Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Meddig még cigányok?

2008.11.09. 18:07 | Proszektura | 16 komment

Címkék: bombagyár molotov koktél pátka nagycsécs

Mai friss hír, hogy őrizetbe vettek egy 22 éves rakamazi fiatalembert, aki tömegverekedésre készülő csoport tagja volt Vasmegyeren. A konfliktus a Magyar Gárda és a romák között robbant ki.  A kisebbségi önkormányzat elnöke azt mondta, a Magyar Gárda tagjai életveszélyesen megfenyegették, hogy éjjel Molotov-koktélokkal gyújtják rá a házát.

Ebben az évben a romák elleni hasonló támadások április közepén kezdődtek a Tolna megyei Fadd településen. Azóta jó néhány ilyen eset történt, s nemegyszer éles lőfegyvereket is használtak.

Eddig mindössze egy esetben sikerült tisztázni úgy-ahogy, kik is lehettek a tettesek.

Pátkán 2008.06.03.án, keddre virradóra hajnalban dobtak Molotov-koktélokat romák lakóházára. Szerencsére senki nem sérült meg. A támadással helyi polgárőröket gyanúsítanak, egyik be is ismerte a tettét. A helybeliek szerint korábban egy roma fiú ittasan elgázolt egy, a Molotov-koktélos támadással gyanúsított polgárőr családjába tartozó lányt. A romákat akkor életveszélyesen megfenyegették. Füri Béla helyi polgármester viszont időközben - nyilvánvaló romaellenes célzattal - „együttélési szabályzatot” fabrikált. A „helyi alkotmánynak” nevezett dokumentum olyasmiket ír elő, hogy az utcán köszönni illik mindenkinek, tilos szemetelni, magánportára csak a tulajdonos engedélyével szabad bemenni, be kell tartani a közlekedési szabályokat. Aki e normákat megsérti, Pátkán nemkívánatos személy. Ismereteim szerint a helyi statútumban az viszont nem szerepel, hogy más házát nem szabad felgyújtani.

Fényeslitkén 2008.06.15-én cigány fiatalok sört vettek egy italboltban, közben valamin összeszólalkoztak a gyanúsítottal, aki rugóskésével mindkettőjüket megszurkálta. Az egyik, 14 éves fiú a helyszínen életét vesztette, 16 éves társát súlyos sérüléssel vitték kórházba. A férfi azt állította, hogy nem csak erősen ittas volt, de nyugtatókat is beszedett, így semmire sem emlékszik.

A Pest megyei Galgagyörkön  2008. 07. 22.-én a Rákóczi utca három, romák által lakott lakására hétfőn, kevéssel éjfél után lőttek rá. A támadás során személyi sérülés szerencsére nem történt. Azt, hogy pontosan hány lövést adtak le fegyverekből, a rendőrség nyomozati érdekből (?) nem közölte.

Piricsén 2008.08.08.án  péntekre virradó éjjel –ismeretlen tettesek több Molotov koktélt dobtak az egymás melletti két lakóépületre, amelyben gyerekek is tartózkodtak, valamint sörétes puskából is lövéseket adtak le egy idős asszonyra, aki a lábán súlyosan megsérült; s a fia házára is rálőttek. A Nyírbátor melletti Piricse polgármestere úgy vélte: szó sincs romák elleni etnikai támadásról, az uzsorakölcsön, amelyet a faluban cigányok bonyolítanak, állhat a merénylet hátterében.

Székesfehérvárott 2008 augusztus 21-én kedden késő este kövekkel dobáltak meg egy több lakásos házat. Az egyik lakásban számítógépező kislányt fejen találták, életveszélyesen megsérült, még aznap éjjel megműtötték. A támadás a Hosszúsétatéren, egy romák lakta háznál történt.

Érdemes idézni, hogy a Tomcat féle Bombagyár eme hírt mily sajátos élcelődő stílusban tálalta, csipetnyi kétséget sem hagyva az iránt, hogy kiknek drukkol az eset kapcsán.

