Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Győzött a HospInvest

2008.11.02. 18:38 | Proszektura | 2 komment

Címkék: kórház egri krisztina morvai soós gábor tamás vona károly hospinvest szíki

A hazaárulók - hazafiak meccs egyelőre – úgy tűnik -  a hazafiak részéről Egerben vesztésre áll. Ugyanis a megyei közgyűlés megszavazta a megyei kórháznak november 1. napjával a HospInvest kezébe adását. Remélem nincs ennek semmi szimbolikus jelentése, hogy az átadás éppen a halottak napján történt. Egyébként is, az egri betegek már hozzászokta az ilyesféle morbid dolgokhoz. Ha ugyanis kinéztek a kórházablakon, eddig is éppen egy temetkezési vállalat cégérét láthatták az utca túloldalán.

 Pedig a kórházvédő hazafiak mindent bedobtak a HospInvest birtokba kerülése ellen.. Volt itt sámán-táltos-senyő, volt itt vitéz Szíki Károly malacidomár és másodállásban kisgazda-forradalmár, Cser Ágnes szakszervezeti elnök és feljelentő specialista , továbbá egy egykori szkinhed vezér, jelenleg pedig Jobbikos városi önkormányzati képviselő, vezér, sőt az utolsó percekben éjféltájt színre lépett a magafajtákat képviselő országjáró jogvédő Morvai Krisztina is, Vona Gábornak, a Jobbik elnökének oldalán. Ám mindhiába. A kórházat egyelőre elveszítették.

A meccs a megyei önkormányzat ülésén és annak környékén zajlott, bombariadóval kezdődött, majd némi ordítozással, anyázással, dulakodással, sőt kisebb verekedéssel folytatódott..

A küzdelem persze az interneten hozzászólókat sem hagyta érintetlenül. A helyi online újság azon írásához, amely arról számolt be, hogy a megyei közgyűlés szocialista elnöke szerint már nyugalom és megfeszített munka van az egri kórházban 425 hozzászólás érkezett a tegnapi és a mai napon.

A kórházért aggódók egy jelentős része hiányolta, hogy a gyógyítók nincsenek elegen.

„Gyerekek, hospi-fattyak! Mi ez a csend? Mióta kijött a hír, hogy nincs orvos a radiológián, azóta nagy a csend. Lecsúszott a nagy mellény a pelenka helyére? Vigyázzatok, nehogy nagyon büdös legyen!”

 „Változatlanul nincs senki a CSECSEMŐOSZTÁLYON!!!!!!NINCS KARDIOLÓGUS!nINCS RÖNTGENES!TAMÁS EZ GYILKOSSÁG!” – írta egy másik hozzászóló.  A válasz sem késett.

„Fejezd be végre a riogatást, képzeld el, bármennyire is szeretnéd de működő képes röntgenosztály van, röntgen orvosokkal. Azt nem mondom, hogy zökkenőmentes lesz az átállás, de mindenki el van és lesz látva, bármennyire is fájdalmasan hangzik ez neked.”

„Egyszerűen NINCS gyerekorvos a kórházban és nincs röntgenes sem. Ezzel szemben még a tetőn is rendőrök vannak.”, panaszkodott valaki. De ezt is megcáfolta egy másik hozzászóló:

„A gyerekosztályt már többször megcáfolták itt a fórumozók. Volt és van orvos mindvégig, nem is egy.” Egy másik hozzászóló még határozottabban fogalmazott az új tulajdonos védelmében. „Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy valóban minden rendben zajlik a kórházban. Vannak orvosok, vannak nővérek, vannak röntgenesek, sőt! még a gyerekosztály sincs orvos nélkül! Szépen fel fogja építeni a HospInvest. Ugye nem gondoltátok, hogy amit leromboltak a kórházvédők, azt egy éjszaka rendbe lehet hozni? 

Persze erre is érkezett válasz a másik oldalról: „cuncikám, tudom, hogy jött még egy ózdi, tehát összesen 2 rtg-orvos van az osztályon, az egyik részmunkaidőben írt alá, tehát másfél munkahelyet ellátó rtg orvosa van a HI-nek 13 helyett.”

