Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Magyarbűnözés

2008.11.30. 17:20 | Proszektura | 11 komment

Címkék: magyar ügy kurva magyarbűnözés bozgor zuschalag

Már megint ezek a kurva magyarok! Ha komolyabb bűnözésről van szó, tetszik, nem tetszik, szinte azonnal mindenütt magyarokba ütközünk. Ungur bungur lapte gros, scurge pe izmene in jos!

Nem szívesen teszem, de nem lehet nem észrevenni ezt a jelenséget. Sokáig próbáltunk ugyan mellébeszélni, a dolgot eltitkolni de most már nem lehet tovább halogatni, az igazságot bizony ki kell mondani. Beszélni kell erről a jelenségről: az egyre tűrhetetlenebb méreteket öltő magyarbűnözésről. Sőt előbb-utóbb hatékonyabb eszközökhöz is kell folyamodni. Fel kell vonulni békésen a magyarok lakta településeken, és békésen tüntetni kell ellenük. Természetesen román, szlovák, és egyéb szomszédok népeinek zászlait lengetve. És előbb-utóbb létre kelll hozni valami békés, ám hatékony gárdát is ellenük.

Nem telik el egyetlen nap sem, hogy ne hallhatnánk ezeknek a pörköltzabáló tirpákoknak valamely visszataszító bűnös cselekedetéről.

Most folyik például éppen a Zuschlag ügy tárgyalása a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. Napról napra derülnek ki újabb sötét disznóságok, hogy ezek a zsíros bugaci parasztok a mérhetetlen pénzéhségükben mi mindenre voltak képesek. Számlagyár számlagyárat követett,és persze követ most is, ahol valamely bozgor magyar párt emberei gyártották, s gyártják mázsaszám jelenleg is a hamis papírokat, hogy maguknak s pártjaiknak tíz-száz milliókat megszerezhessenek. Mindenki tudja, hogy egy egy parlamenti párt egy-két százmilliót fordíthatna törvényesen választási kampányára, s azt is mindenki tudja, hogy ennek persze a többszörösét használják fel ilyen célra. Mindenki tudja, mégis a pártkasszák vizsgálata alapvetően mindig mindenhol mindent rendben talál.

A magyarok, vagyis a hungry-k, olyan népség, amelyik végtelen pénzéhségében minden gaz galádságra képes. A hazai milliárdos is bevallottan minimálbér után adózik, ha itthon adózik egyáltalán, mert az okosabbja külföldi székhelyű, kétes hírű offshor cégeket üzemeltet, csak, hogy egy fillért se kelljen az állami kasszába befizetnie. Közülük még a szélsőjobboldali legsovinisztább újságíró is szlovák rendszámmal üzemelteti az autóját, sőt még dicsekszik is vele, csak, hogy megúszhassa a pár ezer forintos hazai adó kifizetését. A baloldali kádkő és műkorund gyáros pedig kedvezménnyel kapja az áramot az üzemébe, nagy tételben. Mindebben sem a jobb-, sem a baloldal nem lát semmi kivetnivalót.

Ezek az elfuserált Attila-fajzatok naponta milliárdokkal károsítják az államukat mindenféle telekspekulációkkal is.

Bevált módszer például, az állami ingatlanokat csókos haveroknak olcsón elpasszolni, akik azokat zsírós felárral adja tovább. De elfogadott az is, hogy egymás cégeit levajazott, személyre szabott tenderekkel segíteni, ahol például kakaóbiztos számítógépeket, postásbicikliket lehet dupla, tripla áron az államra rásózni, jól menő állami cégeknél lehet jól fizető, de semmilyen felelősséggel nem járó felügyelő-bizottsági, igazgatósági tagsági funkciókat szétosztogatni, tíz-százmilliós EU-s pályázati pénzek lenyúlására maffiahálózatokat működtetni. Lehet fillérekért megszerzett állami szőlőterületek után mérhetetlen támogatásokat kapni, csak ne mi nyerjük a legtöbbet jelszóval, s lehet szőlőterületet jobbminőségű termőrégióba átsoroltatni. Et cetera. Et cetera.

Ha valahol arról hallunk, hogy milliárdok elsíbolása folyik, legyen szó Gripen repülőgépekről, autópálya-építésekről, szinte biztosak lehetünk benne, hogy mindenütt a kurvi mad’arikba, vagyis a curva boangenekbe ütközünk.

Ahogy annakidején ez egyik magukfajta mongol-tatár keverék írójuk oly találóan meg is fogalmazta erről a népségről: Magyarország a rokonok és a panamák lápvilága.

