Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

NEDUDGI

2008.09.07. 15:35 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: lesencefalu szilvásy bomba magyarok robbantás albán szijjártó bérgyilkosok nyilai

Talán a Szilvássy-birtokot a napokban meglátogató csuklyások érdeklődését is a 343 fős lélekszámú falu vendégcsalogató honlapja keltette fel.

„Szeretettel köszöntjük Önt Lesencefaluban, a Keszthelyi-hegység keleti oldalán található kis településen.
Bízunk benne, hogy a településünkről készült honlap megtekintése után kedvet kap arra, hogy ellátogasson hozzánk és személyesen is üdvözölhetjük.
Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és maradandó élményt nyújt Önnek és családjának!”
Óriási robajra ébredt Lesencefalu 343 lakóinak egy része, amikor eddig ismeretlen maradandó élményekre vágyó látogatók bombát, vagy valami más robbanóanyagot dobtak a nemzetbiztonsági miniszter, Szilvásy György házára, feltehetőleg neki és a szomszédoknak is maradandó élményeket szerezve. Mint számítani lehetett rá, a sajtóban persze azonnal megindult a találgatás.

A szomszédok beszámolója abban megegyezett: hogy hajnali kettőkor robbanás rázta meg a települést. Léder Müller Éva, Szilvásy György szemközti szomszédja például azt mesélte a távirati irodának: tűz nem volt, csak nagyon erős benzinszag. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója pedig azt jelentette, hogy Lesencefalu főutcáját ellepték a rendőrök, s egész napra lezárták. Egyes sajtóinformációkból úgy tudni: biztonsági kamerákkal is őrizték a birtokot, tehát a felvételekről kiderülhet, mi is történt valójában. Elhangzott olyasmi is, hogy robbanás történhetett, mivel a nyaralóval szemközti ház fala is megrepedt. (Bár a szembe szomszéd erről mit sem tudott.) Egy másik tudósítás szerint a helyszínelők viszont semmiféle robbanóanyag maradványait nem találták.
Az egyik hírügynökség pedig egyenesen azt adta tudtunkra, hogy a helyszínelés alatt megszületett előzetes vélemény szerint közönséges festékhígító lobbant be a nyaralónál, melyet benzinnel vagy gázolajjal kevertek össze korábban. Az esetet semmiféle fenyegetés nem előzte meg, s a helyszínen sem találtak arra utaló nyomokat, melyek megszervezett merényletre utalnának, vagy arra, hogy a ""robbantást"" csoportosan követték volna el. A szomszédok feltehetően a hígító belobbanását, majd szétdurranását vélték robbanásnak. Mások szerint viszont Szilvásyt már korábban is többször is halálosan megfenyegették.

Szóval valami oknál fogva nem, hogy csökkent volna, hanem egyre inkább nőtt a homály. Az viszont mintegy mellékesen kiderült, hogy Szilvásy György nevén három lesencefalui ingatlan is szerepel: 2200 négyzetméter szántóföld, 3600 négyzetméter telek, rajta 120 négyzetméteres házzal, valamint egy másik, 80 négyzetméteres ingatlan.

Az ismeretlen tettes(ek) fejére közben ötmillió forint vérdíjat tűztek ki.

De vajon kiderül-e valaha is, kik voltak a tettesek?

Próbáljunk kicsit találgatni. Szlovák terroristák tették? Uzsorás pénzbehajtók? Albán bérgyilkosok? Vagy önmerénylet és biztosítási csalás történt? Esetleg önbetörés, leltárhiány miatt? Elterelő titkosszolgálati akció, mint Kassa bombázásakor? A Fidesz szószólójának, Szijjártónak a bosszúja az elbukott sajtópere miatt? Vagy a Magyar Nemzet újságírói tették, mert korábban vegzálták őket a titokminiszter emberei? Róluk aztán pláne el lehet képzelni. Amiket ez a megátalkodott Seszták Ágnes is irogat! Vagy Zuschlag, amiért Szilvásy benne hagyta őt a szarban? Egyszóval vakargathatták a fejüket zsaruk a számtalan lehetséges verzió felállításánál. (A félreértések elkerülése végett, még mielőtt valamelyik őrszobán ebben a nagy melegben valaki komolyan venné, ezeket a variációkat humornak szántam!)

Végül is aztán a titok megoldódni látszott, hiszen időközben a bombamerényletet közleményben vállalta magára a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg. Fenyegető beismerésükben kitértek rá, hogy senki sem tudja a politikust megvédeni, és legközelebb már ő lesz a célpont.

Disznószemű Szilvásy!

Ez bizony bomba volt.
Egy kicsi.
De van nagy is.
Most csak a nyaralód volt a cél, de következő te lehetsz!
Senki nem tud megvédeni.
Nekünk nincs honlapunk, a magyaroknyilai.info adatgyűjtési célt szolgálhat.
Senki ne merjen a nevünkben beszélni!

Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg

Na most érdemes kicsit elmerengeni ezen a fenyegető üzeneten. Miért állítja egy terrorszervezet egy belobbant hígítóról valótlanul, hogy habár kicsi is, de bomba? S, ha tényleg a nyaraló volt a cél, miért csak megpörkölték kissé? Miért tartották fontosnak továbbá egy ilyen üzenetben azt a közlést, kissé sértődötten, hogy nekik nincs honlapjuk és senki ne merjen a nevükben beszélni? Meg, hogy milyen célt szolgál a magyaroknyilai. Info? Miért érdekes ez? Egyáltalán mi ez a bőbeszédű szószátyárság és süketelés komoly terroristáktól? Az embernek óhatatlanul Rejtő egyik hőse jut eszébe, a Török Szultán, aki hosszú, ám igencsak zagyva leveleit rendszerint Nedudgi aláírással zárta.

A Magyarok Nyilai először 2007. december 17-én hallatott magáról. Akkor éles lőszerrel többször rálőttek Hiller István oktatási és kulturális miniszter házára, valamint Molotov-koktél dobtak Kóka János Normafánál épülő házára. Februárban Dunaújvárosban, Cegléden, Gödön, Kunhegyesen és Rácalmáson összesen öt szocialista politikus házára hajítottak Molotov-koktélt.

A Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg vállalta magára Csintalan Sándor, a Hír Tv műsorvezetőjének megverését is.

Érdekes módon, akár csak Szilvásy hétvégi háza esetében – nem történt jelentősebb károkozás a többi esetben sem. Csupán megpörkölődött a küszöb, ilyesmi. Csintalan úr is meggyógyult néhány nap alatt.

Hogy ismét Rejtő egyik könyvéből idézzek, a Főorvos mondta azt magyarázólag, amikor Fülig Jimmynek beszámolt egyik turpisságukról: ”úgy kezdődött, hogy mi is zátonyra futottunk, mit tesz Isten, szerencsésen, egy laposabb partrésznél, ahol árnyékosabb volt.„

Szóval  egyelőre nem tudni, ki is kapja majd az ötmilliót. De lehet, hogy a kifizetését 90 évre titkosítják majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr29652366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása