Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Vadászat cigányokra.

2008.11.03. 23:29 | Proszektura | 42 komment

Címkék: akció molotov koktél kommandós tarnabod nagycsécs

Most értem haza Nagycsécsről. Az élmény még friss bennem. A Dózsa György úti kiégett, kilőtt ablakú házak előtt a földúton értetlen, felháborodott, megszeppent, gyászoló romák tömege, nagy nagy csendben álldogál. Az utat mindkét irányban polgárőrök autója zárja le. Mellettük még látszik az árokba dobott szakadozott police feliratú műanyag szalag

Annak a háznak a töredezett, repedezett betonlépcsőjén, amelyben két embert lőttek fejbe, rengeteg apró kis színes gyertya világít a halottak emlékére. Odabent sörétnyomok a falon, a padlón korommal kevert emberi vér, valamint néhány földre hullott családi fénykép, rajtuk mosolygó emberekkel, gyerekekkel. A ház fala belülről is koromfekete. Az ablakon behatoló sörétek a lehúzott rolót ripityára szaggatták, mielőtt a két emberbe, egy középkorú férfi és nő fejébe behatoltak volna.

Az ismeretlenek az utca és a község két legszélső házát támadták meg vasárnap éjjel. Először Molotov- koktélt dobtak be az egyszobás lakásokba, majd a keletkezett tűz elől menekülő cigányokat végezték ki hidegvérrel. A két lakás közül azonban csak az egyikben gyulladt meg a pálinkás üvegbe mártott benzines rongy, a pesti srácok legendás fegyvere, a másik besült, ez volt az ott lakók szerencséje. Oda egyébként valami nagyobb tűzerejű vadászlőfegyverrel is belőttek, a lövedék még a ház vastag vályogfalán is áthatolt. A tettesek igen magabiztosak lehettek, mert a tett helyszínét az utcai lámpa jól bevilágítja.

A két megtámadott házban helyi romák laktak, rettenetes, szinte elképzelhetetlen nyomorban. Az asztalon kenyér és szalonna maradék, a tűzhelyen lévő fazék alján valami zavaros folyadék.  Az utcán egy riadtan osonó patkányt is láttam.

Két halott. Sok vagy kevés? Az ott lakóknak irgalmatlanul sok, az ott intézkedő egyik rendőr szerint kevés. Egy helybéli cigányasszony mondta el, hogy ez az egyenruhás – cége nagyobb dicsőségére – olyan megjegyzést tett előttük mosolyogva, hogy csak két cigányt intéztek el mindössze, az nem sok.

A helyiek szerint egyébként a Nagycsécsen történtekhez közeli időpontokban a településhez néhány kilométerre lévő Sajószögeden és Sajóörösön is Molotov-koktélos támadás érte az ottani cigányokat.

S ami nagyon érdekes, nem is oly régen Tarnabodon történt több faluszéli ház  kispénzű nyomorult lakóját érintő hasonló eset. A tettesek ott is éppen vasárnap éjjel – éjfél körül – jelentek meg, ott is volt Molotov-koktélos akció, és golyós és volt sörétes fegyverből leadott lövés is. Ott is az M3-as autópálya közelségében került sor a fegyveres akcióra, akár csak Nagycsécsen, hogy könnyen el lehessen menekülni.  A különbség „mindössze” annyi, hogy véletlen szerencse folytán Tarnabodon nem sérült meg senki, ám több személynek is a feje mellett süvített el a lövés.

A tarnabodi esetet – a Kék Fény adásában elhangzott győzelmi jelentésből tudhatjuk – a rendőrség már jószerével felgöngyölítette. Sikerült egy látványos kommandós akcióval a tetteseket is elfogni, amely akció olyan jól sikerült, hogy még a helyi polgármestert is földre vitték egy kis időre. De a bátor bevetési alegység nem kímélte a többi arra járót sem, még a terhes nőket is hasra fektették csakhogy egy fiatalkorú cigánygyereket elkaphassanak.