Szerintem itt az idő, hogy a mértékadó internetes portálok, így a Kurucinfo is minél előbb megnyissák a Magyarbűnözés című rovatukat. Bőven rászolgált erre ez a kurtalábú, mongolszemű, fokhagymaszagú társaság. És lehet sorakoztatni a példákat.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr95796404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.11.30. 21:52:47

Érdekes, a felsorolt bűnesetek legalább felénél zsidó volt az elkövető. Egyszer zsidóbűnözés poszt is lesz ugye, kedves boncmester?

"magyarok, vagyis a hungry-k": Mióta hívjuk mi magunkat éhesnek? A cigányok magukat is cigányoknak hívják, esetleg romának (nem tudom milyen jogon, én is roma/ember/ vagyok).

Amúgy tökéletesen egyetértek veled! Bitófára Zuschlaggal, Kókával! Szívemből szóltál! Le a magyarbűnözéssel, legyen végre következménye a bűnnek!
Azért néhány érdekes tényre felhívnám a figyelmedet. Mivel Csonka-Magyarország minimum 85%-a magyar azért valószínű, hogy a bűncselekmények 85%-át vagyis elsöprő többségét is magyarok követik el. Ez a természetes. A másik tény: Ehhez képest a hatalmas gazdasági bűncselekmények mögött mindig zsidót találunk (1%-os arány a társadalmon belül) a brutális, agresszív tulajdon vagy testi épség elleni bűncselekmények mögött meg mindig cigányokat (10%-os arány). A másik apróság amin elsiklott a figyelmed, mi saját magunkat szívatjuk meg a mutyizással, a saját farkunkkal csapkodjuk a csalánt. (Mondom ezt úgy, hogy nekem és a családomnak nincs túl sok lehetőségünk magyarbűnözni, max bliccelhetünk a bkv-n.)

pg2 2008.12.01. 00:45:46

Őszintén szólva nem is értem ezt a kommentet. Mi az hogy zsidó? 1%? Minek az egy százaléka? Miben mérve? És hogyan is lehet ezt meghatározni? Önmeghatározás? Környezet véleménye? Vagy valamilyen "egységes" szempontrendszer, mondjuk ideológia szerint? És külső, vagy esetleg az érintettek egyetértésével? Stb. Jelenlegi állás szerint a zsidó, cigány inkább szitokszavak ezen pontosítások nélkül...

Aztán még: "nem tudom milyen jogon, én is roma/ember/ vagyok" ---- Ez egyáltalán nem jogi kérdés. Nagyon sok nép nevezi magát a saját nyelvén embernek. Persze, lehet kötözködni, játszani az okostónit, és kitalálni, hogy megint olyat csináltak, amit nem szabad...

"Amúgy tökéletesen egyetértek veled! Bitófára Zuschlaggal, Kókával!" ---- Valami félreértés van, te egy másik posztot olvashattál: ebben sehol nem találom ezt a vélekedést...

"minimum 85%-a magyar azért valószínű, hogy a bűncselekmények 85%-át vagyis elsöprő többségét is magyarok követik el" ---- A bűnelkövetésnek nem sok köze van a lakossági arányokhoz. Ha az országban csak a szerinted magyarok laknának, akkor sem biztos, hogy 100%-ban magyar elkövetőkkel kéne számolnunk (járnak errefelé pl. külföldi orvvadászok is). Továbbá arra kifuttatni a dolgot, hogy bizonyos esettípusok mögött kizárólagosan valamelyik etnikai (?) csoport állna, kicsit olyan szájbarágós. Meg nem ártana valamivel differenciáltabb esetbesorolást kigondolni. Ha magadtól nem megy, ajánlom figyelmedbe a police.hu-t. Egyész részletes listák vannak. Igaz, csak az ismertté vált esetekről, vagyis amikben született följelentés. Sokat segíthet hitelessé tenni az újabban terjedő, kellemes hétvégi szokást: családi körben békésen elzsidózgatni, az erőszakos cigányok sagáját szövögetni...

"a hatalmas gazdasági bűncselekmények mögött mindig zsidót találunk" ---- Szerintem nem indokolt az univerzális kvantor: Kulcsár. Ha csak nem az a definíció, hogy zsidó az, aki gazdasági bűncselekményt követ el...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.12.01. 16:53:08

"Mi az hogy zsidó? 1%? Minek az egy százaléka? Miben mérve? És hogyan is lehet ezt meghatározni? "

Nem én találtam ki, nem is a kuruc. A Haver zsidó alapítvány brosúrájából vettem ezt a számot. Ők már csak tudják. Tessék őket vegzálni, hogy hogy mernek ilyet kijelenteni.

