Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Kamu-terroristák?

2009.04.12. 17:36 | Proszektura | 97 komment

Nem akartam hinni a szememnek, amikor azt láthattam az interneten, amint a kommandósok, (a Magyarok Nyilai szótárában az „ávós balfaszok”) megrohamozzák az állítólagos Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg állítólagos (egyébként egy lakótelepi konyhának kinéző) titkos laboratóriumát, miközben egy állítólagos terroristát, legyűrnek a földre és megbilincselnek, mindenféle állítólagos robbantó eszközöket és szerkezeteket – többek között egy futball labdába rejtett pokolgépet is – találnak.

Aztán nem akartam hinni a szememnek, amikor a kamera azt is mutatta, hogy a zsaruk valami elhagyatott területen felrobbantanak egy szerkezetet, s a látványos akciófilmekbe illő – többször is visszajátszott -  robbantás után azt is alaposan megmutogatták nekünk, milyen piszkos nagy üreget vájt a detonáció a laza homokban.

Úgy látszik, nálunk egyébként csupa cserfes szájú piaci kofa végzi a legsúlyosabb bűnügyek nyomozását. Hiszen az eddigi híradások szerint – egy olyan, hazánkban állítólag még példátlan és egyedülálló bűnözői csoportot füleltek le, amelynek tagjai súlyos merényleteket, terrorcselekményeket kívántak igen rövid időn belül végrehajtani politikai személyiségek ellen. S az emberek hamarabb ismerhetik meg ennek részleteit, mint egy állami cég vezetőjének havi jövedelmét, vagy akár a leendő kormány összetételét...

A csepeli iskolában történt kettős gyilkosság helyszíni szemléjének hivatalos felvételeit is hamarabb láthatta, és egyes részleteit hamarabb megismerhette az internetező nagyérdemű, mint az ügyben felügyeletet ellátó ügyész és nyomozási bíró.

Először azt hittem, most is csak úgy fű alatt szivárogtak ki a szigorúan titkos nyomozás adatai közül egyes képi információk, ahogy korábban például az UD Zrt-vel kapcsolatos bizonyos hangfelvételek. De nem! Maga a Nemzeti Nyomozó Iroda juttatta el a videofelvételt az [origo] hírportálhoz. Milyen kapcsolat fűzi egyébként az NNI-t épp ehhez az internetes hírújsághoz? Tudja valaki?

Persze ezt követően a többi hírportál is hamarosan beszámolt az esetről.

Az index „Felrobbantották a Magyarok Nyilai focilabdába rejtett bombáit” címmel tudósított, ami nyilvánvalóan nagy félreértés lehet, mert ugyan miért semmisítenék meg a rendőrök a bizonyítékokat? Miért robbantanák fel azokat a készülékeket, amelyeket éppen, hogy szép aprólékosan megvizsgálniuk kellene.

Ebben valószínűleg az origonak van igaza, amelyik azt közölte, hogy a rendőrség a bombák erejének demonstrálására közölt felvételeket arról is, ahogy egy közeli homokbányában felrobbantanak egy hasonló szerkezetet, amely állítólag a lefoglaltnál kevesebb robbanóanyagot tartalmazott. Vagyis a rendőröknek arra is volt idejük a Magyarok Nyilai elleni nagy hajsza közben, hogy propagandacélú szimulációt készítsenek, az állampolgárok meggyőzésére, mily rettenetesen veszélyes társaságot fogtak is el.

Ilyenkor persze az ember fejében megszólal egy vészcsengő, elkezd gyanakodni, elméleteket gyártani. Eszébe jut például a szlovák terroristákkal való – mint később kiderült, alaptalan - rémisztgetés. Eszébe jutnak azok a felderítetlen ügyek, amelyek kapcsán olyan feltételezések is lábra kaptak, hogy azokat maga a titkosszolgálat szervezte meg. Eme esetek sorában csak kisebb epizód a rendőrpalotára lövöldöző személy, sokkal érdekesebbek például a 2006-os TV ostrom körülményei. Bizony sokan gondolják úgy, hogy az akkori tévéostromot a hatalom főzte ki, s a tömeget provokátorok irányították.

Egyébként egyszer már, tavaly februárban hajtottak végre hasonló akciót a Magyarok Nyilai ellen a derék rendőreink, amikor tucatnyi embert fogtak el és hallgattak ki az éjszaka kellős közepén –, mint utólag kiderült csak tanúként -, s kristálycukrot, meg mit tudom én még milyen élelmiszereket, zöldségeket foglaltak le több helyen is, aztán az ügyet szép csendben ejtették. És apropó, mi van azzal a férfiúval, akit meg tavaly október 23-án a Nyugati téren parkoló autóban három állítólagos időzített távirányítású bombával, meg mindenféle csőbomba szerkezetekkel kaptak el  ?

Nehogy most megint árnyékra vetődjenek kiváló rendőri erőink. Bár Draskovics miniszter úr maga is sietve azt nyilatkozta, hogy a Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereg nevű társaság tagjait sikerült elfogni: a négy gyanúsított kifejezetten arra szövetkezett, hogy megingassa a demokratikus berendezkedés alapjait. "megjelent immár kézzelfoghatóan, fenyegetően a belföldi eredetű, politikai motivációjú terrorizmus Magyarországon".

