Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Oszkár tudja

2009.09.15. 20:15 | Proszektura | 44 komment

Hazánkban némely vidéki polgármesterek szíre-szóra sztárként szerepelnek a médiában. Egymásnak adják a kilincset a mokkában, a Napkeltében, egyéb illusztris újságokban. Egyikőjük lelkesen szociális kártyát tervez, a másikjuk a falu legényeivel ferde pályán focizik, s jó pénzért árulja Ivád utcaneveit. (Mit szólna hozzá, ha valaki megvenné a falu főutcáját és mondjuk Pusoma Dénesről nevezné el…?)

Van aztán olyan is, aki Drávapiskiban osztogatja az igazságot, miközben szent dzsihádot hirdet a cigány uzsorások ellen.

Most pedig egy Molnár Oszkár nevű – mindeddig (a buzizását leszámítva) országos politikában jórészt ismeretlen –polgármester eme kreatív közjogi méltóságok közül is kirítt enyhén szólván „sajátos” nézeteivel.

Azt állította ugyanis ez a drága edelényi Molnár úr, hogy a környéki cigányasszonyok – úgy általában mindegyik – gumikalapáccsal verik a hasukat, meg – s úgy általában mindegyik - mindenféle mérgeket szednek, hogy hülye gyerekeket szüljenek.  Mert ugye akkor több családi pótlékra jogosultak.

A Népszavának adott interjújában a polgármester úgy fogalmazott: több, számára hitelesnek tűnő helyről hallotta ezeket az információkat, Szendrőládot és Lakot pedig véletlenszerűen nevezte meg. Molnár Oszkár közölte: neki van igaza, és feljelentést tesz, punktum.

A polgármester úrnak mindezzel sikerült egy csapásra híresnek lennie. És sikerült megközelítenie azt a színvonalat, amelyiket a Kuruc.info ért el folyamatos primitív cigányozásával és kiváltképpen  például akkor, amikor azt állította, hogy a cigányok bizony emberevők.

Különös dezsavű érzésem van. Ez az egész Molnárféle felháborító eszement zagyvaság kísértetiesen hasonlít a tiszaeszlári vérvádra.

Mendemondákon alapuló gonosz hazugságok, amelyek kiválóan alkalmasak egy népcsoport elleni gyűlölet szítására.

Ha a rosszindulatú izgatásra is Oscar-díjat osztogatnának. Molnár Oszkár igen esélyes lenne rá.

Egy nagyon régi sláger szerint: Oszkár tudja, de nem mondja.

Jelen esetben viszont erre az Oszkárra, erre a Molnár Oszkár nevezetű úrra a Verdi kuplénak éppen a fordítottja igaz.

Nem tudja, de azért mondja.

S akkor még igen finoman fogalmaztam.

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr611384766

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Molnár Oszkár rasszista 2009.11.18. 07:20:04

Az a csávó, aki egy demokráciában megengedhetetlen kijelentéseket tesz, a friss hírek szerint újra képvieslő lesz - elég jó eséllyel. És ne legyenek kétségeink a felől, hogy egy nem éppen a belső demokráciájáról híres pártnál ez miként szavazódott meg....

Trackback: Országos képviselő helyi ügye 2009.09.16. 14:47:12

Orbán Viktor már ügyesen játszotta a tényt-vagy-"véleményt"-mondok játszmát, amikor a "konzervatív" politikus a marihuánát és Thürmer Gyulát védő szervezettel szövetkezett. A mondjuk-is-meg-nem-is játékot nemrég a melegfelvonuláskor...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Makumba4 2009.09.15. 21:09:48

Az általad említett" sláger" Verdi Álarcosbálja 3. felvonásából Oscar áriája, semmiképpen nem kuplé, de ezt akár mellékes körülménynek is tekinthetjük. A hír szent, a vélemény szabad - ennek ellenére mindezért a sokszor elszajkózott marhaságért billentyűt ragadnod felesleges volt. Szerintem ez a téma korántsem ilyen egyértelmű...

sivatagi n. 2009.09.15. 21:13:36

Molnár Oszkár kimondta a nyilvánvaló igazságot, mint ahogy Pásztor Albert is tette az elviselhetetlenné váló miskolci cigánybűnözésről.