A tarnabodi gyanúsítottak helybéli rossz körülmények között élő fiatal cigánygyerekek. A rendőrség, ügyészség, bíróság szerint alaposan feltehető, hogy ők dobáltak Molotov-koktélokat és ők lőttek különböző vadászfegyverekkel Tarnabodon kábítószer hatása alatt.  Igaz, a fegyverek nincsenek meg, de a fiúkon a fizikus szakértő szerint ólom, bárium, antimon, ón nyomait találta itt ott amott, amiből a hatóságok bizonyosnak vették, hogy azok a nyomok csakis  lőszer csappantyú gyúelegytől származhatnak.

Azt hinnénk ezek után könnyű a dolguk a miskolci rendőröknek, hiszen csak el kell számoltatni a tarnabodi fiatalokat, biztosan Nagycsécsen is ők gyilkoltak.

A probléma csak az, hogy a tarnabodi cigánygyerekek előzetes letartóztatásban vannak már több mint egy hónapja, így igen nehezen tudták volna a nagycsécsi akciót végrehajtani. Egyébként pedig a tarnabodi elkövetést is tagadják, Ügyükben egyelőre egy különösen védett tanú vallomása áll a rendőrség rendelkezésére, amelyiket a különösen védett tanú az egyik - állítólagos - elkövető szüleit felkeresve időközben vissza kíván vonni. A mási terhelő bizonyíték pedig a már említett fizikus szakértői vélemény, amelyik csak valószínűsít, de a hatóságok már tényként kezelik.

Kíváncsian várjuk ezek után, hogy a Heves megyei rendőrök megvizsgálják-e majd annak a lehetőségét, hogy a két eset között valamilyen összefüggés nem lehetséges-e. Kíváncsian várjuk azt is, hogy hazánk bűnüldözésre szakosodott hatóságai mikor fedezik fel, hogy a cigánytelepek elleni szaporodó támadások mögött esetleg valami nagy titok lappang.

A romák között viszont egyre inkább erősödik az a vélekedés, hogy valami szervezett erő követi el ezeket a támadásokat. Olyanok, akik komoly ismeretekkel rendelkeznek és nem félnek a cigánytelepeken éjszaka ilyen akciókat végrehajtani. Ilyenek lehetnek például vadászok, de akár rendőrségi alkalmazottak is. 

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr85748497

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Reakció - polgári underground 2008.11.05. 13:31:09

Rasszisták vs. kamatospénz Hétfőre virradóra gyújtóbombás támadás érte a nagycsécsei cigánysor egyik házát, majd a támadók rá is lőttek az ablakon keresztül a bentlévőkre. A lövöldözésben a ház lakói közül ketten életüket vesztették.   A Hírszer…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TD223 2008.11.04. 09:54:29

Nem kéne sugallmazni.

Meg kéne kérdezni őket. Kit nyírtatok ki mostanában, kit terrorizáltatok? Mennyivel tartoztok az uzsorásnak? Kinek szóltatok be a kocsmában?

Ezeken a nyomokon célszerű a rendőrségnek elindulni, de remélem ugyanolyan bénák, mint más esetekben.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.11.04. 09:56:23

Kedves TD223, a hozzászólás mi más, ha ne sugalmazás?

TD223 2008.11.04. 10:00:35

Az egyik megalapozott, a másik röhejes. Annyira kell "rettegni", hogy hamarosan már az ufok is nácziak lesznek.

Dávid 2008.11.04. 12:30:52

TD223!

Ja, neked nem kell rettegni. Nem téged lőnek fejbe hajnalban a saját szobádban. Nem a házad ég ki molotov koktéltól. Nem téged nem vesznek fel a bőröd színe miatt munkára. Nem a te gyerekedet teszik a neve miatt kisegítő osztályba. Nem téged igazoltat kétpercenként a rendőr...

Neked jó. Te sehol sem látsz nácikat.
Ettől ők még vannak.

Persze nem állítom, hogy ezt az akciót ők követték el. Azt sem, hogy rendőrök, azt sem, hogy uzsorások, és mást sem.

Az ügyet ki kell vizsgálni.

Képes erre a magyar rendőrség?
Akarja ezt a magyar rendőrség?

Carnivora (törölt) 2008.11.04. 12:51:41

"a cigánytelepek elleni szaporodó támadások mögött esetleg valami nagy titok lappang."

