Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Benczét védi a Kurucinfo

2008.12.15. 21:02 | Proszektura | 63 komment

Címkék: atv háború cigány kurucinfo bencze főkapitány

Néhány nappal ezelőtti „sztárügyvédi” blog-bejegyzésem tegnap késő este gúnyos tálalásban felkerült a Kurucinfora. Ennek köszönhetően sokan még ma is elolvasták, s kommentelték is.

Crile Fisher „arrogáns cigány-fajvédő” jelzővel illetett, majd amolyan igazi csendőr-pertu stílusban ledorongolt, mondván: „zavartalanul jelentgetsz ki pofátlanul olyan dolgokat, amikről fogalmad nincs.”

Avraham Net Jézus pedig felszólított, hogy: „Tisztelt Ungár úr,legyen szíves példákkal alátámasztani az előző állítását. Ellenkező esetben az a vélemény alakulhat ki önről, hogy hazudik, csúsztat és szalmabáb érvel - persze a maga fajtájától ez nem újdonság.”

De leginkább az ragadott meg, amikor a Kurucinfo velem szemben megvédte Bencze főkapitányt!

Elképesztő a szélsőjobbnak ez a fura skizofréniája, hogy amikor a zsaruk úgynevezett hazafiakat bántalmaznak, akkor ÁVH a nevük. Bezzeg, ha romák az áldozatok!

Ha nem lenne halálosan komoly az ügy, akár humorosnak is mondhatnám azt az igyekezetet, ahogy az agresszívan fajgyűlölő Kurucinfo próbálja védelmébe venni a főkapitány vállalhatatlan kijelentéseit!

Mit is állított Bencze úr az ATV-beli nyilatkozatában, amelynek már a címe is irritáló: "Nagy teher a rendőrségnek a romák közötti háborúk lecsillapítása"?

A főkapitány lazán kifejtette, hogy: „Vannak megyék, Heves, Borsod, néha Szabolcs, ahol bizony az elmúlt időszakban sok esetben 300-400 fős kis helyi háborúkat kellett lecsillapítanunk, ami nem elsősorban romák és nem romák között zajlott, hanem romák és romák között”

Ízlelgessük kicsit ezeket az állításokat!

SOK ESETBEN – TÖBB SZÁZ FŐS HELYI HÁBORÚK – ROMÁK ÉS ROMÁK KÖZÖTT – EZ NAGY TEHER A RENDŐRSÉGNEK.

Kedves jogvédő társaim, kedves polgárjogi harcosok, miért maradtam egyedül? Miért nem állt senki mellém? Tán csak nem azért, mert ezúttal nem a Fidesz érdekköréből hangzottak el ilyen kijelentések?

Ami pedig a Kurucinfo vitatott hazudozásait illeti. A szélsőséges, uszító hírportál már akkor eldönti, hogy az ismeretlen tetteses ügyek mögött cigány tettes áll, mielőtt még a rendőrség a pontos elkövetési körülményeket megismerné. Bejelentették például, hogy a kiskunlacházi cigány tetteseket letartóztatták, csak a hatóságok nem merik nyilvánosságra hozni. Aki kicsit is ismeri a büntetőeljárási törvényeket, az tudja, hogy ez már önmagában is teljes képtelenség.

És végül egy idézet a "tárgyilagos" Kurucinfoból: „a francia és amerikai diáklány ügyében a szokásos ködösítés folyik: ’semmi kapcsolat nincs’. Pedig szerintünk van. Akik KKLacháza környékén vadásztak eddig olyan kislányokra, akiket el lehetett rabolni és prostituálni lehetett, azok most azon a környéken nyilván nem mernek mozogni, és áttették ’zsákmánygyűjtő’ helyszínüket Budapestre. Igen, már a fővárost is elérték ezek a cigányhordák...”

Íme, ilyen a korrekt tájékoztatás, Bencze úr, Kurucinfo módra.

Gratulálok, hogy ez a hírportál önt megvédte tőlem.

 .

