Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Ki gyilkolta meg Horák Nórát?

2009.06.26. 22:29 | Proszektura | 5 komment

Kétségtelenül a nap híre, hogy beismerte tettét P. József, akit a kiskunlacházi gyermekgyilkossággal gyanúsítanak..

Talán furcsa, de szerintem a Jobbik EP választási sikere ennek a P. József nevű úrnak is köszönhető.

A „magyarok” többsége ugyanis a mai napig szentül meg volt győződve arról, hogy a leányt a múlt év novemberében a cigányok erőszakolták és gyilkolták meg.

Ezt a meggyőződést a szélsőjobboldali médiumok gátlástalan, alattomos hazudozásaikkal folyamatosan sulykolták is az emberekbe, köztük a magát pökhendien a legolvasottabb jobboldali hírportálnak nevező „korlátlanul magyar” internetes szélsőjobboldali fasiszta posvány a Kuruc.info is.
Már a kezdet kezdetén, 2008-11-27-én magabiztosan a tudtunkra adta, hogy „hat cigány volt a tettes, akik közül többet már állítólag el is fogtak. A buliból hajnalban hazafelé tartó magyar lányt megerőszakolták, megfojtották, majd élettelen testét ruhájától megfosztva az út szélére dobták.”

Még aznap leközöltek egy olvasói levelet is, ugyancsak telis-tele légből kapott primitív hazugságokkal, a szokásos módon kommentárokkal ellátva.

„De az a legrosszabb, hogy ez a hat (Kuruc.info: állítólag csak öt, mert a hatodikat tettestársai megölték még őrizetbe vétel előtt, hogy ne spicliskedjen, de ezt még csak egy-két helyről hallottuk, így nem biztos infó.) "úriember" valószínűleg el se lesz ítélve, vagy kap 5-10 év felfüggesztettet. Na és miért? Mert kérem szépen a kisebbséghez tartozik, és a kisebbségnek mindegyik aktuális kormány nyalja azt a jól megtermett hátsó felét. Régebbről én nem emlékszem ennyire durva dolgokra részükről, vagy lehet, hogy csak nem voltam eléggé informálódott (Kuruc.info: akkor is csináltak – lásd pl. kannibalizmus sztori.)

Rá egy napra ugyanez a szennyportál szokása szerint még egyértelműben fogalmazta meg primitív, uszító hazugságait.

„Végre ezrek  - 5 és tízezer közti létszámban - mozdultak meg a fekete rasszisták, a Gyurcsány-rezsim és káoszőrsége által támogatott emberölő, gyerekgyilkos, a magyarok pénzén élősködő buckalakók ellen, Mint ismeretes, múlt vasárnap hajnalban cigányok mészárolták le bestiális kegyetlenséggel a tizennégy éves Horák Nórát, aki a helyi művelődési házból tartott hazafelé. A kislányt megerőszakolták, majd megfojtották. Csaknem teljesen csupasz, megbecstelenített holttestére vasárnap édesapja talált rá a kultúrház melletti bozótosban.”

Aztán ez év május végén az EP választások közeledtével az ügyet a Kuruc.info már úgy tálalta, hogy a rendőrség nem is akarja a tetteseket elfogni.

„Valahogy nem akaródzik megtalálni őket, hiába minden DNS-minta. Ha nekik nem sikerül, majd sikerül a csendőrségnek, amelynek tagjai a Magyar Gárdából verbuválódnak, a Jobbik pedig mindent megtesz azért, hogy a Szent Korona alkotmánya szerint élhessünk, mert 2011-gyel repül a föld a talpunk alól, ezt megvárni nem szabad.”

Most, hogy a Magyar Gárda segítsége nélkül is meglett a – nem roma - tettes, a Kuruc.info azért továbbra sem adta fel. Ha beteges cigánygyűlöletüknek a valóság nem felel meg, akkor azt a szájízük szerint átalakítják.

„Úgy tűnik, beigazolódik korábbi feltételezésünk, hogy egy szerencsétlen, kérdéses beszámíthatóságú magyar nyakába varrják az egész ügyet. Ha ő is bűntárs, kétségkívül minimum kötelet érdemel, de mi van a többi tettessel, akikről a helyiek egy emberként gondolják, hogy cigányok voltak? Emlékezzünk: egészen eddig a rendőrség is több elkövetőről beszélt.”

Mi ez, ha nem folytatólagos közösség elleni izgatás?

Az rendjén való (?), hogy ezt a külföldi szervereken át sugárzó portált nem lehet megszüntetni, lekapcsolni, de a förtelmes, gyűlöletkeltő cikkek íróit miért nem lehetséges elkapni?

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr761211009

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.06.27. 13:17:16

Rendetlen rendpártRepedezik a Jobbik nagy rendpárti imidzse. Először kiderült, hogy a kiskunlacházi gyilkos nem cigány, most még az is bebizonyosodni látszik, hogy bizony az alvilág és a Jobbik vezetése összeér. Összenő, ami összetartozik, mondhatnám kárö…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sivatagi n. 2009.06.26. 23:47:50

A Jobbik sikere a gátlástalan cigánybűnözésnek köszönhető. Most az egyszer nem cigány volt a gyilkos? Sajnos túl sok esetben viszont igen.

