Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Jászalsószentgyörgyi Breaking news - csillag születik

2009.11.15. 12:45 | Proszektura | 92 komment

Ma jött el a nap, amelyiken a jászalsószentgyörgyi benzinkutas – aki a helyszínen látottakból kitűnően nem is titkoltan igencsak kedveli a kettős kereszt Nagy-Magyarországhoz köthető szimbólumát -, beválthatta volna korábban beígért fenyegetését, miszerint az üzemanyag-kútjánál cigányokat nem szolgál ki.

Ám az oda érkező romák üzemanyag tankját mégis csak teletöltötték a ma délelőtti órákban. Mivel a tulajdonos nem volt a helyszínen, a beosztottja indokként csak annyit közölt, hogy időközben bizonyos környékbeli cigány vezetőkkel sikeresen kiegyeztek.

További friss információ az is, hogy a TV2 már a helyszínen forgat, s talán az ATV is.

A jászalsószentgyörgyi esettel kapcsolatos korábbi blogbejegyzésemet követő napon a Szoljon hírportál is beszámolt az esetről, sőt a benzinkút főnökével interjút is készített. Az interjút még aznap átvette „Jászalsószentgyörgy nemhívatalos közösségi portálja” is.

Ebben a nagyvállalkozó tulaj elpanaszolta, hogy „Folyamatosan változott ezeknek a gazembereknek a módszere… Kiderült például, hogy a nálunk járt ezeréves piros Lada rendszáma egy székesfehérvári orvos új nyugati autójáról származik. Amióta azonban ez a húszezres értékhatár életbe lépett, már arra sem veszik a fáradtságot, hogy eltitkolják saját rendszámukat. Még mielőtt esetleg a piros Ladából kiindulva a fejemhez vágnák, hogy rasszista vagyok, szeretném tisztázni, a nemfizetők között mindenféle náció fiai előfordulnak.”

A megkárosított riportalany elmondta még azt is, hogy „Már mindenhova fordultam panaszommal, írtam levelet a miniszterhez is, ám választ érdekes módon mindig csak a jászladányi rendőrőrstől kaptam: tudnak az esetekről, dolgoznak rajta, stb. Mivel a helyzet azonban semmit sem javult az évek alatt, most drasztikus lépésre szántam el magam. Egyszerűen kifüggesztettem a benzinkútra egy felhívást, melyet többek között eljuttattam az igazságügyi miniszterhez, a kisebbségi ombudsmanhoz, a megyei rendőrfőkapitányhoz, a jánoshidai, szentgyörgyi, ladányi és boldogházi kisebbségi önkormányzathoz is, hogy az öt, feketelistánkon lévő, a kameraképeken látható rendszámú autó vezetőit a jövőben nem szolgáljuk ki, amennyiben november 15-ig nem rendezik tartozásukat.”

A riportalanynak igen csak rossz a memóriája. Hiszen a kifüggesztett felhívás valamennyi cigányt, romát zárta volna ki, nem pedig csak a feketelistáján szereplőket. Miközben ő maga viszont nem győzte hangsúlyozni, hogy nem rasszista, s a tolvajok között mindenféle náció fiai előfordultak.

Az újságíró megkérdezte tőle azt is, „Nem fél attól, hogy diszkriminációnak ítélik cselekedetét és önt fogják megbüntetni? Hiszen ilyenre azért már volt példa a közelmúltban: amint azt lapunk meg is írta, az egyik jászapáti vendéglátóhely tulajdonosa hasonló lépésre szánta el magát és végül ő húzta a rövidebbet.”
A válasz az volt: „Tisztában vagyok vele, hogy most én leszek a fekete bárány a jogvédők szemében, de könyörgöm, az én, a mi jogainkat ki védi már meg? Eljutottam odáig, hogy nem visszakozok, ha megbüntetnek, kifizetem, ha leültetnek, leülöm.”

Szerencsére e kijelentése is valótlannak bizonyult, hiszen mégis csak visszakozott.

Mindez azonban már aligha menti azt a rendkívül sértő magatartást, amellyel néhány tolvaj cselekedete miatt egy egész népcsoportot, annak minden egyes tagját alázta meg.

Ő viszont alighanem hamarosan sztárrá avanzsál majd a magyar médiában.

U.i.: Egyébként a benzinkutas az ötletét a rendőrségtől koppinthatta. Néhány randalírozó miatt a stadiont kell bezárni, nem a randalírozókat.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr451526520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hapcika 2009.11.15. 15:47:01

Egyenlő Bánásmód Hatóság szerint alkotmánysértő a felhívás. A kisértékű lopás meg alkotmányos jog. A benzinkút vezetőjétől és alkalmazottaitól vonják le a hiányt, ezt meg senki nem szereti. Azt is mondta, hogy a helyieket ismeri és aki fizetett mindig az továbbra is mehet tankolni. Aki messziről jön oda, az meg tankoljon a helyi benzinkútnál, ne járjon máshova. Az EBH meg tehet egy szivességet, hogy nem csak a bűnözőt védi, hanem a becsületes embereket és azok tulajdonát. Lenne két sablon mondatom: Nem kell lopni járni és nincs probléma!
A másik : Nem mindig rasszizmus van a lopás mögött, lehet csak bűnügy lapul.

Forest (törölt) 2009.11.15. 17:27:09

@Proszektura: Jogos, de ez az ország kifordítva működik.
Pl ha betörnek hozzád, és kirabolnak, nem az elkövetők kerülnek rács mögé, hanem saját magad vagy kénytelen körberácsozni ha azt akarod hogy legközelebb - nem, az nem jó mondatbefejezés hogy ne törjenek be - máshoz törjenek be.
Itt TB járulékot fizetsz a céges autó után, és ha taxit hívsz akkor olcsóbb ha telefonon rendeled (ha kell több km-t autózik 0 Ft-os órával a címig) mintha leintenéd az utcán az autót.
Ilyen sincs sehol a világon, csak itt Abszurdisztánban.
De még sorolhatnám végtelenségig a sort...

2009.11.15. 17:36:07

Igaza van a blogirónak! Azt kell büntetni aki lop! De vajon kik loptak a benzinkuton? Én nem. Hapcika sem! A benzinkutas szerint--na meg a kamerák szerint a cigányok! Akkor miröl is beszélünk? Amugy pedig, ami magántulajdonban van--mint a benzinkut--mióta nem lehet megtagadni a kiszolgálást? Vagy miért nem lehet azt mondani, hogy nem szolgálok ki --mondjuk cigányt?Vagy csak nekik van joguk lopni? A benzinkutas joga hol van? Javaslom, elöször a kötelesség legyen az elsö--mondjuk --utána beszélhetünk, a jogról is. De csak ezek után!

gorcsev54 2009.11.15. 17:36:21

Az EBH egy kalap..... majd akkor ér valamit ha több millió dolgozó, adófizető és szívatott emberrel is foglalkozik, addig a "hátrányosoknak" osszák szét a saját fizetésüket, mert biztos nem annyiért jogászkodnak mint amennyit a szívatott de a benzinkútnál fizető többség.

