Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Uzsorások, vagy rasszisták?

2008.11.19. 17:09 | Proszektura | 267 komment

Címkék: kurucinfo rasszisták molotov koktél zsaruk kézigránát uzsorások

Pécs Gyárváros nevű része a megyeszékhely leglerobbantabb környéke. Itt áll az a családi ház, amelyre kedden nem sokkal tizenegy óra előtt kézigránátot dobtak. Az elhunyt unokatestvére a nevét nem kívánta elárulni, de annyit elmondott, hogy szerinte a családnak nem volt komolyabb ellensége. Az autókereskedésre, üzletelgetésre tett sajtóbeli célzások pedig legfeljebb annyira igazak, hogy állítólag tényleg történt valami stikli lízingelt személygépkocsival összefüggésben.

A megtámadott ház jelenleg üres, de oda bemenni nem lehet, a bejáratot rendőrségi pecsétek védik.

Jóformán még ki sem hűlt a pécsi városszéli kis házikóban a 37 éves roma férfi és a 32 éves neje holtteste, amikor a helyi rendőrség már magabiztosan kijelentette – mint persze ilyen esetekben mindig -, hogy természetesen semmi nem utal rasszista motívumra: a vizsgálat eddigi adatai szerint nem etnikai jellegű támadásról van szó. Aztán még a szóvivő sokat sejtetően hozzátette azt is, hogy az elhunyt férfi életmódja alapján nem volt ismeretlen a rendőrök előtt. Nem tudom, mire óhajtott ezzel a tisztelt rendőrségi megmondó ember célozni, talán csak nem azt akarta ezzel közhírré tenni, hogy a meggyilkolt valamiféle bűnöző életvitelű ember volt?

Csak „gratulálni” lehet a helyi rendőrségnek ehhez a sunyi hozzáállásához, ennél alattomosabban a  mocskos szájú Kurucinfo sem tudta volna az eseményeket tálalni, egy olyan bűntény kapcsán, ahol a szülők brutális legyilkolása után négy gyerek – köztük egy két éves - maradt árván, a ahol a legelső hivatalos reakció a nyomozóhatóság részéről mégsem a megdöbbenés, a gyász, az együttérzés és a sajnálat, hanem a mentegetőzés és a cinikus célozgatás volt.

Mennyivel tisztességesebb eljárás lett volna, ha a szóvivő a sértett előéletének és priuszának taglalása helyett amiatt szabadkozott volna a nyilvánosság előtt, hogy a rendőrség egyre kevésbé képes hazánkban a közrendet fenntartani.

Vajon, honnan, milyen titkos jelből tudta egyébként az illetékes rendőrség néhány órán belül, hogy kizárható a rasszista motívuma ennek a támadásnak? Az igazságszolgáltató szervek általában miért tesznek úgy mindig, mint ha nem tudnák, hogy csak a legostobább fajgyűlölők szokták azt kapásból elismerni, hogy a tetteiket a cigányellenesség motiválja? S persze a leghülyébbek is csak addig hangoztatják ezt, amíg össze nem akadnak egy tanult kollégával, aki aztán szépen kiokosítja őket.  Az első ügyvédi beszélőt követően aztán rögtön ki is szokott derülni, hogy az illető gyanúsított nagyon szereti roma testvéreit, és soha még csak véletlenül sem támadt volna olyasféle gondolata, hogy barna bőrű barátait akár egy szóval is, nem hogy tettel, megbántsa.

Mit vártak volna mégis a baranyai zsaruk, hogy valaki a kézigránáthoz üzenetet  is csatol, amiben szidalmazza a roma embereket, és szörnyű tettének faji indokáról szónokol?

Mindenesetre azok után, hogy csak az elmúlt néhány hónapban tucatnyi hasonló jellegű támadás történt romákkal szemben, már csupán ez okból is elég nagy bátorság kellett ahhoz, hogy a pécsi fakabátok határozottan kijelentsék, a rasszista motiváció ezúttal is kizárható.

Tán nem véletlen, sőt feltehető, hogy az ilyesfajta gondolkodás is közrejátszik abban, hogy ezek az nyomozások oly kevés eredménnyel jártak mindeddig.

Mi mást is tehetnénk mégis,  mint reménykedünk abban, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda által a megyei szervektől most átvett Molotov-koktélos, lövöldözős ügyekben egészen másfajta rendőri mentalitás lesz majd a jellemző. S talán nagyobb eredményesség is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr15778064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csige791 2008.11.20. 05:57:45

A Cigányoknak mit kellene tenniük ahányszor meglátnak egy munkából hazasiető fáradt dolgozó Magyart ? Nem tudjátok ? Megmondom:
Le kellene térdelniük és azt mondaniuk köszönjük szépen, hogy adtok nekünk ennivalóra (piára, játékgépezésre) azaz enni adtok a mi és gyerekeink szájába és ezért nekünk nem kell dolgoznunk lógathatjuk a lábunkat naphosszat.
De oké, ne legyünk ekkora királyok, ne kelljen letérdelniük, sőt még csak ne is köszönjék meg.
DE: Semmiképp ne verjék, ne öljék meg a Magyarokat, a tanárokat akik a mi és a saját adóforintjaikból ingyen eteti, próbálja tanítani őket. Ne lopjanak tőlünk és semmiképp ne követeljék a "járandóságukat". Ha valamit kapnak azt köszönjék meg és reménykedjenek , hogy legközelebb is kapnak.

A fajvédőknek: Nem tűnik fel, hogy lassan egyedül maradtok ? Hazaárulók vagytok és fel lesztek lógatva.

dömdödöm 2008.11.20. 06:03:08

ostoba balkáni fajankók, azok vagytok, félbuta nyomoronc lelkületű senkik, akik nagyot képzelnek magukról, de valójában gumicsizmás, trágyában topogó parasztok. akár ki is fejthetném persze, hogy miért, de nincs kedvem, mert nektek alapvetően torz a gondolkodásotok, akár kínaiul is mondhatnám. olyanok vagytok, mint fing a szalonban.

EperUK 2008.11.20. 06:16:29

Két romával kevesebb! Bár csak az összessel ez történne! Te, aki írtad ezt a blogot felfogod, hogy mit írtál?!
Mi magyarok, éjt nappallá téve dolgozunk, ezek a mocskos szemetek, meg a mi adónkból kapják a segélyeiket. Persze, hogy hülye lenne így elmenni dolgozni! Figyelj! Költözz egy csupa cigány lakta településre, irasd a gyerekedet olyan iskolába, ahol több a cigány gyerek, mint a magyar és ezek után próbálkozz védeni a cigányt!
Szerinted az mi, hogy pl. szül egy cigány egy kölyköt, mellesleg még életébe nem dolgozott és több segélyt adnak az egy gyerekére, mint az egyik ismerősöm 35 év munkaviszony után kap, úgy, hogy életében egyetlen egy napot sem volt munkanélküli. A magyar gürizik, hogy ezek a koszos-mocskos szemetek szaporodjanak. Az összeset kiirtani, mint a zsidókat!
Szergej!
M.o.-on a 8 év alatti gyerekek 53%-a cigány. Lehet, hogy most még nem, de 8 év múlva barátom, cigány lesz az ország. Akkor védd őket, te képmutató, meg a hozzád hasonló birkák!

dirkschneider 2008.11.20. 07:19:41

Kedves Posztíró!
Ecsém! Te vagy provokálsz, vagy tényeg egy kis buta, elvakult, esetleg ilyen blogokért fizetett kis köcsög vagy. Te aztán tudod, hogy miről szól az élet! Mielőtt okoskodni akarsz, nem ártana utánajárni a tényeknek, aztán csak azután fröcsögni!

macihagyma 2008.11.20. 07:35:23

Mindenesetre, ha bűnözők voltak, vagy sem, árván maradt 4 kisgyermek. A sok hőzöngő üljön le egy csendes sarokba, és gondolja át, hogy Ő mit érzett volna a közelgő Karácsony kapcsán.
Apu, anyu hol van? Kihez fognak bújni, ha fáj valamijük ?
Mocskok!
Akinek nem inge.....

macihagyma 2008.11.20. 07:36:55

"M.o.-on a 8 év alatti gyerekek 53%-a cigány."


Eperuk?

Te mennyi szép művelt magyar gyermekkel szaporítottad ezt a magyar ugart?

janos 2008.11.20. 07:43:42

Nem akarok senkit megsérteni, - bár a stilussal nem értek egyet- az igazságtartalommal igen!Ma a romák jelentős része nem is akar dolgozni!Mert neki jár--alanyi jogon minden-segély, orvosi ellátás, gyes, gyed, lakhatási támogatás,ingyen tankönyv, ingyen étkezés ,stb, stb.Ugyanakkor jogot formál arra hogy a társadalom ma még nagyobb része tartsa el, őt is és családját is.De jogot formál a pozitiv diszkriminálásra is, -mert ök (nagy részük 3 H kategóriába tartoznak) megtanulták a jogaikat, csak a kötelességüket nem akarják tudomásul venni!Lehet itt vitatkozni, meg védeni őket, de a tények azok nem azt mutatják amit Kolompár "pénzes" Orbán vagy Mohácsi "história" Viktória magyaráz!Javaslom mindazoknak akik hangzatos szólamaikkal védik óket, mutassanak példát hogyan kell a beilleszkedést, a toleranciát megtanitani velük.( 1968-tól ez ebben az országban nem sikerült eljutni idáig)Mert pestről és az eu-ból jó pénzért "ugatni könnyü"( mondta volt nagyapám), de aki iellettük él, és naponta szembekerül ezekkel a munkanélküli kigyurt, beteg ,dolgozni nem tudó és nem akaró-mercedessel közlekedő,szegény, halmozottan hátrányos helyzzetü kisebbséggel,-nem osztja véleményét a jogvédökkel, a szegregációt és a rasszizmust rohangálva emlegető megélhetési politikusokkal!Aki pedig kételkedik igazamba, kérem jöjjön borsodba, hevesbe, vagy szabolcsba és majd rádöbben az igazságra!Minden egyébb nem más mint az igazság elferditése!

Hohó 2008.11.20. 07:45:08

dirkschneider!

Aztán miféle tényeknek nem járt utána a posztíró?
Te sem nagyon érvelsz, csak fröcsögsz...

Amúgy nem az a lényeg, hogy ezt az esetet nácik követték el, vagy uzsorások, hanem az, hogy a rendőrség tökéletesen leszarja, hogy kik voltak, és a nyilatkozataikból kb annyi derül ki, hogy úgysem tudnak utánajárni, mert nemcsak alkalmatlanok az ilyesmire, de nem is igazán érdekli őket, ha a cigányputrikban folyik a vér.

Ez jellemzően csak ebben a szaros félbalkáni banánköztársaságban maradhat visszhang nélkül. Mi az, hogy a rendőrség emberek erőszakos halálakor olyan megjegyzéseket tesz, mintha kicsit még örülnének is neki, hogy meghaltak?

Találják meg a tetteseket, végezzék a dolgukat, amivel megbízta őket a társadalom! Ez pedig az, hogy tekintet nélkül az illető származására, vallására, nemi identitására stb. védjék meg az ország minden állampolgárát!

Persze ha a hatalomnak érdeke, hogy a dolgok elmérgesedjenek, akkor oké, akkor tessék csak továbbra is magas ívben leszarni az ilyen eseteket. Aztán majd lámpavason tetszik végezni...

EperUK 2008.11.20. 07:50:42

macihagyma!

Én csak akkor vállalok gyereket, ha megteremtettem hozzá a megfelelő anyagi hátteret. Nem süllyedek azok táborába, akik segélyből nevelik fel a gyerekeiket. Én normális otthont szeretnék nekik, rendes iskolákat, ételt a szájukba...stb. és mindezt nem segélyből, hanem a kétkezi munkámból! De elárulom neked, hogy nem M.o.-n élek, szerencsére, nem is megyek vissza többé abba a fertőbe, így nem is fogom szaporítani a magyar ugart. De te ezt nem fogod fel, hogy az egész rendszer úgy szar ahogy van, ezért kitartást a cigányok védelmezéséhez, a jelenlegi állapotok mellett a magyar ugar szaporításához és végül, de nem utolsó sorban, dolgozz keményen, hogy még több jusson a cigányoknak!

Tapmancs 2008.11.20. 08:05:16


Hohó

pl:

"A férfi nővére csak annyit mondott: "A maffia, az tehet minderről." "

forrás: Népszabadság nol.hu/belfold/ujabb_bombatamadas_egy_roma_csalad_ellen_-_ket_ember_meghallt_

Proszektúra Elemér:

"Az elhunyt unokatestvére a nevét nem kívánta elárulni, de annyit elmondott, hogy szerinte a családnak nem volt komolyabb ellensége."


Mindenki döntse el melyik lehet az igaz.

Plusz ugye az ismerősök, szomszédok véleménye: lányokat futtatott, autókkal "kereskedett" (értsd: lopatott, majd eladta, azért van idézőjelben)
+nem volt ismeretlen a rendőrség előtt

Nyilván ártatlan volt és a Rászistá Gárdistások nyírták ki.

Tapmancs 2008.11.20. 08:09:51

És jön Kállai meg az összes balf@sz, akik azzal teszik magukat abszolút hiteltelenné, hogy egy szimpla alvilági leszámolásnak tűnő gyilkosságra ÁLLÍTJÁK hogy a Magyar Gárda meg a "szélsőségesek" vannak mögötte. Nevetséges, szánalmas, ostoba kijelentések. Tudtommal a MG helyileg illetékes szakasza jogi lépéseket tesz rágalmazás miatt. Nagyon helyes, kíváncsi vagyok az eredményre.

Lunitari 2008.11.20. 08:21:35

Ezt a fos bejegyzést. Általában nem azt szokták kijelenteni, hogy nem rasszista indítatású hanem pont az ellenkezőjét. A rendőrség által ismert életmód arra utal, hogy sokszor került már a rendőrség látókörébe. Ezen mit nem értesz? Ha rasszista támadás lenne miért mindig egy célpont van? Miért nem több házra dobnak pl koktélt? Ugyan már..ezek egymásközti leszámolások, ezt az is alátámasztja, hogy nincsenek tanúk vagy nem mernek beszélni. Melyik cigány tanú nem merne ha a magyar gárda csinálná ezeket vagy valami rasszista csoport???? Ti nem néztek ki, ha a szomszéd házra rálőnek sörétessel vagy gránát robban..ugyan már nevetséges az egész rasszistázásotok....

Yasashi Tanuki 2008.11.20. 08:26:34

Egyfolytában megy ugye a vita, hogy van-e cigánybűnözés - az áldozatokról vagy a családjukról amikor reflektorfénybe kerülnek kiderül, hogy lányokat futattak, frissen szabadultak okirathamisitás miatt, autókkal üzleteltek...stb.

Hogy lehet az hogy nincs egy olyan áldozat se akinek a családjában nincs bűnöző. Hol vannak azok a vétlen áldozatok ahol egész familia gyári munkás, mezőgazdasági munkás vagy valami hasonló szolid polgári foglalkozást űz?
Azokat talán sajnálná a többségi társadalom is.
Nincs miért megütközni azon a normális reakción, hogy aki maga keresi a bajt azt nem sajnálják.

xyz 2008.11.20. 08:30:31

Egy házaspárt megöltek a gyerekeik szeme láttára... Nem hiszem, hogy az a legfontosabb kérdés, hogy milyen indíttatásból tették ezt... Kicsit olyan érzésem van a kommenteket olvasva, mintha az, hogy ha rasszista indíttatása volt a támadásnak, akkor az enyhítő körülmény... ez borzalom....

sniper 2008.11.20. 08:32:09

Proszektura!

