Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Három roma Rambó

2009.03.31. 20:09 | Proszektura | 3 komment

A magyar szellem győzni fog, kiabálta a hevesi kapitányság folyosóján egy rendőrtiszt, az ott várakozó cigány gyanúsítottak előtt. A többiek hevesen helyeseltek. Az egyik páncélszekrényen pedig az a felirat volt sokáig olvasható, „Magyarország a magyaroké.”

Ezek a hazafias szellemiségű rendőrök is részt vettek annak a nyomozásnak az első lépéseiben, amikor Tarnabodon a Tarna úton tavaly szeptember végén vasárnap éjjel ismeretlenek a faluszéli házakra lövöldöztek, és Molotov-koktélokat dobáltak. Akkor az egri kommandósok segítségével alig néhány órán belül elfogtak három fiatal cigánygyereket, akiket előbb tanúként faggattak, majd azzal gyanúsítottak meg, hogy ők követték el ezt a cselekményt.

A szakértők szerint a helyszínen legalább három golyós és két sörétes lőfegyverrel lövöldöztek, s eközben még elhajítottak négy Molotov-koktélt is. Ha tényleg ezek a gyerekek voltak, ez bizony igen nagy bravúrnak számít. ugyanis a helyszínen legalább három golyós és két sörétes lőfegyverrel lövöldöztek, s még elhajítottak négy Három fiatalember öt fegyverrel és négy Molotov-koktéllal!  

Három roma Rambó.

Mindkét kezükben egy-egy puska, a fogaik között pedig az égő benzines palackok.

Mindenesetre azóta is ülnek, immáron több mint fél éve, de ügyükben szinte semmit sem csinált a rendőrség, mondván, még folyamatban vannak a szakértői vizsgálatok.

Viszont immáron harmadszor rendeltek el velük szemben hazugságvizsgálatot. Az elektromos gyóntatószékben a rendőrségi szakember arról faggatózott, hogy ők vagy a rokonaik nem vettek-e részt a korábbi piricsei Molotov-koktél dobálásban, lövöldözésben is, ahol egy asszonyt a combján sebesítettek meg

Sokak szerint a tarnabodi gyújtogatás és lövöldözés is része egy olyan, a hazai kriminalisztika történetében példátlan bűncselekmény-sorozatnak, amelyikbe beletartozik Piricse, Galgagyörk, Alsózsolca, Nyíradony, Nagycsécs, és Tatárszentgyörgy is. A rendőrség ugyan titkolózik, de a kiszivárgott hírek szerint ők is igen nagy valószínűségét látják annak, hogy ezek az esetek összefüggnek.

E feltevés ismeretében különösen érdekes az a mai hír, amely szerint váratlanul egy ma délelőtt tucatnyi rendőr jelent meg az egyik letartóztatott fiú bátyjának a hevesi lakásán. Házkutatást tartottak, mondván hogy állítólag Budapestről olyan bejelentés érkezett, hogy a portán egy vasládikában hamis pénz van elásva. Ezért fémkeresővel végigkutatták az egész kertet, és több helyen felásták. Természetesen eredménytelenül. Vasládikát, hamis pénzt nem találtak. Szerintem kissé ütődött az, aki azért hamisít egy rakás pénzt, hogy utána egy vasládikában elássa. Szerintem a zsaruk sem azt kerestek, hanem igazából fegyvereket.

Vagyis a rendőrség ugyan több szálon is nyomoz, de néha felfeslik az igazi szál. Vagyis, hogy cigányok a tettesek. Cigányok öltek cigányokat. S akkor a rasszista motívumot ismét ki lehet pipálni, és a fotelban hátra lehet dőlni. A miskolci kapitány pedig ismét nyilatkozhat majd arról, hogy a cigánysori lövöldözéseket kizárólag cigányok követik el.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr161038236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2009.04.01. 07:36:17

Eddig mindössze egy (Pécs) esetben találták meg az elkövetőket, akik - milyen meglepő - szintén cigányok. Pedig Mohácsinak talán itt volt a legnagyobb a szája, hogy tutira rászistákok gyilkoltak. Szóval maradjunka tényeknél, ne feltételezéseknél.

Egyébként Tatárszentgyörgyről terjed a következő: (nem tudom hogy igaz-e, de hihetőbb mint a "Gárda szellemisége gyilkolt" verzió.)

"Ma este hallottam, személyesen egy lajosmizsei autóbusz (VOLÁN) vezető ismerősömtől, aki menetrend szerinti járatokon dolgozik évek óta, olyan vonalakon, amelyek érintik a legutóbbi, - jogosan közfelháborodást keltő -kettős cigánygyilkosság helyszínét, Tatárszentgyörgyöt...

Márpedig ezek a tényszerű adatok - ha akarjuk - könnyen ellenőrizhetőek, Tatárszentgyörgyön állítólag nem csak a kocsmában nyílt titok a következő balladai történet:

Mind a helyi cigányság, mind pedig a magyar lakosság tudta, hogy a lelőtt cigány férfi strici volt és lányok futtatásából éldegélt (a legaljasabb útszéli műfajból). Igy éldegélt és építette fel családi házát, igyekezett tisztességben megőszülni, szocializálni-nevelni gyerekeit.

Tette ugyanakkor, - a munkaerő toborzás hevében azt is, - hogy a közeli szomszédságában élő család 13 éves gyönyörű kislányát is megrontotta, sőt befogta útszéli kurvának.
A kislány időközben "valahogyan" kábítószerfüggővé vált, idegileg összeomlott és öngyilkos lett...
A kislány családja bosszúból intéztette el a stricit meg a fiát. Egy-egy.
Tudjátok, a törzsi törvények így működnek ma, a 21. században, Európa szivében, Magyarországon, itthon.

A rendőrrség meg tisztelettel, - ámbár a megfelelő körültekintéssel kissé tartózkodóan - előre köszön a bűnöző uraknak, mert a demokrácia fajtiszta jegyében jár el mindnyájunk szolgálatában és védelmében."

Szóval ha igaz hogy:
- strici volt, lányokat futtatott
- megrontotta a 13 éves kiscsajt, befogta kurvának, aki öngyilkos lett

Ne csodálkozzunk ha ez történt.

A többi esetben pedig az uzsorások megfélemlítő akciója a valószínűbb. "Ti is így jártok ha nem fizettek!" - üzenik a többi adósnak.

hepcia 2009.04.01. 13:09:00

lehet hogy így volt lehet hogy nem.könnyen lehet a mély szegénység közelében erkölcsi nullákat találni.Lásd Illyés :a puszták népe sőt gyilkost is lásd Édes Anna.
De az ellenségképzés sehova sem vezet jobban mondva semmi jóra
Vegyük már észre hogy a bűn nem genetikailag kódolt mert ha í így lenne mi is Augsburgba járnánk kapukat betörni lóháton és íjjal

hepcia 2009.04.01. 13:14:53

@Tapmancs: ha a rendőrök azonnal intézkedtek volna minden azonnal kiderül senki nem veszi elő a saját kártyáját és húz 19 re lapot. a hülyeség és a tehetségtelenség életveszélyes.Lásd kormányfőcsere
süti beállítások módosítása