Picitures doktor 2009.11.15. 17:37:16

A ma odaérkező cigányok,lehet,hogy csak szórakozni mentek?Ha nincs benzin,lincselés lesz?

szmoker (Homo Trollicus) 2009.11.15. 17:47:44

"Mindez azonban már aligha menti azt a rendkívül sértő magatartást"

Te is fordítva gondolkodsz, Elemér.
Bizonyos dolgokat NEM lehet megmagyarázni, és ha megpróbálod, csak a saját szádból csinálsz segget.

Értem én, hogy liberalizmus meg jogvédelem, de azért ne már a nyúl vigye a puskát!

ajajajjjjjj 2009.11.15. 17:52:04

kedves posztíró! remélem, néhány általad védett fekete-félisten átgázol majd valamely rokonod (vagy a te) picsádon, és akkor rájössz, kiket védelmezel.
szerencsétlen barom.

Dr. Lüke Szkájvókmen 2009.11.15. 17:52:54

Csak egy kérdésem lenne. Ha betévednék egy olyan kocsmába, ami a cigók törzshelye, lenne-e időm meginni egy sört a lincselésig?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.11.15. 17:59:44

@jános515: Rasszista, fasiszta kamerák!
Nem véletlen, hogy nem Kínába vándorolnak ki a cigányok...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.11.15. 18:00:28

Van megoldás! A jómódú romák is nyissanak benzinkutakat és írják ki, hogy "magyarokat" nem szolgálunk ki (ha sorozatosan lopnak tőlük a magyarok)!

Gera 2009.11.15. 18:01:13

@Proszektura: "Azt kell büntetni, aki lop"

És ez a kutas feladata? Ugyanis ő is ezt a megoldást preferálná évek óta, de a tolvajokat _nem büntetik_. Rohadt egyszerű otthonról a fotelből jogegyenlőségről meg rasszizmusról pofázni, de ha tőled lopnak napi szinten és semmiféle segítséget nem remélhetsz a hatóságoktól, akkor előbb-utóbb kezedbe veszed a dolgokat. Persze most "megoldódott" a probléma, visszakozott a szerencsétlen, mert az Agip nem akart ezzel bekerülni a hírekbe, de ettől még nem változik semmi, a hatóság ugyanúgy nem tesz semmit a 20ezer alatti lopásoknál. Ismét sikeresen a szőnyeg alá söpörtünk egy kurrens problémát.

intimpista 2009.11.15. 18:08:01

Na, Drágáim! Újre a réges-régi problem: lopnak a cigók, szervezetten, ügyesen és sokat! Éljen az odbucmanó, meg a libsik, de azért mindegyikük beköltözterhetne a lakásába/házába néhány szegény roma családot, hogy egy kicsit közelebbről is megismerje őket! NA, AZUTÁN KIVÁNCSI LESZEK A NAGY POFÁJUKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

intimpista 2009.11.15. 18:11:14

@Kóser Malac: Lehet, hogy erre megy ki a játék: amikor a magyar benzinkutas fószertől már olyan sokat loptak, hogy lassan-lassan tönkre megy, megjelennek majd a Sztojka tipusú cigány bodzások, és szarért/hugyért átveszik a benzinkutat!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.11.15. 18:15:25

na akkor en feltalalom a melegvizet

a'merikaban a kjicsit razosabb helyeken es ejjel kulonosen elore kell fizetni
bemegyek
$ 20 a 4-re odaadja beutik, a gep kiad 20 dollarig
+
kentucky allamban ha valaki fizetes nelkul tavozik/ez jol megallapithato/ bevonjak a jogositvanyat, bekerul a rendszerbe
ha megis vezet, lecsukjak

ettol meg itt is probalkoznak, sot rabolnak kikutakat, meg lopnak sort, de a kovetkezmenye is meg van

szoval a megoldas
mindenkinek!! csak akkor adjon benzint ha elore fizet

pandacsökiboborján 2009.11.15. 18:18:47

Legyünk előítéletesek: a cigányok benzint lopnak,meg kerti zöldséget,a magyarok meg állami- és uniós pénzeket.
Csak kerti zöldségből, köztéri bronzból rengeteg tűnik el, még a közpénzt csak egy jól behatárolható köre tünteti el a "társadalomnak".

torró 2009.11.15. 18:20:40

Elég sok benzinkutas ismerősöm van . Már régebb óta hallom tőlük ezeket a problémákat. Ezek a lopások majdnem naponta megtörténnek. Csak idő kérdése hogy mikor robban ez a dolog ,mikor unják meg a kutasok hogy ők fizessék meg a rohadék tolvajok módszereit.
És az a baj hogy van egy pár tulaj ,aki a beosztottakkal fizetteti meg az ellopott benzint. És van közöttük kormányzópárti képviselő. Még se tesz ellene semmit!

Kopasz Szuzukis 2009.11.15. 18:23:40

Feltörték a garázsomat. A bűnelkövetők etnikai hovatartozása minden kétséget kizárt. Ők maguk "jelezték". Elvittek egy 3 évvel azelőtt 70ezerért vásárolt kerékpárt. Az autó ajtaját felfeszítették pajszerral, és kirámoltak mindent. Rádiómagnó, szerszámkészlet, üléshuzat. Reggel 6-kor fedeztem fel az eseményt. A Drazsé-pribékek valamikor du. 3 körül keveredtek elő. Némi ímmel-ámmal végrehajtott helyszínelés után közölték, hogy keresztet vethetek a cuccra. Igaz ugyan, hogy 100%-osan tudják kik voltak az elkövetők, személy szerint, de hát a betörés óta túl sok idő telt el. Anyátok ... ! Ezután még 3x idéztek be a kerületi kapitányságra. Természetesen munkaidőben.
Következő ilyen sztorynál nem a rendőröket fogom hívni.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2009.11.15. 18:25:34

@Lüke Szkájvókmen: Te tényleg azt hiszed, minden roma olyan, mint Szögi Lajos gyilkosai? Én sem hiszem, hogy minden magyar olyan, mint a móri mészárosok!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.11.15. 18:30:40

Baszodalássan kedves posztoló, más faszával verni a csalánt min. illetlenség, de leginkább ordas nagy tahóság.