Ez már tegnap sem jött be. Kár erőltetni.

Határozott Szándék (törölt) 2008.11.20. 08:32:34

"Nem tudom, mire óhajtott ezzel a tisztelt rendőrségi megmondó ember célozni, talán csak nem azt akarta ezzel közhírré tenni, hogy a meggyilkolt valamiféle bűnöző életvitelű ember volt?"

-De.


"...nyomozóhatóság részéről mégsem a megdöbbenés, a gyász, az együttérzés és a sajnálat,..."

-A nyomozóhatóságnak qrvára nem az a dolga, hogy együttérezzen és sajnálkozzon. Összetéveszted az egyházzal.

"Mit vártak volna mégis a baranyai zsaruk, hogy valaki a kézigránáthoz üzenetet is csatol, amiben szidalmazza ..."

-Mégis mit vártál, majd a másik maffiózó a kézigránát mellé tesz egy levélkét, hogy "Ezt azért kapod, mert nem fizetted ki a tartozásodat. Béla" ???

Lunitari 2008.11.20. 08:34:37

xyz

Te nagyon félreértelmezed. Postot elolvastad? Én is sajnálom a gyerekeket, de életben maradtak tekinthetjük ezt Isteni közbenjárásnak. A bünöző szülök elhunytak, de aki ilyen életmódra adja a fejét annak számítania kell rá, hogy ilyesmi bármikot megtörténhet....A tettet semmi sem menti fel, fogják el a tetteseket és üljenek életük végéig, de ne csináljunk már belőle magyar-cigány ellentétet mint ahogy a cigányképviselők teszik jelenleg....

xyz 2008.11.20. 08:37:09

Lunitari!
Te nagyon félreértelmezed. A kommentemet elolvastad? :)
Gyakorlatilag ugyanezt próbáltam mondani én is... :)

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 08:38:21

xyz 2008.11.20. 08:30:31

Küldj ide egy levelet: www.mszp.hu ne használják fel kicsinyes politikai céljaikra az ilyen brutális bűncselekményeket.-

Lunitari 2008.11.20. 08:38:48

xyz

Melyikből vontad le, hogy ha rasszista inditatású volt az enyhitő körülmény?

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 08:39:48

"tegnap valaki látta a burleszk-tv (hírtv) esti híradóját? érdekes módon a független média sehol sem játszotta be azt, amikor több rokon is visítva ordítja a riporternek, hogy szó sincs rásszistááá támadásról, az "üzletfelei" többször fenyegették már meg az áldozatot a saját, és családja kiírtásával... "

Lunitari 2008.11.20. 08:42:01

Az ilyen postok csak arra jók, hogy tovább nőveljék a feszültséget......el kéne gondolkoznod mielőtt ilyeneket kiraksz....

magyar 2008.11.20. 08:42:49

Na ennek a cikknek az írója sem szabadna hogy nyilvánosan publikáljon. Ki ez a szűlátókörű okoskodó s..gfej? Nagyon is helyesen tette a rendőrség, hogy közölte, aki bűnöző életmódot folytat, ki tudja milyen szarban kotorászik, az akár így is járhat. Nem kell itt elhallgatni ezeket a dolgokat, derüljön csak ki az igazság. A rendőrség inkább azért töketlen, mert a mára már majdnemhogy rendszeressé vált vonatbalesetek miatt nem állítottak még elő egyetlen egy fémtolvajt sem, pedig MINDENKI tudja, hogy kik miatt, miféle alakok miatt történnek meg ezek a tragédiák.

xyz 2008.11.20. 08:43:19

Lunitari!
Pl. Lsd. Janos 07:43:42-kor kelt bejegyzését... ez csak egy... csak úgy találomra ráböktem egyre... de van még itt jónéhány hasonló...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.20. 08:45:46

Carnivora: a jogdíjak megfizetésének elmulasztása miatt azt hiszem a gatyát is leperelem Rólad :)))
szólok is a vastagbőr blog házi jogászának, és minnyá küldjük a birodalmi kevlárosokat :)))
A posthoz inkább nem fűznék semmit, gyakorlatilag az ombuckalakómanó szavai elektronikus formában... gratula!

Tc 2008.11.20. 08:47:18

szánalom ez a poszt, szűklátókörű balfasz vagy kedves posztíró. egyébként miért csak 2 halt meg? :(

Lunitari 2008.11.20. 08:47:24

xyz,

Ne haragudj, de ez a bejegyzés nem kapcsolódik szorosan az esethez. Ez egy vélemény a beíró részéről, de én nem vontam le belőle, hogy arra gondolt volna jogos a gránát......Inkább kifejtette nézeteit....János, szerinted akkor jogos a gránát meg a többi?

szalmaegér 2008.11.20. 08:47:56

Minden hasonló, azonnal a rasszizmust emlegető esetben feldereng a Moszkva-téren néhány éve történt szurkálás.
Ha emlékszünk ott az volt a történet, hogy a buszon hasba szúrtak egy roma fiút.
Erre 2 nap múlva összegyűlt egy raklapnyi cigány, rasszizmus ellenes tüntetést imitálni.
Mindenki sírt, sajnálta saját magát, a népét, stb., stb.

Oszt újabb 2 nap múlva kiderült, hogy egy másik cigány szúrt.
A büdös szemét rasszista.

Amit nem értettem, miért nem állt ki valamelyik jogvédő azok, közül, akik a leghangosabbak voltak, hogy bocs, ezt elnéztük, feleslegesen gerjesztettük az indulatokat, pedig a mi feladatunk még véletlenül sem ez lenne.

tangara 2008.11.20. 08:51:56

Üdv!

Már elézést, de amikor elkezd valaki rasszistázni, hogy szegény romák, bántják őket, ehte minden esetben kiderül, hogy a tettes is roma volt. Akármelyik jogvédő magyarázza el nekem, hogy akkor hol van itt a rasszizmus???
A múlkori debreceni esetnél is szentet csináltak a csávóból, aki állította, hogy neki nincsennek ellenségei. Aztán csak kiderült, hogy néhány uzsorás cigány lövöldözött, nem a magyar gárda katonai szárnya kezdett leszámolásba. De a katanás moszkva téri cigónál is kiderült, hogy a támadója is roma. És még sorolhatnám.
Miért nincs olyan hír, hogy egy magyar kertvárosban elsodort egy roma származású uriember egy magyar kislányt, majd a feldühödött lakók meglincselték a sofőrt, gyermekei szeme láttára???
Biztos eltitkolják...

tangara 2008.11.20. 08:52:35

szalmaegér, megelőztél...:)

Valaki a sok közül 2008.11.20. 08:53:46

Egyszerű mint a liberálisok. Cigánybűnözés nincs, tehát a csókát csakis rasszimusból robbantották fel.

A rendőrség azért jelentette ki amit kijelentett, mert kizárásos alapon folyik egy nyomozás és a rasszista alapú támadást már az elején ki lehetett zárni.

A kurvák futtatása, illegális színesfémkereskedelem, kábítószerkereskedelem, uzsorázás ezek általában cigánykezekben vannak.

A cigány maffia betüremkedett a politikába, ez abból is látszik, hogy cigánykeresztapákat kiengednek a sittről, a cigány jogvédők már cigánybűnöket fedeznek és szinte mindegyik politikai cigányvezér rovott múltú.

Ez elég gáz, remélem, a Gyurcsánykormánnyal ezek a jelenségek megszünnek.

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 08:53:58

Lunitari 2008.11.20. 08:21:35

Nem tudhatod a magyargárdaszellem titkos képességeit hozzá képest Batman meg Pókember lószar ... lásd. videa.hu/videok/hirek-politika/fantom-jarja-tetetlent-tetetlen-gCaOvidLmnpUlo3H :D:D:D:D:D

molaris 2008.11.20. 08:54:29

Jó kis vita! Ami nekem feltűnt, hogy az utóbbi időkben nagyon nincs tanú. Valahogy soha senki nem lát semmit. Sőt, a szegény áldozatot mindenki kedvelte. Pedig, ha egy fehéret láttak volna arra, akkor összefut a putri népe, védeni a sajátjait. Itt nem mozdult senki.
Cigány ismerősöm mondta el, már rég nincs összetartás közöttük se.

szalmaegér 2008.11.20. 08:54:38

tangara

Never mind.
A lényeg ugyanaz.

horkha 2008.11.20. 08:54:39

Magyarország a magyarok országa, és ha ez nem tetszik a koszos orkoknak mehetnek Kanadába vagy ahova tetszik. A visszaeső bűnőzöknek meg kényszermunka életfogytig!!!
Hohó
Nem gyanús hogy a jogvédők és elvbarátaik silányították az országunkat "félbalkáni banánköztársasággá". A magyar vezetésnek meg inkább a magyar nemzet tagjainak a védelmezésével kellene foglalatoskodnia ahelyett hogy a megszállók seggét nyalja!!!

xyz 2008.11.20. 08:55:00

Luni!

És EperUk 06:16-kor?
Bár ez nem mérvadó... látszik az írásán, hogy frusztrált... Mindegy is... nem ez a lényeg... egy ilyen gyilkosság után csak egy elfogadható lépés van: bezárni a robbantókat örök életükre...

Lunitari 2008.11.20. 08:58:18

Carnivora 2008.11.20. 08:53:58

Sajnos innen bentről nemtom megnézni, majd otthon :))

infrablu 2008.11.20. 08:59:36

Újságból meg karosszékből mindenki megszakértette már az eseményt, a tálalt információk alapján. Hát ez nagy bátorság, mert nyilván a tények töredéke áll rendelkezésre és az is min. másodkézből. A rendőröknek megelőlegezett genyóságról a Mortimer eset jut eszembe amikor a kis dagit leszúrta. Amíg mindenki hülye volt és nem tudott semmit, addig cigány szolidaritási naggyűlést szerveztek, amikor meg kiderült, hogy a Morti is cigány akkor nagy kuss lett. Hát kábé ennek most is van esélye. Mellesleg ha elszaporodó cigányok elleni támadások idejét éljük, akkor párhuzamosan a fehérek elleni támadásokat i be kéne inzertálni a látómezőbe. Nem felejtve a fehér halottakat, melyek halála máig büntetlen. Csak mert mi olyan nagyon európaiak vagyunk.

Lunitari 2008.11.20. 09:00:26

xyz,

OK hagyjuk..a lényeg az lenne, hogy minden bünözőt megfelelő büntetésben részesítsenek ha cigány, ha magyar, ha szerb...akármi.... de ma itthon + diszkirimináció van :(

Honey 2008.11.20. 09:01:19

Cigányfajvédő rasszista tetvek:

- Proszektura az eddigi munkássága alapján
- xyz

Írjuk fel a listára a többi ilyen mocsok kommentezőt akik már bünözőket is rasszista áldozattá véltoztatnak bizonyítákok nélkül!

Bővítsétek a listát! Tegyük egyértelmüvé hogy ELÉG VOLT hogy már lassan mindenre rasszizmust kiáltoznak aljas uszitó, fasiszta tetvek, rasszista cigányvédők fajvédők. ELÉG VOLT AZ USZÍTÁSAITOKBÓL!

tangara 2008.11.20. 09:01:25

Nem lehet olyan statisztikát csinálni, hogy a börtönben csücsülő egyének nemzetiségi aránya milyen. Mert az X, meg Y jogot sért.
Mégis, ha bemész, és sétálgatsz, vagy megkérdezed az őröket, kiderül, hogy 70% körüli a romák aránya.
Akkor nézzük a számokat. A 10 millió lakosból 10% körüli a romák aránya. Tehát ideális esetben a sitten is ennyinek kellene lennie az arányak.
Nem igaz, hogy ha szegény vagy,akkor bűnöznöd kell! Ismerek olyat, aki vért izzad, kő keményen dolgozik, hogy eltartsa a családját. Nem megy lopni. Nem kér kölcsön uzsorástól. Nem ver az utcán senkit agyon.
Ahogy Hofi mondta: "... az ásó, az nem kell nekik! Adjunk mindegyiknek hegedűt?..."

na 2008.11.20. 09:02:07

Pécsi gyilkosság: az ombudsman szerint támadássorozat zajlik a cigányság ellen + szakkommentár + Magyar Elemér-cikk
2008-11-20. 01:21

(Ennek az anyagnak már új bejegyzést nyitottunk, mert az előző cikk már így is túl hosszú lett az állandó frissítések miatt. Bocsánatot kérünk azért, hogy ma este/éjjel is ilyen sok új cigányhírt kellett közölnünk. Nem a mi hibánk, hogy romáink éjt nappallá téve bűnöznek. Egyetlen egy komolyabb(!) hírt nem akarunk leközlés nélkül hagyni, ezért van újabban ennyi mokkacikk. Ígérjük, hogy ma éjjelre ez az utolsó cigányhír.)

Az ombudsman szerint támadássorozat zajlik a cigányság ellen
MTI
2008. november 19., szerda 18:10

Kállai Ernő kisebbségi ombudsman országos nyomozócsoportot akar felállíttatni, akik a romák sérelmére elkövetett bűncselekményeket derítenék fel, hangzott el vezető roma politikusokkal folytatott tanácskozása után. A résztvevők közös nyilatkozatot is fogadtak el: „támadássorozat zajlik a magyar társadalom perifériáján élő, legkiszolgáltatottabb helyzetű, élőítéletektől sújtott réteg, a cigányság ellen".

...Az ombudsmani hivatalban tartott tanácskozáson részt vett Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke, valamint az MSZP és a Fidesz szakpolitikusa is. Elfoglaltsága miatt távol maradt több roma vezető és roma politikus, velük telefonon egyeztettek. Az ezt követően megfogalmazott közös közleményben leszögezik: "támadássorozat zajlik a magyar társadalom perifériáján élő, legkiszolgáltatottabb helyzetű, élőítéletektől sújtott réteg, a cigányság ellen". "Az ilyen módon anarchizálódó életviszonyok lassan mindannyiunk biztonságát fenyegetik" - jelentette ki az állásfoglalást ismertetve Kállai Ernő. Hozzátette, "az elkövetők számára semmit nem jelent az emberi élet, hiszen ölési szándék vezérli azt, aki éjszaka alvó emberek házára kézigránátot, vagy Molotov-koktélt dob".

...Kállai Ernő felhívta a figyelmet arra, a pécsi már a tizedik olyan, ismertté vált eset, amikor roma származású embereket támadás ért az otthonukban. Ezek a bűncselekmények a roma közösséget és magyar társadalmat is mélységes aggodalommal, sőt félelemmel töltik el, mondta.

Kuruc.info / A.S: Kállai Úr! Ugyan, sorolja már fel azon eseteket, amikor NEM cigányok támadtak romákra! Ebből az Ön által hivatkozott állítólagos 10 támadásból kettőt (Szfehérvár és Fényeslitke) követtek el fehérek (de azokat sem rasszizmusból – Fényeslitke esetében ezt maga a rendőrség közölte!), az összes többit cigányok (vagy öngyújtogatás történt, mint Tiszaroffon vagy Pátkán).

Mivel Ön a felelősnek a magyar társadalmat állítja be, és azt sugallja, hogy mindezen "támadásokat" fehérek követték el, és, ami méginkább súlyosbító tényező, rasszista indokkal, ezért azt kell mondjuk, Ön uszít a fehérek ellen, tehát rasszista.

