Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Kutykurutty

2009.03.09. 17:21 | Proszektura | 5 komment

Címkék: orbán kuruc.info jobbik kolompár tomcat novák előd gyúlölködés

Kurutty.INFO

Az újonnan indult hírportálunk a jövőben elsősorban arra törekszik majd, hogy a Kuruc.info nyomdokain haladva, hozzá hasonlóan teljesen objektíven, és folyamatosan hírt adjon a világ legfontosabb dolgairól, és főleg a hazánkban élő agresszív kisebbségnek, ennek a genetikusan selejtes torz úgynevezett magyarságnak a viselt dolgairól.

S máris hadd következzenek a legfrissebb tudósítások! Kutykurutty.

00:01 Győzött a Jobbik.

Az EP választásokat hazánkban nagy főlénnyel a Jobbik nyerte.

A Bombagyár közismert választási szakértője Tomcat, alias Polgár Tamás szerint azonban feltehetőleg igen súlyos választási csalás történt. Mégpedig a voksolás eredményét szerinte az MSZP felbujtására Novák Elődék hamisították meg. Az éles elméjű Tomcat ugyanis kiderítette, hogy a választások időpontját a köztársasági elnök még ki sem tűzte, azokra csak 2009.június elején kerül majd sor. 

00:02 Népszavazás hazánk elnevezéséről

Kolompár Orbán OCÖ elnök ügydöntő alkotmánymódosító népszavazást kezdeményezett hazánk nevének Magyarországról Romaországra változtatásáról. Egy nap alatt máris mintegy hatmillió aláírást sikerült összegyűjtenie.

00:03 A csaló magyarok - Magyarlevrov

A legszerényebb számítások szerint is több ezer milliárdot vettek ki a zsebünkből az adócsalók az elmúlt évben is. Na mit gondolnak, mégis melyik népcsoporthoz is tartozik ez a mocsadék maffiózó retkek népe? Tán csak nem azok az Ázsiából szalasztott, alacsonyhomlokú sumér-szittya mongoloid magyarok a tettesek ismét?

00:04 Megint büdösmagyarok alázzák a cigányt a Kuruc.info nevű szennyportálon+video

00:05 A magyar faj nem is létezik

Egy tudományos kutatás bebizonyította, hogy olyan, hogy magyar valójában nem is létezik, a felvidéki szlovákság egy része fajzott el az évszázadok során a sok brindzás sztrapacska hatására, s belőlük alakultak ki idővel az úgynevezett pörköltzabáló pohos agyament madarik.

 Az az igazság, viccnek szántam ezt az egész kurutty.info dolgot. Tükröt tartani a szélsőjobb elé, ilyenek vagytok. Nap mint nap ilyenféle szennyel, gyűlölködéssel öntitek le az embereket. Aztán, ahogy utólag megint elolvastam a kitalált „híreimet”, elment a kedvem az egész viccelődéstől. Sőt kifejezett hányingerem támadt.

Ez az egész dolog, amit műveltem, egyáltalán nem humoros. Az ostoba gyűlölködéssel nem az ostoba gyűlölködést kell szembeállítani ugyanis. Hanem a józan észt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr53991796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2009.03.09. 19:17:33

Ez az írás a "Ha egy vitában elfogynak az érveid, csak üss!".

Miért van az hogy a kommentelők feltesznek egy-egy logikus kérdést az irományaiddal kapcsolatban, és Te soha, de soha nem válaszolsz? Talán mert annyira egyértelműen hülyeségeket írsz hogy reménytelen lenne értelmesen visszavágnod? Ezekhez a posztokhoz képest a kurucinfó ezerszer hitelesebb, nem csoda hogy naponta százezrek olvassák, ezt a blogot pedig lassan már csak én... tudod az embereket nem kéne hülyének nézni, mert el tudják dönteni hogy a józan eszüknek higgyenek vagy egy ilyen szélliberális ömlengésnek.

Gyűlölködés? Emlékszel egy korábbi idézetemre a kurucról? Így hangzott:
"egy ember megítélésénél nem a származás a fontos, hanem az életmód, az életvitel. Mi sem a származásuk miatt utáljuk a bûnözõ putriscigányokat, hanem az életvitelük miatt – ami azt is jelenti, hogy megvetjük a putriscigó "kultúrát" felvett fehéreket is"

Mi ez, ha nem józan ész?

(Tudom hogy úgysem kapok választ...)

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2009.03.09. 19:28:40

Kedves Tapmancs, természetesen kiprovokáltad, hogy reagáljak. Pedig hülyeségekre nem szoktam, ez az oka, hogy a tiédre általában sohasem. Ha nem lennél oly humortalan, akkor észrevennéd az iróniát az írásban.
Azt pedig letagadni, hogy a magadfajták folyton gyűlölködnek, és a cigányságról rendszeresen minősíthetetlenül beszélnek, hát elég nehéz lehet!

Tapmancs 2009.03.09. 20:13:24

Köszönöm a választ! :)

Az írás első részében természetesen látom az iróniát, az egész reakcióm az utolsó három mondatra (utolsó bekezdésre) vonatkozott. A magamfajták pedig képzeld el, nem gyűlölködnek folyton. Nem tudom említettem-e már hogy volt 30-40 cigány beosztottam kb 100 "magyar" mellett, és érdekes módon semmi baj nem volt velük, szorgalmasan és pontosan dolgoztak, a legjobb dolgozók is közülük kerültek ki. Nem volt konfliktus cigány és magyar között egyáltalán, nem is különböztettem meg őket semmilyen téren. Se negatívan, se pozitívan. Azt hiszem erre rá lehetett mondani hogy teljesen integrálódott cigányság. Egy ilyen "gyűlölködő" vezetésével mint én. És tudod mi volt a kulcs a dologhoz? Az hogy ezek az emberek AKARTAK dolgozni, és nem azt várták ölbe tett kézzel hogy majd a többiek adójából megkapják a segílykét, amit gyorsan le is döntenek a torkukon.
Szóval akik ellen úgymond "gyűlölködnek" a "magamfajták", azok a semmirekellő, lusta, dolgozni NEM IS AKARÓ réteg (hozzájuk is volt szerencsém, nem a levegőbe beszélek), akik csak azt nézik hogy munka nélkül hogyan lehet minél jobban megkopasztani azt a réteget aki dolgozik. Ők élősködők, ezen nincs mit vitázni. Remélem ebből látod hogy a problémák nem a bőrszínből adódnak. Viszont a cigányok nagy része sajnos az általam említett második kategóriába tartozik.

Szóval Veled ellenténtben én már élőben is láttam cigányt, sőt, éveken keresztül napi 10 órát együtt dolgoztam velük mint a felettesük. És ennyi "tapsztalattal" a kurucinfót hitelesebbnek találom mint ezt a blogot. Megérted?

molaris 2009.03.10. 03:09:37

@Proszektura:
Ezzel a színvonallal az írott sajtóban a helyed. Javaslom a Hócipőt. Méltó társa lennél Farkasházynak.

mittu_domain · http://mittu-domain.blog.hu 2009.03.10. 16:43:15

Az a probléma, hogy nemsokára már nem mint humort, hanem mint rideg valóságot fogjuk megérni a fenti szösszenetet. A demográfiai mutatók erősen ebbe az irányba mutatnak.
süti beállítások módosítása