Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A Kurucinfo és a liberális fenyegetőzés

2008.11.21. 19:07 | Proszektura | 6 komment

Címkék: kommentek rendőr liberális kurucinfo fasiszták

A Kurucinfo - Magyar Elemér fajvédő kirúgatással, tönkretétellel fenyegeti az ellenvéleményen levőket - címmel számolt be egyik cikkemről, rövid idézetet is közölve belőle, majd gondolatmenetét imígyen folytatta:

"Ahogy általában mindig, a kommenteket most is érdemes elolvasni. Már csak azért is, mert kommentál egy "janos" nicknevű rendőr is, és, finoman szólva, nem a legszebbeket írja szegín romákokról."

A Kurucinfo nem részletezte mik is voltak a kommentelő „"inoman szólva nem a legszebb" állításai. Pedig bizony érdemes lett volna!

"janos 2008.11.20. 15:03:23

NA TE HÜLYE PROSZEKTURA, OLVASGASSÁL aztán KUSSOLJÁL el végre:
www.stop.hu/articles/article.php?id=413596 Szó sincsen semmi rasszizmusról. Cigány bűnözők gyilkolnak cigányokat. Elmehetsz a rasszistázásoddal és a bünöző védenceiddel együtt a picsába."


"janos 2008.11.20. 15:05:55

Ja és te mocskos uszító ganaj geciláda, hozzál EGYETLEN esetet amikor bebizonyosodott hogy rasszista indokkal támadott meg gárda vagy őrsereg vagy más ilyen bohóc maskara csapat cigányokat. Egy se történt. Te viszont közösség elleni izgatást csinálsz már hosszabb ideje ezen a szaros blogon, az index közreműködésével. Ideje hogy a rendőrség is kivizsgálja ezt az uszítást amit itt folytatsz. Fejezd be minél hamarabb azt ajánlom."


 A Kurucinfo a "janos"-nak írt válaszlevelemet azzal a bevezetővel idézte, hogy "Ungár nagyon keményen rászállt Jánosra, és megfenyegette, hogy kirúgatja." Íme az, általam írt fenyegető "kirúgató" üzenet inkriminált része:

"Proszektura http://proszektura.blog.hu 2008.11.20. 15:48:02
Kedves "janos"….Te pedig jobban tennéd, ha nem a rendőrségi számítógépedet használnád a primitív indulataid kiélésére, vigyázz, majd a végén még jelentem főnökeidnek"


A Kurucinfo természetesen azt már elhallgatta, hogy a kommentelők ezt a megjegyzésemet  egyáltalán nem hagyták szó nélkül, a "kedves janos" és még egy hasonszőrű barátja rövidesen válaszoltak is a szokott intelligens stílusukban.

"janos 2008.11.20. 20:58:51

Proszektura:
kispajtás! jobban teszed ha nem fenyegetőzöl a levegőbe mert meglepetések érhetnek. Nem jól méred fel a szerepeket. De ha akarsz gyere jelents a főnökömnek. Tudunk rólad. Várunk."

"FuckJEW 2008.11.21. 08:58:33

Proszektura kis bipsike (!),
Jobb ha leszálsz(!) a Janiról, nehogy véletlenül édesanyád hátán legyél kielégítve..."


Mindenesetre a Kurucinfo levonta mindebből az általános tanulságokat. Ne nem a levélírókról, hanem rólam.

"Ez a "liberális" "tolerancia", igen. Egy szabad országban egy szabad ember azt mond, amit szabad, ugyebár. Gratulálok, Ungár, ezzel a hozzászólásoddal, fenyegetőzéseddel végleg elástad magad. Nem tetszik valakinek a véleménye? Nosza, rúgassuk ki, lehetetlenítsük el. Így megy ez liberáliséknál."

A Kurucinfonak természetesen eszébe sem jutott, hogy milyen mélyen beleesett a saját maga által ásott verembe. Mérhetetlen gyűlöletében fel sem fogta, hogy a nick íróját én pusztán viccből, az őrszobai alpári stílusa alapján tituláltam rendőrnek. Hiszen honnan is tudhattam volna, hogy "janos" fedőnevű fröcsögő egyén tényleg ott dolgozik?  És hogyan is árulhattam volna őt be az általam nem ismert főnökeinél, még ha valóban akartam volna is?