Kívánom, h lopjanak szét téged is az egyik magyarországi náció tagjai, aztán te ugyanúgy viszonyulj hozzájuk, mint ahogy ez a posztod mutatja.

Én meg a kutas helyében semmit sem írnék ki, hanem egyszerűen bizonyos embereket (tapasztalat alapján) tosznék kiszolgálni. Aszt menjenek sírni, akinek akarnak. Ha igaz, h 750 ezer forint kárt okoztak eddig, akkor ez már az a szint, ahol tennie kell magáért vmit, ha már a rendőrség tojik rá.

massziv 2009.11.15. 18:33:23

Szerintem a posztiró nem is ebben a világban él,maximum a tv-ből ismeri a cigányokat.Sajnálom a szerencsétlen benzinkutast,ez a mai magyar valóság.Tisztelt posztiró,kár ezzel a bloggal az időt töltened annyira semmi köze a valósághoz.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.11.15. 18:34:54

Proszekatúra!

Ha téged rendszeresen cigányok lopnának meg a benzinkutadon, és a rendőrség semmit nem tenne, akkor te mit tennél?

De ne gyere azzal, h azt mondta, nemcsak cigányok loptak, hanem a kérdésre válaszolj.
Tehát, ha 10 esetből mondjuk 9-szer cigány lop, és neked a károd nő, és csak nő, de semmi rendőrségi ügy. Mit csinálnál?

Parajpuding 2009.11.15. 18:37:22

Egy újabb antirasszista f*szkalap cikkíró. Akit persze a büdös életében még nem károsítottak meg folyamatosan cigányok úgy, hogy közben akire/amire számíthatott volna - rendőrség, jogbiztonság stb. -, az nem segített és tehetetlenül kellett néznie a történéseket. Kispajtás, csak idő kérdése, hogy mikor fog egy cigány meglopni, leütni, leszúrni. Tudom, tudom, ilyet nemcsak cigány tesz. Ámde az esélyed, hogy az teszi meg, sokkal-sokkal nagyobb. De te elég sötét vagy ahhoz, hogy csak a saját károdon tanulj. Te vagy az az típus, aki egészen a vágóhídig nem fogja fel, hogy mi folyik körülötte, ha pedig mégis, akkor naív tekintettel bizakodsz és reménykedsz. Sokan végezték így a történelemben.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.11.15. 18:39:00

Most mondta be a tv2, h a kutas szerint minden tolvaj cigány volt. Miről beszélsz akkor te a posztban, proszekatúra?

bandika57 2009.11.15. 18:45:30

Ha itt angliaban megprobalnam a nem fizetest a kuton, nem ernek a szallasomra, vagy mar ott varnanak a zsaruk.
A kovetkezmenyeket nem ragoznam.

HgGina 2009.11.15. 18:45:41

@hapcika: "A kisértékű lopás meg alkotmányos jog."

Te komolyan ennyire hülye vagy?
Mutasd már meg, az Alkotmányban hol szerepel ez a "jog"?

Csak nem te is szürkésfekete vagy, aki az alkotmányos jogaikra tud hivatkozni, de dolgozni büdös?

cambridge.on 2009.11.15. 18:52:26

@pandacsökiboborján: Miért beszélsz hülyeséget?Hallottál már arról,hogy Kolompárt feljelentették a cigányok munkába állását segítő pénzek lenyúlásáért.Fiktív számlák alkalmazásával,pl..Az oktatási minisztériumban történtekről nem is beszélve.
Saját fajtájukat is megrövidítik ha tehetik,ahelyett hogy segítenék őket.
Hagyjuk már ezt a dumát,de bezzeg a magyarok....

Viktus 2009.11.15. 18:52:29

kuruc.info/r/35/50374/ közben meg háború van, de ez az indexen nem hír ... a békés romák éppen autókat vernek szét. Csodálkoznak, hogy a fos kurucot olvassa az ember, mikor a legnagyobb "híroldalon" a pécsi wc darabok a fő téma.

belekotty 2009.11.15. 18:53:34

Amikor néztem az olaszliszkai ügy másodfokú itélethirdetését, akkor röhögve vertem az asztalt. A bíró kiszórt három életfogytot, összesen 157 évet fixen. Az a bíró egyedül többet tett a szélsőjobb terjedése ellen mint a sok barom hiteltelen liberális, mert az emberben feltámadt a remény hogy mégis lehet valamit tenni a ciga hordák ellen törvényesen.
Ennek a benzikutasnak csak tiszteleghetünk.

pandacsökiboborján 2009.11.15. 18:53:38

@HgGina: a való világban a 20000 ft alatti lopást a jegyzőnek kell kivizsgálnia, vagyis nyugodtan lophatnak csak ne érje el a 20000-et. Ezt a Kuncze nevű hazaáruló találta ki, hogy végérvényesen tönkretegyék a vidéket. Igaz ez a "megélhetési bűnözés" szerintük übereli a tulajdonhoz való jogot,amit viszont az alkotmány rögzít.
A tévében az élősködők már sápítoznak , hogy sérülnek a jogaik. Mi meg a mi jogainkat féltjük, de ezt senki le se szarja.
A cigányoknak csak jogaik vannak, kötelességeik nincsenek?
Vándoroljanak már vissza Indiába!

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.15. 18:57:50

@HgGina: te vagy a hülye, olvasd már el mit írt hapcika... az egészet, ne csak az IRÓNIKUS elejét.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.11.15. 18:58:07

@bandika57:
latod errol beszelek
itt frocsognek pro es kontra, nem a megoldast keresik

itt razos helyeken elore kell fizetni!!!!!!!!!!!!
nem lehet lopni, csak maximum kirabolni a kutast de akkor mar nincs 20 ezer forintos ertekhatar

olyan egyszeru megoldasok vannak
de abbol nem lesz cikk, hogy jaszszentlaszloandrason elore kell fizetni a benzinkuton

Viktus 2009.11.15. 18:59:04

2009-11-15 18:40
Ezer romával néz farkasszemet az Új Magyar Gárda

Több száz, egyes becslések szerint legalább ezer cigány ember és az Új Magyar Gárda mozgalom több száz tagja néz farkasszemet Sajóbábonyban, ahol egy szombaton tartott lakossági fórum után szabadultak el az indulatok. A pattanásig feszült helyzetet a kisvárosba folyamatosan érkező rendőri erők próbálják kordában tartani.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szombaton tartott lakossági fórumot a borsodi kisváros általános iskolájában, a feloszlatása után újjászervezett új Magyar Gárda mozgalom biztosítása mellett.