„A tizenkét éves lány sérülését az összefoglalókban, főoldalakon mindig életveszélyesnek minősítik, holott már tudható, a lány rövid ideig volt válságos állapotban.... Bár tizenkét éves, mindig kislányként hivatkoznak rá, ami viszont egyéb esetekben nem jellemző egy ilyen, már csak neccesen gyermekkorú fiatalra. A történet szerint egy szórakozóhelyről érkező tizenegy fős csoportból hatan dobáltak, ezt a térfigyelő kamerák felvételei bizonyítják. A fiatalok vélhetően nagyon részegek lehettek, ha ennyire hülyék, és még körül sem néztek a kamerák miatt.”

Nyíradony-Tamásipusztán 2008. szeptember 6.-án éjfélkor érkezett a riasztás a rendőrségre a házigazdától, hogy a házukra rálőttek. A rendőrök megállapították, hogy a ház ablakán két lövés ütötte nyom látható, és a lakásban is több tárgy megrongálódott. Személyi sérülés azonban szerencsére nem történt, bár a szobában két felnőtt és négy gyermek aludt. Az érintett család kimondottan szegény, nincs haragosuk, békésen éltek a faluban. A támadás óta rettegnek, nem tudják, kinek állhatott érdekében, hogy éppen az ő házukat támadják meg

Tarnabodon 2008. szeptember 29.-ról szeptember 30.-ra (vasárnapról hétfőre) virradó éjjel, a Tarna utca legvégében több családi ház ellen intéztek támadást ismeretlenek. A fekete ruhások a házakra Molotov-koktélokat dobtak, s ezenkívül golyós és sörétes puskákkal is számtalan lövést adtak le. Csak a vakszerencsén múlott, hogy senki nem sérült meg. Az egyik lakás viszont szinte teljesen kiégett. A rendőrség már másnap elfogta az általa gyanúsított személyeket, mindhárman roma származásúak. A legfőbb bizonyíték egy olyan különösen védett tanú vallomása volt, aki az egyik gyanúsított családjának állítólag haragosa. A rendőrség felhívásában 500.000 forintot ajánlott fel annak, aki az esetnél használt fegyverekről információval szolgál. Egyébként az egyik gyanúsított elfogásának szenvedő alanyai közül tizenketten feljelentést tettek a kommandósok ellen, brutális, embertelen intézkedésük miatt.

.Az eddigi kirívóan legsúlyosabb eset a borsod megyei Nagycsécsen 2008. 11.02.én vasárnapról hétfőre virradóra történt. Éjfél után nem sokkal, ismeretlen tettesek Molotov-koktélt dobtak és rálőttek két, egymással szemben lévő lepusztult családi házra, illetve annak lakóira. A támadásban egy 43 éves férfi és egy 40 éves nő a helyszínen meghalt. A rendőrség előbb egy, majd tízmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A közvélemény itt is, mint valamennyi korábbi esetben, élesen megoszlik abban, hogy rasszista motívum vagy cigányok közötti uzsorás leszámolás áll-e az esetek hátterében. A szélsőjobb valamennyi esetben az utóbbit kárhoztatja, a bal-liberális oldal pedig mindegyre a rasszizmust emlegeti, holott egyik oldal sem rendelkezik perdöntő bizonyítékokkal.

Egzakt választ persze csak akkor kaphatnánk, ha a rendőrség ezeket az eseteket sikerrel felderítene. Egyelőre azonban erre kevés az esély. A kellő elszántság hiányzik hozzá, vagy a megfelelő szakértelem? Vagy mindkettő? Vagy még valami más is?

Pedig nem ártana a felsorolt az ügyeket komolyabban venni. Amíg lehet. Felháborító, hogy a közbiztonságért felelős hatóságok képtelenek az erőszak ilyen mérvű növekedésének gátat vetni. Mert a zsaruk tétlensége akkor is súlyosan elitélendő, ha az igazolódna, hogy uzsorások állnak a fenti esetek többsége mögött. (Hacsak a derék zsaruink nem úgy vannak vele, hogy az nem olyan nagy baj, ha a romák kicsit megritkítják egymást.)

