Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Civil kurázsi magyar módra

2008.12.07. 16:51 | Proszektura | 158 komment

Címkék: civil magyar fekete cigány motorosok gárda kurázsi goj prikézsia párducok telepek

Sokak szerint a szocialista rendszer elsorvasztotta többek között a civil képződményeket is. Szerencsére a rendszerváltozás után alapvetően megváltozott a helyzet, s a különféle politikamentes polgári szerveződések, egyesületek, mozgalmak virágzásnak indultak. Ma már az ilyesféle csoportosulások bőségéről beszélhetünk. Igaz, néha követhetetlenek, mikor, s hogyan jönnek létre, meddig, s milyen célokkal léteznek.  És az is igaz továbbá, hogy a magukat civilnek nevező szervezetek igen jelentős része úgynevezett politikai hátszelű, és támogatású, valójában álcivil szerveződés, amelyek viszont adott esetben – teszem azt a közmédiák kuratóriumaiban - komoly szerepet játszhatnak a személyi döntésekben. A magukat civilnek aposztrofáló különféle csoportosulások egy része valójában baloldali és MSZP, SZDSZ holdudvarba tartozó, míg a keresztények, nemzetiek és hazafiak különféle tömörülései többnyire Fideszes, MIÉP-es, Jobbik-os kötődésűek, és a jobboldalon, valamint a szélsőjobboldalon helyezkednek el.

 Utóbbiakból csak az ismertebbek és hangosabbak is hosszasan sorolhatók: Civil Jogász Bizottság, Egyesült Magyar Ifjúság, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, Hazafias Magyarok Szövetsége,Hegyvidéki Trianon Társaság, Justitia Bizottság, Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete , Lelkiismeret '88 Csoport, , Magyar Nemzeti Bizottság 2006, a Honfoglalás 2000, a Magyar Önvédelmi Mozgalom, Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége, Millenniumi Hagyományőrző Alapítvány, Nemzeti Erők Szövetsége, Nemzeti Érzelmű Motorosok, Goj Motorosok, Nemzeti Gárda, Nemzeti Jogvédő Alapítvány, Nemzeti Őrsereg, Nemzettel a Hazáért Összefogás Közössége, Népi Írók Baráti Társasága, Rendszerváltó Fórum, Szent Koronát Szolgálók Szövetsége, Szentendrei Nemzeti Konzervatív Kör, Történelmi Vitézi Rend. S természetesen e körbe tartozik a legnagyobb visszhangot kiváltó, s „szerencsétlenséget hozó” Prikezsia gárda, vagyis a tavaly alakult Magyar Gárda.

Többségük fő jellemzője a rendpártiság, a keresztény magyar erkölcs és tisztaság hirdetése, sőt általában a szűken, faji alapon értelmezett magyarság védelme, kultúrájának megőrzése – terjesztése. (Állami pénzt egyelőre nem tudnak úgy lenyúlni, miként a baloldali „civilek”,  mint például Zuschlagék, de ami késik nem múlik. Lesz itt még Fidesz kormány. Lesz még szőlő, lesz még lágy kenyér.) Egyelőre viszont csak azt hirdetik fennen, mint például a Nemzeti Érzelmű Motorosok, miszerint: „Minden, a törvény adta lehetőséggel, valamint a motorjaink hangjával tiltakozni fogunk a magyarokat ért jogtiprások ellen. Követeljük, hogy a magyarok a kisebbségekkel azonos jogokkal rendelkezzenek, valamint a kisebbségeknek a magyarokkal azonos kötelezettségeik legyenek Magyarországon.”  A célzás a kisebbségekre aligha vitathatóan a cigányokra vonatkoztatható.

Ám most könnyen meglehet, hogy a hazai civil paletta színesedni és bővülni fog, ugyanis nem kell nagy jóstehetség annak előrelátásához, hogy hetek, hónapok kérdése a különféle hasonló mentalitású „civil” cigány szervezetek létrejötte, egyesületi formában vagy a nélkül. Lehet, hogy Roma Gárda lesz a nevük, lehet, hogy Cigány Önvédelmi Szervezet, lehet, hogy Fekete Párducok, de a lényege mindegyiknek ugyanaz lesz, a cigányság megvédelmezése. Nem titok, hogy ez az elképzelés már több romaközösségben felmerült, s elárulom, sok helyen már fogalmazgatják az alapító-okirat tervezeteket.

S attól kezdve nem csak a „magyarok” fognak masírozgatni és motorozgatni a cigánytelepek környékén, hanem a „cigányok” is, a lakókörzeteik védelmében a saját otthonaik környékén, de ne adj isten ők is elkalandozhatnak ám majd a „magyartelepekre”, és azok tájékára is.

Szóval így néz ki a honi civil társadalom a XXI. század elején.

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr31809508

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.05.27. 10:08:38

Tényleg farkasRengeteg kritika ért azon írásaim miatt, amelyek a cigányok elleni támadásokról szólnak, leginkább azért, mert rasszista okokat látok mögöttük, és felvetettem azoknak a felelősségét is, akik a gyűlöletet szítják ellenük. Farkast kiálltok, mo…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S. A. 2008.12.07. 20:23:46

Roth Úr2008.12.07. 20:20:14

Akkor nem oszlatják ,rettegj tovább ! :)
Nekem a kedvenc félkatonai szervezetem a felszabadulás napján nyáladdzó mszmp-és partizán nyuggerek!:)

Kenneth 2008.12.07. 20:25:20

nem is lenne baj veletek, ha lehetne rátok vadászni. Kiváltanám az engedélyt, szerintem még fizetnének is minden falkából kilőtt egyed után, ehhhe:)))

Kenneth 2008.12.07. 20:26:23

vakond?
ürge?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.12.07. 20:27:34

"de a lényege mindegyiknek ugyanaz lesz, a cigányság megvédelmezése. "
Aztán mitől? Saját magától? Ugyanmár.

Kenneth 2008.12.07. 20:27:39

te Manócska,
idézz már valamit léccike a világhírű Roma irodalomból, ehhe:)

Preturbányi Károly · http://www.hurut.info 2008.12.07. 20:27:53

Igen jó írás. A szélsőjobb kiprovokálja a polgárháborút. A fasiszta, háborús uszító hataloméhes fidesz holdudvar és a bukott pénzéhes keresztény bűnbanda a jobbik maffiával karöltve mindent megtesz azért, hogy helyzetbe kerüljön, és adóforintjainkból rajtunk élősködve ártatlan embereket hurcoljon meg a német nácikat megszégyenítő, aljas módszerek és klasszikus náci kirekesztő gyűlöletpropaganda használatával, a vonajügendről nem is szólva. Nekik üzenem: "Isten nem ver bottal!"

Kenneth 2008.12.07. 20:34:13

A legjobb megoldás az lenne, ha hagynánk őket simán elsorvadni a saját szarukban. El kell zárni a segílycsapot, és várni amíg éhenhalnak.

liberális 2008.12.07. 20:35:05

Preturbányi, ma már ne igyál többet, így is seggrészeg vagy.

S. A. 2008.12.07. 20:35:05

te jó ég ,most látom ,hogy a nick nevem SA, no ez nem az a bizonyos SA, hanem egy név .
(magyarázkodom ,de itthon mindenki náci ,vagy csak nem vallja be:)

binko 2008.12.07. 20:37:30

Magát normálisnak valló ember még tényleg ráharap egy ilyen bérblogra?

