Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Fasizálódunk, fasizálódgatunk

2008.12.29. 13:29 | Proszektura | 8 komment

Címkék: zsidó cigány fasizmus kurucinfo martin fajgyűlölet niemüller

Így Szilveszter tájékán az embernek óhatatlanul humorosabb témák jutnak az eszébe. Ilyen például a magyar demokrácia állapota.

 Ma a demokrácia, a szólásszabadság mifelénk sokaknak azt jelenti, hogy nyíltan lehet zsidózni, cigányozni, sőt, újra elő lehet venni mindazokat a naftalinszagú molyrágta gondolatokat, amelyek miatt egykoron nagyon sokan pusztultak el ártatlanul. Újra lehet tótnak nevezni a szlovákot, oláhnak a románt, s lehet humorosan orknak nevezni a cigányt, és zsindex-nek az index-et.

Csak találomra bele kell olvasni az internetes fórumokon található hírportálok hozzászólásaiba, és szörnyű kép tárul elénk. A hozzászólók szerint a felsorolt népség génhibás, torz egyedek halmaza, akiket ki kell irtani, jobbik esetben el kell innen üldözni Palesztinába, Indiába, akárhová..

Nehogy félreértés legyen, nekem nem az hiányzik, hogy például a holokauszt-tagadás nálunk is büntetendő legyen! Ezzel csak a jutasi tahó bunkók avanzsálnának nemzeti hősökké. Egyébként pedig, aki így vélekedik, az a büntetés hatására sem fog másként gondolkodni. Sőt.

De azért az mégsem járja, hogy egynémely beteges, torz figurák például a Kurucinfo nevezetű szennyportálon olyasmiket irkáljanak, hogy a cigányok szeretik az emberhúst!

Vagyis legyen szólásszabadság, de büntetlenül ne lehessen gyűlölködési szabadság.

Tudom, ez az egész alapvetően persze olyan probléma, mint az időjárás. Lehet nem szeretni a jégesőt, de attól még sajnos időnként létezik, és pusztít. Lehet nem szeretni a fajgyűlöletet, de attól még létezik, és időnként pusztít.

Ám valahogy mégis védekezni kéne ellene. Minden normális embernek.

Aki esetleg mégis úgy gondolná, ő nem zsidó és nem cigány, sőt nem is tót és nem is oláh, vagyis mi köze mindehhez, annak ajánlanám szíves figyelmébe Martin Niemüller, a német protestáns lelkipásztor gondolatait.
"Amikor elvitték a kommunistákat, én hallgattam, mert nem voltam kommunista. Amikor elvitték a szociáldemokratákat és a szakszervezeti embereket, én hallgattam, mert sem szociáldemokrata, sem szakszervezeti ember nem voltam. Amikor eljöttek és elvitték a zsidókat, én hallgattam, mert nem voltam zsidó. És amikor eljöttek és elvittek engem, már nem maradt senki, aki szólhatott volna értem."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr94846851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2008.12.29. 13:50:20

Hüüüűűű!!- még jó, hogy vissza tudom fogni magam.
Javaslatom: némi továbbképzés a demokrácia minbenlétéről, és akkor nem lesz ilyen félreértés.
Mármint, hogy nálunk demokrácia van.
Vagy ez már a szilveszteri műsor?- mert akkor mea culpa.!

INkvizitor 2008.12.29. 13:53:35

Na :)

a hazai demokrácia állapota nem humoros,.... csak annyira mint egy tömegbaleset,.... inkább tragikus. Attól hogy valaki nevén nevezi azt, amit eddig nem lehetett nevén nevezni, még nem jelenti azt, hogy ki is akarná írtani (és ezzel nem azt akarom mondani, hogy azok közül akik a nevén nevezik őket 1-2 nem akarná kiírtani a néven nvezetteket). attól hogy leírom hogy zsidó, még nem akarom bántani őket. ha azt írom hogy mocskos zsidó, még mindíg nem biztos hogy ki akarom írtani a zsidóságot, csak egy primitív bunkó vagyok, aki egy vallást vagy népcsoportot jelölő hangalakot jelzős szerkezetként használ.
Viszont attól hogy Te leírod rólam hogy ki akarom írtani őket, (miközben ilyen meg sem fordul a fejemben) Te egy paranoid, hiteltelen, megélhetési rettegővé válsz. (oké?).

bármilyen fájdalmas is, rasszizmus van, volt, és lesz. én sem örülök neki, de nem csak a fehér ember különbözteti meg magát a többitől, viszont csak ezt hívják rasszizmusnak.
Hiszen ha a goj teszi akkor antiszemita, ha a gádzsó akkor cigánygyűlölő.....

sztem meg legyen szólás, és gyűlölet szabdság is, had utáljak már szabadon azt akit akarok!! :))) a többire meg ott a btk.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.12.29. 16:23:44

Zsidókat, cigányokat kritizálni a legnagyobb bűn, és a szólásszabadság félreértelmezése, és kihasználása. Ugyanakkor büntetlen előéletű, dolgozó, adózó, tanuló embereket tömeggyilkossággal megvádolni (, és ezzel uszítani ellenük) az progresszív européer, demokratikus dolog.

Elárulnád mitől vagy te jobb a náczikól?
Mitől lesz különböző egy náczi zsidózása, egy zsidó náczizásától?

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.12.29. 16:40:28

Kedves eddigi hozzászólók! Kivel hadakoztok ti? Velem biztosan nem, mert el sem olvastátok az írást. Vagy, sajnos nem tudtok magyarul.

INkvizitor 2008.12.29. 19:20:55

az hagyján hogy Mi (!) esetleg nem tudunk olvasni, de nekem úgy tűnik, hogy Te meg nem tudsz írni, vagy csak egyszerűen nem azt akarod mondani amit leírtál. mindkettő gáz.
ez már a sokadik semmilyen posztod... az egyetlen jó dolog itt a nyugtató zöld :))
Az emberek legtöbbje hozzád csak a kommentek miatt kattint :)) hatalmasakat lehet rajtuk borulni! csak kell hozzá az index címlap, mert amúgy csak az olyan netperverzek jönnek el ide mint TaTa86, vagy én.

Fordítva ülsz a lovon, de nem baj, nekem tetszik. :)))

molaris 2008.12.29. 20:16:35

@Proszektura:
Na, még csak az hiányzik, hogy átmenj tanárba. Egy bolond tanár már blogol, bár ő állítólag angol szakos.:)

surayana 2008.12.30. 17:01:07

Egyetlen megoldás van,Áládár és Mohácsi Vica szervezete kapjon újabb százmilliót. És ha nincs eredmény a cigánykérdés megoldására, akkor kapjanak újabb százmiliót. Majd csak elfogy a pénz egyszer.Ja, és Magyaeleméris kapjon ugyanennyit.

Dr Kebab 2009.01.02. 09:27:29

Elemér, te menthetetlen vagy.
süti beállítások módosítása