 

A vitafórumon felszólalók igen keményen fogalmaztak a közgyűlés szereplőiről is. Egyikőjük a megyei közgyűlés elnökével kapcsolatosan a következőket írta:

„Hát ugye volt először egy Sós, aki rendőrgyilkos néven vált híressé. És most itt van ez a kommunista barom.” Persze, erre sem késett a válasz a másik táborból, ahol pedig Cser Ágnest célozták meg: „Na mi van csőcselék Ágneska hiába tátott olyan szájat, hogy egy rendes férfi ököl simán bele férne, mégsem lett igazatok. Mehettek kapálni, vagy a vezéretektől tanulni a vályogtaposást.”

És persze, azért itt is megjelent a gonosz ősellenség. „Fel tudja sorolni valaki annak a 21 hazaárulónak a nevét, akik a zsidók kezére játszották a kórházat? Lehetőleg lakhelyük szerint! Köszönöm előre is!”

Hát igen, hamarabb is sejthettük volna, hogy ezúttal is csakis az ő kezük lehet a dologban. Ha már a cigányokra ezúttal még sem lehet ezt a kórház ügyet rákenni.

Ám a másik oldal sem maradt le az ördög falra festésében. „Jó estét! Tegnap este a T. MORVAI MŰVÉSZNŐ és neonáci bűntársai megjelenésekor még azok számára is világos lett, hogy tulajdonképpen kik is állnak ezeknek az un."KÓRHÁZVÉDŐKNEK"a háta mögött, akiknek eddig kétségük lett volna!”

Sokan próbálták az eseményt kriminalizálni is.

„Az én adómat meg odaadják ennek a senkiházi cégnek, ami az APEH adósok listáján volt még a héten a többi hozzá tartozó céggel együtt, és mutyizások tömkelegével Sós és Ambrus segítségével közpénz milliárdokhoz jutott.”

Hát igen az Elvtársak , már nem tudják, hogyan védekezzenek!!!! Már Bonba, riadótól kezdve, minden, játszik!! Van egy olyan, szlogen, Nem kell félni, ......Nem fog fáájni!”

 „Csak a tényekre koncentráljunk. A hospi 100 milliót fizet a kórházért. A megye pedig végkielégítésként 870 millió forintot. A kórháznak 150 millió Ft a tartozása. Könyörgöm!!!! 720 millió Ft-ból palotát lehetett volna csinálni a kórházból!!!!!!!! A hospi 6 milliárdos fejlesztése pedig uniós támogatás, amit a város, és a megye is megkaphatott volna!!!Tehát 6.720.000.000 Ft-ot vettek el tőlünk!!!!!Rablóbanda!!!”

Akadt persze, aki erre is igyekezett megválaszolni a másik oldalról. „720 millából 200 - 400 méternyi autópálya jönne ki, nem kórház. Egy akkora kórházhoz, amit Eger emleget (250-300 ágyas), kellene úgy 10 milliárd, alsó hangon. De ez csak a megépítés, ha kapna rá OEP áldást.”

Kivételesen azért akadt olyan is, aki békíteni próbálta a feleket.

„Mindenszentek napján szüneteljen már a gyűlölködés, vádaskodás akármilyen apró részben is teheti segíteni, és nem gátolni kell a gyógyító munkát.”

De, mint mostanában hazánkban minden vitában, úgy ebben is az ilyesféle hangból akadt a legkevesebb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr99745984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carnivora (törölt) 2008.11.04. 12:56:57

Nem semmi ez az ország az tény. Ez a HospInvest kapar az Egri kórházért miközben itt üzemeltetnek egy kórházat, és tartoznak nem egy beszállítónak pl. gyógyszer,de még a pár ezer forintos postára sincsen pénzük ... ennek akarnak odaadni egy súlyponti kórházat. Nagyszerű.

Carnivora (törölt) 2008.11.04. 12:58:28

Orvos az van az osztályokonn csak éppen innen viszik el Egerbe, akkor nálunk nincs. Rules :D
süti beállítások módosítása