Kenneth 2008.12.07. 20:38:32

na mivanmá, senki nem akar egy jóízűt cigányozni?
hö?

SnowFighter 2008.12.07. 20:38:48

"[...] sok helyen már fogalmazgatják az alapító-okirat tervezeteket."
Na ja, ahhoz előbb meg kellett volna az iskolában tanulni írniuk.

"S attól kezdve nem csak a "magyarok" [...], hanem a "cigányok" is, [...], de ne adj isten ők is elkalandozhatnak ám majd a „magyartelepekre”, és azok tájékára is."
Hehe, ezt nem kell úgy írnod, mint a közeli jövőt, hiszen ez a jelen és a múlt. A nem hivatalos cigány szerveződések, (gy.k.: bandák, csürhék) elkalandozgatnak és magyarokat (idézőjel nélkül) vernek, ölnek, erőszakolnak meg.

Kenneth 2008.12.07. 20:39:32

bár így már nem az igazi, hogy kolompár Manó már nincs itt velünk

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.12.07. 20:44:40

Lesz Cigány Gárda? Ahová csak büntetlen előélettel rendelkező cigányok léphetnek be, akiket folyamatosan legalább 3 titkosszolgálat fog figyelni, akinek minden egyes megmozdulására egy kész hadseregnyi rohamrendőr fog elmenni? Aki hátrányos helyzetű magyar gyerekeknek fognak Mikulás-ünnepet csinálni? Esetleg adakoznak, sírokat gondoznak, megemlékeznek, segítenek a gátakon?
NÉPFŐISKOLÁT SZERVEZNEK a cigányoknak, hogy megismerhessék a saját kultúrájukat, és az együttélés minimális követelményeit? (Ne adj Isten, szexuális felvilágosítást is tartanak? Segítenek az analfabetizmust felszámolni?)

Gyere Roma (Cigány) Gárda hatalmas szükség van rád! Gyere minél hamarabb tárt karokkal várunk!!!
Járőrözzetek itt is! A házam előtt! Hetente! Naponta! Még pogácsát is sütök nektek!

"S attól kezdve nem csak a „magyarok” fognak masírozgatni és motorozgatni a cigánytelepek környékén, hanem a „cigányok” is, a lakókörzeteik védelmében a saját otthonaik környékén, de ne adj isten ők is elkalandozhatnak ám majd a „magyartelepekre”, és azok tájékára is."

Ungár vazze, te nem vagy normális! Direkt uszítasz? Mi az hogy "attól kezdeve"???Nyisd már ki a szemed te szerencsétlen! (Igazából én vagyok szerencsétlen, te úgy látszik rohadtul mázlis vagy, szeretnék is csak az MG-től félni.) Ez nem egy legrosszabb forgatókönyv a jövőre nézve, hanem a véres valóság!

seetchoo 2008.12.07. 20:45:47

Mindenkinek üzenem:
"Beati pauperes spiritu quoniam ipsorum est regnum caelorum", úgyhogy örülhettek :)

regulátor 2008.12.07. 20:48:48

sajnos én és a családom a szen vedö alanyok,mert sajnos amit nagyon tagadunk igenis gettositva az ország egypár helye, és itt a közbintosság ha magad védedmeg magad ellenük vagy hagyon hogy agyon üssenek ezzek az agyon iskolázott jo dolgos lények

Roth Mano 2008.12.07. 20:56:09

Kurva anyázós Roth Mano, te vagy az ál Roth Mano és ne anyázzál mert teleszarom a szádat. Anyádét is teleszartam de jut még neked is. Utána meg is baszhatlak az anyád hátán te kis köcsög.

waze 2008.12.07. 20:56:46

fenét boldogok a lelki szegények, egyrészt ők a rosszabb fajta rasszisták (igazából fasiszták, nem?), másrészt beleesnek abba a hibába, hogy hadseregként tekintenek a cigány gárdájukra.
hát én rasszista vagyok (szerintem egy afro-amerikainak nagyobb a farka, mint az enyém, és gyorsabban is fut), de bazeg, nem hiszek benne, hogy bármely cigány gárda valaha a töredékét is tudná vagy akár akarná tenni az övéiért, mint a mg. most a pozitív fejleményekre gondolok nyilván, nem a barnaterrorra. ne legyen igazam, berúgok az egészségükre.

elnézéstkérek 2008.12.07. 20:57:28

S attól kezdve nem csak a „magyarok” fognak masírozgatni és motorozgatni a cigánytelepek környékén, hanem a „cigányok” is, a lakókörzeteik védelmében a saját otthonaik környékén, de ne adj isten ők is elkalandozhatnak ám majd a „magyartelepekre”, és azok tájékára is.

figyelj haver te hol élsz bazmeg? már régóta masíroznak a cigányok a magyartelepeken..
épp ez itt a probléma..

Roth Mano 2008.12.07. 20:57:33

Cigányokat utálom mert félelmet keltenek minden felé. A gárdisták még senkit se bántottak. Ha bántaknak valakit akkor szidni fogom őket is.

Kenneth 2008.12.07. 21:09:54

netjézus
mit jelent a német képaláírás???

Kenneth 2008.12.07. 21:15:42

a cukrosbácsi kabátja be van gombolva, ha jól látom...:)

Krisa 2008.12.07. 21:17:37

Roth Mano te nagyon véded ám őket!netán a barna etnikumhoz tartozol,vagy tévedek?

nyekk 2008.12.07. 21:18:12

Ez az SZDSZ-es szakállas bácsi, akitől a gyermekek első szexuális élményüket szerzik. Csak konspirációs okokból levágatta a szakállát.

Kenneth 2008.12.07. 21:20:09

szerintem KDNP-s, a papok sorra kámináutolnak mostanáben....:)

Higany 2008.12.07. 21:20:52

Gratulálunk kedves Roth Mano, Ön nyert egy lyukóbányai wellness-hétvégét a Kolompár & Tsa. Tours szervezésében!

Barnabás 2008.12.07. 21:23:53

Proszektúra!
Egyre rosszabb formában vagy,vizióid vannak,menj orvoshoz.Azok a bizonyos cigányok remélem,csak a te lakóhelyed körül fognak masirozni.

ax 2008.12.07. 21:29:04

"Itt egy kis edesseg gyerekek, de ezert cserebe velem kell jonnotok"

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.12.07. 21:36:29

Na még az kell bazzeg, cigány gárda..
Most már szervezetten fogják agyonverni a békés járókelőket.

papamaci1 2008.12.07. 21:42:54

Milyen érdekes ! Az én időmben voltak olyan félkatonai, kirekesztő, ideológiai alapú szervezetek mint: Kisdobosok, Úttörők, Ifjú Gárda, Munkásőrség.
Miért nem lehet most Magyar Gárda ?
Minden megyében városban, faluban, kerületben Polgárőrség ?

Roth Mano 2008.12.07. 21:47:59

ál-Roth Mano, ismételten a k. anyádat.

papamaci1 2008.12.07. 21:48:54

Legyen csak Cigány Gárda...De Magyar Gárda is. Majd meglátjuk kik vannak többen.... Persze az is megoldás lenne hogy a leszerelt 70.000 katona helyett lenne még mondjuk 70.000 rendőr......megyénként +3000 és egy kis maradék.....
Én szívesen fizetnék külön adót, hogy ne kelljen reggel , mikor kilépek a kapun, ellenőriznem , nálam van-e a gázspray és a kis bicska...

