Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A jó kemény bésbol ütő

2008.12.20. 19:46 | Proszektura | 6 komment

Címkék: közösség ellen izgatás cigányország siófoki dezsavű

Aki nagy nyilvánosság előtt a) a magyar nemzet, b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen gyűlöletre uszít bűntettet követ el. Valamiért ez a törvényszöveg jutott eszembe a tegnapi Sonline hasábjain Olaszliszkai dezsavű Siófokon címmel megjelent cikkről és az ahhoz fűzött hozzászólásokból.

Az írás szerint Siófoki romák vertek meg két fiatal férfit még szerdán este Siófok kiliti városrészében. A balhé a Jegenyesoron egy autóbaleset miatt robbant ki, amelyben a vétlen autóban utazó idős roma asszony megsérült, de nem súlyosan.

Ilyen témáknál természetesen az olvasottság rögtön az egekbe szökik, azon nyomban özönlenek a vélemények, a szerkesztők pedig elégedetten dörzsölgetik a tenyerüket. A magyar médiában csak ez a lényeg, semmi más. A nézettség és a látogatók száma. Márpedig azt már egy újdondász firkász is tudja, hogy a cigányozás ilyen szempontból igen hálás téma. Azonnal mindenki komoly késztetést érez, hogy ez ügyben megszólaljon. Azt hiszem, azt mondani sem kell, nem a romák oldalán. Mert az minden tisztességes fehér magyar számára nyilvánvaló evidencia, hogy ha valahol egy cigány bármi bűnt is követ el, azért az összes többi is kivétel nélkül felelősséggel tartozik, beleértve a csecsemőket is...

Íme néhány komment a szelídebbek közül - szöveghűen:

xy-z!! - nekem azt mondta egy rohadék c.... ,ha mi egyszer eggyel többen leszünk TI menekültök inen!! - hát ÉN nem fogok! ugyis moderálnak!!!
dorit! - már csigány ország vagyunk! ez a mi hibánk!

Nomore -  Cigány ország lettünk, megahanukával díszítve!

Karvaj (!) -  Védjétek csak ezeket a retkeket, ők majd meghálálják ezt nektek, tisztelt semmitérő ombudsmanok És a pesti zsaruk vannak csesztetve, mert előszeretettel romákat igazoltatnak. Kit kéne, a 60 éves nyugdíjasokat ?

Karelgoot -  Osztán csodálkoznak, ha durrogtatnak körülöttük.

jóreggelt! - a kolompárorbán megmondta, eltapossák aki eléjük fekszik...ÉBRESZTŐ EMBEREK!!!!

P-  Az összeset ki kell írtani!!!!!!!!!!!!

Fehér - Akkor "jön el az idő" ha elkezdünk a portánkon söprögetni (illetve akinek a portája tiszta az szomszédol). Elég volt a roma erőszakbók? Kit érdekelnek ezek a SZAVAK? Senkit.

Te, ná vorbi ! - A cigányokkal nem fórumon kell foglalkozni....bár az indulat levezetésének egyik haszontalan módja....tehát, nem fórumon - a gyakorlatban. " Talpuk alatt fütyül a szél.....\"

Az alattomos és primitív fenyegetőzések közül nekem mégis az alábbi gondolatmenet tetszett leginkább:

Elég volt! -,Szaporodik mint a nyulak ,gyerek gyártó gmk de lusta nevelni a külkit meg a felét a börötnök,mi meg az állam tartja el!Meg sokan még az öskorba élnek kb. Jó hogy nem bunkos botot veszenk magukhoz meg egyebek!.Isten félre sikerül barmai!!Minden esetre én nem tojok be tölük autónkba ott a jó kemény bésbol ütő meg egy egy jó nagy kés is!Csak próbáljon meg egy is kekeckedni!!...,majd ha én verem meg a 150 kg mal hát nem tudom mit fog szólmi remélem félre áll a szája is majd jól össze tojja magát!

A témához hozzászólt egy magát romának nevező egyén is, ám nagy a gyanúm, hogy inkább csak valami provokátor volt az illető. (Remélem, nem Blog Artúr.)

roma -  Szoptok magyarok, mi leszünk többen rövidesen! És aki a roma út elébe fekszik ki lesz nyírva!

A szerkesztők jó pár hozzászólást is kimoderáltak. Képzeljük el, azok milyenek lehettek!

Egyébiránt nem hiszek abban, hogy a fasiszta nézeteket törvényekkel ki lehetne az emberek fejéből gyomlálni. Attól félek, közel a pillanat, amikor ezek az „Elég volt” és társai besokallnak és a bésbol ütőiket ténylegesen használni is fogják. S az jobban megy majd nekik, mint a számítógép klaviatúra böködése. S nem fogja tudni őket majd senki kimoderálni. Vagy tán nem is akarja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr35833991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2008.12.21. 07:04:59

Tehát ha Kolompár Orbán hivatalosan agresszióra hív az oké, ha valaki ugyanúgy reagál, az nem oké? Ráadásul privátin. És a Gárda csípte a szemét a kormánynak, míg a büntetett előéletű, és új eljárás alá vont cigányvezető, korrekt tárgyalópartner.