Ami pedig azt illeti, hogy "az ombudsman közölte az országos főkapitánnyal": az ombudsman ne közöljön semmit az országos főkapitánnyal, meg általában a rendőrséggel mint a dolgát tevő szakmai szervezettel. Nem ezért fizetjük (adófizetői pénzből!). Ismerjük ennek a magatartásnak a következményeit, mikor a táncoslábú (Gyurcsány) is 'közölt' és 'egyeztetett' a rendőrséggel 2006-ban.

Útravaló az érvelőknek

Apropó, még mindig a mai pécsi támadás. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy azért zárta ki a rendőrség azonnal(!) a rasszista vonulatot, mert, ahogy időközben mi is megtudhattuk, ők már akkor tudták: az áldozatnak előzőleg priusza volt, zűrös autókereskedési ügyei voltak, valamint előtte lányokat is futtatott. És az ilyennek leginkább üzleti leszámolás szaga van: ilyen a maffiaharc. Legközelebb majd a másik házában robban egy kézigránát, és utánuk maradnak árvák. Persze nem zárhatjuk ki az uzsoratémát sem: az is lehetséges, hogy, akárcsak Nagycsécsen, itt is "befenyítette" adósát az egyik uzsoráscigány. Hogy honnan tudjuk, hogy ha uzsorás, akkor cigány? Mali Zoltán ex-SZDSZ-es, a mai napig magát liberálisként definiáló polgármestertől [plusz, Malihoz kapcsolódó ajánlott olvasmány ITT – kövessük annak is a vissza-linkjeit, érdemes!]. Elég hihető forrás, ugye?!

Mondjuk a normális az lenne, ha a rendőrség akkor lépne közbe amikor még folyamatban vannak a lányfuttatások és a zűrös autókereskedések (gondolom lopott autókkal kereskedhetett vagy hasonló), de ilyenről még jó ideig ne is álmodjunk.

Nagyon sok fajvédő azt bizonygatja, hogy azért nem lehet hinni a rendőrség "nem volt rasszista támadásról szó" bejelentésének, mert az túl korán hangzott el, amíg semmi nyomfelmérés vagy hasonló nem folyhatott. Egyrészt: de: a rendőrök már jópár órával a bejelentés előtt helyszíneltek. És, ahogy már fentebb írtam, jól ismerték a delikvenst; jól tudták, hogy, bizony, valamelyik autócsempész/tolvaj vagy strici maffiózó konkurense (ésvagy uzsorása) tette el láb alól, ahogy az ilyenkor oly sokszor megesik. Azaz a rasszista verzió gyakorlatilag teljességgel kizárható.

És, ugye, azt sem felejtettük el, mit írt a közismerten náci, rasszista, cigányellenes Népszabadság (az idézetet előző cikkünkben is lehoztuk, de fontossága miatt újra megismételjük)?

"A környékbeliek arról nem akartak beszélni, hogy P. Zoltán mivel foglalkozott és miből élt, röviden csak annyit mondtak: üzletelt. Egyikük hozzátette, hogy „arab partnere is volt a bizniszben”. Arra a kérdésre, hogy voltak-e ellenségei a családfőnek, többen igennel válaszoltak, arról viszont, hogy kik ezek az ellenségek, és a férfit megfenyegette-e valaki, senki sem akart beszélni. A férfi nővére csak annyit mondott: "A maffia, az tehet minderről."

Az utolsó modatot a nővére mondta, aki valszeg sokkal inkább ismerte a helyzetet, mint bármelyik rózsadombi, újlipótvárosi cigányfajvédő. Igen, ő mondta, hogy maffialeszámolás volt a dolog, és nem rászístá gárdistákok támadása.

A témáról közben a közismert balbib fajvédő, Magyar (Ungár) Elemér is cikkezett. “Érveit” (“miért zárta ki ilyen gyorsan a rendőrség a rasszista lehetőséget”) fentebb már bőven cáfoltuk. ITT található cikkét főleg az arra adott olvasói válaszok miatt érdemes elolvasni. Az első 190 hozzászólásban csak két fajvédő idióta van: tcom és Szergej; a többiek összes kommentje elolvasásra feltétlen ajánlott. (mbazs-nak azért még volt egy félresikerült megjegyzése arról, hogy a fehérgalléros bűnözők nagyobb kárt okoznak, mint a cigányok; ennek megcáfolásáért lásd

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.11.20. 09:02:19

Proszektura, édesöcsém, te végtelenül buta vagy. Vagy csak nagyon fiatal, bár ez utóbbi nem mentség.

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 09:03:00

tangara 2008.11.20. 08:51:56

A fő poén nem ez, ha egy cigány büdös magyarok megdöglötök felkiáltással veri szét a fejed egy fahusánggal az nem rasszizmus még a nevét meg a képét származását sem lehet megjelölni az elkövetőnek, viszont egy cigány agyonüt egy cigányt az mindjárt a mághyár rásszisták hibája. :D

silly 2008.11.20. 09:03:05

Akkor elmondom, Délvidéken mi hogyan kezeljük a problémát.

Bement a cigány egy ismerőshöz. Meg fogtok lepődni: lopni.
Elkapta.
Elvezette a pajtához.
Gerendán kötél át, cigány nyakába szép nyakkendőt csinált belőle.
Felhúzta és lógatta ott pár másodpercet, majd leeresztette, és mondta: mennyé vazze, legközelebb meg fönt foglak hagyni.
Nem kell ezt túlspirázni. Nálunk aki cigánnyal üzletel, abból lesz a "fehércigány", attól fogva ő sem különb.

Lehet rasszistázni meg jogvédeni! Ezt akkor is így kell.

xyz 2008.11.20. 09:06:21



És nyissunk egy másik listát is, amire az idegbetegeket írjuk fel... kezdjük Honey-val... Édes öcsém! A világ sajnos nem fekete-fehér... vannak közte árnyalatok is... szóval attól, hogy vki nem utálja zsigerből a cigányokat, még nem biztos, hogy "cigányfajvédő rasszista tetű..." Amúgy ez a kifejezés már önmagában is Loooooool...

play_off 2008.11.20. 09:06:51

"Ne legyenek illúzióink. A konfliktus minden jel szerint feloldhatatlan... A kialakult helyzet legfőbb felelőse nem más, mint a magyar állam. Rossz segélyezési politikájával, a szociális támogatások helytelen osztogatásával maga növeszti naggyá az egyébként is kezelhetetlen problémát."

És ez, amint az utóbbi időben érzékelhetően el is kezdődött erőszakhoz, gyilkosságokhoz, később etnikai zavargásokhoz, vagy akár helyi polgárháborúkhoz vezethet.
Akik pedig minden hasonló konfliktust a rasszizmus-antirasszizmus vonalra próbálják ráerőltetni nem csak ostobák, de a fenti veszélyt potenciálisan növelő tényezők is.

Lunitari 2008.11.20. 09:07:55

És akkor mindenki listát nyitott.....

Rassz Pista 2008.11.20. 09:07:59


Igazság szerint azt sem tudom, hogy lehetek-e rasszista ? Tilthatja-e valaki egyáltalán azt, hogy kit utáljak és kit nem. Nem szeretem a "tücsköket" és kész, rossz érzés fog el még a látványuktól is. És talán kimerem jelenteni NEM A FAJTÁM és nehogymá a liberók mondják meg pont, hogy hogyan nem gondolkodhatok

Joska 2008.11.20. 09:11:18

Nem tudom hányszor kell még elmondani nektek hogy ezeket a blogokat az index tartja fent és üzemelteti. Provokációs célból hozták őket létre. Van rá egy külön csapat.

Ott ülnek a szerkesztőségben és amikor valami cigányos vagy zsidós hír jön akkor rögtön irnak pár blogba szándékosan provokáló tartalmú cikkeket. Úgy fogalmazzák meg hogy dühítő legyen. Jól tudják hogy erre a békés emberek zsebében is kinyilik a bicska és tele fogják irni kommentekkel, nő a látogatottság.

Azzal lehetne pofára ejteni őket ha az ilyen posztokhoz csak értelmetlen szövegeket irnátok be. Fulladjon érdektelenségbe! Ne döljetek be a provokációknak.

Honey 2008.11.20. 09:15:41

xyz:

Majd ha MINDEN gyilkosságra így reagálsz, akkor ugass, kispofám. Egyelöre te és a fajvédő társaid hisztiztek itt hogy rászizmus aztán mindig koppantok amikor minden ilyen esetnél kiderül hogy az egyik bünöző kinyirta a másikat.

Mit gondolsz meddig lehet elrürni hogy egy egész népcsoportot bizonyiték és ok nélkül mocskolsz, lerasszistázol? Ehhez neked sincs jogod és a többi fajvédőnek sincs semmi joga. Amíg a nyomozás le nem zárul addig te egyet tehetsz: KUSSOLHATSZ.

És miért gondolod hogy egy cigány nem lehet rasszista?
Az öld meg a magyart, megdöglesz magyar, ha kell megölök száz magyart szövegeket te minek nevezed?

Erre felelj, te kis rózsadombi faszkalap.

xyz 2008.11.20. 09:16:28





Proszektúra - Uzsorások, vagy rasszisták?























var blog = 36081;
var htsrv_subdir = 'goldmine/';


if( typeof traffic_ef == 'undefined' )
{
traffic_ef=[];
}
if( typeof adrand == 'undefined' )
{
adrand=Math.floor(Math.random()*10000);
}



if((adrand % 10)
Címkék: uzsorások rasszisták molotov koktél kurucinfo zsaruk kézigránát

Pécs Gyárváros nevű része a megyeszékhely leglerobbantabb környéke. Itt áll az a családi ház, amelyre kedden nem sokkal tizenegy óra előtt kézigránátot dobtak. Az elhunyt unokatestvére a nevét nem kívánta elárulni, de annyit elmondott, hogy szerinte a családnak nem volt komolyabb ellensége. Az autókereskedésre, üzletelgetésre tett sajtóbeli célzások pedig legfeljebb annyira igazak, hogy állítólag tényleg történt valami stikli lízingelt személygépkocsival összefüggésben.A megtámadott ház jelenleg üres, de oda bemenni nem lehet, a bejáratot rendőrségi pecsétek védik.Jóformán még ki sem hűlt a pécsi városszéli kis házikóban a 37 éves roma férfi és a 32 éves neje holtteste, amikor a helyi rendőrség már magabiztosan kijelentette – mint persze ilyen esetekben mindig -, hogy természetesen semmi nem utal rasszista motívumra: a vizsgálat eddigi adatai szerint nem etnikai jellegű támadásról van szó. Aztán még a szóvivő sokat sejtetően hozzátette azt is, hogy az elhunyt férfi életmódja alapján nem volt ismeretlen a rendőrök előtt. Nem tudom, mire óhajtott ezzel a tisztelt rendőrségi megmondó ember célozni, talán csak nem azt akarta ezzel közhírré tenni, hogy a meggyilkolt valamiféle bűnöző életvitelű ember volt?Csak „gratulálni” lehet a helyi rendőrségnek ehhez a sunyi hozzáállásához, ennél alattomosabban a  mocskos szájú Kurucinfo sem tudta volna az eseményeket tálalni, egy olyan bűntény kapcsán, ahol a szülők brutális legyilkolása után négy gyerek – köztük egy két éves - maradt árván, a ahol a legelső hivatalos reakció a nyomozóhatóság részéről mégsem a megdöbbenés, a gyász, az együttérzés és a sajnálat, hanem a mentegetőzés és a cinikus célozgatás volt.Mennyivel tisztességesebb eljárás lett volna, ha a szóvivő a sértett előéletének és priuszának taglalása helyett amiatt szabadkozott volna a nyilvánosság előtt, hogy a rendőrség egyre kevésbé képes hazánkban a közrendet fenntartani.Vajon, honnan, milyen titkos jelből tudta egyébként az illetékes rendőrség néhány órán belül, hogy kizárható a rasszista motívuma ennek a támadásnak? Az igazságszolgáltató szervek általában miért tesznek úgy mindig, mint ha nem tudnák, hogy csak a legostobább fajgyűlölők szokták azt kapásból elismerni, hogy a tetteiket a cigányellenesség motiválja? S persze a leghülyébbek is csak addig hangoztatják ezt, amíg össze nem akadnak egy tanult kollégával, aki aztán szépen kiokosítja őket.  Az első ügyvédi beszélőt követően aztán rögtön ki is szokott derülni, hogy az illető gyanúsított nagyon szereti roma testvéreit, és soha még csak véletlenül sem támadt volna olyasféle gondolata, hogy barna bőrű barátait akár egy szóval is, nem hogy tettel, megbántsa.Mit vártak volna mégis a baranyai zsaruk, hogy valaki a kézigránáthoz üzenetet  is csatol, amiben szidalmazza a roma embereket, és szörnyű tettének faji indokáról szónokol?Mindenesetre azok után, hogy csak az elmúlt néhány hónapban tucatnyi hasonló jellegű támadás történt romákkal szemben, már csupán ez okból is elég nagy bátorság kellett ahhoz, hogy a pécsi fakabátok határozottan kijelentsék, a rasszista motiváció ezúttal is kizárható.Tán nem véletlen, sőt feltehető, hogy az ilyesfajta gondolkodás is közrejátszik abban, hogy ezek az nyomozások oly kevés eredménnyel jártak mindeddig.Mi mást is tehetnénk mégis,  mint reménykedünk abban, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda által a megyei szervektől most átvett Molotov-koktélos, lövöldözős ügyekben egészen másfajta rendőri mentalitás lesz majd a jellemző. S talán nagyobb eredményesség is.   












var hostarray=document.location.host.split('.');
document.domain=hostarray.slice(hostarray.length-2).join('.');
if( typeof adrand == 'undefined' )
{
adrand=Math.floor(Math.random()*10000);
}
var proto = ( typeof Ajax == 'object' );
if( !proto )
{
var script_el = document.createElement( 'SCRIPT' );
script_el.src = '/rsc/js/061122/prototype-1.5.0_rc0.js';
var heads = document.getElementsByTagName( 'HEAD' );
heads[0].appendChild( script_el );
}
new Ajax.Updater( 'blh-bilboard-holder', '/goldmine/ad_iframe.php?pos=billboard&bid=36081&rand='+adrand );


A bejegyzés trackback címe:

blog.hu/goldmine/hedgehog193.php/778064document.getElementById('trackbackURL').innerHTML = document.getElementById('trackbackURL').innerHTML.replace( '193.php', '.php' );Töröld ki az URL belsejéből a .php előtt található háromjegyű számot!


Kommentek, trackbackek, visszapingek:


Szeretném látni az összes kommentet! (218)
Az utolsó 100 komment:





function banComment(cid, cuser_id) {
var ban_moderate = $( 'ban_' + cid + '_moderate' ).options[$( 'ban_' + cid + '_moderate' ).selectedIndex].value;
var ban_span = (cuser_id != 0 ? $( 'ban_' + cid + '_span' ).options[$( 'ban_' + cid + '_span' ).selectedIndex].value : '*');
var ban_comment = encodeURIComponent( $( 'ban_' + cid + '_comment' ).value )
if (ban_moderate != '*' || ban_span != '*') {
contentUpdater(
'ajax_trash_' + cid,
'/goldmine/commentban.php?blog_id=36081&user_id=' + cuser_id + '&ban_span=' + ban_span + '&ban_moderate=' + ban_moderate + '&ban_comment=' + ban_comment
);
}
if (ban_moderate != '*' && ban_moderate != '0') {
$('cdiv' + cid).style.display = 'none';
} else {
$('ban_' + cid).style.display = 'none';
}
return;
}





Don 2008.11.19. 23:53:53


Ez van, dul itt a lacikaellenesseg, nem is gyozunk elhatarolodni :)









tcom 2008.11.19. 23:54:11


Carnivora!

