Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Háború előtt

2009.02.24. 19:25 | Proszektura | 8 komment

Címkék: magyar utca rendőrség demszky gumilövedék heves csapda rendőröknek tatárszentgyörgy. dankó

Aki még mindig nem látja, a magyar rendőrség totális alkalmatlanságát, az bizonyára rendőri vezető. A magyar rendőrség akkor vált végleg teljesen alkalmatlanná bűnüldözési feladatai ellátására, amikor nem a bűnt kezdte üldözni, hanem közönséges bűnözőként viselkedve ártatlan embereket támadott meg, s gátlástalanul célzott gumilövedékes lövéseket adott le mindenkire válogatás nélkül. Ráadásul ezt megelőzően pedig saját bajtársait hagyta cserben a Magyar Televízió épülete előtt.

A Gyurcsány-Demszky féle hatalom pedig ahelyett, hogy ezeket az eseményeket tisztességesen kivizsgálta volna, a cinkosukká lépett elő, s jutalmakat osztogatott a leggonoszabbaknak.

Azóta szinte minden nap kiderül valami újabb disznóság, amelynek a részesévé válnak a fakabátok. A nehéz bűnözőkkel kacérkodnak, a szórakozóhelyeken grasszálnak, a faluszéli cigányokat pedig nem, hogy megvédenék a halálos támadásoktól, hanem még ők is folyamatosan provokálják ezeket a nyomorultakat.

A hevesi Dankó utcában történtek kapcsán például a sajtót félretájékoztatva azt próbálták, s próbálják a közvéleménnyel elhitetni, hogy a cigányok csapdát állítottak a rendőröknek. Érdekes csapda volt ez, ahol a rendőrök haja szála sem görbült, az autójukon még a fényezés sem homályosodott el, de a cigányok közül többen is megsérültek, volt, akinek a bordája is elrepedt. És persze mindössze féltucatnyi ember állított csapdát mintegy száz rendőrnek. Legalább is erre utal, hogy csupán néhány ember ellen folyik eljárás. Arról persze elfelejtik az embereket tájékoztatni, hogy előző éjjel mit műveltek a cigánytelepen. Nőket, kisgyerekeket zavartak ki saját lakásukból az udvarba egy szál gatyában, a lakásokban pedig törtek-zúztak.

A veszprémi éjszakában is ott virítanak a rendőr urak is, ám amikor halálos szurkálás történik akkor meg persze lapítanak. Sokáig az sem derül ki róluk, hogy egyáltalán jelen voltak az eseményeknél. Ha pedig ott valóban jelen voltak azon a szórakozóhelyen, akkor miért nem helyezték magukat szolgálatba? A főnökük pedig utóbb valótlanul azt állította, hogy a bíróság hibája miatt nem tudták kiadni időben a nemzetközi körözést a gyilkosok ellen.

A fradista Simon esetére emlékezünk még, amikor rendőrök is részt vettek a bántalmazásában?

Milyen elképesztő az a hír is, amelyik szerint országos cigányvezetőknek kell erélyesen fellépni annak érdekében, hogy a profi szakemberek egyáltalán felfigyeljenek egy különösen kegyetlen gyilkosságra Tatárszentgyörgyön? Milyen orvos az, aki nem veszi észre, hogy a halál oka nem fulladás, hanem agyonlövés? Milyen ország az, ahol a rendőrök véres nyomokat, lőszerhüvelyeket találnak, de azok szerintük semmilyen erőszakos cselekményre nem utalnak? Milyen ország az, ahol éjszaka kegyetlen gyilkosság történik, de másnap délig észre sem veszik? Milyen rendőrség az, amelyik tíz órás késéssel kezdi meg egy életfogytiglani büntetéssel is sújtható bűneset kivizsgálását?  Milyen ország az, ahol sorozatban mészárolják le a legkegyetlenebb módon a faluszéli cigányokat, de nem találnak tettest már több hónapja? Pontosabban az egyik esetben találnak három tarnabodi cigány fiatalt, akiket otromba kommandós támadás keretében letartóztatnak, de az ügyükben semmilyen érdemi nyomozást nem folytatnak hónapok óta? Milyen mocskos ország ez, ahol mindezek miatt nem mond le azonnal az országos főkapitány? Vagy tényleg azt hiszi, nem jön a visszacsapás?