Ha viszont tényleg rasszista motiváció áll a háttérben, akkor még súlyosabb a nyomozóhatóságok felelőssége. Hiszen a cigányok csak rájuk számíthatnak. Az esetek kapcsán feltűnő ugyanis, hogy a helyi közösségek sehol sem a sértett romák mellett állnak ki, hanem a történtekért is őket hibáztatják.

Vagy azt szeretné kedves hatalom, ha a romák is gárdát alakítanának? Mint annak idején amerikában a fekete párducok?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr17758966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.11.09. 18:54:44

"Az esetek kapcsán feltűnő ugyanis, hogy a helyi közösségek sehol sem a sértett romák mellett állnak ki, hanem a történtekért is őket hibáztatják."

Vajon miért? Mindenki náczi!

bug jr. 2008.11.09. 19:43:38

nyugodt lehetsz,a derék zsaruink úgy vannak vele h nem olyan nagy baj ha a romák megritkítják egymást.
és milyen igazuk van!

Alfonso 2008.11.09. 19:49:59

Az empátia teljes hiánya már ez a két komment is.

Milyen boldogok lehettek barátaim, hogy a többségi társadalomhoz tartozhattok. Persze ez nem a ti erényetek. Egyszerűen jókor jó helyen szült meg titeket az anyátok. Leszarjátok a kisebbségek jogait. Jaj de jó nektek, hogy ti nem tartoztok közéjük.

Éljetek csak tovább vakon, önhitten, önzőn és közönyösen.

nighthawk 2008.11.09. 20:47:03

most pedig csinálj egy ugyanolyanl listát azokról a bűncselekményekről,melyeket romák követtek el magyarok ellen...gyanítom,hogy "enyhén" hosszabb lenne a felsorolásod...

vakablak 2008.11.09. 20:48:52

A szélsőjobb célja pontosan az, amit írásod végén felvetsz, kedves Proszektúra. Igen, alakítsanak gárdát a cigányok, és legyenek jó véres akcióik. Biztosra vehető, hogy ezek között lesz olyan is (vagy akár csak olyan lesz), amelynek kapcsán ártatlan és védtelen nem roma embereket bántalmaznak vagy ölnek meg ilyen minőségükben (azaz mint cigány gárda). Aztán majd ezekre lehet hivatkozni, hogy lám, öli a cigány a magyart, fegyverbe mindenki, indulhat a leszámolás. A szélsőjobb legtöbb tagjának ebben az eltervezett és kiprovokálandó erőszakos konfliktusban nincs nagyon mitől félnie. Ők erősek, csapatban vannak, erőszakhoz szokottak, és sokan közülük fel is vannak fegyverkezve. A cél a polgárháború, pontosabban az ilyen köntösben megjelenő etnikai tisztogatás.

Teljesen nyilvánvaló, hogy a szélsőjobb a cigányság és a többségi társadalom között kialakult problémák közül egyet sem akar megoldani. A szélsőjobb lételeme a káosz és a pusztulás, a nemzethalál reményeik szerinti önbeteljesítő jóslata. Egy nyugodt és kiegyensúlyozott, nagyobb problémáktól mentes országban a szélsőjobboldal labdába sem tud rúgni. A szélsőséges lúzerek csak akkor kapnak nyilvánosságot és akkor remélhetnek bármilyen társadalmi befolyást, ha krízis van és pánik.

Ha a szélsőjobb akár saját álságos lózungjaihoz akarná tartani magát, akkor azon igyekezne, hogy a gondok enyhüljenek, nem azon, hogy súlyosbodjanak. Ha pl. időközben mindenki által tudható, hogy a cigányság jelentős része szenved uzsorakamatos adósrabszolgaságban, aminek következménye az embertelen nélkülözés és aminek egyik ésszerű folyománya a szinte életvitelszerű lopás, akkor logikus volna a szélsőjobb részéről, hogy masírozásaikkal és erőszakos fellépésükkel legalább az uzsorásokat támadnák, a konfliktusnak legalább egy okát megszüntetendő, vagy csökkentendő.