Kiváncsi Kárcsi · http://origo.blogter.hu/cikk/20081124-magyar-nemzet-keszul-a-vadirat-kolompar-orban-ellen/n 2008.12.07. 21:50:07

Gondolom, a szerző lakcímkártyáján nem 8ker-i cím szerepel...
De sejtésem szerint Érd, Kőbánya, Csepel, Maglód, Ercsi, Pomáz etc. is fehér folt koszorús költőnk navigációs eszközén...

Tudod, kedves Proszektura az általad védelembe vett népcsoport többsége az alapvető emberi jogokat és viselkedési normákat sem veszi figyelembe a magyar emberekkel szemben.

A magyar társadalomnak a cigányokkal szemben nem elő-, hanem empirikus úton szerzett utóítéletei vannak!

Ui: országosan ismert cigányvezetőink egytől egyig BÜNTETETT ELŐÉLETŰEK!!!

nyakló 2008.12.07. 21:50:09

Tessék csak támogatni a cigányokat hogy felemelkedhessenek és kivenni a széket az emelkedés után..........

télakóittvan 2008.12.07. 21:53:46

Ha nem adsz , azé lop, ha meg adsz ,akkor mé is változna meg

látogató 2008.12.07. 22:00:08

Ki ez a Proszektúra? Ekkora barom kizárt, hogy létezzen. Ez valami bot, számítógépes program, nem?

Crile Fisher (törölt) · http://crilefisher.blog.hu/ 2008.12.07. 22:32:21

Adná Isten, hogy tényleg megalakítsák a cigány gárdákat - ha tényleg ők is "masírozgatnának" (a szó, amit kerestél de nem találtál, talán a "járőrözés" ebben az összefüggésben) a telepek környékén és megpróbálnának rendet tartani, azt szívből üdvözölném. A saját népük körüli problémákat valóban nekik kellene megoldani - nem áttestálni ránk a feladatot, aztán még kérdőre is vonni minket.
A MG nem más, mint egy tünet - családjukat, hazájukat féltő emberek önvédelmi szerveződése, amely nem alakult volna meg, ha nem lenne Magyarország egyik legnagyobb problémája a cigánybűnözés és az MSZP-SZDSZ holdudvarába tartozó nagyszámú hatalommániás elmebeteg tombolása. "Egészséges" országokban azért nem jönnek létre ilyen szervezetek, mert nincs rájuk szükség, a haza és a nép, az ország polgárainak védelme ugyanis normális esetben elsősorban az állam feladata és nem a civileké...

Arra nem vesztegetném a szót, hogy a szerző személyét "méltassam", látom, úgyis megteszik helyettem mások bőséggel.

2008.12.07. 22:40:44

A cigányokban annyi összetartás sincs, hogy elpicsázzanak pár uzsorást közösen. Nemhogy cigány gárda, nevetséges...

Roth Mano 2008.12.07. 22:41:04

"Roth Mano te nagyon véded ám őket!netán a barna etnikumhoz tartozol,vagy tévedek?"

Félig roma, félig zsidó vagyok. És meleg.

beleszolok 2008.12.07. 22:49:22

Mivel az uzsorások szervezik a gárdájukat.

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.12.07. 23:00:15

nyekk:

Levágta a szakállát az SZDSZ-es, csak hogy kevésbé legyen feltűnő.

Átlátó 2008.12.07. 23:02:31

A blogíró a büdös cigánynál is büdösebb.

Átlátó 2008.12.07. 23:07:56

...gun! (22:40) Bennünk meg annyi nincs, hogy közösen elpicsázzuk az összes "azt" a fajta büdös cigányt.

Columbia 2008.12.07. 23:31:27

Ott kezdődik a baj, hogy a cigány kijárja a 4 elemit, jobb esetben a 8-at.
ÉS AZT HISZI HOGY Ő MÁR MUNKÁBA IS ÁLHAT!!!!! -már amelyik akar!!!!!!!
milyen munkát adsz egy alulképzett, magára semmit nem adó embernek?
Milyen integrációról beszélnek?
Az almát ne integráljuk a kukacokkal!

tompus 2008.12.07. 23:36:15

"Utóbbiakból csak az ismertebbek és hangosabbak is hosszasan sorolhatók"

Ciki, hogy én nem ismerem ezeket?
Melyik áll több mint 100 főből?

Watta (törölt) 2008.12.07. 23:41:13

minden rasszista magyarnak kívánom,hogy jöjjenek már ide át Szlovákiába kicsit, és az utcán hangosan hőbörögjenek kicsit magyarul, olyat fognak kapni, hogy azt is megbánják, hogy megszülettek,nemcsak azt hogy szaros magyarnak !!!

nem a cigányokról beszéltem, mert még azok is sokkal normálisabbak, mint a féreg magyarok !!!


minden magyart lámpavasra, és csak azért mert magyarok!!!

A 2008.12.07. 23:43:48

Anyádat watta neked is roth

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.12.07. 23:55:09

A kedvenc előadóim között rengeteg fekete rapper van. Dr.Dre, 2pac shakur, DMX, Wu-Tang Clan. A magyar cigányzenét szeretem, jó hallgatni, tele van élettel. Káprázatos, ahogy táncolnak..
Kifejezetten örülök annak, hogy a "nagyjából" békepárti Barack lett az ami elnök.
Nagyon tetszett az a youtube-os videó, amin a fővajda elmesélte, hogy a cigánykölykök a szüleiken kívül senkitől nem félnek, és hogy nem megoldás a nagy mercikkel kivonulni a szülőkhöz.
Ki nem állhatom a demagóg magyar "agyban sötét" csőcseléket, akik bőrszín alapján akarnak akasztani.
Na most. Sajnos az a tapasztalata rengeteg embernek(köztük nekem is), hogy az utcán megtalálható cigány kb azt csinál, amit akar, és sose éri retorzió.
Sokan járnak együtt, félelemérzetük nincs, és kizárólag azt a magyart inzultálják, akivel szemben túlerőben vannak. Legalábbis Fradimeccs után a stadion körüli utcákban én még nem láttam rajoló cigánybandát..
Ilyeneket, hogy a működő transzformátorból kilopja a rézdrótot, vagy elégeti élve a fához kötözött kiscsajt, vagy beleáll a buszon a kard és még neki áll feljebb, kell emlegetnem?

Na most, akkor ki a rasszista?

Parker 2008.12.08. 00:00:45

Watta: Reméljük megdöglesz minél hamarabb. További szép napot!

Proszektura: Viccesek az írásaid, mindegyik után úgy érzem, hogy egy alternatív dimenzióban vagy, ahol a magyar kisebbség terrorizálja a cigány többséget, és akiktől meg kell védeniük magukat a cigányoknak.