A helyszínen csoportosan jelentek meg a helyi cigányság képviselői, akik aztán - a környező településekről odaérkező társaikkal együtt - már legalább százfős csoportot alkottak a fórum végére. Az egyre fenyegetőbben fellépő tömegben feltűntek ásók és kapák, de szamurájkardok is, fizikai atrocitás azonban nem történt - köszönhetően a gyorsan odavezényel miskolci rohamrendőröknek.

Vasárnap reggel azonban megverték a fórumon résztvevő egyik asszonyt, egy helyi boltost, s nyilvánosan és halálosan megfenyegettek a helyi cigányság képviselői mindenkit, aki a rendezvényen jelen volt. A megvert nő, valamint a Jobbik halálosan megfenyegetett helyi vezetője a rendőrséghez fordult védelemért, ám elutasították őket.

Az Új Magyar Gárda tagjai azt követően jelentek meg újra a településen, hogy kiderült, a rendőrség nem biztosít személyi védelmet sem a megvert nőnek, sem a megfenyegetett embereknek, így a védelmet majd ők biztosítják. A kisvárosba bevonuló gárdistákat feldühödött cigányok fogadták: a gárdisták két autójának baltákkal és fejszékkel estek neki, nem kímélve a bent ülőket sem.

A környező településekről folyamatosan érkeztek a cigány emberek a városba, ahol a késő délutáni órákra már több százra, egyes becslések szerint legalább ezer főre tehető a számuk. Az ásókkal, kapákkal felfegyverkezett tömeget a folyamatosan odavezényelt rendőri erők tartják kordában. A rohamrendőrök megpróbálják elkülöníteni a két csoportot, de az indulatok pattanásig feszültek. A legfrissebb információk szerint a kisvárosban statárium közeli állapot van: az oda vezető utakat a rendőrség lezárta.

(HavariaPress)

Viktus 2009.11.15. 20:59:21

na roma nyalók itt a valóság:

"Holnapra megölünk minden magyart" ilyen jelszóval tombolnak a cigányok Sajóbábonyban

www.minap.hu/news.php?extend.17697.2

Viktus 2009.11.15. 21:01:36

"Holnapra megölünk minden magyart" ilyen jelszóval tombolnak a cigányok Sajóbábonyban

www.minap.hu/news.php?extend.17697.2

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2009.11.15. 21:02:51

Nem tudom, miért mehetnek el fizetés nélkül.
Becsületkassza van?
A benzinkutas oda van szögezve a bódéjába?
Miért nem fizettet?
Mi köze a lustaságához a hivataloknak?

Logan Grimnar 2009.11.15. 21:08:41

@simonmondja.: te tényelg ekkora fasz vagy?
amikor 5 kancigány megáll a benzinkútnál, tankol, és utána elmegy, te mi a faszt csinálnál? odamennél emberkedni?? 2 perc múlva a családoddal együtt lennél felkoncolva te nagyonhülye!!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.11.15. 21:14:05

@Proszektura: Igen. Nemhivatalosan ezért alakult a Gárda.
De velük is bajod van.

Magyarul: a rendőrség nem végzi a dolgát, az állampolgárnak meg van tiltva a védekezés, és a bűnözők úgy is erősebbek.

Szóval a megoldás az, hogy dögöljünk meg.

Köszönjük, szerencsére most már a magyarok többsége kezdi észre venni kire lehet számítani, és kire nem.

ekutya 2009.11.15. 21:16:13

Automata benzinkút kell, aztán próbáljon tankolni pénz nélkül aki tud.

u.i. Van készpénzes változata is, ha valakinek a bankkártyával baja van.

belekotty 2009.11.15. 21:17:03

@simonmondja.: Te mennyire hülye vagy! Mit csináljon? nekiálljon veredekedni a barom cigányokkal? Eléfeküdjön a kocsinak? Kirángassa a kocsiból? Akkor még a cigányok fog feljebbállni hogy a személyi szabadság korlátozása!
Te ilyen hülyének születtél vagy ez már génmanipuláció eredménye?

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.15. 21:18:24

@bandika57:

Ez így van, ahogy mondod, de kép része az is, hogy ha Angliában egy benzinkutas ki merné hírdetni, hogy ilyen vagy amolyan etnikai csoport tagját nem szolgálja ki, nagyon rövid ideig működhetne tovább, emellett az állam részéről más, bűntető jellegű eljárással is szembe kellene néznie. Bíróság, efféle.

pandacsökiboborján 2009.11.15. 21:22:29

@A Nép - Te vagy!: Angliában sok cigány él(ősködik)?

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2009.11.15. 21:23:37

@A Nép - Te vagy!: az nem a kép rész megmondó,mivel ott nem lenne szüksége rá.Hacsak nem nettó rasszista.Ez a kutas nem nettó rasszista,csak elkeseredettségében írta ki.

mokas_gizi 2009.11.15. 21:24:27

Kedves Blog író provokátor...

Azokat a tolvajokat a "Magyar" "rendőrség" NEM záratja be, sőt még a benzinkutast fogják megbüntetni mert védte a JOGOS TULAJDONÁT...

EU országban jelölheted a tolvajt, ha itt megvéded magad lecsuknak, szólsz érte Náci vagy...!!!

Tisztelt Blog író:
Meddig fogja szerinted a Becsületes többség tűrni az illőősköd kisebbséget...?

Coupeboy 2009.11.15. 21:27:51

@simonmondja.:
figyelj öcsém, leemeli a töltőpisztolyt a cigó, tankol elhajt, csinálj ellene valamiz vazze.

quality control (törölt) 2009.11.15. 21:28:18

elnézést az OFFért, de..

azért a benzinkutasok is jó sok embert lehúznak. eleve, tankolásnál soha nem fizetek kártyával, soha nem veszek semmit, és már eleve úgy lépek be a shopba, hogy kiszámoltam az aprót előre.

lopnak a cigányok? nem szép dolog az általánosítás, biztos, hogy nem _mindegyikük_ lop, de valami alapja van az előítéleteknek is.

ugyanúgy, mint ahogy annak is, hogy a benzinkutasok meg átbasznak.

oldják meg, kész.

clemens (törölt) 2009.11.15. 21:28:27

@simonmondja.: te hülye állat, te biztos oda mennél arcoskodni mi? oszt jól leszúrnának a bökőjükkel mint szerencsétlen Cozmát.

mokas_gizi 2009.11.15. 21:29:01

@A Nép - Te vagy!:

Ez igaz, de:

1. Ott le is ültetik a tolvajt SZÁRMAZÁSTÓL függetlenül...

2. Tökéletes példát hoztál fel, ennél már csak Franciaország lenne jobb... Megnézheted mind a kettő országot mit csinál az a "etnikai" kisebbség...

