38

emelbe: ha megsertettelek volna akkor nem bocs, direkt teszem (: en a helyedben rettegnek. a genmanipulalt romak le fogjak dozerolni a pilisi szivcsakrat ez ma mar itt kiderult.. csak az alithatja meg oket ha keresztutnal minden ejfelkor bal vallad felett hatrakopsz kelet fele egy barna kavicsra egy szal alsonadragban.

komment 2008.07.24. 17:41:13

Zsidó érveléstechnikán azt értem, hogy figyeld meg, ők SOHA SEMMIT nem ismernek el, csinálnak rosszul, gondolnak rosszul. Ők a kiválasztott nép, te csak egy szar gój vagy a szemükben.

Hallottál már zsidót bármiért is elnézést kérni, bármit elismerni amiben hibázott? Mert én nem, csak ezt az öntelt, gőgös felsőbbrendű dumát nyomják az antiszemitizmusról vagy pedig direktben mocskolnak mint gargoyle. Tuti, hogy (miközben írok) most is valami mocskot fog a fejemhez vágni.

gargoyle 2008.07.24. 17:44:49

komment: a turulvedo ervelesedet nagyban rontja, hogy (bar nem vagyok zsido de ha mar en vagyok a pelda :) akkor ha visszaolvasod fentebb amiket irtam, tobb helyen is megrottam a balliberalisokat ezert azert. innentol amit irsz marhasag .)

komment 2008.07.24. 17:49:21

Azért nem vagy zsidó mert beszóltál a ballibnek? Vagy mert azt állítod magadról?

Mig29 2008.07.24. 17:54:28

az ügy és ezek a kommentek szomorú képet festenek a mai életünkről. érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy a politika - nem a jobb, vagy a baloldal, hanem a politika, úgy, ahogy van, az egész - a hatalomról szól. a megszerzéséről, aztán a megtartásáról.

az, hogy én, te, ő, mit gondolunk, miben hiszünk, mit szeretnénk vagy mit remélünk, a politikának kurvára mindegy.a politika pusztán a hatalom megszerzésének és megtartásának eszközét látja az emberekben. slussz-passz, mondta volt drága nagymamám. ennyi, minden más politikai lózunk, hablaty, blabla.

mindennek tükrében olyan kurva jó lenne, ha az emberek nem dőlnének be a politikai trükkjeinek, és nem hagynák, hogy balról vagy jobbról úgy rángassák őket, mint ahogy a bábmester a marionettbábukat. merthogy erről van szó. ezek színjátékok, politikai játszmák, és az a baj, hogy minden nap ebben élünk, pedig a normálisabb országokban az emberek egyszerűen csak élik az életüket a hétköznapokban, dolgoznak, bevásárolnak, hazaiviszik a gyereket az oviból, buliznak, könyvet írnak, emaileznek, beszélgetnek, dugnak, és minden mást, de nem a politikától agyongyötörve tépik egymást minden percben. egy normális országban a politika a választási kampányok idején jelenik meg az emberek magánéletében. a külföldiek, rokonok, barátok, itt dolgozók egyáltalán nem értik, miért megy ez a nonstop gyűlölködés egymás ellen.

a turul-ügy is csak egy a napi politikai játszmák sokaságában, balról is, jobbról is, jobbról is, balról is, tök függetlenül attól, hogy van, akinek ez fontos lelki szimbólum, és van, aki szarul érzi magát a turul láttán, mert pl. a nagyapja halálára emlékezteti. annyi igazság van, ahány ember. de a birka nép megy szépen a kolompok után, és gyűlöli, akit éppen felír neki a politikus a gyűlölet-receptre.

na ez az, amit én kurvára unok. és bocs a regényért, de ezt már nagyon unom. a politika egészen addig rángatja az embereket, amíg azok hagyják. lenne nagy meglepetés, amikor a szekértáborok egyszer csak nem ugranának a főnök parancsára, hanem csak állnának csöndben, aztán elkezdenék számon kérni a saját főnökükön azt, hogy ... á, nem is mondom. nincs semmi értelme.