Kenneth 2008.12.08. 00:13:17

Most, hogy sikerült kicsit kijózanodnom és visszaolvastam a kommenteket rájöttem, hogy tévedtem. Ember vagyok, vagymi. Szal elnézést manó, végül is belátom, hogy igazad van, nem gyűlölhetjük egymást örökké. Például a magyar gárdának is van cigány tagja.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2008.12.08. 00:24:41

azért megnézném Watta úr ,hogy szocializálódott,magyarul tud az látszik,nem semmi szakadás lehet az agyában,mondjuk vannak még magyarul tudó magyargyűlölők ez nem új...

jancika 2008.12.08. 00:29:30

Azért a helyzet nem olyan egyszerű, mint ahogy az itt kommentelő sötét parasztok látják.
Előrebocsátom, hogy sváb vagyok, s erősen jobboldali kisebbséggyűlölő családban nőttem fel (a cigányoknál csak a zsidókat utáljuk jobban).

Mindenesetre úgy alakult, hogy az elmúlt években elég sokat dolgoztam romákkal, felmérések miegymás.

Igen, a munkahelyekre nem fognak minket követni - mert a HR-esek magyarok, s van egy alapszabály MINDEN személyzetisnél: cigány ide nem!
Fél évig követtük egy roma srác munkahelykeresését, két diploma, nyelvvizsgák, ápolt, kulturált, behívták 50 helyre, de amint megjelent, köszi, most telt be.
Közmunkán van és árkot takarít a tanulatlanokkal együtt.
Példája nem nagyon ösztönzi környezetét a görcsös tanulásra.

Másik: tele van velük a börtön, rasszista a rendszer? Igen!
Egy magyar ismerősöm két év alatt kétszer bukott meg okirathamisítással, mellette balesetet okozott (személyi sérülés) szabálytalankodással: egy pillanatig nem merült fel komolyan, hogy bemenjen.
Anyuci,apuci ügyvéd.
Ha roma lenne már régen ülne.

A bölcsöde, óvoda vezetőknek (akiket ismerek) fő prioritása: cigányt ide nem!
Mire bekerülnek az iskolarendszerbe 4 év lemaradásuk van.

Igen probléma van velük.
Igen, ezt 95%-ban a magyarok, mi okozzuk

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2008.12.08. 00:41:33

"Anyuci,apuci ügyvéd." Ennyi a lényeg...ha nem lenne nyugodj meg már csücsülne ha kék lenne ha zöld akkor is...szar példa,ha roma lenne és meg tudná fizetni azokat az ügyvédeket szintén nem lenne bent, ennyit erről.

"A bölcsöde, óvoda vezetőknek (akiket ismerek) fő prioritása: cigányt ide nem!
Mire bekerülnek az iskolarendszerbe 4 év lemaradásuk van.
"

Szintén hülyeség.Iskola előtt kötelező óvodába járni legalább egy évet.Ha eléri a korhatárt kötelező felvenni,lehet nagyobb településeken megoldják valahogy az elkülönítést de ez nem általános.

vakablak 2008.12.08. 00:47:17

Szerintem nem helyes és méltányos dolog egy blogra falkában beesni, és ilyen elsöprő túlerő mellett nemtetszésünknek személyeskedésekben tobzódó és gyakori, alpári szitkokkal tarkított óbégatással nyomatékot adni. Szerény véleményem szerint ez nagyjából a verbális (adott esetben írásos) megfelelője annak a falkában elkövetett erőszakoskodásnak, amit pont a fennebb kommentezők rendszerint kizárólag a cigányoknak tulajdonítanak.

Jancikának viszont bravó, főleg az utolsó két mondatért.

Adalék: az egyik legjobb barátom fogorvos (nem körzeti, hanem kizárólag magán-praxisú). Nem rasszista (komolyan nem az), ellenérzése ugyan van a romákkal kapcsolatban (személyes tapasztalatokra visszavezethető), de nem olyan, amin saját maga ne tudna túllendülni. Pusztán elméleti kérdésemre, hogy ha kellene neki egy asszisztensnő, alkalmazna-e egy szakmailag-képzettségben teljesen megfelelő és megjelenésében is kifogástalan cigányt, rövid gondolkodás után az volt a válasza, hogy sajnos semmiképpen sem. Szerinte egyfelől pusztán a tény miatt, hogy az asszisztensnő cigány, a betegeinek egy része nem jönne többet. Másfelől vélelmezi, hogy ugyanezen ok miatt viszont a roma páciensek frekventálni kezdenék a rendeléseit, ami (szintén csak szerinte) szükségképp a nem roma pacientúra szinte maradéktalan eltűnéséhez vezetne. Mindösszesen úgy véli, hogy e két hatás miatt a rendelőt valószínűleg bezárhatná. Magam sem vagyok biztos benne, hogy minderről mit is gondoljak.

jancika 2008.12.08. 00:57:08

blas
Azt akartam írni, hogy anyuci, apuci meg tudta fizetni az ügyvédet.
Igazad van, annak az 1% romának, akinek pénze van, szintén van esélye. Nem ez az általános.

4 év: nem hülyeség.
Az én fiam 1 éves korától bölcsibe jár, mire iskolába megy az 5 év.
Nem általános, hogy beveszik a romákat a kötelező 1 évre.

Utána jön a frankó suli. Nemrégiben csináltak egy jó kis felmérést, hogy mely felsőoktatási intézményben legerősebb a cigánygyűlölet: hát a tanítóképzőben.

Megoldás nem várható. Felsőbb szinteken senkit sem zavar: elitünk gyermekei nem itthon járnak suliban (és igen, az én fiam sem itt fog), s mindenkinek jobb, hogy a nép itten hergeli egymást a krumplilopásokon, holott 5 km autópályánál többet visznek el, mint az összes roma egész évben együtt.

Mennyibe kerülne egy-egy rendőrt rakni a 200 legszegényebb településre? Évi 250 misi? költségvetési szinten ez lófasz.
IM-ben nem romák dolgoznak.

Kik alakítják így a segélyezési rendszert, hogyha egy roma pár egyik tagja elmegy minimálbérért, akkor asszonynak ugrik a segély és 2X60 ezer helyett egyszer 70-et visznek haza?
SZMM-ben nem romák dolgoznak.

Fel kéne ébredni végre, kurvára nem mennek innen sehová, s nem valószínű, hogy kedvünkre legyilkolhatjuk őket, úgyhogy aki kurvaanyázik, hogy dolgozzanak, adjon egy romának melót.

Igen én adtam. Ennyi.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2008.12.08. 01:02:38

A magyarok csak abban hibásak ,hogy hagyják ezt a bűnös politákát már lassan 20 éve tobzódni.A cigánykérdés ennek az egyik eredménye.Közvetve hibásak nem közvetlenül,most se lenne cigánykérdés ilyen körülmények között sem ha általános jólét lenne az országban,ha a munka meg lenne becsülve,ha látná az ember ,hogy ha tanul vagy dolgozik előrébb juthat.Nem alakult ki minek mennyi az éréke,balkáni állapotok sok szinten ,szomorú,20 év alatt sehova se jutottunk.Az alagút vége se látszik...ez a legborzasztóbb.

beleszolok 2008.12.08. 01:04:56

Csak mondjuk az autópálya építők nem verik agyon lopás közben a tulajt.

Cigány emberek közt is van normális, tévében lehetett látni, beszéltek is velük, és rögtön látni, hogy a házuk rendben van tartva, tisztaság van, és bizony dolgoznak amit csak lehet, ha éppen nincs munka, akkor ugye jön a rendrakás a kertben, kerti munka, karbantartás ilyesmik.