Mielőtt elkezd 1-2 okos ember Rasszistázni nem a bőrszínnel van a baj, hanem a viselkedéssel Roma emberrel nincs bajom munkatársam sőt barát körömben is több is található, őket hívom romának...

Tudod a beilleszkedett becsületes roma ember is kerüli a bűnözőket...ő is fél tőlük, becsületes emberek nem szeretik a tolvaj élősködő embereket SZÁRMAZÁSTÓL FÜGGETLENÜL...!!!

devadel 2009.11.15. 21:29:17

tapasztalatom szerint a benzinkutasok lopnak. tele van az internet a benzinkutasok disznóságaival, trükkjeivel.

javaslom, tiltsuk ki a benzinkutasokat a benzinkutakból.

há nehogymá. ezek azt hiszik, a tisztességes tankoló autósok lehúzása alkotmányos jog.

bennünket ki véd meg?

Coupeboy 2009.11.15. 21:29:39

elegem van az iylen liberális dumákból ,,kedves,, posztíró, tessék lejönni vidékre, nekem is elakarták már venni a telefonom a cigók.ÉS CIGÁNYOK VOLTAK NEM MAGYAROK!

mrs. white 2009.11.15. 21:30:16

Egyszer volt egy élelmiszer boltom. a faluba költözött egy roma család. A kiscsákó volt vagy 180 centis 13.5 évesen kétszer tört be két hét alatt. Mivel a rendőrség tehetetlen volt egy biztonsági őrt kellett fizetnem aki életveszélyes fenyegetésekkel rábírta meg járőrőzéssel hogy felejtse el a boltot. a történet akkor ért véget amikor felcseperedett nagykorú lett, büntethető. Gondoloma számokkal hadilábon volt mert ha tudta volna évei számát nem pont akkor öl meg egy öregembert a pánában tartott pár millájáért. No jogvédők igy szokott alkulni a történet ha se azért mert roma se azért mert kiskorú nem büntathető valaki. Mikor kiszabadul még mindig jó karba lév középkorú lesz.Tippeket kérek mennyire lesz hasznos tagja társadalmunknak.

mokas_gizi 2009.11.15. 21:35:01

Gárdához meg annyit fűznék, hogy elég szomorú, hogy egy ország oda jutott, hogy az egyszerű civil lakosságnak kelett egy szervezettet létre hozni aki megvédi őket, mert a rendőrség erre képtelen...
Ezenfelül nem csak képtelen rá hanem szó szerint a bűnözőket védi, ha megvéded magadat téged büntetnek meg...

Na ez is csak itt van ebben az országban, meg lehet nézni környező EU országokat ott lelövik a bűnözőket mind a rendőrök, mind a civilek...

Magyarországon van az egyik legszigorúbb fegyver tartás...
De azt valahogy nem hangoztatják hogy azokban az országokban ahol megengedtél az önvédelmi lőfegyverek viselését CSÖKKENT a bűnözés ahol szigorították a fegyver viselést NŐT a bűnözést...

A hasonló cikkekkel pontosan ellenkező hatást érnek el, mint amit szeretnének a terjesztők...elég csak megnézni a kommenteket...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.15. 21:37:01

Lényegében minden egyes Proszektúra cikk egy-egy ok arra, miért is szokás utálni a "liberálisokat" és miért lesz egyre népszerűbb a Jobbik néven futó családi vállalkozás. Akik a benzinkutashoz, vagy a mai vidám Sajóbábonyi tömegverekedéshez hasonló tapasztalatokat szereznek 24/7 alapon... nos azok ikszelnek majd szorgalmasan a "nemzetmentőkre". Ha az állam szarik a megélhetési dolgozók érdekeire, akkor azok úgy "benáculnak", hogy ihaj. Bravó. Köszönjük a felvilágosult gondolkodóinknak. Igen, megcsináltátok.

Viktus 2009.11.15. 21:39:00

21.15 21. 00 Bencs Gábor, a sajóbábonyi jobbik elnöke nyilatkozott a sajtó munkatársainak a település táblájánál. A politikus felvázolja az előzményeket, miszerint tegnap a lakossági fórum kezdete előtt már egy másfélórával megjelentek a cigányok. Bencs Gábor, megerősíti azt, amit órákkal ezelőtt leírtunk és azt állítja felvétel is bizonyítja, hogy a helyi boltban megverték a tulajdonost, mert az üzlet be volt kamerázva. Bencs Gábor azt állítja őt és családját megfenyegették a romák, ezért védelmet kért a rendőrségtől. A rendőrség személyi védelmet nem tudott biztosítani, de megerősített jelentétet igen a településen. A gárdisták a sajóbábonyi Jobbik elnöke szerint az ő védelmére siettek a településre, de rögtön megtámadták őket a romák, akik baltával, csákánnyal estek a gárdisták autójának. Bencs Gábor fél, nem mer hazamenni, örül, hogy az ország több pontjáról érkeznek a gárdisták. Kicsit nyugodtabb a hangulat, a rohamrendőrök és a romák nem csaptak össze. A cigányok már nem olyan ellenségesek a sajtóval, mint korábban, hangulatuk hullámzó, olykor örülnek jelenlétünknek, máskor meg el akarják vágni a torkunkat. Az árokparton és több utcában tüzet gyújtottak, csapatokba verődtek a helyi romák, nem mennek haza -tudtuk meg a helyszínen lévő kollégánktól.

Kis Hableány 2009.11.15. 21:40:14

Én az összes cigányt a parlament elé küldeném a szamuráj kardokkal,azt széjjelcsapatnám az összes tahó polituks agyát aki miatt ilyen helyzet lett ebben az országban.

belekotty 2009.11.15. 21:44:17

Azért legyen egy kis elégtételünk! Olaszliszka: 157 év kiosztva!
Köszönjük dr. Balla!

Viktus 2009.11.15. 21:48:41

"MÜLLER Pálnét, a helyi élelmiszerbolt vezetőjét, SZOCIALISTA önkormányzati képviselőt ütötte meg egy roma nő, mert rajta kérte számon, mintha ő szervezte volna a Jobbik lakossági fórumát."

mokas_gizi 2009.11.15. 21:50:57

@belekotty:

Elégtétel...?
Pszichológiai bűnsegéd tudod mit jelent...?
Börtönbüntetést kapott vagy 5 ember...azon a tanáron 100 ütés volt kb. azt meg nem csak az a öt ember követte el...

