Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Magyar Fapados Charta-járat

2008.09.20. 12:00 | Proszektura | 3 komment

Címkék: gyurcsány eger demszky gergényi gárda

Attól, hogy egynéhány pszichopata vezérletével pár száz frusztrált egyén nekiront a fővárosának és felgyújtja, összetöri, miért kéne nekem Gyurcsány Ferencet szeretni? Attól, hogy néhány gőzös fejű gazda traktorral akarja Budapestet meghódítani, miért kéne nekem (a mai) Demszky Gábort szeretnem? Miért kéne nekem azt a Gergényi tábornok urat kedvelnem, akinek a szabadjára engedett fakabátjai 2006 október végén úgy garázdálkodtak Budapest utcáin, mint egy idegen megszálló hatalom hordái a középkorban?

Miért kéne nekem azzal az emberrel együtt mozgalmárkodnom és tüntetnem, akinek– ha valóban tenné a dolgát, mint ahogy a blogjában soha nem mulasztja el megjegyezni – nem tüntetnie kéne hanem törvényesen fellépni az agresszív szélsőségek ellen.

Miért tüntetnék egy olyan miniszterelnökkel együtt, akinek a jelenlegi, magát baloldalinak nevező hatalmi apparátusa nem nyújt kellő védelmet a Magyar Gárda fenyegető attraktív, arrogáns vonulgatása, és nyíltan hirdetett kirekesztő szellemisége ellen, a Magyarok Nyilai ellen, a Toroczkay, Budaházy ,Tomcat félék ellen, a Kurucinfonak még a náci propagandára is hajazó, példátlanul primitív és aljasul gyűlölődő fenyegetőzései ellen, a Magyar Önvédelmi Mozgalom ellen. És még lehetne sorolni a félig legális, illegális, mindenféle másságra fenekedő egyre szaporodó csoportokat

Miért tüntetnék egy olyan hatalom mellett, amelynek a rendőrei ártatlan embereket zaklatnak, sőt nem egyszer bántalmaznak, különös erőszeretettel a roma származásúakat, miközben pedig még országgyűlési képviselőket sem tudnak megvédeni a csőcseléktől. Pl Lévai Katalint a melegfelvonulás után. Sőt, adott esetben nem, hogy nem védik meg, de még bántalmazzák is. Pl. Révész Máriuszt.

Miért tüntetnék egy olyan hatalom vezetőjével, amelyik hatalom a fővárost rendszeresen provokatív módon ostromlott erődhöz hasonlóvá teszi és a fél belvárost kordonokkal keríti körül, miközben kihívóan cirkál több ezer kommandós az utcán, akkor, amikor a Kossuth tér környékén tizenöt elmeháborodott "hazafi" "Debillel" , "Lanczer Satu Ferdinánddal", s néhány hozzájuk hasonló figurával az élén hülyeségeket ordítozik.

Szóval – úgy döntöttem - nem megyek a Magyar Demokratikus Charta megmozdulására.

Ott leszek viszont a romatüntetésen. Így látom jónak, mert a cigányság most rászorul a szolidaritásra, Rászorul a szélsőjobbos, már-már katonai szervezetek elleni védelemre. Ha már az állam erre nem képes, álljunk ki a romák mellett mi igazi civilek.

A Magyar Gárda védelmében a józanabb jobboldalon is olyasmiket hajtogatnak, hogy teljesen alaptalan a cigányság félelme, ez a szervezet jóravaló, békés emberekből áll, még soha nem bántott senkit, sőt a magyar kultúra ápolása, a közbiztonság fenntartásának segítése – ja és persze a parlagfű-irtás – érdekében szerveződött. Nem igaz, sőt rosszindulatú rágalom, hogy az egyenruhájuk szimbólumaik, zászlaik a nyilas időket idéznék, s bármely összejövetelük a cigányok ellen irányulna.

Nemrégiben volt szerencsém tapasztalni, mit jelentett ez a bombasztikus békesség a gyakorlatban Megjegyzem annak idején a moszkvai Vörös-téren is nagyon békésen vonulgattak a harckocsik és az atomrakéta-hordozó trélerek. Mégis az egész világ számára félelemkeltők voltak. Úgy, hogy álságos ez a békés vonulgatás duma a cigánytelepek környékén. Főként, ha az embernek van szerencséje közelebbről is ismerni néhány fazont a vonulgatók közül.

Egerben a közelmúltban került sor eme békés társaság egyik fellépésére a barokk belvárosban a Bazilika lépcsősora előtt. A lajbis, buggyos nadrágos, bakancsos fekete sereg katonásan felsorakozott háttal a Liceumnak, tekintetét a főparancsnokra szegezve (ne nevezzük vezérnek, nehogy megsértsük őket, nagyon érzékenyek), s annak pattogó kemény beszédét fegyelmezetten vigyázzállásban végighallgatta. Amíg a rendezvény tartott, a főiskola épületétől a templomig nem is lehetett feljutni, mert az egész térséget lezárták a város lakói és a turisták elől, a területet Árpádsávos mintázatú műanyag szalaggal vonták körbe és azokra marcona őrök vigyáztak. A beszéd tartalmát nem tudnám felidézni, de az biztos, hogy nem a hagyományőrzés, vagy a parlagfű-irtás szükségességéről volt szó, sokkal inkább a haza felrázásáról és burkolt célozgatásokra az állítólagos cigánybűnözésről.

Szóval a gárdistáknak nem kéne megjátszani azt, mintha nem tudnák, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr86671843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CiscoKid 2008.09.20. 15:07:44

Az baj, kedves Boncmester, hogy a roma tüntetésen ott leszel. A magyar cigányság legsúlyosabb problémája pont a gyűlést életrehívó roma-vezetők jelentik, a második legsúlyosabbat pedig a gyűlést biztosító rendőrség hozzáállása.

A vezetők, (lásd Kolompár Orbán), a támogatások nagy részét simán elteszik, a kisebbik részét pedig saját vazullusaik között osztják szét. Azokról az egyáltalán nem meglepő pletykákról nem is beszélve, miszerint az uzsorabizniszekből is leveszik a sápjukat(erről érdekes módon nem a kurucinfóból értesültem, hanem egy cigány blogjából).

A rendőröknek meg tolerancia-tanfolyamot tartanak. Hát, ha valakinek ahhoz tanfolyam kell, hogy megtudja, hogy a sötétebb bőrszín nem jelent automatikusan bűnözőt, akkor talán nem kellene rendőrnek lennie.

A Gárda pedig szimplán rendészeti kérdés. Ha nem csinálnak semmi törvénybe ütközőt, akkor nem lehet, nem szabad semmit tenni, ahogy törvényt sértenek, azonnal bevinni őket. A szólásszabadság kellemetlen következményei közé tartozik, hogy ők is elmondhatják a véleményüket, amíg nyíltan nem úszítanak. A mi feladatunk meg az, hogy a gyerekeinket úgy neveljük, hogy gondolkodjanak, és utasítsák el a szélsőséges propagandát.

rátyi 2008.09.21. 11:33:25

Oké, egyetértesz. Na de mesélj, milyen volt a demonstráció!
süti beállítások módosítása