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr56824965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2008.12.15. 21:50:23

Idézet a "szélsőséges, uszító" hírportálról:

kuruc.info/r/35/31128/

"Nem attól magyar valaki, hogy például "ősi nemesi családból származik" meg "a magyar családfáját 1100-ig tudja visszavezetni". Kizárólag a származás nem "magyarságmérő" (maximum pártucat csőlátású embernél – még a magunkfajta radikáljobbosoknál is sokkal-sokkal jobbra, akikkel, ebben a tekintetben, nem tudok közösséget vállalni). Ahogy már oly sokszor megfogalmaztam: egy ember megítélésénél nem a származás a fontos, hanem az életmód, az életvitel. Mi sem a származásuk miatt utáljuk a bűnöző putriscigányokat, hanem az életvitelük miatt – ami azt is jelenti, hogy megvetjük a putriscigó "kultúrát" felvett fehéreket is.

Igaz magyar lehet az is, akinek finoman szólva nem Árpáddal jöttek be az ősei. (Ezt, érdekes módon, pont a balliberálisok szokták "tagadni", hogy a felkészületlen, kevésbé vitaképes nemzetieket leszereljék.) Hadd utaljunk pl. az aradi vértanúkra, akik döntő többsége sváb volt. Lehet egy pár éve ideköltözött mondjuk német is igaz magyar, ha Magyarország javát akarja, és elítéli a balliberálisokat, ill. az általuk folytatott politikát. Hasonlóan: a romák esetében is minden elismerésünk azoknak, akik végképp otthagyták a putrisort, és megtagadták "kultúrájukat". Mi is ismerünk beilleszkedett, dolgozó, nem bűnöző romákat (igaz, nagyon keveset), akiket automatikusan velünk egyenrangúnak és magyarnak tekintünk."


Az a legnagyobb baj Elemér, hogy az Önhöz hasonló fajvédők pont a lényeget nem veszik észre, azaz hogy a cigányokat nem a bőrszínük miatt nem szeretjük, hanem a deviáns, törvényeket nem tisztelő, erőszakos és brutális viselkedésük miatt.
Lásd borsodi cigányvajda. "Ha hétből hét bűncselekményt cigánygyerek követ el, akkor ti azt minek neveznétek, arabnak?!" - ő is rászistá tán?

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.12.15. 22:03:01

Tisztelt Tapmancs! Tisztelem a véleményét, de azt gondolom, nem a borsodi önjelölt cigány vajda mondja meg az igazságot.

Dr Kebab 2008.12.16. 03:25:49

"Tisztelt Tapmancs! Tisztelem a véleményét, de azt gondolom, nem a borsodi önjelölt cigány vajda mondja meg az igazságot. "

Hanem egy vérlibsi, cigányfajvédő zugblogger? Na, ne vicceljünk már!

Tapmancs 2008.12.16. 07:13:22

Ön szerint ki a hitelesebb forrás az ügyben? Mohácsi Viktória, aki a brüsszeli bársonyszékből osztja az észt, vagy Lakatos vajda, aki ott él a cigányok között? Nem az a lényeg hogy önjelölt-e vagy sem, sőt még az sem fontos hogy vajda, a lényeg az hogy ő is cigány, és a saját népére mond "terhelő" dolgokat. Tehát a szokásos libsi magyarázatot, miszerint "rászistá", kizárhatjuk. Akkor vajon miért mondta azt a cigányokról amit mondott? Talán mert igazak?

Mellesleg mi a véleménye az előző kommentem első feléről, az idézetről?

zolcsy05 2008.12.16. 08:17:07

Utálom a cigányfajvédőket mert nem a cigányok között élnek meg kellene már próbálni egy kicsit és majd utána osztani az észt!

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.12.16. 09:10:00

Tisztelt Ungár úr,

felhívom a figyelmét, hogy továbbra sem válaszolt kérdésemre, holott írásában említi, hogy felfigyelt rá. Írásait olvasva az a véleményem alakult ki, hogy ön érveléstechnikai és logikai hibák sorozatát követi el - szándékosan vagy tudatlanságból, ez utóbbit kétlem.

Párat nézzünk sorjában:

hu.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem

hu.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum

hu.wikipedia.org/wiki/Szalmab%C3%A1b%C3%A9rvel%C3%A9s


Kimondottan sajnálatos, tisztelt Ungár úr, hogy ön a végzettsége ellenére is óvodás színvonalú érveléstechnikával rendelkezik - mondhatnám azt is, hogy önnek kár volt egyetemre járnia, feleslegesen és haszontalanul pazarolt el éveket az életéből.