na, üdv mindenkinek. megyek kártyázni a barátaimmal, ahol van jobboldali, baloldali, zsidó és nem zsidó, sportoló és lusta disznó, dohányos és nem dohányos ember is, és érdekes módon ezek senkit nem érdekelnek, hanem jól érezzük magunkat, mert együtt vagyunk, jót eszünk-iszunk, és dumálunk csajokról, filmekről, az életről, a családról, mindarról, ami fontos, és közben verjük a blatott egy forintos alapon.még egyszer bocs, amiért ilyen hosszú lett, de nagyon kiakaszt ez az egész össznép ostobaság.

emelbé 2008.07.24. 17:54:30

Gargoyle, bocsánat: gargoyle. Így, csupa kisbetűvel. Zseniális az érveléstechnikád, csak az a baj, hogy mindig mellébeszélsz. Nincs igazi érved. Rizsa. Nem baj, ilyen emberek is kellenek majd, jók lesznek politikusnak.

Kiszállatam, szép estét mindenkinek. Ja, és hajrá Fradi.

TINTA 2008.07.24. 17:54:41

Üdv mindenkinek!
Örülök hogy ilyen jól megértette mindenki Proszektúra ezen cikkét! Úgy gondolom hogy Gyúrcsányék azért működhetnek ilyen jól, mert annyir rövidlátó minden (tisztelet a kivételnek) ember ebben a szájon ba$$zott országban hogy ehez képest Sztivi Vander komolyan mondom egy mesterlövész! Megpróbáltam elolvasni az összes "hozzászólást" és azt regisztráltam hogy tényleg működik a "Minálunk állítólag még a figyelemelterelésről is figyelemeltereléssel terelik el a figyelmet." trükk! Tehát kedves összegyűltek azt kívánom én nektek hogy folytassátok ezt a sehova nem vezető, egymásra mutogatós, a jéghegy felszínét kapírgálós ló$zart addig míg a nemzeti színű Titanikunk szépen lassan de biztosan zátonyra fut! Addig is....

Maradok tisztelettel!

Szent Gróf Bórfa$zoló Aurél dandártábornok úr

komment 2008.07.24. 17:58:54

Mig29:

Normális ember hozzád hasonlóan gondolkodik. Egészen addig, amíg megteheti, hogy a haverjaival nyugodtan kártyázhat.

De te is észre fogod venni, hogy nem véletlenül van 17 légijárat hetente Tel-Avivba.

gargoyle 2008.07.24. 18:00:48

attol sem lennek az mert TE azt allitod magadrol. hiaba van otthon hordozhato zsid-o-meter-ed (:

latom nem fogod fel a vilag legegyszerubb erveleset sem, figyelj, lerajzolom neked szepn lassan:

[gargoyle tipikus zsido ervelo]
[a tipikus szido ervelok sosem nyilatkoznak negativan semmi "zsido" dologrol]
ezek voltak a te allitasaid (A es B)

[gargoyle a vita folyaman tobbszor nyilatkozott kritikusan] "zsido" dolgokrol (C teny)

Mivel A+B ellentmondasban van Cvel (aminek tenyvolta miatt az igazsagerteke nyilvan 1), ezert erdemes atgondolni az alliasaidat ;)

Astaroth 2008.07.24. 18:00:49

Nah visszatértem...lassan gyüleznek itt a szobornál az embercsoportok..

engem csak annyi érdekelne, hogy hogyan játszotok egy forintos alapban mig29? :)

Astaroth 2008.07.24. 18:02:35

gargoyle, így visszaolvasva, valahol igaza van, meg nem i..így visszaolvasva, míg nem voltam, te se nagyon érveltél, csak hárítottál

gargoyle 2008.07.24. 18:02:58

a 17 koztudottan magikus szam, es a kilincsorruak pont annyit inditottak tel avivba hogy ezzel is emese foldjenek spiritualitasat gyengitsek!