Megyek lefekszem, mert felkeltek a gimnazisták is ( pl.bélapu). Hiába a kóla meg a csipsz most dolgozza meg az agyukat.

Veled jó vitatkozni, nagyon jó dolgokat írsz, igazán nem is lehet belekötni!
Köszöntem!









hoppáfasz 2008.11.19. 23:55:07


Carnivora
Nem nyert :)

Egyébként ha kést húz, baltát emel 8 grammal megemelem a testtömegindexét legyen az bárki.









Carnivora 2008.11.19. 23:55:27


www.indavideo.hu/video/Roma-magyar_vita









Szergej 2008.11.19. 23:56:08


Nekem a Laci nevu ismeroseim 54%-a elmebeteg, ezert zsigerbol leelmebetegezlek! :)










Lacika 2008.11.19. 23:56:44


Don, hát határolódj el rendesen, mégnem láttam hogy seggen csókolál volna (inspired by South Park), de különben meg Lakatos Attila for president, végre egy JÓZAN PARASZTI ÉSZT láthatnék a parlamentben:)










Carnivora 2008.11.19. 23:59:53


Lacika 2008.11.19. 23:36:52

Ezzel tisztába van mindenki , aki nem proszektúra szerkesztő :P









Rwindx 2008.11.20. 00:04:19


tcom:
"A sok fidesznyiknak üzenem, hogy mi lenne veletek, ha mondjuk holnapra eltűnne az összes cigány az országból? Ki lenne a vezéretek? Ki lenne a miniszterelnök 2010-től? De őszintén!"

Szerintem ezzel kezdhetted volna a mondandódat. Sok felesleges írkálástól mentettél volna meg sokakat. Másrészről érdekes hozzáállás egy olyasvalakitől aki ennyire szívén viseli a cigányok sorsát. :)
Kedves tcom ön most jogvédő vagy rasszista tessék már eldönteni. A kettő egyszerre nem megy.










Lacika 2008.11.20. 00:06:17


Butáskodunk itt egymással mert a PC jegyében nem merünk kimondani dolgokat.
Van "begyűrűzött" világgazdasági probléma Magyarországon
Van olyan probléma Magyaroszágon, hogy senki nem akarja a kutyaszart gyűjteni, csak termelni
Van olyan probléma Magyarországon,hogy a kisvállalkozások tönkremennek a magas járulékterek miatt
Van olyan probléma Magyarországon, hogy cigányként nem tudsz érvényesülni az előítéletek miatt











tcom 2008.11.20. 00:06:47


Lacika!

Majd ha odajuttok a töri órán, hogy XX. század, akkor fogjátok értelmezni a rasszizmust, ami a múlt század unatkozó polgárainak elfoglaltsága. Jellemzően egy nemzet, egy országban a többség attitüdjeként értelmezhető a rsszizmus, a nem létező emberfaj előtérbe helyezése. Hiszen ki is igazi magyar származású közülünk? Ki is mondhatja el, hogy nem keveredtek az ősei más népekkel, mint a szíttya magyar ősökkel?

Amit te mondani akarsz, az az hogy a cigányok nagy része nem szereti a "magyarokat", az igaz, de cigány rasszizmust emlegetni zsákutca.









HunMenekült 2008.11.20. 00:06:53


sztem a kedves blogger csak fényképről látott eddig igazi romákat ezek szerint viszont van olyan hely még kis hazánkban ahol az embernek nem kell félni hogy egy 6-8 fős barnabőrű társaság jön szemből és mi fog történni. Én speciel pécsi vagyok és tudomásom szerint akadnak azon a környéken "alvilági" személyek ugyhogy a rendőrség szempontja teljesen helytálló(sztem). mind1 mert ha meg kezdődő rasszizmusról van szó akkor érdemes csodálkozni? A romák saját maguknak köszönhetik hogy itt tartanak









tcom 2008.11.20. 00:11:54


Rwindx!

Igen, magas labda volt. És pont gúnynak szántam, azok a cigányozókkal szemben, akiknek még talán fel sem tűnt, hogy vezérük, Orbán is az. Szavaitokban inkább a sértődöttséget hallom ki, hogy én erre az ellentétre fel mertem hívni a figyelmeteket.
Lehet, hogy te nem cigányoztál és sokan mások sem, ezért nem azokra gondolok.









GergőÁron 2008.11.20. 00:11:59


érdekes, érdekes, az egyik blogon azon sírnak-rínak, hogy nem veri nagydobra a rendőrség, ha cigányok bicskáznak, vagy miért hogy egyből rasszista támadásról beszélnek, ha az áldozat roma.
Emitt meg az a baj, hogy ha felrobbantanak egy cigánycsaládot, akkor miért merül fel egyáltalán, hogy rasszista támadáson kívül bármi más például leszámolás is lehetett...

A fene sem érti ezt.

Mert ugye addig világos, hogy a rendőrök biztos sunyik, és össze vissza beszélnek, de hogy a mindentudó blogok sincsenek egységes állásponton...
meg kell őrülni!
hát mi lesz most?!
honnan szerezzek magamnak saját véleményt így?









Lacika 2008.11.20. 00:12:51


Az nem gond,hogy én már próbáltam foglalkoztatni cigányokat?
És tudod mi lett a vége? CIGÁNYKODÁS...
Soha többet nem fogok, és ez nem elő, hanem utóítélet...Elegem volt, dögöljenek meg...
A policy: legyen a fürdőgatya helyén csíkja, különben nem jöhet...
Sorry ha nem PC a vélemény, de legalább valós...










Carnivora 2008.11.20. 00:14:37


Tanúk meghallgatásával indult az olaszliszkai brutális lincselés ügyének szerdai tárgyalása Miskolcon, a Borsod megyei bíróságon.
A szerdai tárgyalás első részében több szembesítést is tartottak. Az egyik olaszliszkai tanú fenntartotta az idén májusban tett vallomását, amely szerint a másodrendű vádlott - a cigány lány apja - azt mondta: "ha kell, száz magyart megölök". Azt is megerősítette, hogy az első- és a másodrendű vádlott a bűncselekmény után átöltözött.

ez a hír meg elsikkadt ma ...

persze a csúcs ez:

"Szabó József, a Borsod megyei bíróság szóvivője közölte: a negyedrendű vádlott előzetes letartóztatása megszűnik november 28-án, mivel fiatalkorú, attól kezdve a házi őrizetét rendelik el. Az olaszliszkai emberölés büntetőpere a jövő héten, hétfőn folytatódik."

Gyilkost házíőrizetbe ...










csicsone69 · gfcgvc 2008.11.20. 00:15:44


A múlt héten Jászberényben 3 cigány különös kegyetlenséggel agyonvert egy férfit. Ez nem hír... magyar volt.









Carnivora 2008.11.20. 00:15:56


Lacika 2008.11.20. 00:12:51

Ez most egyszerűen hülyeség. -









Lacika 2008.11.20. 00:16:09


Jahh és nekem nagyon sokba kerül egy ilyen próba... Ezért fehér lesz az összes többi próbálkozó, mert nem vállalok több kockázatot a kelleténél...Én, a rasszista....









Carnivora 2008.11.20. 00:16:31


csicsone69 · gfcgvc 2008.11.20. 00:15:44

Nah jah itt nem jött Kállai úr a rasszista indítékkal :D









Lacika 2008.11.20. 00:18:10


De wazzeg hát ez a tapasztalat, most hiába próbálnám "kifehéríteni" a lelkelmet, hát nem megy...Most mi a lófület csináljak vele??










Lacika 2008.11.20. 00:22:23


Lucernát pakolni veszem fel.... Hogy tegye fel a teherautóra... Reggel nincs cigije, hát OK, megveszem neked majd levonom... Lacikám, nem ennyiben egyeztünk meg... Mondom levonam a cigit.... Hát ne legyál már geci, Lacikám...










Lacika 2008.11.20. 00:24:04


No ez a "munkaerő" nekem nem kell...









ksion 2008.11.20. 00:25:25


"honnan szerezzek magamnak saját véleményt így?"

Népszavából. Nem is értem, ez hogyan lehet kérdés.









Rendes 2008.11.20. 00:26:22


A cikkiro egy zsido hulye. Csak egy mint az elmult harom zsido miniszterelnok, leszartak a ciganyokat, loptak a penzt es benepesitettek a zsiros allasokat. Varva az alkalmat, hogy a leszegenyitett romakat mikor eri valami atrocitas ami moge bujva komoly nemzetellenes torvenyeket lehet majd hozni a zsidok vedelmeben. Hogy legitimizaljak az osszes korrupt ugyvedet, politikust, miniszteriumokban dolgozo, vagy a filmiparban, reklamugynoksegeknel szerencsetlenkedo tobbi "magyarorszagon elo zsidot"....









ksion 2008.11.20. 00:28:50


Rendes, mostmár haza kéne menni a Köztársaság térről, rég bezárt már a pártház...









Carnivora 2008.11.20. 00:29:26


Rendes 2008.11.20. 00:26:22

Te egy zseni vagy te hiányoztál innen kurucinfo szakértő? :D:D:D









Carnivora 2008.11.20. 00:30:14


ksion 2008.11.20. 00:28:50

Nem ott folyamatosan biztosítva van ezek működése másképpen ki ellen lehetne küzdeniük .. ősi kommancs módszer.









nemlac 2008.11.20. 00:30:16


Lacika: igazad van. Dehát erről Mohácsi Viki mégse beszélhet...









savanyú nokedli 2008.11.20. 00:31:05


egy örök becsü republic sláger refrénje jut eszembe..."még, még, még, ennyi nem elég...." nem tehetem, hogy sajnáljam őket, nem tehetem, mert köztük élek...és ismerem a fajtáját:élősködő, bűnözésre hajlamos faj! aki nem ért egyet velem, akkor cseréljen velem lakást ő jön ide közéjük és tanulmányozza azt, hogy hogyan kell jól élni úgy, hogy sosem megy dolgozni! emellett kap mindennapi egyveleget arról, hogy milyen, ha ezek egymás közt kommunikálnak...
sosem voltam jobboldali, de 2 év múlva a jobbikra szavazok, mert talán bennük van az utolsó remény...
Isten bocsássa meg nekem, de várom, hogy ez most már mindennapos lesz...









Rendes 2008.11.20. 00:31:26


Ja, es Orban Viktor csak szereti ha leciganyozzak, de nem az. Ugyanis o is zsido ember, maskulonben honnan lennenek olyan gyerekkori baratai mint a stadion felgyujto Deutch Tomi... Ebredjetek mar... Horn, Medgyesi, Gyurcsany, Demszky, Magyar, Szekeres, mind mind zsido zsido zsido









Lacika 2008.11.20. 00:31:54


Rendes,
Tényleg egy zsidó hülye a cikkíró, csak az a baj, hogy az ilyen megmozdulásokkal csak még nehezebb helyzetbe hozza a rendesen dolgozó és társadalomba beilleszkedett cigányokat, és keresztbe tesz minden valódi megoldásnak, mert neki a mostani helyzet a jó. Döglesszük meg egymást, a keselyűknek biztos jobb lesz alapon:S










ksion 2008.11.20. 00:32:32


Carnivora: hát ez igaz. Bár nekem mindig fura, h egyesek annyira párthűek h lelkiismeretfurdalás nélkül megszemélyesítik a párt vélt ellenfeleit.

Valahova a jakobinusok idejére nyúlhat vissza ez az attitüd, osztán csak nem akar eltünni.









Lacika 2008.11.20. 00:35:49


nemlac:
Én még azt sem mondanám hogy ez cigányok hbája, csak könyörgöm ne arra szocializáljuk már a kisebbséget, meg a többséget se, hogy a státusza miiatt neki sem dolgozni, sem erőfeszítéseket tennie nem kell, mert neki jár minden a "többségtől"
Ez hazugság.









zabszem 2008.11.20. 00:36:10


TCoM rohadtul demagóg a dumád. Nehogymár a végén még mi legyünk a gecik és kitaláld hogy a cigányok azért olyanok amilyenek mert tőlünk lesik el ! Eszednéllegyélmá!









ksion 2008.11.20. 00:37:23


Lacika: ezt asszem a 95%-os többség igy gondolja.

Az érdekes az, hogy miért nem erről van szó? Vagy ha erről van szó - teszemazt Monok - akkor miért ugrik rá a rotható nagypolitika és próbálja ellehetetleníteni?

Érti a fene.









Rendes 2008.11.20. 00:40:56


Orban Viktor gyerekeinek neve... Rahel, Sara.......... Semmi bajom a rendes zsidokkal vagy romakkal, de ha ez a ket nep a vilagban koztudottan soha sem lesz kepes beolvadni a nemzetekbe , mindig egy asszimilalni keptelen "torzs" marad annak minden negativ ertelmevel... Kifosztjak a foldet aztan tovabb allnak ha mar semmi nem maradt, mi meg csak bamulunk nagyokat...









Sherlock 2008.11.20. 00:42:19


"hivatalos reakció a nyomozóhatóság részéről mégsem a megdöbbenés, a gyász, az együttérzés és a sajnálat, hanem a mentegetőzés és a cinikus célozgatás volt."

Ugye tudod, hogy a rendőrség nem azért van, hogy minden halott után kiküldjön egy adag egyenruhás siratóasszonyt. Nyomoznak, nyilatkoznak. Egyébként minden mögött fasisztákat látni se túl egészséges.

Ha neked jelentettek bármit sírj, vagy akinek, de ez nem a rendőrség dolga.

Nem azt mondom, hogy megérdemelték vagy hasonló, de ismeretlenek után óhatatlanul nem érez az ember annyit.









Lacika 2008.11.20. 00:47:40


Áhh, mindegy... Rossz irányba megyünk ezzel a "rásszistááázással"
Most belemegyünk egy ping-pong meccsbe a cigányok meg magyarok között, vagy felfogjuk,hogy ez az ország erről a két népről szól, azt kezdünk vele valamit... És ne mondja nekem senki hogy egyformák vagyunk, az OK hogy egyenlőek....
De nem hiszem hogy nekünk el kellene fogadni mindent amit a roma kultúrából kapunk. Hát próbáld megi a lopás meg a vérfertőzés szokását továbbvinni nyugatabbra. És mondja valaki, hogy ez nem a roma kultúra része.Akkor meg miért nem lehet? Most akkor zsákutca van?









Lacika 2008.11.20. 00:50:37


A befogado nemzetnek is vannak jogai. Azt hiszem..:)









Lacika 2008.11.20. 00:59:22


Ja és ne hülyéskedjünk a rasszista rámadással, mikor nem is az van... Mert ennek a lehet az eredménye, hogy tényleg lesznek rasszista támadások, és akkor Isten segítsen meg minket, mert nagy baj lesz tényleg...









Lacika 2008.11.20. 01:01:24


r b mifene elütéssel meg elnézést kérek de blackberry tanuló vagyok és a klaviatúra nagyon érdekes dolgokat profdukál:)









Lacika 2008.11.20. 01:18:54


Morcosan egy nagyvélemény:
A lófülért kell máris rasszista támadásra gondolni?
A rendőrség állásfoglalása mióta nem legitim? Muszáj őket azonnal felülbírálni?