Lehet, hogy igaza van, lehet, hogy valóban megjelent mindez. Csak még azt nem tudjuk, kik irányítják.

· 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr971061216

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Morcogás közügyekben, életforma-jelleggel 2009.04.13. 01:08:08

A Magyarok Nyilaitól... A hét hírét számomra nem Bajnai Gordon szereplése jelentette, bár azt lehet látni, hogy Magyarország színpadán a „Millió szív - Versenymű Gordonkára és oboára” c. produkció lesz egy időn át a telth…

Trackback: Grundaktív 2009.04.12. 23:07:43

Tengerimalacok Ülnek a tengerimalacok az üveg túloldalán, és nézik a kinti színes valóságot. Elfogták a Júdea Népe Nemzeti Front négy tagját, akik súlyos merényleteket készültek elkövetni. Terrorcselekményeket. Mindenki nyilatkozik, Rezső, a majdnem agyon…

Trackback: Kifordított ország 2009.04.12. 21:08:39

Gyurcsány meggyón...Na ez az, amit soha nem fogunk látni :)  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parasite 2009.04.12. 20:55:50

igen, mindig mindent a provokátorok és a gondosz vezetők eszelnek ki. ez a heppjük. amúgy unatkoznának.

88wx335dsf 2009.04.12. 20:57:29

Senki sem hisz már annak a szar drazsénak.

Pigbrother 2009.04.12. 21:05:16

Az usának már bejött, hogy a terrorizmussal tartja rettegésben a népet, egyre szigorúbb kontrollt kialakítva. Itt eddig nem szaroztak a látszattal.

Ivan Kozirev 2009.04.12. 21:08:06

Hát nem tudom, nekem egyáltalán nem hihetetlen, hogy vannak idehaza olyanok, akik mindezt komolyan gondolják. :)

Aszi 2009.04.12. 21:08:15

"Vagyis a rendőröknek arra is volt idejük a Magyarok Nyilai elleni nagy hajsza közben, hogy propagandacélú szimulációt készítsenek, az állampolgárok meggyőzésére, mily rettenetesen veszélyes társaságot fogtak is el."

Nem valószínű, hogy ez történt! Nyilván egy régi felvételt kapartak elő, amin egy nagyjából ugyanakkora erejű bomba felrobbantása volt látható.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.04.12. 21:09:57

na ezt elnéztem... A lényeg, a terroristák a "túl oldalon" vannak... "Magyarok Nyilai"? Már a név is röhejes :-/

Manyizga (törölt) 2009.04.12. 21:13:16

A sagittis hungarorum libera nos, Domine!

dshk 2009.04.12. 21:19:20

@wmiki: igen, patásorbán tényleg benne van. Nem is olyan régen mondtam hogy ha nem sikerül parlamenten belül, akkor majd parlamenten kívül döntik meg a kormányt. Sajnos ez csak a trógereknek és azoknak tűnik fel akik nem rajonganak patásorbánért, pont az ilyen dolgai miatt. Azóta lett tévéostromunk és terroristánk is. Persze már Orbán is felhagyott ezzel a szöveggel. Nem hozna szavazatokat.

dshk 2009.04.12. 21:21:23

@dshk: Freudi elszólás :) Persze nem én mondtam a kormány megdöntését parlamenten kívül, hanem Orbán.

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.04.12. 21:22:43

Nebazmeg. Bacsó Péter hol van? Nem az ő filmjét forgatták? Focilabdába bombát, ráadásul nem távirányítósat? Ki fogja dobni, tán az Eperjes Károly?

Aztakurva. Nem fogok alunnyi a röhögéstül.

el lobo 2009.04.12. 21:26:49

Utoljára akkor féltem ennyire, amikor 20 millió román munkavállalóval ijesztgettek.

sántaclaus 2009.04.12. 21:26:57

robbant volna a kéró a nyúlra vegyészkedés közben!

BKV - Önnek megyünk 2009.04.12. 21:36:00

emberek gondolkozzatok már!!!!

kinek jo az ha az ep választások elott terrorista akciot lehet lefulelni

birkaorszag birkemberek ezt erdemlitek...

Wawel (törölt) 2009.04.12. 21:36:33

Ezt Szőke már megcsinálta az Európa Kempingben! :) :) :)

"Az amatőr filmek szertelenségét burleszk-elemekkel dúsító film egy szigorúan titkos Tisza-parti nyomozás története. Badár vasutast a szentesi állomásról munka közben szólítja el a (titkosrendőri) kötelesség és Vízi kutyatenyésztő (szintén rendőr). A kutyafogattal a csongrádi Európa Kempingbe repesztenek, ahol a hírek szerint bombát helyeztek el. A bombát keresve Badárék megismerkednek a kemping nemzetközi vendégseregletével. Folyik a nyomozás, fogynak különféle szeszek, minden gyanús, ami gömbölyű, legyen az dinnye vagy egy terhes nő hasa. A végkifejlet zavaros, de szerencsére békés."