Ki hallott viszont már olyat, hogy a szaró oroszlános MG vagy a hatvannégy bármegye bohócegylet vagy bármelyik másik szirem-szarom fasisztoid gárdácska azon verte volna magát, hogy megtaláljanak legalább szimbolikusan egy pár tényleges uzsorást, és azok házai elé vonulva tüntettek volna? Ezek a seggek mindig csak a legszegényebbeket és a legvédtelenebbeket tudják megfélemlíteni. Be kellene verni valakinek a pofáját? Hát akkor rajta, uraim, biztos van elég népnyúzó merdzsós cigánybáró, elrabolt segélyeken (közpénzeken) hízó mocsok, azokat ha ütnék péppé, egy ország tapsolna nekik. Vagy ha mindenki tudja, hogy a cigányság egyetlen kivezető útja a nyomorból az iskolai képzés, nem volna-e logikus, hogy a szarcsimbók gárdák a szegregáló iskolák előtt tomboljanak az ellen tiltakozván, hogy azok csak tovább rontják rasszista gyakorlatukkal a többségi és a cigányság közös ügyét? A példákat a végtelenségig lehetne sorolni.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.11.09. 21:09:55

Vakablak: www.youtube.com/watch?v=MAHQ9fY8Is4
Ehhez mit szólsz? Ez is a gárda meg a szélsőjobb miatt van ugye?

"Aztán majd ezekre lehet hivatkozni, hogy lám, öli a cigány a magyart, fegyverbe mindenki, indulhat a leszámolás."
Te hol élsz? Olaszliszka, Gadna, VIIIker... Ez is a széljobb miatt van?

"a pl. időközben mindenki által tudható, hogy a cigányság jelentős része szenved uzsorakamatos adósrabszolgaságban, aminek következménye az embertelen nélkülözés és aminek egyik ésszerű folyománya a szinte életvitelszerű lopás,"
Ez egyszerűen hülyeség, ld: Kesznyéten.

"Be kellene verni valakinek a pofáját? Hát akkor rajta, uraim, biztos van elég népnyúzó merdzsós cigánybáró, elrabolt segélyeken (közpénzeken) hízó mocsok, azokat ha ütnék péppé, egy ország tapsolna nekik."
Ne tudom feltűnt-e, de eddig a gárdisták senkinek sem verték be a pofáját. Ugyanis a cigánybűnözőkkel ellentétben az ő minden lépésüket figyeli az NBH, NNI, ORFK.

vakablak 2008.11.09. 21:54:19

Mit kellene szólnom ehhez a videóhoz? Valami térfigyelő kamera felvételének tűnő dolgon azt látom, hogy civilek mászkálnak fel alá, közben valami idétlen zene szól. Mindez baromi hosszan megy, közben lehet, hogy 1-2 mp-re elkalandozott a figyelmem, de nem láttam rendbontást. Ehhez képest a videó címe az, hogy "Cigányterror Siófokon", meg hogy valami NetKacsa csinálta. Ez valami vicc, amihez én hülye vagyok?

Egyébként nem tagadtam soha, hogy cigányok terrorizálnak nem cigányokat (meg persze cigányokat is). Így van. Ijesztő méretű a bűnözés köztük, így empirikus alapon. Amit a szarcsimbók gárdák csinálnak, attól csak még több lesz, én ennyit akartam mondani, és nem többet.

Nem tudom, mi volt Kesznyéten, de őszintén, magasról leszarom. Az uzsorakölcsönzés és az ebből származó adósrabszolgaság meglétéhez nincs szükségem se semmiféle Kesznyétre, mert az közismert tény.

