Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Provokátor lettem én

2009.12.18. 13:13 | Proszektura | 11 komment

Mint talán már tudják, múlt pénteken egy cigányembert a rendőrök állítólag Hevesen késő este gázpisztollyal fejbelőttek, majd – miközben cigány mivoltában sértegették is - bántalmaztak úgy, hogy kórházba is került.

Ennek az esetnek a kapcsán kaptam a provokátori minősítést.

Hogy kik állították ezt rólam? Természetesen ki mások is lehettek volna, mint a tisztességes magyar emberek, vagyis a Jobbik heves megyei választmányának tagjai.

Elég a kettős mércéből és a pozitív diszkriminációból - ezzel a címmel adtak ki közleményt, amelyben leghatározottabban visszautasítják azokat a hazugságokat és csúsztatásokat, amelyekkel az OCÖ és Dr. Magyar Elemér jogvédő provokálja a tisztességes magyar embereket. Szerintük ez bizonyítja a kettős mérce és a pozitív diszkrimináció eredményét, amelynek most épp rendőrök estek áldozatául.

Mindenesetre jogos a kérdés, hogy egy ilyen, a tisztességes magyar embereket provokáló egyén, mint én (akivel kapcsolatban az m1 tegnap reggeli Ma reggel műsorában a heves megyei rendőrkapitány is „fontosnak tartotta leszögezni”, hogy az ügyben tett nyilatkozataimmal személy szerint több kárt okoztam a cigányságnak, mint hasznot, és a cigány vezetők is elhatárolódnak tőlem) egyáltalán lehetek-e akár csak blogger is ma Magyarországon.

Aztán elolvastam, mit írt a szokásos jól értesültségével a kuruc.info.

 „Bűnözőmokkáink mellett ki más állna ki, mint dr. Magyar Elemér, aki a tarnabodi bűnöző cigányok (faj)védelmét is ellátja. Emberünk „Proszektúra” néven blogol; (felmenői) eredeti neve valószínűleg Ungár lehetett – lásd még: Ungár Klára, Magyar Bálint és a többi antimagyar zsidó. Azt se felejtsük el ismételten kiemelni, hogy Magyar Elemér már több hónapja aktívan a Zsidesznek kampányol - tessék csak elolvasni a belpolitikával kapcsolatos írásait!

Egy Zsidesz-kormány alatt, talán még egy államtitkári pozíciót is megkap érdemei elismeréséül. Amitől Isten óvja meg Magyarországot.”

Hát, azt kívánom, óvjon meg, engem is az isten attól, hogy a Fidesz államtitkára legyek! Szerencsére ettől legalább olyan távol vagyok, mint Vona Jeruzsálemtől.

Ugyanis nem, hogy Fidesz tag nem vagyok, de még a szimpatizánsa sem.

De, ha már Ungár Klára is szóba került, hát elárulom drága kuruc tesókáim, a rák egye ki a májatokat, hogy amelyik párt közel áll hozzám, az a SZEMA. Örömmel jelentem, épp’ most jegyezték be, mint legális magyar pártot. Ez is megérne egy gyűlölködő cikket.

De maradva a témánál, a cigányember állítólagos megverésénél, az még csak rendjén való, hogy a kuruc.info hazudik, reggel, délben este, de az már kevésbé tetszik, hogy azok a hatóságok is füllentenek, és sértegetnek, akiknek az igazság kiderítése lenne a dolguk.

A főkapitány úr azt nyilatkozta például, nem ismeri a cigányember feljelentésének tartalmát. Ami azért roppant furcsa, mert éppen az ő beosztottjai vették azt jegyzőkönyvbe, ami a rendőrségen iktatva is lett, s a nyomozó ügyészség pedig, a sajtóhírekkel ellentétben a feljelentés felvételénél nem is volt jelen, sőt a sértettet mind a mai napig jegyzőkönyvileg még meg sem hallgatta.

A nyomozó ügyészség nekem, mint sértetti képviselőnek azóta sem volt hajlandó az ügy állásáról semmilyen érdemi tájékoztatást adni, miközben a vezetőjük már arról is nyilatkozott, hogy az orvosok szerint a sérülés nem is gázpisztolytól ered. Valamint sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta azt a hírt sem, miszerint a sértettel szemben azért intézkedtek, mert egy szalagavatón randalírozott.