Sírjak vagy röhögjek?

Flashzee · http://www.flashzene.com 2009.04.12. 21:38:50

Hú, ezt elolvasni kemény volt! Ekkora marhaságot már rég' olvastam!

MasterMason 2009.04.12. 21:44:14

www.youtube.com/watch?v=4eCrkJb8ZjM

Nem értettétek a hirt, drazsé azaz draskovics elmondta, hogy megjelent a politikai motivációju terrorizmus, azaz a hatóságok bujtják fel terrorizmusra az embereket, majd mielőtt végre hajthatnák az akciót lefülelik őket.

S. Annyi 2009.04.12. 21:46:13

Footbomb. Azt nem láttuk, hogy mit tesznek a földbe, azt viszont igen, hogy élesztős kenyérmasszára hasonlító anyag volt a labdában. Kissé gusztustalan volt a massza, körülötte a laszta. Azta. A magyarok nyulai húsvéti kajája?

S. Annyi 2009.04.12. 21:47:41

A Magyarok Nyulai FC meccsére készültek. Másodosztály.

Carnivora (törölt) 2009.04.12. 21:48:05

Nem tudom tavaly február óta nem jelentkeztek :D ez az egész mai rendőrség sajnos egy vicc ...

Jellemző hír:

index.hu/bulvar/hirek/2009/04/12/szemelyautonak_utkozott_egy_rendorauto_uldozes_kozben_mogyorodon/

Nagy eszével a skoda octaviáva áll neki üldözősdit játszani ... bár a rádió meg ezek minek van ?

Közben meg összetörik egy nő kocsiját ...

A rendőrség teljesen hiteltelenné vált. Fejétől bűzlik a hal ... a politikának kikellene vonulni a rendőrség vezetéséből, és szakmai alapon gatyábarázni a társaságot.

messecina 2009.04.12. 21:55:39

min0rity r3port: Bacsó Péter meghalt nemrég, bazmeg.

Wawel (törölt) 2009.04.12. 21:59:18

Drazsé arra utal, hogy a Zorbán szőlőbányáiban készültek a bombák! Ez világos! Egy tuti 2/3-os választási győzelem előtt egyetlen célja lehet a FIDESZ-nek: tök ismeretlen nímand lúzereket robbantgatni. Világos, nem?

Bangjohansen (törölt) 2009.04.12. 22:00:13

Számomra az volt igazán érdekes, hogy miért most fogták el őket. Mert volt kitűzve ugyan jutalom tavaly is, de senki nem köpte be őket korábban (már aki tudta, hogy kik azok a magyarok nyilai).
De idén már hozzánk is begyűrűzött a gazdasági válság, valakinek kellett fizetni a jelzálogot továbbra is, pénze viszont már nem volt.

Mert azt nem hiszem el, hogy csodás rendőrségünk bravúros nyomozással buktatta volna le őket, ezeket tuti feldobta valaki.

yanchi345 2009.04.12. 22:03:00

@wmiki: dehogy, gyurcsánytehetróla.

S. Annyi 2009.04.12. 22:03:19

Draskovics SC - Magyarok Nyulai FC örökrangadó

yanchi345 2009.04.12. 22:04:53

@S. Annyi: Igazából szerettek volna egyszer végre egy bombagólt...

eax_ 2009.04.12. 22:04:59

Pedig ez egyertelmu: az egesz vilagot direkt azert raktak ossze igy, hogy teged, kedves posztiro, felrevezessenek, de nem szamoltak a hihetetlen intelligenciaddal, aminek koszonhetoen igyis-ugyis rajossz az osszes cselre.

Wawel (törölt) 2009.04.12. 22:05:30

@Bangjohansen: én meg inkább azt gyanítom, hogy nincsenek is EZEK, csak porhintés,és pár hét múlva a statiszta kisétál a hátsóajtón...

Vagy tényleg elfogtak pár hülyét a lakótelepi konyhájában, és rájukhúzzák a tavaly kitalált rablómesét. Ezek a szerencsétlenek, meg mondhatják, hogy nem tudnak semmiféle nyílról meg nyúlról, a szarkavarók nem fogják kihagyni ezt a ziccert...

BKV - Önnek megyünk 2009.04.12. 22:07:42

@eax_: az ilyen butuskak irnak verset a Gyurcsány blogra

feeeel feeel ti rabjai a fööööldnek fel fel te éhes proletáááááárrr

S. Annyi 2009.04.12. 22:22:04

@yanchi345: DDDD

Azért ráférne a maszopszdsz-re egy kiadós bűzbomba. Lehetőleg a 20 év alatt összegyűjtött válogatott szellentéseimből.

marosy 2009.04.12. 22:36:05

Elkaptak négyet? Talán ötöt? Lesz helyettük száz, akár ezer.
Lehet rettegni, kedves megélhetési rettegők!

Bit Rot 2009.04.12. 22:36:20

Akkora kamu ez, mint egy ház.
Kit érdekelt volna, ha felrobban egy nevenincs MSZP képviselő?