Azért kissé felfordult ez a világ. Az utóbbi idők egyéb történéseit ne is említsem.

Dr Kebab 2008.12.21. 08:13:46

Tudod, molaris, Elemérnek elég – hogy is mondjam? – sajátos a viszonyulása a tényekhez. Fogalmazhatnék úgy is, hogy azokat semmibe veszi, és össze-vissza hazudozik, mocskolódik.

szmoker (Homo Trollicus) 2008.12.21. 11:31:48

Sok mocskos náczi, nem elég hogy kirekeszti szegíny romákokat, még a pofája is jár.

Botrányos!

Proszektúra:
"Egyébiránt nem hiszek abban, hogy a fasiszta nézeteket törvényekkel ki lehetne az emberek fejéből gyomlálni."
Pedig tök jó lenne. Nagy Testvér és a Gondolatrendőrség.
Rászizmus - Gondolatbűn - 101-es szoba.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.12.21. 13:22:01

Rendben Proszi, elítéled a tömeggyilkos eszméket. Ez korrekt. De mi lenne ha nem egy másik tömeggyilkost parafrázisát vennéd át? Az antifasiszta harc is már megölt jó néhány 10millió embert.
Úgyhogy ha lehet, akkor felejtsük már el, a Sztálin által elterjesztett fasizmus kifejezést. A fasiszták Olaszországban voltak vannak, és mellesleg ők nem vettek részt népirtásban.

Az, hogy valaki rühelli a cigányokat mert rákos daganatként viselkednek az nem fasizmus. Vagy ilyen primitív bunkók nélkül már nem is tudsz érvelni?

"Egyébiránt nem hiszek abban, hogy a fasiszta nézeteket törvényekkel ki lehetne az emberek fejéből gyomlálni."

Ehelyett: Egyébiránt nem hiszek abban, hogy a jogos elkeseredettség szülte dühöt törvényekkel ki lehetne az emberek fejéből gyomlálni.
Hát igen, ebből persze senki nem tud a vészkorszakra asszociálni, akkor pedig nem ér semmit az egész.

"Mert az minden tisztességes fehér magyar számára nyilvánvaló evidencia, hogy ha valahol egy cigány bármi bűnt is követ el, azért az összes többi is kivétel nélkül felelősséggel tartozik, beleértve a csecsemőket is..."

A cigány közösség normáit minden cigány alakítja. Az, hogy a cigányoknál az kifejezetten erény, ha valaki rablásért börtönben ül, az az egész közösség szégyene, felelőssége, hibája. Az ecce Rézműves Szauron Voldemort ha elmegy lopni, vagy dzsal magyar ölni, akkor nem sért normát, amit csinál nem deviancia. R. Sz. Voldemort a cigány közösség megbecsült tagja. És ha valamiért az ember mindenre képes az a megbecsülés.

Dodona (törölt) 2008.12.23. 02:17:58

"Aki nagy nyilvánosság előtt a) a magyar nemzet, b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen gyűlöletre uszít bűntettet követ el. Valamiért ez a törvényszöveg jutott eszembe a tegnapi Sonline hasábjain Olaszliszkai dezsavű Siófokon címmel megjelent cikkről és az ahhoz fűzött hozzászólásokból."

Akkor most térjünk rá Olaszliszkára.

„Nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport tagja elleni erőszak

174/B. § (1) Aki mást valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoporthoz tartozása, vagy vélt tartozása miatt bántalmaz, illetőleg erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt
a) fegyveresen,
b) felfegyverkezve,
c) jelentős érdeksérelmet okozva,
d) a sértett sanyargatásával,
e) csoportosan,
f) bűnszövetségben
követik el.”

hvg.hu/itthon/20081119_olaszliszka_per.aspx

"Az egyik olaszliszkai tanú fenntartotta az idén májusban tett vallomását, amely szerint a másodrendű vádlott - az elsodort kislány apja - azt mondta: "ha kell, száz magyart megölök"."

www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMPLEN/cikk/vademeles-az-olaszliszaki-emberoles-ugyeben/cn/haon-news-FCUWeb-20071112-0556373467

"A sértett megpróbált elindulni az autóval de addigra odaért a kislány apja, fiatalkorú bátyja és még három rokon férfi, és kirángatták az autóból. Közben a kislány anyja távolabbról kiabálta, hogy „Öljétek meg a magyart, mert meghalt a gyerek.”"

Ehhez mit szól Proszektúra? Szerinted is kettős a mérce a bíróságokon?
süti beállítások módosítása