"Persze, lehet kötözködni, játszani az okostónit, és kitalálni, hogy megint olyat csináltak, amit nem szabad..."
Akkor sem értem, hogy jön ide a hungry... Egyébként a ember szót használni a saját népemre, az nem kirekesztő és rasszista?

"Valami félreértés van, te egy másik posztot olvashattál: ebben sehol nem találom ezt a vélekedést..."
A poszt írója, nyilván tükröt akart állítani, azokkal szemben, akik cigánybűnözésről beszélnek. Akik cigánybűnözésről beszélne,azok sokan bitóra kívánják a súlyosabb cigánybűnözőket, ha tarom a tükörkoncepciót, akkor a magyarbűnözőkre is hasonló sors kell hogy várjon. És én ebben egyetértek.

"járnak errefelé pl. külföldi orvvadászok is"
Én nem vagyok bölcsész, talán ezért van az, hogy értelmezni tudom, az "arány" fogalmát. Mond csak egy országban hány százalékot tesznek ki az orvvadászok, főleg Magyarország esetén?

"Továbbá arra kifuttatni a dolgot, hogy bizonyos esettípusok mögött kizárólagosan valamelyik etnikai (?) csoport állna, kicsit olyan szájbarágós."

Akkor elmondom megint: NEM KIZÁRÓLAG. A >95%-ra írtam azt, hogy minden. (Találós kérdés Molnárgörénytől: molnargoreny.blog.hu/2008/06/26/talalos_kerdes_34 )

"a magadtól nem megy, ajánlom figyelmedbe a police.hu-t. Egyész részletes listák vannak. "
Kérlek ne röhögtess.

s"zerintem nem indokolt az univerzális kvantor: Kulcsár"
Naná Kóka már szart ér? Demszky? Az izraeli nagykövet, akit visszahívtak, mert már nekik volt kínos amit itt csinált, nyilván tök egyedül... Azért kíváncsi vagyok, ha találomra néznénk egy nagy gazdasági bűncselekményt, találunk-e olyat amiben nincs zsidó. Ez persze prejudikáció. Amint a tények cáfolnak, visszavonom, és még jól be is égek.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.12.01. 16:55:54

" Amint a tények cáfolnak, visszavonom, és még jól be is égek. "
Ez feltételes mód, a "ha" kimaradt. Fraudi elírás XD.

pg2 2008.12.02. 17:24:27

TaTa86. 2008.12.01. 16:53:08
"Nem én találtam ki, nem is a kuruc. A Haver zsidó alapítvány brosúrájából vettem ezt a számot."
Tehát önmeghatározás. És azt is ők írták, hogy minden nagyobb gazdasági bűncselekmény mögött zsidók vannak? Nem mosol te itt össze valamit?

"Egyébként a ember szót használni a saját népemre, az nem kirekesztő és rasszista?"
Te ugye játszod a hülyét? Vagy mégsem?

Na mindegy, a többivel már nem is foglalkozom. Olyan nyilvánvalóan nagy marhaságokat írsz, annyira tendenciózus, hogy emberi gondolkodást nem is lehet föltételezni rólad...

Murányi Vénusz 2008.12.02. 23:41:53

Baromság. Annó dolgoztam külföldön, ugyanúgy csaltak (ahol tudtak). Ahol nem, ott sem jólneveltségből, hanem inkább azért, mert lényegesen nagyobb volt a kontroll és a retorzió. Itthon is dolgoztam külföldi kézben lévő cégnek, ugyanolyan korruptak voltak, mint a 'hungarians'ok.
Proszektúra, a te kommentjeid nem sok tapasztalatról árulkodnak, megközelítésed mindig felszínes. Ez a véleményem:)

Murányi Vénusz 2008.12.02. 23:42:32

kommentjeid = posztjaid :)

Boka 2008.12.06. 21:43:27

"hatalmas gazdasági bűncselekmények mögött mindig zsidót találunk "

Akkor az izraeli buszon magát robbantó palesztin csak bűnmegelőz ?

"Kulcsár"
Naná Kóka már szart ér? Demszky"

Már a keresztényeket is szídjuk ? Mondjuk Kóka egyházi iskolába járt, ott lehet valami homokos szál !

szubotaj 2008.12.15. 19:35:18

cigányok...

ma az állomást hugyozták össze, amikor közöltük velük, hogy ezt ember, gondolom a roma is, ha ember, ha nem, akkor nem,
a WC-n intézi, akkor kijelentette, hogy itt nincs, ugy se engednék be.
100 m-re van egy nyilvános wc.
Ja és arra hivazkozott, hogy terhes.
na az tényleg teher, a társadalomra...
Nálunk áldott állapotban vannak a nők...
De ez csak teher..
Majd fizetjük.. egy ideig.
süti beállítások módosítása