Ez az ítélet az emberek kigúnyolása..

Subba Daddy 2009.11.15. 21:55:27

@Herr SturmLiberator: mennyire igazad van! ráadásul megint "elfelejtette" linkelni a forrást a cikk "írója". Különösen szép ez az előző e témájú cikk fényében, amikor gusztustalanul ferdített.

jalsoszentgyorgy.extra.hu/news.php?readmore=312

belekotty 2009.11.15. 21:57:15

@mokas_gizi: A rendőrség és az ügyészség ennyit tudott bizonyítani. Azokat megmérték rendesen. Különben meg 8 emberről van szó, látom nagyon tájékozott vagy a hírekből.

szárnyati géza 2009.11.15. 21:58:28

A CIGÁNY AZ CIGÁNY!!!!!!

Nem roma, hanem CIGÁNY. BÜDÖS CIGÁNY.

Részemről annyi, hogy nem félek tőlük. Pár atrocitás után rájöttem, hogy oda kell állnom keményen, oda kell ütnöm még keményebben. Ha cigány-maffiával fenyegetnek, akkor én fehér-ember bosszújával fenyegetem.

És igenis, az első gyanús mozdulatnál ütni kell, el kell taposni csírájában az emberkedésüket.
Akkor tisztelni fog, és akkor sem köt beléd, ha legközelebb többen vannak.

quality control (törölt) 2009.11.15. 22:01:51

@mokas_gizi: nagyon helyes, hogy szigorú a fegyvertartás. nem hiányzik nekünk a fegyverek elszaporodása.

".. azokban az országokban ahol megengedtél az önvédelmi lőfegyverek viselését CSÖKKENT a bűnözés ahol szigorították a fegyver viselést NŐT a bűnözést..."

bla-bla. honnan veszed ezeket a "megbízható statisztikákat"? link?

én nem a tolvajokat akarom védeni, liberális sem vagyok, nagyon nem, de az biztosan nem szolgál semmilyen megoldást, hogyha lazítjuk a fegyvertartást.

azokban az országokban, ahol több a fegyver, ott _mindenkinek_ nagyobb az esélye a golyó általi halálra, ezt statisztika nélkül megmondom frankón.

ahol engedéllyel könnyebb fegyverhez jutni, ott illegálisan is könnyebb, ez nyilvánvaló.

értem én az önvédelem igényét, jogosságát, de ne akard, hogy több legyen a fegyveres rablás és a rablógyilkosság ebben az országban. így is van..

belekotty 2009.11.15. 22:04:38

@szárnyati géza: Igazad van! A rohadt cigányok csak az erőből értenek. Van közöttük rengeteg tisztességes ember, de sajnos nem azok a hangadóak.

Silcon 2009.11.15. 22:10:35

@Herr SturmLiberator: "Lényegében minden egyes Proszektúra cikk egy-egy ok arra, miért is szokás utálni a "liberálisokat" és miért lesz egyre népszerűbb a Jobbik néven futó családi vállalkozás."

Kb. ez a gond. Ha a rendőrség végezné a dolgát, akkor nem lenne igény a gárdára és a jobbik se lenne a 2. legnépszerűbb párt. Szóval kinek is köszönhetjük a széljobbot?
Az ember meg már csak ilyen, ha a hivatalos út nem járható, akkor megpróbálja másképp.

Viktus 2009.11.15. 22:29:49

Ma este után megint pár százalék megy a Jobbiknak. Az index , és társai hiába is hazudoznak sajnos megint az alacsony szintű kuruc erősödik, mint hírforrás:

22.12: A cigányfajvédő, zsidórasszista kormánysajtó és egyes zsideszes orgánumok is "tömegverekedésről" hazudoznak, amivel egy szintre kívánják hozni a cigányokat a magyarokkal és elkenni próbálják, hogy a büdöscigányok hordában, fegyveresen támadtak fegyvertelen, békés magyarokra, és lincselést, gyilkosságot is megpróbáltak végrehajtani. Az ÁVH továbbra sem vág rendet, nem vet be könnygázt, izraeli vízágyút, tonfát, viperát a gyújtogató etnoterroristák ellen, hanem egy cigányvajdával tárgyal (!). Kuruc.info: Milyen alapon merészel tömegoszlatás helyett bűnözővezérekkel diskurálni az ÁVH, amely a törvénytisztelő gárdistákat minden lehetséges alkalommal zaklatja?? Hol van a magyar jogrendben a cigányvajda intézménye, akivel bárkinek is tárgyalni kéne??

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.15. 22:41:19

@Viktus:

"Hol van a magyar jogrendben a cigányvajda intézménye, akivel bárkinek is tárgyalni kéne?? "

Ej-ej hát nem érted... az MÁS, az KULTÚRA. Amit csakis pozitív diszkriminációval lehet a bűnös kirekesztő társadalommal azonos szintre hozni. Egyenlőbbek, na. Állatfarm, Orwell, miegymás.

Viktus 2009.11.15. 22:43:38

@Herr SturmLiberator:

22.20 A település polgármestere, Nagy Imre egyezetett a rendőri vezetőkkel és reméli, minél hamarabb helyreáll a rend Sajóbábonyban. A borsodi cigányvajda, Lakatos Attila kijelentette: garantálom, hogy itt nem lesz semmi baj, le kell csillapítanunk az indulatokat, senkinek nem eshet bántódása.
Kálai Csaba az országos cigányvajda, a médián keresztül azt üzente a gárdistáknak, hogy ne vonulgassanak, ne masírozzanak, hanem ismertessék meg programjukat a cigánysággal, és ha megfelelő programot tudnak lerakni a romák majd mellé állnak.

basszus, de szürreális ez elképzeltem ... ahogy a köztövényeseknek a gárdisták tartanak előadást , hogy ne lopjanak már annyit meg ne csinálják a gyereket ész nélkül, és a hegyi szamurájok mindjárt megtérnek :D

cambridge.on 2009.11.15. 22:44:59

Gratulálok a megélhetési jogvédőknek,hogy a magyarokat a polgárháború küszöbére juttatták!A közelmúlt és a mai események tükrében igazán büszkék lehetnek az elmúlt 30-40 évben végzett munkájukra.
SIKERÜLT ELÉRNI,HOGY BÜNTETLENÜL LEHET DIÁKOKAT GYALÁZNI,TANÁRT VERNI,ÉS AZ INTÉZKEDŐ RENDŐRÖKKEL FEGYVERREL FELSZERELKEZVE SZEMBESZÁLLNI!
Ezt mint a cigány kisebbség folklórját,nekünk nem csak elviselni ,de szerintük támogatni is kellene.
Egy párszor már felkaptam a vizet a széplelkű,élettapasztalatok nélküli okostojások cikkein.
Ígérem többet nem teszem,inkább megszüntetem az INDEX könyvjelzőjét a gépemen.
További meddő szófosást kívánok,mert ezeknek nem lehet az eszükre hatni.
Így sikerült a liberális szót szitokszóvá degradálni.Grat. jó munkát végeztetek!