Miért nem valaki "fontos"? Lehet, hogy azért, mert a fontos emberek egyben védendő emberek is! Azaz őket tilos a nemzetbiztonsági terrorhivatalnak megmerényelni.

Bár azt nem értem, hogy miért nem hagyták, hogy robbanjon a képviselő?

Az tuti hozott volna +10%-ot az EP választásra! Ez így semmit!

BKV - Önnek megyünk 2009.04.12. 22:41:36

hat es amikor demszki bejelentette hogy tornadó lesz
siman beszopnak mindent a maszoposok

88wx335dsf 2009.04.12. 22:44:04

C@Bit Rot:

Csak a szokásos műfogsorszagú próbálkozás a vén szarjainktól, élén drazséval. Ők még ebben élnek.

Kiváló Brigád 2009.04.12. 22:46:17

Teljesen természetes, hogy egy noname képviselőt akarnak megmerényelni...

nav 2009.04.12. 22:53:14

Ismerős a történet. Annak idején Torgyán Józsi kukáját is felrobbantották.

2009.04.12. 22:54:07

Ez a robbantósdi egy mégkésett április elsejei tréfa.

bécsi pszicho · http://www.flickr.com/photos/haazee 2009.04.12. 23:00:23

Ebben az egészben az a szomorú, hogy (mint a felettem már megszolaló fasisztoid kamaszok szövegéből is látható) valóban ennyire kretén, ostoba vadbarmok vannak az ú.n. jobboldalon. Normális országban valóban hihetőbb lenne egy kormánypárti önprovokáció verziója. Itthon sajnos ennyi esze van az ellenzéknek.

Netuddki. 2009.04.12. 23:01:56

@min0rity r3port: "Ki fogja dobni, tán az Eperjes Károly?"

Nem dobni, rúgni!

Tragikomédia hungarica. Találni egy-két kretént mindíg lehet, mégcsak nem is kell tudniuk róla.

Wawel (törölt) 2009.04.12. 23:04:38

@bécsi pszicho: :) Kit nevezel ellenzéknek?
Egy tuti 2/3-os választási győzelem előtt egyetlen célja lehet a FIDESZ-nek: tök ismeretlen nímand lúzereket robbantgatni. Világos, nem?

müszi 2009.04.12. 23:05:36

ti még hisztek a draskovics féle amatöröknek?
ők maguk csinálják a mübalhét.terror veszély, rendőrpalota lövése focilabda stb. ilyet már láttunk a rákosi rendszerben. akit el akartak vinni,annak a padlására felvittek egy rozsdás pisztolyt,és ugyanazok megtalálták!nagyon átlátszó trükk! a labda felrobbantására odaszerelt töltet ütött ekkora lyukat!a labdaméretü robbanószer,ha veszélyes lett volna, legalább 10-szer nagyobb lyukat ütött volna.vagy nem lett volna különösebben veszélyes!ezt egy robbantómester tudja!
nem értenek ezek az autósok megbüntetésén kivül semmihez!
egyébként ez a drazsé,sehol nem állja meg a helyét!ki hozta ezt ide?vagy tud valakiről valamit?takaritsák már el a pics...ba!

Wawel (törölt) 2009.04.12. 23:08:16

@bécsi pszicho: Különben neked mindenki fasisztoid, aki nem ugyanazt gondolja, mint te? Elég egyszerű a világképed...

88wx335dsf 2009.04.12. 23:10:41

@müszi:

Adni kellett a kis kapafogú fasznak valami pozíciót - most éppen gazságügyi miniszter.

müszi 2009.04.12. 23:10:56

egyékként: minden labda monnyon le!


kb ennyire méltó ez az egész hir! kell a cirkusz a népnek.de legalább lenne eszük annyi mint a bohócnak egy cirkuszban!mert egy jó bohócnak van a legtöbb esze !

müszi 2009.04.12. 23:14:31

@88wx335dsf: szia!
legalább nagy orra lenne ennek a blankoltfarkúnak.úgy már tudnám mit keres a kormányban!
de ez még ebben is korcs!

BKV - Önnek megyünk 2009.04.12. 23:17:58

@bécsi pszicho: nem vagyok se kamasz se fasisztoid

te viszont egy anyaszomorito kis komcsi vagy ezt mar regota tudjuk

inkabb enekegesd az internacionalet az valo neked

88wx335dsf 2009.04.12. 23:20:20

@müszi:

Rejtőzködő életmód folytat ;-)

müszi 2009.04.12. 23:23:07

@88wx335dsf:
én naiv ! erre nem gondoltam

müszi 2009.04.12. 23:24:18

ezek szerint a zs-k már a spájzban vannak?