Blazzo (törölt) 2008.12.16. 14:03:34

Már eddig is sejtettem azt, hogy a szélső-jobbos oldalon csak és kizárólag gyengelméjűek vannak ( lásd. Avraham NetJézus, aki - már bocs a jelzőért - egy komplett idióta ) de ezt a fenti blog bejegyzést olvasva már egészen biztos vagyok benne, aki szélső-jobbos az valami súlyos szellemi vagy lelki defektussal rendelkezik.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.12.16. 14:05:03

Ez a szar mit keres index címlapon? Vagy pont azért? :)

gericore 2008.12.16. 14:08:53

Backstab teljesen igazad van!
Ja és Jézuska,ha már wikipedia akkor:
hu.wikipedia.org/wiki/Kuruc.info
sztem ez is sok mindent elárul... :D

Reisz Manfréd 2008.12.16. 14:21:54

Hmmm, miért mérvadó bármiben is a kuruc.info? Ennyi erővel a Ludas Matyi is hiteles hírforrás lehetne, ha még létezne. Mind a kettőt azért olvasom(tam), hogy röhögjek egy jót. Más stílusú humorban utaznak, ez tény.

saq 2008.12.16. 14:25:57

szegény cigányok! adjunk nekik még több segélyt!

Muad\\\'Dib 2008.12.16. 14:28:53

Egyébként miért nincs tele a média a "rasszista támadás Magyarországon" főcímekkel ma? Végülis "csak" összevertek valakit "most magyarkodj" felkiáltásokkal. Vajon, ha azzal rugdosok össze valakit, hogy "most légy zsidó" vagy "most cigánykodj" akkor is ilyen kuss lenne. Ja, hogy a magyargyűlölet nem rasszizmus, az erény!
Ez egx ocska cigányfajvédő cikk, semmi egyéb. Kezdjek el kersegélni index.hu-n megjelent cikkeket, ahol arról van szó , hogy 50-60 fős kaszákkal, botokkal felfegyverzett tömeg esett egymásnak? Kell? Szelektív a memória? Persze tudom, nincs odaírva ,hogy cigányok ütötték egymást. Mivel ez a terminus, hogy roma csak akkor jár, ha rá lehet fogni egy kis fehér rasszizmust.

szépmező 2008.12.16. 14:29:20

Őszintén szólva nem értem ezt a blogot.
Miért baj, ha a rendőrség elmondja, hogy mi történik?
Ha egyszer a hírekben az jelenik meg, hogy "két család összecsapott, karókkal ,kardokkal stb felfegyverkezve" akkor mindenki tudja, hogy cigányok voltak, méghozzá garázda és bűnöző életmódot folytató cigányok.
Ugyanígy nem értem, hogy miért csak akkor mondanak be származást, ha az áldozat roma. Csak a fehér ember lehet rasszista?

És mi az, hogy polgárjogi??? Tudtommal semmilyen cigányokat korlátozó jogszabály nincs érvényben a Magyar Köztársaságban.

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.12.16. 14:32:07

"Kedves jogvédő társaim, kedves polgárjogi harcosok, miért maradtam egyedül? Miért nem állt senki mellém?"

Mert egyre többen látják be, hogy te és a jogvédő társaid szemléletmódja a cigányokkal kapcsolatban egy orbitális baromság :)

One China 2008.12.16. 14:41:52

Az igazságot gyakran kell emlegetni, mert a hazugságot is állandóan ismételgetik

saq 2008.12.16. 14:43:21

ADJUNK NEKIK MÉG TÖBB SEGÉLYT, HA NEM KAPNAK ELÉG PÉNZT, AKKOR SOSEM ZÁRKÓZHATNAK FEL! CSATLAKOZOM VACSADHOZ ÉS ÉN IS SZÍVESEN BEFOGADOK EGY BORSODI CIGÁNYCSALÁDOT! CSATLAKOZZATOK HOZZÁNK TI IS RÓZSADOMBI BARÁTAIM!