A rendőrség tudja ezt a nagy titkot CIGÁNY MAFFIA a neve felénk is vannak ... nem tudnak velük mit kezdeni itt nemrég előzetesbe vittek egyet, de befenyítették a tanúkat , így kikellett engedniük.
Ez a cigány maffia szedi az adót a csóribb cigóktól állam az államban na meg a szoc.pol. pénzek nagyrésze is hozzájuk vándorolt anno a cigány foglalkoztatásra elkülönített pénzek egy részéről nem is beszélve.
Na a topic jegyzője sem gondolja komolyan, majd a nagymergás főcigány fogja magát feldobni :D na arra vannak a csicskák, akik leülik a sittet cserébe a család kap "adómentességet", vagy alamizsnát. A rendőrség tud ezekről csak itt Magyarországon még mindig gyerekcipőbe jár ez a szervezett bűnözés elleni harc tanulgatja még a rendőrség, ahogyan a megfelelő tömegoszlatáshoz is kellett két év mire egy nyugis október 23.-a következett.

A pesti polgári lakás magányában nehéz átlátni a dolgokat egyszerűbb üres frázisokat puffogtatni. Sajnos itt egyszerű bűnözésről van szó, ahol egyre inkább eldurvulnak a módszerek.

Ennyi a nagy titok.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.11.04. 12:59:30

Tisztelt Carnivora! Én nem egy pesti polgári lakás magányából szereztem ihletet, hanem sajnos a Nagycsécsi cigánytelepről.

Carnivora (törölt) 2008.11.04. 13:10:03

Proszektura · proszektura.blog.hu 2008.11.04. 12:59:30

Lássuk milyen ihletet?
Lementek a cigány méltóságok tiszta középkor, ahol kiadták az ukázt mit kell hazudni közben a kamatos pínzekről szó sem eshet , mert nem lenne min lovagolni ... ez nem több egy kegyetlen brutális bűncselekménynél lásd. Ózd , és elég szomorú, hogy bizonyos politikai erők ebből etnikai jellegű konfliktus óhajtanak generálni. Bár legalább ott a tettes megvan itt meg max. a végrehajtók lesznek meg akik elviszik a balhét.

Költözz ide Heves megyébe , de letelepedhetsz Borsodban, vagy Nógrádban, Szabolcsban is , akkor láthatod mi folyik nem néha lekell ruccani turistáskodni ... tiszta Frei Tomi szint ... -

Carnivora (törölt) 2008.11.04. 13:12:11

Proszektura · proszektura.blog.hu 2008.11.04. 12:59:30

Jó neked utazgatni, minr Frei Tomi :P csak, úgy kicsit más jön le a dolgok hátteréről, mint v.hol ott élni. -

TD223 2008.11.04. 15:10:44

Dávid

Ebben az országban első a zsidó, második a buzi, harmadik a cigány, utolsó az, aki egyik sem ezek közül, vagyis a többség. Szval ne dumálj arról, hogy milyen jó nekünk.

Dávid 2008.11.04. 15:30:41

TD223!
Ha legalább érvelnél, vagy valami, akkor lehetne veled vitatkozni, de az, hogy ne dumáljak, az azért kevés ahhoz, hogy ezt a kérdést megbeszéljük...

Carnivora (törölt) 2008.11.04. 15:31:38

Ez is ide tartozik:

Megdöbbenéssel és felháborodással fogadtuk a hírt,mely szerint a Borsod megyei Nagycsécs településen 2008. november 2.-án éjjel támadás ért egy helyi cigány családot és az atrocitásban ketten életüket vesztették - közölte a HunHír.Hu-val a Magyar Gárda Mozgalom Borsod megyei százada.

A Magyar Gárda elítél minden erőszakos és brutális cselekményt, minden megfélemlítő cselekedetet! A szervezet kéri a rendőrséget, hogy mindent tegyenek meg az elkövetők mielőbbi kézre kerítéséért.