ÖÖÖ az áldozatok egyáltalán cigányok? mert erről senki nem beszélt, ugye....
Ha cigányok az áldozatok, ha nem, elsősorban az együttérzés és a kegyelet lenne az első reakció, nem a gyanakvó kérdés, hogy ugyan nem rasszista támadás-e a szörnyű bűntett, nekem legalábbis ez jutna először eszembe....Arra gondolok, mit érezhettek a gyerekek, mikor kézigránát robban melletük. Nem tudhatom, mert nem jártam háborúban... De gondolom félelem, pánik, és számunkra elképzelhetetlen szenvedés az amit érzeztek, pláne azután, hogy megtudták, édesapjuk és édesanyjuk meghalt... Nincs attól visszataszítóbb dolog, mint amit a cigányvezetők műveltek és művelnek, hogy egy család fájdalmát használják fel a saját politikai céljaik érdekében! Szégyelljék magukat!











paczal 2008.11.20. 01:40:28


Mohácsi(vész) Vikike ismét boldog lehet, sikerült tönkretennie a hajdúhadházi alapfokú oktatást is :( www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/cikk/a-legfelsobb-birosag-szerint-is-szegregaljak-a-roma-gyerekeket-hajduhadhazon/cn/news-20081119-05185466









pg2 2008.11.20. 02:10:34


Hát igen. Sajnos van rasszizmus Magyarországon, nem is kicsi, elég erős. Bizony, szegregációval és erőszakkal is számolhatunk. De mielőtt olyan nagyon értékelnénk az eseményeket, várjuk már meg a nyomozás eredményét. Már csak azért is, nehogy úgy járjunk, mint a Moszkva téren...

Te Lacika! Azt a lopást meg vérfertőzést gondold már el mégegyszer. Főleg mint cigány kultúrából kapott dolgot. Nem tűnik kicsit sem túlzásnak?









pg2 2008.11.20. 02:13:47


Ja, és nem befogadó nemzet. Többségi. És itt nem a számbeliségen van a hangsúly, hanem az érdekérvényesítő képességen. És nincsenek külön jogai, ahogy a kisebbségeknek sincsenek.









pg2 2008.11.20. 02:30:39


Te Rendes! Pihenj kicsit, mondjuk Iránban egy-két hét, hónap. Ott biztos nincsenek zsidók...









psmith 2008.11.20. 02:31:51


www.mno.hu/portal/544878









psmith 2008.11.20. 02:56:45


www.mno.hu/portal/543183









Rendes 2008.11.20. 04:16:22


pg2 egy olyan orszagban pihenek ahol sem romak sem zsidok nincsenek... es mekkora kiralysag van!! Mindenki dolgozik es senki nem eloskodik a masik nyakan...









csige791 · www.advancedsimracing.com 2008.11.20. 05:57:45


A Cigányoknak mit kellene tenniük ahányszor meglátnak egy munkából hazasiető fáradt dolgozó Magyart ? Nem tudjátok ? Megmondom:
Le kellene térdelniük és azt mondaniuk köszönjük szépen, hogy adtok nekünk ennivalóra (piára, játékgépezésre) azaz enni adtok a mi és gyerekeink szájába és ezért nekünk nem kell dolgoznunk lógathatjuk a lábunkat naphosszat.
De oké, ne legyünk ekkora királyok, ne kelljen letérdelniük, sőt még csak ne is köszönjék meg.
DE: Semmiképp ne verjék, ne öljék meg a Magyarokat, a tanárokat akik a mi és a saját adóforintjaikból ingyen eteti, próbálja tanítani őket. Ne lopjanak tőlünk és semmiképp ne követeljék a "járandóságukat". Ha valamit kapnak azt köszönjék meg és reménykedjenek , hogy legközelebb is kapnak.

A fajvédőknek: Nem tűnik fel, hogy lassan egyedül maradtok ? Hazaárulók vagytok és fel lesztek lógatva.











dömdödöm 2008.11.20. 06:03:08


ostoba balkáni fajankók, azok vagytok, félbuta nyomoronc lelkületű senkik, akik nagyot képzelnek magukról, de valójában gumicsizmás, trágyában topogó parasztok. akár ki is fejthetném persze, hogy miért, de nincs kedvem, mert nektek alapvetően torz a gondolkodásotok, akár kínaiul is mondhatnám. olyanok vagytok, mint fing a szalonban.









EperUK 2008.11.20. 06:16:29


Két romával kevesebb! Bár csak az összessel ez történne! Te, aki írtad ezt a blogot felfogod, hogy mit írtál?!
Mi magyarok, éjt nappallá téve dolgozunk, ezek a mocskos szemetek, meg a mi adónkból kapják a segélyeiket. Persze, hogy hülye lenne így elmenni dolgozni! Figyelj! Költözz egy csupa cigány lakta településre, irasd a gyerekedet olyan iskolába, ahol több a cigány gyerek, mint a magyar és ezek után próbálkozz védeni a cigányt!
Szerinted az mi, hogy pl. szül egy cigány egy kölyköt, mellesleg még életébe nem dolgozott és több segélyt adnak az egy gyerekére, mint az egyik ismerősöm 35 év munkaviszony után kap, úgy, hogy életében egyetlen egy napot sem volt munkanélküli. A magyar gürizik, hogy ezek a koszos-mocskos szemetek szaporodjanak. Az összeset kiirtani, mint a zsidókat!
Szergej!
M.o.-on a 8 év alatti gyerekek 53%-a cigány. Lehet, hogy most még nem, de 8 év múlva barátom, cigány lesz az ország. Akkor védd őket, te képmutató, meg a hozzád hasonló birkák!









dirkschneider 2008.11.20. 07:19:41


Kedves Posztíró!
Ecsém! Te vagy provokálsz, vagy tényeg egy kis buta, elvakult, esetleg ilyen blogokért fizetett kis köcsög vagy. Te aztán tudod, hogy miről szól az élet! Mielőtt okoskodni akarsz, nem ártana utánajárni a tényeknek, aztán csak azután fröcsögni!









macihagyma 2008.11.20. 07:35:23


Mindenesetre, ha bűnözők voltak, vagy sem, árván maradt 4 kisgyermek. A sok hőzöngő üljön le egy csendes sarokba, és gondolja át, hogy Ő mit érzett volna a közelgő Karácsony kapcsán.
Apu, anyu hol van? Kihez fognak bújni, ha fáj valamijük ?
Mocskok!
Akinek nem inge.....









macihagyma 2008.11.20. 07:36:55


"M.o.-on a 8 év alatti gyerekek 53%-a cigány."


Eperuk?

Te mennyi szép művelt magyar gyermekkel szaporítottad ezt a magyar ugart?









janos 2008.11.20. 07:43:42


Nem akarok senkit megsérteni, - bár a stilussal nem értek egyet- az igazságtartalommal igen!Ma a romák jelentős része nem is akar dolgozni!Mert neki jár--alanyi jogon minden-segély, orvosi ellátás, gyes, gyed, lakhatási támogatás,ingyen tankönyv, ingyen étkezés ,stb, stb.Ugyanakkor jogot formál arra hogy a társadalom ma még nagyobb része tartsa el, őt is és családját is.De jogot formál a pozitiv diszkriminálásra is, -mert ök (nagy részük 3 H kategóriába tartoznak) megtanulták a jogaikat, csak a kötelességüket nem akarják tudomásul venni!Lehet itt vitatkozni, meg védeni őket, de a tények azok nem azt mutatják amit Kolompár "pénzes" Orbán vagy Mohácsi "história" Viktória magyaráz!Javaslom mindazoknak akik hangzatos szólamaikkal védik óket, mutassanak példát hogyan kell a beilleszkedést, a toleranciát megtanitani velük.( 1968-tól ez ebben az országban nem sikerült eljutni idáig)Mert pestről és az eu-ból jó pénzért "ugatni könnyü"( mondta volt nagyapám), de aki iellettük él, és naponta szembekerül ezekkel a munkanélküli kigyurt, beteg ,dolgozni nem tudó és nem akaró-mercedessel közlekedő,szegény, halmozottan hátrányos helyzzetü kisebbséggel,-nem osztja véleményét a jogvédökkel, a szegregációt és a rasszizmust rohangálva emlegető megélhetési politikusokkal!Aki pedig kételkedik igazamba, kérem jöjjön borsodba, hevesbe, vagy szabolcsba és majd rádöbben az igazságra!Minden egyébb nem más mint az igazság elferditése!









Hohó 2008.11.20. 07:45:08


dirkschneider!

Aztán miféle tényeknek nem járt utána a posztíró?
Te sem nagyon érvelsz, csak fröcsögsz...

Amúgy nem az a lényeg, hogy ezt az esetet nácik követték el, vagy uzsorások, hanem az, hogy a rendőrség tökéletesen leszarja, hogy kik voltak, és a nyilatkozataikból kb annyi derül ki, hogy úgysem tudnak utánajárni, mert nemcsak alkalmatlanok az ilyesmire, de nem is igazán érdekli őket, ha a cigányputrikban folyik a vér.

Ez jellemzően csak ebben a szaros félbalkáni banánköztársaságban maradhat visszhang nélkül. Mi az, hogy a rendőrség emberek erőszakos halálakor olyan megjegyzéseket tesz, mintha kicsit még örülnének is neki, hogy meghaltak?

Találják meg a tetteseket, végezzék a dolgukat, amivel megbízta őket a társadalom! Ez pedig az, hogy tekintet nélkül az illető származására, vallására, nemi identitására stb. védjék meg az ország minden állampolgárát!

Persze ha a hatalomnak érdeke, hogy a dolgok elmérgesedjenek, akkor oké, akkor tessék csak továbbra is magas ívben leszarni az ilyen eseteket. Aztán majd lámpavason tetszik végezni...











EperUK 2008.11.20. 07:50:42


macihagyma!

Én csak akkor vállalok gyereket, ha megteremtettem hozzá a megfelelő anyagi hátteret. Nem süllyedek azok táborába, akik segélyből nevelik fel a gyerekeiket. Én normális otthont szeretnék nekik, rendes iskolákat, ételt a szájukba...stb. és mindezt nem segélyből, hanem a kétkezi munkámból! De elárulom neked, hogy nem M.o.-n élek, szerencsére, nem is megyek vissza többé abba a fertőbe, így nem is fogom szaporítani a magyar ugart. De te ezt nem fogod fel, hogy az egész rendszer úgy szar ahogy van, ezért kitartást a cigányok védelmezéséhez, a jelenlegi állapotok mellett a magyar ugar szaporításához és végül, de nem utolsó sorban, dolgozz keményen, hogy még több jusson a cigányoknak!









Tapmancs 2008.11.20. 08:05:16



Hohó

pl:

"A férfi nővére csak annyit mondott: "A maffia, az tehet minderről." "

forrás: Népszabadság nol.hu/belfold/ujabb_bombatamadas_egy_roma_csalad_ellen_-_ket_ember_meghallt_

Proszektúra Elemér:

"Az elhunyt unokatestvére a nevét nem kívánta elárulni, de annyit elmondott, hogy szerinte a családnak nem volt komolyabb ellensége."


Mindenki döntse el melyik lehet az igaz.

Plusz ugye az ismerősök, szomszédok véleménye: lányokat futtatott, autókkal "kereskedett" (értsd: lopatott, majd eladta, azért van idézőjelben)
+nem volt ismeretlen a rendőrség előtt

Nyilván ártatlan volt és a Rászistá Gárdistások nyírták ki.











Tapmancs 2008.11.20. 08:09:51


És jön Kállai meg az összes balf@sz, akik azzal teszik magukat abszolút hiteltelenné, hogy egy szimpla alvilági leszámolásnak tűnő gyilkosságra ÁLLÍTJÁK hogy a Magyar Gárda meg a "szélsőségesek" vannak mögötte. Nevetséges, szánalmas, ostoba kijelentések. Tudtommal a MG helyileg illetékes szakasza jogi lépéseket tesz rágalmazás miatt. Nagyon helyes, kíváncsi vagyok az eredményre.









Lunitari 2008.11.20. 08:21:35


Ezt a fos bejegyzést. Általában nem azt szokták kijelenteni, hogy nem rasszista indítatású hanem pont az ellenkezőjét. A rendőrség által ismert életmód arra utal, hogy sokszor került már a rendőrség látókörébe. Ezen mit nem értesz? Ha rasszista támadás lenne miért mindig egy célpont van? Miért nem több házra dobnak pl koktélt? Ugyan már..ezek egymásközti leszámolások, ezt az is alátámasztja, hogy nincsenek tanúk vagy nem mernek beszélni. Melyik cigány tanú nem merne ha a magyar gárda csinálná ezeket vagy valami rasszista csoport???? Ti nem néztek ki, ha a szomszéd házra rálőnek sörétessel vagy gránát robban..ugyan már nevetséges az egész rasszistázásotok....









Yasashi Tanuki 2008.11.20. 08:26:34


Egyfolytában megy ugye a vita, hogy van-e cigánybűnözés - az áldozatokról vagy a családjukról amikor reflektorfénybe kerülnek kiderül, hogy lányokat futattak, frissen szabadultak okirathamisitás miatt, autókkal üzleteltek...stb.

Hogy lehet az hogy nincs egy olyan áldozat se akinek a családjában nincs bűnöző. Hol vannak azok a vétlen áldozatok ahol egész familia gyári munkás, mezőgazdasági munkás vagy valami hasonló szolid polgári foglalkozást űz?
Azokat talán sajnálná a többségi társadalom is.
Nincs miért megütközni azon a normális reakción, hogy aki maga keresi a bajt azt nem sajnálják.









xyz 2008.11.20. 08:30:31


Egy házaspárt megöltek a gyerekeik szeme láttára... Nem hiszem, hogy az a legfontosabb kérdés, hogy milyen indíttatásból tették ezt... Kicsit olyan érzésem van a kommenteket olvasva, mintha az, hogy ha rasszista indíttatása volt a támadásnak, akkor az enyhítő körülmény... ez borzalom....









sniper 2008.11.20. 08:32:09


Proszektura!

Ez már tegnap sem jött be. Kár erőltetni.









Határozott Szándék 2008.11.20. 08:32:34


"Nem tudom, mire óhajtott ezzel a tisztelt rendőrségi megmondó ember célozni, talán csak nem azt akarta ezzel közhírré tenni, hogy a meggyilkolt valamiféle bűnöző életvitelű ember volt?"

-De.


"...nyomozóhatóság részéről mégsem a megdöbbenés, a gyász, az együttérzés és a sajnálat,..."

-A nyomozóhatóságnak qrvára nem az a dolga, hogy együttérezzen és sajnálkozzon. Összetéveszted az egyházzal.

"Mit vártak volna mégis a baranyai zsaruk, hogy valaki a kézigránáthoz üzenetet is csatol, amiben szidalmazza ..."

-Mégis mit vártál, majd a másik maffiózó a kézigránát mellé tesz egy levélkét, hogy "Ezt azért kapod, mert nem fizetted ki a tartozásodat. Béla" ???











Lunitari 2008.11.20. 08:34:37


xyz

Te nagyon félreértelmezed. Postot elolvastad? Én is sajnálom a gyerekeket, de életben maradtak tekinthetjük ezt Isteni közbenjárásnak. A bünöző szülök elhunytak, de aki ilyen életmódra adja a fejét annak számítania kell rá, hogy ilyesmi bármikot megtörténhet....A tettet semmi sem menti fel, fogják el a tetteseket és üljenek életük végéig, de ne csináljunk már belőle magyar-cigány ellentétet mint ahogy a cigányképviselők teszik jelenleg....









xyz 2008.11.20. 08:37:09


Lunitari!
Te nagyon félreértelmezed. A kommentemet elolvastad? :)
Gyakorlatilag ugyanezt próbáltam mondani én is... :)









Carnivora 2008.11.20. 08:38:21


xyz 2008.11.20. 08:30:31

Küldj ide egy levelet: www.mszp.hu ne használják fel kicsinyes politikai céljaikra az ilyen brutális bűncselekményeket.-









Lunitari 2008.11.20. 08:38:48


xyz

Melyikből vontad le, hogy ha rasszista inditatású volt az enyhitő körülmény?