INkvizitor 2008.12.16. 14:47:03

Proszektúra! :))

Neked folyamatosan sikerül belelépned ugyanabba a szarba, hétről hétre. Nem zavar hogy körbe körbe jársz?
Kérded hogy miért maradtál egyedül!!! Mert ordenáré baromságokon lovagolsz, b+!!! Még jogvédőnek is szar vagy!!!
Nem bírsz súlyozni, nem érzed hogy min lehet kiakadni, és min nem. Meggyőződésem hogy az index is csak azért rak címlapra, hogy utána nagyokat boruljanak bent a szerkesztőségben, amint szinte mindenki elküld az ostoba hülyeségeiddel a picsába.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.16. 14:58:42

Fogalmam sincs, hogy mire jó ez. Vegyük már észre, hogy a cigányok nem tudnak viselkedni, nem képesek beilleszkedni főleg, mivel NEM IS AKARNAK! Aki ezt letagadja, az sokkal többet árt a helyzetnek, mint aki ki meri mondani. Miért kell az én öcsémnek rettegni a Főiskolától 8tavaszmező utcától) a blaháig rettegni és leszegett fejel járnia, nehogy véletlenül elkapjon egy szemkontaktust és kész legyen a balhé? Miért jelenti ki a Kandón oktató tanár, hogy este nem viszi magával a laptopot? Hmm? Gondolom mert öcsém is meg az oktató is egy szemét kurucinfós náci! kedves blogíró! Hívd fel eörsi Mátyást és menjetek el közösen valahova! Jó messze!

skru 2008.12.16. 14:59:23

de azt ugye tudod hogy _tényleg_ ilyen csatározások vannak baz megyében?

én beszéltem helyi rendőrökkel, hetente mennek ki, maximum ötvenen, többszáz hőbörgő ellen.

2-300an önbíráskodni, háborúzni pedig talán még a te liberális jogállamban sem helyeselhető. akkor se ha magyarok, ha cigányok, ha svédek, ha pirézek.

nagyjából átlátom, hogy miért kell azonnal és preventíve rasszizmust kiáltani, egy ilyen hír persze hogy feltüzeli azt a pár ezer rasszista faszt.

de.

a tényekről nem kéne elfeledkezni a világmegváltásban. mindazonáltal.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.16. 14:59:57

bocs a szóismétlésért, meg a helyesírási hibákért, de ledobta az agyam a gépszíjat, a bejegyzés láttán...

killin tours 2008.12.16. 15:00:53

rohadt szemét cigányok irtsuk ki mindet!!!!!!!

nincsen semmilyen korlátozó jogszabály ellenük oszt mégis milyen tahó mind...

és a zsidók is lopják a pénzünket

drogosok, buzik, újpestiek,akik faszt szopnak, akik pinát nyalnak azok is!!!!, a rohadt szemét erdélyiek akik bejöttek, az összes büdösszájú je nem ők nem mer nekem is büdös a szám, a kommenisták, a zsidóóóók ja őket már mondtam, akkor kit mondjak még, az összes rohadt geci kínai, ma reggel jól fel is rúgtam egy vén kínai kurvát, ezeket mind ki kéne írtani de legalább valamilyen táborba deportálni és akkor minden problémánk megoldódna

MEG AZT A KB PÁR MILLIÓ SZINFAJ MAGYART AKI EGY KIBASZOTT TAHÓ..NEKEM NE UGASSON ITT EGY NYOMORÉK SE A CIGÁNYOKRÓL KŐBÁNYA KÖZEPÉN LAKOM PESTEN

glabla 2008.12.16. 15:01:03

sztem az igazság valahol a vérlibsik és az idióta szélsőradikálisok között van...

Az is hülye aki mindenért a cigányokat hibáztatja meg az is aki szerint semmi probléma velük.

Igazából különbséget kéne tenni a cigányok vagy romák mint származás és a cigány/roma kúltúra között. Sajnos az a cigány aki cigány kúltúrában/környezetben nőtt fel hajlamosabb a bűnözésre.

Dezsőjóska 2008.12.16. 15:05:13

Hogy a picsába nem lehet ezt a témát még megunni?
Én tudom, hogy igaz de akkor is szélmalomharc.

Dezsőjóska 2008.12.16. 15:06:45

killing toursban valami elszakadhatott... :)

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.12.16. 15:11:48

Hát aki nem viszi magára a laptopot este a Blaha felé menet, az bizony a leggusztustalanabb aljadék náczi. Neki csakis az lebeghet a szeme előtt hogy a digitális szakadék még mélyebb legyen a többségi társadalom és a szerencsétlen romák között. Ingyen laptopot minden cigánynak! De aki igazán jót akar tenni értük, az ne laptopot vigyen nekik hanem a laptop árának megfelelő készpénzt - szegény kisebbség felemelkedését súlyosan hátráltatja, ha a fárasztó munkanap után még a laptop értékesítésével kell bajlódnia ahhoz, hogy be tudja dobálni az árát a játékgépbe.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.16. 15:26:20

