Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A nevető harmadik és a 88 oldalas program

2010.01.23. 17:44 | Proszektura | 30 komment

Főleg Gyurcsánynak és körének köszönhető, hogy ma már senki sem veszi őket kellően komolyan. Az ex-miniszterelnök volt az az ostoba, de inkább rosszindulatú pásztorfiú, aki éjjel nappal farkast ordítozott, így aztán most, amikor tényleg itt járkálnak ezek az ordas jószágok közvetlenül a kertjeink alatt, már senki sem akar figyelni rájuk. Nem hiszik el róluk, hogy farkasok. Sőt egyre többen gondolják, hogy bárányok.

Sőt, mintha a Gyurcsány és klónjainak a hozzáállása is megváltozott volna. Mostanában már nem a Jobbik elleni közös fellépésre szólítanak fel, már a Demokratikus Chartát is elfeledték, ehelyett minden energiájukkal a Fidesz ellen fordulnak. Naná, hogy Debreczeni József főmegmondóember sem a Jobbik környékén látja a diktatúra igazi veszélyét.

Lehet, hogy semmi nem igaz abból, amit a societas-ról állítottak, de valójában azért volt hihető, mert nagyon is elképzelhető, hogy az MSZP még a szélsőjobb támogatására is képes, ha ezzel a gyűlölt Fideszt gyöngítheti.

Most legutóbb az MSZP és a Fidesz a nyugdíjasokon ugrott egymás torkának. A szocialisták víziója szerint a Fidesz katasztrófába sodorná a nyugdíjasokat. A Fidesz szerint az MSZP szintúgy.

Dávid Ibolyáék eközben már a látszattal sem törődve próbálják begyűjteni a baloldali maradék reszlit, ahol egymás mellé kerül Bokros, Habsburg, Gyenesei, Retkes, és ki tudja még ki más.

A Jobbikosok pedig a kaotikus viszonyokat kihasználva nagyon ügyesen játszanak a kétarcúsággal, a szimbolikus jelképekkel, és persze ártatlan képpel összekacsintva egyensúlyoznak a demokrácia határvonalán.

Rossz az aki rosszra gondol.

Kedvenc szlogenjük, sőt fennen hangoztatják, miszerint Magyarország a magyaroké. Teszik persze anélkül, hogy ezt hajlandóak lennének egyértelműbben kifejteni,

Tagadják a holokausztot, de olyan finoman, hogy amikor rákérdeznek, akkor érdemi válasz helyett a zsidó származású – bár ezt egyáltalán nem emlegető – riportert küldik el Izraelbe.

A Fidesz párt színét jaffa-színnek nevezik, az SZDSZ kapcsán pedig nagyorrúakat emlegetnek.

És persze véletlenül éppen 88 oldalas programot írnak. (Ami a Heil Hitler jelentése a fasiszta számmisztikában)

Aztán a volt zsinagógában akarnak gyűlésezni, s felháborodnak azon, hogy ezt a „zsidóbérenc” önkormányzat nem akarja engedni. „Kitiltatták Vonát a zsidók” – írja felháborodva a kuruc.info.

Kétes jelentésű szimbólumokkal operálnak – kettős kereszt, turul, kopjafa, Árpád-sávos zászló

Kuruc.info-nak nyilatkozgatnak, de a nyílt kapcsolatot tagadják, sőt, perre viszik, mindeközben a Jobbik szervezeteinek a honlapjain – pl az egrin is – a kuruc.info nyíltan fasiszta hírportál linkjét – társoldalként – feltüntetik.

A rendőrséget a szerint ítélik meg, hogy miként viszonyul a Jobbikhoz. Ha cigányokat ver, végre teszi a dolgát, ha a – egyébként jogerősen betiltott – gárdistákkal szemben jár el, akkor persze a megnevezése cionista ÁVH, amelynek a tagjai a rend (h)éber őrei, sündörség, Bajnai-patkányok, stb.

És ami még ennél is fontosabb, folyamatosan cigánybűnözésről beszélnek. Állandóan azt sulykolják, hogy a cigányok miféle szörnyű bűntényeket követnek el, nap mint nap, a "magyarok" sérelmére, s még akkor is ezt hajtogatják, ha éppen javulnak a bűnözési adatok. Nagyítóval pásztázzák a rendőrségek napi beszámolóit, s azonnal ráütik a stemplit: na ezt is a cigányok követték el, ha igaz ez, ha nem.