U.i.: Két hevesi rendőr szolgálati viszonyát a tegnapi nappal indokolás nélkül megszüntették. Tették ezt azt követően, hogy a főkapitány úr több fórumon azt is kijelentette, az ügyben intézkedő rendőröket is a büntetőeljárás befejezéséig megilleti az ártatlanság véleleme.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr31606615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2009.12.18. 15:42:57

Ez a sértett cigányember verziója a történtekről:

„múlt pénteken egy cigányembert a rendőrök állítólag Hevesen késő este gázpisztollyal fejbelőttek, majd – miközben cigány mivoltában sértegették is - bántalmaztak úgy, hogy kórházba is került”

Némiképpen érthetetlen, hogyan került a rendőrök kezébe gázpisztoly?

A rendőrök felettese: „a főkapitány úr több fórumon azt is kijelentette, az ügyben intézkedő rendőröket is a büntetőeljárás befejezéséig megilleti az ártatlanság vélelme.”

Mi ezzel a szerző gondja?

A rómaiak már több mint 2000 éve ismerték ezt a jogelvet: „Hallgattassék meg a másik fél is”.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2009.12.18. 16:39:28

@Vidéki: Szövegértés! Szövegértés! Szövegértés!
Kedves kommentelő nem fogod fel, hogy éppen a kapitány hivatkozott az ártatlanság vélelmére, majd ő bocsátotta el a rendőröket, mielőtt egyáltalán a nyomozó ügyészség nyomozott, és bármit megállapított volna?

sivatagi n. 2009.12.18. 18:19:46

Mi az a a cigányember? Van cigányállat is?

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2009.12.18. 19:30:30

@sivatagi n.: Humoros. Szerintem inkább a kuruc.info-ra írogassál.

hoplita 2009.12.18. 20:26:44

Én ha annak a két zsernyáknak a helyében lennék kiteríteném a bőröd.....illetve már száradna.
Persze ez csak az én kis különbejáratú megjegyzésem..:DD

Én az eset kipattanása óta követtem az ügyet a magam szerény, behatárolt eszközeivel és módján.
Egy zsák aranyat merek tenni egy veder szar ellenében, hogy a kaffer kormol, nem kicsit, nagyon....hogy egy klasszikust idézzek.:D
Ebbe az is belefér, hogy az ávósok adtak neki egy-két sallert, de hogy a géerpé nem játszott az ziher, Elemérkém.
Mer' ugye, mi a faszér' lőnék pofán gázzal egy ilyen mintapolgárt, mikor ott a saját spray...jófajta céessel csurig..??
He...?
Hány kocsi is volt?
Milyen ruhába voltak?
Ááá....nem is folytatom....minek?.Akinek már volt dolga orkkal, és ugye kinek nem, széles e hazában, annak sántít ez a sztori, de kibaszottul.
És a többit is legalább öttel osztani kéne.
Egyébként ezt pont te ne tudnád...?
Tudod te ezt nagyon is jól, de csak egy kibaszott cigányseggnyaló szarkavaró vagy.
És most még finom is voltam.

hapcika 2009.12.18. 20:53:49

Mintha már lett volna ilyen provokáció Hevesen. Engem nagyon emlékeztet a 90-s évek elejére, akkor is így váltották le azokat a rendőröket, akik nem ismerték el, hogy van szoc. bűnözés.

hapcika 2009.12.18. 20:59:28

@Proszektura: Szövegértés, szövegértés! Azt is mondta a megyei főrendőr, hogy nem ennél az ügynél történt szabálysértések miatt.n Amiért nem ismeri a feljelentés tartalmát, az a tény, ha rendőrről va szó, akkor nem is iktathatják, hanem az ügyészségnek továbbítják. Enyit illene tudnod.

borovi 2009.12.19. 02:53:20

Tényleg te vagy a Magyar Elemér? Hogy én téged hogy utállak!

tavirdasz 2009.12.19. 14:27:34

Engem is sajnálhatsz ,mert én is rühellek.
Megértem ,hogy a pénzért amit a dögösöktől kapsz ,csontig be kell nyalni nekik,de talán jobban képben lennél velük kapcsolatban,ha mondjuk 2-3 honapig köztük élnél ,mondjuk a Taktaközben vagy Ózdon.

szmoker (Homo Trollicus) 2009.12.22. 13:32:36

Ha nem olvasnátok kukacinfót, szerintem nem is tudnátok hogy Elemér létezik (én sem).

Olyanok vagytok mint a Blájen életében a birkák. Ti mind egyéniségek vagytok, önálló gondolatokkal, ugye?

:)
süti beállítások módosítása