Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Bencze főkapitány cigányozik

2008.12.11. 17:22 | Proszektura | 11 komment

Címkék: csaba gyurcsány bűnözés cigány karsai kurucinfo szóvivő józsef bencze orfk azurák molotov koktél főkapitány

Nem tudom van-e valamilyen közös etimológiai gyökere a magyar és a magyaráz szónak, de egy biztos a magunkfajtánkra jellemző, hogy mindig mindent meg tudunk magyarázni.

 Emlékszünk még Gyurcsány híres mondására arról, hogy ő nem hazudott, csak nem bontotta ki az igazság minden szeletét.

Mindenesetre a mai nap egy ilyen magyarázkodós, szeletelős nap volt.

Az egyik reggeli tévéműsorban a dinnye-öntögető Karsai József képviselő úr magyarázkodott a tőle megszokott vehemenciával. Addig-addig szeletelgette az igazságát, amíg az szét nem repedt.

Amikor ugyanis megkérdezték tőle, mit szól a Nyakó házaspár költségtérítési ügyéhez, akkor Azurák Csabának azt az elképesztő választ adta, hogy őt a költségtérítések ügyében hívták ide be a stúdióba, ezért erre a konkrét kérdésre nem volt felkészülve. Aztán lányos zavarában, a parlamenti és pártbeli kollégája védelmében a 36 milliót elosztotta kettővel – mondván a házaspár egyik felére már csupán ennyi jut – és végeredményként 16 millió jött ki neki. Aztán addig osztott-szorzott (de inkább osztott), míg el ne jutott a bagatell 300.000, vagy 350.000 Ft körüli havi összegig.

S mindezek után arról kezdett el siránkozni, hogy a szegény parlamenti képviselőnek talán minden virágcsokorról számlát kéne kérnie? Meg a tomboláról? Ez a számlagyűjtés nagyon sok felesleges papírmunkával járna ám! (Kíváncsi lennék, mit szól ehhez mondjuk az Auchan könyvelője?)

Miközben egyre jobban kezdtük megsajnálni a szegény Karsai urat, és a hozzá hasonszőrű képviselő társait, ez alatt ő, rossz lelkiismeretünket még tovább fokozandó, csak úgy mellékesen arról is panaszkodott Azuráknak, hogy egy képviselőnek bizony nem lehet ám nőzni, és kocsmázni.

 Érdekes magyarázkodás volt aztán az is, amikor az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője azt fejtegette egy internetes újságban (FN), hogy az emberek továbbra is bíznak a rendőrségben, és jó a közbiztonság, a statisztikák pedig javulnak. Vidéken viszont még valóban létezik egy picike „kistérségi biztonsági deficit”. Gondolom, az ezredes úr a falusi konyhakertek fosztogatására, az erdők kíméletlen tarra vágására, kézigránátos és kéjgyilkosságokra, valamint a cigánytelepek sorozatos felgyújtogatására és az ottani lövöldözésekre gondolhatott e picike „biztonsági deficit” kapcsán.

Bencze József országos főkapitány úr egy mai tájékoztatójában (ATV – "Nagy teher a rendőrségnek a romák közötti háborúk lecsillapítása" címmel) pedig arról győzködött bennünket, hogy milyen nehéz dolga van a rendőreinek „Vannak megyék, Heves, Borsod, néha Szabolcs, ahol bizony az elmúlt időszakban sok esetben 300-400 fős kis helyi háborúkat kellett lecsillapítanunk, ami nem elsősorban romák és nem romák között zajlott, hanem romák és romák között”

Ha ezt a vélekedést a Kurucinfo hírportálján olvastam volna, mondjuk a „Cigánybűnözés” rovatban, egy Gárdavezető szájából, cseppet sem lepődtem volna meg rajta. Ott ugyanis cigányügyben megszokottak az ilyen durva és primitív hazudozások. Itt már nem is az igazság bizonyos szeleteinek elhallgatásáról, hanem jóval többről van szó, tisztelt Bencze úr!.

Heves megyében ugyanis „az elmúlt időszakban” nem hogy „sok esetben”, de egy esetben sem zajlott „több száz fő részvételével” semmilyen „helyi háború”.

Hacsak azt nem tekinti ilyennek a tábornok úr, amikor a hevesi búcsúban több mint tucatnyi rendőr bántalmazott durván, és alázott meg egy roma családot? Csakhogy az sem az elmúlt időszakban történt, hanem már másfél évvel ezelőtt volt, s még a mai napig sincs a nyomozása lezárva. Egy héttel később pedig, 2007. július elején, valóban megtámadtak egy romák lakta házat más romák, a hevesi cigánytelepen, és felgyújtották azt, de a rendőrségnek valahogy nem skerült időben odaérnie.