Mekkora király már a blogot, Greyhound, nem is ismertem!:)))) überLOL

marosy 2008.12.16. 15:29:24

Ugyanazok a problémák vannak Romániában, Szlovéniában, Csehországban, Szlovákiában és Olaszországban is.
Románia: rájukgyújtották a tyúktolvajokra a házat.
Szlovénia: Nem engedték letelepedni a falu határában a közegészségre veszélyes putrisokat.
Olszország: Újjlenyomatot vesznek a cigányoktól a sok nemi erőszak és rablótámadás után.
Csehország: Repjegyet fizet Kanadába a putrisoknak egyik cseh város polgármestere.
Szlovákia: Éhséglázzadás és boltok kirablása.

Elég volt!
Ideje lenne önvizsgálatot tartani, kedves romák!

Muad\\\'Dib 2008.12.16. 15:32:18

marosy 2008.12.16. 15:29:24
És kihagytad Finnországot, ahol most készülnek gettókba rakni őket...
De velük biztos nincs semmi gond

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.16. 15:35:20

Proszektura · proszektura.blog.hu 2008.12.15. 22:03:01 ,

Nem vagy egyedül, de nem értem ezt miért mondod, hogy érted:

„azt gondolom, nem a borsodi önjelölt cigány vajda mondja meg az igazságot.”

Mennyiben nem mondja ő? (ez egy abszolút őszinte kérdés, olyan amilyennek minden kérdésnek lennie kellene: nem inszinuál semmilyen meglévő választ, csak kíváncsiság.)

0xFFFF 2008.12.16. 15:35:50

Bencze úr egy fasz. Te is egy fasz vagy. A kurucinfo egy fonnyadt fasz. A cigányokat meg deportálni kéne egy országnyi disznóólba, német gyártmányú villanypásztorral körbekeríteni őket és kész a mi kis világbékénk.

Developer Pixie 2008.12.16. 15:36:40

Nem értem mért lovagoltok azon hogy nem szívesen mászkálnak emebrek laptoppal éjszaka :D Szerintem ez nemcsak a 8kerben van így, én sehol sem szívesen mászkálok... ugyanis apró kislány vagyok, és ha a nagydarab erős és mindenre elszánt cigány férfiállatok nem is, bizony a kis cingár magyar gyerekek is könnyen elveszik tőlem... evvan. Fő az elővigyázatosság!

Szóval na. Oké, hogy a romákban kulturálisan bele van táplálva az, hogy nem dolgoznak, hanem más úton szerzik meg a jvakat, nade azért nem mindenki bűntelen, aki nem roma. Azt hiszem ebben megegyezhetünk.

Combi a ballibes Ferkófan 2008.12.16. 15:38:24

Muad\\\'Dib 2008.12.16. 15:32:18
A mocskos szemét náci finnek. Küldjük oda Mohácsi Viktóriát, mert ez felháborító.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2008.12.16. 15:45:15

"Ízlelgessük kicsit ezeket az állításokat!

SOK ESETBEN – TÖBB SZÁZ FŐS HELYI HÁBORÚK – ROMÁK ÉS ROMÁK KÖZÖTT – EZ NAGY TEHER A RENDŐRSÉGNEK.

Kedves jogvédő társaim, kedves polgárjogi harcosok, miért maradtam egyedül? Miért nem állt senki mellém? "

Nem állítás hanem nagy valószínűséggel TÉNY,azok pedig mint tudjuk makacs dolgok.

Muad\\\'Dib 2008.12.16. 15:45:31

Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci 2008.12.16. 15:38:24
Minden ország náci, ahol cigányok élnek, mert mindenkinek bajuk van velük. A cigányok Isten keze mellyel náczikra vadászik. Ők a kopók melyek előhozzák a bűnös fehérekből a náczirasszista disznót. Éljenek a romák. Antifa. Le az erdővel...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.16. 15:45:37

Értem koriander, tehát szerinted Szentendre főutcáján pont ugyanannyi az esély, hogy kitekerik a kezedből a laptopot, mint a Blaha fele menet.

Hawthorne 2008.12.16. 15:46:52

Kedves Proszektura,

Azon nem gondolkodtal meg el, hogy mi van akkor, ha Bencze egyszerüen az igazat mondja?