88wx335dsf 2009.04.12. 23:31:58

@müszi:

Pedig a napnál is világosabb, hogy az ilyen férgek erre kényszerülnek :-D

bécsi pszicho · http://www.flickr.com/photos/haazee 2009.04.12. 23:36:12

@Wawel: mindenkit ócska, tetves kis nyilaspatkánynak tartok, aki rendszeresen
- megkérdőjelezi mások magyarságát
- más emberek származásával foglalkozik (gyk: cigányozgat, zsidózgat)
- magyarellenesnek nevezi a neki nem tetszőket
stb.
(hogy a folyamatos, értelmetlen komcsizásotokról már ne is beszéljek... :D )

algi 2009.04.12. 23:38:38

Jajj, de imádom ezt a szándékos, erőltetett ködösítést. Máskor csak egy-egy mondat erejéig találkozom vele, meg a jobboldali tévék beszélgetős műsoraiban, de egy teljes cikket még nem olvastam, aminek az egésze erre van kihegyezve. Ilyenek a cikkek a jobboldali sajtóban?

Yo! Maaan! 2009.04.12. 23:44:25

Nézzétek meg mégegyszer a felvételt! A hangja az loopolt zaj. :) Bizonyos pontokon megegyezik a képi történéssel, de ez csak 1-1 mp. A tartalom? Na most őszintén, ki az a zakkant terrorista, aki profin varrja össze az egyébként zsírúj focilabdát úgy, hogy meg van tömve robbanóanyaggal? :))) Honnan szerez semtexet (az a kis homokszínű, kocka alakú zacsiba csomagolt anyag)? És TnT-t? Miért gyártana le előre úgy molotov-koktélt, hogy még a rongy is benne van a palackban? Fizikai ismereteim szerint még álló palackból is kifolyik az illékony matéria, ha rongyot dugnak bele, nemhogy a fekvőből! :))) Ez szerintem megint akkora provokáció, mint a ház! Kérdés, hogy mi a terv? Ennek okán megint valami "terrorellenes" újítás készül? Miért nem mondják inkább azt, hogy "...bekaphatjátok, mától kezdve izmosabban védjük a k.va képviselőiteket, mer' ez van, oszt' SÜN lesz, ha nem tetszik..."?

88wx335dsf 2009.04.12. 23:50:22

Túróval töltött labda, drazséval

2009.04.12. 23:53:37

@bécsi pszicho: A radikalizálódással, erőszakkal szembeni felszólalás dícséretes.
A komcsizás viszont majd akkor lesz értelmetlen, ha nem lesz mszmp jogutód párt (merthogy az mszp az). És nem lesz dugig a parlament az előző rendszerből átmenekült elvtársakkal. Tisztában vagyok vele, hogy az ún. ellenzék sorai között is ott ülnek szép számmal. Nem is szavazok rájuk se.

Valóban rendszerváltás volt 1989-ben? Egy túrót! Az a kérdés, hogy ki az, aki ezt még elhiszi?! Van még, aki elhiszi?
Kibulizottország.

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.04.13. 00:25:40

Van reinkarnáció. Drazséban Bacsó újra testet öltött.

lopici_gaspar 2009.04.13. 00:45:17

a kamu jobboldalnak (fidesz-jobbik) csak kamu trroristakra tellett. :DD

vauvauvau 2009.04.13. 00:55:16

Be van szarva a baloldal és a rendőrség és próbálja magát erősíteni, mindenfajta kamu-elfogásokkal.
Ez az egész csoport egy fikció. Nehogy már el higgye bárki is.

Szomorú, hogy a rendőrséget a baloldal a saját játékszerének tartja.

Fedup Sári 2009.04.13. 01:05:12

"ugyan miért semmisítenék meg a rendőrök a bizonyítékokat"

Gondolod, hogy a PKKB bűnjelraktárában fognak tárolni pár kiló instabil robbanóanyagot? Mintát kell venni, igazságügyi szarkétőkkel megvizsgáltatni, a bíróság meg a szakvéleményt kapja csak kézbe, nem magát a robbanószert.

osborne 2009.04.13. 01:40:29

én dobtam fel őket 2 hete.

miután gyanús volt amint az egyik sportboltban vásárolva 3 trianonpólós beszéltgetett hangosan, hogy na a leárazott focilabdába jó sok cucc belefér és majd robbani fog a mocskos komcsi pofája húsvétkor. az egyiknél még nyíl is volt. magyar nyilasok, rögtön tudtam, hogy ezek azok.

pénzt is fogok kapni. a tiszt szerint akivel beszéltem Draskovics úr fog majd küldeni nekem valami ajándékot is mert emiatt megtarthatja állását de kérte ezt ne mondjam el senkinek.

nem bírtam megállni, bocs. vigyázzatok magatokra, nagyon durva lett a világ.