Egyed Zsolt megyei kapitány szerint a katasztrofális közbiztonság hátterében a cigányság körében elterjedt uzsorakölcsön a mozgatórúgó, mellyel a cigányság bizonyos körei, saját etnikumukat fosztogatják és teszik tönkre. Ez az a probléma,amivel a cigányság vezetői nem tudnak, vagy nem is akarnak foglalkozni, mert minden idejüket leköti a gyűlöletkeltés a többségi társadalommal szemben, a Magyar Gárda gyalázása és egyéb kétes ügyleteik intézése - tette hozzá a kapitány.

- Felszólítok minden megyei cigányvezetőt, hogy ezt a sajnálatos esetet ne próbálja felhasználni arra,hogy mesterségesen presszionálja a cigányságot a magyar lakosság ellen. Ezúton szólítom fel Kiss Gyula kesznyéteni kisebbségi önkormányzati képviselőt a nyilvános bocsánatkérésre nyilatkozata miatt, miszerint:”az események hátterében a Magyar Gárda alvó sejtjei lehetnek!” Ha bocsánatkérése elmarad, úgy a Magyar Gárda B.A.Z. megyei szervezete, perközösséget hoz létre és feljelentést tesz becsületsértésért és rágalmazásért - hangsúlyozta Egyed Zsolt.

Kijelentette azt is: "a Magyar Gárda Mozgalom a becsület és a tisztesség útját járja, történjék bármi, feladatához és esküjéhez híven szolgálja a nemzetet és a magyarságot. Tisztességében és becsületében megsérteni sem joga,sem oka senkinek sem lehet."

-

Ennyit a szálakról ... meg a húde szélsőjobb, miért pont egy világvégi putrit gyújtogatna? lődözné az embereket, miért nem mondjuk a nevezetesebb Olaszliszkán ... logika.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.11.04. 15:34:37

Kedves Carnivora,

Beletrafáltál, mert Heves megyében élek, Egerben.

Sipi 2008.11.04. 15:52:42

David

o nem vitazni akar
o megmondja a tutit es kesz. ez vallas.
a vallassal pedig kar vitatkozni, leven a dogmak akkor is iranyadoak a felekezet tagjanak, ha annak a valosaghoz semmi koze.

gitáros 2008.11.04. 19:50:20

Kezeltesd magad, TD223.

TD223 2008.11.04. 22:02:56

Hülyéknek. Nem írok ide sok100 oldalas esszét, hogy miért van igazam. Aki nem tudja önmaga processzálni a világ totálisan egyértelmű dolgait, az kezeltesse magát.

Fekete Fekália 2008.11.04. 22:18:58

Már hogyne sugalmazna ez a cikk? Elég a címet elolvasni: Vadászat cigányokra. Tehát cigány elkövetők szóba sem jöhetnek, mivel őzek őzekre nem szoktak vadászni...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.11.05. 11:57:30

A szelidoljfa.blog.hu-n olvastam ezt a kommentet:

