Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Százmillió

2009.08.07. 14:41 | Proszektura | 2 komment

Az országos rendőrfőkapitány hangsúlyozta: a 100 millió forintot annak fizetik ki, aki segít valamennyi támadás ügyében kézre keríteni az elkövetőt.

Vagyis az informátornak meg kell mondania, kik gyilkoltak romákat Nagycsécsen, Tatárszentgyörgyön, Tiszalökön és Kislétán, illetőleg kik kísérelték ezt meg Galgagyörkön, Piricsén, Nyíradonyban és Alsózsolcán.

Na most ehhez képest sok ez a százmillió vagy kevés?

Nyakó István MSZP szóvivő szerint Orbán Viktor " trópusi dőzsölése" a legvisszafogottabb számítások szerint is közel egymillió forintba került, miközben egy átlagos magyar kereső egy évig él ennyi pénzből.

Vagyis ehhez képest is a százmillió nagyon sok pénz. Orbán és családja száz évig dőzsölhet ennyiért a trópusokon, az átlag magyar kereső pedig a paneljában akár száz évig elvegetálgathat.

Mármint ha egyáltalán él addig.

Ha pedig azt nézzük, hogy Nyakó képviselő és felesége több parlamenti ciklusban sem tudott még csak megközelítőleg sem százmillkás költségtérítést, lakásbérleti díjat és egyéb juttatást magának begyűjteni, akkor az a százmillió mégiscsak nagyon sok pénz.

Ha ellenben azt vesszük alapul, hogy ennyi lóvét a BKV-nél egy személyzetis főnök is lazán bekasszírozhat rövid idő alatt, akkor a díjkitűzés összege bizony mégis kevésnek tűnik.

Úgy tűnik, a hatalomnak fontosabb bizalmi kádereinek a megfelelő javadalmazása, mint az utóbbi évek leggonoszabb, legaljasabb sorozatgyilkosainak a felderítése.

Ráadásul ezért a százmillióért a humánpolitikai főmuftinak nem is kell senkit feljelentenie, legföljebb attól kell tartania, hogy őt fogják följelenteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr491294792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yasashi Tanuki 2009.08.07. 21:01:20

Inkább a romák biztonságára kellen költeni azt a 100 milliót.

Épithetnénk egy nagy tábort mondjuk a Balaton mellett amit a Rebisz esetleg az In-Kal security őrizne és az összes magyarországi romát összegyűjthetnének ott.
Addig maradnának ott amig a rendőrség meg nem találják a gyilkosokat igy elkerülhetnénk a további blamázst a szlovákok részéről.
Ennek a projketnek lennének járulékos előnyei is.
-Kiderülne, hogy ténylegesen hányan vannak.
-Az is kiderülne, hogy ezek az állampolgárok és a munkájuk hiányoznak-e a társadalom nem roma részének.

Pólópokol - David · http://polopokol.hu 2009.08.08. 10:23:32

@Yasashi Tanuki:
Gratulálok a kommentedhez. Amikor embereket a saját házukban sörétes puskákkal mészárolnak le, akkor te ilyen együttérző módon tudsz megnyilvánulni...
Igaz megteheted, hiszen a te életed nincs veszélyben.
süti beállítások módosítása