Carnivora 2008.11.20. 08:39:48


"tegnap valaki látta a burleszk-tv (hírtv) esti híradóját? érdekes módon a független média sehol sem játszotta be azt, amikor több rokon is visítva ordítja a riporternek, hogy szó sincs rásszistááá támadásról, az "üzletfelei" többször fenyegették már meg az áldozatot a saját, és családja kiírtásával... "









Lunitari 2008.11.20. 08:42:01


Az ilyen postok csak arra jók, hogy tovább nőveljék a feszültséget......el kéne gondolkoznod mielőtt ilyeneket kiraksz....









magyar 2008.11.20. 08:42:49


Na ennek a cikknek az írója sem szabadna hogy nyilvánosan publikáljon. Ki ez a szűlátókörű okoskodó s..gfej? Nagyon is helyesen tette a rendőrség, hogy közölte, aki bűnöző életmódot folytat, ki tudja milyen szarban kotorászik, az akár így is járhat. Nem kell itt elhallgatni ezeket a dolgokat, derüljön csak ki az igazság. A rendőrség inkább azért töketlen, mert a mára már majdnemhogy rendszeressé vált vonatbalesetek miatt nem állítottak még elő egyetlen egy fémtolvajt sem, pedig MINDENKI tudja, hogy kik miatt, miféle alakok miatt történnek meg ezek a tragédiák.









xyz 2008.11.20. 08:43:19


Lunitari!
Pl. Lsd. Janos 07:43:42-kor kelt bejegyzését... ez csak egy... csak úgy találomra ráböktem egyre... de van még itt jónéhány hasonló...









Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.11.20. 08:45:46


Carnivora: a jogdíjak megfizetésének elmulasztása miatt azt hiszem a gatyát is leperelem Rólad :)))
szólok is a vastagbőr blog házi jogászának, és minnyá küldjük a birodalmi kevlárosokat :)))
A posthoz inkább nem fűznék semmit, gyakorlatilag az ombuckalakómanó szavai elektronikus formában... gratula!









Tc 2008.11.20. 08:47:18


szánalom ez a poszt, szűklátókörű balfasz vagy kedves posztíró. egyébként miért csak 2 halt meg? :(









Lunitari 2008.11.20. 08:47:24


xyz,

Ne haragudj, de ez a bejegyzés nem kapcsolódik szorosan az esethez. Ez egy vélemény a beíró részéről, de én nem vontam le belőle, hogy arra gondolt volna jogos a gránát......Inkább kifejtette nézeteit....János, szerinted akkor jogos a gránát meg a többi?









szalmaegér 2008.11.20. 08:47:56


Minden hasonló, azonnal a rasszizmust emlegető esetben feldereng a Moszkva-téren néhány éve történt szurkálás.
Ha emlékszünk ott az volt a történet, hogy a buszon hasba szúrtak egy roma fiút.
Erre 2 nap múlva összegyűlt egy raklapnyi cigány, rasszizmus ellenes tüntetést imitálni.
Mindenki sírt, sajnálta saját magát, a népét, stb., stb.

Oszt újabb 2 nap múlva kiderült, hogy egy másik cigány szúrt.
A büdös szemét rasszista.

Amit nem értettem, miért nem állt ki valamelyik jogvédő azok, közül, akik a leghangosabbak voltak, hogy bocs, ezt elnéztük, feleslegesen gerjesztettük az indulatokat, pedig a mi feladatunk még véletlenül sem ez lenne.









tangara 2008.11.20. 08:51:56


Üdv!

Már elézést, de amikor elkezd valaki rasszistázni, hogy szegény romák, bántják őket, ehte minden esetben kiderül, hogy a tettes is roma volt. Akármelyik jogvédő magyarázza el nekem, hogy akkor hol van itt a rasszizmus???
A múlkori debreceni esetnél is szentet csináltak a csávóból, aki állította, hogy neki nincsennek ellenségei. Aztán csak kiderült, hogy néhány uzsorás cigány lövöldözött, nem a magyar gárda katonai szárnya kezdett leszámolásba. De a katanás moszkva téri cigónál is kiderült, hogy a támadója is roma. És még sorolhatnám.
Miért nincs olyan hír, hogy egy magyar kertvárosban elsodort egy roma származású uriember egy magyar kislányt, majd a feldühödött lakók meglincselték a sofőrt, gyermekei szeme láttára???
Biztos eltitkolják...









tangara 2008.11.20. 08:52:35


szalmaegér, megelőztél...:)









Valaki a sok közül 2008.11.20. 08:53:46


Egyszerű mint a liberálisok. Cigánybűnözés nincs, tehát a csókát csakis rasszimusból robbantották fel.

A rendőrség azért jelentette ki amit kijelentett, mert kizárásos alapon folyik egy nyomozás és a rasszista alapú támadást már az elején ki lehetett zárni.

A kurvák futtatása, illegális színesfémkereskedelem, kábítószerkereskedelem, uzsorázás ezek általában cigánykezekben vannak.

A cigány maffia betüremkedett a politikába, ez abból is látszik, hogy cigánykeresztapákat kiengednek a sittről, a cigány jogvédők már cigánybűnöket fedeznek és szinte mindegyik politikai cigányvezér rovott múltú.

Ez elég gáz, remélem, a Gyurcsánykormánnyal ezek a jelenségek megszünnek.









Carnivora 2008.11.20. 08:53:58


Lunitari 2008.11.20. 08:21:35

Nem tudhatod a magyargárdaszellem titkos képességeit hozzá képest Batman meg Pókember lószar ... lásd. videa.hu/videok/hirek-politika/fantom-jarja-tetetlent-tetetlen-gCaOvidLmnpUlo3H :D:D:D:D:D









molaris 2008.11.20. 08:54:29


Jó kis vita! Ami nekem feltűnt, hogy az utóbbi időkben nagyon nincs tanú. Valahogy soha senki nem lát semmit. Sőt, a szegény áldozatot mindenki kedvelte. Pedig, ha egy fehéret láttak volna arra, akkor összefut a putri népe, védeni a sajátjait. Itt nem mozdult senki.
Cigány ismerősöm mondta el, már rég nincs összetartás közöttük se.









szalmaegér 2008.11.20. 08:54:38


tangara

Never mind.
A lényeg ugyanaz.











horkha 2008.11.20. 08:54:39


Magyarország a magyarok országa, és ha ez nem tetszik a koszos orkoknak mehetnek Kanadába vagy ahova tetszik. A visszaeső bűnőzöknek meg kényszermunka életfogytig!!!
Hohó
Nem gyanús hogy a jogvédők és elvbarátaik silányították az országunkat "félbalkáni banánköztársasággá". A magyar vezetésnek meg inkább a magyar nemzet tagjainak a védelmezésével kellene foglalatoskodnia ahelyett hogy a megszállók seggét nyalja!!!









xyz 2008.11.20. 08:55:00


Luni!

És EperUk 06:16-kor?
Bár ez nem mérvadó... látszik az írásán, hogy frusztrált... Mindegy is... nem ez a lényeg... egy ilyen gyilkosság után csak egy elfogadható lépés van: bezárni a robbantókat örök életükre...









Lunitari 2008.11.20. 08:58:18


Carnivora 2008.11.20. 08:53:58

Sajnos innen bentről nemtom megnézni, majd otthon :))









infrablu 2008.11.20. 08:59:36


Újságból meg karosszékből mindenki megszakértette már az eseményt, a tálalt információk alapján. Hát ez nagy bátorság, mert nyilván a tények töredéke áll rendelkezésre és az is min. másodkézből. A rendőröknek megelőlegezett genyóságról a Mortimer eset jut eszembe amikor a kis dagit leszúrta. Amíg mindenki hülye volt és nem tudott semmit, addig cigány szolidaritási naggyűlést szerveztek, amikor meg kiderült, hogy a Morti is cigány akkor nagy kuss lett. Hát kábé ennek most is van esélye. Mellesleg ha elszaporodó cigányok elleni támadások idejét éljük, akkor párhuzamosan a fehérek elleni támadásokat i be kéne inzertálni a látómezőbe. Nem felejtve a fehér halottakat, melyek halála máig büntetlen. Csak mert mi olyan nagyon európaiak vagyunk.









Lunitari 2008.11.20. 09:00:26


xyz,

OK hagyjuk..a lényeg az lenne, hogy minden bünözőt megfelelő büntetésben részesítsenek ha cigány, ha magyar, ha szerb...akármi.... de ma itthon + diszkirimináció van :(









Honey 2008.11.20. 09:01:19


Cigányfajvédő rasszista tetvek:

- Proszektura az eddigi munkássága alapján
- xyz

Írjuk fel a listára a többi ilyen mocsok kommentezőt akik már bünözőket is rasszista áldozattá véltoztatnak bizonyítákok nélkül!

Bővítsétek a listát! Tegyük egyértelmüvé hogy ELÉG VOLT hogy már lassan mindenre rasszizmust kiáltoznak aljas uszitó, fasiszta tetvek, rasszista cigányvédők fajvédők. ELÉG VOLT AZ USZÍTÁSAITOKBÓL!










tangara 2008.11.20. 09:01:25


Nem lehet olyan statisztikát csinálni, hogy a börtönben csücsülő egyének nemzetiségi aránya milyen. Mert az X, meg Y jogot sért.
Mégis, ha bemész, és sétálgatsz, vagy megkérdezed az őröket, kiderül, hogy 70% körüli a romák aránya.
Akkor nézzük a számokat. A 10 millió lakosból 10% körüli a romák aránya. Tehát ideális esetben a sitten is ennyinek kellene lennie az arányak.
Nem igaz, hogy ha szegény vagy,akkor bűnöznöd kell! Ismerek olyat, aki vért izzad, kő keményen dolgozik, hogy eltartsa a családját. Nem megy lopni. Nem kér kölcsön uzsorástól. Nem ver az utcán senkit agyon.
Ahogy Hofi mondta: "... az ásó, az nem kell nekik! Adjunk mindegyiknek hegedűt?..."









na 2008.11.20. 09:02:07


Pécsi gyilkosság: az ombudsman szerint támadássorozat zajlik a cigányság ellen + szakkommentár + Magyar Elemér-cikk
2008-11-20. 01:21

(Ennek az anyagnak már új bejegyzést nyitottunk, mert az előző cikk már így is túl hosszú lett az állandó frissítések miatt. Bocsánatot kérünk azért, hogy ma este/éjjel is ilyen sok új cigányhírt kellett közölnünk. Nem a mi hibánk, hogy romáink éjt nappallá téve bűnöznek. Egyetlen egy komolyabb(!) hírt nem akarunk leközlés nélkül hagyni, ezért van újabban ennyi mokkacikk. Ígérjük, hogy ma éjjelre ez az utolsó cigányhír.)

Az ombudsman szerint támadássorozat zajlik a cigányság ellen
MTI
2008. november 19., szerda 18:10

Kállai Ernő kisebbségi ombudsman országos nyomozócsoportot akar felállíttatni, akik a romák sérelmére elkövetett bűncselekményeket derítenék fel, hangzott el vezető roma politikusokkal folytatott tanácskozása után. A résztvevők közös nyilatkozatot is fogadtak el: „támadássorozat zajlik a magyar társadalom perifériáján élő, legkiszolgáltatottabb helyzetű, élőítéletektől sújtott réteg, a cigányság ellen".

...Az ombudsmani hivatalban tartott tanácskozáson részt vett Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke, valamint az MSZP és a Fidesz szakpolitikusa is. Elfoglaltsága miatt távol maradt több roma vezető és roma politikus, velük telefonon egyeztettek. Az ezt követően megfogalmazott közös közleményben leszögezik: "támadássorozat zajlik a magyar társadalom perifériáján élő, legkiszolgáltatottabb helyzetű, élőítéletektől sújtott réteg, a cigányság ellen". "Az ilyen módon anarchizálódó életviszonyok lassan mindannyiunk biztonságát fenyegetik" - jelentette ki az állásfoglalást ismertetve Kállai Ernő. Hozzátette, "az elkövetők számára semmit nem jelent az emberi élet, hiszen ölési szándék vezérli azt, aki éjszaka alvó emberek házára kézigránátot, vagy Molotov-koktélt dob".

...Kállai Ernő felhívta a figyelmet arra, a pécsi már a tizedik olyan, ismertté vált eset, amikor roma származású embereket támadás ért az otthonukban. Ezek a bűncselekmények a roma közösséget és magyar társadalmat is mélységes aggodalommal, sőt félelemmel töltik el, mondta.

Kuruc.info / A.S: Kállai Úr! Ugyan, sorolja már fel azon eseteket, amikor NEM cigányok támadtak romákra! Ebből az Ön által hivatkozott állítólagos 10 támadásból kettőt (Szfehérvár és Fényeslitke) követtek el fehérek (de azokat sem rasszizmusból – Fényeslitke esetében ezt maga a rendőrség közölte!), az összes többit cigányok (vagy öngyújtogatás történt, mint Tiszaroffon vagy Pátkán).

Mivel Ön a felelősnek a magyar társadalmat állítja be, és azt sugallja, hogy mindezen "támadásokat" fehérek követték el, és, ami méginkább súlyosbító tényező, rasszista indokkal, ezért azt kell mondjuk, Ön uszít a fehérek ellen, tehát rasszista.

Ami pedig azt illeti, hogy "az ombudsman közölte az országos főkapitánnyal": az ombudsman ne közöljön semmit az országos főkapitánnyal, meg általában a rendőrséggel mint a dolgát tevő szakmai szervezettel. Nem ezért fizetjük (adófizetői pénzből!). Ismerjük ennek a magatartásnak a következményeit, mikor a táncoslábú (Gyurcsány) is 'közölt' és 'egyeztetett' a rendőrséggel 2006-ban.

Útravaló az érvelőknek

Apropó, még mindig a mai pécsi támadás. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy azért zárta ki a rendőrség azonnal(!) a rasszista vonulatot, mert, ahogy időközben mi is megtudhattuk, ők már akkor tudták: az áldozatnak előzőleg priusza volt, zűrös autókereskedési ügyei voltak, valamint előtte lányokat is futtatott. És az ilyennek leginkább üzleti leszámolás szaga van: ilyen a maffiaharc. Legközelebb majd a másik házában robban egy kézigránát, és utánuk maradnak árvák. Persze nem zárhatjuk ki az uzsoratémát sem: az is lehetséges, hogy, akárcsak Nagycsécsen, itt is "befenyítette" adósát az egyik uzsoráscigány. Hogy honnan tudjuk, hogy ha uzsorás, akkor cigány? Mali Zoltán ex-SZDSZ-es, a mai napig magát liberálisként definiáló polgármestertől [plusz, Malihoz kapcsolódó ajánlott olvasmány ITT – kövessük annak is a vissza-linkjeit, érdemes!]. Elég hihető forrás, ugye?!

Mondjuk a normális az lenne, ha a rendőrség akkor lépne közbe amikor még folyamatban vannak a lányfuttatások és a zűrös autókereskedések (gondolom lopott autókkal kereskedhetett vagy hasonló), de ilyenről még jó ideig ne is álmodjunk.