A magyar rendőrség teljes kontroll nélkül ténykedik, nincs hatékonyan működő felettes ellenőrző szervük, szinte azt tehetnek, amit akarnak, intézkedéseik kulturálatlanok, visszatetszők, előítéletesek, s aki ezt szóvá teszi, azonnal az előállítóban találja magát összeverve, és örülhet, ha nem indítanak ellene eljárást hivatalos személy elleni erőszakért.

De értesüléseim szerint bizonyos körökben már elfogyott a türelem, és készülnek a visszacsapásra.

Ami szörnyű lesz.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr38963649

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szombatblog 2009.02.25. 12:05:41

Romaügyi illúziók ellenSajnos a jelenlegi politikai klíma a kérdés kezelésére különösen kedvezőtlen. Sok tekintetben különböző kultúrák együttéléséről van itt szó, ahol az előrelépés négyéves ciklusokban nemigen mérhető. A mai magyar politikai kultúra vis…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2009.02.25. 07:48:30

Egyetértek, kivéve azzal hogy ismét csak és kizárólag a cigányok szemszögéből vizsgálod a dolgokat. Ugyanúgy nincs meg a tettes magyarok sérelmére elkövetett gyilkosságok nagy részében sem. Néha persze megvan, mert a balfék cigány a szomszéd öregasszonyt öli meg 2000FT-ért, és persze annyi nyomot hagy amennyinek a tizede is elég enne az egyértelmű bizonyításhoz. De például ott van ellenpéldának Horák Nóra esete, ahol csak most, 2 hónap után tűztek ki nyomravezetői díjat, ellentétben a cigány sértetteknél, ahol azonnal. Kérdem, miért? Állítólag annyi nyom volt hogy nem is igaz, tettes viszont máig nincs. Olyat is hallottam hogy van, csak nem merik a nyilvánosság elé tárni? Ezt mondjuk nem hiszem mert a rendőrségnek egy nagy +pont lenne.

Mellesleg ajánlom a Vastagbőr ismét remek cikkét: vastagbor.blog.hu/2009/02/24/dogkeselyuk_1

Egy részlet:

"Szintén érdekes fejlemény ez a "16 romák elleni támadás"-lista. Most akkor lehet etnikai alapú statisztikát készíteni vagy nem? Ki állapította meg, hogy romák voltak a sértettek? Ők maguk árulták el? Ki egyezett bele, hogy erről bejegyzés, nyilvántartás készüljön? Gusztos Péter miért nem tiltakozik a faji alapú kartotékozás ellen? Ha viszont lehet lajstromba venni a roma sértettű bűncselekményeket, akkor a roma gyanúsított bűncselekményeket miért nem? Nekem teljesen mindegy, melyik módszert használjuk, de ne legyen kettős mérce. Ha nem lehet a származást közölni, akkor bizony 16, magyarok ellen elkövetett bűncselekményről beszélünk. Ebben az esetben viszont semmi sem indokolja Mohácsi vagy Kolompár zizegését ..."


Ez ugyanaz a kérdés amit néhány posttal ezelőtt feltettem, a szegregációval kapcsolatban: honnan tudják hogy cigányok járnak az iskolákba, ha a bűncselekményeknél sem lehet tudni? Választ persze azóta sem kaptam, így továbbra is várom.

2009.02.25. 07:58:22

Arról szeretnék már egy fájdalmas és zokogó irást látni, hogy hogyan tiltakoztál az olaszliszkai lincselésnél, a kiskunlacházai gyerekgyilkosságnál, a veszprémi Cozma-gyilkosságnál, vagy a Gadnán történt idös néni megeröszakolásánál! Ennek az idös néninek szétverték a fejét, kinyomták a szemét és levágták a lábát! Most miért nem irsz és tiltakozol és orditod világba hogy mennyire el vagytok a törvények által és a magyarok által? Elitélem azt a barmot és gyilkost aki öl. Azt aki gyereket öl, azt pedig azonnal felakasztanám! De nálam nincs különbség a büntények elkövetöi között, aki bünös--legyen cigány vagy nem cigány -bünhödjön! De te-aki jogvédö vagy állitólag--miért teszel különbséget? És te beszélsz igazságról? Ez röhejes!

magyar-magyar szótár 2009.02.25. 08:49:45

A hevesi esetből hiányzik egy társaságnyi szereplő: az ellenséges nagycsalád tagjai... Lényegében két (azt hiszem , főleg szinesfém témában) viadalozó nagy család között ping és pong a rendőrség Hevesen. Jól nem lehet kijönni ilyesmiből.