TA 2008.11.05. 11:36:30
"Az életben maradt családfő, Tibor, aki dolgos feleségét és rokkant bátyját veszített el a támadásban nem mer beszélni. Apósa, Attila bácsi már célozgat.
- Ha nagyobb darab ember lennék, sokat mesélhetnék, de egy ilyen öreg mikulást könnyen nyakon hajítanak, ha sokat jár a szája.
A faluban mindenki jól értesült. A szomszédok közül sokan a családfő, Nagy Tibor unokatestvérét, Balogh Bálintot okolják. Nem teljesen alaptalanul. A férfi már két faluból, Ároktőről és Tiszapalkonyáról is elmenekült családjával, mert nem tudta kiegyenlíteni tartozását hitelezői felé. Most azonban állítja: semmi köze a dologhoz.
– Februárban szabadultam, mert munkáltatói igazolásokat hamisítottam szegény romáknak, akik azokkal vettek fel kölcsönöket. Sokszor bajba kerültem már, de Tibiék fejére nem én hoztam a szerencsétlenséget - állítja a "falu rossza". – Tibi sokkal tartozott a helyi "kamatos pénzeseknek". Lalinak 300 ezerrel, Csabának pedig 200 ezerrel lógott - jelenti ki a falu száján meggyanúsított férfi. - A múltkor Lali előttem jelentette ki, hogy ha Tibi nem fizet, vége van - teszi hozzá az unokatestvér.
Bálint és a faluban sokan mások is úgy tudják, Tibiéket már korábban is sarokba szorították az uzsorások. - Volt egy nagyobbacska házuk, azt már elvették tőlük egy 300 ezres tartozás miatt - folytatta Bálint. A falu boltosa, Laci, egy leszerelt rendőr is megerősíti, hogy Nagyék nem mindig laktak a romasoron. Sőt: az ex-zsarutól azt is megtudjuk, az elmúlt napokban mást is megtámadtak már Nagycsécsen kamatos pénz miatt.
– B. Janit az utcán verték szét. Az orrát és a bordáit is eltörték, mert nem tudott fizetni - jelenti ki az közegből lett boltos. - Erről miért nem beszél senki? - méltatlankodik. Egy korábbi ügyet is felelevenít a volt rendőr. Mint mondja, 5 éve a már említett Laliék komoly verekedésbe kerültek egy másik családdal - szintén uzsorapénzek miatt.
A rendőrség nem kívánta kommentálni a Bors tudomására jutott információkat. Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőrfőkapitányság szóvivője elmondta, folytatják a nyomozást, de annak érdekeire tekintettel további információkkal nem szolgálhatnak.
A falu vezetője sem nagyon tud a településén nagyban folyó kamatozásról. Gulyás Ottó polgármester szerint nincs értelme uzsorázni olyan szegény környéken, mint a Dózsa utcai romasor.
- Ezek az emberek olyan szegények, hogy már nincs mit elvenni tőlük, ha nem tudnak fizetni - jelenti ki a polgármester. Ugyanakkor hozzáteszi: egy-két verekedésre már került sor a településen, mert valaki valakinek nem tudott megadni valamilyen pénzt."

csak megjegyezném, hogya rokonság szerint uzsorások ölték meg a romákat

paráznabillegető 2008.11.05. 12:35:13

a nácik voltak.
előbb adtak a szerencsétleneknek pénzt uzsorakamatra, aztán mikor nem fizettek, leszámolás!
és mindezt magyar nyelven.
ilyenek ezek a magyar nácik.

a bőrszín nem számít.

paráznabillegető 2008.11.05. 12:39:08

"csak megjegyezném, hogya rokonság szerint uzsorások ölték meg a romákat "
az a jó, ha a rokonok tudják. nagyon is jó az!
most már tudják mire számíthatnak.
és fizetni fognak, meg a többiek is, mind.
ez így van rendjén.

Meggyes a hibás · http://meggyesahibas.blog.hu 2008.11.05. 14:29:48

Van olyan ember, aki felháborodott a tíz milliós nyomravezetői díj nagyságán. És miért? Alább olvasható...

meggyesahibas.blog.hu/2008/11/05/nagycsecse

gilmore 2008.11.05. 15:26:28

Valami elkezdődott! Remélem így is folytatódik, mindaddig amig az utolsó szemét, ingyenélő cigány féreg el nem pusztul a mi országunkban!!!

Yasashi Tanuki 2008.11.05. 15:28:20

Mi lenne ha megvárnánk a Tarnabodi eset kivizsgálását és a Nagycsécsi esetét is és utána sajnálnánk a szegény cigánygyereket?
Nem hiszem, hogy a jelenlegi politikai klimában a rendőrség sietne a cigányok között bűnöst találni.

Másrészt ártatlanság vélelme a rasszistákat is megilleti.

gilmore 2008.11.05. 15:28:53

Valami elkezdődött! Remélem így folytatódik mindaddig, amig az összes szemét, ingyenélő féreg cigány el nem pusztul!!! Ez a mi országunk és nincs szükség a szarháziakra!

Elefant 2008.11.05. 15:30:31

Na idefigyelj. Kifizetek neked ezen ciganytelepen harom honap alberletet. Vallalod? A mobilinternet koraban onnan is irhatod ezeket a dolgokat, sot orulnek a napi blogbejegyzesednek. Ha nincs mobilelofizetesed, abbol is kifizetek egy harom honapos dijat. Vallalod?

béla 2008.11.05. 15:35:51

No, a rasszista ugatérozásból megint csak egy kidurrant luifi maradt. Sokadszorra derült, ki, hogy megint a cigók egymás közti cseteptéinak esett áldozatul két segélyen élő. Mohácsi Vikit meg most már lassan fel kéne jelenteni rágalmazás és közösség elleni izgatás miatt..