Nagyon sok fajvédő azt bizonygatja, hogy azért nem lehet hinni a rendőrség "nem volt rasszista támadásról szó" bejelentésének, mert az túl korán hangzott el, amíg semmi nyomfelmérés vagy hasonló nem folyhatott. Egyrészt: de: a rendőrök már jópár órával a bejelentés előtt helyszíneltek. És, ahogy már fentebb írtam, jól ismerték a delikvenst; jól tudták, hogy, bizony, valamelyik autócsempész/tolvaj vagy strici maffiózó konkurense (ésvagy uzsorása) tette el láb alól, ahogy az ilyenkor oly sokszor megesik. Azaz a rasszista verzió gyakorlatilag teljességgel kizárható.

És, ugye, azt sem felejtettük el, mit írt a közismerten náci, rasszista, cigányellenes Népszabadság (az idézetet előző cikkünkben is lehoztuk, de fontossága miatt újra megismételjük)?

"A környékbeliek arról nem akartak beszélni, hogy P. Zoltán mivel foglalkozott és miből élt, röviden csak annyit mondtak: üzletelt. Egyikük hozzátette, hogy „arab partnere is volt a bizniszben”. Arra a kérdésre, hogy voltak-e ellenségei a családfőnek, többen igennel válaszoltak, arról viszont, hogy kik ezek az ellenségek, és a férfit megfenyegette-e valaki, senki sem akart beszélni. A férfi nővére csak annyit mondott: "A maffia, az tehet minderről."

Az utolsó modatot a nővére mondta, aki valszeg sokkal inkább ismerte a helyzetet, mint bármelyik rózsadombi, újlipótvárosi cigányfajvédő. Igen, ő mondta, hogy maffialeszámolás volt a dolog, és nem rászístá gárdistákok támadása.

A témáról közben a közismert balbib fajvédő, Magyar (Ungár) Elemér is cikkezett. “Érveit” (“miért zárta ki ilyen gyorsan a rendőrség a rasszista lehetőséget”) fentebb már bőven cáfoltuk. ITT található cikkét főleg az arra adott olvasói válaszok miatt érdemes elolvasni. Az első 190 hozzászólásban csak két fajvédő idióta van: tcom és Szergej; a többiek összes kommentje elolvasásra feltétlen ajánlott. (mbazs-nak azért még volt egy félresikerült megjegyzése arról, hogy a fehérgalléros bűnözők nagyobb kárt okoznak, mint a cigányok; ennek megcáfolásáért lásd









Vizibusz 2008.11.20. 09:02:19


Proszektura, édesöcsém, te végtelenül buta vagy. Vagy csak nagyon fiatal, bár ez utóbbi nem mentség.









Carnivora 2008.11.20. 09:03:00


tangara 2008.11.20. 08:51:56

A fő poén nem ez, ha egy cigány büdös magyarok megdöglötök felkiáltással veri szét a fejed egy fahusánggal az nem rasszizmus még a nevét meg a képét származását sem lehet megjelölni az elkövetőnek, viszont egy cigány agyonüt egy cigányt az mindjárt a mághyár rásszisták hibája. :D



play_off 2008.11.20. 09:20:21

Joska!
Rendben van (egyébként nekem is megfordult a fejemben), hogy provokáció.
De miért kéne értelmetlen szövegeket beírni? Hogy ne legyen ilyen? Akkor te hova járnál olvasgatni és "figyelmeztető kommentelni"?!

Megjegyzem írnak is be sokan értelmetlen szövegeket, pedig értelmes magyar szavakból vannak összerakva... : -)

xyz 2008.11.20. 09:27:30

PROSZEKTURA!
Pusztadoboson Molotov koktélt dobtak egy roma házra!
Nyomás megirni az ujabb rasszistázós cikket!

Biztosan a gárdista rászisták voltak az elkövetők! A kézigránátosok Pécsről egyenessen Szabolcsba mentek gyujtogatni! Rászizmus!

űáé 2008.11.20. 09:36:56

Hmm...
Ismerek egy roma srácot. 22 éves, érettségizett, szakmája van, középfokú német nyelvvizsgája. Eddig SEHOVA nem vették fel dolgozni, mikor meglátták a bőre színét.
Csak ennyit akartam mondani.

cigányügyi megmondóember 2008.11.20. 09:39:12

Ha egy cigány embert Magyarországon akár milyen baleset vagy sérelem ér szóbeli vagy fizikai az csakis rasszizmus lehet. A cigány embert semmi bántódás nem szabad érje.

A többségi fehér és fasiszta társadalom elősször is köszönje meg hogy a cigányok ide jöttek és szinesitik a népet év századok óta. A rasszista fehérek iskolai végzettséget követelnek a szegény cigányoktól és direkt kitalálnak olyan munkákat amihez a tanulatlan cigány emberek nem értenek.

Atörvényeket meg kell változtani. A fehérek törvényeit a cigányokra nem szabad alkalmazni hiszen a cigány ember szabadnak született és ami kell neki azt elveszi. A fehér rasszistáknak nincs szüksége annyi értékre kerti zöldségre, erdőre szines fémre lakásra, ékszerekre, müszaki cikkekre. Nem kell önzően annyit megtartani. Egy reszüket a cigány ember had vihesse el ha akarja. Fehér fasiszták köszönjék meg hogy a cigány közösség enyivel is beéri. Kezet csókolhatnak a cigányoknak.

Aki roszat mer szólni a cigány emberekre az rászista. Európa segics! Fehér ember kötelessége hogy eltartsa a cigány közösséget, ha a cigány ember kicsit lop mellé azt türje szépen el. Majd ki gazdálkodja, lecsalhatja az adójából azt a kis kárt. Ha cigány ember lekever pár pofont közben azért legyen hálás a fehér fasiszta mert ezzel neveli a cigány.

Lunitari 2008.11.20. 09:43:45

űáé,

Sajnos el is hiszem, de erről ki tehet? Csak nem a cigányok 80%-a aki úgy él ahogy?

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 09:44:38

űáé 2008.11.20. 09:36:56

Blabla próbálkozzon a szakmájában ... attól, hogy leéretségizett ne mindjárt az MTA-ba akarjon menni. Érdekes felénk minden cigány talál munkát, amelyik akar a képzettségének megfelelőt. -

wer 2008.11.20. 09:46:33

űáé
a haverod sajnos ezeket csak a saját fajtársainak köszönheti akik évszázadok óta eljátszották a cigányság jó hirét. Sok ilyen cigány kellene mint a te haverod, ha ők lesznek legalább annyian mint a rabló gyilkoló segélyből élő és köszönet helyett pofátlan, koszos büdös lármás, a környezetét lepusztitó cigányok akkor a társadalom véleménye is meg fog változni.

A cigányvezetők közül eddig csak Lakatos vajda értette meg ezt. Amig a cigányok nem térnek észhez és nem dolgoznak meg a társadalom elismeréséért addig sajnos marad a félelem és az utálat és sajnos JOGGAL. TAPASZTALATOK ALAPJÁN.

Amerikában a feketék vért izzadatak de kitermelték a maguk értelmiségét, kulturált és civilizált, emberi módon viselkedni képes rétegét. Legjobb szinészek feketék, vannak ügyvédeik, orvosaik, jogászaik, tanáraik, tudósaik. Most már elnököt is adtak az országnak.

Nálunk a cigányok között 10% sincs a tisztességesek, kulturáltak aránya. A cigány vezetők legnagyobb része köztörvényes bünöző.

Ennek kell megváltoznia és ehhez a cigányok aktiv munkája kell. Segély meg rasszistázás meg bünözés ezekből nem lesz értelmiség és integráció.

he-he 2008.11.20. 09:46:43

meg is erdemlik a budos ciganyok. viselkedesuk miatt nem alkalmasak a tarsadalmi eletre. ismeroseimet mar letaperoltak a buszon, arcon koptek, megfenyegettek stb...

Tibi76 2008.11.20. 09:47:40

1 hétig sem bírnád ki, hogy védelmezettjeid szomszédja legyél, te fotelfajvédő...

Arról miért nem esik szó sosem, hogy a cigányoknak is változtatni kellene a semmittevő, bünöző életmódjukon, hogy a többségi társadalom befogadja őket?

űáé 2008.11.20. 09:49:33

Carnivora
A szakmájában próbálkozott...
De még csak segédmunkásnak sem vették fel pl. abba az üzemben, ahol FOLYAMATOSAN hirdetnek munkás felvételt, még a helyi rádióban is.

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 09:50:24

Molotov-koktélt dobtak
egy pusztadobosi ház udvarára
A házban tartózkodó tizenkét ember közül senki sem sérült meg a csütörtök reggeli támadásban.

index.hu/politika/bulvar/molkok1120/

-

Sok jó ember kis helyen is elfér? ezek sem fizettík időben a kámátóspínzt? vagy a gárdaszellem ilyen gyorsan átszaladt Pécsrő? :D

molaris 2008.11.20. 09:51:16

Legújabb: pusztadobos. Molotov- koktél.

Zsolnay 2008.11.20. 09:51:26

Ismét egy szegény,szerencsétlen de mindenképpen becsületes Magyar honpolgár vált áldozatává a „szélsőjobb” megmuzdulásának.Felháborító,hogy egy tisztességes (megélhetési maffiózó) már a saját házában sem lehet biztonságban.A cikk olvasása után szinte könnyeimmel küszködtem,hiszen az mindenképpen világossá vált számomra,hogy ez a dolgos állampolgár nem volt sem strici,sem pedig maffiózó.Ez nyilvánvaló.Ez a család szegény volt és szeretetreméltó.Arabokkal sem üzletelt sőt,együtt imádkozott velük,nyilván a világbéke volt a kiváltó oka ezeknek a közös „befeléfordulásoknak”.Azt mindenképpen el kell ismerni,hogy végül megtalálta a megvilágosodás útját,mert jelen pillanatban már a felhők közül tekint le ránk.Ezek az apró jelek(biznisz,lányok futtatása,esetleg kölcsönök szolgáltatása) mind,mind arra utal,hogy kizárólag rasszista inditatásból elkövetett gyilkosságról lehet szó.Az nyilván fel sem merül a jogvédők baloldalra billent agyában,hogy az illető előélete vezetett ehhez a borzalmas(:D) tragédiához.Ugyan már.Az sem merül fel bennem,hogy itt néhány liberális újságíró egymásnak akarja uszítani a népet,hogy aztán fotelból végignézze azt,hogy a Magyarság és a cigányság egymásnak feszül.Dehogy.Nem piszkálják folyton az emberek idegeit a csúsztatásokkal és hazugságokkal.Ők csak jót akarnak......maguknak!

molaris 2008.11.20. 09:57:05

Munkamegbeszélés volt. A sürgős napi feladatokat osztották el, megállapítva a feladat- hatásköröket. Ki nem küldött kémek szerint már vége lett volna és szedték volna elő a feszítővasakat amikor a támadás bekövetkezett. Az anyagi kár jelentéktelen, a munka zavartalanul beindult. Erről majd a későbbi bűnügyi hírek tudósítanak. ::))

Lunitari 2008.11.20. 09:57:40

Nos emberek csak két eset a cigány "szakmunkára"...Kis panelemben úgy döntöttem, hogy felcsiszoltatom a parkettát. Kisokos elő, számokat hív. Második szimpatikus (bár ne lett volna az). Jönnek ketten egy munkás és a főnök egy cigány. Nem vok rasszista, kit érdekel ha jól dolgoznak.....dolgozgatnak, majd vitájuk lett egymás közöt, hogy a főnök már régóta tartozik a munkásnak és fitesse ki mostmár...mindezt előttem mint ügyfél...vér ciki..de ö dolguk én megmondtam engem nem érdekel a vitájuk csinálják a melót én fizetek....na a lakkozást már a cigó csinálta mert a munkása beintett...egy délelött kente le kb 3* (alapozó kétszer majd a lakk vagy valami ilyesmi sorend)..egy rakás szar lett a lakrétek azóta is jön fel mint mikor hámlik az ember bőre (nem kevés pénz volt).....másik...mosogató kép alól jön a víz...szerelő kijön (ismét cigó)..kiköti megnézi neindítja nem folyik..nem tud mit csinálni, lehet a falból folyik...stb hülye szöveg...elkér 7000 HUF-ot a semmire kb 30 percre....Nos úgy gondolom ezek után jogom van becsukni az ajtót ha legközelebb is kisebbségi "szakember" jön ki hozzám....nem vok rasszista akkor be sem engedtem volna őket...most sem vok az de nem fogom beengedni őket....

Pohár 2008.11.20. 10:01:01

Betelt a pohár, már nagyon várható volt!

Kopasz Mercis 2008.11.20. 10:02:22

Beszarok!
webcast.tv2.hu/mokka/index.php?m=video&video_id=385259
Teleki László
romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott:
"remélem hogy ez a ö, ö, ö, tévedés lesz és talán bebizonyosodik hogy más indíttatásból keletkezett ez a bűncselekmény"
Riporter:
"Azt reméli, hogy bebizonyosodik, hogy etnikai indíttatású a támadás?!"
Teleki
"Én igen, mert ilyen hamar nem lehet azt mondani hogy ebből vagy abból, de hát várjuk meg a nyomozás végét"


Ez hülye

bubuka 2008.11.20. 10:06:33

én meg ismerek olyan magyar srácot akinek szakmája van, nyelvvizsgája és sehova se veszik fel. És?

@proszektúra: mire jó ez a blog? most komolyan? nincs elég indulat?

janos 2008.11.20. 10:08:31

Proszektura egy hülye. Proszektura uszitó rasszista. Azt akarja hogy a cigányok kiirtsák a magyarokat. Aztán a védencei őt is lóba varják akkor majd csodálkozik.

Zsolnay 2008.11.20. 10:16:32

psmith

Remélje,hogy bebizonyosodik.Ami ennél sokkal érdekesebb,az a "zöld" szám.Már látom magam előtt,hogy rövidre nyírt hajú fiatalokat zsuppolnak be a "meseautóba",mert romák által sűrűn lakott településen ténfereg.Na....ez már tényleg röhej.Nekünk(Magyarok) miért nincs ilyen zöld számunk,ha éppen Lakatos Dzsingiszkán és családja megpróbálja lemészárolni a családomat?Érdekes...

Ejoy 2008.11.20. 10:18:29

A post rendkívül gusztustalan! Nem kellene azt a kérdést feltenni, hogy miért pont rasszista indíttatású a bűncselekmény? Nem kellene beszélni a cigányok rasszizmusáról is egy kicsit? Közel öttven bűncselekmény történt cigányok ellen (gondolom magyarok által "rasszista" megfontolásból). Ahol én lakok, a városban több (bizonyítottan)cigányok által elkövetett bűncselekmény történik egy negyed év alatt, mégsem hoztak létre külön rendőr osztagot ennek megfékezésére, és a cigány vezérek is elkerülik a körzetet, pedig ezzel kapcsolatban kellene felszólalni, hogy ne lopják el a negymamám állatait és terményét! Megélhetési bűnözés? Mit gondoltok csesszétek meg a nagyszüleink mia francért termelik a zöldséget és állatot? Azért, hogy megegyék! Megélhetési termelő, az erős cigány erre képtelen, csak elmegy és elveszi. Ez így rendben van???
Tenap kimondták, hogy jogsértő a hajdúhadházon alkalmazott iskolai modell, ez szegregáció, meg kell szüntetni. Jártatok már arra, jártatok már azokban az iskolákban? A cikk írójának kívánom, hogy a gyereke járjon olyan osztályba, ahova 5-10 16 éves kancigány gyerek jár....
Gratulálok a cikkhez! Szégyenletes!

