Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Igenis van cigánybűnözés!!!

2009.04.03. 09:12 | Proszektura | 6 komment

Címkék: és börtön ombudsman szabó máté zsidózás fn cigányozás kaposvári

Ezt nem csupán abból gondolom, hogy a miskolci kapitány már korábban pedzegetett ilyesmit, s mi több, a Word nyelvhelyesség ellenőrző program sem húzta alá pirossal ezt szót, mint helytelen nyelvi kifejezést. De most már az ÉS is megerősített engem ebben a hitemben, hiszen újabban ez a hetilap is a fenti állítást sulykolja. Aki nem hiszi, csak tekintse meg az újság múlt heti és e heti számában a Páratlan oldalt, mindkettőben megtalálható Fecske aláírással „A nép szava” című cikkecske. A nyomaték kedvéért kétszer is leközölt nyúlfarknyi írás szerint egy ember a buszon sztentori hangon helyesli az út melletti palánkon látott olajfestékkel felmázolt feliratot, miszerint: Igenis, van cigánybűnözés!!!

Bizonyára ez zavarhatta meg kissé az elméjét a különben nagyszerű ombudsmanunknak is, amikor olyasmiket mondott az FN hírportál újságírójának: „Nemrég beszélgettem egy cigány önkormányzati képviselővel és egy kriminológussal. Ebből a beszélgetésből kirajzolódott a kimondhatatlan: a „cigánybűnözés” profilja. Ez a megélhetési bűnözés sajátos fajtáit jelenti: a színesfémlopás és -gyűjtés, a megélhetési célú termény- és eszközeltulajdonítás a biciklitől az anyacsavarig. Másrészt itt gyakori a kollektív elkövetés, egy kollektivista társadalmi, szinte törzsi csoportról van szó, szemben a magyar társadalom nagymértékű individualizáltságával.

Félreértések elkerülése végett a nyomaték kedvéért én is még egyszer megismétlem, mindezen eszmefuttatás Szabó Mátétól származik, s nem a szépemlékű Kurucinfon olvastam. Dr. Szabó sokkal cizelláltabban is fejezte ki magát.

Ám a politikatudomány doktora e téma kapcsán mondott még mást is: „Na most, ha van egy bűnmegelőző funkciónk, amit felvállalunk, akkor, ha látjuk a bűnöző profilt, arra figyelmeztetni kell a lakosságot, és világosan nevén kell nevezni. Én nagyon örülök, amikor a kisebbségi biztos és az adatvédelmi biztos bilaterálisan meg akarják oldani a kérdést, de ezt a többségi biztos, azaz jómagam nélkül nem lehet. Mert a magyar társadalom többségének az az érdeke, hogy ha fenyegeti valamilyen specifikus bűnözői csoport, akkor arra hívják fel a figyelmét.

Drága tesókáim, ide a rozsdás bökőt, számotokra tutira nem világos, hogy ez a csávó miről is vakerált!Hát megpróbálom lefordítani. Szóval az a lényege, hogy a cigányok bazmeg kajakra bűnözői profilok, mondhatni szinte egy törzsi csoport, egy kollektív megélhetési bűnszervezet, akiket a nevükön kell nevezni, csórókáim. Bilaterálisan. Ti is arra gondoltok, hogy tán kissé be lehetett rúgva az ombudszmanus úr, amikor mindezeket összehordta? Ugyanis tapasztalati tény, hogy egy rendes magyar ember cigányozni, zsidózni csak alkohol hatására szokott. Józanul szinte soha.

Állítólag, amióta Szabó úr gépkocsijába beleszaladt valami bv autó, azóta vannak nála, ezek a mentális problémák. Amikor az újságíró megkérdezte, hogyan történhetett az a karambol, erre is sajátságos válaszokat adott. „Nekem három elméleti elképzelésem van a balesetről. Az egyik kauzális, vagyis oksági: olyan funkciót tölt be, mint a Keresztapa című filmben a levágott lófej. És én a büntetés-végrehajtással szembeni aggályaimnak két nappal korábban hangot is adtam. A másik elképzelésem a balesetről ontológiai: a szükségszerűség és a véletlen dialektikája, amely a véletlent is szükségszerűnek mutatja be. A harmadik pedig teológiai: Szent Adorján a büntetés-végrehajtás védőszentje megharagudott rám a bejelentés miatt és úgy intézte, hogy ilyen véletlen adódjon.