Úgy nézem szlovákiában is megoldották ezt egyszerűen, és nem hallottam, hogy tömeges éhenhalások lennének.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2008.12.08. 01:10:48

"Nem általános, hogy beveszik a romákat a kötelező 1 évre."

Értsd már meg ,h óvoda nélkül nem lehet iskolába menni,mivel ott állapítják meg iskolaérett e.Olyan nincs ,h romagyerek óvoda nélkül megy iskolába.Ez teljesen fals feltételezés,hátrányuk van de nem a rendszer miatt hanem ,hogy szüleik is alulszocializáltak és ez már óvodában is érezhető igen,szomorú de sokuk ott lát életében először fogkefét,angol wct,tükröt,játékot,rendes ágyat stb.

skowa 2008.12.08. 01:11:47

"az én fiam sem itt fog"
jancika, baj van nálad is csak másképp.

jancika 2008.12.08. 01:16:22

Blas:
Az Oktatási Minisztérium egyik szervezeténél 4 évig.
Hadd tudjam, jó?

Skowa:
Lásd fenn. Pontosan ismerem, hogy milyen emberek dolgoznak a magyar oktatás rövid és hosszútávú alakításán. Meneküljön ki merre lát.

vakablak 2008.12.08. 01:18:41

"úgyhogy aki kurvaanyázik, hogy dolgozzanak, adjon egy romának melót."

Ez egy jó kulcsmondat. Ál-naivan csodálkozva szoktam is mondogatni, hogy nem értem, miért nem fognak össze azok, akik a cigányoktól a legjobban követelik hogy azok kezdjenek végre dolgozni, és hirdetnének kampányt, hogy épp közülük(!) aki csak teheti, alkalmazzon cigányt végre. Ill. hogy a MG, a Jobbik meg aki még azon a térfélen még nagyon potensnek érzi magát, miért nem szervez tüntetést vagy bakancsos felvonulást-erődemonstrációt azon munkahelyek elé, amelyekről ismert vagy tapasztalatból megtudható, hogy semmiképpen sem alkalmaznak romákat. Hiszen pont ezek volnának legalább annyira felelősek a romák munka nélkül maradásáért, mint maguk a romák, legalábbis elvben.

Szerintem kár a kormánytól várni a változást. A változás legnagyobb kerékkötői mi magunk vagyunk, akik részben érthető, részben irracionális okok miatt nem alkalmazunk romákat. Ezért változás is csak akkor lesz, ha valahogy elterjed a többségi társadalomban a törekvés, hogy aki teheti, "adjon munkát egy romának". A többi csak üres locsogás.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2008.12.08. 01:20:04

erről beszéltem utóbb ,ettől balkáni viszonyok,erre még büszke is vagy?ott dolgoztál de fingod nincs mi van...ez magyarország

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2008.12.08. 01:23:25

most ne gyere azzal amikor speciális esetekben,kapnak felmentést az óvoda alól...mert azt pont nem a cigányok igénylik,meg sem kapnák az engedélyt

asd 2008.12.08. 01:28:26

Jancika:
"Meneküljön ki merre lát. " remélem te nyugatra menekülsz és gyermekedet csadoros szomáliaiak között találod majd az ottani nagyszerű oktatási intézményben.

skowa 2008.12.08. 01:30:09

"Az Oktatási Minisztérium egyik szervezeténél 4 évig.
Hadd tudjam, jó?"

Hadd ne értsem ezt az ellentmondást, leostobázod aki nem tesz semmit de ugyanúgy menekülsz. Függetlenül attól, hogy a fenti mondat igaz vagy sem csodaszép szelete vagy te is bazmeg a nagy magyar valóságnak.

SnowFighter 2008.12.08. 01:31:26

jancika: meglátásaid vannak. Helyesek is. A probléma az, hogy csak a következményeket látod, az okokat nem. Nem akarnak az óvónők cigányt az óvodába? Vajon miért? Mert büdös? Mert "terrorizálja" a többieket? Hmmm. (Megjegyezem, ma már nem sok beleszólásuk van az óvodáknak ebbe, muszáj felvenniük.) Ellenben: nézz utána hány cigány gyerek megy óvodába. Én megtettem: rettentően kevés, mert a szülők nem érzik szükségesnek. Otthon tanulja a "kultúrát".

És utána ez megy általános iskolától végig. Az én osztályomba is járt egy cigány általánosban: mindig vele volt a baj, állandóan verekedett. És ez igaz volt az iskola többi cigány tanulójára is. (Aztán gimnáziumba mentem ötödiktől, ott már nem volt cigány egy szem se...)

A romák foglalkoztatottsága nem azon bukik el, hogy a diplomás cigányok (kevesebb, mint 1%) esetleg nem alkalmazott, hanem ott, hogy 82%-uk 8 általánost vagy annál kevesebbet végez (KSH adat). Evvel tényleg nem lehet munkát találni. Cigány szakmunkás alig van.

Nem azt mondom, hogy egyik cigány sem akar dolgozni, de ez az arány 98% felett van szerintem. Kivételek, rendes emberek vannak köztük is.

És az, hogy a cigányok nem AKARNAK tanulni, az nem a mi hibánk, az csakis az ő hibájuk. Nem kapnak elég pénzt az induláshoz? Kádárék hány milliárdot nyomtak beléjük integrációs céllal, azt mi lett? Semmi! Egy fillért se nekik többet, ne essünk kétszer ugyanabba a hibába!

Egy ismerősöm pedagógus (nő), egy általános iskolában tanít, ahol a tanulók 70-80%-a cigány. Ő tud mesélni nekem a cigány kölykökről, mivel napi érintkezésben van velük. Neki már azt is megmondták, hogy miért nem ég a képe a szégyentől, amiért nő létére dolgozni mer. Mert náluk a nők nem dolgoznak, ez alap. És akkor ez a legfinomabb sztori volt... tanulni ott se tanulnak, ellenben lopnak (tanároktól is). Ha megtalálják náluk a lopott tárgyakat, akkor hazudnak. Verekednek, a tanárokat a nagyobbak (10 évesnél idősebb) fenyegetik. És az ismerősöm az elején hitt benne, hogy éljen a pedagógia, a jó iskolai neveléssel majd segíthet nekik és a társadalmon. Mára belátta, hogy ez reménytelen, az otthoni háttér, "nevelés" elnyomhatatlan...

Szerintem nem mi, magyarok vagyunk a hibásak.

jancika 2008.12.08. 01:38:44

Blas

Olvass

www.oki.hu/oldal.php?tipus=cikk&kod=2007-03-mu-Szabo-Toth-Adalekok

idézet:
"A jelenleg érvényes jogszabály értelmében (1993. évi LXXIX. törvény) „a kötelező felvételt biztosító óvoda … nem tagadhatja meg a hátrányos helyzetű gyermek felvételét…” [65. § (2)]. Így tehát elvileg hároméves kortól kötelező az érintett gyerekek felvétele. Az egyik vezető szerint a rendszer a következőképpen működik:
„Így a hátrányos helyzetű gyerekek közül azok kerültek be, akik alapgondozásba kerülnek a gyermekvédelmi szolgálaton keresztül. Őket hivatalból való megkeresésre felvesszük, mert nem tagadjuk meg a felvételüket, de ezen felül nem igazán kerülnek be az olyan hátrányos helyzetű gyerekek, akik esetleg nincsenek gyermekvédelmi alapellátásban.”