Azóta Heves megyében is természetesen történtek mindenféle bűncselekmények, mint ahogy a többi megyében is, de "több száz fő részvételével zajló helyi háború" egy sem. Hacsak az az eset nem sorolható ide, amikor 2008. augusztus elején tarnazsadányiak 20-22 autóval megjelentek egy tiszanánai férfi lakásánál, és kövekkel megdobálták az ablakait. A ház tulajdonosa értesítette a rendőrséget, akik mire odaértek, a tettesek már addig távoztak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr48817507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Konegafi (törölt) 2008.12.11. 22:42:33

ez az, hajrá.
ne hagyd magad megzavarni a tényektől.
a magyarok ölik a romákat. így kerek neked a világ.

molaris 2008.12.12. 07:46:10

Cigány- e vagy, vagy csak vak?

molaris 2008.12.12. 07:48:55

Most, hogy elolvastam a "Blogartúr"- on a hsz.- ed, minden tiszta.

Crile Fisher (törölt) · http://crilefisher.blog.hu/ 2008.12.14. 20:07:05

Hm, nem tudtam, hogy hónap végén te is megkapod az ORFK-tól a jelentést az adott időszakban elkövetett bűncselekményekről, régiónkénti bontásban.

Vagy ez, vagy te vagy Isten, aki mindent lát.

De azért Isten csak nem egy arrogáns cigányfajvédő, szóval marad a jelentés, vagy esetleg az, hogy zavartalanul jelentgetsz ki pofátlanul olyan dolgokat, amikről fogalmad nincs. Aztán közben lehet egyet-egyet köpni ide is, oda is, ki számolja. Bencze úr meg természetesen rasszista, ez is csak azt bizonyítja, hogy nemhogy fasisztaveszély van, hanem fasizmus. Még az MSZP is rasszista, Sasika is megírta ;)

NJG63 2008.12.15. 03:37:38

Elemer remelem a gyerekeid vagy az unokaid azt kapjad a ciganyaidtol mint ez enyemek,az Isten segitsen hozza!

Zolee666 2008.12.15. 08:47:08

Én mint Borsodi lakos pedig kijelentem,hogy igen is sok összetűzés van roma-roma között és elég sok a több száz fős tömeg!Tudomásotok nincs is róla,mivel még az újságban sem jelent meg!Talán egyről írtak az Északban ami Sajószentpéteren történt! De az csak ízelítő!
A magyar-roma konfliktusokról meg ne is beszéljünk,alig hall róla valamit a „közmédiában” az ember!
Ha valami meg is jelenik csak visszafogottan írnak róla!Aztán persze hírzárlat!

Ezt a megint egy olyan okos ember írta aki otthon ül a bőrszékében és unatkozik!Köze sincs a valósághoz!
A rendőrségről meg annyit,hogy őket hívnám utoljára!Mire kiérnek nekem úgy is mindegy lenne!!!
A kurucról meg annyit,hogy az én környezetemet érintő cikkek valóságtartalma teljesen korrekt!Mindet meg tudom erősíteni,mert igen is sajnos valósak!

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.12.15. 09:20:34

"Ha ezt a vélekedést a Kurucinfo hírportálján olvastam volna, mondjuk a „Cigánybűnözés” rovatban, egy Gárdavezető szájából, cseppet sem lepődtem volna meg rajta. Ott ugyanis cigányügyben megszokottak az ilyen durva és primitív hazudozások."

Tisztelt Ungár úr,

legyen szíves példákkal alátámasztani az előző állítását. Ellenkező esetben az a vélemény alakulhat ki önről, hogy hazudik, csúsztat és szalmabáb érvel - persze a maga fajtájától ez nem újdonság.

szubotaj 2008.12.15. 18:55:15

Nem tudom eldönteni, hol hazudsz, itt:
"A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít. "

Vagy a cikkben.
Kérlek, ne erősítsd meg az előítéleteim.

Ha így hazudsz, akkor arra a következtetésre kell jussak, nem alaptalan az a feltételezés, amely a cigányok és a hazugság kapcsolatáról kialakult.

Én tényleg sajnálom, hogy már megint igazam van...

Dr Kebab 2008.12.16. 03:34:19

Elemér, most, hogy bezárták a Lipótot, honnan netezel?

br · http://www.szalaiannamaria.net 2008.12.16. 15:27:47

A cigány háborúzás tényleg túlzás, de "népes család" vs. "népes család" kapákkal, kaszákkal, szamuráj karddal szokott lenni egy-kettő havonta (meg hír is róla, legalább a regionális portálok egysorosaiban).

koppany 2008.12.16. 16:07:24

Balos vagyok de Mégis egyet értek a Kuruc.info tevékenységével
és sajnálom, hogy a nagy pártok elsiklanak eme fontos események, bűnözők felett amit feltár.

Tudomásul mell venni C..... Bűnözés VAN!

Amúgy lényegtelen a politikai hova tartozás Mert aki MAGYAR és nem csukja be a szemét az látja mi folyik kis hazánkban.
süti beállítások módosítása