A gonosz hazudozó inkább az, akinek ez nem tetszik.

a_tom 2009.09.15. 21:30:02

A téma teljesen egyértelmű. Ha Osszkár úrnak bizonyítékai voltak bűncselekményről akkor feljelentést kellett volna tennie, utána lehet magyarázni. Nem pedig fordítva, akkor tenni feljelenést mikor számonkérik a kijelentéseit(persze nem a bizonyítékkal jött elő, csak időt húz). Akinek pedig az a szent meggyőződése hogy már megint "kimondta valaki az igazságot", ugyanez vonatkozik, mutasson fel bizonyítékot vagy kussoljon.
(Nem, nem vagyok a szólásszabadság ellen, de a rágalmazás nem része ennek)

l3w1n7o 2009.09.15. 21:33:08

menj te anyádba proszektúra

loláb 2009.09.15. 21:45:16

Azért mert valamit nem lehet bizonyítani, még egyáltalán nem biztos, hogy nem igaz.
Takaróznak azzal, hogy a cigányok között semmivel nem nagyobb a rendellenességgel született gyerekek aránya. Mivel azonban nincs nyilvántartás, arról, hogy melyik szülő nő cigány, melyik nem, így ez is éppen annyira ellenőrizhetetlen állítás, mint amit Molnár mondott.

(Egyébként a kalapácsos dolgot én igen jelentős cigánylakossággal rendelkező térség klinikájában praktizáló orvos ismerősöktől már évekkel korábban hallottam. Ettől még persze előfordulhat, hogy nem igaz...)

states1 2009.09.15. 22:15:12

Proszektúráknak nem ártana, ha kihúznák a fejüket a homokból, és mondjuk beleolvasnának Moldova Vihar készül című könyvébe, ahol valami fatális véletlen folytán szó szerint ugyanaz áll, mint amit Molnár mondott. A neten pedig már hónapok óta keringenek ezek a történetek. Persze tudja ezt a mi Proszektúránk is, de könnyebb hülye posztokat írni, mint szembe nézni a valósággal. A cigányok egy része gyerekgyártásból él, és a pénzért gyereket vállalástól már csak egy lépés pénzért hülyegyereket vállalni, ha azt jobban fizetik...

Vincent Vega 2009.09.15. 22:23:56

Nemazért de ezt Borsodban mindenki tudja...és ez már legalább 10 éve így megy. Történetesen faterom orvos Borsodban és ő is hallotta kollégáktól, stb. Még ha pletyka is lenne...minden pletykának van egy kis alapja. Már nem szabad semmit mondani a cigányokról, mert akkor az ilyen lelkes romavédők (mint a blog írója is) előveszi a rasszista kártyát, és elkezd a kurucinfóhoz hasonlítgatni... A blog írója meg egyszer látogasson el borsodba, mondjuk Szendrőládra. Informálódjon, aztán utána írjon véleményt!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.09.15. 22:32:19

A poszt érvei annyira gyengék, hogy fölösleges is vitába szállni vele, viszont itt van ez:

"Azt állította ugyanis ez a drága edelényi Molnár úr, hogy a környéki cigányasszonyok – úgy általában mindegyik – gumikalapáccsal verik a hasukat, meg – s úgy általában mindegyik - mindenféle mérgeket szednek, hogy hülye gyerekeket szüljenek."