Ugyanakkor persze érdekes módon a Kurucinfo azt viszont minden további nélkül tényleg elhitte erről a gyűlölködőről, hogy rendőr, de maga "janos" sem tiltakozott ez ellen. Hiszen ő sem ezt az állításomat kifogásolta, hanem éppen azt, hogy én a főnökének be akartam őt árulni. Tehát ezek szerint lehet, hogy tényleg ráhibáztam és egy magyar rendőr kommentelt a blogomon ilyesmiket? Akkor ez már önmagában is igen elborzasztó és siralmas helyzetről tanúskodik..

Hogy egyébként ki kit fenyegetett ténylegesen az üzenetváltás kapcsán, azt hiszem az idézett kommentek e tekintetben is önmagukért beszélnek.

Gratulálok Kurucinfo! Ez a magyaros tolerancia és hazudozás, igen.

Így megy ez fasisztáéknál…

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr17781721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2008.11.21. 20:05:48

Hát Elemér, ez ismét elég gyenguszra sikeredett. Nem kéne felróni a kommenelőknek ha a sok hülyeség olvasása közben felkapják a vizet. Az is gyenge, legalábbis támadható érv hogy honnan tudtad volna "janos"-ról hogy rendőr. Például más blogokat kommentelve elárulta, neked meg beugrott. Nem mondom hogy így volt, de ez is lehetett akár. A kurucinfo általában alátámasztja az állításait, de Te ész és bizonyítékok nélkül vagdalkozol (lásd: a pécsi cigánygyilkosságot rászistákok követték el, holott egyre inkább megerősödik az hogy másik cigány tette el őket láb alól adósság miatt).

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.11.21. 22:56:50

Tessék már az egyre megerősödést megalapozó tényeket ide akkor belinkelni mindenki okulására, jó?

Már csak azért, ha mondjuk a Kurucinfo alátámasztja az állításait, amit azzal kapcsolatban ugyan nem tett meg, hogy én Ungárról magyarosítottam volna. Ez ugyanis hazugság, de ez sem őket, sem az olvasókat nem zavarja.

Szóval mielőtt mindent elhinnénk, ami a Kurucinfón le van írva, azelőtt legyél szíves, kedves Tapmancs, linkelni ide pár tényt az én vagdalkozásaim hiteltelenítése érdekében.
Köszönöm.

vakablak 2008.11.21. 23:25:42

Én csak ámulok, és csodálkozom, hogy miért teszed ezt magaddal. Hagyod, hogy nyakló nélkül gyalázzanak, miért jó ez? Ilyen kommentek mellé normális ember már nem is rakja oda a sajátját, így a téged ért stresszen túl érdemesebb (vagy legalábbis kevésbé karcos modorú) olvasóid szükségszerű távozását is el kell szenvedned. Van ez a régi és banális szabály, hogy sose vitatkozz hülyékkel, mert hamar lehúznak a saját szintjükre, ott pedig ők verhetetlenek.

szmoker (Homo Trollicus) 2008.11.22. 00:04:40

Úgyis ez lesz a vége, szóval leírom:

Csúnyarossz fasisztákok és náczikok, mocskos libsik és pékek, szemét komcsik, és különben is a Feri tehet róla. Vagy a Viktor. A cigók meg ellopták a lovainkat Romániában, Horn Gyula meg monnyon le.

Minden más csak süket duma :)

szmoker (Homo Trollicus) 2008.11.22. 00:05:23

"Minden más csak süket duma :) "

Meg önérzeteskedés. Ez kimaradt.

Tapmancs 2008.11.22. 22:23:54

Proszektura · proszektura.blog.hu 2008.11.21. 22:56:50

Íme egy link a fejleményekről:

www.borsonline.hu/news.php?op&hid=15653

Ha a rendőrök "nem erősítenek meg valamit, de nem is cáfolják", akkor azt általában megerősítettnek lehet venni.
süti beállítások módosítása