Persze, hogy mindez még hatásosabb legyen, fel is kell nagyítani a tetteket. Valamelyik vidéki településen egy gyerek leköpi a tanárát. Pillanatokon belül ezen háborog és gyűlölködik az egész szélsőjobb bagázs cakompakk, miközben persze fogalmuk sincs arról, a tettes tényleg cigány volt-e, de eközben az már nem jut el az ingerküszöbükig, hogy ugyanebben az időben mondjuk túszejtéses bankrablás történt Budapesten, vállalkozók nem adtak számlát sokmilliós elvégzett munkáról,  más vállalkozók milliárdos számlagyárat üzemeltettek, adótartozásos cégeket fantomizáltak, stb.

Egy négytagú hevesi család megfenyegette a rendőrjárőrt? Életfogytig börtönbe csukni a retekeket! Több száz vandál megostromolja tévészékházat és utcakövekkel, egyéb eszközökkel órákig durván bántalmaz egy rendőrosztagot, súlyos fizikai és lelki sérüléseket is okozva? Fel kell őket menteni, még a felfüggesztett büntetés is felháborító! Terrortámadások országgyűlési képviselők lakásai ellen, Molotov-koktélokkal, speciális bombákkal? Szabadságharcosok! Még az EP-ben is követelni kell a szabadon bocsátásukat!

Így néz ki a világ a Jobbik szemüvegén keresztül.Én nem akadrok ilyet hordani.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr771695742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.logic 2010.01.23. 18:00:37

"tényleg itt járkálnak ezek az ordas jószágok"

Pontosan, te és a hozzád hasonlók.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.01.23. 18:33:12

Én csak azt nem értem, hogy hol vannak a haverjaid Proszi?

Mert nem láttam itt még egyetlen magadfajta törzskommentelőt, akivel meghánynátok-vetnétek a dolgokat.
Legalább egy "Jó poszt, Elemér!" vagy "Igazad van Proszektura, remélem egyszer a többség is rájön.".
Mint mondjuk a magyarinfo, sardobalo, gulyas, orulunkvincent blogoknál.

De semmi, egyedül mi náczifaschiszták járunk vissza nevetgélni.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.01.23. 19:13:35

1988 szilveszterén hamut szórtál a fejedre?Fasiszta számmisztika jajtejóég...Beütöttem a googleba és ezt a blogot hozta ki :D .

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.23. 19:29:49

Az egri Jobbikos oldalt reggel nem tudtam megnézni. Chrome szerint ártó tartalom van rajta. Valami széplelkű nyomhatott pár report -ot , google meg letiltotta :)
egerjobbik.hu/ (jeleztem nekik, mégiscsak úgy fair, ha ilyenek nem történnek)

Különben egyet értek. Tényleg körül lengi a Jobbik legtöbb megnyilvánulását egyfajta képmutatás. Úgy teszek mintha rasszisták lennének de aztán szavakkal tagadják (már amikor Vona Gábor nem tagadja meg a választ jó szokása szerint). Törvényességet követelnel, de Ők törvény felettinek tekintik maguk.. Lehtne még sorolni
és azt látom, hogy a vezetőik ilyenek és a kemény mag. A többség ott is teljesen normális emberaki egyszerűen csak változást akar.

mind1 mint a szésőháznak 2010.01.23. 19:46:42

Elemér, azt ugye már tudjuk, hogy a jobbik és programja náci, fasiszta, nyilas, egyéb stb. Ráadásul a program 88 oldalas ami szintén óriási problémát jelent.
De most lépjünk ezen túl, te ugyanis nem a jobbik jelöltjeként szoktál képviselőjelölt lenni, hanem egy másik pártban, amelyiknek a (lista)vezetője személyesen Kolompár Luther O(r)bam(a). Úgyhogy tőled inkább ezen párt programjának a nagyszerűségéről szóló fejtegetést várnánk. Az se baj, ha nem 88 oldalas a program.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.01.23. 20:16:28

Te egy nagyon hülye ember vagy barátom:). És ezt vedd dicséretnek.

Attila64 · www.sagaontour.ca 2010.01.23. 21:04:23

Proszektura!

Szeretnélek leköpni, hogy aztán meglássam, mennyire vagy felháborodva, ha egyáltalán...

Megoldható?