Milyen alapon iteled el Bencze allitasanak kiragadott reszleteit?

Combi a ballibes Ferkófan 2008.12.16. 15:48:13

Muad\\\'Dib 2008.12.16. 15:45:31
Épp itt az ideje akkor megteremteni "Cigányországot". Szibériában, a Szaharában és az Antarktiszon is van még bőven hely :)

Muad\\\'Dib 2008.12.16. 15:50:59

"Épp itt az ideje akkor megteremteni "Cigányországot"."
Minek ? Küldjük őket Izraelbe, hátha ők is lebuknak, hogy rasszistanáczik... Mert az arabokat utálják, dehát az más, mint tudjuk...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.12.16. 15:55:15

Izrael? Náczi? Rasszista? Neeeeeeem.
Elhatárolódom.

gixer 2008.12.16. 16:07:42

Muad, Combi!
Küldjük őket hozzájuk:
"Többéves börtönbüntetést kaptak neonácik Izraelben. Melegeket, vallásos zsidókat, ázsiaiakat, feketéket és hajléktalanokat vertek meg. A támadásokról még videóklippet is készítettek. Meggyaláztak egy zsinagógát is Tel Aviv közelében. A tizenéves fiatalokból álló újfasiszta csoport tagjai a volt Szovjetunióból érkeztek Izraelbe. Egyikük nagyapja Holokauszt-túlélő."

Developer Pixie 2008.12.16. 16:09:05

VonPerez

Nyilván vannak olyan helyek a világon, ahol az ember nem félti annyira a javait, például egy helikopterben utazva is szívesen kinn hagyom a mobilomat, hacsak a pilótának nincs három keze, valószínűleg nem fogja ellopni. Én csak azt mondom, hogy nem egyedülálló eset, hogy gázos környéken kívül lopnak el dolgokat. Tőlem már a 13. kerületi rendőr-főkapitányság közelében is RABOLTAK már el cd lejátszót, és ezek bizony nem romák voltak. Sőt, a nővéremet a este 9kor megrugdosták, ami szintén nem a 8ban volt... ezen kívül az Árpád hídnál majdnem ellopták a telefonomat. Ez csak 3 eset volt... Szóval bocsi, de a 8keren kívül is vannak félelmetes helyek, amiért nem a romák a felelősek... Afrikában pl. garantálom, hogy nem romák lopkodnak.

br · http://www.szalaiannamaria.net 2008.12.16. 16:10:09

2008. január 21 Családok csatája a jótékonysági bálon mno.hu/portal/538146

2008. február 14 Vasvillával esett egymásnak két család index.hu/politika/bulvar/vasv0214/

2008. április 29 Balták és szamurájkardok: cigány családok viszálya Faddon mno.hu/portal/557712

2008. május 2.Családi csata figyelmeztető lövéssel Erken mno.hu/portal/558138

2008. május 26 Verekedés Nagykállóban kaszával, vasvillával index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/353955

2008. augusztus 6. 10:28 Polgárőröket vertek meg Lőkösházán mno.hu/portal/577377

2008.08.22. 14:43 Vasvillával és vascsövekkel verték meg a korábban már kirabolt férfit velvet.hu/blogok/helyszinelo/2008/08/22/vasvillaval_es_vascsovekkel_vertek_meg_a_korabban_mar_kirabolt_ferfit

2008. augusztus 29 Népes családok verekedtek Alsószentmártonban mno.hu/portal/581963

2008. október 12 Szamurájkarddal vetett véget a vitának mno.hu/portal/590585

2008. 10. 17 Rendőri felügyelet alá helyeztek egy falut index.hu/politika/bulvar/romahaboru2/


-----------

Ez a pár hír csak annyi amit pár perc ráfordítással két hírportálon való kereséssel össze lehet szedni, a valós esetek jó része be se kerül a médiába hírként, illetve nehezebb megtalálni a roma származású családok háborújának kreatív nevekkel való illetése miatt.

Rasszista az, ha valaki úgy érzi, hogy itt egy jó nagy probléma van?