Lényegében tehát azoknak a gyerekeknek az óvodáztatása nem garantálható, akiknek a családjai hátrányos helyzetűek ugyan, de nem kerülnek a gyermekvédelem hatókörébe. Esetenként tehát a társadalmi egyenlőtlenségek újratermelődésének egyik kiindulópontja lehet az, ha a szülőnek nincs munkahelye."


skowa: Nincs ellentmondás. Mivel jól ismerem a rendszert, s tagjait, nem látom a változtatás/változás lehetőségét.

Felelősségteljes szülőként a gyerekeimnek a legjobbat akarom.
Itten nem jó irányba mennek a dolgok.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2008.12.08. 01:51:03

"A gyermek - ha a törvény másképp nem rendelkezik - abban az évben, amelyben az ötödik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától napi négy órát _köteles_ óvodai nevelésben részt venni. De a gyermeket, _kérelemre_ - ha családi körülményei, képességének kibontakoztatása, _sajátos helyzete indokolja_ - az óvoda vezetője felmentheti az alól, kötelező óvodai nevelésben vegyen részt.
"

petya 2008.12.08. 02:21:11

Jancika, te, mint oktatási guru, beláthatnád, hogy nem mi magyarok vagyunk az ok, ami a cigányokat ilyen helyzetbe taszítja. A mi előítéletünk létezik, de ez nem ok, ez a következmény.

Én kb. 30 éves koromig bírtam, hogy toleráns legyek a cigányokkal szemben. Ezalatt laktam Borsodban és Budapesten is, szóval volt velük dolgom elég. Mivel addig eggyel sem találkoztam, akiről pozitív véleményt alkothattam volna (mondom, volt velük dolgom elég), ezzel szemben engem személy szerint kétszer megtámadtak, rokonaimtól loptak, raboltak (összesen milliós tételben) és egy 70 fölötti nénit (szintén rokon) meg is rugdosott három cigánykölyök egy miskolci lakótelepen épp pár hete (és akkor még a szimpla terrorról, amit az utcán és a közlekedési eszközökön jelentenek, nem szóltam), szóval nekem ezek után te és ti ne szövegeljetek arról, hogy mi tehetünk róla. Én sosem bántottam egyet sem. (Ahogy idősödöm, kezdem azt hinni, talán ez volt a baj.)

Laktam pár hónapig Angliában. Elég vegyes hely etnikailag. Úgy két hónap után rájöttem, milyen érdekes, hogy olyan békés és nyugodt ez a hely, holott annyiféle ember él együtt. Aztán rádöbbentem, hogy pakisztániak, négerek és írek voltak, de cigányok nem. Még a koldusok is jólöltözött, udvarias fickók voltak. Nálunk simán felvették volna némelyiket irodai munkára, csak a modora alapján...

Az oktatást sem tudod jobban. A szüleik nem járatják őket, illetve a szerencsétlen cigánygyerekeknek egyszerűen nem kedvez az otthoni környezet a fejlődéshez. A borsodi falvakban a túlkoros cigánypurdék terrorizálják a normálisan szocializálódott gyerekeket. Egy osztályban ez a két világ, te jó ég!

A cigány szülők jó része egyszerűen alkalmatlan arra, hogy normális tagokat neveljen a társadalom számára. Erről a kultúrájuk tehet, ami nem kompatibilis a korral. Gyerek az van bőven, de időt és pénzt nem fektetnek a nevelésükbe. És még mi, magyarok szégyenkezzünk, akik legalább valamit pótolunk ebből? Mi tömjük őket segéllyel, a mi tanárainkat köpik le és szidalmazzák, bántalmazzák az iskolában.

Jancika, mégis, mit képzelsz, hogyan neveljék a tanárok azokat, akik nem hagyják magukat? Maguk a tanárok is terrornak vannak kitéve. Te lennél a leghangosabban felháborodva, ha egy cigánykölyök fülét megcibálná a tanár. Meg a rokonai, akik eltángálnák a szerencsétlent.

Aki a cigányok kirekesztéséről beszél, nem látja a lényeget. Ha van tehetséges, törekvő cigány, aki az előítéletek áldozatául esik, azt őszintén sajnálom, mert több normális barna kellene. De ezekről az előítéletekről 100%-ig maguk a cigányok és az úgynevezett kultúrájuk tehet. Az előítéletek nélkülözhetetlenek: mivel nagyon is tapasztalaton alapszanak, és ezek óvnak meg minket a romák jelentette veszélytől. Szomorú, de ez a helyzet.

A megoldás meg az, hogy a cigányok ne alkossanak akkora családokat. Hülye vagyok? Lehet, de akkor talán több pénz, idő jutna egy gyerekre a szülők részéről (mert ugye ők nem akarják, hogy az állam elvegye a purdét). Kevesebb ok lenne lopni is (mert aki szegény, és sok gyereke van, az lop. Ugye, csak ez az ok, nem a kultúrájuk?) Idővel talán javulna a hírük, és eljutnának arra a kulturális szintre, hogy kevésbé büdös munkát is kapjanak.

Mindig azon csodálkozom, a "jogvédők" hogy nem veszik észre, hogy a sváb, tót, román kisebbség, vagy más országok helyi kisebbségeinek hogyhogy nincs ilyen rossz híre. Ők érdekes módon jó munkát kapnak, egyetemre is ugyanolyan arányban járnak, mint a többségi etnikum. Lehet, hogy mégis a cigányokban van a hiba?

És azzal sem értek egyet, hogy a bőrük miatt van. A kínaiak ellen senki sem vonul fel, pedig ők feltűnőbbek. Persze nem is bicskáznak, hangoskodnak, lopnak, az igaz.

petya 2008.12.08. 02:27:26

A másik, amin gyakran elcsodálkozom, hogy munkáért sírnak. Gondolkodjanak el rajta: ha az asszonyaik olyan bőven szülik az utódokat, szüljenek melléjük munkahelyeket is. Mert munkahely itt az ő szaporodásuk nélkül is elég kevés van, különösen azoknak, akiknek a kultúrája nem tekinti értéknek a tanultságot.

janos 2008.12.08. 06:02:24

Jancika! Ha már annyira véded őket, mutass nekünk példát,mutasd meg hogy te nem csak szövegelsz, hanem megtanitod öket-kötelességükre, megtanitod öket az alapvetö emberi normák betartására, és és megtanitod öket dolgozni is! Szép amit leirsz, szép nagy hülyeség. Kb olyan mint amikor azt irkálják hogy mennyire szegények mert van 5-6 gyerekük. Már bocs, de nekem ehhez mi közöm van, én csináltam öket? Mert gyereket a hülye is tud csinálni, de felnevelni már kevésbé sikerül nekik!Ezek soha nem fognak beilleszkedni, hiába a pozitiv diszkrimináció(ami 35 éve van, lapátolták a pénzt hogy felzárkóztassuk öket-nem sikerült),nekik ez igy jó, söt még több pénz kellene és még több támogatás is! De munkáért , vagy munkára mikor fognak jelentkezni?