Astaroth 2008.07.24. 18:03:43

látod, pont ezekre gondolok :)...cinizmusnak elmegy, de érvnek mondani azért erős lenne

komment 2008.07.24. 18:05:24

gargoyle:

De lehetsz atipikus zsidó is ;-)

gargoyle 2008.07.24. 18:06:03

astaroth: nem tamadhatatlan az en ervelesem es allitasom sem, sot. de szerencsere ez fel sem merul addig amig az egyetlen lenyeges erv a nemletezo vallasom, a tevesen feltetelezett szexualis iranyultsagom, hogy bal vagy jobbkezes vagyok stb stb. minek erveljek hibatlanul ezeknek ha mar a felkesz szellemi taplalek is sok nekik. majd ha lesz megfelelo hozzaszolo akkor stilizalom, javitgatom, forrasadatolom stb stb. az ellen hogy tipikus zsido nemzetronto vagyok es hazaarulasert fobe kel l hogy lojenek majd a hamvaimat tel avivba kell repiteni mit erveljek? (:

gargoyle 2008.07.24. 18:07:37

astaroth: tulzasokba esel. cinikus geci vagyok de volt jopar ervem csak kar hogy a kedves beszelgetotarsaknak ez magas mint foldinyulnak a sugarhajtas. latod, komment is csak azon bir rugozni hogy mi a vallasom/etnikumom, mit lehet erre valaszolni azon kivul hogy sajnalom szegenyt


komment: akkor az atipikus zsido vitajat olvastuk a tipikus idiotaval (:

komment 2008.07.24. 18:08:40

gargoyle:

"az ellen hogy tipikus zsido nemzetronto vagyok es hazaarulasert fobe kel l hogy lojenek majd a hamvaimat tel avivba kell repiteni mit erveljek? (:"

Ezt írtuk, ugye? Ügyes szalmabáb érvelés. Miért csak ekkorát lódítasz?

Astaroth 2008.07.24. 18:09:15

mondjuk azzal, hogy drága a szállítás, s amúgy sem áll túl jól az ország anyagilag

amúgy komolyan veszik a fiúk, most ment itt el egy piros kocsika az ablakom előtt, szép árpársávval, hangszóróval a tetején, hungarista dalokat harsogva...de ahogy hallom a zirénázásból, már itt vannak a rend héber...izé, bocs, éber őrei is :)

gargoyle 2008.07.24. 18:09:16

no bocs elballagok, kezdodik a (zsido) mozi :) arrol lesz benne szo hogy kell 12 eves kereszteny kislanyok veret a paszkaba belekeverni, stahl judit tartja mert o is kozulunk valo ;)

Mig29 2008.07.24. 18:09:28

Komment: tudod hány járat jön londonból? kapaszkodj meg, csak ma 18. tizennyolc járat van ma. frankfurtból 20 járat van a mai napon. húsz. nem hetente, hanem ma. brüszelből 9 van ma. egyébként nem értem, ennek mi a jelentősége.

Astaroth: ulti, kérlek szépen. egy forint az alap:) csak a játék kedvéért. azért így is volt, hogy vki elbukta a taxipénzét, mert fedák sáriig kontrázott, de tévedett:)))

gargoyle 2008.07.24. 18:10:06

ez a rend heber ore poen 10 pontos volt, ilyet akarnek hallani nacieknal nem kurcsanyozast (: de ehhez keves az eszuk sajna ):

(:

gargoyle 2008.07.24. 18:10:48

mig29: mit mutat ez? hogy mar london is az Oveke! (:

komment 2008.07.24. 18:11:25

Lehet, hogy neked idióta vagyok de legalább nem személyeskedek, ellentétben veled akinek kb. ez az összes érve és mégis okosnak is képzeled magad.

Nyomjad csak tovább a szart, dőljön belőled.

Astaroth 2008.07.24. 18:11:25

jah, és sör ömlött a billentyűzetre...szóval előre is mély elnézéseket kérek az elütésekért/kimaradt betűkért...megyek is, fejemre szórom a hamutálat...

komment 2008.07.24. 18:12:34

Mig29:

London=Tel Aviv, igaz?