Ha most a kamatolók várható jövedelmeit megkisebbítik ( a tatárszentgyörgyi orvtámadás egy kicsit segített elterelni a figyelmet a kamatolókról, bár a rendőrség egyik csapásiránya épen a, rossz kifejezéssel, uzsorázás..) várható az, hogy a nagy kamatoló famíliák újraosztják a területet, tehát szaporodnak a 40 -es 60-as kaszás kapás (és nuncsakus meg szamurálykardos) öszecsapások.
A rendőrség három roszat tehet:
-nem vonul ki az összecsapásokhoz (utalnék itt a törökszemntmiklósi Kolombó Bandája -féle háborúkra, ott is lövések és kézigránát... vagy 4 éve)
-kivonul, de nem avatkozik bele "az állampolgárok ősi kulturájának megfelelő szintű vitába"
-beavatkozik a rendőrség (és minden bordát tehát rendőr tör, minden fejet is rendőr zúz be)

A magyar rendőrség felelősen tevékenykedik -de állandóan beleugat a dolgába a wanabe politika, megmondóemberek az internetről.
Akik oda se szagolnak -lásd a baranyai kézigránátos esetet5- de már tudják, hoyg a helyi rendőr a hülye, aki NEM rasszista indítékot feltételez. Mint ahogy nem is atz volt, és izt a blog pont hun a sok uszító, rendőrséggyalázó fikázó kis bérmaki hallgatott mélyen a buksiról. Hogy szegény, elkeseredett cigány dobta a zsírgazdag kamatoló lakására a kézigránátot.
egy kis olvasmány jógyerekekeknek:
sznoberia.blogter.hu/86838/__a_szegenyember_es_a_kiralycsavo

magyar-magyar szótár 2009.02.25. 08:51:50

A másik: Ez a polgárháborúval való hülyítés nagyon nem kéne. Addig fstegetni az ördögöt a falra, amíg valaki le nem kopérozza...

Azt ebben a pikllanatban nem tudjuk, kik voltak a tatárszentgyörgyi orvgyilkosság megrendeleői.
De hogy a királycsávók pezsgőt hozattak a csicskákkal a hírre: mert inen már megint nem ők a téma, hanem a "rasszizmus! rasszizmus!" -az biztos!

zsoltix 2009.02.25. 10:46:47

Voltál már Hevesen? Biztos nem még.

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.25. 10:52:54

Azért a mi gyomrunk még összeszorul, amikor megállít a rendőr az út szélén. Van aki meg kineveti őket. Én nem követtem el semmit, és ők...? Fordítva kellene ennek lenni.

zsoltix 2009.02.25. 11:09:37

Az még a jobbik eset,ha egymást nyírják. De amikor a környékbeli településekre járnak lopni,meg balhézni,annak semmi köze a "nagycsaládok" közti szarakodáshoz. Pár km-re lakom Hevestől, úgyhogy nem érdekel, ki mit ír,mit mond a média,mikor már évek óta látom,hallom a hevesi cigányok garázdálkodását.

magyar-magyar szótár 2009.02.25. 11:23:36

Zsoltix, igaz, hogy nem pont hevesiek, de Tarnaságból valóak jártak úgy büdös kunsági magyarparasztokkal, hogy gyalog kellett hazamenniük a szerzésből, mert a 37-ik kamara-tyúkól kirámolása után a rasszista féregjei éccaka lest álltak és jól el is kapták, meg hazazavarták őket gyalog. A lopóladát meg leguríjjották az árokba. Csakhogy másnap arrafelévalósi becsűlettes roma fémgyűjtők meg kötélrevették, hazaviték kicsontozták, szíjjelvagdalták oszt leadták a vasba-ja!
Tisztára önbíráskodás volt ez, mert próbállot vóna odamenni a büdösrasszista rendérje, rájahíjották vóna az ombuccmantot! De a büdös zsírsídzsekis parattyának hiába mondogatta, hogy rasszizmus, ombucman, a paraszt fíregje fíltette a szaros tyúkjait meg ódalszalonnáit, oszt nem hatotta meg űköt!
süti beállítások módosítása