Páneurópai Harci Kos 2008.12.16. 16:18:06

Várható volt az anyázás, meg a tömény hömpölygő butaság:)
ezzel együtt ugy gondolom, nem kell rátörni arra a marhára a házát, bár 100% ig egyetértek azzal hogy elverték.

viszont, keményebb fellépést szeretnék a rendőrség részéről, aki keménykedik vagy ugrál azt megfelelő módon kezelni.
mint köztudott (?) én ugyanis nem itélem el az agresszív tüntetőkkel* szembeni keménykedést, hanem egyenesen kivánatosnak tartom.

*ebbe beletartozik a vidéken alkalmi fegyverekkel egymásnakrontó két fél is.

Páneurópai Harci Kos 2008.12.16. 16:19:49

ja és nem romák fosztogattak, gyújtogattak a tv székházban anno..:)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.16. 16:20:15

koriander, ezek milyen példák már? Hogy jön ide Afrika? egyszóval ha 100 elkövetőből, már csak egy is nem cigány, akkor nem szabad általánosítani, mer azt nem illik, ugye?

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.16. 16:26:40

te páneurópai, a Tv székházas állatok cselekedete, akkor annulálja a romák által elkövetett bűnöket?

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.12.16. 16:28:45

Miről beszélünk itt? tehát koriander páneurópai ill a többiek szerint, nem magasabb a deviáns viselkedés, a bűnözésre való hajlam stb. a romák között, mint a nem romák között? tényleg így gondoljátok? Vagy ha valamire van ellenpélda, akkor az már nincs is. mert 1:1 az nulla.

Crile Fisher (törölt) · http://crilefisher.blog.hu/ 2008.12.16. 16:31:31

Hogy miért maradtál egyedül? Mert olyan védhetetlen hülyeségeket produkálsz bejegyzésről bejegyzésre, hogy kínos melléd állni...

Amúgy köszönöm a külön említést, még ha arra, amit mondtunk, nem is volt kapacitásod érdemben válaszolni/reagálni...

További, hasonlóan eredményes munkát kívánok a magadfajták kollektív lejáratása terén.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.12.16. 16:31:34

Nem akarok a cigánykérdéshez hozzászólni, de ez a mondat megütötte a szemem:


Crile Fisher „arrogáns cigány-fajvédő” jelzővel illetett, majd amolyan igazi csendőr-pertu stílusban ledorongolt, mondván: „zavartalanul jelentgetsz ki pofátlanul olyan dolgokat, amikről fogalmad nincs.”


Szóval én csak azt kérdezném, hogy mióta zavaró, hogy az internetes-fórumos párbeszédben valaki letegez egy másik valakit?

Ez nem csendőrpertu, hanem a net belső etikettje, kábé húsz éve. És aki ezt szóvá teszi... no mindegy.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.12.16. 16:36:56

ezek szerint ti el tudjátok dönteni, hogy ki a cigány és ki nem, ennek örülök...

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.12.16. 16:37:30

nem beszélve Bencze főrendőrről

Calogero 2008.12.16. 16:39:56

Hihetetlen, hogy ez a blog kikerülhet újra és újra Index főoldalra.. Szánalmas ez az egész bejegyzés úgy, ahogy van

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.12.16. 16:41:17

Olvassátok el inkább Bencze főrendőr verseit vagy váltsatok vele szűk körben öt mondatot és nem lesz több kérdésetek.

Én mindkettőt megtettem már és nekem speciel tényleg nincs több kérdésem vele kapcsolatban.

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.12.16. 16:45:25

Backstab 2008.12.16. 14:03:34

Véletlenül te nem zsidó vagy? Azok szoktak habzó szájjal mocskolódni amikor már semmilyen észérvük nincs - gondolok erre a szar hozzászólásodra amelynek kb. annyi tényértéke volt mint annak, hogy a ló fingik.

Húzzál bele, fater. Addig is shalom.

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.12.16. 16:45:51

"nem romák fosztogattak, gyújtogattak a tv székházban anno..:)"

Tévéostrom hányszor van egy átlagos évben? No és cigányok által elkövetett bűncselekmény? Nem kellene ily módon "bizonyítani" hogy általánosságban a magyar éppoly bűnös népcsoport mint a cigány.

is 2008.12.16. 16:47:31

SOK ESETBEN – TÖBB SZÁZ FŐS HELYI HÁBORÚK – ROMÁK ÉS ROMÁK KÖZÖTT – EZ NAGY TEHER A RENDŐRSÉGNEK

ízlelgetem:

SOK ESETBEN - hát ezen nincs mit ízlelgetni, köznapi fordulat, én is sokszor használom. kérdés lehet a pontos szám.

