Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Kínai típusú cenzúra a kedves nejemnél is…

2008.08.02. 11:00 | Proszektura | 2 komment

Címkék: blog szerkesztőség nyaralás levél kuruc aláírásgyűjtés bezárás cenzura tiltakozó

Kedves Olvasóim!

A feleségem minden előzetes értesítés nélkül úgy döntött, hogy számomra nyaralásunk idejére nem engedélyezi a blog írás semmilyen formáját. Még ahhoz sem volt szíves hozzájárulni, hogy éjszaka, amikor senkit sem zavar a pötyögtetésem, a gép mellé telepedjek.
Hogy egyem azt a túlterhelt szerverét…

A Proszektura szerkesztőség bezárása ellen az alábbi címeken lehet panaszt tenni:
proszektura@fotolap.hu
hazisarkany@sodrofa.hu.

Tiltakozó sablonlevél:

Dear Madam,

First I was glad, that the news-homepage "Proszektura", that was attended with content by Hungarian journalists, found you as new editorial host after the incorrect and unlawful editorial office-shutdown process of MadamSoft (their previous editorial host).

Now I regret to experience, that you also hurt the rules of gentleman behaviour and business correctness; you have abused the blog "Proszektura" the same way as MadamSoft did, and it seems to be obvious, that this has been done under summer holiday influence.

You may not know, that "Proszektura" was an extremely popular homepage under the Hungarian netsurfers and rational radicalists, who have nothing to do with terrorism, but simply care for the future of their homeland, and want to spend a few minutes with carefree reading.

Thus, I request you to revise your negative decision, and prove your independence from summer holiday influence, and allow the operation of "Proszektura" editorial immediately.

Best regards:
Aláírás
<= ide kerül a neved

A nejem adós maradt a rágalmak bizonyításával, csupán általánosságban utalt arra, hogy "megsértettem a felhasználási feltételeket".

Erre nyilván azután jött rá, hogy még a nyaralási cucc elpakolásában sem segítettem,  és néhány pohárka elfogyasztása után arra hivatkoztam, hogy egy kemény, őszinte, radikális, tényfeltáró független blogger vagyok, aki nem kíméli szomszédjait, ugyanakkor betartja a családi törvényeket és alkotmányt, s nem uszít a családon belüli erőszakra. Viszont határozottan leszögezi,  hogy a  pakolás az asszony dolga.

Elérhetőségem változatlanul él: proszektura.blog.hu.

Köszönöm a több mint egy  darab biztató, együtt érző, támogatásról biztosító levelet, de inkább azok ragadjanak e célból billentyűzetet, akik anyagilag vagy ötletekkel tudják segíteni újraindulásomat, mert rengeteg idő és energia pazarlódik 2 soros részvétnyilvánító levelek olvasgatására.

Köszönöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr94595540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

de la Mancha 2008.08.08. 19:41:56

A MÚOSZ szerint rasszista a Móricka című vicclap

* MTI - ugyelet@mail.index..hu

| 2008. augusztus 8., péntek 18:21

A Móricka című vicclap legújabb számában megjelent rasszista képregény közlése miatt a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) etikai bizottsága soron kívüli eljárásban kizárta tagjai sorából a lap főszerkesztőjét.

Eötvös Pál elnök, a szövetség honlapján azt írta: a MÚOSZ elnöksége vizsgálja annak lehetőségét, hogy közösség elleni izgatás, vagy uszítás bűncselekmény elkövetése miatt az illetékes bűnüldöző szervekhez fordulhat-e.

A hvg.hu csütörtökön adta hírül, hogy durva, a harmincas évek antiszemita hecclapjainak szellemiségét idéző, cigányellenes képregénnyel jelent meg a vicclap legújabb száma.

La Fontaine ismert meséjének, a Tücsök és a hangya történetének átköltött, verses képregény-változatával jelent meg a megújult, Móricka című vicclap az újságos standokon. A negyvenötezer példányszámban megjelenő lap megújulását nagyméretű plakátokkal is hirdeti országszerte az újság.
A cikk a hirdetés után folytatódik h i r d e t é s

A plakátokon a "harcsabajuszú, fülbevalós, lófogú cigányként" ábrázolt tücsök baseballütőkkel támad a közterhek alatt sínylődő hangyára. A képregény verses szövegében a "szapora, segélyeket elivó, élősködő, részeges, bűnöző, gyilkolászó" tücsök trágár szavakkal támad a szorgos hangyára: összeveri, megbecsteleníti és kirabolja. A trágár szöveget obszcén rajzok illusztrálják, melyek a roma tücsköket többi között perverz szexuális pózokban ábrázolják. A verses "mese" egyetértően utal a Magyar Gárda alakulására és általánosító módon az olaszliszkai gyilkosságra is, majd azzal a tanulsággal végződik: "Ne hagyd, hogy két Tücsök is/ Jusson egy Hangyára!"

A képregényből vett cigányellenes karikatúra plakátja sok újságosstandon látható szerte az országban. Szakmai szervezetek és szakemberek példa nélkülinek tartják a történteket. Az újság főszerkesztője szerint azonban a képregény "még elmegy" - írta a hvg.hu portál.


index.hu/kultur/media/moricka0808/

execute 2008.08.21. 20:03:16

A cím kapcsán már megijedtem, hogy te is átveszed a libbant Hírszerző cikkét, amiben a "kínai típusú cenzúra" megfogalmazáson nevetnek, hisz "ezt a lépés nem az állam kezdeményezte, hanem kinti (bibsi) magánszemélyek... tehát nem lehet kínai típusú cenzúráéról beszélni"...

Szegény hülye Hírszerzősök... a cikk másnapján büszkélkedett el Draskovics azzal, hogy nekik sikerült beszüntetni a kururcot. Na mind1. Mostmár nem aktuális az újabb beégésetek, hisz a kuruc él és virul.
((rajta a te igazi neveddel és intelligenciád bizonyítékával: www.kuruc.info/r/35/26925/ ))
süti beállítások módosítása