Capra 2009.04.13. 03:06:59

Inkabb azon tanakodjunk elvtelen tarsaim, hogy a Drazsenak mibol tellett egy vadonatuj csaladi hazra a Normafa uton ahol csak a telek 140 millio felett van....meg akkor is ha az egesz a kis bajos lanya neve'n fut. Hogy rohadjon meg o is csak egy tolvaj kocsog mint a tobbi.

dzsi85 2009.04.13. 03:29:33

addig ez az ország nem is érdemel normális politikusokat, amíg a nép fele szó nélkül benyeli ezeket a kamukat... rendőrpalota lövöldözése... szlovák terroristák... nyugatinál bomba... focilabdában bomba... :D:D

egyszer élném meg hogy valamelyik rohadt csaló politikust tényleg kicsinálják! piros betűs nemzeti ünnep lenne... dehát "úgy tűnik" nekünk még a terroristáink is balfaszok..

csak azt nem értem miért jó birkának lenni.. :S

A szerelő 2009.04.13. 04:54:52

Nem értem, miért csodálkoztok azon, hogy előkerült rögtön egy, a focibomba erejét demonstráló film.Beépült hírszerzőnk, F.Zia (gy.k.: FantáZia) jóvoltából közreadom, hogy hogyan történt az eset:
- Kovács B. tizedes!
- Igenis főtörzs úr.
- Keressen az arhívumból egy labdás robbanós filmet.A főnök valami marketinges könyvet olvashatott, mert most vizuálisan demonstrálna, hogy milyen veszélyesek ezek a terroristák.
- Jönnek a dzsihádisták? Na ugye megmondtam, hogy készüljünk fel jó előre!
- Nem azok, maga teve, valami magyar nyilazós csoport vagy mi, azok tömtek tele pár focilabdát szódabikarbónával. Ecettel leöntve veszélyes dolog ám az! Na eriggyen, oszt kerssen valaimi filmet ehez.
- Már meg is van. Michelle Wild és a csokisnyalóka. A néger fickónak úgy eldurran a ...
- Maga teve! Ne a saját készletéből merítsen, igazi robbanásos filmet hozzon.
- Rendben főnök, már tudom is, hogy melyik lesz. Van egy homokos film ...
- Maga buzi, fiam?
- Nem, nem olyan homok. Homokbányában robbantottunk múltkor egy világháborús aknát. Az jó lesz?
- Az jó, de azt a rész vágják ki belőle, amikor Szabó Z. tizedes karját leviszi a gránát. Amikor megy el a mentőautó, az már benne lehet. Na, siessen, a főnők ideges, elgurulhatott a gyógyszere. Úgy hallottam az ajtón keresztül, hogy valami drazséja volt csak, azt emlegette.

molaris 2009.04.13. 04:57:44

@Fedup Sári:
Mi instabil? Nagyon is jól kezelhető, szállítható,szerelhető! Amatőr.

bunkó paraszt 2009.04.13. 06:40:09

már kibaszottul unom az olyan mszp-s balfaszok, mint draskovics, szilvási stb. akcióit.
Először is a terrorizmus az, amikor ártatlan civileket ölnek meg válogatás nélkül vmilyen politikai cél elérése érdekében.
Itt viszont maximum csak egy robbantással való ijesztgetésről beszélhetünk, aminek legrosszabb esetben is az lett volna az eredménye, hogy egy politikus meghal, ennek köze sincs a terrorizmushoz.

Másodszor, sokadszorra fordul elő, hogy az mszp a terrorizmussal és robbantásokkal való fenyegetés és félelem kártyáját húzza elő a saját politikai céljai érdekében: hamarosan választások lesznek, és pár szavazatért bármit megtesznek. Undorító féreg az összes.

1953 2009.04.13. 07:03:50

Várható volt,hogy a libatolvaj megválasztása előtt megint "elvetemült" terroristákat fognak.Természetesen Tatárszentgyörgy,Kiskunlacháza nyet.

roki 2009.04.13. 07:17:00

Azt hiszem az ortodox naptár szerint valamikor mostanában lehet április elseje.
Drazsé elvtárs talán még nem állította át magyarországi dátumra a karórát.

Dr Kangörény 2009.04.13. 07:43:07

Nem kapják el, az a baj, elkapják az a baj, nyilatkoznak az a baj, nem nyilatkoznak, az a baj.

Ti annyira hülyék vagytok, hogy az már fáj.

BKV reszelő 2009.04.13. 08:13:21

@bécsi pszicho: Akkor én fasisztanácidisznó vagyok. Utálom a komcsikat és a tömegbázisukat alkotó cigányokat is. Téged is.Most jobban alszol ?

Thrasher 2009.04.13. 08:15:06

ja, provokáció baszd meg.
Szabadszállás? buszrobbantás?
kurva anyátok a provokáció, szerintetek tán nincsenek ilyen idióták ebben a szánalmas országban, akik simán megölnének bármilyen ártatlan embereket, hogy a dicsőszentszeretett hazát megvédjék a zsidókommunizmustól?
faszomat ebbe az ostoba népbe már

BKV reszelő 2009.04.13. 08:17:39

@Thrasher: Egy MSZP politikus nem lehet ártatlan ! Ez a pártállásából következik.

Pelso.. 2009.04.13. 08:30:22

"önprovokáció, önrobbantósdi, Draskovics találta ki, szoci kreálmány, stb"
Ezt a sok baromságot, mivel is tudjátok a legkisebb mértékben alátámasztani?