Nos, ez tényszerűen hazugság. Molnár, többször direkt kihangsúlyozta, az inkriminált videón is, hogy NEM úgy általában a cigányok, NEM mindegyik cigány. Sőt még azt sem mondta, hogy cigányok voltak. (Igaz ez a szövegkörnyezetből sejthető, de "bizonyíték" nincs erre sem.)

ui: A gumikalapács, ha létezik is placebo. Nem attól lesz hülye a gyerek, hanem a cigitől, alkoholtól. Na ki az aki nem látott cigiző, piáló terhes cigányasszonyt?
Aki jelentkezik az még nem látott cigányt élőben, így lehetőleg világmegváltó okosságait az említett etnikumról, továbbiakban fojtsa magába.

ozirisz · http://el-maszat.blog.hu 2009.09.15. 22:37:46

Molnár kijelentése nem nagyobb hülyeség, mint látatlanban azt állítani, hogy nem mondott igazat.

hauvarju 2009.09.15. 22:49:20

Ezt irta az IGAZMONDO, KOMMUNISTA BIBLIATOK

www.nol.hu/lap/mo/20090814-az_ertelmi_fogyatekosok_faluja

Olvassatok el figyelmesen es ertelmezzetek, majd mondjatok ra hogy nem igaz. Csakhogy a tenyek makacs dolgok.......

states1 2009.09.15. 23:01:31

Ugyan már, bizonyíték, csak be kell menni bármelyik általános iskolába, ahova sok cigánygyerek jár, tele van fogyatékos gyerekekkel, meg 16 éves ötödikesekkel, erről a pedagógusok tudnának mesélni, de szerencsétlenek meg sem mernek mukkanni, hiszen így is napi rendszerességgel verik őket a cigány szülők, vagy pedig meghurcolják őket PC jegyében, és elvesztik az állásukat.

ozirisz · http://el-maszat.blog.hu 2009.09.15. 23:24:14

@hauvarju: bocs, de a zsebbecsúsztatós leszázalékolás és gyerekek szándékos megnyomorítása messze nem ugyanaz a kategória.

Pszt! 2009.09.15. 23:55:26

Egyre több fideSS-es polgármesterről derül ki, hogy síkhülye. Akarjuk ezeket jövőre 2/3-dal hatalomrajutni?

LeMond 2009.09.16. 00:05:05

A kedves cikkíró volt valaha is Miskolc, vagy Ózd környékén? Esetleg Békés megyében? azt hiszem elég lesz Pest megyében kicsit körbe kérdezősködni, utána irkáljon!

Drang 2009.09.16. 00:26:28

Elemérnek, úgy látszik, nem tanították kellő mélységgel pl. Szűcs Jenőt. Ha tanították (és tanulta) volna, tudná, hogy az ideológia és a valóság között túlságos mértékűre táguló szakadék elsodorja az ideológiát. Ez ti. a baloldali diktatúrák bukásának elsődleges oka (manapság pedig a velük szükségszerű analógiát mutató liberalizmusé).

gemby 2009.09.16. 01:51:05

komolyan, ezt a sok pesti, polkorrekt, liberálbalos hülyegyereket mindet befizetném egy zempléni gyalogtúrára.

www.youtube.com/watch?v=mjjFmtsX7iM

5:05-től. ha a cigány mondja, elhiszed neki?

bandeirante 2009.09.16. 07:29:58

@a_tom: Nem, egyáltalán nem ilyen egyértelmű a téma. Nagyon sok dolog van, amit lehet tudni, de büntetőjogilag nehezen megfogható, mint pl. az uzsora is. Arról is mindenki tud, mégis nagyon nehéz büntetőjogilag megfogni, mivel többnyire maguk a sértettek nem hajlandók feljelentést tenni. Molnár Oszkár egyáltalán nem hülye, mint ahogyan Moldova György sem, aki szintén írt erről a jelenségről.

bandeirante 2009.09.16. 07:30:31

@Pszt!: Ha ezek síkhülyék, akkor a maszop mi? Arra már nincs is kategória. Úgyhogy: igen, akarjuk!

states1 2009.09.16. 07:35:49

Nem kell ahhoz Molnár Oszkár, hogy lássuk az ijesztő valóságot, csak le kell menni bármelyik észak-kelet magyarországi putrisorba vagy a nyóckerbe, hogy szembesüljünk a totálisan leépült arcú 3-4 éves cigánygyerekekkel, és az már tökmindegy, hogy azért olyan, mert az anyja alkoholista, ütögette a hasát vagy mert az apja és a nagyapja ugyanaz...