Mintha nem lenne minden rendben Szabó Máté úrnál. Átmenetileg talán kis pihenésre szorulna. Mondjuk a Kaposvári Börtön egy déli fekvésű celláját javasolnám kiutalni a számára. Ahol kauzális, ontológiai és teológiai szinten újra átgondolhatná a levágott lófejjel és a cigánybűnözéssel kapcsolatos kissé zilált teóriáit is.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr231043356

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csucsu - REFLUX 2009.04.18. 09:58:10

M. Péter György nyílt levele a magyarországi rasszizmusról Los Angelesből "-Ez egy könyv? -Nem, ez a plafon." (egy életcentrikus orosz nyelvkönyvből) Kedves honfitársaim! Roma barátaim! Szomorú vagyok, szomorú, mint a fa…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Troller 2009.04.03. 12:39:31

Nem is tudom mi lesz ebből az országból, ha már az ombudsman is kimondja az igazat... De majd az elvtásak a mohácsi vész vikivel majd jól gatyába rázzák!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.04.03. 14:45:34

Na mi van savanyú a szőlő? Végül kiderül, hogy minden épeszű ember szerint "Igenis van cigánybűnözés!" (a firefox még aláhúzza)
Egyébként van megélhetési bűnözés is, csak ez a két halmaz gyakorlatilag diszjunkt.

hepcia 2009.04.03. 16:57:06

@Troller: a határon túl meg magyar bűnözés kapjatok már észbe
mi az igaz hogy genetikailag kódolt bűn
ausvic is így kezdődött
agyrém

Troller 2009.04.03. 17:34:38

Hányszor kell még ezt értelmesen elmomdani, a cigánybűnözés NEM azt jelenti, hogy minden cigány bünöző, hanem hogy van a bűnelkövetésnek egy nagyon jól körülhatárolható része, ami 99,5%-ban cigányok követnek el. (Tanárverés; öregek, védtelenek indokolatlanul erőszakos kirablása/megölése; csapatban késsel/szamurájkarddal/baltával egymásnak esés; bevásárlóközpontból pénztáron keresztül, fizetés nélkül kisétálás; vidéken termény/tyúk/fa lopás; szinesfém tolvajlás stb.) Ennek a libsi oldalról történő beteges tagadása csak erősíti a szélsőségeket a másik oldalon.

hepcia 2009.04.03. 21:25:25

az ingatlanpanama, adócsalás,bankrablás minden fehérgalléros ügylet pedig mi?????

egyébként az ombudsman is tőlünk félti a többségi társadalmat
egyébként kedves TROLLER nem vagyok libsi meg bibsi sem csakechte székely magyar csak érintet acsaládom révént és megvédem a családom ha
tetszik neked akár ha nem
utazz el egy olyan helyre ahol utálják a magyarokat rögtön megérted miről beszélek

Forest (törölt) 2009.04.12. 23:12:46

Hát, én is nagyon liberális voltam... ..amíg személyesen tiszteletét nem tette a lezárt lakásunkban két kokkeró, amíg anyóst látogattuk.
Szemtanú volt, rendszám volt (fekete "ódi") az autót a mai napig nem körözik mégsem.
Védeni kell őket.
A nyomozó is megmondta, ez is "megélhetési" bűnözés: napi 2-3 lakás és megvan a fejenként 150e HUF átlagban (naponta)
Ez van.
Anyós egyébként ózdi.
Az ombudsman úr nem mondott butaságokat, csak illik felhördülni rajta liberális körökben.
Ettől függetlenül ne feledjük, az igazság nem függ attól hányan és kik vallják.
Ja, már én sem vagyok liberális.
süti beállítások módosítása