Az MG valóban nem verte még be senkinek a pofáját. Ez nagyon helyes is. Ugyanakkor az MG szerepe a provokáció, ők nyilván sosem fognak a saját pincér-egyenruhájukban felvonulva törni-zúzni. Azt majd megteszik "civilben", és mivel ez egy mozgalom és nem szervezet (mint tudjuk a bírósági mellébeszélésekből), ezért nincs számonkérhető tag-nyilvántartás se, így nyilvánosság se, így ha valakit el is kapnának, az épp sose lenne gárda-tag. Ilyen egyszerű ez. Ja meg van még az is, hogy a gárdácskák csak a feszültséget keltik, amíg a cigányoknál el nem pattan egy húr, és a provokálásokra nem reagálnak ők erőszakkal - akkor aztán ők lesznek a támadó fél, az erőszaktevő, a felelős. Ügyes forgatókönyv, és be is fog jönni valószínűleg.

Maradna akkor még a kérdés, hogy a MG vagy a többi szarcsimbók akkor miért nem vonul fel ugyanolyan erőszakmentesen (de kellőképpen fenyegetően, plusz média-feljhajtás) az uzsorások háza előtt, a kurucinfó meg a többi fasiszta portál meg miért nem közli egyiknek sem a nevét, címét, telefonszámát, amit viszont annyi más emberrel megtesz? A válasz az, hogy a gárdáknak meg az egyéb fasisztáknak úgy kell az uzsorás, mint egy falat kenyér. Az uzsorás úgy szövetségese a magyar szélsőjobbnak, hogy nem is tud róla. Egyrészt az ő szerepük sem csekély a cigánybűnözés fenntartásában, másrészt pedig rájuk lehet kenni a sunyi éjszakai gyújtogatásokat meg lövöldözéseket.

Én viszont csak még egyet kérdeznék. Ha ezek az esetek tényleg mind az uzsorások számlájára írandók (amit egyébként nem zárok ki, hisz honnan tudhatnám én), akkor hogy lehet, hogy pont ugyanabban az időszakban támad kedve az uzsorásoknak molotov-koktélokat dobálni meg a saját feltételezett kizsákmányoltjaikat gyilkolászni, amikor a szélsőjobb is épp elérkezettnek látja az időt, a maga részéről is molotov-koktélokat dobálgatni (pl. rendőrökre, mszp-sek házára, Hollán utcára, stb.), ill. minden csatornán a cigányok kiirtására buzdítani? Érdekes egybeesés, nem? Korábban nem lett volna uzsora? Sosem hallottam korábbról olyat, de szívesen veszek sajtóbeli példákat, hogy a cigányok egymásra molotov-koktélokat dobáltak, aztán ablakokon lövöldöztek befele, mint ez mostanában fene nagy divat lett.

Pepe a Naív 2008.11.10. 06:41:21

Ha a széljobb idióták tényleg cigányokat akarnának ölni akkor nem így csinálnák mert ennyire azért ők se hülyék. Akkor molotovot dobnának egy OCÖ vezető házára vagy valami. Azt csak a világot nem ismerők hiszik hogy egy ilyen akcióhoz leutaznának vidékre messze, szaros falvakba hogy ott valami jelentéktelen cigánycsaládokat "terrorizáljanak".

Kicsit olvasgatni kéne neked és a többi butának a terror történetéről. Az IRA szerinted angol tanyákon robbantott fel disznó ólakat? Nem. Rendőrségeket katonai egységeket politikusokat támadtak meg.

Gondolkozz mielőtt terrorról kezdesz hablatyolni. A terrornak az a célja hogy széles rétegeket félemlítsen meg, ehhez jól kiválasztott célpontok kellenek. Ismert emberek, forgalmas helyek, sok ember. Nézd meg a vonatrobbantásokat, repülőgépes eseteket.

Ezeket az eseteket józan és értelmes gondolkodású ember nem minősítheti terrornak rasszizmusnak. Bizonyíték nélkül főleg nem.

Nem tünik fel neked, kedves blogger hogy ezek a támadások szinte kivétel nélkül szegény sorsú vidékeken nyomoruságban élő emberek ellen történnek? Ahol az uzsora mindig is jelen volt?

A nyomorban élő koszos kis falvakban szerinted ott lapul valamelyik házban a sok rasszista és kimegy a szomszédait felgyujtani? Ezt csak feltételezed.