Kulgar 2008.11.05. 15:39:55

Dávid, csillagom ^^ Nesze egy érvelés, és nem antifa agitprop, mint a tiéd:)

"Ja, neked nem kell rettegni. Nem téged lőnek fejbe hajnalban a saját szobádban. Nem a házad ég ki molotov koktéltól. Nem téged nem vesznek fel a bőröd színe miatt munkára. Nem a te gyerekedet teszik a neve miatt kisegítő osztályba. Nem téged igazoltat kétpercenként a rendőr..."

Hát nem is tudom:
- egy barátomat megkéselték a "romák" egy 6000 Ft-os mobilért és egy bizsu láncért. Természetesen szabadlábon védekeztek - bár tettenértük a pofájukat - és ezt arra használták, hogy megpróbálták megfenyegetni a sértettet. Nem a "magyar" rendőrség védett meg.

- a házad meg addig a sajátod, amig ki nem teszed a lábad, és be nem költözik egy lakás ingyenélő (Lásd: Galgagyörk) ahonnan aztán kidobni sem tudod őket.

- nemrég panaszkodott valamelyik antifa bibsi újságban egy feketén dolgozó kokker, hogy "csak" 3000-4000 Ft. keres naponta. Kb. mint egy kezdő tanár, vagy egészségügyi dolgozó. Semmi a köze a bőrszínnek a munkakerülő etitűdhöz.

- Nem a te gyerekedet teszik a neve miatt kisegítő osztályba.: vagy inkább a 70-es átlag-IQ, a szobatisztaság hiánya és a farkasfalka szintű szocializáció lehet az oka. Persze nem Mohácsi "Hazug" Viktória szerint.

- "Nem téged igazoltat kétpercenként a rendőr...": ez a kedvencem. Az V. kerben dolgozom, és bizony minden nemzeti ünnepen 2 percenként igazoltat a rendőr. Vagy amikor otthon tetten érjük a büdöstolvajt és ott helyben igazságot szolgáltatunk (mert ugye 20k alatt nem bűn a lopás a "tarkamagyarok" szerint, ezért nem is várjuk el a rendőrségi eljárást) na akkor is 2 percenként igazoltat a rendőr.

adelcegfulvio 2008.11.05. 16:25:39

Nem tudom ki írta ezt a cikket, de tuti, hogy szív valamit.
Ember!Hol élsz te?
Semmi bajom nincs a cigányokkal, kétágyas szobában volt szobatársam egy cigánygyerek a fősulin, semmi gond nem volt vele, nemhogy velem nem balhézott, de mással sem. Egy másik srác is volt, az egyik legszolidabb srác, akivel valaha is találkoztam. Nem vagyok raszista...De:
Ne legyen pofád belemagyarázni ebbe az egészbe azt, hogy szélsőjobboldali csoportok, meg rendőrség, meg mitudoménmi!
Az egyetlen bajom a cigánysággal az, hogy ha bűneset történik, akkor mindenki hibás, csak ők nem. Biztos lehetsz benn, hogy az emberek többsége nem azon aggódik, hogy egy magyar/fehér/kínai/néger bemegy egy éjjel a szobájába és telepumpálja ólommal.Hanem?
Szerinted?

otegi 2008.11.05. 18:15:13

"Az asztalon kenyér és szalonna maradék, a tűzhelyen lévő fazék alján valami zavaros folyadék."
Egyéb kérdés?

Adófizető Barom 2008.11.05. 18:49:20

Szerintem náci UFO-k voltak,vagy valami köcsög adófizető magyar állat!!!

DECOTEXT · http://www.save2pc.com/full/index-1.html 2008.11.05. 19:03:54

dávid, te zsidó vagyOL? LOL

jajjajj 2008.11.05. 19:48:11

Ezt meg milyen marha irta?? Na, ha majd megfenyegetnek, kirabolnak, kirámolják a lakásodat nem lesze ekkora fajvédő! Csak kivánni tudom neked: Járj igy!!