Virt02 2009.09.16. 07:57:48

@states1:
"Proszektúráknak nem ártana, ha kihúznák a fejüket a homokból, és mondjuk beleolvasnának Moldova Vihar készül című könyvébe, ahol valami fatális véletlen folytán szó szerint ugyanaz áll, mint amit Molnár mondott."

Nah, elértük, hogy Moldovára hivatkozik a szélsőjobb :))))

Vajon ha Moldova azt írná, hogy a magyargárdisták mind részegesek, akkor mit reagálnátok? :)

Mellesleg volt ilyen: régebben valaki leírta az egyik blogon, hogy a magyargárdisták rosszarcú alkoholista, sörhasúak (hát ő így látta a fotókon)... amire egyből felzendült a hörrrrg.
Vegyük észre, hogy általánosítás volt az is - meg ez a cigányos-gumikalapácsolás is.
Nyilvánvaló, hogy Moldova is eléggé hajt a bulvártémákra, és persze ő is "hallotta" valakitől, aki hallotta valakitől, hogy gumikalapáccsal... (lehet olyat kapni?) És persze, hogy terjed a neten mindenféle sztori.

Virt02 2009.09.16. 08:04:43

@guLi:
"5:05-től. ha a cigány mondja, elhiszed neki? "

És ha egy cigány azt mondja, hogy a cigányok mind dolgos emberek, akkor elhiszed neki? Jaaaa, azt nem :)

Mellesleg nyilván van olyan cigányasszony, aki ilyesmit csinál, olyan is van, aki iszik, ez nyilvánvaló.

De vegyük már észre, hogy ez most ugyanolyan, mint amikor az osztrákok elkaptak két embert a boltjukban, és már tették is ki a táblát, hogy "Magyar, ne lopj!" Ők is tapasztalatból tették ki, sőt ők is hallották más boltostól, hogy az is elkapott egy magyart, aki lopott... De ugye, milyen sértő, amikor a harmadik boltos is kapásból kiteszi a táblát, sőt bemondja a tévébe, hogy ezek a magyarok lopnak???

bandeirante 2009.09.16. 08:09:14

Tényleg nagyon sértő volt, de én ezért nem az osztrákokra haragudtam, hanem azokra a magyar (sok esetben magyar cigány honfitársaimra), akiknek "köszönhettem" ezt a jó hírnevet. A boltos a maga szempontjából logikusan cselekedett. Sajnos a dolog így működik, hogy viszonylag kevés ember is elronthatja soknak a renoméját. És persze fordítva is: amikor büszkék vagyunk mondjuk egy olimpiai aranyéremre, akkor az egész ország büszke, pedig az érmet csak egy ember (vagy egy csapat) szerezte. Ilyen az identitás.

a_tom 2009.09.16. 08:13:47

@krüger:
Az uzsoráról azért tudjuk hogy létező dolog mert már számtalanszor bebizonyosodott. Nem kell hogy minden eset bizonyítva legyen, de legalább egy azért szükséges. Bár a jelenlegi témában inkább több esetet kéne bizonyítani hiszen Oszkár úr többesszámban állította, mint egyfajta gyakorlatot. Amúgy talán elég lenne egy statisztika is, hogy arra felé több fogyatékos születik. Vagy pár SZAVAHIHETŐ! tanú(nem, attól hogy cigány, vagy író, nem lesz az automatikusan). Ez ugyan nem bizonyítaná a bűncselekményt, de legalább lehetne kombinálni.
Amíg semmi nem támasztja alá, addig pletyka, összeesküvés elmélet, rágalmazás, izgatás!

