Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Gyorsreagálású hadtest

2009.03.05. 16:01 | Proszektura | 4 komment

Címkék: közveszély püspökladány molotov koktél kézigránát

A mai hírözönben nálam az az indexen olvasott mti hír vitte el a pálmát/verte ki a biztosítékot (nem kívánt rész törlendő), amelyik szerint „Kigyulladt az autója és megégett a kutyája egy nyugdíjas rendőrnek Püspökladányban. A rendőr udvarára ismeretlenek Molotov-koktélt dobtak, a rendőrség szerint nem személy ellen irányult a támadás.”

A részletesebb hír szerint „gyúlékony anyaggal töltött üveget dobtak ismeretlen tettesek egy nyugállományú rendőr családi házának udvarára csütörtökön, nem sokkal éjfél után. Az udvarban kigyulladt egy személyautó, de a volt rendőr hamar eloltotta. Személyi sérülés nem történt, de a rendőr kutyája kisebb égési sérülést szenvedett. A rendőrség szerint a támadás nem a volt rendőr és nem is háza ellen irányult. Ugyanakkor megvizsgálják, hogy a támadás összefüggésbe hozható-e a szolgálata idején tett intézkedéseivel.

A püspökladányi rendőrkapitányság közveszély okozás miatt indított eljárást, melyet szakértők bevonásával folytat.".

 

Tetszik nekem a magyar rendőrség bitang gyors reagálása az ilyen esetekben.

Félreértés ne essék, nem a tettesek elfogásában gyorsak, hanem a magyarázkodásban. Például, amint egy roma-rendőr összecsapásra sor kerül bárhol az országban, miután a cigányokat, ahogy az illik: megbilincselték, a rendőrségre beszállították, ott összeverték, megalázták - az illetékes rendőri vezetés perceken belül közli, hogy az esetet kivizsgálták, s megállapították, hogy az intézkedés abszolút törvényes, szakszerű, és jogszerű volt. 

Sőt, mintaszerű.

Az, hogy eközben sajnálatosan eltört néhány roma nemzetiségű magyar állampolgár egyén bordája, az semmi más mint rosszindulatú feltételezés.

Miféle gumibot? – kérdezi ingerülten az illetékes őrmester.

Mint ahogy jelen esetben is a szerv azonnal halálbiztosan tudta, és kinyilvánította, a támadás nem személy ellen irányult.

Csak akkor arra tessék szíves lenni válaszolni, tisztelt illetékes rendőrhatóság, miért közveszély okozása miatt indítottak eljárást az ügyben, ha a támadás sem a rendőr, sem a háza ellen nem irányult?  Tán csak nem a nyugdíjas zsaru kutyája került egymagában közveszélybe?

Ezek a kutyák már csak ilyenek.  Nehéz velük bírni. Átmennek a szomszédba, s ott ok nélkül balhéznak.

Aztán csodálkoznak, hogy emiatt a gazdájukat  teszem azt kézigránáttal megölik.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr10983414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2009.03.05. 18:34:09

A szerző a lebukott bűnözők minden szövegét készpénznek veszi, sőt szentírásként interpretálja, amiben kételkedni nem lehet.
A szerző a rendőröket tartja eleve bűnözőknek, míg a letartóztatott bűnözőket a rendőri önkény áldozatainak tünteti fel.
Ha közvéleményünk, rendfenntartásra és igazságszolgáltatásra hivatott intézményeink kritika és gondolkodás nélkül elfogadnák ezt a fajta ködösítő, bűnpártoló érvelést, az az országban már előre törő anarchiát erősítené.

lanyi 2009.03.07. 07:26:40

Figyu Proszektúra barátom!

Mi az hogy " roma nemzetiségű"?
Szerintem az OCÖ az nem ORÖ.
Te ha bemész egy étterembe roma pecsenyét kérsz, mert az úgy jogvédő és szegregáció ellenes meg minden?

Te egy hülyegyerek vagy...

yda 2009.03.07. 15:20:21

Utálj mindenkit,szavazz önmagadra.Belétek tömték keményen
a répafőzeléket ti tősgyökeres pesti paraszt gyerekek.

yda 2009.03.07. 16:34:20

Bocsánat ,kérlek moderáld ez nem ide készült!!
süti beállítások módosítása