Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A kapcsolat megszakadt

2010.01.21. 17:37 | Proszektura | 4 komment

Mindig örömet okozott számomra Gyurcsány Ferenc blogjainak olvasgatása. Sőt akadtak köztük kifejezett kedvenceim is. Például amikor arról írt, hogyan cselezte ki még miniszterelnökként az őrzésére rendelt biztonsági embereket, hogy sétálhasson egyet meghitt kettesben Klára asszonnyal az esti Andrássy úton.

Most azonban a kapcsolat.hu-ra klikkelve mindössze egy szép citromsárga ipari védősisak és egy felirat fogadott, miszerint

„Kedves Kapcsolatok!
Tervezett karbantartás miatt az oldal átmenetileg nem elérhető.
Köszönjük megértéseteket!
Kapcsolat.hu üzemeltetés „

Mi történhetett? Még azt sem árulják el, meddig is fog tartani ez a „tervezett” karbantartás. Az is furcsa, hogy miért citromsárga a sisak színe, miért nem piros?  Még jó, hogy nem jaffaszínű! (Copright by: Vona Gábor)

Talán csak nem ők is úgy jártak, mint a kuruc.info egykoron, amikor állítólag Draskovics Tibor (bizony, volt egy ilyen nevű úr is a kormányban!) közbenjárására egy ideig lekapcsolták az amerikai szerverről? Lehet, hogy őket is lekapcsolták, ez is az egyre élesebb választási kampány része? Orbán Viktor titokban felkereste Obamát és kieszközölte a jóváhagyását ehhez a drasztikus lépéshez?

Vagy egyszerűen csak elfogyott az MSZP erre szánt pénze? Miután Lamperth Mónika helyébe Gyurcsány Ferenc lépett, bizony ez a lehetőség is azonnal reális alternatívává nőtte ki magát. Fletó egyébként már eleve igen jelentős összegű (46 milliós) veszteséggel vette át elődjétől az alapítványt, a múlt év nyarán.

De az sem kizárt, hogy Gyurcsány az egész weboldalt részletre megvette, s majd a későbbiekben az MSZP fogja azt tőle visszabérelni. Ebben az esetben csak remélhetjük, hogy továbbra sem fogja beszüntetni olyan nívós sajtóorgánumok támogatását, mint teszem azt a Hócipő.

De az sem kizárt persze, hogy azért szüneteltetik a honlapot, mert alaposan modernizálni fogják. Vajon ki kapta ezt a feladatot? Kóka valamelyik érdekeltsége? Vagy inkább Baja Ferenc környezetéből valaki?

Gyurcsányt ismerve a legéletszerűbb mégis az, hogy a karbantartás azért vált szükségessé, hogy újult erővel lehessen falra festeni az Orbán nevű ördögöt, aki majd tönkre fogja vágni az országot.

Az MSZP által kiszivárogtatni szándékozott hírek szerint például Kövér László már el is szólta magát egy szűkebb társaságban, hogy amint hatalomra kerülnek, az országot a földdel teszik egyenlővé, s még a lerombolt épületek helyét is sóval hintik be, Kaya Ibrahimnak pedig szobrot emelnek a Parlament előtt.

Szóval elképzelhető, hogy az ilyen, és ehhez hasonló híradások kiötlésére kell a mostani üzemszünet.

Arra a lehetőségre gondolni sem merek, hogy az oldal sztrájk miatt szünetel, mert Gyurcsányék keveslik a pulykapénzt.

Szóval jó lenne valami biztosabbat tudni a kapcsolat.hu sorsáról, mielőtt esetleg egyéb hasonló rémhírek és találgatások is szárnyra kelnének.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr771690657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mind1 mint a szésőháznak 2010.01.21. 23:12:40

Elemér, úgy látom ez a postod a kutyát se érdekli, bevallom és se olvastam el.
De mivel az előző a sok hozzászólás miatt már áttekinthetetlen ezért újból megkérdem itt: pontosan mik az előző postodban emlegetett konkrét ügy konkrét körülményei, valamint azt, hogy pontosan melyik paragrafus rendelkezik arról, hogy a 6 általánost végzett cigányasszonyok szükségszerűen kisebb büntetést kell kapjanak, mint mások? Ugye ebben az esetben a 6 általánost végzett cigányasszonyokra az sem érvényes, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít a büntetés alól. Nos?

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.01.24. 14:25:54

Nyilatkoznak a kurucnak mi?

szemenszedett hazugság. Köpd magad nyugodtan szemen, te fasz.
süti beállítások módosítása