Erre pedig rátett egy lapáttal az a primitív, pofátlanul uszító és hazudozó libsi-cigány söpredék, amelyik Mortimertől kezdve a tatárszentgyörgyi öngyújtogatásig mindent a rasszista többségi társadalom nyakába próbál varrni.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.06.27. 00:27:10

Ismétlem magam, de hát az a tudás anyja.

Az egészben az a kellemes, hogy végre-valahára mi, magyarok is fel tudunk mutatni valamit, méghozzá azt, hogy csak nálunk és csak most létezik egy ember, akinek 5 (mondom: ÖT) DNS-e van egyszerre!

VILÁGSZENZÁCIÓ!

Úgy hallottam, mongol és kazahsztáni orvosok ültek repülőre, hogy szombat reggelre itt legyenek, mert ezt látniuk kell. Egy kínai delegáció most vesz nyálmintát a "bűnöstől", egy kameruni küldöttség pedig jól megfingatja, mert nekik az is elég.
A lényeg: ilyen ember eddig nem létezett a Földön, akinek egyszerre volt ötféle DNS-e, és mind az ötöt képes volt "szétszórni" a bűntény helyszínén, az áldozaton, szegény kislányon.

Förtelem.

A magyar ember természetesen olyan, mint a jó cigány: felejt. Havonta el kell neki mondani, hogy mi miért van, mert ha nem így lenne, egy idő után vécékefével mosna fogat, és a hüvelygombáért sorba állna a piacon. Bocsássatok meg, nem általánosítok, csak a doboz (tévé) előtt ülő magyar birkákról meséltem most.
Szóval ül a magyar a tévé előtt, és már elfelejtette, hogy tavaly, mikor megtalálták szegény kislányt, ötféle DNS-t azonosítottak, és most, hogy a "híradó" (a független, ugye, Antóniával az élen, ha-ha-ha)(meg a "házaspárral" a másik adón) arról tájékoztat, hogy egyetlen egy gyilkos volt, méghozzá egy fehér, magyar férfi, aki... blablabla...

Itt egy akkora szenzáció, hogy az orvostudomány letette a kalapját. Meg a haját. Meg talán a diplomáját is. Egytől egyig.

Ötféle DNS.
Egyetlen tettes.
Az is fehér ember.

Röhögök.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.06.27. 15:48:37

A rendőrség több hónapja tudta, h egy szőkésvörös elkövetőt keresnek.

A titok őrzése állítólag a nyomozás érdekeit szolgálta, miközben hagyták ventillálni a széljobbert, h aztán kárörvendően visszalőjenek majd. Kicsit hányás ez az egész story.

Politizál a rendőrség, ez a baj.
Mellesleg a nemi erőszakos gyilkosság nem cigánybűnözési kategória, csak a kurucon. A normálisabbja úgy fogja fel, ahogy Gönczöl kriminológus anno abban az egyetemi tankönyvében.

Nehuzdle Merrosz 2009.06.27. 20:25:37

Nem értem.
Van ez az " internetes szélsőjobboldali fasiszta posvány", amely "telis-tele légből kapott primitív hazugságokkal" uszít a cigányság ellen. Nem szoktam olvasni, de elhiszem, hogy így van.
De árulja már el valaki, hogy miért jó naponta rákattintani egy olyan oldalra, ahol fröcsög az indulat, hazudoznak, az írások olvasásától felszökik a vérnyomásom és fekete karikák táncolnak a szemem előtt. Még az sem kizárt, hogy az ilyen portálokon lévő fekáliából fertőző gondolatok gőzölögnek és egy idő után magamon is tapasztalni fogom az ott tenyésző nyavalyát...

Etniez 2009.06.29. 07:00:05

Az a baj, hogy te nem értetted meg a problémát.

Jelen korban gyilkosságot csak a többségi társadalom követ el, általában a kisebbségi társadalom ellen.
Legalább is a különböző jogvédő/bűnpártoló szervezetek szerint.
Ma Magyarországon Mohácsi Viktóriák és Kolompár Orbánok cikáznak szét az országban, hogy HAZUDJANAK, vagy tényeket MÁSÍTSANAK MEG.

Tele van a sajtó olyan hírekkel, hogy a többségi társadalom milyen rossz.

Pedig lófaszt. Ez egy hazugság, sőt. Pont az ellenkezője igaz.
Az igazságot pedig eltagadták az emberektől.
A sajtóban nem jelenhet meg az, ha egy cigány ember magyart öl. Ezt csak a kuruczon merik leírni, ezért is járnak oda az emberek. Ellenben ha cigányt öl meg magyar, akkor azzal telerettegit Európát. Ez a kettős mérce.
És ezt a hazugságot a média gerjeszti.
Az embereknek hazudnak, ezért ők már minden hír mögé beképzelik a cigányságot. Mert nem tudják, hogy mi az igazság, mert a média HAZUDIK NEKIK.


Ezért kellene befejezni, hogy csak akkor teszünk említést az áldozat hovatartozásáról, ha cigány.

VAGY MINDEN ESETBEN TÜNTESSÜK FEL VAGY SOHA. ESETLEG A TÉNYLEG RASSZISTA GYILKOSSÁGOKNÁL (mint pl Olaszliszka: "öld meg a magyart")

Nem érted te ezt barátom, még most sem.

Be kell fejezni a hazudozást, mert ez lesz az eredménye...
süti beállítások módosítása