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 10:20:10

űáé 2008.11.20. 09:49:33

Hol van ez a mesebéli kamu? Érdekes felénk felveszik őket sőt még Pöstre is feljárnak dolgozni roma származásúak, akik akarnak. A cimbid egyszerűen átkúrt. Az üzemeknél plusszban még előszeretettel is alkalmazzák a roma származásúakat főleg, ha ért v.mihez támogatás jár utánna. -

molaris 2008.11.20. 10:22:28

"Zsolnay"- most ezt úgy értsem, ha itthon valaki magyart lát ténferegni közterületen, akkor telefonálni kell. Ezek a putrisorok arról híresek, hogy a lakásokban telefon van, ill. az utcán 50 m- enként fülke. Ha meg mobilra, TV- re, DVD-re fussa, akkor nincs azért akkora baj. Vagy rosszul látom?

zladko 2008.11.20. 10:23:31

a cikkíró hülye. tipikus hülye uszító szadeszmaszop senkiházi, aki mindenben csak rasszizmust lát. Mellesleg ha nem tűnt fel, a két kedvenc pártodnak ugrál a rendőrség, nekik meg ugye érdekük, hogy rasszistának állítsák be.

Azt kérdezed a rendőrök szerint miért zárható ki hogy rasszista indíttatású? És azt miért nem kérdezed hogy miért LENNE rasszista indíttatású.

Ezenkívül miért baj, ha megemlítik a büntetett előéletet, manapság amikor a lincselős, családverekedős híreknél soha nem mondanak etnikumot, és próbálják is rejtegetni, de persze mindenki tudja hogy cigányok voltak a tettesek, és egy kis odafigyeléssel látható is. Azt elrejteni oké hogy már megint az orkok randalíroznak, de nem ha egy bűnöző orkot megölnek.

Rasszista vagy, Magyarellenes, mint az a két rohadt párt.

Zsolnay 2008.11.20. 10:31:38

molaris!


webcast.tv2.hu/mokka/index.php?m=video&video_id=385259

Erre a postra válaszoltam.Én is úgy értettem,hogy ha "feltünő" Magyart látsz az utcán,aki valamilyen szempontból gyanús,akkor lehet telefonálni,aztán "kivizsgálják" az ügyet.Komolyan mondom...ez már a csúcs.Nem normálisak ezek a fajvédő elmeháborodottak.A gyilkos lett az áldozat,az áldozat pedig a gazember.Érdekes..

űáé 2008.11.20. 10:43:30

Carnivora
Nem a cimborám, ezt honnan szeded??? És nem kamu, de te biztosan jobban tudod.
A srác a szomszéd háznál szokott füvet nyírni, fát hordani, ilyesmi. A szomszédom már gyerekkora óta ismeri, ő ajánlotta nekem is. Kifejezetten szorgalmas, nagyon rendesen dolgozik és fillérekért. Egyébként az üzemet úgy hívják, hogy Hauni Hungária. Az egészet csak ezért írtam le, hogy lássátok nem MINDEN roma bűnöző, de az előítéletek miatt az sem tud kitörni, aki akar. Tudom, hogy nagy a romák között a bűnözési arány, tudom, hogy sok ingyenélő van közöttük (anyósom, feleségem, fiam nagyon utálja őket), de miért kell egy tényleg jóravaló gyereknek bűnhődnie a többiek miatt.

molaris 2008.11.20. 10:44:14

"Zsolnay"- óriási, eszemdobom a sárba. Kössz!

űáé 2008.11.20. 10:47:03

wer
Nem a haverom!! Ezt honnan szeditek???
Olvasd el, amit Carnivorának már leírtam.

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 10:49:35

űáé 2008.11.20. 10:43:30

Handabanda. A melós járatok, amelyek reggel indulnak Pestre Nógrádból, hevesből, de még Borsodból is ezrével viszik fel a dolgozni vágyó cigányokat. A nagy üzemekben Samsung, Bosch ... szintén dolgoznak roma származűsú egyének. Sőt a a Samsungban az irodai recepción egy tök szép, aranyos, kedves roma lány van ...

űáé 2008.11.20. 10:53:30

Carmivora
"Handabanda."
Ja... Te már csak tudod...
Kösz, hogy itt lehettem...

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 10:55:41

űáé 2008.11.20. 10:53:30

Igen tudom, ha az általad lefestett szorgos úremberről van szó, aki ért is v.mihez talál munkát, ha akar ...

Zsolnay 2008.11.20. 10:31:38

Jó lesz ez legalább lesz egy zöld szám amit hívasz mindjárt kijönnek a rendőrök így, ha látod a cigó rabolja ki a lakást, töri fel az autót , vagy lincsel hobbiból magyarokat mindjárt lehet jelenteni.

cin cin 2008.11.20. 10:59:16

A gyanus romákokat is itt lehet bejelentni? Esetleg külön szám van erre az esetre? Arra gondolni sem merek, hogy csúnya megkülönböztetés lenne és csak magyarokat lehet jelenteni!Amugy én valahogy több gyanus romákot látok mint magyart, de biztos csak mert én lakom rossz helyen. Ja meg biztos én fasiszta, rasszista stb vagyok és nem a tapasztalatok mondatják...

Zsolnay 2008.11.20. 11:17:48

Carnivora


Van egy olyan sanda gyanúm,hogy erre a számra kizárólag roma származású emberek telefonálhatnak majd.A riportból legalábbis nekem ez jött le.Nem véletlenül említi az "úr",hogy romatelepek közelében.Arról nem is beszélve,hogy ez a javaslat egy jól láthatóan roma származású "úriember" fejéből pattant ki és ezért kevés esélyt látok arra,hogy Magyar emberek ellen elkövetett támadásokat is ugyanúgy kivizsgálnák a kedves jogvédők.Ha lesz is ilyen szám,amit kétlek,akkor az már 06 90-el fog kezdődni és három óra várakozási idővel kell majd számolni,nehogy rajtakapják a delikvenst,hogy rabolni és/vagy ölni akar.

Kopasz Mercis 2008.11.20. 11:27:24

Az azért érdekes ha az áldozat cigány azt lehet közhírré tenni, ha az elkövető, akkor néma csend...

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 11:36:31

Zsolnay 2008.11.20. 11:17:48

Miért a telefonon át is megérzik, hogy telepi cigányról van é szó? milyen zöld szám az , amely csak telepkről hívható :D

Nyugodtan hazsnálhatja bárki, és bátorítani kell a népeket, hogy végre lesz egy szám amin ellehet érni a rendőröket, hogy intézkedjenek egy kicsit. Max. a telefonálásnál pár bazmeget meg kurva anyátokat gádzsók szavacskát kell elejteni, és már jönnek is segíteni a rendőrök.

molaris 2008.11.20. 11:48:02

Szenzáció!! Megszereztem a jegyzőkönyvet!

Jegyzőkönv, amely felvétetett a "Gyors tulajdon Váltó " Kft. pusztadobosi telephelyén( helyben, Putri sor 6.)

Ülést vezeti: Janó bá'(el van törve a keze, de erre még jó)
Naplót vezeti:A kis Farkas Giza( ő tud írni)
Jelen vannak: mindenki, kivéve 6 fő aki a Gyorskocsi utcában, és 9 fő aki a Kozma utcában továbbképzésen vesz .

Téma: a gazdaságosság és termelékenység emelése.

Valós probléma a mai megszorító intézkedések között, hogy emeljük a munkamorált, a termelékenységet, de : egyúttal az anyag- és energia felhasználálst csökkentsük. Ezért javasoljuk , egy új kisbusz, vagy egyterű beszerzését, hogy kevesebb üzemanyag fogyjon. Sajnálatosan megállapítjuk, hogy eddigi beszállítónk tegnap pécsi lakásán tragikus hirtelenséggel elhunyt, így mást kell felhajtani. Lehetőleg vidéken, a fővárosi kollégák igen drágák.

Felvetések:
Kislakatos és Nagylakatos szorgalmazzák az infrastruktúra korszerűsítését, azaz lopni kell 3 új mobilt.
Feladat Pirkóéknak kiadva.
Olajoskezű szólt, hogy jó lenne javítani a munkavédelmi előadások nívóján, mert a Gügyü Gábris megint a lábára ejtette a pájszert.
Ragyás felvetette, hogy új munkacipő kellene, mert ennek levált a talpa és cuppog, ráadásul esős időben sok nyomot hagy. / És milyen büdös a lába!/ A jövőhétre betervezünk pluszba egy cipőboltot.
Valami pukkant az udvaron, megnézzük mi az és megyünk, tesszük a dolgunkat.

Aláírárok: ++, ++, Giza

utálom a cigányvédő barmokat 2008.11.20. 11:50:03

blogger! te egy nagyon szerencsés ember vagy, akit még sosem ért inzultus cigány részről! de remélem egyszer megkapod te is, ami jár már neked, hogy észhez térj!
fordul a fel a gyomrom ettől a szociálisan érzékeny fajtától , miféle ember vagy te??? cigányvédőbarom!
még annyit, hogy remélem minden hétre jutnak ilyen örömhírek!

Zsolnay 2008.11.20. 11:56:43

Ok!Az utolsó mondat meggyőzött.:D Előtte azért kimegyek egy romatelepre és magnóra veszem a "kiabálós-folklórt",hogy még inkább hiteles legyen a hívás.Aztán beledzshálok egyenesen a khágylóba,hogy énisztenem jhááhj isztenem a ghárdisthák lopják a mobilomat mheg az empés hármaszosz lejátszhómatt gecííí...gyüjjenek máá mee kezembe veszem á tényállást oszt baszok nekik olyat,hogy a more feje a gherebjémem rhágád. Így már elképzelhető,hogy megérkeznek a hatóságok.:) ja...időben. Persze számíthatok majd rá,hogy esetleg eljárás indul majd ellenem,mert megtévesztettem a hatóságot.Na mind1.. Majd kiderül mi lesz ebből a telefonos segélykérő marhaságból.Lehet majd telefonon is segélyt kérni wazz..:)

molaris 2008.11.20. 13:26:41

Meg nem nevezhető kapcsolatom szerint, létezik egy titkos záradéka a jegyzőkönyvnek. Amint megkapom közzé teszem.
Állítja, messze túl mutat a mi kis leragadott provinciális gondolkodásunkon.

Carnivora (törölt) 2008.11.20. 14:43:44

Baranyában nem a keddi volt az első eset, hogy kézigránátos támadást intéztek valaki ellen. Egy alsószentmártoni férfit háromszor is megpróbáltak eltenni láb alól máig ismeretlen tettesek. 2001-ben a négygyermekes családapa bal lábába egy géppisztoly-sorozatot eresztettek. 2003-ban két gránátot dobtak az udvarába. A gránátok közül az egyik fel is robbant, a támadásban azonban senki sem sérült meg. A sértett állítása szerint adósai dobálták a gránátokat. 2004 novemberében pedig a férfi nappalijába röpítettek egy kézigránátot. A gránát az ablakkeretben robbant fel, és személyi sérülést nem okozott. A kitűzött pénzdíj és a rendőrök erőfeszítései ellenére sem sikerült az elkövető nyomára bukkanni. Alsószentmárton egyébként arról „híres", hogy lakói egytől-egyig romák.

Határozott Szándék (törölt) 2008.11.20. 16:15:37

"Uzsorásháború miatt gyilkolják a romákat" - óriási üzletről tud a polgármester

2008. november 20. 10:20 | Forrás: STOP

Szó sincs etnikai támadásról, sem Pécsett, sem Debrecenben, sem Nagycsécsen, sem pedig Tarnabodon. Nem a romákat akarták kiirtani. Az igazi okok az uzsoramaffia háborújában keresendőek. Akárcsak 2004-ben, újra a piac felosztásáért folyik a háború - állítja Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere, aki elsőként üzent hadat a szegények kifosztóinak.

Sokan azt gondolják, hogy a Gárda titkos sejtjei az éjszaka leple alatt osonnak a romák házaihoz, hogy azokat felgyújtsák, a benne lakókat pedig halomra lőjék. A módszerek azonban a rendőrség szerint nem erre utalnak. Sokkal inkább úgy tűnik, hogy alvilági leszámolások folynak.

"Az országban eddig nyolc komoly hatalommal bíró uzsorást tartóztattak le. Erejük ezáltal meggyengült, így megpróbálják tőlük átvenni a hatalmat az eddig háttérbe szorított alvilági figurák" - fejtette ki Mali Zoltán, aki tapasztalta már az uzsorások módszereit, hiszen előfordult vele, hogy egy uzsorás testőreivel rontott rá a polgármesteri hivatalban, hogy megfenyegesse őt, de volt már komolyabb vesztesége is, amikor kutyáját valaki agyonverte, és kapuja elé dobta.

Drávapiski első embere szerint senki nem méri fel, hogy mekkora üzlet ez a bűnözői csoportoknak. Egy megye viszonylatában több 10 millió forint vándorol az uzsorásokhoz, és szépen lassan mindenki ingatlanát megszerzik. Somogyban ismert egy olyan uzsorás, aki egy település egész utcáját birtokolja.

A kedd esti, pécsi merénylet esetében, amelyben egy férfit és annak feleségét gyilkolták meg kézigránáttal, állítólag ugyancsak jelentős összeggel tartoztak hitelezőiknek. Ők néhány nappal korábban megkapták az utolsó figyelmeztetésüket, nem vették komolyan.

Nagy Tibor, a nagycsécsi támadás túlélője - akinek testvérét és feleségét gyilkolták meg ismeretlenek - ugyan azt állítja, senkinek sem tartozik. Az ügyben kihallgatott tanúk azonban tudni vélték, hogy tartozásaik voltak uzsorások felé.

Másfél hónappal ezelőtt Tarnabodon négy ház ablakán dobtak be Molotov-koktélt, és lőttek be az ablakon. Akkor a sértettek egyike egy nemrégiben történt halálesetre is felhívta a rendőrök figyelmét, melyben egy középkorú férfit hitelezői addig fenyegettek és terrorizáltak, míg az öngyilkosságot nem követett el.

"2004-ben hasonló területharcok folytak az uzsorások között. A fegyvereket és robbanószereket, melyeket a bűncselekményeknél használtak, nem lehet megvenni az abc-ben. Egy jugoszláv gyártmányú kézigránát beszerzéséhez kell alvilági kapcsolat. Senki ne higgye, hogy vasárnapi szkinhedek akciója történt a Fejlődés utcában" - fejtette ki az ügyet vizsgáló zsaruk egyike, aki osztja Mali Zoltán véleményét, kiegészítve azzal, hogy nemcsak területharcról, hanem az adósok megfélemlítéséről is szó van. Egy-egy ilyen haláleset után nemhogy a házukról, de még az éppen akkor használt ruháikról is lemondanak az adósok, csak nehogy hasonló sorsra jussanak.

Szerző: Kapus Panna

www.stop.hu/articles/article.php?id=413596

bubuka 2008.11.20. 18:03:32

uzsorás?
bocs.... :)

Carnivora (törölt) 2008.11.28. 09:45:34

Egyéves kisfiát addig éheztette egy hatgyermekes házaspárt, amíg éhen nem halt. (Az ügyészség a házaspár ellen most külön kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat.) A többi gyereket meg rendszeresen verte az apja, illetve nem járatták őket iskolába és óvodába.

index.hu/politika/bulvar/ehhalal2786/

-

Így nehezen fog menni a felzárkóztatás, ezért kellene a segélyeket célzottan célba jutattni ...
süti beállítások módosítása