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.15. 22:45:33

@Viktus: Kállai vajda gondolom Siófokon is azért vonulgatott, hogy a védőpénzt fizetni nem hajlandó bártulajokkal megismertesse a programját, ami mellé "lehet" állni...

szárnyati géza 2009.11.15. 22:46:08

Azért azt vegyük észre, hogy a jelenlegi berendezkedés, államforma, jogrendszer nem igazán életképes. Ez eléggé látszik főleg az utóbbi időkben. Plusz a kapitalizmus sem életképes.
Túl művi az egész.
A természet, az ember is része, egyfajta "káoszrendszerben" működik.
Az, hogy a cigányoknak vajdájuk van, nem egy rossz dolog. Rátermettsége, elismertsége, eredményei alapján kerül oda. (Most ne taglaljuk, hogy mik azok) Míg mi vezetőink személyébe tulajdonképpen semmi beleszólásunk nincs. Csak ikszelünk valakit, akiről fingunk nincs hogy, mi módon került oda.

A Gárdát a szükség hozta létre. Ez a fehér ember reakciója egy problémára. Valahol ez is természetes folyamat volt.

A cigányság alacsonyabb műveltségű, alacsonyabb intelligenciájú, ebből kifolyólag nem érti az általános jogrendszert, a felállított viselkedésnormákat nem érti, és ezért nem is tartja be őket. Az ő törvényük a cigánytörvény, azt értik, hellyel-közzel be is tartják. Betartanák, ha nem lenne vele párhuzamosan a mi jog rendszerünk. Így viszont a kettő közt ellavíroznak.
Mi értjük, mi elfogadjuk és betartjuk. A cigányok a keményebb dolgokat értik meg, pontosan azokat, amik ellen mi létrehoztuk a jogrendszerünket.
Ha az ő értelmi szintjüknek megfelelően reagálunk tetteikre, szemet-szemért, akkor azt megértik, abból tudnak következtetni. Ez alapján kialakul egyfajta viszony a két fél közt, egy kvázi tisztelet.
Mi még mindig többen vagyunk, erősebbek vagyunk, és ezt azért elég jól ki tudjuk használni, ha akarjuk.

El Argentino 2009.11.15. 22:51:57

Cigányokat a holdra, probléma megoldva. Liberális integrációs tervek nem működnek és nem is fognak.

Newclass 2009.11.15. 22:53:55

@szárnyati géza: Egyetértek azzal amit írsz. Azonban nem sokkáig vagyunk már többen és nem vagyunk család szinten sem egységesek. Én egyedül megyek este haza, ők csapatokban vonulgatnak.....

cambridge.on 2009.11.15. 22:55:31

Még mielőtt valaki belekötne.
Az ásó,kapa,csákány a magyar parasztok kezében szerszám.
Amikor ugyanezt látod a cigányok kezében akkor az bizony fegyver.Vegyük hozzá a mostanában a körükben elterjedt újfajta bugylibicskát ,a szamurájkardot.
Csak nem akartam,hogy valaki is fölöslegesen a fegyver szónál leragadva csak arra reagáljon.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.15. 23:01:58

Summa summarum: nem afgán vidékre kéne csapatokat küldenünk, lenne itt is tennivaló. Vagy akár a hájas bérenc szadeszpap javaslata alapján tényleg behívhatnánk ENSZ békefenntartókat. Majd meglátja a világ, kit is kell ki ellen védeni.

Viktus 2009.11.15. 23:10:07

23.06: A helyszínen tartózkodó gárdisták szerint a cigányvezetőkkel ellentétben őket senki sem invitálta tárgyalásra, holott nem ők támadtak a romákra, hanem azok rájuk. (Kállai Csaba országos cigányvajdát ezzel ellentétben nem csak beengedték a településre, de még tárgyaltak is vele, sőt provokatív, rosszindulatú üzeneteit is úgy tolmácsolja a média, mint, ha ő bárkit is bármit is képviselne. - barikad.hu)

barikad.hu/node/40522

Mondjuk ez vicces a Jobbik a második-harmadik legerősebb politikai tényező Magyarországon, de őket nem kérdezik meg csak köztörvényes bűnözőket ... tényleg minden erővel a Jobbik erősödésén munkálkodnak.

Viktus 2009.11.15. 23:13:09

Alig pár órával a sajóbábonyi cigányterror kirobbanása után máris megindult az emberi mivoltukból kivetkőzött, megvadult csőcselék mosdatása a balliberális médiában, Mint más oly sokszor, ezúttal is az Index jár az élen.

A cigánybűnözők mentegetésére mindig kész hírportál szerint egy "helyi lakos" (minden bizonnyal még véletlenül sem cigány) szerint szombaton a feszültség abból adódott, hogy a "jobbikos gyűlés helyszíne körül cirkáló (sic!!!) gárdisták kötekedtek a romákkal." Mint jól tudjuk, a gárdisták soha nem sétálnak, vagy nézelődnek. Nem, ők csak ólálkodni, őgyelegni, és "cirkálni" tudnak.

Ugyanez a rendkívül hitelesnek tűnő "helyi lakos" úgy tudja, hogy a faluba érkező gárdistákat azért akarták botokkal és fejszékkel lemészárolni, mert "provokáltak a cigánysoron", és eközben egy 16 éves fiút megpróbáltak elütni, aki meg is sérült, "most is húzza a lábát."

Nos, az elmúlt néhány év tanúsága szerint egy magyar autós megjelenése a cigánysoron már eleve "provokáció" a helyi, kőkorszaki szinten álló lakosság szemében. Hogy-hogy nem, ezek a magyar autósok rendszerint elütnek egy helyi cigánygyereket, amely kiváltja a gyermekeik sorsát közmondásosan szívükön viselő jámbor cigányok haragját. Aki ezt a sztorit sokadszorra is megkajálja, meg is érdemli a gyomorrontást!