lecsúszott 2008.12.08. 06:05:57

jancika

kedves jancika

sajnos 5 éve 1 cigántelepre kerültem. elöször feltörték a lakást, feljelentést tettem utána megverték a felségem, késöbb engem, a lányunkat szinte naponta zaklatják és tudod mit mondanak? ők megtehetik mert romák és őket védi az állam a rasszista magyarokkal szemben. azért vannak akikel lehet beszélni, de sok jó itt sem derül ki, itt térek rá az általad felhozottakra - szóval 1etlen 1 gyerek sem akar tanulni! a szülök szintén ebben erősítik őket, mondván hülyeség, ilyesmi az általános felfogás: nézd a parasztokat (ezek lennénk mi magyarok) mire mennek a munkájukkal csak segélyből több összejön nekünk és jön még hozzá a kis okosság... tudom van kivétel (sajnos itt nincs 1 sem) hihetetlen de 1 felnőt sem dolgozik és ami meglepőbb soha nem is dolgozott sőt saját bevallásuk szerint hülye lenne dolgozni... szóval amit írsz lehet hogy igaz de nagyon kis %-ban. összefoglalva a gyerek iskolába nem akar járni a szülők ebben támogatják, a felnőttek nem dolgoznak és nem is akarnak! akkor miről beszélünk? tudom a kivételek, de ők sajnos olyan kisebbségben vannak, hogy reálisabb az elsöprő többségről beszélni

ingyenmedve 2008.12.08. 06:07:59

A Rend és Szabadság kormánybiztosával is extrázott országban szerinted mennyi az esélye annak, hogy országszerte kb 637 jobbsi cigány gárdista, és főleg masérozni, fog? Amikor Kovács urat [ a Cigány Gárda atyját]mali zoltán-i indíttatású feltűnésiviszketegségéről már ismerjük ...

A másik: Az általad fobizált csoportocskákat hallottad már a büdös fideXXXekről hogy beszélnek, apjakaszátozzák, óbány[orsós]cigányozzák etc. ??
Jó készsütemény, porcukorillat van ebben a blogban, bébi, de mindig egyoldalú a kaja, amivel etetsz, ráadásul gyári, konzerv. Más nincsen?

Bur 2008.12.08. 06:31:44

Régebben én is mérges voltam erre a blogra, de szerintem ő is egy jobbos lehet és így kovácsolja össze a jobbik oldalt.
Munkámból adódóan sokat beszélek emberekkel és még pár éve a diplomások körében elég ritka volt aki nyíltan szidta a cigányokat, most ugy látom fordul a kocka, mert legtöbbjük mindenféle gátlás nélkül szidja a kisebbséget! Ami a lényeg a cigányok életvitelén, az állam hozzáállásán kívűl pont az index és pl. ez és a hasonló blogok vágták ki náluk a biztit!

Lesz-a ROM 2008.12.08. 07:54:57

Roth Mano-é A 10 pont... a best hozzászóló

nyg 2008.12.08. 07:59:43

Látszik, hogy a poszt írója nem ismeri a magyar valóságot. Cigány Gárda már most is van, majdnem minden településen. Szorgalmasan járőröznek mások kertjeiben, csak egyenruhájuk nincs.

Columbia 2008.12.08. 08:11:52

TANULNI, MOSAKODNI, TISZTESSÉGESEN VISELKEDNI, DOLGOZNI,ADÓZNI !!!!!
Ha mindez megvan és még a sorrend is stimmel, akkor lehet többről beszélni!
ADDig nem!!!!
Beszéltek itt tisztelt cigánypártiak arról, hogy van köztük rendes is, de a 100%-ból 10%-a megpróbál kitörni ÉS A TÖBBI???????

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.12.08. 08:16:16

"sajnos 5 éve 1 cigántelepre kerültem. elöször feltörték a lakást, feljelentést tettem utána megverték a felségem, késöbb engem, a lányunkat szinte naponta zaklatják és tudod mit mondanak? ők megtehetik mert romák és őket védi az állam a rasszista magyarokkal szemben"

Ennyi..
Ezek természetes, hogy kihozzák a legjámborabb emberből is az állatot meg a rasszistát.
Az a bolond, akiből nem.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.12.08. 08:26:59

@ Kenneth 2008.12.07. 20:27:39

Biztos nem hallottál mondjuk még Lakatos Menyhértről....

Kiváncsi Kárcsi · http://origo.blogter.hu/cikk/20081124-magyar-nemzet-keszul-a-vadirat-kolompar-orban-ellen/n 2008.12.08. 08:46:36

Végigolvasva jancika és vakablak hsz-it, az első ami eszembe jutott: az említett példa alapján (diplomás roma, aki melósként dolgozik) a tanult, képzett, jólnevelt romákat sajnos a cigány többség életvitele, intoleranciája, deviáns viselkedése juttatja abba a megalázó helyzetbe, h romaként sehol sem állnak szóba velük.
Meggyőződésem, h erről a cigány mentalitás, primitív, ösztönök által vezérelt állatias viselkedés a felelős.
A magyarok már eddig is nagyon sokat tűrtek, a türelem véges.
A romáink pedig nézzenek tükörbe, de nagyon gyorsan...

hajvé 2008.12.08. 08:49:19

A szomszédom cigó a minap egymást győzködték, (nyilván ordítva) hogy milyen fölösleges az érettségi.
A lány általános 7-es bár már 17 körül mozog, párzik éjjel-nappal (ezt is ordítva). Nyílván segélyekből zabálnak, kövér mindegyik mint a disznó. Ez az egy önkormányzati lakás van a házban ők megkapták mert nekik ez jár. Lelakják mint a sáskák cak utánna nem állnak odébb. Sajnos! Mindent megengednek maguknak főleg a kanok, késelnek, rabolnak a szukáknak meg olyan mocskos a pofájuk mint a pöcegödör.

Alas 2008.12.08. 08:49:40

Miért is alacsony a romák elfogadottsága - miért nem akarják a kirakati munkákra alkalmazni őket?
Ezen a cigányok hosszú éveken sőt évszázadokon keresztül dolgoztak, hogy igy legyen. A megalapozott rossz hirüket úgy tudnák eltünteni, ha a viselkedésükkel rácáfolnának a szteretipiákra - ha ezt következtesen csinálják akkor pár évtized alatt eltűnhetnek ezek az önvédelmi reakciók a társadalomból. Azt hiába várják, hogy a meghirdetik a roma évtizedet és holnaptól mindenki elkezdi szeretni őket.
Egy példa: évekig alkoholizáló apuka kijött az elvonóból, a kislánya nem fogadta úgy ahogy azt ő szerette volna - panaszolja, hogy de hát mér, hát ő már megváltozott. Igen, megtette az első lépést, de az, hogy éveken át terrorizálta a családot ott lesz a levegőben még évekig és azután is ahogy a család látja, hogy kezd visszaváltozni megfagy körüllötte a levegő. A bizlaom törékeny dolog - nem fog visszaállni vezényszóra.
Roma gárda helyet inkább dolgos, nem agressziv, a tanárokat nem fenyegető romákkal lehetne helyreállitani a társadalmi persztizst.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.12.08. 08:56:16

a cigányok parazita férgek. képtelenek ember módjára viselkedni és nem is akarnak. ez a mocskos ballib kormány meg mosolyogva eltűri ezt. ők a bűnösök.