Hogy a jobbantak is megnyugodjanak: igen tudom hogy ezzel szemben a cigányok igenis kirabolják és terrorizálják a fehér szomszédaikat. Tudom.

Nem tünik fel hogy az eseteket mindig körül lihegi a sajtó és bizonyiték nélkül máris ott vannak a cigány vezetők és rasszizmusról beszélnek, azután pedig nagy hallgasát következik?

Tudod miért van ez?
Azért mert a rendőrség az esetek többségében kideríti hogy bizony uzsorás cigányok csinálták szegény cigány adósokkal. Csak nem mernek erről beszámolni mert hatalmas beégés lenne a Mohácsinak és a többi fröcsögő árokásónak.

Régen azért nem hallottál ilyen sok esetről mert a média nem lihegett oda minden ilyen esethez. A cigány uzsorások nem hülyék és pontosan tudják hogy ha molotovot dobnak egy házra akkor az elmebeteg sajtó azt fogja harsogni hogy rasszizmus mert a széljobbos faszok is molotovot szoktak dobálni amikor az ünnepeinket szétbasszák.

Az uzsorások a markukba röhögnek. Elterelik magukról a gyanút.

SOHA érted SOHA EGYSZER SEM igazolta a rendőrség hogy AgyarGárda vagy más bohóc jobbos szervezet vagy civil rasszisták követték volna el ezeket a tetteket. Soha. Pedig ez egy kis szar ország itt nem lehet eltünni.

Vidéki, falusi helyeken történnek a dolgok ahol mindenki mindenkit ismer. Az ország agyament jobbos csapatait, gárdát, örsereget, budaházit és társaikat a nemzetbiztonságiak jól ismerik és figyelik.
Ha tényleg rasszista támadásokról lenne szó, ennyi idő alatt már rég fel göngyölitették volna. Tele lenne vele a sajtó. Gyurcsányak egyenesen főnyeremény lenne hogy a jobboldalt egybe moshassa a széljobbal és lesöpörhesse Jól be biztositaná a saját hatalmát.

Használd végre az agyadat és várd meg a nyomozások eredményét, utána rasszistázzál. Ha bebizonyosodik hogy rasszista támadás volt, akkor azt a helyén kell kezelni.

MINDEN rasszista támadást el kell itélni és aki teszi azt legalább 20 évre sittre kell vágni és nem kiengedni pár év után. Akár fehér akár cigány volt az áldozat vagy az elkövető.

Rasszista emberölésről van bizonyiték, Olaszliszkán egyértelmüen ez történt. Azokat az elkövetőket már régen hüvösre kellett volna tenni. Ha a csécsi gyilkosok is rasszisták akkor azokat a liszkai rasszista gyilkosok mellé kell zárni.

Nem lehet kettős mércével mérni, a Magyar Köztársaságban minden emberre egyformán vonatkozik a törvény és csak egy féle törvény van. Mindenféle etnikumú rasszistával be a börtönbe. Ne lehessen kivételezni se befolyásos protekciós fehér gyilkossal se ok nélkül védelmezett cigány gyilkossal. Csak gyilkosok vannak.

molaris 2008.11.10. 08:24:41

Vidám dolog ez! Minden gazemberség, a többségi társadalom provokációjára adott válasz. Azok a kisebbségiek akik nem AKARNAK dolgozni, találtak olyan FELELŐS(?) vezetést akik maguk is több év zh.- nek néznek elébe. Na azért ezek politikáját, identitását kár lenne példaként állítani a társadalom elé. Ezt nem én, hanem a becsületes kisebbség kisebbsége mondja.A bűnöző akkor is bűnöző, ha el akar bújni az adott társadalomban meglévő problémák mögé. Ááá!!- őt nem azért vegzálja a hatóság mert ölt, lopott, csalt. Nem, őt cigány, zsidó, stb. származása űzi a vádlottak padjára. Röhög a vakbelem.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.11.10. 08:29:24

Pepe az álnaív fő baja, hogy nem olvasta el figyelmesen az írásom. Én csak azt állítottam,hogy mindenképpen nagy baj van, akár rasszisták voltak a tettesek, akár uzsorások

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.11.10. 10:37:31

Nem vettétek észre, hogy Magyaro.-on 1990 tavasza óta polgárháború van? Az egyik oldalon a kommunisták, a másikon a fasiszták, s a helyzet egyre reménytelenebb. A cigányok ebben a permanens polgárháborúban nem érdekeltek, ők csak elszenvedői és haszonélvezői az eseményeknek. Innét próbáljátok értelmezni a "cigányproblémát"...