Balogh Gábor

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.11.15. 23:37:09

@pandacsökiboborján:

Angliában más természetű etnikai problémák léteznek. (Amit csak kimondani is majdnem bűnnek számít.)

magyar-magyar szótár 2009.11.16. 02:00:20

A benzinlopás is nemzetiségsemleges, van azonban a shoplopás, írtam erről, abban egy bizonyos műfaj, ott taglaltam..
Nadehát mi szebbet se kívánahtnék a Proszetúra írójának [íróinak?] minthogy akkor látogassa meg őket Csampisz és családja és ám rendesen.
Bár gondolom, Proszektúráék tyúkóljában nemsokmindent találnának.
Na, de a tisztaszobában! (A hálóba bemutatják a szamurájkardot, amit a körmeik puceválására tartanak a csicskaautóban..)

belekotty 2009.11.16. 07:01:08

@szárnyati géza: "A cigányok a keményebb dolgokat értik meg, pontosan azokat, amik ellen mi létrehoztuk a jogrendszerünket.
Ha az ő értelmi szintjüknek megfelelően reagálunk tetteikre, szemet-szemért, akkor azt megértik, abból tudnak következtetni. Ez alapján kialakul egyfajta viszony a két fél közt, egy kvázi tisztelet.
Mi még mindig többen vagyunk, erősebbek vagyunk, és ezt azért elég jól ki tudjuk használni, ha akarjuk. "

- Ez egy zseniális megfogalmazása volt a dolgoknak.

belekotty 2009.11.16. 07:03:29

@cambridge.on: "sikerült a liberális szót szitokszóvá degradálni.Grat. jó munkát végeztetek! "
- Én világ életembem balliberális szavazó voltam, de egyet kell hogy értsek. Mellesleg ezeknek a gazembereknek, Kókával, a megélhetési liberálissal, kapcsolati nagytőkéssel az élen, közük nincs a valódi liberalizmushoz.

csongorbela · http://belaba.blog.hu/ 2009.11.16. 09:16:37

Tegnap elveszett a kommentem, ma talán átmegy.

@jános515: Lehet azt mondani persze. De ha mondjuk a kékszeműek lopnának és a tulaj kiírná, hogy kékszeműeket nem szolgál ki, Te pedig történetesen az lennél, pedig sosem loptál, akkor mit szólnál a dologhoz? A legnácibb nyilatkozók is folyton elmondják: "van rendes cigány is, de...", ha tehát van, akkor nem megengedhető, hogy őt csak a származása miatt ilyen hátrányok érjék - mint ahogy érik rendszeresen. Volt már részünk nekünk magyaroknak is a kollektív büntetésben több alkalommal is, és háborgunk rajta azóta is. Benesről hallottál-e már?

Húszezres határt eltörölni, csak a bűnöst büntetni (de azt büntetni), bedobós automata kutat, előrefizetős rendszert beszerelni... az már okos gondolat lehet.
Kevésbé okos, de igenis jogos (ha nem is törvényes) az "elektromos uborka" esete - ami ráadásul nem cigányt/nemcigányt, hanem a tolvajt rázza meg.

A jogvédő döntéshozóknak meg csak annyit:
ha már használjuk a megélhetési bűnözés kategóriáját, és tudjuk, hogy a mélyszegénység bűnözésre sarkallhat és azt is, hogy a mélyszegény magyar ugyanoly eséllyel adja lopásra a fejét, mint a mélyszegény cigány, akkor azt is tudnunk kell, hogy a magyarnak 10%-a, a cigánynak 80%-a ("hasraütött adat az arányok szemléltetésére) él mélyszegénységben, és akkor igenis el kell ismerni, hogy a cigányprobléma létezik!!!
Vitatkozni legfennebb azon lehet, hogy a problémában ki miben vétkes, és a megoldás érdekében ki mit tehet (lásd cigány, illetve többségi magyar társadalom, civilek, döntéshozók stb.), de azon nem, hogy a probléma létezik-e.
De nem lehet, nem szabad lenácizni az egész magyar társadalmat azonnal, ha beszélni mer egy fennálló problémáról. Az átlagember igenis összerezzen, ha az utcán szembejön vele egy (vagy több) határozott járású cigányember, és én sem nyitnék kereskedelmi egységet (benzinkutat, élelmiszer/divatruházati/illatszer/műszaki/stb. boltot) "megélhetésiekkel" zsúfolt terület közelében (és nem a fizetőképes kereslet hiánya, hanem a posztban emlegetett jelenség miatt).

Jó lenne, ha mindkét oldal magába szállna: abba kellene hagyni a büdöscigányazást is, az agyatlan jogvédést és nácizást is, és a megoldáson gondolkodni.

Jollipukki Bácsi 2009.11.16. 09:26:16

Miért nem szól hozzá az igazi Sipi, tán még nem ért be a munkahelyére, ottragadt Sajóbábonyban?

Jollipukki Bácsi 2009.11.16. 09:35:29

Subba Daddy 2009.11.15. 21:55:27
Üssük, Dedi, üssük!

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.11.16. 09:54:08

Megint ilyenektől hangos a média.

hapcika 2009.11.16. 12:39:25

@HgGina:1. Én nem csak félmondatokat olvasok.2. Ha olvasok, akkor meg is értem mit írnak.3. Én ennyi ésszel nem hülyéznék itt senkit.
@pandacsökiboborján: A törvény kiegészítést Balsaiék alkották, nem Kuncze. Sólyom AB elnökként szentesítette. A szoc.pol.támogatással való visszaélés, meg 2001 óta terjedt el, mert Dávid Ibolya eltörölte a rendelkezést, hogy a közjegyzőnek ellenőrízni kell a jogosultságot. Ezzel mentette ki férjét a tamási szoc.pol. visszaéléseknél.

Chewbaca · http://pallas70.hu/tanfolyam/merlegkepes-konyvelo-tanfolyam.php 2009.11.16. 15:38:50

hülye volt a csávó, hogy ezt így tálalta. persze van oka ezekszerint a rasszizmusra (persze ez intelligencia kérdése kellene, hogy legyen, de ha egyszerűen azt látja, hogy a cigányok lopnak akkor nehéz nem őket vádolni vele). valóban úgy kellett volna kifüggesztenie a kiírást ahogy azt utólag állította... persze gondolom azóta sincs túl sok változás. max a cigányok megverik 1-szer 2-szer a benzinkutasokat és utána megint tankolhatnak kedvükre.
süti beállítások módosítása