Éhesló 2010.01.23. 21:30:22

Ennyire telik?
Kampánystart után?
Gyenge meló, ezért ne fizetnek sehol sem...

bigyibogyo 2010.01.23. 22:51:08

AHAHAHA
Meghogy az MSZP-nek van spam -elos akcio csoportja. Ha koholt, ha valos a vad ellenuk, sehol sincsennek a jobbikos trolloktol :P

Drang 2010.01.24. 03:56:23

Az ilyen megnyilvánulások, mint amik ezen blog majd' minden posztját áthatják, szvsz. összeegyeztethetlenek az ügyvédi hivatással. Nem is kéne sokáig nyálaznom a kamarai szabályzatokat, hogy megtaláljam a vonatkozó részt. Ilyen ügyvédeknek még ebben a felhígult szakmában sincs helye, a kamarának meg illene már lépnie valamit.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.01.24. 10:21:32

@Drang: jelents fel, kedves házmesterivadék.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.01.24. 10:28:20

@Attila64: Én inkább valamelyik közeli hozzátartozódra gondoltam. Aztán nézd meg, felháborodik-e

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.01.24. 10:30:39

@TaTa86.: Eddig ezt nem tudtam rólad. Sajnállak.

mind1 mint a szésőháznak 2010.01.24. 11:25:06

@Drang: Az Elemér igazából egy rejtett jobbikos. Fele annyi szavazatot se tud a jobbiknak hozni senki, mint Elemér egyik-másik bírósági beadványa.
Ja, Elemér amúgy a következő postod ugye Kolompár Gandhi King Obama programjának részletes bemutatása lesz?

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.24. 11:31:39

@mind1 mint a szésőháznak: A kemény magos fanatikus Jobbik hívők posztjai azok amik viszik aszavazatokat a Jobbiktól.
Nézd végig az ide írtakat.
Ha valaki nem is ért egyet a poszttal, de megnézi a kommenteket egész biztos nem fog Jobbikra szavazani.
Ocsmány beszólogatás ment, érvek sehol. Egyik sem írt semmit gyalázkodáson kívül. Agyhalott zombik :/

m.logic 2010.01.24. 13:01:11

@kitvalasztanal.hu - Tippelős választási oldal: Csak a libsik, zsidók, cigányok, agymosott szocik nem értenek egyet az "agyhalott zombik" kommentjeivel M. Élémér ügyében. Mindenki más rühelli a bűnpártolást, társadalmi bomlasztást.

akak 2010.01.24. 13:28:38

Tökre igaza van a posztírónak - mindenben.

akak 2010.01.24. 13:31:25

@TaTa86.: ettől még nem fogtok többet kapni mint 8%, kicsit túl volt spilázva a pártotok az EP-választáson. Most nehezebb lesz a dolog.

mind1 mint a szésőháznak 2010.01.24. 13:39:10

@akak: Kivéve persze ha Elemér még bead pár tucat feljelentést a szokott módon, cigány feljelentők rendőrök ellen, mert akkor a hevesi körzetben az EP választás 33%-os jobbik eredményéből lesz még 50 vagy akár több is.
Na jó, mondjuk Elemért azért nem kell negyed ennyire se komolyan venni, de ebben a körzetben a megfelelő egyéni jelölt kivételével minden együtt áll a jobbik akár átütő eredményéhez. (Ami ijesztő egyébként összességében). A sokévi elqrás, lopás, korrupció, hazudozás, érdemtelen pozitív diszkrimináció, röhejes bírósági ítéletek nem vezethet más irányba csak ebbe az egybe.

akak 2010.01.24. 13:58:00

@mind1 mint a szésőháznak: az EP-választás teljesen más választási elveken nyugodott mint a parlamenti, itt nem az ország lesz az egyetlen szavazókör. Igazad van sok mindenben, de nem hiszem, hogy Vonáék megnyugvást hoznának ennek a vidéknek. Ha az állam megerősödik, több lesz a munkahely és javul a közbiztonság, a Jobbik nem tud komolyan labdába rúgni.

mind1 mint a szésőháznak 2010.01.24. 14:30:57

@akak: Most ott tartunk, hogy a közbiztonság folyamatosan romlik. (Mindegy mit mond a statisztika, egyébként is a police.hu-n közzétett megyei kumulált statisztikában egyetlen szám van ami folyamatosan és nagy ütemben csökken, a felderítési mutató). Munkahely egy szállal sincs több, az is egyre kevésbé fizet. Az "állam" pedig nagyjából a traffipaxozó rendőr és az adóhivatal képében jelenik meg az átlagembernek, ha betörnek hozzá vagy kirabolják akkor a 30 nap után kiküldött "tettes ismeretlen" levélre számíthat a rendőrségtől, egyébre nem. Aztán meg el vagyunk csodálkozva, hogy a szélsőség erősödik. Ebben persze komoly szerepet vállalt a mi Elemérünk is, nem beszélve az orvosokra, tanárokra, rendőrökre támadók ellen futószalagon felfüggesztett vagy semmilyen ítéletet termelő bíró(ságo)król. Az utóbbi 2 hónapban a hevesi városi bíróság 2 felfüggesztettet hozott rendőrre támadók ellen, a gyöngyösi késes rendőrre támadás egyelőre folyamatban. Persze a mi Elemérünk itt is az intézkedő rendőröket jelentette fel. Utána meg itt őrjöng azon, hogy a jobbik programja 88 oldalas. Mindenesetre annyi biztos, hogy ha az idén hivatalba lépő új kormány nem tud jelentős pozitív elmozdulást produkálni ezekben az ügyekben akkor 2014-től már nem a cuclib fog visszajönni, hanem a jobbik lesz kormányon. Egyszer majd ezt Elemérünk is felfogja, remélhetőleg nem lesz addigra mindannyiunknak késő.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.01.24. 15:31:21