Én is mondhatnék ilyeneket hogy; a többségében magyarok lakta településeken előfordul hogy az anyák megölik az újszülötteket, vagy a lányokból prostit, pornósztárt nevelnek.
Mondjuk ez nem jó példa, mert erre vannak konkrét bizonyítékok. Mégis ki szerint "mondtam ki az igazságot", jobb lett e tőle bármi is, vagy inkább sértve érezzük magunkat, a feszültséget szítja, megosztja a társadalmat, eltereli a szót a fontosabb témákról?

bandeirante 2009.09.16. 08:18:54

@a_tom: Egy probléma megoldása ott kezdődik, hogy kimondjuk. Amíg ki se mondjuk, addig ne számítsunk semmi jóra. Úgyhogy igen, ki kell mondani, igen, jobb lett tőle valami, igen, ez az első lépés.

bandeirante 2009.09.16. 08:24:07

@a_tom: Na persze az arányok, az arányok, az nem mindegy.
A ballibsi érvelések kedvenc fegyvere, hogy úgy csinálnak,mint ha mindegy lenne,hogy 1000-ből 1 vagy 100. Hát nem mindegy.

Mohácsi Viktória is elmondta egyszer egy tévéműsorban, hogy senki ne mondja, hogy a cigányok nem szeretnek iskolába járni, mert ő igen is szeretett, és ő cigány, tehát máris megvan cáfolva a kijelentés...

a_tom 2009.09.16. 08:28:11

@krüger:
A probléma megoldása valóban ott kezdődik. De itt erről van e szó? Oszkár úr problémát akart e megoldani vagy csak kontrázott valami ízléstelen, megalapozatlan hülyeséget a képviselőtársa kijelentéseire?
Bárki aki aki itt cigányozik, van e valamilyen megoldása a szegénység és a cigányság problémáira(a koncentrációs tábor nem ér). Álljon elő vele nyugodtan!

nyílméregbéka 2009.09.16. 08:31:27

Proszekura, Te és asztaltársaságod nagyon ráfeküdtetek ám erre a "gumikalapács" szóra!
Valószínűleg azért, mert tudjátok jól, hogy a terhesség alatti cigizésre, piálásra, gyógyszerszedésre már nem tudnátok mit mondani.

Itt már elhangzott, de leírom én is: én NEM láttam még 13 évesnél idősebb cigányt, akinek ne lógna cigi a szájában.
A saját szememmel láttam legalább TÍZ terhes cigány nőt, karján kisgyerekkel, hasában a másikkal, pofájában a bagóval.
A cigisdoboz oldalán ott van ugye: "A terhes nők dohányzása árt a magzatnak!" Ott van? Igen? A cigány nők szarnak rá? Igen. Akkor miről beszélünk?...

A tiszabői (eltűnt, eladott, elásott?) csecsemő ügyében volt riport, ott megszólaltattal falubeli cigányokat, abból jó sokan (fiatal nők is) mondták, hogy ők Xanaxot szednek "idegre".
Gondolod, ha ez a Xanaxon élő cigánynő terhes lesz, madj egyik pillanatról a másikra leteszi a bogyót, a cigit?
Nem.
Debil gyereke lesz?
Igen.
Akkor miről beszélünk??

Nem, nem kell ide gumikalapács; a szokványos életvitelük pontosan elég a fogyatékos gyerekhez. Tudja ezt mindenki.

TD223 2009.09.16. 08:35:03

Biztos nem nehéz térképen ábrázolni a szellemi fogyatékosok számát, elterjedését. Etnikumuknak is utána lehetne nézni. Remélem a Jobbik majd megteszi jövőre, aztán szörnyülködhetnek a cigók, hogy lelepleződött a csalásuk.

A cigók tiltakozása röhejes. Azt hazudják, hogy ezt mindenkire mondta a polgármester, azt hazudják a magyarok csinálják ezt, azt hazudják szeretnek iskolába járni, azt hazudják törődnek a gyerekükkel, azt hazudják, nem isszák el a segélyt...

Következő balhé a vérfertőzés tényéből lesz, vagy az már nem tabu?

bandeirante 2009.09.16. 08:40:35

@a_tom: Tudod, meghallgattad, hogy Molnár Oszkár konkrétan milyen kijelentésekre kontrázott?

TD223 2009.09.16. 08:41:01

@a_tom: Mindenkinek van megoldása rá, csak józan paraszti ész kell, de nem írjuk le neked 2534. alkalommal, mert úgyse győz meg... Gratulálok a pofához a neved mellett.