Valaki 2008.11.05. 21:53:49

Kerem Ot is koltoztessuk es Roma tobbseggel rendelkezo faluba, es utana megeshet, hogy atgondolja a dolgokat.

szmoker (Homo Trollicus) 2008.11.06. 09:50:21

Ahogy kollégám mondaná:

"Írass egyet a nevedre", kedves Dávid és Proszektúra.
Vidd haza, tartsd el, etesd, itasd, szopasd.

Hadd szaporodjon és sokasodjon, a libsik és fajvédők örömére és dicsőségére.

Noname 2008.11.06. 15:21:00

Kérlek szépen, ha már elrugaszkodsz a biztos tények talajáról(itt-ott, de ez nem gond!), akkor légyszives ne csak az egyik oldal véleményét írd le, mert úgy egyoldalúsággal lehet vádolni. Látom van, hogy a nálad képzettebb, tapasztaltabb emberek véleményét kérdőjelezed meg. Ez nem lenne gond, ha a saját ellenvéleményedet alá tudnád támasztani. Lásd : a tarnabodi gyanúsítottak elleni bizonyítékok. Minden jót:)

square 2008.11.07. 15:04:11

Mostantol akkor megirsz majd minden, a _ciganyok_ altal elkovetett tamadast is? Megigered?
Csak hogy egyenlo eselyekkel "induljanak" ok is a csodalatos blogodon valo szereples kosza remenyekkel kecsegteto versenyeben.

De ugysem fogod megtenni, nincs idod annyit irni, es a magyar fajt ma nem trendi vedeni, csak a ciganyt. Ertem en.

square 2008.11.07. 15:04:57

Mostantol akkor megirsz majd minden, a _ciganyok_ altal elkovetett tamadast is? Megigered?
Csak hogy egyenlo eselyekkel "induljanak" ok is a csodalatos blogodon valo szereples kosza remenyekkel kecsegteto versenyeben.

De ugysem fogod megtenni, nincs idod annyit irni, es a magyar fajt ma nem trendi vedeni, csak a ciganyt. Ertem en.

DaveSlim 2008.11.07. 16:13:17

Izé.. most nézem jobb oldalon a bannert (egyáltalán miért jelenik meg, ha ablock-om be van kapcsolva?!)... polóbolt....
Hm.. csak nem azért megy ennyire tc fikázása, mert konkurencia? :)

DaveSlim 2008.11.07. 16:15:01

ki lettem títva? :) nem jelenik meg a hsz-em

totya5 2008.11.07. 18:45:36

Nagyon titkolózik a rendőrség!Lehet,hogy cigány származású elitről van szó,akik uzsorakamatra adtak kölcsönt és így akartak nyomást gyakorolni,hogy megkapják a pénzüket?Ez elképzelhetetlen?

mikorka kálmán 2008.11.21. 18:27:59

"Az ablakon behatoló sörétek a lehúzott rolót ripityára szaggatták, mielőtt a két emberbe, egy középkorú férfi és nő fejébe behatoltak volna. (...) Először Molotov- koktélt dobtak be az egyszobás lakásokba, majd a keletkezett tűz elől menekülő cigányokat végezték ki hidegvérrel."


Ember (a szó lehető legtágabb értelmében)!

Te elolvasod azt amit ideszenvedsz? Először leírod, hogy az ablakon behatoló sörétek a lehúzott (!!!) rolót ripityára szaggatták, mielőtt (!!!) a két ember fejébe behatoltak volna, aztán két sorral lentebb meg leírod, hogy a tűz elől menekülő cigányokat végezték ki hidegvérrel?

Gratulálok az lezajlott események ellentmondásoktól mentes, minden körülményt figyelembe vevő és azokat helyesen is értékelő brilliáns rekonstrukciójához Sherlock! Nem kértek még fel tanácsadónak a efbíájhoz (sic!)?

Lol vagy, de az lolabb lesz mikor fordul a kocka...

te is éld át amit szegények 2011.03.26. 13:08:52

@TD223: Remélem te is át éled azokat a szőrnyűségeket amiket a megtámadod romák!! és majd neked is írogat baromságokat egy okoskodo emberke és majd akkor rájössz hogy mien abban a cipőben járni!!!
süti beállítások módosítása