BKV reszelő 2009.04.13. 08:36:56

@Pelso..: A gyanúhoz az is elég, hogy az ember látja mivé is fejlődött a rendőrségnek csúfolt szervezet 20 év alatt. Ezek egy lopott biciklit sem tudnak megtalálni akkor sem, ha a renőrkapitányság orra elől lopják el, de csak az ügyeletes tisztig tolják. Inkább lezárnák az ügyet és kerülgetnék az "ismeretlen" objektumot a bejáratnál. A másik ok a gyanakvásra, hogy ha valóban lenne ilyen terrorista szervezet, biztos, hogy tudnának produkálni, tudtak volna produkálni már egy pukkanást legalább. Fura, hogy másoknak már sikerült, pl. az aranykéz utcában annó. Ott volt detonáció, nem is kicsi, nyom mint a tenger, bűnös meg nincs. Itt meg....itt meg még a gyufát sem vette elő a nagy terrorista hálózat és máris megbuktak, mert "kinyomozták" ! Na ne ! ...és fura a célszemély jelentéktelensége is. Tudod a terrorizmus lényege ugyanaz, mint a sóbizniszé: legyen látványos, figyelemfelkeltő, stb. Ez a nevesincs mszp töltelék erre nem alkalmas. Ha teszem azt a hillerpifti lett volna a célpont, netán be is dörren az ablaka...

Pajtás 2009.04.13. 08:38:16

mennyi ostoba van ebben az országban. a faszé kell mindent elbagatellizálni. ebben a kurva országban miért lehet heccből székházat foglalni, újságírót verni, bombákkal szórakozni büntetlenül? Nemtod? Hát azért bazze mert az ország egyik felének az érdeke ezt kívánja. Hogy szabadon lehessen harckocsit lopni, játékpisztolyt 30 ezeré miniszterelnökre fogni, tojással buzit dobálni. Vegyétek már észre, hogy a hatalomért folyó harc játékszerei vagytok, a társadalmi normák pedig az áldozatai.

moncayo 2009.04.13. 08:50:53

Szerintem Szilvásy féle kreatúra. Pont úgy, mint a Budaházi, meg néhány kókler. Nem tűnt fel senkinek, ha más bármiért bent fogják hónapokra, ezek meg 1000 balhé után is max. másnap távozhatnak, soha sincs ellenük itélet, sitt. Tuti, hogy a titkosszolgálat "emberei". Vagy pénzért, vagy mert megfenyegették őket, az első (még igazi) balhékuk után.

88wx335dsf 2009.04.13. 08:55:14

@Pelso..:

Ugyanazzal amivel ők az ellenkezőjét.

Vagy neked bizonyíték egy túróval töltött futballabda, meg egy zseblámpafényben fetrengő fasztudjaki, fasztudjamikor?

sprenczl 2009.04.13. 08:58:07

Drazséék kamuja szvsz az egész. Fedősztori a szórkavarásukhoz

Thrasher 2009.04.13. 09:12:46

@BKV reszelő:

te tényleg ekkora barom vagy?
nem érted, amit írtam?

Netuddki. 2009.04.13. 09:14:16

Nos ugye, aki USA-ba szeretne utazni kitöltetnek vele egy kérdőívet, amin többek között ez a kérdés is szerepel:
- Ön azért utazik az USA-ba, hogy ott terrorista cselekményeket kövessen el?

Na az ilyen kérdéseket pont az ilyen hülyéknek találták ki. Az ilyeneket elkapni becsülendő, de talán mégsem akkora érdem.

Brian Élete rulz!

hubertusz 2009.04.13. 09:23:07

Szerencsém volt.

Még a gépfegyverével negyvenen egyszerre üvöltő őrült- állat kommandós kiérkezése előtt hét másodperccel sikerült eltüntetni felhasználni kívánt rendkívül veszélyes bombát!

Istenem, ki dobhatott fel?
Nem derülhet ki a nemzetközi kapcsolat! Csak körül kell nézni: mindenütt rettenetes robbanóanyagl! Mindenki terrorista! ( A kommandósok is, ha civllben vannak.)
Elárulom, hogy ezt az emberi élet kioltására kreált robbanóanyagot is kereskedelemben vettem!
Úgy hívják, hogy francia krémes...

fecsa 2009.04.13. 09:26:17

Irigylem az ilyen embereket, hogy ilyen jó a fantáziájkuk. Nekik az élet sosem olyan mint másoknak. Lehet, hogy ez fehér színű, de ő mégis feketének tudja.
Unatkoznak.
Birka nép ez a magyar, megérdemeljük sorsunkat. Addig míg az ország általános IQ-ja nem emelkedik addig ilyen is lesz a helyzetünk. Egy országot nem egy vagy két ember fog felemelni, hanem a nemzete. Ha egy nemzet egyelőre ilyen szinten van, hát ....

Octaviával üldözni? Igen. Az autópályán kezdődött, ott meg ugye RS Octavia amit használnak. Mivel üldözzenek szerinted? Hagyják csak simán elmenni? Kíváncsi lennék ha ellened történne valami akkor hogy állnál a dologhoz. Rendőr mondja azt, hogy ááá 10 millióan vannak az országban, nem kezdjük el keresni, úgy is lehetetlen megtalálni...

