Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Tényleg, mi is itt a lényeg?

2009.07.27. 19:49 | Proszektura | 2 komment

Olvasom, hogy az ellentmondásos helyzet ellenére Bajnai Gordon továbbra is bízik Draskovics Tiborban. Szollár Domokos kormányszóvivő szerint ez a bizalom abszolút töretlen, s az a lényeg, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb sikere volt, hogy a nyomozók lebuktattak egy terrorszervezetet.

Szerintem is valóban ez a lényeg. S, ha ezúttal tényleg egy igazi terrorszervezet akadt fenn a hálójukon, akkor ez valóban dicsérendő. A szerencsétlen amcsi kollégák mióta hajkurásszák például azt a bizonyos Oszama Bin Laden nevű urat, mégsem tudják elcsípni. Ha így folytatódik ez a hazai sikersztori, még majd megérhetjük azt is, hogy legközelebb a tengerentúlról már nem mihozzánk küldenek bűnügyi profilírozókat, hanem majd mi transzportálunk az NNI-től őhozzájuk.

Szóval tényleg nagyszerű, világraszóló dolog volt ennek a gonosz robbantgató bandának a fülön csípése, büszkék lehetünk Szilvásyra, Ficsórra, Laborczra, meg a többiekre.

Épp az imént olvastam egyébként a hvg hírlevelében, hogy a gyanú szerint Budaházy György utasítására hajtotta végre egyik bűntársa a Hiller István családi háza elleni lőfegyveres támadást, illetve az ő utasítására dobtak Kóka János épülő házára Molotov-koktélt 2007 decemberében. 

Én csak azt nem értem, mégis mit csináltak ezek az ügyes nyomozók az elmúlt évek során. Ugyanis Budaházy már a 2002-es hídfoglalása után közismert szereplője lett a hazai szélsőjobbnak. Ő volt az is, aki később sajátos bújócskát játszott a rendőrséggel, amikor – bár körözés alatt állt – fekete sí maszkban mégis felszólalt a fakabátok gyűrűjében 2006-ban a Kossuth téren úgy, hogy meg sem kísérelték elfogni.

Érdekes az is, hogy Csintalan Sándor megverését követő napokban miként nyilatkoztak meg az akkori titkosszolgálat illetékesei a Magyarok Nyilaival kapcsolatban. Elmondták, hogy továbbra sem biztosak abban, hogy formálisan is létező szervezetről van szó, noha ez a csoport vállalta magára a két kormánypárti képviselő háza ellen októberben végrehajtott Molotov-koktélos támadást is.

Vagyis Budaházy, az állítólagos terroristavezér a titkosszolgálat és a rendőrség és a nemzetbiztonsági hatóságok orra előtt szervezte meg úgy ezt az állítólagos közel tucatnyi létszámú terrorcsoportját, készítgette robbanó futball-labdáit, és hajtott, hajtatott végre nem is akármilyen terrorcselekményeket úgy, hogy a legutóbbi időkig az sem volt tudott az illetékes hatóságaink előtt, hogy egyáltalán létezik-e ez a szervezet.

Azt fel sem merem tételezni, hogy a szerveink korábban is tudtak a Magyarok Nyilai létéről, és Budaházyval való kapcsolatáról, ennek ellenére mégsem avatkoztak közbe.

Mindenesetre, ha én bármilyen terrorcselekményt szeretnék végrehajtani, mondjuk Bokros Lajossal vagy Nyakó Istvánnal szemben, tuti, hogy nem olyanokhoz fordulnék, akikről tudom, hogy évek óta megfigyelik, lehallgatják. És szerintem az ilyen illető is messze elkerülne engem.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr361272258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sobrijoska10 2009.07.27. 22:23:42

A terroristák mindig az adott ország kreálmányai. Valójában nem is léteznek, csak beszélnek róluk.. és rájuk hivatkozva ugye elég sok mindent meg lehet tenni...
Bin Laden se létezik, azért nem tudják elfogni, mert nincs is kit...

Tapmancs 2009.07.28. 07:21:22

Egyszerűen nem értem. Tőlünk nyugatra az itthoni események 1%-áért lemondanak miniszterek, itt meg "töretlen a bizalom" Drazséval szemben. Mi a fenét tudhat ez az ember hogy ennyire nem lehet kirobbantani a helyéről? Valószínűleg az "elit" 3/4-e mehetne a börtönbe ha kinyitná a száját olajügyekben.

Meg ez a szánalmas bizonyíték-hamisítás... A hülye is látja hogy ugyanaz a 2007-es bonyhádi és a "magyaroknyilais" videó, az a baromság hogy ez egyáltalán felmerül mint kérdés. Erre a "szakértő" nem tudja biztosan megállapítani hogy mikor készült. És ugye mivel kiderült hogy ezzel kapcsolatbanm össze-vissza hazudoznak (először biztosra mondta Drazsé hogy a M. Ny. robbantott, most pedig már csak illusztrációként kérték kölcsön a felvételt), felmerül a kérdés hogy a többi állítólagos bizonyíték mennyire hiteles. Valószínűleg semennyire, csak valamit nagyon akarnak, aminek nyögés lesz a vége.
süti beállítások módosítása