Beau · http://beau.hu 2008.11.11. 10:34:51

Ez meg most mi a franc volt kedves proszektúra?

Elfelejtetted netán, hogy egészen pontosan mi is volt ennek az esetnek a generálója?

Mert mintha lefelejtetted volna, hogy két 18 év alatti cigányt teljesen jogosan NEM szolgáltak ki alkohollal a helyi kocsmában akik ezért a kocsmáros arcába másztak. A tulaj természetesen viszonozta a dolgot, mire a kis "pulyák" elmentek és összehívták a rokonságot.
A tulaj pedig 1) értesítette a rendőröket
2) hívta a saját ismerőseit, hogy segítsenek- igy jött ki valahogy a Gárda is.

A felállás pedig az volt, hogy kb 3x annyi cigány állt szemben pár magyarral.

Az eszem megáll rajtad- most már tényleg szeretném tudni, hogy te gyárilag vagy ilyen hülye?
Esetleg fizet érte valaki, hogy mint "proszektúra nick" eladd ezt a szart?- mely esetben a kedves megbízóid kiléte érdekel.

Beau · http://beau.hu 2008.11.11. 10:44:12

Kedves Vágóhíd! :-)

Előrebocsájtom megelőzésképpen-én személy szerint hál istennek egyáltalán nem vagyok paranoiás.

Hétköznapi életemben pedig igyekszem tiszteletben tartani az élni, és élni hagyni- elvét.

De tudod úgy veszem észre, hogy egyes embertársaim vajmi kevéssé törekszenek hasonló babérokra.

Pl a cigányok, akiknek, a kultúrájának szerves részét képezi mások kultúrájának leszarása. Mondom ezt tapasztalati alapon –pastkoncepcio ha úgy tetszik:-)

Mivel a te állításaid olyan szinten állnak szemben a valósággal, hogy az már gyanús- így vagy nagyon vak vagy.. ez egy lehetőség ugye, mert fenn kell tartanom, hogy hiszel azokban az állításaidban amiket idevetsz… esetleg megfizetik.. ezt nem hiszem, mert vannak nálad sokkal képzettebb, és műveltebb bértollnokok erre a célra- nyilván mindenki tudja itt elsősorban kikre gondolok… vagy cigány vagy.

S ez valóban olyan szituációt jelentene, melyben te pl nem értheted és érezheted a saját bőrödön ( :-) ) mit jelent mindaz amiről fentebb beszéltem.

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.11.11. 15:33:43

A gárdánál kéne keresni a tettest? Taglistát böngészi kedves rendőrök.

T 2008.11.19. 10:35:41

www.youtube.com/watch?v=5VUb3Xe3TG8
Ezt a videót ajánlom minden okostojásnak aki a cigányokat védi. Ezek ők!

Sodan 2008.12.07. 11:27:33

"Csak" tanulni , lakni , dolgozni kell (ene) ahhoz ,hogy esélyt kapjon bárki is az emberhez méltó életre.de ezeket erővel elveszik a romáktól.
Az egész országban egyfajta ezoterikus nácizmust próbálnak összehozni konzervatív hagyományokkal minimális sikerrel.
De ezzel Magyarországnak akar ártani A náci gárda állatok, hazaárulók szélső jobbos fasiszták élősködő paraziták .Ez egy ízléstelen kispolgár filozófia, mely a sikertelen emberek elme betegsége. TAKARODJANAK AZ ORSZÁGUNKBÓL
Csík F
süti beállítások módosítása