Astaroth 2008.07.24. 18:13:38

mig29, eddig oké, csak a technikai kivitelezés érdekelt, mivel egyforintos, mint olyan, már nem nagyon vagy...vagy megtartottatok párat? :D

Mig29 2008.07.24. 18:16:56

Komment: miért szivatnálak? menj fel a www.bud.hu-ra, és nézd meg város szerint az érkező járatokat. az induló-érkező között lehet eltérés, mert előfordulhat, hogy egy járat ott éjszakázik vhol, de nagyjából párban fog kijönni, vagyis kb. ennyi lesz az induló is.

ha vki nem ismeri a légiforgalmat, meglepődhet, hány járat jár naponta ferihegyről és vissza. mindez csak azt bizonyíta, hogy óvatosan a számokkal, mielőtt az ember felháborodik, vagy összeesküvést gyanít vmi mögött:)

Mig29 2008.07.24. 18:18:00

Astaroth: naná, hogy gyűjtöttünk:) mindenki dobozokba spájzolta a cuccot. egy kiló kétforintosom lehet:)

Astaroth 2008.07.24. 18:21:37

Jelent a madár még áll!

Tudósítónk szerint azonban már megindultak a nyóckerből a színesfémbegyűjtő csapatok

komment 2008.07.24. 18:34:28

Mig29:

Nem gondolom, hogy szivatnál, csak jelzem, hogy Európa legnagyobb repülőtereit soroltad fel.

De, hogy teljes legyen a kép, ma Tel Avivból 4 gép érkezett, Koppenhágal 3, Genf 2, Dublin 2, Isztanbul 2, Lisszabon 1, több európai fővárost nem sorolnék.

Astaroth 2008.07.24. 18:53:01

A zsidók uralják a világot, legalábbis gazdasági alapon. Ezt kár vitatni is. Egy összetartó nép, ami mi sajnos jelenleg nagyon nem vagyunk.

Mindazonáltál annyi zsidózás után leírom énis ide a gondolataimat a zsidókról, mert hát ki is a zsidó?

Nincs bajom a zsidókkal, mint vallásukat gyakorló emberekkel, mert mindenki abban hisz, amiben akar.

Nincs bajom a pusztán származás szerinti zsidókkal, akik közül sok a magyar, s magyarabb, mint némely magyarkodó. Mert itt született, itt él közöttünk, magyarnak vallja magát, s úgy is cselekszik.

Bajom van a zsidókkal, mint jelző. Akikre illik, mivel nem éppen a korrekt üzleti magatartásra utal.

Bajom van azokkal a zsidókkal, akik kultúrájukat, nézeteiket másokra próbálják erőltetni.

Bajom van azokkal a zsidókkal, akik mindezt módszeresen, semmilyen eszköztől visszariadva teszik.

Bajom van azokkal a zsidókkal, akik mások és saját szenvedéikből csak tőkét kovácsolnak a mai napig.

Bajom van a zsidó állammal, amely másokat nyomorba dönt, elveszi más országát, hazáját, népírt, s ezekután leterroristázza, akiket lemészárolt. No nem azért, mert közvetlen bajom származna ebből, de ezáltal is szarabb hely a világ, ahol élnem kell.

Bajom van azokkal a zsidókkal, akik mindezt pénzelik.

S leginkább bajom van azokkal a zsidókkal, akik mindezt Magyarországról teszik.

komment 2008.07.24. 19:07:39

Itt vannak a magyar toleráns zsidók:

www.szombat.org/forum/topic.php?id=62&page=22

gz · http://mlmhu.blog.hu 2008.07.24. 19:21:37

OFF

Ki az a csaj a szponzor bannerén? Van még róla kép? Elérhetőségek? :-)

ON

vitya 2008.07.24. 23:51:46

A turul addig volt magyar jelkép, amíg ki nem sajátították a nacionalista szélsőjobbos agy nélküli állatok. Onnantól a rosszindulat és a butaság jelképe lett.

azta 2008.07.25. 08:50:11

na mi volt?
legfőbb ellenség a kamera?
ehhehhhee!
gyerekek - homokozó - hajhúzás - cirkusz :D
HAJRÁ!
süti beállítások módosítása