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.12.08. 09:01:11

Nincs más hátra mint elszeparálódni, magas várfalakat építeni, azt 24 órában őrizni. A cigányfertőzött részeket hátrahagyni, ott minden eü, kereskedelmi, jogi stb. szolgáltatást megvonni.

Megvárni amíg megölik és felfalják egymást vagy végeznek velük a betegségek esetleg továbbállnak. Addig a várfalak védelmére koncentrálni.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.12.08. 09:06:41

össze kellene terelni az összes büdös antiszociális rasszista élősködő tolvaj gyilkos cigányt szabolcs megye sarkába és ukrajnának adni a területet, minden féregtől megvonni a lehetőséget, hogy valaha magyar földet szennyezhessen.

Grafithuszar 2008.12.08. 09:18:07

"S attól kezdve nem csak a „magyarok” fognak masírozgatni és motorozgatni a cigánytelepek környékén, hanem a „cigányok” is, a lakókörzeteik védelmében a saját otthonaik környékén, de ne adj isten ők is elkalandozhatnak ám majd a „magyartelepekre”, és azok tájékára is."

Te jó ég, hol laksz te hogy eddig nem masíroztak a cigányok nálatok? II. ker? Mert a szülővárosomban (Észak Magyarországi megyeszékhely) már jó ideje masíroznak, és mostanában már a Pesti lekóhelyem környékén és elkezdtek...jóval a magyar gárda előtt...

Herr Flick 2008.12.08. 09:22:19

Egy érdekes történetet megosztanék veletek.

Helyszín Aquincum, tehát nem a 8. kerületi gettó
Pár hete egy "kisebbségi" követett (mert ezen a telepen nem laknak igazán varjak) a telepre egy 15 !!! éves lányt sötétedés után.

Késsel, és erőszakos stílussal megfenyegette a kislányt, hogy vagy azonnal leszopja.... vagy elvágja a torkát.

Namármost megtette, mivel iszonyatosan be volt szarva... és nem egy kis diszkóskurváról beszélünk, aki hobbiból is megteszi az ilyet, . Ez a híradásokból kimaradt... mert nem vertek port köré.

Na ilyet nem hallottam még erről a környékről... itt egyedinek számít ez, máshol akár megszokottnak.

Az lenne a (kicsit szemét) karácsonyi kívánságom, hogy az összes fajvédő gyerekével is történjen hasonló inzultus, hogy végre tehessünk valamit ezek ellen valamit hivatalosan is.

Mert ugye ti bitoroljátok a médiát, és a jogalkotás és betartás főbb pozícióit is.... belbudán és rózsadombon meg nincs cigányhelyzet. A Lauderbe, a Wallenbergbe, és a Waldorfba nem járhtnak ilyenek... így jobban meg kéne ismernetek azokat akiket védtek.

Ennyit kérnék mindössze, és a haza fényre derül.

Kelllemes karácsonyt

Lunitari 2008.12.08. 09:49:11

Szerintem jó ötlet a cigány gárda :))) A többségnek nem a cigányokkal van baja, hanem a cigány bűnözőkkel. Igazából az lenne a kívánatos, ha a cigányok tennének rendet magukközött, de hát ugye ez 10% a 90%-al szemben lenne....

Lunitari 2008.12.08. 10:02:01

Watta,

Menjünk át Szlovákiába? Mármint a régi magyar területeinkre? :)) Szlovákia? Az meg mi? Mega LOL....

Kodomo 2008.12.08. 13:43:40

Ja persze, romagárda?! Tudok olyan esetről, hogy a rajtakapott fosztogató azzal próbált érvelni, hogy ő polgárőr.
Volt ahol az egész polgárőrség megszűnt a hasonló mentalitású tagság miatt.
----------------------

Az igaz, hogy a gyerek iskolába kerülve, máris 3-4 év lemaradásban van a szülői nevelés (hiánya) miatt.
Akkor miért is indokolatlan és káros egy felzárkóztató szegregált osztály? Hacsak azért nem, mert ott sem akarnak tanulni.

khum 2008.12.08. 16:52:40

Ahogy egyik hozzászóló írta: "Ami a lényeg a cigányok életvitelén, az állam hozzáállásán kívűl pont az index és pl. ez és a hasonló blogok vágták ki náluk a biztit!"

Így én csak annyit tudok hozzáteni, köszi proszi és liberális társai, vágjátok tovább magatok alatt!

khum 2008.12.08. 16:55:42

"Ami a lényeg a cigányok életvitelén, az állam hozzáállásán kívűl pont az index és pl. ez és a hasonló blogok vágták ki náluk a biztit!"
Proszi! Lassan visszanyal a fagyi?!

khum 2008.12.08. 16:56:40

"Ami a lényeg a cigányok életvitelén, az állam hozzáállásán kívűl pont az index és pl. ez és a hasonló blogok vágták ki náluk a biztit!"
Proszi! Lassan visszanyal a fagyi?!

epés 2008.12.08. 17:07:07

Kedves Proszek Tura!
Közsönöm, hogy megírta eztet a blogját, mer igy osztán sikerült összegyüjteni a villágháló összes létező szemettyét és zsöpredékét egy helyre.Ezek oszt szépen praszelják a cigányságot!
Majd ha megalakul a gárdánk, akkor elmegyünk hozzájuk, viszünk egy kis davipét.

Kenneth 2008.12.08. 17:11:29

Én nem tudom milyen szülői nevelésről beszéltek ti. Ezeknek a dögöknek nincsenek szülei, illetve biológiai értelemben persze vannak, de a cigánypurgé szerepe a hordában pusztán pénzkereseti lehetőség, ők a purgékból élnek. Nincs semmiféle szülő-gyerek kapcsolat. A megoldás a segélycsap azonnali elzárása lenne, vagyis a kapott segíly ne legyen arányban a cigánypurgék számával.
Értelmes javaslatrnak tartom pl., hogy két gyerekig járjon a családi pótlék, utána meg adókedvezmény. Így nem lenne minden falkában 7-8 purgé.

Átlátó 2008.12.09. 00:50:39

Büdös cigány. Ezt már itt írtam, most bővebben. Az anyám egy kis faluban lakik. A telekszomszéd népes családjának tagjai rendszeresen járnak át lopni, szinte minden mozdíthatót elvittek az udvarról. Nyolc, ismétlem nyolc feljelentés után megkértem igen illedelmesen és korrekten az egyik egyedet, hogy mellőzzék a továbbiakban a folytatólagosan elkövetett lopást. Íme a válasz: "A SZEMEDET IS KI FOGOM LOPNI! A FEKETE RÁK ROHASSZA EL A HÚSODAT A BÁDOGTEPSIBEN!" (Mellékesen jegyzem meg, hogy ezeknek a Magyar Állam otthon teremtési támogatást adott!) Mondom, büdös cigány!

Sodan 2009.05.24. 19:56:05

Én olyan faluban lakom ahol sok a cigány.De lopásról még nem halottam. Rendesek és becsületesek.
Amit firkáltatok róluk el sem hiszem, hazudtok már megint, minek uszítgattok, hadjátok már abba az ostobaságokat,mit akartok elérni, háborút a MAGYAR földre.
A nácizmust úgysem engedünk meg, akinek meg nem tetszik menjen Németországba.
süti beállítások módosítása