2009.09.16. 08:41:44

@a_tom: "Bárki aki aki itt cigányozik, van e valamilyen megoldása a szegénység és a cigányság problémáira"

Tudnám javasolni az iskolába járást, és a szorgalmas tanulást. Úgy kezdetnek jó az.

bandeirante 2009.09.16. 08:41:52

@TD223: Régi viccs:

- Ki csinálta ezt a sok gyereket?
- A nagyját én, az apraját meg a nagyja.

Tehetetlen Dodó 2009.09.16. 08:52:57

Sz@r a helyzet, mi, Proszektúra, szakadozik az ostoba PC mellébeszélés.
Az meg, hogy "úgy általában mindegyik" hát ez az, ami egyszerűen pofátlan hazugság.
(A "Verdi-kuplé" című félművelt barom kifejezés már csak a hab a tortán, szinte említést sem érdemel).

psmith 2009.09.16. 09:01:31

Hazugság a gumikalapács.
Simán hasba rúgják egymást...

gemby 2009.09.16. 10:55:31

@Virtusblog: egyébként ebben az a legmókásabb, hogy pontosan arról nem beszélünk, amire oszi felhívta a figyelmet. mindenki ugrál azon, hogy mennyire durván általánosító volt a kifejezésmódja, csak arról nem beszélünk, hogy a fél megye tud, vagy hallott ezekről az esetekről.

hozzáteszem, azon a testületi ülésen az oszi előtt felszólaló cigányasszony azt mondta, hogy a magyar nők megölik a gyereküket, miután az megszületik, "nem is akárhogy". erre valamiért nem ugrott a média, csak az osziéra.

mert amikor a cigányasszony ezt kimondta, az nyilvánvaló hülyeség volt, tudta mindenki. oszi kijelentése meg kapóra jött, hogy másról lehessen beszélni, mint ami az országban folyik (lásd: a beszéd júniusi).

a mellébeszélést meg hagyjuk. a "van olyan cigányasszony, aki ilyesmit csinál", és a borsodi állapotok köszönőviszonyban nincsenek egymással. ezért ajánlottam a PC pestieknek a gyalogtúrát. :)

hepcia 2009.09.16. 12:03:33

@guLi: kedvesem mennyire vagy jó történelemből ??,,

Tiszaeszlár, holokauszt,vérvád tudod mit jelentenek ezek a szavak???,
Vag yezek is mind igazak voltak ???, itt ttartunk a XXI ,ik században ngyon jó kezdek félni

bandeirante 2009.09.16. 13:40:02

@hepcia: Jók ezek a ballibsi taktikák. Amikor már nincs érv, nincs mit mondani, akkor jön a hollókoszt meg a többi. És akkor húúúú de szégyellje magát az, aki olyat ír, ami neki nem tetszik. Mert akkor ő egy potenciális tömeggyilkos.
Ügyes, először még érdekes is volt, de mára kifújt, elfáradtt, unalmassá vált.

gemby 2009.09.16. 20:34:30

@hepcia: kedvesem, elég jó vagyok történelemből, elhiheted.

és amint krüger leírta eggyel feljebb, ez a kapálózás még nem válasz a feltett kérdésekre. ez csak árnyékboksz.

Frankofil 2009.09.18. 22:12:46

Proszektúrának igaza van!Hazugság az egész.A gumikalapács szerszám az meg hogy kerülne egy cigány kezébe?

picur3ka 2009.09.22. 19:54:15

Cirkusz. A kormany altal generalt cirkusz. Repa, bot; mindenkinek, egyenloseg. Slussz, erti azt szinte mindenki egy ido utan.

Az etnobusiness szellemvonata remelem megallittatik, mielott etnohaborut general.

Amit a liberalisok urban legendakent szeretnek elhussolni, az altalaban a letezo, nyomorusagos valosaga a vilagnak. Mind jartunk ott a nyomor idejen, tessek olvasni vagy felidezni: Gogol, Dickens, Hugo, etc. Fogoval huzzak le a lanyok kormeit, hogy munkara kenyszeritsek oket, mese, persze, akkora mese, hogy sirok a rohogestol.
süti beállítások módosítása