@Proszektura: Dehogy nem tudtad. ;-)
Sajnálni meg nem kell, én így érzem jól magam.

Egyébként ha jobban megnézzük még elvtársak is vagyunk. Csak te a cigány nacionalizmust támogatod, én meg a magyart.

Tisztes küzdelmet, nemes ellenség!

(Mondjuk ehhez az kéne, hogy ne csúsztass ilyen brutálisan a blogodon. Ld: "uborkalopás" bagatellizálása. )

@akak: 8% sem rossz. 1 éve még az 5%-ban sem igazán reménykedtem. De el kell szomorítsalak: a teljes népességen belül áll a Jobbik 7%on, 90%-os részvétel meg nem lesz.
(Legutóbb egy kiadós szoci kormányzás után 56% volt a részvételi arány.) És akkor még nem számoltunk a rejtőzködő jobbikszavazókról. Én 15%-ot jósolok.

"Ha az állam megerősödik, több lesz a munkahely és javul a közbiztonság, a Jobbik nem tud komolyan labdába rúgni. "
Most komolyan azzal próbálsz minket riogatni, hogy megerősödik az állam, és dübörögni fog a gazdaság? Tudod mit? Legyen. Akár 0%os Jobbik árán is.

akak 2010.01.24. 16:43:28

@TaTa86.: jóval alacsonyabb lesz a %-uk, mint az EP-n volt, itt ugyanis komolyabb versenytársaik is akadnak:)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.01.24. 17:38:49

@akak: ?
Meglátjuk. Én 15%ra tippelek, de minimum 12%ra.
A mandátum-arányuk persze alacsonyabb lesz, hiszen egyéni körzetből nem valószínű, hogy egyet is nyernek.

kranführer 2010.01.24. 21:39:18

Kedves proszektúrha!
Vajh mi bajod van a kettős kereszt, turul, kopjafa, Árpád-sávos zászlóval????
Hogy egyikről sem írt se marx se engelxsz se lenin???
Így jártál, maradtál volna beirutban B+

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.01.25. 01:40:24

@TaTa86.: hidd el meglepetést fognak okozni, ezért szarta össze magát az összes párt. Az ep választáson még sokan elhitték a mesét, hogy a Jobbikra adott szavazat kárba veszik. Már tudják, hogy nem. Szerintem lesz egyéniben is bejutó.

marós 2010.01.26. 09:03:20

A szocik a Fidesz pocskondiázást tekintik válságkezelő programnak. Az elmult nyolc év alatt tönkretették az országot, az eladósítás a Bajnai kormány alatt tovább folytatódott, és ma már olyan méreteket ölt, ami semmi mozgásteret nem bíztosít a kövezkező kormánynak.A korrupcióval megspékelt állami tulköltekezés tovább burjánzik, a fekete gazdaság, a kormány szeme előtt, pofátlanul vonja el az erőforrásokat a gazdaságból, akárcsak a profit, a nem tiszta pénzek kimenekítése az országból. Közben a kormány által fenntartott gazdasági, pénzügyi kutató intézetek, tanácsadók minden erejüket latba vetve igyekeznek a Fidesz kormány nyakába varrni a hibákat. Ez a szakértői, válságkezelő kormány összes "érdeme".

Pólópokol - David · http://polopokol.hu 2010.01.26. 09:21:46

Akármennyit is szerez majd a Jobbik tavasszal, nem kell majd sokat várni a korrupciós ügyekre. Ugyanolyan hataloméhes banda, mint a többi. Éhesek, szomjasak, és nagyon rohanni fognak a vályúhoz, és nagyokat fognak kortyolni a moslékből, meg két marokkal fogják tömni a zsebeiket, aztán majd kiábrándul belőlük is a tömeg szépen, hiszen ők is csak emberek.

Idén összehoznak mondjuk 12-15%-ot, 4 év múlva 6%-ot, aztán eltűnnek, mint a Miép.
süti beállítások módosítása