A videó tényleg vicces volt. Ez a magyarok nyilai akármi ... még viccesebb. Mutassák be ezeket az arcokra, szarom le a személyiségi jogaikat, annyi nekem is van, mint neki. Én sokkal brutálisabb dolgokat alkalmaznék az ilyen barmok ellen.
Vannak akik csak ebből tanulnak.

Pelso.. 2009.04.13. 09:27:42

BKV reszelő,

A gyanú, és egy állítás, illetve annak bizonyítása között akad némi különbség.
Igen, a terrorizmus showbiznisz, az elkövetők célja általában ez.


88wx335dsf,

Nem nekem kell a bizonyíték, hanem a bíróságnak. Az ő dolga lesz a mérlegelés, nem a tiéd, nem az enyém.

BKV reszelő 2009.04.13. 09:34:52

@Pelso..: Hmm. Ők állítják, hogy terrorszervezet én állítom, hogy kamu. Nekem nem kell bizonyítanom, az élet fog helyettem bizonyítani. ;) Nem mellesleg semmi nem bizonyítja a draskovics féle verzió igazát, tehát egyelőre az is csak gyanú....csak ők a gyanú alapján el is vihetik a gyanú alanyait. Nem lepődnék meg, ha pár hónap múlva kiderülne, hogy ártalmatlan anyag volt a lasztikban és a rendőrség árnyékra vetődött.

@fecsa: "Rendőr mondja azt, hogy ááá 10 millióan vannak az országban, nem kezdjük el keresni, úgy is lehetetlen megtalálni..."
Most ugyan nem mondják - még - ezt, de eszerint cselekszenek.

BKV reszelő 2009.04.13. 09:35:38

@Thrasher: Kedves felmenőid a barmok, hiszen nem fedezték fel időben a fogamzásgátlás jelentőségét, így most itt írkálhatsz. ;)

BKV - Önnek megyünk 2009.04.13. 11:06:40

@bécsi pszicho: amikor a demszky tornadod josolt akkor mi volt a velemenyed?

csak erdekelne szeretnem ha mgvalaszonad

88wx335dsf 2009.04.13. 11:11:46

@Pelso..:

Akkor meg miért tőlünk kéred a bizonyítékokat?

dshk 2009.04.13. 12:50:37

@BKV reszelő: szóval a rendőrök szerinted soha nem fognak el senkit. Amúgy saját magad elhiszed amit írsz? :) Csak úgy mondom, hogy még a lopott kocsik jelentős részét is megtalálják.

Carnivora (törölt) 2009.04.13. 14:40:44

@fecsa:

RS Octavia az M3-as ezen szakaszán nem nagyon van az az M1-esen pörög ezek a szabvány szolgálati Octaviával kezdték el a motorost üdölzni az autópályán ... na a kawasaki egy gázhúzásra két kilón van az Octavianak meg kell két kilométer a 180-as tempóhoz ...

A motoros max. magát nyírja ki az autópályán már láttam beleállni motorost előző furgonba ... a rendőrnek egy sportgépet Ferrarival sem sok esélye van elkapni. Tudod van egy olyan találmány, hogy rádió beszólni az őrsre mi a pálya, és a motoros előtt zárják el a menekülőirányokat ... nem elkezdeni játszani üldözősdit másokat összetörni.

Carnivora (törölt) 2009.04.13. 14:41:38

@dshk:

:D te v.mi Draskovics féle propagandista vagy? :D

Pelso.. 2009.04.13. 15:47:57

88wx335dsf,

Ha valaki valamit határozottan, tényként állít, az ne csodálkozzon, ha néha alá is kell támasztani valamivel.

Szerintem, meg Jancsi volt, és Juliska varrta a labdát. Ez csak egy verzió a sok közül, ugye.

lanyi 2009.04.13. 19:40:55

@dshk:

Öcsém, hogy te mekkora idióta vagy!:)

Ja a zorbánviktor puncsont csinál...:)

Te balfasz marha!

Kár hogy megszüntették az elvársaid állandó lakhelyed Lipótmezőt:)

lanyi 2009.04.13. 19:46:01

@bécsi pszicho:

Én tudodm minek nevezlek téged?:)

Egy idióta debil kretén baromnak...:)

És mit eszik?

A saját taknyát.)))

dshk 2009.04.13. 21:12:55

@lanyi: köszi, szép bemutakozás Akkor most lehetne találgtatni (ha érdekelne), hogy lanyi felhasználó vajon a tipikus jobboldali, vagy lanyi felhasználó éppenhogy a jobboldal lejáratására személyesen Gyurcsány által felbérelt provokátor.

lanyi 2009.04.13. 22:21:50

@dshk:

Veled tesókán nem az a baj, hogy baloldali vagy, hanem az hogy nincs eszed...:)

kinot 2009.04.15. 11:36:41

"...egy ismerősöm: Galván Tivadar mutatta be nekem. Akkor még nem sejtettem, hogy... mit nem sejtettem?"
süti beállítások módosítása