TÖBBSZÁZ FŐ - ez ténykérdés, ezen sincs mit ízlelgetni. odamegy a rendőr, és megszámolja. vagy kétségbe vonod a számot?

HELYI HÁBORÚ - lehet hogy valakinek a fülét bántja, de ha ott az a több száz fő két csoportra oszolva, kaszákkal, kapákal, ordibálva és egymást pocskondiázva ott áll, pár másodpercre az összeverekedéstől, mindezt hetente háromszor, azt nehéz más szavakkal leírni.

ROMÁK ÉS ROMÁK között - volt szerencsém kb. 20 éve Hollandiában egy 1956-os magyarral beszélgetni megkérdeztem: közbiztonság? válasz: teljesen jó, a kínaiak lelövöldözik egymást, de csak egymást. ez is egy ténykérdés, lehet mondani, hogy hazudott, és azt alá is lehet támasztani. a ROMA szó kimondása nem offenzív, amennyiben nem előfeltételezéshez, általánosításhoz kapcsolódik. megtörtént esetről el lehet mondani. szerinted a TÖBB SZÁZ emberből 73% roma és 27% nem roma volt, vagy szerinted nem szabad kimondani? és miért nem? ha német az elkövető, akkor német, ha németországi török, akkor németországi török, ha párizsi fekete, akkor párizsi fekete. konkrétan bármit meg leet nevezni, ha megtörtént esetről van szó.

EZ NAGY TEHER - nem lelki, hanem erőforrásbeli. autó, benzin, ember, pisztolygolyó, ha levegőbe kell lőni. az egész ország összes reformja arról szól, hogy megnézzük, hol költünk felesleges erőforrásokat a bürokráciára, az egészségügyre, a korrupcióra, és a rendőrségre; hol tudnánk ésszerűbben, kevesebb költségből megúszni. ez mind úgy kezdődik, hogy megnézzük, hogy ma mire mennek el ezek az erőforrások. és itt erre.

na, végigízlelgettem.

El Curros 2008.12.16. 17:00:41

"Benczét védi a Kurucinfo"

Értelmezhetetlen mondat.
Az egyik cikkben Bencze védi a Kurucot,egy másikban fordítva....ugyan már.
blogról;
Ez olyan,mintha egy kocsmában elfogyna az alkohol,az alkoholfüggő csapos a megvonási tünetek miatt idétlen mondatokat szül, -szintén az alkohol hiányában vergődő közönségnél pedig betalálnak az ostoba kijelentések.
Kivéve azokat,akik egyébként is csak egy kávéra szoktak betérni.

Empty 2008.12.16. 17:27:57

..Ne mutogass soha másra,
Ha gyümölcsöd rossz vagy férges.
Mert a magot te vetetted.
Csak magadra lehetsz mérges. "

SupremeRulah 2008.12.16. 19:47:33

Hát kedves Proszektúra,
elég égett szag van itt, szerintem ön is érzi, azért sunnyog.

Elég sok kommentben érvekkel lett itt leoltva, és még csak valódi válaszra sem méltatja ezeket, kezdhetné mondjuk alábbiakkal, én sem mondhattam volna önnek jobban:

Tapmancs 2008.12.16. 07:13:22
INkvizitor 2008.12.16. 14:47:03
Muad\\\'Dib 2008.12.16. 14:28:53
szépmező 2008.12.16. 14:29:20
br · sortores.blog.hu 2008.12.16. 16:10:09
is 2008.12.16. 16:47:31

De ha kérhetnénk, a további égés elkerülése érdekében ne a posztban használt bámulatos érvelési technikát alkalmazza, ez ugyanis már nekünk is kínos lenne.
És a többi szemellenzős jogvédő hiányolásának se adjon hangot, mert az - a kommentelők által már megadott magyarázatok fényében - még inkább.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.12.17. 22:03:03

SupremeRulah
SOK ESETBEN – TÖBB SZÁZ FŐS HELYI HÁBORÚK – ROMÁK ÉS ROMÁK KÖZÖTT – EZ NAGY TEHER A RENDŐRSÉGNEK.

NEM AZ ORSZÁGBAN, HEVES MEGYÉBEN! VÁROM AZ ESETEK TÖMKELEGÉNEK FELSOROLÁSÁT.
süti beállítások módosítása